Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => OZN - generalități => Subiect creat de: IONUT din 01 Iunie 2006, 01:13:33

Titlu: Constructie "OZN" personal
Scris de: IONUT din 01 Iunie 2006, 01:13:33
Salutare.  :mrgreen:

V-aţi gândit careva la consttrucţia propriei nave/navate/vehicul de deplasare prin aer, măcar la câţiva metri altitudine ??? Eu, sincer vorbind, visez la aşa ceva.
Exista si un exemplu pe tema asta :  http://energienucleara.go.ro/cap_11.htm
Am trimis un email sa iau ceva amanunte dar nu mi s-a raspuns.

Daca aveţi ideii şi date în domeniu postaţi din plin. Merci.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: apokryphos din 01 Iunie 2006, 02:57:20
Citat din: IONUT din  01 Iunie 2006, 01:13:33
Exista si un exemplu pe tema asta :  http://energienucleara.go.ro/cap_11.htm
Am trimis un email sa iau ceva amanunte dar nu mi s-a raspuns.

Ionut,

Stii cum se zice. Teoria ca teoria, dar practica ne omoara. Uite un fragment: "Infasurarea din sarma de cupru este alimentata de doi acumulatori de 24 V X 110 A legati in serie." Adica acumulatori cu o putere de ~ 2.6kW? Suficient de usori ca sa-i pui in avionul ala si sa mai si zboare? Ma indoiesc.

Mai inainte zice: "Cilindru electromagnetic este format dintr-un tub dreptunghiular confectionat din placaj, avand diametrul de 10 cm si o lungime de 3,5 m, pe care este infasurata sarma de cupru de Fy 1,5 mm, pe o portiune de 3 m, identica cu a unui solenoid."

Pentru un singur strat de bobinaj, asta inseamna 3.0m/1.5mm = 2000 spire. Chiar cu 110 Amperi, campul magnetic e in jur de 0.1Tesla (~900Gauss). Gasesti in comert magneti care produc campuri magnetice de cateva ori mai puternice.

Mai departe: "Aerul este absorbit in interiorul cilindrului electromagnetic pe la polaritatea electromagnetica pozitiva S creata de solenoid, unde este accelerat (altfel decat in cazul unor motoare cu turbina, comprimare si ejectare) si emis pe la polaritatea electromagnetica negativa N in spatiu constituind jetul de propulsie electromagnetica." Aici nu ma e o chestie de tehnologie, ci apar doua erori flagrante de fizica. Aerul trebuie sa fie ionizat ca sa poata fi accelerat de un camp electric. Nu se mentioneaza nici o sursa de ionizare. Doi, campul magnetic nu are proprietati acceleratoare pentru ca forta e perpendiculara pe viteza.

As putea sa continuu, dar cred ca te-ai convins cam ce sanse are avionul ala sa zboare. :-)

Mai bine scrie-le baietiilor (sau doamnelor si domnilor, ca sa ma exprim politicos) de la ARCA (http://www.arcaspace.ro/en/home.htm). Ei par sa stie despre ce vorbesc.

A.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: IONUT din 01 Iunie 2006, 09:44:52
Citat din: apokryphos din  01 Iunie 2006, 02:57:20

Stii cum se zice. Teoria ca teoria, dar practica ne omoara.  ...

Aşa este, dar mai întâi trebuie să punem la punct teoria.

Întradevăr, nu cred că au dat toate amănuntele chiar moca, dar idee există. Frumos ar fi ei să posteze aici ptr a ne convinge. Îmi pare nespus de rău că nu deţin cunoştinţe de fizică ca să-mi dau seama singur de prinbcipiile de funcţionare, şi altele.
Întrebare e : propulsia cuantică ar fi suficientă pentru deplasarea în spaţiul terestru şi extraterestru la costuri mult mai mici şi mult mai uşor de puis în practică ? Dacă nu care ar maifi alternbativele.

Nu mă refeream neapărat la avionul acela ci mai degrabă la acea navă, acolodoresc să fierbem subiectul, şi anume din trei aspecte: 1. dacă principiul de funcţionare este bun.   2.  la cecosturi s-ar ridica.   şi  3.  dacă costurile sunt totuşi mari ptr acea navă măcar să echipăm o maşină cu un singur accelerator de materie sau 2 ca să ne deplasăm măcar la câţiva cm - m deasupra solului. Apropo acela a fost articolul nr 11, vizualizaţi şi pe nr 12.

Scopul meu este  de a lua cunoştinţă despre cele trei aspecte sau înlocuirea lor în caz că apare ceva mai bun şi mai ieftin. Apoi aş încerca aplicarea acestora, eventual în colaborare cu voi. Ar fi cel mai mare hobby din viaţa mea, dar deocamdatră sunt în faza de orientare. Oricum acest "vis" nu va dispăre niciodată.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: IONUT din 01 Iunie 2006, 09:59:31
Mai adaug:
Despre energia liberă ştiţi ceva ? Se pare că a fost descopertă de Tesla dar guvernul a sechestrat-o repede.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: nemo din 01 Iunie 2006, 10:42:57
Interesanta dizertatie cred ca merita atentie . Nu este o aberatie . Daca imi permiteti o parere personala dupa o citire ... recunosc cam de suprafata . Cam 70% din lucrare este bine fundamentata teoretic, 20 % tine de tehnologii pe care inca nu le avem, iar 10 % de cea ce spunea aphokriphos  "erori flagrante de fizica" . Din pacate asta poate fi determinant in sensul ca drumul poate fi inchis . Pina la urma problema zborului este urmatoarea : degeaba creezi propulsie daca greutatea echipamentelor necesare realizarii ei depaseste forta portanta rezultata, nemaivorbind de sarcina utila transportata . Exemplu : motoarele unui submarin atomic trebuie sa invinga inertia submarinului + rezistenta la inaintare in apa , prin urmare tractiunea acestora reprezinta un procent din greutatea submarinului . La fel la locomotiva . La o nava zburatoare in atmosfera tractiunea motoarelor trebuie sa invinga inertia navei + rezistenta aerodinamica + greutatea navei , prin urmare raportul tractiune/greutate trebuie sa supraunitar . Teoretic si practic poate fi realizat avionul atomic, dar din pacate greutatea echipamentelor atomice nu e compensata suficient de tractiunea rezultata . Tot schepsisul zborului cu motor este sa dezvolti o forta de tractiune orizontala mai mare decit greutatea . Daca reusim sa ionizam ( incarcam elecrostatic ?!) suficient mediul fata de nava totul devine posibil, daca nu azi poate maine cind vom avea tehnologia necesara .  Deci ideea trebuie retinuta, arhivata si pusa in stand-by . Daca nu exista cumva un viciu care contrazice legile electromagnetismului si a fizicii nucleare . Din punct de vedere mecanic static si dinamic nu cred ca sunt probleme .
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: apokryphos din 02 Iunie 2006, 00:56:27
Citat din: IONUT din  01 Iunie 2006, 09:44:52
Nu mă refeream neapărat la avionul acela ci mai degrabă la acea navă, acolodoresc să fierbem subiectul, şi anume din trei aspecte: 1. dacă principiul de funcţionare este bun.   2.  la cecosturi s-ar ridica.   şi  3.  dacă costurile sunt totuşi mari ptr acea navă măcar să echipăm o maşină cu un singur accelerator de materie sau 2 ca să ne deplasăm măcar la câţiva cm - m deasupra solului. Apropo acela a fost articolul nr 11, vizualizaţi şi pe nr 12.

Ionut si nemo,

Nu am folosit termenul de "eroare flagranta" cu sens peiorativ, cat mai degraba pentru a sublinia gravitatea ei pentru proiectul in sine. Personal am tot respectul pentru cei care incearca in timpul lor liber sa aduca o contributie la progresul omenirii. In timp ce nu exista nici o lege fizica care sa limiteze construirea de acumulatori portabili de 3kW, perpendicularitatea vitezei pe campul magnetic face accelerarea bazata pe magnetism in tub imposibila.

Daca ma duc putin mai departe in text, observ ca autorul confunda campul magnetic si cel electric. Desi descrierea acceleratorului liniar este corecta, polii electrici "+" si "-" sunt confundati cu cei magnetici "N" si "S". In forma sa "magnetica", acceleratorul nu va accelera nici un fel de particula.

Cea mai mare parte din articole e acoperita de enunturi care sunt valide atat stiintific cat si tehnologic. Autorul insa nu sta foarte bine la operarea cu conceptele fizice implicate, lipsindu-i vederea de ansamblu. Cel mai des in text, combinarea, desi logica, a respectivelor enunturi nu are sens fizic. Fiecare paragraf contine asemenea enunturi, dar si erori. Din pacate, produsul final, in forma in care e prezentat, nu are cum sa functioneze din cauza unori greseli critice si principiale de design.

Ma intreb de ce inventatorul se arunca direct la un model full scale. Un simplu transformator AC->DC, o bobina pe care o gasesti prin talcioc si o morisca de vant ca cele cu care se joaca copiii sunt suficiente pentru construirea la scara a modelului de propulsie. Autorul ar constata cu cheltuieli mici ca aparatul nu accelereaza aerul de nici o culoare (morisca nu o sa se invarta).

Ionut, foloseste motorul tau de cautare preferat si cauta "breakthrough propulsion physics". O sa gasesti de acolo linkuri catre idei care mai de care mai traznite (cum ar fi motoarele bazate pe ZPE ale lui Hal Puthoff sau motorul warp al lui Alcubierre), dar care respecta legi fizice pe care se bazeaza aproape toata tehnologia pe care o folosim astazi.

A.

Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: IONUT din 02 Iunie 2006, 13:30:43
Apokryphos, merci mult de cuvintele cheie ptr căutare, voi încerca. Totuşi te mai rog să dai şi câteva amănunte despre aceste noi variante de propulsie atât îb sensul constructiv cât şi cel al principiilor de funcţionare, ca nu cumva să înţeleg ceva greşit ori incomplet, eu nefiind specialist în fizică.

Continui să caut metode de propulsie ideeale, ca să zic aşa, (consum redus de enrgii şi realizare oarecum uşoară); în funcţie cu ce voi mai găsi revin să fierbem problema.
Apokryphos şi Nemo vămulţumesc ptr participare la discuţii.
Dacă mi-ar permite timpul aş face o hală destul de mare în care să pot testa cam tot ceea ce-mi trece prin cap în acest domeniu.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: IONUT din 06 Iunie 2006, 22:25:44
Insist cu întrebarea:   
   
ARE CINEVA ALTE ALTERNATIVE DE PROPULSIE ???
[/color][/glow]
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Skywalker din 08 Iunie 2006, 18:42:25
Nu am putut sa urmaresc tot sirul de discutii, insa acest domeniu ma intereseaza si am si aflat cate ceva din alte carti. Am privit si site-ul asa mai fugitiv.

IONUT, te invit sa vezi si topicul:http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,18.0.html (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,18.0.html)

Poate vei sti sa dai raspunsuri mai concrete, sau daca nu, atunci te va inspira oricum.
                    Mai vorbim.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: dinu din 08 Iunie 2006, 22:01:49
Ionut,

Raspuns la intrebarea ta : "Are cineva alte alternative de propulsie?"

Eu unul cred ca sunt multe alternative, multe teoretice dar si unele practice, insa trebuie sa gasim una eficienta :)

Cred ca ai auzit de "lifters", daca nu -  http://en.wikipedia.org/wiki/Lifter_%28ionic_propulsion_device%29

Astea teoretice insa imi plac mai mult, numai pentru ca imi plac ideea lor :) de genul Tesla - ZPE, "water as fuel"... etc

BTW - Asta e primul meu post pe acest forum. Sper sa nu aberam.

Dinu
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: deepblue din 08 Iunie 2006, 22:20:40
Bine ai venit Dinu :-)
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: NeOm din 09 Iunie 2006, 16:21:10
       Constructia unui aparat de zbor ( cu anumite caracteristici ...) este dorinta ,visul meu .Dc.
te hotaresti sa faci ceva ,te voi ajuta .Adresa mea de email este:
                                                                       io_neom@yahoo.com
       Si ieu tot cu asta imi ocup timpu liber (atat cad ramane din el).
           
       Lifterul l-am studiat ,am construit unul impreuna cu un amic si un profesor de fizica ,functioneaza dar... cred ca este nevoie de alta idee ,are multe defecte (neajunsuri) tehnologice .
       Cred ca dc. am gasi ideii care sa merite ne-am putea strange mai multe persoane sa le testam .          :roll:
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: IONUT din 10 Iunie 2006, 00:52:15
Sunt cateva idei ... insa al draqu de scurt timpul ... mai ales ca se comprima ... din ce in ce.

Oricum studiez si revin cu .. intrebari, poate chiar si idei, daca le am sigur le expun - SIGUR , ca sa ne consultam, eventual, de-ar da Dumnezeu, sa le si aplicam, ... ma rog ... ,oricum ma chinuie al draqu gandul asta.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: dinu din 10 Iunie 2006, 08:51:36
Adevarat graiesti prietene:

CitatSunt cateva idei ... insa al draqu de scurt timpul ... mai ales ca se comprima ... din ce in ce.

Ok, atunci, trebuie sa facem o list toti cu ce idei avem si apoi vedem ce avem in comun, sau poate o extragem pe cea mai buna. Numai sase-s norocoase :)

Am sa va trimit niste documentatii putin mai tarziu cu toate tehnologiile astea "teoretice". Poate faceti si voi ceva asemanator.

Pe mai tarziu,
Dinu
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Skywalker din 10 Iunie 2006, 18:04:01
O solutie este antimateria

Paradoxul Materie - Antimaterie ! Conform oamenilor de stiinta, cand Universul s-a format (BIG BANG-ul), odata cu producerea materiei s-a produs si o cantitate echivalenta de antimaterie. Teoretic ar fi trebuit sa se anihileze reciproc. Dar pentru motive pe care inca trebuie sa gasim o explicatie, asta nu s-a intimplat si Universul a supravietuit, in forma in care il cunoastem astazi.

In 1928 Paul Dirac a prezis pentru prima data existenta Antimateriei.

Manitoba, Canada 11 August 1999.

La ora 9.22 dimineata, NASA a lansat un balon inalt cit o cladire cu 60 de etaje, pentru un zbor la aprox 32 de km inaltime cu scopul de a colecta antimaterie. Un gram de antimaterie ar produce cam tot atita energie cit 1000 de rezervoare ale Navetei Spatiale Atlantis. Detectorul lansat cu acesta ocazie, de constructie Japoneza avea o greutate de peste 2 tone. Se pare ca au reusit sa detecteze citeva sute de anti-protoni. Dar ceea ce au incercat de fapt, in acest experiment, era sa detecteze anti helium-ul. Spre deosebire de antiprotoni si antielectroni, anti helium-ul nu poate fi produs prin coliziune si ar demonstra existenta surselor de antimaterie ca de exemplu anti galaxii !

In August 2000 s-a raportat ca acceleratorul din Cern, Geneva, construit pentru suma de 11,5 milioane de $, o asa numita " fabrica de antimaterie " a inceput sa functioneze.

Energia eliberata de reactia materie - antimaterie este de 10 miliarde de ori mai mare decat cea eliberata prin arderea chimica intr-un motor de racheta conventional.

Unde este Antimateria ?!

Nimeni nu stie unde se afla. Cercetatorii incerca sa produca mici cantitati in acceleratoarele de particule, prin ciocnirea protonilor pe placi de nichel.

Fermi National Accelerator Laboratory in Batavia, Illinois a produs o milionime de gram de antimaterie la un cost de 80 de milioane de $. Pentru zborul spre cel mai apropiat Sistem Solar va fi nevoie de 1-2 Kg de antimaterie.

Cum se stocheaza ?

In asa numite " capcane " magnetice.

NASA a mers un pas mai departe si a construit " capcane " de antimaterie portabile. Tot secretul, se pare, este configuratia geometrica a campului magnetic in asa fel incat continutul sa nu scape in exterior.

In programe aproape secrete NASA incearca sa descopere modalitati de propulsie diferite decit cele cunoscute astazi. Motorul ionic, functionind pe baza de xenon , care deja a fost experimentat in spatiu, este un rezultat al acestor cercetari. Un alt tel indepartat, rupt din filmele SF STAR TREK, este tehnologia "Warp".

Pe langa acestea, conform siteului Membrana.ru au fost formate si machete ale propulsoarelor pe antimaterie. De aceasta se ocupa firma Positronic Research. Astfel se presupune ca vom calatori cu un motor antiatomic, ce functioneaza pe baza pozitronilor, nu pe baza anti-heliului, deoarece la prelucrarea acestuia are loc o eliminare de radiatie gama de 400 de ori mai mare decat la propulsia pozitronica. De catre aceasta firma au fost create doua variante de motoare. Primul motor este de fapt un reactor, unde are loc anihilarea. In acest timp in cadrul acestuia se introduce hidrogen, care se incalzeste si iese cu putere din acesta. Iar al doilea tip de motor presupune utilizarea unui strat adaugator de plumb, care transforma razele gama in raze X. Aceste raze actioneaza asupra unei substante cu care a fost prelucrat anterior motorul. Aceasta substanta se evaporeaza si deci motorul in acest fel e pus in functionare

Motorul "Warp"

Motorul "Warp" functioneaza pe principiul teoretic de a contracta spatiul si timpul in fata "motorului" in timp ce in spatele lui ar fi o distensie spatio-temporala. Ideea de a se deplasa cu viteze mai mari decit a luminii este posibila conform teoriei relativitatii. Deplasarea folosind un motor warp are cateva particularitati interesante. Observatorii din afara ar "vedea" un motor warp deplasindu-se cu o viteza superioara fatza de viteza luminii, in timp ce, cei ce se deplaseaza nu vor simti nici o acceleratie. (V-ati interbat vreodata de ce personajele din Star Trek nu sint "lipite" de scaune cind accelereaza si intra in "Warp Speed" !)

Se asteapta ca perfectionarea propulsiei cu antimaterie sa se intample in urmatorii 50-100 de ani. In orice caz acest tip de propulsie se vrea a fi viitorul, in drumul spre cucerirea spatiului.

Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: IONUT din 11 Iunie 2006, 19:54:50
Motorul Warp mi se pare cam greut de realizat în atelierul propriu.

Mai degraba ceva de genul capcanelor electromagnetice, ar fi, zic eu, ceva mai uşor de realizat. Ceva de genul deplasarii motocicletelor din Războiul Stelelor"
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: IONUT din 12 Iunie 2006, 01:06:10
Daţi o privire aici:

http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-gravity

şi traduce-ţi câte ceva, pls, şi ptr mine.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: nemo din 15 Iunie 2006, 14:09:25
Am dat si iti spun ce am inteles, eu :

Antigravitatia ca mijloc de propulsie este deocamdata un vis intrucit din punct de vedere teoretic stiinta contemporana nu stie inca ce este gravitatia . Desi cunostem manifestarile gravitatiei gratie lui Isaac Newton nu cunostem nici natura intima si nici mecanismele producerii ei ( nivel cuantic ) . In priviinta gravitatiei Albert Einstain nu a facut decit sa continue drumul lui Newton fara insa a explica natura acestei forte fundamentale a universului. Alaturi de gravitatie in Univers mai sunt doua feluri de forte : forta tare ( nucleara ) si forta slaba ( electromagnetismul ) pe care le cunoastem cel putin teoretic daca nu si practic . Savantii au observat ca marile galaxi spirale in rotatie, unde sint implicate mase si energii foarte mari, legile lui Newton sint perturbate. Au dedus astfel ca la energii si mase mari cele trei interactii ( gravitationala, tare si slaba ) se conjuga . Adica are loc unificarea practica a cimpului gravitational cu cel atomic si electromagnetic, un fel de "paradis",  niciodata gasit, al fizicienilor . De aici pina la a modela gravitatia cu ajutorul elecromagnetismului si spargerii atomului nu e decit un pas mai mic. Iar cind vom modela gravitatia  in laborator vom avea si antigravitatie . Adica practic se poate, dar ne trebuie ceva energie si ceva materie ... adica una bucata galaxie spirala .

Aphokriphos ai cuvintul ...   
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: jackie28t din 15 Iunie 2006, 17:36:41
Citat din: nemo din  15 Iunie 2006, 14:09:25Iar cind vom modela gravitatia  in laborator vom avea si antigravitatie . Adica practic se poate, dar ne trebuie ceva energie si ceva materie ... adica una bucata galaxie spirala .

