Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Documentare cu RO sub

Creat de abyss, 12 Februarie 2011, 17:14:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

panta_rh_ei

#30
Filmul este mai vechi, din 2007; protagonistul a murit anul trecut. Mie mi s-a părut interesant - filmul, evident -   :-D  mai ales pe final.

http://documentare.digitalarena.ro/codul-armonic-2007/
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Aseneth

Acum am descoperit videoclipul acesta si mi se pare intersant.

666 Ce s-ar putea face cu ajutorul unui CIP implantat in corp?

lylyt_ice

Gregg Braden interviu februarie 2014.
Gregg Braden Interviu feb 2014
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

uforever


uforever

#34
"In acest material video Jaque Fresco explica ce inseamna o economie bazata pe resurse"   https://www.youtube.com/watch?v=X49g2yZuPkA   Intrebari si raspunsurile lui J.Fresco: https://www.youtube.com/watch?v=fYxvceJeexQ

Arhanghelul

Efectele Facebook. Cum am ajuns să ne spionăm între noi şi ce spune SRI despre monitorizarea reţelelor sociale

TEASER Primul documentar românesc despre facebook
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05