Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.


jean

Un articol interesant legat de multe subiecte discutate aici pe forum a aparut pe jurnalul. ro. Acesta trateaza subiectele respective prin optica romanilor si sud-est europenilor. Ce cred ei despre extraterestri, Big Bang, Dumnezeu, sfirsitul lumii si cat ar trebui sa traim, totul exprimat in procente.
http://www.jurnalul.ro/stiri/observator/extraterestrii-sunt-printre-noi-cel-putin-asa-cred-40-dintre-romani-591227.html
Adevarul este dincolo de noi

zana@M

Imagini unice cu o gaură neagră, capturate de NASA

: http://www.realitatea.net/imagini-unice-cu-o-gaura-neagra-capturate-de-nasa_873085.html#ixzz1YktvuZOB

Specialistii de la NASA au capturat imagini rare cu o gaură neagră care explodează, fapt ce oferă detalii despre jeturile de energie care ies din aceasta.

Gaura neagră, denumită GX 339-4, se află la 20.000 de ani lumină distanţă de Pământ, aproape de centrul galaxiei noastre şi este de şase ori mai mare decât Soarele. Mai mult, aceasta are o lungime de circa 24 de kilometri şi un câmp magnetic de 30.000 de ori mai puternic decât al Pământului.


,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

SLEAH19

#1639
          O echipa internationala de fizicieni a anuntat joi ca au inregistrat particule subatomice care se deplaseaza cu viteza mai mare decat cea a luminii, descoperire care ar putea rasturna una dintre teoriile fundamentale din fizica, formulata de Albert Einstein

......Cercetatorul a refuzat sa speculeze pe marginea a ceea ce ar putea inseamna daca alti fizicieni, care vor fi informati oficial la o intalnire de la CERN vineri, vor descoperi ca masuratorile experimentului comun CERN-Gran Sasso - numit OPERA - sunt corecte.

"Nu vreau sa ma gandesc la implicatii, suntem oameni de stiinte si lucram cu ceea ce cunoastem".                                      

    Uoau!  Oare de ce le-o fi asa de frica.  Posibilitatea calatoriei in timp?


http://science.hotnews.ro/stiri-tehnologie-10210141-teoria-lui-einstein-pentru-prima-data-pericol-cercetatorii-cern-descoperit-particule-viteza-mai-mare-decat-cea-luminii.htm
     
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

SLEAH19



Situatie extraordinar de rara. Primul caz de combustie spontana din istoria Irlandei
 
Desi cazurile de combustie spontana se incadreaza intr-o anumita tipologie, ramane un fenomen straniu si paranormal. De ex. materialele din jurul cadavrului nu sufera arderi desi oasele cadavrului se transforma in cenusa.

http://stirileprotv.ro/stiri/international/situatie-extraordinar-de-rara-primul-caz-de-combustie-spontana-din-istoria-irlandei.html
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Ganditorul

Linkul ala de la PRO TV nu poate fi deschis.
Am gasit insa un documentar bunicel pe tema aprinderii spontane aici
http://filmedocumentare.com/combustia-umana-spontana/
Pana la urma combustia spontana este o oxidare instantanee si imediata a majoritatii celulelor corpului. De ce se intampla asta cred ca ramane in continuare un mister.

liviutatarus


Arhanghelul

#1643
Citat din: Arhanghelul din  22 Septembrie 2011, 14:32:31
Foarte bine punctat Siberia ...
Clar se intampla ceva major ...

http://www.douglas.co.us/Operation_Mountain_Guardian_Emergency_Exercise.html
http://www.douglas.co.us/Operation_Mountain_Guardian_Emergency_Exercise.html#Agencies

NASA's "Destination: Station," a free, multimedia exhibit, will be on display at the Wings Over the Rockies Air and Space Museum in Denver, Sept. 16-Oct. 28. Along with the International Space Station exhibit, NASA personnel will be in Denver Sept. 20-27 to participate in public outreach events throughout the city.

http://www.nasa.gov/mission_pages/station/news/destination_station.html

Vizualizand azi acest topic am recitit si postul personal de mai sus ... unde ... am observat in poza cu "cartea de joc Meteor Strike " ... ca ...meteoritul are forma de  http://ro.wikipedia.org/wiki/Tetraedru   ...

http://thetruthbehindthescenes.wordpress.com/2011/09/04/comet-elenins-nucleus-intact-pictures-september-2-2011/
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

tractorbeam

Citat din: kandaon din  22 Septembrie 2011, 23:45:50
. Asta ar insemna ca teoriile lui Einstein ar fi cam gresite