Aphokriphos ai cuvintul ...   
Pai avem si gravitaie artificiala chiar si modelarea de a transmite lumina dintr-o locatie in alta adica teleportare...sper ca nu e ceva nou pentru tine,Nemo... 8-)
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: IONUT din 15 Iunie 2006, 21:24:27
jackie28t, fii mai clar pls. EXistă posibilitatea realizării gravitaţiei ori nu ??

Oricum pe navetele spaţiale nueste implementată ideea , astronauţii stau acolo în condiţii de imponderabilitate. Totuşi se încearcă, din câte îmi amintesc de pe Discovery, să se doteze navele cu gravitaţie ptr a uşura condiţiile de trai ptr piloţi.

Şi, jackie28t, ai idee despre un sistem de propulsie, eventual antigravitaţional ???
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: nemo din 19 Iunie 2006, 08:41:36
Salut Jackie28t,
Ba da ... chiar e ceva nou . Am o lacuna in informare. Te rog sa-mi spui si mie ce este gravitatia artificiala si unde a avut loc prima teleportare .
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: IONUT din 21 Iunie 2006, 21:31:18
Care sistem vi se pare mai bun ptr reducerea gravitaţiei: cu semisfere rotative sau cu electromagneţi ?
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: dinu din 22 Iunie 2006, 17:15:54
Guys,

Am revenit pentru continuarea subiectului. Cine se baga la studierea si incercarea de punere in practica a unor concepte de energii alternative ?

Am un prieten care a scris multe documentatii si inca le mai actualizeaza frecvent despre cam tot ce a aparut pana acum despre zero-point-energy, Tesla, magneti , cold-fusion, water as fuel (electrolize eficiente), etc si poate incercam si noi sa facem ceva - chiar daca nu scoatem la capat, macar stim ca am incercat. O parte din documentele lui - (apropo, il cheama Patrick Kelly) sunt puse pe noul meu portal care l-am deschis la inceputul anului, dar nu prea am avut timp sa mai lucrez la el - www.oumachines.com

Astept sa va dati putin cu parerea despre care tehnologie vi se pare mai interesant si mai usor de pus in practica.  Daca nu, o sa va propun eu una.

Haideti  sa facem ceva !

Dinu
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: IONUT din 22 Iunie 2006, 21:17:35
Dunule, e foarte inteesant siteul ăla ptr mine.

Te rog să explici un pic în ro ambele sisteme: cel cu producerea hidrogenului din apă (reformatorul) şi implicaţiile sale raportate la distanţa parcursă de un mobil cu o anumită greutate, bateriile , etc; şi Free-Energy Devices . Sunt tare interesat nuami ca nu stau bine la engleză.

Merci.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: dinu din 27 Iunie 2006, 15:58:39
Ionut,

Eu nu fac decat sa pun cap-la-cap informatii care le gasesc despre un anumit subiect pe acel portal. In cele din urma, proiectul care mi se pare cel mai interesant si cel mai practic de realizat este un canditat bun pentru a incepe sa fac experimente. Din lipsa de timp, inca nu am demarat nimic, dar sper sa fac ceva. 

Despre producerea hidrogenului din apa, am auzit multe variante dar nici una nu o pot admite 100% pana nu vad ceva concret. Ai sa gaasesti tot pe portalul meu, un experiment ce vroiam sa-l fac cu "DC Pulsed Electrolysis", deorece e putin mai usor decat altele. Unii spun ca totul depinde de freceventa la care trimiti impulusuri, astfel incat sistemul sa intre in rezonanta, astfel producand mai mult hidrogen decat normal (normal fiind cele spuse de leagea lui Farady). Nu te gandi acum ca deja pui sistemul pe o masina si vezi cat de multi mergi cu ea. Nu, exclus deocamdata asa ceva. Totul se realizeaza cu pasi marunti.

Un subiect care ma atrage pe moment este "Parallel Path" - http://www.peswiki.com/index.php/Directory:Joseph_Flynn%27s_Parallel_Path_technology

Este o tehnologie "noua" la care inca nu am gasit bube. Normal ar trebui sa fie, pentru ca altfel, ar contravine legilor termodinamicii. Este vorba despre fluxul magnetic. Studiaza putin, citeste documentatiitle si ce spun altii si apoi tragi o concluzie daca merita incercat sau nu. Deocamdata, ma chinui sa fac o simulare, folosind un sofware FEMM care sa demonstreze ce zic aia. In mare masura, e gata simularea, dar mai trebuie lucrat, iar apoi trec la practica - SPER.

Am postat cateva intrebari pe grupul de discutii pentru acest subiect: http://groups.yahoo.com/group/pes_flynn_pp/ - Citeste ce zic oamenii.

Deocamdata, nu pot sa ma pronunt daca merge sau nu - insa exista o sansa, cat de mica poate sa fie, dar exista.

Dinu

Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Necunoscutul din 04 Iulie 2006, 20:47:25
dinu,

Cand termini de simulat ne spui si noua la ce concluzie ai ajuns, nu?

8-)
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Necunoscutul din 04 Iulie 2006, 21:13:36
Am gasit un site despre "lifter"  http://www.americanantigravity.com/lifter4.html



8-)
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Necunoscutul din 04 Iulie 2006, 23:46:00
Si inca un lifter, unul mult mai mare:  http://www.americanantigravity.com/lifter9.shtml



8-)
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Skywalker din 11 Iulie 2006, 12:23:13
O informatie de ultima ora referitoare la sistemele de propulsie ale OZN-urilor, obtinuta de la un rapit:"[...] navele functioneaza cu un asa-zis electromagnetism invers si isi extrag energia din marile rezerve de apa ale Terrei[..]".

Din pacate, mai multe informatii nu erau in aceea relatare. Insa poate ca aceste date, asa putine cum sunt, ar putea aprinde un beculet in mintea unora care au cunostiinte tehnice.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Elvin din 11 Iulie 2006, 15:54:18
materia determina aparitia 'gravitatiei', prin urmare tot ea o poate si anula. Vom ajunge la 'antigravitatie' numai cand vom intelege mai in profunzime materia
       Puteti incerca si drumuri alternative [alternativa la alternativa]. In yoga se cunoashte o forta spirituala numita 'ladima' care poate provoca anularea gravitatiei si a rezistentei materiei. Asta explica de ce arhatii budhishti dar si unii sfinti creshtini puteau zbura in voie, sau cum a putut Iisus trece prin ushi
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Skywalker din 11 Iulie 2006, 16:11:38
Pe utilizarea ladimei se bazeaza cumva levitatia?
  Ar mai trebui sa ne gandim si la faptul ca daca am reusi, prin minune, sa inventam un motor care poate dezvolta o viteza egala cu cea a luminii, tot ne vor trebui 5 ani pana la cea mai apropiata stea. Ce sa mai zic de calatorii intergalactice.

  Asa ca ar trebui sa ne gandim la metode de a comprima spatiul. De exemplu cunoscand punctul; de unde plecam si punctul unde vrem sa ajungem, sa formam un tunel al spatiului pe care sa-l comprimam. Stiu ca inca e o solutie ce tine de SF, insa mai multi cercetatori s-au gandit la asta.
Pentru a sti sa cream astfel de tunele, cred ca mai intai trebuie sa stim sa calatorim dintr-un univers paralel in altul.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Shadowman din 12 August 2006, 17:47:38
Citat din: Skywalker din  11 Iulie 2006, 16:11:38
Pe utilizarea ladimei se bazeaza cumva levitatia?
  Ar mai trebui sa ne gandim si la faptul ca daca am reusi, prin minune, sa inventam un motor care poate dezvolta o viteza egala cu cea a luminii, tot ne vor trebui 5 ani pana la cea mai apropiata stea. Ce sa mai zic de calatorii intergalactice.

Problema propulsiei castroanelor zburatoare din alte lumi e o problema care va infierbinta
mult timp imaginatia oamenilor...Imaginatia nu cunoaste limite...Personal,nu cred in suprematia civilizatiilor extraterestre care au mai marit carlinga navei,i-au mai adaugat o instalatie de aer conditionat,un staul ecologic pentru vite, 2 parseci in plus pe secunda la viteza maxima ,un motor cu 50 de pistoane si apa oxigenata care porneste prin comenzi telepatice si deschide fisiere mp3 la dorinta...
ELE EXISTA,NU LE CONTEST ! Si apartin unor civilizatii care au atins un grad inalt de dezvoltare tehnologica...Si nu numai...Spunind "civilizatii" spun si societati ,grupuri de indivizi...E greu de crezut ca se poate naste izolat o fiinta care sa-si confectioneze singura o nava spatiala din aer si tarina...Toate farfuriile zburatoare dupa care alergam implica un efort colectiv de creatie (poate si montaj...) din partea extra-terestrilor...
Totusi,tot incercind sa perfectionam motorul,fuselajul,rotile,suruburile si piulita mi-e teama sa nu cadem intr-o extrema...Oare transportul pe alte lumi nu se poate realiza si prin alte mijloace ? Ex : Poarta Stelara -STARGATE ?
Civilizatiile cosmice superioare (ultra-avansate) nu cred ca au dezvoltat un mijloc de locomotie interstelar pe care sa-l tina in garaj...Poate l-au integrat intr-un costum ,poate au atins grade inimaginabile de miniaturizare a tehnicii si l-au integrat in propriul corp...Cu tot cu motor,cimp de protectie si panou de comenzi...
Prin cele scrise mai sus s-ar putea sa dau apa la moara unora care cred ca ne putem deplasa doar cu "Doamne-ajuta"...
Nu am aceasta intentie si nici nu comentez acest aspect...Punct.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: jackie28t din 07 Octombrie 2006, 01:14:48
Citat din: nhl din  19 Iunie 2006, 08:41:36
Salut Jackie28t,
Ba da ... chiar e ceva nou . Am o lacuna in informare. Te rog sa-mi spui si mie ce este gravitatia artificiala si unde a avut loc prima teleportare .

Salut ''nemo'',''emil'' sau ma rog ''nhl'' :-D LOL
Revenind la intrebarea ta...si pentru a nu ramane o intrebare neraspunsa voi lasa deocamdata un link despre teleportare,oferit de ''Spooky'' iar cat despre graviatie artificiala am sa reveni ceva mai tarziu. :wink:
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: jackie28t din 07 Octombrie 2006, 11:34:08
ups,uitasem sa las linkul :-D
http://www.cnn.com/2006/TECH/science/10/04/teleportation.reut/index.html
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: toma din 07 Octombrie 2006, 21:01:17
CitatAr mai trebui sa ne gandim si la faptul ca daca am reusi, prin minune, sa inventam un motor care poate dezvolta o viteza egala cu cea a luminii, tot ne vor trebui 5 ani pana la cea mai apropiata stea
Ufff fizica asta! Dar cit o sa putem calatorii cu viteza luminii? Uitati mereu de perioada de acceleratie si de cea de deceleratie! V-ati gindit vreo-data cit ar dura aceste procese? Ati auzit de "inertie"??? De "g"?
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Skywalker din 08 Octombrie 2006, 13:29:29
CitatAti auzit de "inertie" De "g"?
In spatiul cosmic, unde este inertie sau forta g?
Si acum s-a descoperit ceva fascicul cu viteza mai mare decat cea a luminii.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: DepthOfField din 08 Octombrie 2006, 21:39:10
Inertia este o proprietate valabila oriunde. A nu se confunda inertia cu gravitatia.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: toma din 10 Octombrie 2006, 13:52:26
CitatIn spatiul cosmic, unde este inertie sau forta g?
Mai intreb ceva: a vazut careva din voi cum arata un accelerator de particule? Stie cineva cit consuma un astfel de dispozitiv?
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: IONUT din 29 Octombrie 2006, 21:50:35
Ce-ar fi sa ne spui direct fara sa ne intrebi, asta-i si scopul thrend-ului. Logic ca nu am vazut nici io si nici altii acceleratoare de particole si alte minuni, doar nu-s in fiecare gara. Baga informatiile ca abia asteptam. Cat consuma un accelerator de particole.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: toma din 01 Noiembrie 2006, 13:55:50
Eu cred ca, asa cum se gasesc usor diverse bazaconii pe google, se pot gasi informatii reale si despre acceleratoare. Trebuie doar citite! :wink:
Da, un accelerator de particule consuma al naibi de mult: de facut vidul, de racit instalatia, de creat inalta tensiune, de functionat instalita de control si supraveghere. Undeva la 1MW pentru un fascicul de citva microamperi!
Dar hai sa zicem ca rezolvam treaba cu vidul si racirea magnetilor si a instalatie de IT. Tot nu e viabila treaba. De unde particulele pe care vrem sa le acceleram? Ca in jur e ...vid! Si avem nevoie de particule, nu gluma (pentru un fascicul de ioni de citeva sute de microamperi se consuma citva amperi buni!): se poate calcula usor cam cite particule sunt intr-un curent de 1mA, de exemplu. Viteza particulei o putem afla si pe aia. Nu e greu de calculat impulsul unui astfel de facicul! Dar ginditi-va ca trebuie deplasata ditai hardughia de citeva sute de tone, daca nu chiar mai mult! Cam ce intensitate trebuie sa aiba fasciculul??  1 A? 10 A? 1 kA?.
Apoi acel fascicul trebuie bine tinut in friu (elecromagneti) altfel face tot felul de reactii nucleare cu peretii "motorului", punind in pericol viata pasagerilor.
Cam asta, pe scurt, cu motorul accelerator de particule....facut acasa, in sopron!
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Shadowman din 01 Noiembrie 2006, 14:21:06
 MAGNIFIC,Toma,ultimul mesaj care l-ai afisat la "OZN personal"...
Felicitari si multumim pentru documentatie... :wink:

PS :Iar am ris cu lacrimi...! :lol:
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: sxn_b din 09 Noiembrie 2006, 20:46:59
Nu suntem singurii romani care se gandesc la asa ceva... :-D
http://show.imagehosting.us/show/1735177/0/nouser_1735/T0_-1_1735177.jpg (http://show.imagehosting.us/show/1735177/0/nouser_1735/T0_-1_1735177.jpg)
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Max C. din 10 Noiembrie 2006, 00:09:31
 :-o 50 da' big ones, nenea asta e foarte visator dar intr-un fel e bine sa fii si asa :|
La cat interes prezinta petrolu' poate un kataklism sa ne schimbe in ecologisti...sau poate anul 2012* ne aduce o schimbare in bine... :-) .

*Merita dezvoltat subiectul asta daca nu a mai fost pus in discutie
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: IONUT din 21 Noiembrie 2006, 21:28:25
l-am mai prezentat eu, ca linkuri orientative cu solutii existente. Insa nu e asa usor de realizat, nu in sensul ca ne adunam 50 de ingineri si specialisti fara surse financiare enorme. Eu am deschis topicul acesta cu scopul gasirii solutiilor mai ieftine. Dar daca se doreste chir rog sa se discute si spre acele inventii romanesti.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: toma din 22 Noiembrie 2006, 11:39:35
Imi spune si mie cineva ce e ala generator nuclear fototermoelectric???(exotica combinatie de cuvinte, te duce cu gindul la filmele SF de prin anii 60!)
CitatAceste radiatii beta au rolul de a evita izbirea si frecarea dintre particulele din mediul strabatut si corpun navei incarcat negativ
! Doamne cite enormitai intr-o singura fraza! Pai ratiatii beta e facuta din .....electroni, atica tot un fel de particule, e drept mai mititele! Pai daca corpul e negativ si mediul are si si destul pozitiv in el, cum facem?
In spatiu exista hidrogen si nu numai dar...cit?(parca era ....vid pe acolo :?) V-am mai intrebat, cam citi ioni, hai sa zicem de carbon, ca-s nitel mai grei, trebuie ejectati printr-un "efuzor" al unui astfel de accelerator, pentru a misca o masa de citva sute de tone?
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: adelinn din 22 Noiembrie 2006, 16:00:17
suna frumos ideea din revista dar nici mie nu mi se pare deloc practica.sa nu uitam ca exista o lege a lui Coulomb,care ne spune ce forta se exercita intre doua corpuri incarcate electrostatic,daca mai tinem minte de la fizica.luand in considerare numai constanta k,care are un factor de aplificare de 10 la puterea minus 9,ne putem face o idee cam ce forta se poate dezvolta acolo....
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: adelinn din 22 Noiembrie 2006, 16:19:56
pe la inceputul anilor 1900,principala problema la construirea unui avion, era a unui motor care sa ofere o putere cat mai mare la o greutate cat mai mica.aceasta problema se pune la orice tip de aparat de zbor,plus problema greutatii si cantitatii combustibilului.asa ca,inainte de a ne apuca sa construim ceva,ar trebui sa facem niste calcule,chiar daca fizica nu e capitolul forte.si nu in ultimul rand,tre sa zboare,nu??
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: toma din 23 Noiembrie 2006, 11:35:34
Citatera a unui motor care sa ofere o putere cat mai mare la o greutate cat mai mica
Adelinn, de ce crezi ca s-a renuntat la avioanele cu "motoarele atomice" dar aceste motoare au avut un succes enorm pentru submarine?  :wink:
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: adelinn din 23 Noiembrie 2006, 18:30:10
sincer nu stiu,dar as presupune ca din motive de csturi de producere si intretinere si nu in ultimul rand,din motive de securitate.daca un asemenea submarin ar avea un accident,nu ar fi tocmai de ici colo.apropo,suntem printre putinele tari care produc apa grea.
mi-ar place sa zbor cu un deltaplan...cred ca ar fi cel mai simplu 'OZN' de construit,dar nu am incercat sa construiesc unul.nu ma simt f pregatit de un esec,care ar putea fi si ultimul  :evil:
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: toma din 25 Noiembrie 2006, 11:20:07
Adelinn, submarinele si o parte din portavionele americane au "motoare atomice", adica un mic reactor nuclerar care, ca si intr-o centrala termonucleara, produce aburul necesar punerii in miscare a turbinelor. Si rusii si americanii au incercat citeva avione propulsate in acest mod, dar greutatea lor si doza mare de radiatii la care erau supusi pilotii au scos idea din circulatie.
Accidente su submarine nucleare s-au intimplat, si nu putine!
In privinta apei grele suntem (ma rog, eram, acum ne baga bete in roate) pe locul patru in lume in privinta calitatii ei!!!
P.S. De ce nu incerci o parapanta??? :wink:
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Tib din 18 Ianuarie 2008, 19:24:56
 :
          ufo:am un document scris in word,preluat dintr-o carte"Sapte ani apocaliptici" aparuta prin '93 la care am adaugat niste desene.Aici este descrisa constructia unui OZN.V-ar interesa?Daca da cum il pot trimite ca sa apara si desenele? :evil:
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: alx din 18 Ianuarie 2008, 23:11:31
Citat din: Tib din  18 Ianuarie 2008, 19:24:56
:
          ufo:am un document scris in word,preluat dintr-o carte"Sapte ani apocaliptici" aparuta prin '93 la care am adaugat niste desene.Aici este descrisa constructia unui OZN.V-ar interesa?Daca da cum il pot trimite ca sa apara si desenele? :evil:
''Sapte ani apocaliptici''...adica interviul luat de Ion Tugui(fie-i tarana usoara!) Contelui Inncapuciato(sper ca am scris corect numele acestuia...).Parerea mea e ca acest conte,destul de controversat de altfel,a cam batut campii...cel putin in prezenta ozn-urilor care vin bine-mersi de pe aici,din Shambala...si daca ma gandesc mai bine,a cam batut campii cu mai multe...
    Sigur,daca doresti sa postezi acele desene,eventual si descrierile din carte,pentru cei care nu au citit-o...e raspunderea ta.(adica vb de dreptul de copyright...)
ca sa apara si desenele,trebuie ca acestea sa fie salvate intr-un format gen .jpg sau .bmp,si la poti pune ca si atasamente.Apropo,desenele sunt facute de tine?
 
  si sa nu uit:bine ai venit printre noi!
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Tib din 19 Ianuarie 2008, 20:56:27
Buna... si multumesc pt. primire.Da desenele sunt create de mine pt. a scoate in evidenta ceva...Iar cu dreptul de autor sper sa nu am probleme deoarece mentionez sursa.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: alx din 19 Ianuarie 2008, 23:29:40
Citat din: Tib din  19 Ianuarie 2008, 20:56:27
Buna... si multumesc pt. primire.Da desenele sunt create de mine pt. a scoate in evidenta ceva...Iar cu dreptul de autor sper sa nu am probleme deoarece mentionez sursa.

