Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

uforever

CitatDesincronizare?

Incurcaturi de linii temporale?

Sincer ma indoiesc, oare cum i se putea "prezice" moartea unui actor ce a jucat in "Fast and Furios", decat prin accident de masina?

acme

Citat din: fiulploii din  27 Noiembrie 2013, 12:33:38
  Incredibil, astia o sa alunizeze pe proprietatile mele  :lol: Trebuie sa ma pregatesc sa-i primesc cum se cuvine , cu paine si sare ?

  Mai sunt ceva parcele de vanzare in Golful Curcubeelor aka Sinus Iridum conform Cartii Funciare Lunare  :-D
http://www.lunarregistry.com/land/rainbows.shtml

  Pe bune, oare juridic ii poti da in judecata pe chineji ca isi proptesc sonda robotizata in pamantul tau ?


Tocmai au lansat roverul spre tarlaua ta:
http://www.abc.net.au/news/2013-12-02/an-launch-success-sends-chinese-yutu-rover-to-the-moon/5127910



We're born alone, we live alone, we die alone.

SLEAH19

Citat din: uforever din  03 Decembrie 2013, 01:55:35
Sincer ma indoiesc, oare cum i se putea "prezice" moartea unui actor ce a jucat in "Fast and Furios", decat prin accident de masina?

Coincidenţa întâmplătoare este că .. nu i s-a prezis moartea ci a fost publicată ştirea în avans cu moartea actorului exact cum a avut loc cu detalii şi locaţia aproximativă înainte ca ea să se producă, ca şi cum cineva a furat startul!

De aia am zis că, dacă nu e o încurcătură de linii temporale atunci e fabrica de legende de la Hollywood a cărei listă de victime e luungă !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

mr

Citat din: SLEAH19 din  03 Decembrie 2013, 11:35:35
Coincidenţa întâmplătoare este că .. nu i s-a prezis moartea ci a fost publicată ştirea în avans cu moartea actorului exact cum a avut loc cu detalii şi locaţia aproximativă înainte ca ea să se producă, ca şi cum cineva a furat startul!

De aia am zis că, dacă nu e o încurcătură de linii temporale atunci e fabrica de legende de la Hollywood a cărei listă de victime e luungă !
Imi aduce aminte de secventa de final din "Limitless", in care personajul principal ajunsese sa prezica desfasurarea evenimentelor (si sa-l faca praf pe de Niro). Interesant ar fi fost modul practic in care a ajuns sa o faca. Eu zic ca scena aceia nu a fost deloc intamplatoare...   :rainbow:
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

uforever

Poate ca i-au tras-o, nu putem sti sigur, pana la urma e vorba de "holiud". Personal, imi aduce aminte de Horia Rusu(P.N.L.), care dupa parerea mea a fost ucis fara urme, fie ele si de indoiala din partea mea.

jean

#3470
Cei care au vazut OZN-uri adevarate ar trebui sa se bucure ca au avut aceasta sansa. In acest moment nu mai putem face diferenta intre ce am construit noi oamenii si altii. Multe obiecte neidentificate pot fi constructii ale oamenilor. Cum spunea cineva pe aici: nu tot ce zboara este OZN.
http://stiintasitehnica.com/stiri/o-drona-camuflata-in-pasare-foto-video/index.html
Mai nou au inceput si oamenii sa zboare individual.
http://stiintasitehnica.com/stiinta/prietenul-meu-omul-pasare-foto-video/index.html
Adevarul este dincolo de noi

StarDust

Ca veni vorba de drona americana in forma de pasare... prezint si eu un model creat de firma Festo:

Festo - SmartBird
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

jean

Imita foarte bine pasarile. Daca se afla la o distanta putin mai mare de observator, nu realizezi ca este vorba de ceva artificial. Cum este dotata si cu o camera de filmat, gata spionu'.
Poate ca, si noi oamenii suntem observati de copii foarte bine realizate si care, probabil, nu pot fi diferentiate fata de semenii nostrii sau de ce cunoastem noi. Cine ne spioneaza?......Tare asi dori sa stiu si eu, am senzatia ca aceasta se intampla.
Adevarul este dincolo de noi

uforever

S.H. "loveste din nou"... eu zic sa nu ne facem sperante la "viata vesnica" dupa moarte, ci prin 2020 cand miliardaru' rus ne ofera nemurirea intr-un avatar. Dupa moarte...Bang, se stinge lumina si nici macar "Ruby nu mai stie calea"! :lol:

http://www.necenzuratmm.ro/stiinta/41210-vom-fi-nemuritori-sustine-un-mare-om-de-stiinta-ce-spune-despre-viata-de-apoi.html

uforever

CitatCu ajutorul talentului, dar si a imaginatiei, un barbat din Statele Unite a reusit sa duca la bun sfarsit o pictura extrem de realista a lui Morgan Freeman.


http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/cum-arata-cea-mai-realista-pictura-realizata-vreodata-cu-ajutorul-ipad-art-video.html

terraflorin

#3475
Citat din: Urban din  02 Decembrie 2013, 13:40:29

In timp ce la Pungesti se petrece o drama, in Kiev mai e putin pana la un nou '89, in Bucuresti "ziua Romaniei" a venit cu iz de tuica si afumatura.
Spuneam la un moment dat ca e posibil ca romanii sa se trezeasca cumva in al noualea ceas, ei bine, imi retrag cuvintele...asta  nu se va intampla niciodata.
Romania isi merita soarta cu varf si indesat.

Luaţi cu forţa de jandarmi de pe teren proprietate privată:
Abuzuri ale jandarmeriei la Pungesti 2 decembrie 2013

Manifestanti urcati cu forta in dube de jandarmi, o parte dintre ei au sustinut ca au fost batuti. / Ponta: Jandarmii au aplicat legea, ii felicit
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16114707-proteste-pungesti-manifestantii-aflati-corturi-reclama-interventia-forta-jandarmilor-luni-dimineata.htm

cassius



lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."