Teoriile lui Einstein SUNT GRESITE. Einstein nu era de profesie matematician iar matematica stiuta de el la vremea aceea era insuficienta pentru a-si sustine teoriile. Omul a gresit flagrant si a derivat "dupa ureche" si a ajuns la un rezultat paradoxal. Einstein nu stapanea aparatul matematic la nivelul sa zicem al lui Poincare. In consecinta a luat tot "dupa ureche" niste afirmatii ale lui Poincare si a produs o teorie abramburistica care a sedus pe multi si a intarziat fizica cu vreo 100 de ani. Eu zic sa discutam ce mai ramane din teoria lui AE cam dupa vreo 10 ani de acu incolo - intre timp fizicienii s-au trezit din visul frumos al relativitatii restranse si generalizate. Meritul lui insa ramane ca a oferit un punct de vedere total diferit de fizica clasica Newtoniana - chiar daca se va dovedi ca a dat-o rau in bara.

Cautatorul

Onorica Creț, o măicuță de 57 de ani, a șocat la X Factor. Femeia, care se credea descendenta Maicii Tereza, a urcat pe scenă și a interpretat o piesă a cântăreței Celine Dion într-o limbă neinventată încă.

Mai mult: O măicuță, la X Factor: "Dacă nu trec de preselecții, Terra e în pericol" - Vedete de la noi | Libertatea.ro


"Am venit să cânt pentru a salva pământul, este o misiune divină. Dacă nu trec de preselecții, Terra e în pericol. O să muriți toți!" le-a spus aceasta membrilor juriului.

"Sunt sigur că X Factor o să ajungă și pe Marte, pentru dumneavoastră", i-a spus Mihai Morar, care i-a oferit un "nu" clar.

"Pe Marte o să ajungi tu, băiatule" i-a replicat măicuța.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/maicuta-x-factor-terra-pericol-355271.html

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/817637/x-factor-o-maicuta-dusa-cu-pluta-canta-in-limba-cosmica

99,99999% tipa e dusa cu pluta. Recunoaste cineva totusi limba in care vorbeste tanti...?

SLEAH19

#1646
Si daca evenimentele cu , cometa nu debuteaza in nota asteptata ,poate aruncam o privire la ce se intampla sub nasul nostru pe cand noi visam la alte lumi.

    Fara politica. Observ ca dupa ce Olanda si Finlanda ne-au dat la coaste cu Schenghen , o avalansa de declaratii aduc in discutie formarea Statelor Unite ale Europei ca, ca o rezolvare a problemelor ,inclusiv cea cu Grecia. Sub spectrul dezintegrarii zonei euro probabil ca natiunile Europei vor accepta acest nou pas al Noii Ordini Mondiale, crearea SUE  , prefatata si de George Soros de acum cateva luni:

......."moneda euro a avut inca de la inceput un defect fundamental, pentru ca nu a fost sustinuta printr-o uniune politica sau printr-o trezorerie comuna a statelor care au adoptat-o......
...."Supravietuirea Uniunii Europene este de interes vital pentru toata lume,  UE are nevoie de schimbari structurale pentru a evita un proces de dezintegrare.Sistemul financiar ramane extrem de vulnerabil (...) Suntem la marginea prapastiei si este momentul sa recunoastem ca este nevoie de schimbare".

Potrivit acestuia, printre masurile care ar putea fi adoptate de UE se numara crearea unui buget central european mai amplu, directionarea catre acesta a unei portiuni din veniturile din taxa pe valoare adaugata sau dintr-o taxa speciala asupra tranzactiilor financiare, infiintarea unei institutii europene de garantii pentru banci si triplarea fondului de bailout prin suplimentarea acestuia cu venituri din taxe.                             




http://www.dailybusiness.ro/stiri-companii/de-la-teoria-conspiratiei-la-realitate-a-inceput-al-treilea-razboi-mondial-68553/
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

darksid3

11.11

calator astral

Sintem pe ultima suta de metri a unui lung maraton de pregatiri in asteptarea "Evenimentului"?
Se pare ca acesta era scopul ascuns al vizitei de astazi a Presedintelui Obama la "Aeroportul" din Denver, afirma unii "insiders":

obama orderd to denver airport bunker as well as other elites solar flare-elenin - YouTube.flv

Interesant discursul lui de acum citeva ore:

President Obama Speaks at Lincoln High in Denver, Part 1, 9.27.11

fiulploii

http://sonkab.wordpress.com/2011/09/23/pentru-cei-fricosi-sau-speriati-de-sfarsitul-lumii-%e2%80%93-partea-i/

Azi e ziua a doua de intuneric  :lol: si totusi vad Soarele . Poate ca era vorba de alt fel de intuneric .
Si poate ca Obama e la Denver doar ca sa deturneze atentia Lumii din alta parte , cu adevarat importanta .