Conte,respectele mele!  Ai depus ceva munca,nu gluma...ce pacat ca ozn-urile de tipul asta exista doar in imaginatia domniei tale...
Si daca tot stii cum functioneaza,poate imi explici si mie niste termeni: ''Un singur fir metalic de o foarte mare elasticitate'' , ''Pune în miºcare în jurul vehicolului,un câmp de o anumitã forþã'' , ''        Peretele exterior este compus din aliaje pure: wolfram,magneziu,titan ºi..........alte metale obþinute în laboratoare.Este vorba de multe metale care încã ne rãmân necunoscute'' , ''1     Studii efectuate pe machetã au demonstrat cã"umbra"parþialã din partea superioarã a rebordului este ilogicã,întrucât porþiunea respectivã este iluminatã direct de soare,totodatã s-a demonstrat ºi faptul cã în momentul fotografierii suprafaþa exterioarã a obiectului aerian strãlucea mai intens decât o simplã reflexie a luminii solare.Dupã declanºarea strãlucirii întregii suprafeþe exterioare,domul a început sã emitã o radiaþie oranj-roºiaticã transpusã în"negru"pe film alb-negru.......                  .                                                                           ..........Rebordul se evidenþiazã ca producând efecte energetice locale....decât în restul suprafeþei obiectului  ...radiaþia emisã are alte caracteristici de undã decât cea emisã de restul suprafeþei obiectului zburãtor.     De altfel însuºi ciudatul halou din aerul înconjurãtor obiectului,indicã producerea anumitor fenomene energetice locale.  ''    ... si daca ma straduiesc,trebuie sa pun ca si citate care trebuiesc explicate tot materialul tau...  :evil:
               deci,daca esti bun...lumineaza-ma!de unde pana unde astfel de afirmatii?  din Shambala?
si apropo,daca tot esti cine pari a fi...poate ma lamuresti si pe mine de ce daca aduni anii petrecuti prin diferite parti ale lumiii,plus cei petrecuti in Shambala SUNT MAI MULTI decat cei care au trecut in realitate?   sau cel putin asa apar in cartea sus-mentionata...

Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Kymosabe din 20 Ianuarie 2008, 02:48:55
Din aceasta cauza am renuntat de mult sa mai citesc carti SF . Exista posibiliatea ca la un moment dat sa nu mai poti face diferenta intre stiinta si imaginatie . :lol:
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Tib din 20 Ianuarie 2008, 13:11:11
        Buna tuturor.....Asa inteleg eu,ca trebuie sa arate acest forum.Cu propuneri,desene si.....foarte multe contraziceri.Nu sunt Contele Inccapuciato dar,am vrut sa scot in evidenta asemanarea acestui text cu navele Vimana.Daca Contele citeste acest mesaj,il provoc sa-mi corecteze desenele.O parte a proceselor fizice care apar la functionarea acestor motoare,sint cuprinse in lucrarea de doctorat al domnului Crivoi Dumitru din Iasi(1999),iar despre autoconvergenta intrebati-l pe domnul Constantin Bursuc.O nava ce foloseste autoconvergenta produce "iadul"sub ea si "nimic" la citiva metri.De asemeni praful se ridica in spirale sub nava.Alceva....
               Am mai atasat un document....asa trebuia sa incep.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: alx din 20 Ianuarie 2008, 17:44:23
Citat din: Tib din  20 Ianuarie 2008, 13:11:11
        Asa inteleg eu,ca trebuie sa arate acest forum.Cu propuneri,desene si.....foarte multe contraziceri.

Pacat...pentru ca asta nu e forumul minitehnicus,cu tema ''mi-am construit propriul OZN!'',unde sa ne dam mari si tari cu tot felul de idei traznite!

Citat din: Tib din  20 Ianuarie 2008, 13:11:11
        Nu sunt Contele Inccapuciato
pacat...era mai haios daca erai...asa e doar trist!

Citat din: Tib din  20 Ianuarie 2008, 13:11:11
       am vrut sa scot in evidenta asemanarea acestui text cu navele Vimana.
da...cine iti garanteaza ca domnul conte nu s-a inspirat si el din aceleasi descrieri,cand a inventat acele ozn-uri?

Citat din: Tib din  20 Ianuarie 2008, 13:11:11
        Daca Contele citeste acest mesaj,il provoc sa-mi corecteze desenele.
fii sigur ca nu le va corecta...doar el nu ar trebui sa povesteasca muritorilor de rand ce a vazut in Shambala :evil:...iar tu propui sa-ti certifice schitele...ca s ate apuci de constructia de ozn-uri,si astfel sa scoti tara din impas prin cresterea exporturilor... :-D

Citat din: Tib din  20 Ianuarie 2008, 13:11:11
        O parte a proceselor fizice care apar la functionarea acestor motoare,sint cuprinse in lucrarea de doctorat al domnului Crivoi Dumitru din Iasi(1999),iar despre autoconvergenta intrebati-l pe domnul Constantin Bursuc.O nava ce foloseste autoconvergenta produce "iadul"sub ea si "nimic" la citiva metri.De asemeni praful se ridica in spirale sub nava.Alceva....
domnul Crivoi Dumitru este un INVENTATOR, ca si restul familiei sale...iar inventatorii depun la OSIM o caruta de cereri pt brevete...asa,preventiv!  adica nu cumva sa se trezeasca unul si sa construiasca,cumva,ceva...si ei sa nu aiba brevetul...doar ar pierde o gramada de bani...
iar domnul Constantin Busuioc,TOT din Iasi se scalda cam in aceleasi ape ca si domnul Crivoi...adica unul certifica rezultatele celuilalt,obtinand in acest fel ''recunoastere stiintifica!''

si apropo...de unde stii tu ce fenomene apar sub o astfel de nava?  sau afirmi asta doar pt ca unii au spus ca e asa?

concluzie:dupa cum vezi,greu de rezistat pe acest forum,daca vii doar cu idei traznite,puse in scena avand ca baza povestile unui om care nu a putut demonstra NIMIC din ce a afirmat...
         si crede-ma pe cuvant...daca descrierile astea erau cel putin 10% reale...sigur nu le-ai fi citit tu in ''faimoasa carte''...ca sa nu mai vorbim de fizica asta,bat-o vina!...uite un citat din ''lucrarea ta'' : ''Cristalul (safir,quartz...etc) preia bioenergia pilotului,o amplificã,o transmite printr-un releu de microstructuri sferice ºi hexagonale ce au rolul unor amplificatori foarte puternici,iar toatã aceastã comandã sub formã de superenergie ajunge în structura pereþilor interiori ai OZN-ului... punând în miºcare,în jurul vehicolului,un câmp de o anumitã forþã care....intrând în contact cu câmpul gravitaþional specific planetei,determinã o reacþie de deplasare a liniilor de forþã. .....Deplasându-se pe aceste linii de forþã,create cu ajutorul combinãrii gravitaþiei ºi a energiei spirituale aceste vehicole nu întâmpinã absolut nici o rezistenþã.Practic,este ca ºi cum s-ar ieºi din tridimensional.A nu se înþelege cã este vorba de folosirea propriu-zisã a undelor gravitaþionale ......Este o combinare a forþei gravitaþionale cu amplificarea energiei care este pusã în miºcare''      ce e cu ''iesirea din tridimensional''?   sau cu ''un camp de o anumita forta''?  e un camp de maci,de lalele?
  asa cum am mai spus...toata expunerea ta nu are fundament stiintific,iar termeni de acolo,desi se vor stiintifici si exacti,nu sunt decat niste generalitati,care,poate-poate se nimeresc bine in context!
   
   asa ca lasa visele astea inutile si pune mana pe carte!   poate asa o sa-ti dai seama ce si cum...
 
  a..sa nu uit:parerea mea!  alx
                  in rest,toate cele bune!
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Tib din 21 Ianuarie 2008, 10:36:18
              Buna....oare am gresit forumul?Nu se numeste "constructii OZN personal? Daca nu aici, unde asi putea sa port o conversatie pe aceasta tema.Recunosc ca spre sfirsitul celui de al doilea document am intrat deja pe tarimul speculatiilor.Parerea mea personala,e ca domnul Conte a avut alta sursa de inspiratie,are prea mult informatii....am sa reproduc un text luat de nustiu unde spre exemplificare....În Ramayana se vorbeºte despre sursa de putere a navelor aeriene numite Vimana. Versiunea modernizatã a poemului respectiv sunã astfel... 
    1  Înãuntru trebuie  plasat ....motorul cu mercur,cu.. aparatul de încãlzit,din oþel în el.Datoritã puterii latente a mercurului care pune în miºcare vârtejul conducãtor,un om aºezat înãuntru poate strãbate o mare distanþã in cer...       2 Dacã motoru de oþel cu înbinãri etanºe,este umplut cu mercur ºi este încãlzit în partea superioarã,dezvoltã putere ca mugetul unui leu ºi îndatã devine ca o perlã în cer.
   Ce intelegeti voi din asta despre constructia motorului?Doar descrie ceva.


Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Tib din 21 Ianuarie 2008, 13:30:56
                  Cind am scris:asa inteleg eu,ca trebuie sa arate acest forum.Cu propuneri,desene si .....foarte multe contraziceri.... m-am referit la faptul ca nu toata lumea trebuie sa-mi ia ideile de bune..... dar.....ma asteptam sa vad ceva ,,palpabil" aici....nu neaparat si credibil....doar sunt pareri.Nu apaream pe acest forum daca nu aveam nimic de spus.Parerile mele se afla in al doile document si cine stie fizica de clasa a XII-a intelege ce am vrut sa spun.....Nu doresc sa ma dau mare-''mi-am construit propriul OZN!''.....E doar o idee supusa dezbaterii.....Primul document as putea sa-l comentez...dar nu-mi apartin ideile,poate altadata.Am vrut sa scot in evidenta asemanarea cu navele vimana.Aceasta idee nu este brevetata de domnul Crivoi Dumitru....cu ceva asemanator si-a dat doctoratul.Dumnealui si cu domnul Constantin Bursuc au un patent despre"fuzeea inelara speciala"(1984). Despre ,,efectul de autoconvergenta" mi-au explicat dumnealor...(sau ce se intimpla sub nava...). .......Cine stie,cunoaste!     a..sa nu uit:parerea mea!  Tib
                                                                      in rest,toate cele bune

Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: alx din 21 Ianuarie 2008, 14:33:49
Citat din: Tib din  21 Ianuarie 2008, 10:36:18
              Buna....oare am gresit forumul?Nu se numeste "constructii OZN personal? Daca nu aici, unde asi putea sa port o conversatie pe aceasta tema.Recunosc ca spre sfirsitul celui de al doilea document am intrat deja pe tarimul speculatiilor.Parerea mea personala,e ca domnul Conte a avut alta sursa de inspiratie,are prea mult informatii....am sa reproduc un text luat de nustiu unde spre exemplificare....În Ramayana se vorbeºte despre sursa de putere a navelor aeriene numite Vimana.


da,asa se numeste! insa,titlul... e o matafora,lucru pa care nu l-ai sesizat. Si de la a veni cu sugestii de constructie pana la a pune in desene toate ideile unuia care nu prea are habar de ce vorbeste,si ma refer aici la acel conte,e cale lunga...
    ce ai facut tu sunt pure speculatii,mare parte fara nici un fundament fizic...daca nu pricepi asta,e treaba ta.Adica sa inventezi termeni care sa explice fenomene inexistente si neexplicate ...asta nu mai trebuie comentat!

Citat din: Tib din  21 Ianuarie 2008, 10:36:18
am sa reproduc un text luat de nustiu unde spre exemplificare....În Ramayana se vorbeºte despre sursa de putere a navelor aeriene numite Vimana. Versiunea modernizatã a poemului respectiv sunã astfel... 
    1  Înãuntru trebuie  plasat ....motorul cu mercur,cu.. aparatul de încãlzit,din oþel în el.Datoritã puterii latente a mercurului care pune în miºcare vârtejul conducãtor,un om aºezat înãuntru poate strãbate o mare distanþã in cer...       2 Dacã motoru de oþel cu înbinãri etanºe,este umplut cu mercur ºi este încãlzit în partea superioarã,dezvoltã putere ca mugetul unui leu ºi îndatã devine ca o perlã în cer.
   Ce intelegeti voi din asta despre constructia motorului?Doar descrie ceva.
spune-mi te rog,de unde ai VERSIUNEA MODERNIZATA  acestui poem?   unde se pomeneste de otel in poemul original?  de unde stii ca cel care a tradus nu e si el un ''inventator'' care si-a adus propria contributie la acest poem?


Citat din: Tib din  21 Ianuarie 2008, 13:30:56
                  Cind am scris:asa inteleg eu,ca trebuie sa arate acest forum.Cu propuneri,desene si .....foarte multe contraziceri.... m-am referit la faptul ca nu toata lumea trebuie sa-mi ia ideile de bune..... dar.....ma asteptam sa vad ceva ,,palpabil" aici....nu neaparat si credibil....doar sunt pareri.
revin cu mentiunea facuta in alt mesaj:  acest FORUM nu se ocupa cu constructia de ozn-uri!   Daca unul dintre TOPICURI are acest titlu,asta nu inseamna ca toata lumea de pe aici mestereste in garajul propriu la ozn-ul visat...
   Daca vrei ceva palpabil,iti recomand sa cauti informatii si din alte surse,eventual SA CITESTI TOPICURILE DE PE FORUM CARE DEZBAT ASTFEL DE PROBLEME...daca vei continua sa iti bazezi argumentatiile pe descrierile aparute intr-o carte,care descrieri nu au fost credibile nici la momentul aoparitiei acelei carti...vei fi doar unul dintre multii meteoriti de pe FORUMUL RUFON...adica sclipiri de moment,urmate de topirea in neant...

Citat din: Tib din  21 Ianuarie 2008, 13:30:56
                  Nu apaream pe acest forum daca nu aveam nimic de spus.
da...erau niste versuri,scrise de unul care stia mai mult decat spunea...sunau cam asa:''E usor a scrie versuri,Cand nimic nu ai a spune...''

Citat din: Tib din  21 Ianuarie 2008, 13:30:56
                 Parerile mele se afla in al doile document si cine stie fizica de clasa a XII-a intelege ce am vrut sa spun.....
nu esti bun sa imi dai si capitolul,eventual pagina unde se afla parerile tale in manualul de fizica?  Ca eu unul nu prea inteleg ce ai vrut sa spui,si din cate imi amintesc eu din acea fizica,nu se prea discuta acolo ''efectul de autoconvergenta...''.  Sigur,se discuta despre fizica atomica,despre fenomenele care apar acolo,dar...nu de ce ne povestesti tu!


Citat din: Tib din  21 Ianuarie 2008, 13:30:56
                  E doar o idee supusa dezbaterii.....Primul document as putea sa-l comentez...dar nu-mi apartin ideile,poate altadata.Am vrut sa scot in evidenta asemanarea cu navele vimana.Aceasta idee nu este brevetata de domnul Crivoi Dumitru....cu ceva asemanator si-a dat doctoratul.Dumnealui si cu domnul Constantin Bursuc au un patent despre"fuzeea inelara speciala"(1984). Despre ,,efectul de autoconvergenta" mi-au explicat dumnealor...(sau ce se intimpla sub nava...). .......Cine stie,cunoaste!     a..sa nu uit:parerea mea!  Tib
                                                                      in rest,toate cele bune
se pare ca nu realizezi diferenta intre un fenomen demonstrat stiintific(iar asta implica si REPETABILITATEA) si un patent al unei idei!  iar eu nu mai am timp sa stau sa-ti explic !
cat despre explicatiile pe care le-ai primit de la cei 2 domni...no comment!
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Tib din 22 Ianuarie 2008, 09:07:18
Citat din: Tib din  20 Ianuarie 2008, 13:11:11
        Buna tuturor.....Nu sunt Contele Inccapuciato dar,am vrut sa scot in evidenta asemanarea acestui text cu navele Vimana.
               Am atasat un document....asa trebuia sa incep.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Tib din 22 Ianuarie 2008, 09:26:23
Citat din: Tib din  22 Ianuarie 2008, 09:07:18

OK am inteles...a fost o greseala sa intru aici pe aceasta pagina,de aceea rog pe cel ce se ocupa de acest forum,sa-mi stearga prezenta aici.                        Va multumesc.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Nox din 22 Ianuarie 2008, 12:12:53
Citat din: Tib din  22 Ianuarie 2008, 09:26:23
OK am inteles...a fost o greseala sa intru aici pe aceasta pagina,de aceea rog pe cel ce se ocupa de acest forum,sa-mi stearga prezenta aici.                        Va multumesc.

Extras din regulament:
4.3. Nu se va da curs cererii de stergere a mesajelor unui utilizator decat in situatii exceptionale sau in situatiile in care mesajele nu sunt conforme cu celelalte prevederi din regulament. Daca un utilizator doreste sa se retraga sau nu mai doreste ca anumite mesaje sa apara, cererea lui de stergere a mesajelor nu va fi acceptata.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: alx din 22 Ianuarie 2008, 20:02:01
Citat din: Tib din  22 Ianuarie 2008, 09:07:18

Citat din: Tib din  22 Ianuarie 2008, 09:26:23
OK am inteles...a fost o greseala sa intru aici pe aceasta pagina,de aceea rog pe cel ce se ocupa de acest forum,sa-mi stearga prezenta aici.                        Va multumesc.

Citat din: alx din  21 Ianuarie 2008, 14:33:49
...daca vei continua sa iti bazezi argumentatiile pe descrierile aparute intr-o carte,care descrieri nu au fost credibile nici la momentul aparitiei acelei carti...vei fi doar unul dintre multii meteoriti de pe FORUMUL RUFON...adica sclipiri de moment,urmate de topirea in neant...
mai trebuie sa spun ceva?
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: prometeus din 01 Februarie 2008, 17:12:34
Propun sa nu-l descurajam pe Tib,aflat la inceput de drum pe acest forum si sa-l invitam sa-si incerce puterile pe un subiect mult mai concret[inventie inregistrata la OSIM in febr.2000], 'Procedeul...'postat tot la Ozn-generalitati de Urban la 30.11.'07- si pe care nu prea reusim sa-l deslusim;poate ne da o mana de  ajutor. :ufo:PS:mai are cineva noutati despre Toma?N-a mai 'aparut' de o vreme.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: jean din 30 Iulie 2009, 23:15:32
   S-a  tot discutat pe forum, cum se poate construi un OZN si daca sunt persoane interesate in legatura cu aceast proiect.
  Pentru ca este foarte greu daca nu imposibil de construit un OZN, eu propun realizarea pentru inceput a unei machete nefunctionale a unui OZN. Sa fie amplasata intr-un loc public (parcul Herastrau) pt. a fi admirata de oameni. Este mai mult un exercitiu, sunt aproape sigur ca nu se va realiza nimic.
  Cum mi-a venit aceasta idee?....Din pasiune pt. OZN-uri si asi fi bucuros daca se va stii ca este o realizare  si o idee a unor membri RUFOn.
Nu stiu daca in sud-estul Europei a mai facut cineva asa ceva. Foarte multi oameni, copii ar dori sa o vada si sa faca poze langa ea. Vizitatorii straini ar fi incatati sa vada si sa fotografieze asa ceva. Se duce vestea nu? Doar mai avem un OZN in piata de langa parc.
  Pentru acest proiect am ales doua locatii (A si B) de amplasare a OZN-ului. Vezi prima poza atasata. Amplasarea lui in aceste locuri se poate face fara distrugerea vegetatiei existente in parc. Iar daca se renunta la ea, se poate reveni rapid la situatia anterioara fara a strica nimic. Inainte de inceperea montajului in parc zona se poate inchide cu panouri usoare pe care se poate face publicitate anumitor firme, iar banii rezultati sa fie folositi in proiect.
Montajul executandu-se in spatele acestor panouri, urmand ca dupa terminarea lucrari panourile sa fie indepartate pentru a fi un element surpriza. Ansablarea OZN-ului si subansamblelor sa va face in alta parte. In parc se va face numai fixarea lor pe pozitii.

Constructie OZN
Acesta va fi facut pe un schelet metalic, probabil cornier, va fi acoperit cu placi de fibra de sticla sau plexiglas alb mat, sau in cel mai ieftin caz cu folie de polivinil, pentru a se putea monta niste lumini in interior. Da bine noaptea. Va trebui sa aiba un dimetru de 2-4 m. Poate fi facut si din doua antene de satelit din acelea de fibra de sticla  de 2m diametru, acoperite cu staniol, puse fata in fata si la care s-a stricat partea metalizata devenind nefunctionale. Am ales trei modele de machete:
1) OZN prabusit. Vezi desenul Ufo1. In jurul sau se poate construi si o diorama sa para                         intradevar prabusit.
2) OZN stationand pe sol. Vezi desenul Ufo2.
3) OZN planand la mica distanta de sol. Ar fi cel mai interesant. Da bine la public si lasa impresia ca ar plana. Vezi Ufo3. Pentru aceasta macheta trebuie facut un studiu in legatura cu magnetii pt. sustinerea machetei.
   Daca magnetii pot genera o asmenea forta.
   Daca se pot gasi asemenea magneti si cat costa?
   Daca se pot instala in mediu si ce efecte pot avea. Ma gandesc spre exemplu daca un  pusti trece cu o bicicleta pe acolo. Personal cred ca macheta din desenul 3, nu este realizabila.Cel mai simplu de realizat este macheta de la punctul 1 si 2.
OZN-ul  poate avea diverse lumini pe partea exterioara discului. Sursa de curent pt. aceste lunini poate fi niste panouri solare ce se pot monta pe suprafata machetei OZN-ului, sau sub cupola. Ar fi foarte interesant si ar da o nota de real daca langa OZN  vor fi si 2-3 ET. De preferinta genul cenusiu, fiind de mici dimensiuni, 1-1.20 m  si usor de realizat, cu ochi luminosi si o lumina pulsatoare pe piept (cu LED-uri). Acestea fiind alimentate tot cu celule solare. Instalatia cu celule solare de la stalpii ce se gasesc de cumparat la supermarket. Aceasta este ideala deoarece de la lasarea seri si pana in jurul orei 00.00 se viziteaza parcul, exact cat tin acei acumulatori. Extraterestrii pot fi construiti din fibra de sticla sau dupa modelul piticilor de gradina care se gasesc peste tot in jurul orasului.
  De asemenea ar fi interesant daca zona din jurul OZN-ului ar fi securizata cu 4 stalpi de 1 m inaltime ce emit flash-uri de lumina albastra din partea superioara alimentati tot din celule solare. Consumul este mic pt flash-uri scurte a unor LED-uri.
Pentru realizarea acestui proiect este nevoie de o echipa pluridisciplinara. Acesti oameni, trebuie sa fie pasionati si sa doreasca realizarea acestui lucru. Este bine ca in echipa sa fie tehnicieni care sa se priceapa la mai multe. Sa gaseasca solutii simple si eftine la anumite probleme. Spre exemplu: eu sunt electrician, electronist, strungar,  Ma ocup si m-am ocupat cu modelism si mecanica fina sunt pasionat de aeromodelism etc.
   In echipa trebuie sa fie cineva care sa se priciapa si sa se ocupe de design, probabil cineva care sa se ocupe de fixarea pe sol a constructiei fara sa prezinte nici un pericol, un constructor ceva. O persoana sau mai multe care sa se ocupe de obtinerea de fonduri deoarece vor fi si ceva costuri. Sa discute cu primaria si cu administratia parcurilor pt. aprobari.
   Macheta trebuie sa se poata indeparta la nevoie fara distrugerea vegetatiei din locul unde a fost amplasata. Cam acesta a fost prezentarea proiectului. De ce am postat aici?  Pentru o discutie publica si a vedea in ce masura proiectul este realizabil. Poate mie mi-a scapat ceva si altii vor veni cu idei noi, dar atentie la costuri. Pentru a gasi persoanele interesate sa participe, pe cineva capabil sa conduca un asemenea proiect sa fie dus la indeplinire cu succes in scurt timp si in bune conditii. Astept parerile voastre.

Mai jos am schitat cativa pasi de urmat in realizarea acestui proiect:
-Intalnirea celor interesati si discutii.
-Stabilirea cadrului legal. Daca se poate realiza un asemenea proiect.
-Stabilirea echipei. Aceasta trebuie sa cuprinda oameni bine pregatiti si capabili sa faca fata sarcinilor ce le revin. Sa faca acest lucru din pasiune fiind constienti ca opera lor va fi vazuta de multa lume. Sa aiba timpul necesar, probabil in afara orelor de serviciu. Numarul de participanti la proiect sa nu fie foarte mare. Ideal cat mai putine persoane si cat mai pregatite, inseamna costuri mai mici.
-Stabilirea conducatorului de proiect.
-Intocmirea documentatiei.
-Realizare proiect OZN. Ce materiale se folosesc, costuri materiale, cumparare si transport.
-Realizare macheta, nu este obligatoriu in cazul unei simulari bine facute pe PC.
-Stabilire costuri proiect, donatii. Cine finanteaza. Modalitati de plata etc.
-Cine face montajul in parc.
-Timpul de executie. Nu este important pana la inceperea constructiei machetei. Pana atunci se poate lucra pe echipe fiecare trimitand datele, proiectele si notele la un anumit centru, locul de centralizare si interpretare a lor.

Vedeti cat de greu este sa faci numai o macheta, dar un OZN care sa zboare. Dar poate voi aveti idei mai bune.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: jean din 30 Iulie 2009, 23:17:51
Continuare, desenele Ufo1, Ufo2, Ufo3
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Urban din 30 Iulie 2009, 23:52:03
Foarte interesanta ideea, s-a marcat.
I-am trimis dnei Elena Udrea un e-mail...acum asteptam sa vedem daca raspunde sau nu, in fond si la urma urmei ar fi o atractie turistica a Bucurestiului.
Bravo, felicitari !
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: Shadowman din 04 August 2009, 09:35:33

"Un grup de studenþi braºoveni lasã moºtenire viitoarelor generaþii proiectul neterminat al unei farfurii zburãtoare "
http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=tematic&s_id=23217
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: jean din 06 August 2009, 21:57:38
  Interesant articolul despre studentii Brasoveni. Cu mult timp  in urma am citit o carte din seria ,,Savantii Nostrii" cu toate inventiile lui Henri Coanda. Cartea era ilustrata, avea desene si formule de calcul pentru diverse inventii. Acolo era descrisa si aerodina lenticulara, insotita de formulele de calcul a curburi suprafetelor respective pt. un efect maxim. Atunci m-am gandit sa fac si eu una dar timpul a trecut si nu am facut nimic. Nu mai gasesc cartea si nu am nici formulele. Nu am gasit nimic pe net, ma refer la formule. Dar ar fi interesant un model la scara mica pt. fotografie aeriana.
Citat din: Urban din  30 Iulie 2009, 23:52:03
Foarte interesanta ideea, s-a marcat.
I-am trimis dnei Elena Udrea un e-mail...acum asteptam sa vedem daca raspunde sau nu
NU cred ca va raspunde, nu va lua in serios. O sa zica ca : Astia sunt nebunii aia care vad numai OZN-uri. Nu-i luati in seama.  :lol:
Si vad ca nu prea se arunca lumea nici la constructia unei machete, da a unuia functional. De fapt eram aproape sigur ca asa se va intampla. Poate trebuia un topic separat denumit ,,Constructie macheta OZN in parcul Herastrau". Sigur era citit de mai multe persoane si erau mai multe comentarii.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: i1414xy din 09 August 2009, 11:59:45
     Salut  si eu vreau sa fac un OZN dar inca nu am banii necesari, cam 25-30000 ron pentru o farfurie zburatoare cu 2 locuri. Planurile le gasiti pe UFo How-TO.com, trebuie sa cumparati o carte cu una din cele sase sisteme de propulsie in care va spune pas cu pas cum sa construiti o farfurie zburatoare, costa 50 $.
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: sudituc din 16 Octombrie 2009, 12:13:09
Citat din: IONUT din  06 Iunie 2006, 22:25:44
Insist cu întrebarea:   
   
ARE CINEVA ALTE ALTERNATIVE DE PROPULSIE ???
[/color][/glow]
as vrea sa pun in discutia forumistilor un subiect . si anume hai fratilor sa facem cumva si sa folosim geniul creator romanesc , in sensul de a incerca sa multiplicam si sa marim ceea ce un ROMAN -NICOLAE VASILESCU CARPEN ne-a lasat mostenire-pila vasilescu carpen.
parerea mea este ca prin multiplicarea si marirea acestei pile umanitatea poate scapa de energiile poluante utilizate actualmente
Titlu: Raspuns: Constructie "OZN" personal
Scris de: mm din 17 Octombrie 2009, 20:51:23
Pilele Karpen produc curent electric pe baza diferentei exclusiv de structura a celor doi electrozi. Unul din aur compact, celalalt din aur poros. Cel putin asa am citit. In mod normal, acelasi lucru ar trebui sa se intample si la folosirea altor metale, mai ieftine. Mai ieftine, in ideea ca pentru producerea unei puteri mai mari, de ordinul Kilowatilor, ar fi necesare cantitati mai mari de metal, in baterii cu mii de electrozi.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 14 Iunie 2015, 14:29:17
        Am venit din alt forum,pentru ...a vedea postarea user-ului Tib....Acel user Anlleg din forumul,Pe ce principiu functioneaza OZN,ne recomanda... sa vedem primul document word...acest faimos document... care,desi are foarte multe vizualizari de-a lungul timpului,vad ca a stirnit atitea controverse .....la inceput...
Eu sincer,cred ca ....ca nu afost lasat sa spuna ce avea de spus,a fost gonit...desi a fost on topic.Recomand....fiti mai ingaduitori cu noii veniti...nu-i mai speriati...lasatii sa-si expuna ideile...ca de asta cred ca sa inchis acesta fereastra...
           As dori sa pot lua legatura cu acest user....ai fost singurul care a prezentat  ceva concret....
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: abyss din 15 Iunie 2015, 10:53:17
Reacțiile adverse sa zicem, fac parte inerenta din viața pe un forum . E un fenomen natural poate chiar "magnetic".... care înțeles și deviat, condensat și canalizat oferă de la nemurire toată gama de posibile manifestări creatoare ... în detrimentul planurilor gandite pe următoarele sute de ani de către niște oameni lipsiți de imaginație și potența creatoare.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal? - si Iadul pare sa fie doar unu' personal.
Scris de: Xanadron din 15 Iunie 2015, 12:50:41
La fel de offtopic ca tine compadre :-D (fiindca subiectul Do-It-Yorself-UFO ar merita abordari mai complexe - incepute de fapt cindva pe topicurile alea "eterice", cam aride din pacate), subscriu la "posibile manifestări creatoare ... în detrimentul planurilor gandite pe următoarele sute de ani de către niște oameni lipsiți de imaginație și potența creatoare. "

Doar o dovada a degringoladei tPTB, cu aparente frictiuni intre vasali si tartori :evil: :
http://cleantechnica.com/2015/06/08/g7-nations-pledge-decarbonization-2100/ (http://cleantechnica.com/2015/06/08/g7-nations-pledge-decarbonization-2100/)

...Mai precis, initiativa germana (de ce tocmai germana?) "global decarbonizatoare" propusa de Merkeloaia la ultimu' G7 arata [dupa je] intentia grangurilor yachtizati de-a monetiza/contoriza repejor energiile libere  :star: - cit mai e timp (zic ei.) Adica sa garanteze vesnicia unui GRID - si-a dominarii 0,001% vs restu de 99,999% - inaintea raspindirii zvicnirilor individuale care s-arata deja pericolozo pentru maimutzoii off-shore.

In fine, muuult mai multe s-au intimplat lately (inclusiv continuarea unei anumite Disclosure,  prin portavocea papala, da' nu d-aia cu caposi verzulii botezabili,  :-) atinsa o tzira de colegul Arhanghel - v. afirmatiile "blasfemice" Non-Iad non-Trinitate :-o), insa nu [mai] am timp de disectii si/sau deductii - oricum inutile, fiindca le puteti face si singurei.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: abyss din 15 Iunie 2015, 13:08:27
Pai da, după cum spuneam....Cei 30 de ani valabili de stagnare în free energy în care chinezii cumpăra petrol de la ruși ....in timp ce apar jucării auto scumpe rău. Abia apoi urmează un început lent de 70 ani de deployment firimiturizat de tehnologii timide.
  Bruder..  și totuși pământul se învârte. ...de miliarde de ani pământeni. ...oare de ce? Acel principiu tembel de simplu nu poate fi înțeles de nimeni? Și pus la treaba? Hai ca mă apuca sila... e o situație penibilă și lumea o accepta după cum accepta orice nedreptate. ..devenită regula de viață. Lene spirituala.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: jean din 16 Iunie 2015, 08:30:14
Pe Luna sunt diferente mari de temperatura (min=40K, mediu=250K, max=396K) de la partea luminata la partea intunecata. Un anumit punct de pe suprafata este incalzit sau racit in cursul uni rotatii in jurul axei sale, adica in 27 zile si 7 ore, astfel in sol se pot produce anumite crapaturi. Spre exemplu si pe Marte sint astfel de crapaturi desi Marte are si ceva atmosfera. Numai ca acolo sunt mult mai multe.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: prodcomb din 16 Iunie 2015, 09:43:16
Luna era jos, aproape de orizontul estic (6 sau 7 mai orele 00:30).
Indiscutabil sunt iluzii; mai multe lucruri interesante (despre observații ale Lunii cu ochii liberi, binocluri, lunete și telescoape) se găsesc în revistele l'Astronomie (și nu numai).
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 05 Iulie 2015, 13:50:24
         Revin la subiectul din documentul word......Stiu,veti spune ca nu avem ce invata din acest document,dar...faceti totusi un efort si putem invata impreuna....de la cei care ne pot ajuta...Deschizind acest subiect,nu vreau sa dau dreptate unei tabere sau alteia,de fapt...nu eu ar fi trebuit sa fiu,cel care sa comenteze  acest document,pentru simplu fapt ca nu am cunostintele necesare,dar ... poate impreuna vom umple si aceste lacune...si nici nu plec de la premiza,ca ce scrie in acest document este plauzibil.Sursa de unde vine acest documentul nu este importanta,pentru ca eu consider ca...tehnologia  in general,este de ordin impartial....depinde doar de cei care o folosesc..Daca acest subiect nu-si are locul aici,rog sa fie mutat ...
Deci intrebarea mea este ....Cum ar functiona acest motor..?In document,acest proces este dat doar ca idee....ceva la modul general....
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 06 Iulie 2015, 15:54:04
 Cum ar functiona acest motor.....?Imi este mult mai simplu sa spun...ce fel de motor nu este...,Energia de propulsie nu este ... nici mecanică .... nucleară ... termică .....iar cercetările nu au dezlegat misterul energiei folosite de ei...... Dupa efectele cele mai comune, manifestate in general,de cele mai multe ozn-uri,sunt....efecte luminoase, termice, radioactive...microunde.... magnetice.
       Inelul ars,cu latime de citiva zeci de centimetri observat pe sol este legat de jetul de reactie,iar radioactiv....in unele cazuri este efectul provocat de viteza foarte mare a particolelelor ionizate din jetul de reactie.Cimpul magnetic rotitor care apare este legat de procesul de functionare a motorului respectiv.Deci acest motor ar putea fi....un motor electromagnetic...sau mai bine zis un accelerator ...
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: jean din 06 Iulie 2015, 20:03:05
Citat din: Toni din  06 Iulie 2015, 15:54:04
Inelul ars,cu latime de citiva zeci de centimetri observat pe sol este legat de jetul de reactie,iar radioactiv....este efectul provocat de viteza foarte mare a particolelelor ionizate din jetul de reactie.
Raspunsul meu este NU, nu folosesc motoare cu reactie. Principiul de functionare este necunoscut pentru majoritatea dintre noi. Vedem doar efecte facem presupuneri si atat. Functionarea lor este insotita in multe cazuri de efecte electrice si magnetice, emisii de radiatii, eu cred ca functioneaza pe baza de campuri.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 06 Iulie 2015, 23:09:42
         Nu te contrazic....sunt care folosesc ...propulsia in cimpuri,dar sint  ....si modele care folosesc propulsia reactiva.Iti atasez doar o fotografie....Aceste obiecte au sub ele ceva....citeodata se vede foarte luminos...altadata mai pal...pinza reactiva creaza sub obiect acel efect de autoconvergenta...Daca obiectul zboara la inaltime mica de pamint,vedem ca praful,zapada, chiar petricele mici sint ridicate spre obiect.De asemeni apa face niste creste ascutite spre obiect
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: prodcomb din 07 Iulie 2015, 07:12:40
Frumoase poze!
Un efect de optică instrumentală (pata luminoasă eliptică) și un efect de optică atmosferică (cele două bucăți ,,însângerate").
Care sunt cele două efecte?
(poate ar trebui puse la alt topic - ce am fotografiat)
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 07 Iulie 2015, 09:37:05
              Bine daca aceasta poza nu te-a convins mai pun si altele..copiate dintr-un alt site....Acest model are voleti si se poate vedea si jetul de reactiv....Daca te uiti atent la acest jet ai sa vazi ca e sub forma unui opt....particolele ionizate se comporta asa in prezenta cimpului magnetic...Acest jet se deplaseaza pe un canal special facut pentru el si in partea de jos se termina cu volet...Vei spune ...bine dar ca sa ajunga aici trebuie sa parcurga o distanta imensa prin cosmos,interstelara,iar acest model poate opera doar in atmosfera planetei....cred ca in mod cert vine de pe o nava mama care are alt sistem de propulsie...

   Apropo de acest jet de reactie...cam la fel pot explica si lumina ce inconjoara aceste obiecte zburatoare..noi vedem un fascicol de lumina care se curbeaza in jurul obiectului....fascicole de particole ionizate in cimp magnetic...
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: StarDust din 07 Iulie 2015, 09:45:16
Toni, nu ar strica sa pui si link catre sursa de unde provin pozele postate in cazul in care nu le-ai facut tu, nu de alta dar ar clarifica mai rapid in ce conditii au fost facute si ce reprezinta.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: prodcomb din 07 Iulie 2015, 10:18:12
Citat din: Toni din  07 Iulie 2015, 09:37:05
              Bine daca aceasta poza nu te-a convins mai pun si altele..copiate dintr-un alt site....Acest model are voleti si se poate vedea si jetul de reactiv....Daca te uiti atent la acest jet ai sa vazi ca e sub forma unui opt....particolele ionizate se comporta asa in prezenta cimpului magnetic...Acest jet se deplaseaza pe un canal special facut pentru el si in partea de jos se termina cu volet...Vei spune ...bine dar ca sa ajunga aici trebuie sa parcurga o distanta imensa prin cosmos,interstelara,iar acest model poate opera doar in atmosfera planetei....cred ca in mod cert vine de pe o nava mama care are alt sistem de propulsie...

   Apropo de acest jet de reactie...cam la fel pot explica si lumina ce inconjoara aceste obiecte zburatoare..noi vedem un fascicol de lumina care se curbeaza in jurul obiectului....fascicole de particole ionizate in cimp magnetic...

Poza m-a convins că este un ,,lens flares" obișnuit.

Magneto-hidrodinamica este un domeniu fascinant care merită studiat.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 07 Iulie 2015, 10:40:12
                       Ultimele imagini sunt luate din forumul....Pe ce sistem functioneaza ozn....si sint copiate de la userul....Anlleg......

    Lucru pe propulsoare magnetogasdynamic a început la sfârşitul anilor 1960, bazat pe conceptele de propulsie magnetohidrodinamică, dar acest lucru a stagnat deoarece masinile necesare,programate pentru a genera câmpurile electrice si magnetice într-un canal propulsor MGD au fost prohibitiv de mare,foloseau doar pentru niveluri de tractiune modeste.Mai tarziu au inceput lucrarile la standuri magnetoplasmadynamic numai dupa o descoperire accidentala prin care rata termica de flux şi de presiune într-un propulsor arcjet a fost redus la niveluri foarte scăzute, care în mod neaşteptat a dus la tirant specific foarte ridicat.
        Această descoperire a reînoit interesul pentru studiul propulsorului MPD mult simplificat.Limitarile practice la standurile MPD, cum ar fi eroziunea electrodului propulsorului,au reorientat parţial cercetarea în propulsie electrică,spre tipul VASIMIR,care foloseşte curenţi induşi pentru a evita contactul direct cu electrodul şi, prin urmare, nu sufera din cauza eroziunii electrodului.




Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 07 Iulie 2015, 12:32:01
       Revin la documentul Word....sa vedem ce tip de motor este descries si cu aceasta ocazie vedem si daca informatia ar fi plauzibila.. Textul spune referitor la cum functioneaza acest motor...
                                                                (La primele rinduri am sa revin mai tirziu,acum am sa insist asupra chestiunilor de baza..)
  La anumite intervale,în spaţiu,se află acele încrucişări în care se produc spoturile de energie.În momentul când nu sunt activate,ele nu apar......nu se disting,iar când sunt activate,încep să lumineze intens, primind energia (amplificată de celulele sferice şi hexagonale) din tabloul de comandă.
     Aceste spoturi de energie transmit o energie mărită la rândul ei,până când ajunge la ultimul spot luminos şi implicit la capătul canalului.Această energie creşte cum am văzut,în intensitate de mai multe ori...(....şi se poate spune că ea echivalează cu valoarea energetică pe care o dă o centrală bazată pe fisiune nucleară pe timp de 6 luni...)


     Cred ca aici ,in acest paragraf este descris cum se da energie particolelor ionizate...sau cum s-ar zice...aici este propulsia principala ....

Inceputul textului spune...
... ca in interiorul ,,motorului" (camerei toroidale) se afla acele incrucisari...care cred ca sustine un electrod dispus axial...acesti electrozi sunt  dispusi la anumite distante intre ei si in momentul cind functioneaza produc o lumina puternica....Aceasta constructie ma duce cu gindul,la o insiruire de  motoare electrotermice...Fiecare motor trebuind sa transmita la urmatorul,particole ionizate cu viteza mai mare..
Cum ar functiona tot acest ansamblu....? Intr-un motor electrotermic, la nivel atomic,electronii care sunt emisi de Katod,in drumul lor spre Anod se ciocnesc cu moleculele de gaz si transfera prin urmare,impulsul lor,la fluxul de gaz......deci daca vrem particole ionizate cu viteza cit mai mare,ar trebui sa avem electroni cu viteza cit mai mare... Utilizam "un inel de electroni"în miscare relativista, cu ajutorul căruia sa acceleram ionii captati în inel.....Ar trebui sa cautam o metoda sa obtinem niste câmpuri acceleratoare deosebit de intense,în interiorul unor formatiuni stabile de electroni accelerati într-un câmp extern.

....Mai jos avem viteza electronilor si protonilor in m-tron in functie de diferite tensiuni de alimentare...

viteza electronilor si protonilor in m-tron -in functie de tensiune-.....(V=sqrt.2U0q/m)

tensiunea (V)                   10 000    50  000     200 000   300 000   400 000
Viteza electron(Km/s)     59 000   132 000     265 000   324 000   374 000
Viteza proton   (km/s)     1 000       3 000         6 000       7 500       8 500
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal - rememorari partiale
Scris de: Xanadron din 07 Iulie 2015, 12:56:58
Adevar zic io ca graiesti, colega @Toni, ca OZN-urile (atit cele extra- cit si intra-terestre, inclusiv cele retro-engineered de tPTB :evil:) sint de multe feluri si nu doar apropo de forma (care urmeaza functia, apelind deci cu o mare probabilitate SI la propulsia reactiva atunci cind doar atit le trebuie.)

Repet insa: niste "sapaturi" mai adinci in arhiva forumului ramin recomandabile pentru orice nou-venit si pe tema asta, deja ras-discutata - fiindca nu doar JE n-am nici timpul, nici cheful sa toooot repet chestii ramase (e poate doar parerea mea si asta) absolut valabile si la destui ani distantza de postarea lor.

Exemplu (iegzact pe felia diverselor tipuri... plauzibile de Ozeniciuri - cu propulsie):
- magneto-electrica,
- toroidal-plasmatica de spin opus (similara experimentului nazi "Die Glocke" cu al sau XERUM-525, preluat prin paperclipare de "merigani - v. The Kecksburg Incident),
- biologica :-o (mai multe detalii ni le-ar putea da doar nea' Mengele :evil:)
- cu efect Biefeld-Brown complementar propulsiei reactive (aici tot nazi-'meriganii-s experti - v. B-2-urile)
- cu microunde "deranjatoare de eter" (ionico-polarizanta si asta)
- sau "doar" reactiva :rocket:
- ... ori "mixta", reactiv-plasmatica ("traspirata" deja cu o precizie maxima din dosarele Breakaway Civilization - v. TR-3B-urile operationale din "The Solar Warden") :star:
-...sau chiar cu elici :wink: dar bazate pe principii aero/hidrodinamice "stranii" (v. Coanda, Schauberger, Schumann ori RC- modelele uzuale deja - v. linkul JNL-Lab postat repetat si nu doar de mine)

... Deeeci, pornind de la o afirmatie la fel de valabila a colegului abyss ("Cred ca ar fi interesant si oportun de a se explica ce este aceasta energie qi si cum e ea prezenta peste tot , si totodata care este relatia dintre aceasta energie si simbolul miscarii respective."), reluam cindva fragmentar o postare mai veche de pe topicul "eteric", apropo de simbolistica vesnicelor zvastici "rotative". :lol: Si unde oclegul mm a postat si un f. plauziibl model de OZN cu propulsie exclusiv electrica" iamginat de un autor american mutl prea putin cunoscut.

Citat din: mm din  03 Noiembrie 2012, 14:11:33
[...] De abia de aici pot apare ideile. Respectiv: eterul este viu; diferitele fluxuri de eter sunt sufluri vii; functionarea unui OZN ff probabil se bazeaza pe aceste sufluri vii (si nu moarte , adica asa cum le consideram noi tehnicienii).
  Oare nu putem afla natura acestor sufluri transcendente si compunerea lor si apoi sa le folosim? Aceasta e intrebarea.


Intrebarea-i foarte bine pusa, ramine doar "micul" amanunt al raspunsului legat de interfatzarea notiunilor cu utilizarea concreta a interesantei teorii eterice mishiene... mai mult decit pur teoretice totusi, datorita masuratorilor efectiv realizate - si inca-n secolul trecut deja... Ceva ma face sa cred deci ca SI rusii au ajuns de multisor la aplicatii practice ale numitei teorii ale eterului "viu" - ramase-n continuare secrete, evident.  8-)

Clar ca pare de domeniul SF ipoteza aplicarii practice a ideii "suflurilor eterice vii" in tehnologia construirii unui eventual OZN "non-retro-engineered", dar cred ca fie si doar simpla placere 'telectuala a dezmortirii neuronului conteaza inca pentru unii, desi tot mai putini.
In orice caz, marota mea mai veche (a proiectelor negre naziste) m-a gadilat de la prima postare din topicul asta, fiindca-i clar ca germanii stiau destule pe exact aceeasi tema (la care inca sap nu doar eu fara mare spor, ci si altii mai destepti ca Joseph Farrell - inca enigmaticul "Die Glocke" cu-al sau "plasmoid rotitor" metalic-lichid Xerum-525 producator se pare chiar de vortexuri toroidale... ETERICE fiind doar una din directiile de studiu inca de nimeni lamurite).

Las acum deoparte alte studii R&D naziste si mai terifiante "ingropate" si mai adinc (ex.: cercetarile la care-a participat se pare si Dr. Mengele, :evil: privitoare la propulsii "pseudobiologice" utilizind energia cadavrelor "pre-fragezite" inca vii cu anumiti catalizatori), conexiunile cu Tesla&Co si presupusul lui automobil cu propulsie ETERICA, grila Hartman de care se leaga si Mishin cumva, dupa ce-l urecheaza un pic si pe relativistul Einstein etc etc) si mai adaug deocamdata la efortul meticulos-analiticului coleg mm traducerea frazelor finale din linkul postat mai sus:

"[...] the ether is an absolutely non-standard material medium, staying at the same time in three phase states, owing to disturbance from nonequilibrum systems, such as stars and elementary particles of substance."
Eterul e un mediu material non-standard la modul absolut, existind simultan in trei stari de agregare si caruia i se datoreaza disturbarea sistemelor "non-echilibrate" cum ar fi stelele ori particulele elementare ale materiei.

The first most stable phase of the ether is an absolute solid space ("die Feste des Himmels", according to the Holy Scripture), or the energy "bottom" of the Universe, whose elementary structure remains a mystery. In regard to the hierarchy of the vortical structures of the ether, not a single star, but a galactic vortex should be considered as analogue of a classic elementary particle.
Prima stare - si cea mai stabila - a eterului e analoga unui spatiu solid la modul absolut ("die Feste des Himmles", dupa Sfinta Scriptura) ce-ar reprezenta baza energetica a Universului - a carui structura ramine inca un mister. Legat de ierarhia structurilor vorticiale eterice, nu atit o singura stea, cit un vortex galactic ar trebui considerat un analog al clasicelor particule elementare.

Hence, the electron is an accumulation of "plasmic" subparticles ether; and the cause of the origin of the substance and the galaxies (supersubstance) is to be common. It is most probable that the rotary-and-progressive motion of the Universe as a whole is this cause.
Implicit, electronul ar fi o acumulare de particule "plasmatice" de eter, iar cauza originara a crearii substantei cosmice si a supersubstantei galaxiilor pare sa fie de aceea comuna - iar cea mai probabila ar fi deci miscarea rotativa si progresiva a Universului ca un tot unitar.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: jean din 07 Iulie 2015, 19:54:56
Citat din: Toni din  07 Iulie 2015, 10:40:12
                       Ultimele imagini sunt luate din forumul....Pe ce sistem functioneaza ozn....si sint copiate de la userul....Anlleg...... 
Da de primele poze nu ne zici nimic? Are cumva legatura cu ASFAN-ul? Nu intreb doar ca sa ma aflu in treaba.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: alx din 07 Iulie 2015, 20:25:09
@Toni


Pentru ca eu sunt una dintre...gazdele acestui forum,ma simt...obligat ;D  sa va urez: Bine ati revenit printre noi,domnule TVM!
 
Cat despre subiectul de discutie readus in atentia forumistilor,inca nu mi-e foarte clar ce e cu aceste intrebari.Sper sa ma lamuresc pe parcurs.


O seara buna!
alx

 
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: hanzo din 08 Iulie 2015, 06:41:54
asa cum mentionam aici, http://www.rufon.org/forum/diverse/limbajul-si-transmiterea-informatiei/msg90274/#msg90274 (http://www.rufon.org/forum/diverse/limbajul-si-transmiterea-informatiei/msg90274/#msg90274)

"suntem cateva sute de oameni aici, care cu matematica, care electronica, care mai stiu eu ce specialisti. toti cu intentii bune.
donez eu 50 ron lunar, pentru un proiect energie libera, sau alegem un proiect care ne-ar ajuta cumva. propuneti si voi.  :rainbow:"

reiau intrebarea.. construim si noi ceva? :rainbow:

facem un fond comun, donatii, pentru materialele necesare unui motor electric cu energie libera? :mrgreen:



Titlu: Re: Povesti pe pâine despre cooperare românească :))) "OZN" personal
Scris de: fiulploii din 08 Iulie 2015, 11:29:39
Citat din: hanzo din  08 Iulie 2015, 06:41:54
asa cum mentionam aici, http://www.rufon.org/forum/diverse/limbajul-si-transmiterea-informatiei/msg90274/#msg90274 (http://www.rufon.org/forum/diverse/limbajul-si-transmiterea-informatiei/msg90274/#msg90274)

"suntem cateva sute de oameni aici, care cu matematica, care electronica, care mai stiu eu ce specialisti. toti cu intentii bune.
donez eu 50 ron lunar, pentru un proiect energie libera, sau alegem un proiect care ne-ar ajuta cumva. propuneti si voi.  :rainbow:"

reiau intrebarea.. construim si noi ceva? :rainbow:

facem un fond comun, donatii, pentru materialele necesare unui motor electric cu energie libera? :mrgreen:

:))))) "nu spera si nu ai teama " zis-a Eminescu cândva , la fel de potrivit si azi .
In mod public nu o sa se facă nimic , exemple sunt destule pe acest forum , nu mai caut acum paginile respective .
   Dacă vrei sa realizezi ceva singura șansa in Ro este in grup restrâns altfel, in loc de furtuna in creiere pt găsirea unor soluții de a realiza ceva , vei avea parte de o furtuna de creiere axate pe a-ți demonstra cat de fals gândești si cat de proasta e ideea.

   Ma contrazice cineva ? De abia astept ....

   In rest, suntem buni la aruncat cu " chiatra" in elite, la filosofari conspiraționiste si la găsit nodul in papura .
   Zicem ca avem minte deschisă, luptam sa atingem alte dimensiuni spirituale, mentale ori fizice si noi tot cu zâzania , cu hiclenia si zâmbetul superior pe fața nătângă .

  O săptămana superba in continuare si somn ușor in timp ce ne roadem unghiile in cotlonul nostru întunecos unde nu poate pătrunde nimeni sa ne fure mărețele idei .  :lol:
:evil: :evil: :evil: Asta e adevarata conspirație ..

Doar părerea mea
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: prodcomb din 08 Iulie 2015, 11:42:21
Să ne uităm la ARCA.

Și apoi motor electric (adică cu energie electrică) dar și cu energie liberă mi se pare tare complicat.
Titlu: Re: Povesti pe pâine despre cooperare românească :))) "OZN" personal
Scris de: hanzo din 08 Iulie 2015, 14:51:01
Citat din: fiulploii din  08 Iulie 2015, 11:29:39
   Ma contrazice cineva ? De abia astept ....
Doar părerea mea
[/quote

bine bine, asta o stim, e veche, e cineva care vrea sa trecem peste? ca doar nu suntem toti asa.  descurajari sunt, important ca unii dintre noi sa faca ceva diferit.

citind pe forum, sunt destui care inteleg si isi dau cu parerea pertinent despre diverse dispozitive. mai facem un pas?

nu vad ca se ofera nimeni sa cotizeze, sa propuna ceva, un motor magnetic, 2 agrafe tesla etc  :rainbow:
deci grup restrans, cine se ofera? aici sau pe pm, fiecare cu competentele pe care le are.
facem grupul, alegem o idee si incercam sa fim normali la cap zic eu.



Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: fiulploii din 08 Iulie 2015, 18:53:04
@hanzo,

Spune-mi te rog, dacă ții degetele de la mâna lipite se vede lumina printre ele? Umbra ta, ei bine , mai ai Umbră?

Sunt unii care spun ca esența luminii este întunericul ...
Cum o fi oare?  :-)
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: hanzo din 08 Iulie 2015, 21:11:37
Citat din: fiulploii din  08 Iulie 2015, 18:53:04
@hanzo,

Spune-mi te rog, dacă ții degetele de la mâna lipite se vede lumina printre ele? Umbra ta, ei bine , mai ai Umbră?

Sunt unii care spun ca esența luminii este întunericul ...
Cum o fi oare?  :-)

intunericul este dincolo de o anumita materie, doar dintr-un anumit punct de vedere. altminteri ca e ba mov, ba albastra imi e tot una.

amara e cupa, dar aleg sa o beau.

inteleg ca esenta e sa vorbim mai putin si sa facem... dar poate bat la usi inchise.
e suficient ca oamenii buni sa nu faca nimic.

putini de aici, putini din alta parte iese ceva pana la urma, chiar de verificam un "asa nu iese" poate mai contrinuie si universul cu ceva.

aferim bre  :mrgreen:

Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 09 Iulie 2015, 10:12:28
        TVM...????.... tiz,cum scrie Kndaon..Cind am citit ce ati scris,a fost momentul meu sa ramin masca..(pauzele sunt bune citeodata....asa poti lua pulsul)..acum inteleg de ce acest document a creat atitea contraziceri,iar cei care au scris despre el,considerati dusi cu pluta..In nici un fragment din acest text nu se vorbeste despre...free energy..Electricitatea de care are nevoie  motoarele acestui obiect si este de ordinul..sutelor de Megawati ...mii de gigawati,in functie de marime(motoarele MHD sunt energofage)provine de la doi convertori,unul MHD si celalalt termoionic legati in paralel(in acest moment obtin energii de ordinul zecilor de Kilowati...)
Confuzia cred ca a fost creata de modul cum se dau cele doua comenzi...subiect pe care voi incerca sa il dezbat mai spre sfirsit...chiar voi veti deduce despre ce este vorba,cind veti intelege cum functioneaza acest obiect...dupa ce va voi ajuta cu doua exemple pe care o parte dintre voi,le ve-ti ridiculiza....dar asa vin noutatile...
     Dar acum imi revine ingrata misiune,de a va plictisi putin,deoarece trebuie sa va arat cum este construit acest motor si cum functioneaza...si am sa incerc la un nivel mai babesc,ca sa vedeti idea..in mare.Treaba asta o pot face discutind cu voi fiecare parte din...cum ar functiona...lasindu-va pe voi sa deduceti...pot posta citeva pagini in care eu arat despre ce este vorba,dupa care urmeza criticile voastre sau daca acest subiect va enerveaza asa rau...putem sista ....il pot publica si in alta parte ..
Mi-ar fi placut sa pot copia un exemplu America,unde pe un forum,ce a avut ca subiect ...despre motoarele alimentate cu carburanti solizi...o perioada sa dezbatut acest subiect,apoi nu sa mai auzit nimic,iar...apoi a aparut un avion care producea niste efecte ciudate cind zbura...o vibratie destul de puternica a cavitatii toracice si jetul reactiv lasa in urma o dira de condensare asemanatoare unei sfori cu noduri....

Aaaa am uitat de imagini....de acolo sint luate....mai dam o verificare din cind in cind....
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Xanadron din 09 Iulie 2015, 13:06:15
Alea cu "pufaieli in coada" sint alta mincare de peste (pulso-reactoare), colega Toni-  desi-s trecute tot la "classified ISOs" :ufo:

Pe de alta parte, nu trebuie neglijate tsunamiurile de probleme... practice cu care se confrunta constructorii celor mai simple "over-unity devices" :star:, chiar daca teoria nu pare complicata.

Ce-i drept, unele accesorii necesare de ex. invirtirii ametitoare a unor XERUM-uri 8-) pritocite eventual amatoristic in containere toroidale ("matisate" cu anumiti conductori, intr-o anumita arhitectura si alimentate c-un anumit curent - cine stie cunoaste... :wink:) au devenit accesibile-n ultima vreme - de ex. electromotoare brushless outrunner capabile de 50-60.000 rpm.
Zic asta ignorind totusi dificultatea (daca nu imposibilitatea) cumpararii mercurului necesar (Vimana someone?!)...

Nu pot fi deloc ignorate insa riscurile reale... si f. personale la care s-ar expune din partea Paznicilor Sistemului  :evil: eventualii inventatori geniali de pe RUFOn, in caz de reusita.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 09 Iulie 2015, 18:48:24
     Te rog nu pomeni de mercur ca...nu am amintiri prea frumoase.Eu credeam cind eram copil ca...e de ajuns sa incalzesti mercur si ..gata,ai un motor OZN....Am avut prea multe experimente esuate..orce visam noaptea a doua zi experimentam,plus o problema cu Militia...Dar astea sunt amintiri...si m-au ajutat sa trec la alti combustibili...care nu dau asa multe probleme...
    Acum o intrebare scurta...cum functioneaza un motor arcjet in cimp magnetic...aproximativ...
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 10 Iulie 2015, 16:05:15
       Doi electrozi cuaxiali intre care se produce un arc electric.....mai suprapunem un cimp magnetic...V perpendicular pe B....


                     http://www.myelectricengine.com/projects/mpdthruster/mpdthruster.html (http://www.myelectricengine.com/projects/mpdthruster/mpdthruster.html)
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: hanzo din 10 Iulie 2015, 20:22:53
Citat din: Xanadron din  09 Iulie 2015, 13:06:15
Nu pot fi deloc ignorate insa riscurile reale... si f. personale la care s-ar expune din partea Paznicilor Sistemului  :evil: eventualii inventatori geniali de pe RUFOn, in caz de reusita.

si gata ne oprim?  :?

au niste functii, noi altele..  :rainbow:

daca folosim briciul lui Occam sa definim cine pazeste ce.. persoana care are cele mai simple explicatii de argumentat ar fi.. ??  :aliendance:

sa nu uitam si de fabula cu yoghinul care a stat in fata elefantului care alerga spre el, zicand ca ii vorbeste zeul daca e ceva, dar nu a bagat de seama strigatele celui care era pe elefant,si striga sa se dea la o parte. zeul pe acolo vorbise.

si totusi.. se invarte.  se restarteaza telefonul de numa numa..


Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 10 Iulie 2015, 23:42:51
          Asteptam sa ma ajutati si voi....dar am inteles ....preferati a doua varianta....eu postez citeva pagini...si voi comentati...se poate si asa.Am rugat pe cineva sa-mi creeze citeva desene la repezeala,ca fara acestea,nu veti intelege nimic...deci iata.....

Va mai aduceti aminte experimentele lui  Manoliu? Facuse o spirala din sticla,ce avea doi electrozi pe capete si un gaz inauntru. Cind aplica o tensiune pe capete,gazul din spirala se ioniza si emitea o lumina,dar unde voiam sa ajung...dumnealui punea o busola linga aceasta spirala si acul busolei devia....asa arata,ca gazul ionizat produce cimp magnetic.Xanadon aici am vrut sa ajung...se poate produce cimp magnetic si mai eftin....fara greoaiele bobine....Unele gaze ionizate produc cimpuri magnetice mai puternice,altele mai mici....

 
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: prodcomb din 11 Iulie 2015, 21:04:10
Citat din: Toni din  10 Iulie 2015, 23:42:51
          Asteptam sa ma ajutati si voi....dar am inteles ....preferati a doua varianta....eu postez citeva pagini...si voi comentati...se poate si asa.Am rugat pe cineva sa-mi creeze citeva desene la repezeala,ca fara acestea,nu veti intelege nimic...deci iata.....

Va mai aduceti aminte experimentele lui  Manoliu? Facuse o spirala din sticla,ce avea doi electrozi pe capete si un gaz inauntru. Cind aplica o tensiune pe capete,gazul din spirala se ioniza si emitea o lumina,dar unde voiam sa ajung...dumnealui punea o busola linga aceasta spirala si acul busolei devia....asa arata,ca gazul ionizat produce cimp magnetic.Xanadon aici am vrut sa ajung...se poate produce cimp magnetic si mai eftin....fara greoaiele bobine....Unele gaze ionizate produc cimpuri magnetice mai puternice,altele mai mici....



Da, gazul ionizat (cu precizarea - în mişcare) produce câmp magnetic!
Motoarele ionice au nişte avantaje şi nişte dezavantaje; ar trebui precizate calitativ şi cantitativ.
S-au spus multe despre ele şi s-au făcut multe experienţe cu ele.
fregvenţa se scrie corect frecvenţa

Nu prea se vede pădurea de copaci!
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 11 Iulie 2015, 22:05:37
         Prodcomb ai pus punctul pe i...particolele ionizate in miscare produc cimp magnetic.

    Motoarele ionice.....se bazeaza pe principiul propulsiei electrice,care consta in a face moleculele de gaz ce urmeaza sa fie ejectate, sensibile la actiunea unui cimp electric si a le transmite energia cinetica dorita prin intermediul acestui cimp.Forta de propulsie provine deci din interactiunea particolelor incarcate si ejectate cu ajutorul cimpului electrostatic.Prin acest procedeu se pot obtine viteze de  evacuare de 50-200 Km/sec.,mult mai mari decit cele obtinute prin intermediul temperaturii.....Intr-o racheta ionica,o parte din energia furnizata de sursele de energie existente pe nava este utilizata  pentru ionizarea fluidului de lucru,acesta neputind fi convertita in energie electrica.Practic se  procedeaza mai intii la separarea sarcinilor electrice negative de cele pozitive iar ionii astfel obtinuti sunt accelerati in intervalul dintre electrozi.

    Motoarele cu plasma... difera foarte putin ca principiu functional de cel ionic,in sensul ca nu mai este necesara separarea sarcinilor pozitive de cele negative,iar accelerarea particolelor incarcate cu sarcina electrica se face sub influenta cimpurilor electrice si magnetice.Daca particolele formeaza un ansamblu de plasma neutra, ele,sub influenta cimpului electric,se vor misca in directii opuse.Daca un cimp magnetic este suprapus in acelasi timp,perpendicular pe directia cimpului electric,particolele de ambele semne se vor deplasa in aceiasi directie. Faptul ca,aceste cimpuri pot accelera o plasma neutra,da un anumit avantaj acestui  sistem in raport cu racheta ionica,cel ma important avantaj fiind posibilitatea de a obtine o forta de propulsie mai mare.Au fost obtinute rezultate experimentale ce au permis obtinerea unor viteze de ejectie de 10-100 Km/s.

    In paginile postate,am folosit ca fluid de lucru,azotul din atmosfera,(dar acest motor poate folosi aproape orce gaz ionizat,dar asta nu inseamna,ca nu are predilectie spre un tip anume)  iar cimpul magnetic obtinut este foarte mic.Putem mari acest cimp,prin aplicarea,in jurul motorului toroidal a unor magneti supraconductori...dar astfel se mareste greutatea obiectului... 
Pt.un obiect zburator de..40 t ,masa navei e 7,15t,masa satelitului 2,85t si daca folosim rezervoare....30t-azot si ne putem deplasa un timp in cosmos sau sub apa....trebuie sa raportam totul la ceea ce cunoastem....
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: abyss din 12 Iulie 2015, 06:39:24
Ideile astea cu jeturi sunt tributare epocii rachetelor...deci sortite unui epic fail...compilation.
Îți trebuie în opinia mea un fel de motor care sa fie un captator/condensator/amplificator de aether/timp/gravitoni/magnetroni sau cum mai numeau unii ....acea "magnetricitate".
Nu ai nevoie de azot sau alte gaze. "Motorul" trebuie sa fie deschis pentru a fi hrănit în flux continuu.
Rămâne întrebarea. ...cum captezi aether ul intr-o bucla toroidala care sa inveleasca nava, cum creezi vortexuri le exterioare pentru fluxul continuu și. ...ce este aether ul și magnetricitate, care sunt curenții magnetici rotativi și cum se obțin acestia?

Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 12 Iulie 2015, 11:50:00
      Sint de acord cu tine ca....ideile astea cu jeturi sunt tributare epocii rachetelor...deci sortite unui epic fail...dar asta e prezentul...iar ce am postat face practic trecerea spre altceva...Poate fi si fara reactie...ca mai jos...

...Existenta motoarelor antigravitationale ar putea deveni posibila,conform unei foarte,controversate teorii care incearca sa reuneasca relativitatea generala cu fizica cuantica.Cercetatorii au raportat existenta de efecte antigravitationale,generate prin...intermediul unui magnet rotativ,de mare conductibilitate.Jochem Hauser,fizician in cadrul Universitatii de Stiinte Aplicate din Salzgitter,Germania, afirma ca astfel,ar trebui sa se poata produce un tip special de particule numite gravitofoni,care sa aiba atat proprietati magnetice,cat si gravitationale si ar putea genera un camp gravitational care sa actioneze impotriva motorului,ceea ce ar da acceleratie navei spatiale.
(....inel magnetic enorm,rotindu-se în jurul unor spire superconductoare....pentru a crea un câmp magnetic intens.Conform lui Dröscher,daca.... curentul din spire este destul de ridicat si câmpul magnetic suficient de intens,fortele electromagnetice pot echilibra forta gravitationala actionând asupra inelului într-un asemenea mod încât ar putea pluti liber.El indica faptul ca.. ...pentru,ca o nava de 150 de tone,sa se poata ridica,este necesar un câmp magnetic de 25 Tesla(adica de 500.000 de ori câmpul magnetic terestru) cu impulsuri de cel putin 80 Tesla.)

"Motorul" trebuie sa fie deschis pentru a fi hrănit în flux continuu.Cu avantaje evidente,desigur...  scapam de rezervoare,instalatia devine mult mai simpla,timp de functionare 'nelimitat' si....creste foarte mult viteza...dar asta sarcina ...v-o las voua...
             
Am alimentat acest motor cu gaze...pentru a va arata cum functioneaza.Acum...cred ca deduceti ce fac cele doua comenzi...
Am dat actualelor motoare turbo(...''injectorul de particole'')un rol secundar...si cu acesta aplicatie,sint pe cale de disparitie ...epoca motoarelor mecanice,apune.... parametrii functionali ai acestora,se termina acolo unde...parametrii motoarelor electrice incep...

    Particolele ionizate in miscare ...produc cimp magnetic( deci spirala si nu numai,se comporta ca o... bobina).Plasma in miscare 'trage'dupa ea,liniile cimpului magnetic,deci acestea se deplaseaza odata cu fluidul, ca si cum ar fi "lipite" de liniile de curent. Fenomenul este cunoscut sub numele de"ınghetarea" liniilor campului magnetic.Deci...se deplaseaza plasma,se deplaseaza cimpul magnetic...deci,se roteste...

       ...o plasma ionizata mentinuta in jurul invelisului navei de campuri magnetice,chiar si intr-un strat de cativa milimetri poate opri cam orice...de la micrometeoriti si praf cosmic pana la fluxuri de particule ionizate si radiatii penetrante.Daca folosim campuri magnetice pe post de scuturi,sa nu uitam ca echipajul trebuie protejat de astfel de campuri,daca acestea au intensitati prea mari, deci.....iar trebuie luate in considerare materialele diamagnetice in constructia"caroseriei"interne a navei......efectul scutului magnetic se manifesta si prin limitarea masei navei,la masa de repaus,chiar si cand viteza fata de viteza luminii in vid este in domeniul relativist.... Formarea unei perne de presiune intermediară între corpul navei şi aerul înconjurător...poate evita"boomul sonic"ce apare la trecerea de la 2 mach la 3 mach sau mai mult......perna respectivă se mai poate realiza în condiţii optime şi...prin ionizarea aerului din faţa vehicolului.Drept urmare a microdescărcărilor electrice care s-ar produce în mod uniform în aerul înconjurător particolele s-ar încărca cu electricitate,imediat însă,cunoscuta respingere a sarcinilor electrice de acelaşi fel va  crea un strat intermediar de aer ce se va afla într-o intensă mişcare proprie şi care va evita frecarea moleculelor gazoase de pereţii navei.La încercările efectuate în tunelul aerodinamic au fost obţinute rezultate convingătoare de la 30 000 de volţi.
         Are avantajul reducerii consumului de combustibil  prin însăşi reducerea frecării corpului aflat în zbor de aerul înconjurător.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: kandaon din 12 Iulie 2015, 13:01:30
Citat din: abyss din  12 Iulie 2015, 06:39:24
Rămâne întrebarea. ...cum captezi aether ul intr-o bucla toroidala care sa inveleasca nava, cum creezi vortexuri le exterioare pentru fluxul continuu

Cred eu ca una din directiile de urmat ar fi ceea ce a descoperit si folosit Coanda (efectul Coanda si modelul de aerodina lenticulara creat de el). Atata doar ca s-ar aplica la nivel "eteric" si nu "material". Mai ales ca spre deosebire de aer/atmosfera terestra, eterul ar exista peste tot in univers inclusiv in asa zisul "vid cosmic".

Citat din: abyss din  12 Iulie 2015, 06:39:24și. ...ce este aether ul și magnetricitate, care sunt curenții magnetici rotativi și cum se obțin acestia?

Stiinta oficiala mai are probabil destul pana sa ajunga sa conceptualizeze chiar teoretic lucrurile astea, si abia apoi sa realizeze concepte tehnologice practice de folosire a eterului si energiilor de acolo inclusiv in propulsia unor aparate de zbor.
Cea neoficiala, cine stie.

Posibil sa nici nu fie nevoie de parcurgerea distantelor la modul propriu ci prin deschiderea unor portaluri / porti cosmice care sa reduca drastic distantele (ori prin ceva gen teleportare).
Pentru ca si calatorind cu viteza luminii, ori chiar de cateva ori peste (ceea ce fizica oficiala nu prea accepta ca fiind posibil) distantele tot ar fi prea mari pentru a fi parcurse intr-o viata de om.

Ori ai pleca tanar si te-ai intoarce batran dintr-o singura astfel de calatorie, si asta spre stele nu foarte departate, la nivelul galaxiei ar fi aproape imposibil, nu mai vorbesc de calatoria in alte galaxii.

De asta cred ca OZN-urile ar folosi cel putin doua sisteme de propulsie, din care unul ar fi ori niste scurtaturi cosmice (de genul portilor stelare etc etc) ori vreun sistem de pliere al spatiului (si timpului).

Sa nu uitam si vorba din basmele noastre, cum ca eroul (sau alte personaje) calatoresc cu viteza vantului si a gandului (iarasi doua viteze diferite si complementare sa zic asa, una pentru atmosfera terestra si alta pentru cine stie unde) pentru a ajunge in tinuturi deparate (peste spate mari si sapte tari) ori pe "taramul celalalt".
Daca aflam secretul calului inaripat cu care zbura Fat-Frumos am avea si raspunsuri la astfel de modele de calatorie intre taramuri diferite  :-D
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 12 Iulie 2015, 18:57:37
   Ceea ce urmeaza sint doar presupuneri...asa ca...puteti da friu liber imaginatiei...am intrat pe un teren foarte  lunecos si nesigur...al ipotezelor....
                     -Platon spune în -"Dialoguri"-că...atlanţii descoperiseră un metal cu proprietăţi....stranii,numit "roşcatul oricale"...

     Zborul acestui tip de obiect,se bazeaza pe...utilizarea....a ceva....care dupa parerea mea,ar trebui sa produca...''in functie de intensitatea semnalului''...o cantitate de electroni...care sa alimenteze  motorul toroidal...In text se spune ca...structurile microscopice,au proprietatea de a intra în vibraţie,în rezonanţă,comportându-se ca nişte amplificatori de energie.In electronica actuala,amplificatoarele asta fac..''se joaca''cu electronii.Mai jos dau doua exemple,de ... cum mai pot fi utilizati acesti amplificatori....

       Mini-platforma,asemănătoare unei tăvi de...aur masiv.Cu aceste vehicule însolite se fac deplasări...Cu o baghetă subţire din material pur,se loveşte,cu o anumită intensitate marginea "tăvii",după un anumit cod,pentru a produce în vehicul acea vibraţie care se propagă în tot corpul vehiculului.Astfel se produc în structura acesteia vibraţii de un anumit tip,care intrînd în rezonanţă cu mediul...pun "tava"în mişcare.Este necesar să adaug ca o asemenea "tavă" zburatoare se conduce numai,după însuşirea temeinică a unui cod specific de vibraţii,provocate de baghetă.Structurile microscopice ale platformei au proprietatea de a intra în vibraţie,în rezonanţă..... comportîndu-se ca nişte amplificatori de energie.
......platforma zburătoare,construita pe baza unui cristal,care se poate asemăna cu un circuit electronic foarte complicat....de amplificare a energiei biologice.Si mai jos,dau alt tip de platforma...un model mai mare...

......O asemenea platformă este circulară,cu o" podea"groasă de 50 centimetri,în care este introdusă o structură aparent simplă,dar foarte eficace funcţional.O structură,dintr-o reţea tubulară,bazată pe aceleaşi celule sferice şi hexagonale tridimensionale,cu rol de amplificare a energiei.Structurile sunt prototipuri,ele stau la baza amplificării de foarte multe ori a celei mai slabe energii.Structura navei de care e vorba,primeşte energia de la şapte cristale sudate în formă circulară,pentru a forma o singură reţea ...sau cum spuneam mai înainte,un cristal special.O platformă din cele descrise e mult mai mare şi nu o foloseşte un singur om.Are un diametru de cel puţin cinci metri.Acestea folosesc septima de cristale sudate(cele mici un singur cristal).Între altele am observat acelaşi principiu de combinare a cîmpului gravitaţional cu comanda  energiei de tip biologic în cazurile din urmă..Ele funcţionează pe baza energiei primite de la cel ce conduce nava......

     Am atasat si...o imagine dintr-o carte a lui Radu Cinemar...despre o platforma antigravitationala....

                               http://www.stiinta.club/author/dumitru/ (http://www.stiinta.club/author/dumitru/)
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal - din nou, Grebennikov
Scris de: Xanadron din 13 Iulie 2015, 11:37:43
Nea' Grebennikov inclin sa cred ca-i mai credibil cu 'platforma' lui bondaro-levitanta - si nici macar aurita - decit Cinamar/Moon/CIA :-D cu a lor.

Desi nici ce-a ramas dupa rus (= obiectul propriu-zis) nu ma convinge c-ar fi "the real stuff".
Altfel platforma lui "rustica" aparent ar fi fost ras-reprodusa pina acum - da-i clar ca-i lipsesc citeva spiluri. 8-)

P.S. Argumente - in PDF-ul atasat (sper sa se fi lipit). :lol:
...Si poate ca bunul nostru coleg amator [si] de basme kandaon o sa completeze pe tema "covoarelor zburatoare". :planet: :ufo:
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal - din nou, Grebennikov
Scris de: kandaon din 13 Iulie 2015, 21:48:08
Citat din: Xanadron din  13 Iulie 2015, 11:37:43
Nea' Grebennikov inclin sa cred ca-i mai credibil cu 'platforma' lui bondaro-levitanta - si nici macar aurita - decit Cinamar/Moon/CIA :-D cu a lor.

Desi nici ce-a ramas dupa rus (= obiectul propriu-zis) nu ma convinge c-ar fi "the real stuff".
Altfel platforma lui "rustica" aparent ar fi fost ras-reprodusa pina acum - da-i clar ca-i lipsesc citeva spiluri. 8-)

P.S. Argumente - in PDF-ul atasat (sper sa se fi lipit). :lol:
...Si poate ca bunul nostru coleg amator [si] de basme kandaon o sa completeze pe tema "covoarelor zburatoare". :planet: :ufo:

Multumesc pentru completare si aducere aminte maestre  :-D

Intr-adevar covoarele zburatoare (unele mai mari, altele mai mici) intra si ele in categoria obiectelor zburatoare inclusiv cu viteza gandului (desi calatoresc de obicei doar prin atmosfera si nu ajung si pe "alte taramuri" sau poate ma insel eu ca doar nu sunt atoatecunoscator nici macar in domeniul basmelor) si cu ceva camp antigravitational creat pe sub ele sau in jurul lor  (daca e sa folosim concepte moderne).

Un obiect mai putin sofisticat cumva (or mai apropiat de intelegerea de azi a tehnologiilor) ar fi acele "vimane" pomenite in scrierile indo-ariene.
Acolo apar si ceva descrieri de cilindrii rotitori cu mercur si alte asemenea, si de aici putem merge pe o intreaga teorie a conspiratiei despre calatoriile si legaturile nazistilor (prin expeditiile organizatiei Ahnenerbe) cu ceva organizatii secrete tibetane de unde ar fi primit posibil ceva informatii tehnice mai concrete despre "vimanele" alea, informatii pastrate prin cine stie ce locuri secrete din Tibet/Himalaya.
Care informatii au dus la crearea "Clopotului" - "die glocke" de mai discuta unii altii despre el. Si care ar fi ajuns pana la urma la americani, de l-ar fi scapat ei la un test mai serios si s-a intamplat incidentul ala la Kecksburg.

O chestie si mai fantastica (si tot din folclor) ar fi calatoria oamenilor (ma rog, nu a oricui si nu in orice conditii) nu doar cu viteza gandului ci probabil si prin puterea gandului.
Dar calatoria asta se petrece de obicei in mediul eteric (sau astral), omul se dedubleaza practic, corpul lui astral/eteric se desprinde cumva de cel fizic si poate calatori uneori instantaneu chiar in locuri indepartate ori chiar pe alte taramuri.
In unele povesti zmeul (sau ceva strigoi, am citit si povesti d-astea   :fullmoon:) pot face asta si cu corpul fizic, nu doar cu cel astral.
Ori varcolacii (care sunt tot oameni, teoretic cel putin) au un corp astral imens, ori cu o putere imensa, capabil inclusiv sa afecteze diverse corpuri ceresti.
Mai citisem la Culianu despre astfel de oameni (ii mentiona din scrieri antice grecesti si romane) care isi puteau trimite corpul astral departe, vizitau alte orase ori chiar tari (sa nu zic lumi) straine etc, in timp ce corpul fizic era intr-un somn adanc. Si ca si in folclorul nostru, daca erau miscati ori pateau ceva se rupea legatura eterica dintre cele doua corpuri si nu mai puteau reveni in cel fizic.

Sigur, e foarte probabil ca astea sa fie exagerari si inflorituri ale unor mituri folclorice, dar, asa cum nazistii ar fi mers dupa "vimanele" alea cel putin unii (americani, rusi si cine stie mai cine) au urmat si firul asta si se zice ca serviciile lor de spionaj au incercat sa gaseasca astfel de oameni si au avut diverse programe si facut diverse experimente dar oficial rezultatele nu ar fi fost prea promitatoare.

P.S. - nici eu nu as pune mare baza pe scheme de OZN-uri aparute in romanele lui Cinamar

P.S. 2- ceva cu motoare cu plasma romanesti  :-D (desi cred ca s-a mai discutat despre domnul C-tin Bursuc si inventia domniei sale, din documentul ala pare ca a existat totusi si ceva palpabil)

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/a-trimis-o-racheta-in-cosmos-218526.html (http://www.libertatea.ro/detalii/articol/a-trimis-o-racheta-in-cosmos-218526.html)
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: abyss din 17 Iulie 2015, 18:24:06
Citat din: Xanadron din  13 Iulie 2015, 11:37:43
Nea' Grebennikov inclin sa cred ca-i mai credibil cu 'platforma' lui bondaro-levitanta - si nici macar aurita - decit Cinamar/Moon/CIA :-D cu a lor.

Desi nici ce-a ramas dupa rus (= obiectul propriu-zis) nu ma convinge c-ar fi "the real stuff".
Altfel platforma lui "rustica" aparent ar fi fost ras-reprodusa pina acum - da-i clar ca-i lipsesc citeva spiluri. 8-)

Nu te convinge... dar cum ar putea oare?  :-D  Poate iar vine colegul din senegal (see'n eagle) si o baga in engleza direkt...free energy? its a fake... :lol: 


https://www.scribd.com/doc/78951605/Etero-dinamica-in-construc%C8%9Bia-platformei-antigravita%C8%9Bionale (https://www.scribd.com/doc/78951605/Etero-dinamica-in-construc%C8%9Bia-platformei-antigravita%C8%9Bionale)
Titlu: Platon Skyboard vs Tesla Donuts :-)
Scris de: abyss din 18 Iulie 2015, 13:27:58
Citat din: Toni din  12 Iulie 2015, 11:50:00
"Motorul" trebuie sa fie deschis pentru a fi hrănit în flux continuu.Cu avantaje evidente,desigur...  scapam de rezervoare,instalatia devine mult mai simpla,timp de functionare 'nelimitat' si....creste foarte mult viteza...dar asta sarcina ...v-o las voua...
Cum adica ne-o lași nouă? Noi ...care? Ti se pare ca e o coada la sectia de proiectare?  :| In fapt ...ce discutam pe aici e total neortodox pentru fizica actuala. Discutiile se vor intinde la infinit pana cand se va ajunge la concluzia ca e posibil ca o teorie, o inspiratie de neinteles pentru unii sa se poata dovedi viabila doar printr-un demers empiric.

Dar cine se baga? ar trebui construit intai acceleratorul de particule sau  "Motorul".  E interesanta si ideea folosirii magnetronului din cuptorul cu microunde pentru a obtine un camp/plasmoid/toroid aetheric in jurul gazului ionizat. Dar nu m-ai lamurit cum plasma ionizata sa produca in atmosfera terestra o anulare gravitationala. 

In opinia mea (tributara tehnicilor zborului shamanic) un vehicul care foloseste liniile de camp magnetic (planetare, stelare, galactice) pentru  a se deplasa prin aer sau spatiul cosmic ori ''dincolo'' ar trebui sa fie asemeni unui alpinist care se foloseste de funie/coarda pentru a se ''trage'' de-a lungul ei ori chiar de ea propriuzis.

Ar trebui pornit de la un experiment simplu. Varianta cu magnetronul pare prea weaponized sau poate gresesc, nu cunosc.
Deci, teoretizand basmele ... ''Plato Skyboard''  :-D pare interesanta fiindca foloseste ce emite pamantul in primul rand. Dar mai interesant ar fi de demonstrat teoria liftului plasmoid. Acesta ar trebui sa se ridice singur odata pornit si sa se duca pana la soare...  Turnul lui tesla pare a fi in partea superioara un asemenea plasmoid...ancorat bine la sol care isi ceda radiant -wireless- surplusul de curenti magnetici vorticiali adunati in gogoașa toroidala care se forma in afara structurii metalice ovale ...fixate in partea superioara ... care includea si o farfurie ... metalica nezburatoare...(presuspun).


Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 18 Iulie 2015, 17:52:41
                  Foarte bun materialul cu Grebennikov...multumesc...

         Navele vimana,sunt mai apropiate  ca mod de constructie,intelegerii noastre actuale..Diferenta intre navele vimana si navele atlante(pe care nu le intelegem inca...),este ca cele din urma se deplasau cu aceiasi usurinta atit in aer,cit si sub apa  ...sau spatial cosmic...

          Tipul de motor descris anterior,are doua moduri de...operare...Pentru aceasta trebuie sa va imaginati un cerc si la distante egale,punem...sapte ajutaje...pe unde ies particolele ionizate...
   Primul mod...functioneaza toate ajutajele...intr-o gama variata de parametri..pentru zborul orizontal, obiectul,poate fi înclinată spre înainte cu câteva grade,asemănător,palelor în mişcare ale rotorului de elicopter...In acest mod,ca...sa zboare la aceiasi viteza,ca si un avion,se reduce motorul aproape la minim(C1)si daca...ar fi construit din materiale semitransparente,s-ar vedea in interiorul sau,niste culori...care se schimba foarte repede ...albastru, galben ,portocaliu,rosu...
   Al doilea mod ....e utilizat doar in atmosfera planetei ... functioneaza ca o platforma,doua ajutaje de o parte si doua de  cealalta parte(pt. sustentatie)iar pentru deplasare se utilizeaza celelalte doua,sau..un ajutaj...ramas.Pentru schimbarea directiei alte ajutaje pot trece pe sustentatie (functioneaza 100%) si din cele ramase ,sunt utilizate pentru deplasare....Obiectele zburatoare,cu mai multe punti in interiorul sau,au pentru acest mod de functionare...o punte separata...

-   Cercetatorul polonez Igor Witkowski a studiat cu minutiozitate documentele,dar si ruinele instalatiilor naziste de la granitza polono-germana,dedicate"clopotzelului",ce includeau si o termocentrala electrica de mare putere,necesara alimentarii cu electricitate a masinariei.Gasiti interesantul interviu cu el pe situl...Project Camelot.       

Mişcarea navei ar fi independentă de forţa gravitaţională şi s-ar baza pe o forţă necunoscută astăzi,numită "Iaghima",care anulează gravitaţia,degajând o forţă radială...
     ..Sau ...atunci cind se pune mina pe cristal...se da comanda a doua...ce asigura sustentatia....
Ca sa putem intelege acesta comanda,ne intoarcem la alimentarea motorului cu un gaz...in comanda unu si comanda doi,este folosita aceiasi cantitate de particole ionizate...Ft este 2,84 xG...2,84 pentru ca directia de iesire a particolelor ionizate este sub un anumit unghi in raport cu verticala.Comanda doi creaza o forta de tractiune fixa,ce anuleaza greutatea obiectului,(functioneaza tot timpul 100%)iar comanda unu este variabila(intre 0 si 100%) si in functie de aceasta obiectul poate stationa sau...deplasa cu viteza maxima...Particolele ionizate  din ambele comenzi,ies prin acelasi ajutaj(ne gindim la o sectiune)...

       Si acum o intrebare...cum s-ar da comenzile la un obiect zburator de tip piramidal...(dau si un mic ajutor)...sint folosite tot doua comenzi...prima comanda este data automat cind se intra in obiect,iar a doua...prin punerea miinii pe un cristal(sunt cinci cristale)ce executa prompt,doar o anumita comanda...

     Cind am zis ca.... v-o las voua ...m-am gindit la generatiile tinere sau cele care v-or veni,care...poate vor intelege avantajele ... acestui system..dar macar idea in mare ,de cum functioneaza acest tip de motor...cum se dau comenzile ,tot.... le-ati inteles...
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: abyss din 19 Iulie 2015, 07:50:08
Cristalul piramidal presupun ca e o pompa de electroni, o antena care prin forma sa alcătuiește vortexul dublu de flux continuu.  Calibrarea lui pe frecvențele cerebrale  ... a oscilațiilor. ...mă gândesc ca ar putea-o da unghiul piramidei... Asemeni unei bobine, pâlnia cu unghiuri drepte a piramidei, printr-o  forma mai ascuțită ori o baza evazata permite mai multe ori mai puține răsuciri vorticiale/oscilații. Ca sa nu mai vorbim de fațetele asemănătoare cu o cruce malteza care din patru vortexuri adiacente la baza fformate pe colțuri ....formează 8 (sau 16 iîncă nu imi este clar) ....încă 4 sau 8 pe mijlocul laturilor bazei.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: abyss din 19 Iulie 2015, 15:37:28
Mai revin cu ceva pe tema aceasta.


https://www.scribd.com/doc/51477774/Platforma-anti-gravitationala (https://www.scribd.com/doc/51477774/Platforma-anti-gravitationala)

https://www.scribd.com/doc/12925574/Lumea-Mea-Zborul-V-S-Grebennikov (https://www.scribd.com/doc/12925574/Lumea-Mea-Zborul-V-S-Grebennikov)

desigur...merita citite si restul =>https://www.scribd.com/sadang (https://www.scribd.com/sadang)

Dar si aceasta lucrare formidabila care mie mi-a folosit... https://archive.org/details/magnetism1small (https://archive.org/details/magnetism1small)

(https://ia802502.us.archive.org/BookReader/BookReaderImages.php?zip=/31/items/magnetism1small/magnetism1small_jp2.zip&file=magnetism1small_jp2/magnetism1small_0098.jp2&scale=8&rotate=0)

(https://ia802502.us.archive.org/BookReader/BookReaderImages.php?zip=/31/items/magnetism1small/magnetism1small_jp2.zip&file=magnetism1small_jp2/magnetism1small_0095.jp2&scale=8&rotate=0)

(https://ia802502.us.archive.org/BookReader/BookReaderImages.php?zip=/31/items/magnetism1small/magnetism1small_jp2.zip&file=magnetism1small_jp2/magnetism1small_0096.jp2&scale=8&rotate=0)

(https://ia802502.us.archive.org/BookReader/BookReaderImages.php?zip=/31/items/magnetism1small/magnetism1small_jp2.zip&file=magnetism1small_jp2/magnetism1small_0097.jp2&scale=8&rotate=0)
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: alx din 19 Iulie 2015, 20:26:05

Citat din: alx din  07 Iulie 2015, 20:25:09@Toni Pentru ca eu sunt una dintre...gazdele acestui forum,ma simt...obligat ;D   sa va urez: Bine ati revenit printre noi,domnule TVM!
Citat din: Toni din  09 Iulie 2015, 10:12:28
        TVM...? :? .... tiz,cum scrie Kndaon..Cind am citit ce ati scris,a fost momentul meu sa ramin masca..(pauzele sunt bune citeodata....asa poti lua pulsul)..acum inteleg de ce acest document a creat atitea contraziceri,iar cei care au scris despre el,considerati dusi cu pluta..



Din pacate,pana acum nu am prea avut timp sa-ti raspund,sau sa comentez raspunsul primit de la tine.Insa cum nu prea imi place sa raman dator...vin si explicatiile:


1. IP-ul de pe care postezi,sau,de fapt,IP-urile,sunt bine mersi taman din...ati ghicit!

Norway (https://www.iplocation.net/images/flags/no.gif)
Hordaland
]Bergen
Asta ca sa nu mai zic cine face naveta si lucreaza in 2 tari cu granita comuna,din care una e...ati ghicit din nou...Norvegia.




2.
Citat din: Toni din  07 Iulie 2015, 10:40:12                       Ultimele imagini sunt luate din forumul....Pe ce sistem functioneaza ozn....si sint copiate de la userul....Anlleg......
Ia sa vedem cine ghiceste de la ce Ip si cu ce user a incercat cineva sa se inregistreze pe acest forum,avand data nasterii 00/00/0000?

Raspunsul,in cazul in care nu ghiceste nimeni...in episodul urmator!

Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: abyss din 20 Iulie 2015, 08:45:52
Fiecare are dreptul la intimitate sau anonimat atunci când așa isi dorește.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal - divagatii... eterice
Scris de: Xanadron din 20 Iulie 2015, 19:45:49
Itzhak Bentov mi se pare c-a fost primul de-a expus o teorie a Universului holografic (3D-ul fiind implicit o iluzie, toate pseudoparticulele fiind echidistante spatio-temporal dupa el) - asa ca nu doar distantza Ro-Norvegia nu conteaza; pina si teoria Pamintului Plat devine oarescum plauzibila (OK, cu totul pe alte coordonate decit ale psy-ops-urilor uzuale pe diverse forumuri.)

Noul nostru coleg Toni nu cred oricum sa fie acelasi cu ex-colegul TVM, din mai multe motive... solide, desi "nevazute", pe care n-am insa timp sa le expun. Norvegia a devenit in orice caz o destinatie favorita a romanilor de toate culorile (si IQ-urile), asa ca si sansele unui... alt psy-op :lol: demarat de noul nostru coleg sint minime - parerea mea cel putin, desi tema asta a ozeniciurilor "do-it-yourself" :ufo: e deja una clasica pentru trei-literatii 8-) porniti la pescuit de idei.
Idei de care nici RUFOn nu duce lipsa ce-i drept, fie si doar la nivel sporovaitor-teoretic, dar intins pe toata gama de abordari (de la sistematic-stiintific - v. mm, pina la... haotic-sclipitor :-D - v. abyss, fiulploii.)

Gata cu laudele insa - divagind pe teme d-astea scandinave, mi-am amintit totusi ca Norvegia (nu doar Suedia "cashless)" e si ea o zona a unor experimente micro/macrosociale cel putin stranii (nu doar din cauza HAARP-elor :star: ei), asa c-o sa revin poate mai "tentacular" pe tema asta, dar pe alt topic.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 20 Iulie 2015, 22:03:17
     Protestez....cred ca este normal sa protestez...acum.Bine...o numeris' cu Bergen,da din ce parte a Bergenului ?..ca de la mine sunt spre stinga..10 Km si spre dreapta 12 Km.......Astept episodul urmator...
    Scuze,dar nu ti-am raspuns la salut ...pentru ca ...era adresat altcuiva.Raspunsul pentru tine a fost doar ala cu semnul intrebarii si ala cu tiz-ul...restul face parte din alt raspuns...Am intrat pe forumul asta din plictiseala....si cum pe celelalte forumuri este liniste, (acum... toata lumea este in concediu)...deci am luat materialul cu pricina(lucrez cu materialul clientului)care...am vazut ca a stirnit destula zarva....(l-am ales pe asta,ca sa nu ne plictisim),l-am pitrocit oleaca...si I-am dat drumul.Cu parere de rau,de la mine nu ati putut afla prea multe...pentru ca..nu ma pricep la chestii din astea...am intors internetul cu fundul in sus,ca sa pot scrijeli si eu ceva... am repetat ce am inteles... dar intr-o alta forma...Cind am deschis subiectul asta chiar ma plictiseam....si credeam ca o sa am o lunga perioada de plictiseala,dar imediat ce am inceput acest subiect s-a schimbat situatia...am inceput sa am treaba de nu-mi vedeam capul...asa ca a trebuit sa o mai tai...ca nu prea mai aveam timp sa raspund...Acum vine si rindul meu sa plec in concediu...acusica,asa ca..in curind voi  face si eu o pauza...toate la rindul lor...
Titlu: Re: Constructie "OZN" cu reactie
Scris de: mm din 21 Iulie 2015, 00:00:14
Citat din: Xanadron din  20 Iulie 2015, 19:45:49
, desi tema asta a ozeniciurilor "do-it-yourself" :ufo: e deja una clasica pentru trei-literatii 8-) porniti la pescuit de idei.
Felicitari pentru aceasta extrem de sintetica exprimare a unei idei "de mare intindere". Si noi credem la fel.

  Ca sa fiu la subiect, ideea "ajutajelor" pentru propulsia de ozeneuri nu exte exclus sa fie fiabila desi pana in prezent s-au facut nenumarate incercari cu motoare ejectoare de particule (in laboratoare bine dotate si personal supercalificat), inclusiv fotonice si nu s-a obtinut nici un rezultat practic. Cum s-a spus deja anterior, un ozn poate sa schimbe linia (de timp) iar la suprafata unei planete sa "pluteasca" cu ajutaje cu reactie. 

  Grebennikov a demonstrat ca pentru "a pluti" nu e nevoie de motoare cu reactie (desi ceva acolo poate fi similar unui flux reactiv de eter) ci de mijloace extrem de modeste tehnik insa cel mai important lucru pe care l-a demonstrat (experimental) a fost ca invingerea gravitatiei se insoteste si de "glisarea in timp". Este astfel posibil ca experimentand niste mijloace de glisare in timp (Phil. Exp., Chernobrov, Kozyrev s.a.) sa dai si peste vreun mijloc de anihilare a gravitatiei. [Mai multi (internauti) s-au gandit deja ca invizibilitatea poate fi o simpla deplasare in timp. Desi oamenii de stiinta din  -mai sus amintitele- laboratoare au facut mare tevatura ca au facut invizibile niste obiecte prin devierea razelor de lumina. Gandesc ca au facut-o tocmai pentru a abate mintea cercetatorilor "neincolonati" pe o directie de studiu gresita.]
.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: abyss din 21 Iulie 2015, 08:51:37
Și dacă pescuiesc idei e de rău? ...și eu care credeam că  au tot ce le place și trebuie...

Nu cred că mai e valabila teama din moment ce pe net găsești toate informațiile necesare despre aether, pornind de la atlanti , sumerieni și ajungând pana la prezent. Dacă era valabila interdicția informațiile ar fi fost șterse.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: mm din 21 Iulie 2015, 10:30:42
CitatȘi dacă pescuiesc idei e de rău? ...și eu care credeam că  au tot ce le place și trebuie...
Nu cred că mai e valabila teama din moment ce pe net găsești toate informațiile necesare despre aether, pornind de la atlanti , sumerieni și ajungând pana la prezent. Dacă era valabila interdicția informațiile ar fi fost șterse.
Dupa tipul mesajului pari si tu sa fii un pescuitor.  :wink: Ca raspuns scurt:
Nu cred in niciuna din ideile sugerate in postarea ta.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal - alte digresiuni inutile :)
Scris de: Xanadron din 21 Iulie 2015, 12:00:13
Citat din: abyss din  17 Iulie 2015, 18:24:06
Nu te convinge... dar cum ar putea oare?  :-D  Poate iar vine colegul din senegal (see'n eagle) si o baga in engleza direkt...free energy? its a fake... :lol: 

https://www.scribd.com/doc/78951605/Etero-dinamica-in-construc%C8%9Bia-platformei-antigravita%C8%9Bionale (https://www.scribd.com/doc/78951605/Etero-dinamica-in-construc%C8%9Bia-platformei-antigravita%C8%9Bionale)
Uf, iar tre'sa ma prefac ca n-am inteles de ce pari ca n-ai fi inteles... :lol: etc etc.
Repet deci: NU principiile teoriilor grebennikov-iene, ci doar obectu' propriu-zis nu ma convinge, compadre abyss. Platforma care, in simplismul ei mult prea rustic, nu vad cum anume ar putea fi controlabila fie si doar in "bula" ei cu gravi-magnetricitate proprie.
Bula in care "pilotul" poate ca si respira p-o alta linie temporala usor defazata, dar riscul de-a ajunge... nu doar cu ochii-n Soare :-D la ghidonul trotinetei respective ramine acut.

Desi nu estetica primeaza-n cazul unor asemenea inventii, e totusi o vorba printre aviatori despre proiecte inaripate, aplicabila si aici: "Daca e frumos, sigur o sa si zboare perfect" Rusii s-ar zice ca nu exceleaza-n design, da' si asta-mi pare o marota falsa, nu doar apropo de spiritul lor artistico-slav; destule creatii de-ale lor ating un climax al esteticii... functionale (v. MIG-29, Suhoi-37 etc), chiar daca nu pe felia consumista.

P.S.1 Frinturile de informatii sumero-atlanto-vimaneze despre care vorbesti nu pot fi si nici nu exista intentia PTB de-a fi "sterse", ba chiar sint asezonate cu alte multe sferturi de jumatati de adevar :lol: ca sa fie buimaceala completa (si asta fiind de fapt, dupa JE, scopul unor psy-ops farfuridice). :ufo:

P.S.2 (ca tot vazui c-am postat la 13:00:13) :-D - poate doar parerea mea e si ca orice proiect 'amatoristic" de OZI/N e sortit din start esecului, din simplul motiv ca oamenii cu idei valabile (dar si costisitor aplicabile):
- ori sint deja cooptati in malaxorul Proiectelor Negre - mda, inclusiv mioritice, ca-s si d-astea. 8-)
- ori se zbat in hatzisul supravieturii cotidiene si numai la asta nu le sta memeaca (iar sponsorizarile-s iluzorii - ce crezi, Berbecali de ex. ti-ar da tie un milion coco pt. un proiect fezabil de OZN, sau, cum deja a anuntat, ar plati cautiunea pustiului traficant condamnat la moarte care ranjeste tembel prin Indo-Malaiezia?)
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 21 Iulie 2015, 22:48:13
    Xanadron
Idei de care nici RUFOn nu duce lipsa ce-i drept, fie si doar la nivel sporovaitor-teoretic, dar intins pe toata gama de abordari (de la sistematic-stiintific - v. mm, pina la... haotic-sclipitor  - v. abyss, fiulploii.)...poti expune citeva din aceste idei....din curiozitate...

    Abyss
Și dacă pescuiesc idei e de rău?....sa stii ca am invatat foarte multe,din ideile vehiculate pe forumuri...Si apoi,cu timpul am invatat ca... nu e bine sa spui cuiva imediat.... nu cred in niciuna din ideile sugerate in postarea ta....numai daca esti 'calare' pe subiect si esti foarte sigur,poti fi asa categoric......in general,ii incurajez pe cei ce posteaza sa continue cu idea lor,,numai asa poti intelege ce vrea sa spuna...cu timpul am ajuns sa le dau dreptate celor care au postat....nimeni nu iese pe forum cu o idée,daca nu crede macar 50% in ea... 
                  in cazul unei inventii...99% e transpiratie si 1% inspiratie....

Cind eram  mai tinar,un prieten de-al meu,voia sa gaseasca un mijloc prin care un motor normal cu piston,sa poata fi alimentat cu apa...dar nevoile de zi cu zi l-au impovarat si de nevoie a devenit om materealist,fara vise...eu fara a fi interest de subiect,am gasit citeva metode si asta,dupa ce am inteles ce se intimpla in motor,la modul general....de exemplu...cum stie toata lumea...intr-un cilindru,un piston comprima un gaz...urmeaza incalzirea lui...creste presiunea...si continuarea o stiti...Intr-o zi am zis..ce se intimpla daca in locul bujiei,montez un magnetron... experiment,pe care ar urma sa-l fac intr-o zi.De asemeni,cred ca mai putem incalzi gazul din cilindru si...cu ajutorul unei descarcari electrice... prin utilizarea radiofrecventei ....dar astea,presupun niste modificari...

      mm care noi...?
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal - tot offtopic
Scris de: Xanadron din 22 Iulie 2015, 13:46:17
Citat din: Toni din  21 Iulie 2015, 22:48:13
    Xanadron
Idei de care nici RUFOn nu duce lipsa ce-i drept, fie si doar la nivel sporovaitor-teoretic, dar intins pe toata gama de abordari (de la sistematic-stiintific - v. mm, pina la... haotic-sclipitor  - v. abyss, fiulploii.)...poti expune citeva din aceste idei....din curiozitate...

Serciuiti, serciuiti, serciuiti ! - zicea Lenin (p-o alta linie temporala). :-D
Serios acu' - numitele idei sint imprastiate pe mai multe topicuri si de-a lungul mai multor ani.

Si-o ultima divagatie pe tema finantarilor: poate ca ar merita si-o incercare pe site-uri gen indiegogu ori kickstarter - desi cu totul alte idei "epocale" :lol: au succesuri in lumea asta cu c.ru-n sus:

http://www.businessmagazin.ro/actualitate/jacheta-de-calatorie-care-are-perna-gonflabila-pentru-gat-o-masca-pentru-ochi-buzunar-pentru-bauturi-a-strans-finantare-de-peste-un-milion-de-dolari-pe-kickstarter-14624602 (http://www.businessmagazin.ro/actualitate/jacheta-de-calatorie-care-are-perna-gonflabila-pentru-gat-o-masca-pentru-ochi-buzunar-pentru-bauturi-a-strans-finantare-de-peste-un-milion-de-dolari-pe-kickstarter-14624602)
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: abyss din 22 Iulie 2015, 18:43:08
Ha-ha...eu pescuitor... Bună gluma.
Din păcate ori nu vedeți limpede... sau va prefaceți ca nu înțelegeți. Ori sunteți plătiți sa speriați lumea.
  Eu îmi susțin în continuare ideile din postarile mele în special din cea precedenta. Pentru că pot. Dar tu esti capabil de a demonstra stimate coleg @mm opusul? Dacă dorești accept ca Maestrul de necontestat Xanadron sa te susțină.
  Este o provocare amicala de vară. Dar serioasă. Și fără ecuații dacă se poate. ..sa fie pe înțelesul tuturor.


PS eventual pe un alt subiect ca sa nu fim acuzați de  Off topic
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal - on/offtopic (of-of, mai-mai)
Scris de: Xanadron din 22 Iulie 2015, 20:48:16
Hehehe, afirmatia "pescareasca" a colegului mm am luat-o ca pe o gluma (si chiar asta cred ca e - v. emoticonu' zimbaretz atashat :wink: ). Nu-i oricum cazul sa-ti fiu eu avocat, Waffenbruder, fiindca postarile tale vorbesc de la sine, emanand iz de nesupunere absoluta nu doar pentru expertii-n comunicare, analiza semantica etc.
Clar ca nimeni nu-i infailibil (nici macar JE), da' probabilitatea ca tu sa ai grade (nu Celsius) imi pare out of this world. Asa ca nu marsez la vreo sustinere... anchetatorie, in ciuda stimei pentru hiper-sistematicul nostru coleg mm.

Si-un pic ontopic: presupuneai - justificat cumva logic - ca maimutzoii yachtizati TPB :evil: stiu/stapinesc de toate, inclusiv pe felia antigravifica, si implicit n-ar mai avea nevoie de "pescari" pe haoticele forumuri (tangent la asta, o stire recenta il citeaza pe magisteru' Umberto Eco declarind aprox. ca "Internetul e o mizerie care a reusit sa promoveze idiotul satului" :-D).
Si tu, si Eco aveti dreptate - dar nu 100%, zic io.
Fiindca... cite factiuni - atitea actiuni. Si hiatusuri de cunoastere, inclusiv decalaje tehnologice si de know-how pina si-ntre numeroasele caprarii ET/IT/ID :-( :martiansmile: etc.

Tema-i prea stufoasa ca s-o epuizez acum, dar merita o revenire. Ideea de baza insa-i relativ simpla: sforarii "pescuitorilor" 8-) stiu prea bine ca exista totusi [putini] oameni capabili sa le faca - nu de unii singuri in fazele ultime, evident:
- un proiect viabil de ozenici (nu aerodina) pentru citeva jdemii
- un demonstrator UAV cu citeva sute de mii
- un OZI pe bune pt. citeva milioane (euroi, USD, egal - coco sa fie :lol:)
...darrr, riscul "sifonarilor" n-ar compensa economiile rezultate din scurtcircuitarea greoaielor Black Projects (cu costuri amplificate exponential de lantul secretizarilor si multe alte chestii conexe). Se prefera deci pescuirea germenilor de idei "sclipitor-haotice", excluzind insa implicarea efectiva a cuiva neverificat la singe (si eventual non-santajabil) in materializarea vreunui proiect. :ufo:

Hai pa, c-am zis deja prea multe si risc sa par c-as si sti prea mult. :-D Ceea ce chiar nu-i cazu', pe tarlaua OZN cel putin - mai aiurez si eu deductii / seductii ideatico-007-iste.
Titlu: Re: Constructie "OZN"-uri diversioniste
Scris de: mm din 23 Iulie 2015, 01:46:38
  Nu-i cazul ca maestrul @Xanadron sa ma sustina, si nici nu cred ca m-a sustinut pe mine pana acum ci doar a rezonat cu ideile pe care le-am expus in diverse mesaje (pentru ca @X rezoneaza cu ideile inteligente si cu bunul simt in general, si nu ma refer aici la ideile mele sau la bunul meu simt).

  Probabil ca in lipsa de preocupari mai serioase se impune -dupa "bunul" obicei al locului- cate un duel. Nu am de gand asa ceva si poate ca ai citit cumva, ca moderator global, intregul meu mesaj precedent (penultim) la care pana la urma am renuntat stergand argumentatia si comprimandu-l la doar doua randuri. In forma initiala a mesajului intr-adevar am demonstrat in cateva fraze contrariul a ceea ce ai afirmat.
  Da, pot sa demonstrez ... cam orice (e un vechi obicei), deci sunt capabil.
  Nu, nu cred ca poti. Poti eventual sa te crezi puternic si rau. A doua iti iese bine.
  Niciuna din ideile tale (din mesajul cu pricina) nu sunt valide, ele sunt idei alunecoase, alunecoase spre alte directii decat cea in cauza:
1) Daca au tot ce le place si trebuie, de ce nu stau in banca lor ci se apuca de pescuit pe net? - Un simplu exemplu de ilogica.
2) Teama de care vorbesti este chiar obligatorie pentru pestisori.
3) Toate informatiile despre aether nu sunt chiar toate si oricum ei au avut grija sa le viruseze. Printre altele, paradox: pe net sunt mai multe "informatii" despre aether decat au zis atlantii, sumerienii si ceilalti creatori autentici.
4) Alt ex. de ilogica: nu puteau sa stearga informatiile ce au aparut inaintea netului, ele continua sa existe pe suport material. Ilogic II: scopul netului este sa dea informatii, e un nonsens sa nu le dea. "Gura lumii nu poate fi inchisa" ne spune o zicala dar exista posibilitatea sa o faci centralizata (pe gura lumii) si in cutia vorbitoare respectiva sa selectezi numai guri mincinoase care sa vorbeasca toata ziua. Din moment ce alte guri nu sunt lasate in "cutie", minciuna va trece drept adevar. "Cutia" este un surogat de "gura lumii" si daca seamana cu TV, e o pura intamplare. In mod similar, pentru internet se fac eforturi f. serioase sa fie transformat si el in surogat dar deocamdata armata de "platiti" nu poate sa joace toate rolurile. De fapt, guralumii-surogat si netul sunt principalele unelte diversioniste, le sunt f. utile celor care au tot ce le place.

  Pot si sunt capabil sa-ti mai ofer inca zece variante diferite de raspuns pentru fiecare din "ideile" tale, in opozitie cu ideile tale. Ma tem insa ca voi declina "oferta" ta de duel pentru ca sunt usor plictisit. Din mesajul tau, incriminat de mine, reiese f. clar pentru orice proprietar de creier propriu ca esti un pescuitor, dovada fiind mesajul insusi. In plus, se evidentiaza de la sine o mare doza de rautate in propozitiile tale, parca ai o dorinta de a lovi pe unul si pe altul mereu. De ce nu incerci sa fii bland si bun si sa renunti la ideea duelurilor cu toata lumea? Poate te-ai simti mai linistit.

 
Citatmm care noi...?
Intrebarea te da de gol.
.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: abyss din 23 Iulie 2015, 13:08:07
  Toate informatiile exista si nu numai pe net ci oriunde in univers , sub forma unui aparent puzzle. Pentru accesarea ori asamblarea lor trebuie aplicata legea celor 7 principii. Nu doream un duel propriuzis ci o incursiune, din trecut si pana in prezent, in echipa , pentru a scoate in evidenta ceva ce aproape ca a fost pierdut pt ca mai apoi sa devina secret fiindca teama joaca un rol important in ceea ce oamenii sunt gata sa admită și sa afle.
   Ca și în cazul tău, și o spun cu un oarecare regret,  când  e percepută o eventuala amenințare, reacția instinctiva nu e acceptarea și deschiderea spirituală  ci atacul sau fuga...
   Bătrânețea te ancorează în ego și te face să uiți de esența noastră comună. Prin urmare Îți doresc o plictiseala memorabila!
   Cat despre pescuit ...mai ușor.  Pe aici majoritatea ne cunoaștem și în viața reală, lucru pe care nu îl pot spune  și despre voi...voi cu ghilimele cu tot.
   Dacă toti s-s-ar fi temut în halul ăsta. ..ori crăpau de plictiseala. ...nu ar mai fi ieșit nimeni din grotă.
   Oricum Îți mulțumesc pentru răspunsul tău. Off topic ...out!
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal - alte generalitati plicticoase
Scris de: Xanadron din 24 Iulie 2015, 07:57:19
La prima vedere s-ar zice ca asist(am) la un clasic "conflict intre generatii" pe pagina asta, da' eu cred ca-i vorba doar de unghiuri diferite de abordare (entuziasto-rebelo-scrmonitor :-D versus sceptico-suspiciozo-disecant as zice) a aceluiasi tablou general - si paradoxal -, al lumii noastre aparent "high-tech" in care se minte insa la greu si pe felia stiintei, cunoasterea "adevarata" fiind ocultata prin varii metode.

Nasparleala situatiei e si mai grotesca dupa Je din cauza atingerii stadiului in care pina si majoritatea fizicienilor (dar si-a altor specialisti) devine un soi de gashca a mitomanilor patologici, crezind cu tarie in aiurelile preluate pe firul educatiei lor rigide, pe care le "dezvolta" cu o caposenie demna de cauze mai bune (exemplu simplutz, ca sa nu ma innod in spinuri si vortexuri :lol: - deplasarea curentului electric pe linga si nu prin conductori.)
(n.b. Vb. evident de savantii ne-racolati in Black Projects - tot sclavi si aia racolati, da' pe alt nivel).

E revoltator de trist asadar sa constatam, privind de pilda retrospectiv la Peiltochterkompass-ul "primitiv"... dar clar functional din cartea lui Lyne de ex., cum mecanismele pervers-dezbinatorii ale Paznicilor Sclaviei :evil: nu fac posibila (re)crearea for everybadea si la un nivel clar superior nu doar a OZI-urilor din WW-II (sa mai reluam oare istoria... americana a lui Wernher von Braun din anii '35-'37 ? - n-are rost) ci si a tuturor subdomeniilor conexe in definitiv cu "Free energy". :star:

...Si asta acum, cind (iar dau un exemplu aleatoriu) "creierase" hipercapabile de tip Arduino sint la indemina oricarui aeromodelist amator. :|
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 21 Octombrie 2015, 09:21:09
               ...Multumesc sponsorului Ben xxx.... pentru suma oferita (7 500 000$) ,necesara pentru a putea construi "motorul toroidal",(o sansa de foarte mult timp asteptata)dar....din pricina unor motive personale ...sint nevoit sa nu va pot  accepta oferta generoasa.... Am lucrat la acest proect mai bine de 25 de ani...(este prezentat simplificat aici) si....cred ca v-a fi construit ....in viitorul apropiat...
(va puteti inspira din situl care l-am pus in partea de sus a primei pagini pentru a experimenta ceva similar...un motor arcjet cu argon)
Am postat acest mesaj de multumire aici deoarece...consider ca dumnealui a vazut eforturile care se fac.... pentru constructia unui motor de mare viteza si a inteles ca ...degeaba pui pe hirtie ceva care poate fi ...un punct de plecare pentru cunoasterea noastra,daca nu ai si posibilitatea de a le realiza.......Consider ca asa este frumos .....sa imi exprim recunostinta,pentru aceasta oferta generoasa... 
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: alx din 21 Octombrie 2015, 10:38:34
Citat din: Toni din  21 Octombrie 2015, 09:21:09
               ...Multumesc sponsorului Ben xxx.... pentru suma oferita (7 500 000$) ,necesara pentru a putea construi "motorul toroidal",(o sansa de foarte mult timp asteptata)dar....din pricina unor motive personale ...sint nevoit sa nu va pot  accepta oferta generoasa.... Am lucrat la acest proect mai bine de 25 de ani...(este prezentat simplificat aici) si....cred ca v-a fi construit ....in viitorul apropiat...
(va puteti inspira din situl care l-am pus in partea de sus a primei pagini pentru a experimenta ceva similar...un motor arcjet cu argon)
Am postat acest mesaj de multumire aici deoarece...consider ca dumnealui a vazut eforturile care se fac.... pentru constructia unui motor de mare viteza si a inteles ca ...degeaba pui pe hirtie ceva care poate fi ...un punct de plecare pentru cunoasterea noastra,daca nu ai si posibilitatea de a le realiza.......Consider ca asa este frumos .....sa imi exprim recunostinta,pentru aceasta oferta generoasa...
Mda...si marmota invelea ciocolata...
https://www.youtube.com/watch?v=V0pN1PpfIag (https://www.youtube.com/watch?v=V0pN1PpfIag)
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal ?! Vise, taica...
Scris de: Xanadron din 21 Octombrie 2015, 11:59:14
...E cumva forumist de-al nostru mister(iosul) Ben-XXX ? Ca altfel nu vad rostul multumirilor.

Serios acu', tipii mai mult capabili decit dispusi (in vise mai ales :-D) sa bage milioane intr-o idee - fie si ea promitatoare - n-au habar de RUFOn/isti si nici timp de ei, ca morisca Wall-Street-ului nu permite reverii d-astea intre doua croaziere-n paradisuri fiscale.
Si oricum, macar unii dintre ei ar avea deja acces la high-tech-ul "Breakaway" :-) pe care se chinuie sa-l acceseze/inventeze amatorii ingeniosi, dar multi-luxati din 1001 motive.

Pe de alta parte - aia conspirationista in care sintem mai harshiti decit parem - forumistii care refuza public :-o oferte oricum iluzorii n-au cum sa nu fie considerati... mai mult decit simpli trolli.
...Spor la pescuit in orice caz! (desi n-as prea crede.) :lol:
Titlu: Pagina Comica
Scris de: SLEAH19 din 21 Octombrie 2015, 15:47:47
Citat din: Toni din  21 Octombrie 2015, 09:21:09
               ...Multumesc sponsorului Ben xxx.... pentru suma oferita (7 500 000$)

  Un singur Ben şi-ar putea permite suma asta , ..Ben Laden, cu scopul vădit de a testa în mod real impactul OZN/Zgârie Nori , dar şi ăla numa după ce-i aprobă şefii lui , ăia de la ..,,siaei,, !

https://www.youtube.com/watch?v=Tnggq16t1Mk (https://www.youtube.com/watch?v=Tnggq16t1Mk)
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 21 Octombrie 2015, 18:07:34

      Pentru ca vad o stare de confuzie...am sa fac public acest ...e-mail...pe care l-am cenzurat putin...sa auzim de bine...

Hello,
you are legally contacted regarding the release of your long awaited fund of $7.5million. After a detailed review of your file,i wish to inform you that your Swift Credit Card payment is being processed and will be released to you as soon as you respond to this office.Please re-confirm to us the following,
Your Name,
Your Address,
Phone,
Your Age,

call me on my cell phone number +xxx-503-430-1531

                                                                        Regards
                                                                                     Ben
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: alx din 21 Octombrie 2015, 18:30:25
Citat din: Toni din  21 Octombrie 2015, 18:07:34
      Pentru ca vad o stare de confuzie...am sa fac public acest ...e-mail...pe care l-am cenzurat putin...sa auzim de bine...

Hello,
you are legally contacted regarding the release of your long awaited fund of $7.5million. After a detailed review of your file,i wish to inform you that your Swift Credit Card payment is being processed and will be released to you as soon as you respond to this office.Please re-confirm to us the following,
Your Name,
Your Address,
Phone,
Your Age,

call me on my cell phone number +xxx-503-430-1531

                                                                        Regards
                                                                                     Ben


Wow...nu-mi vine sa cred! Tu chiar aveai pe cineva dispus sa-ti dea banii aia...suuuper! Dar stai,mi-am adus aminte de ceva...seamana e-mail-ul primit de tine cu urmatorul?
"Hello,you are legally contacted regarding the release of your long awaited fund of $7.5million. After a detailed review of your file,i wish to inform you that your Swift Credit Card payment is being processed and will be released to you as soon as you respond to this office.Please re-confirm to us the following,
Your Name,
Your Address,
Phone,
Your Age,

call me on my cell phone number +234-8034301531
Regards
Dr. David Brown"


sau


"
Hello,
you are legally contacted regarding the release of your long awaited fund of $7.5million. After a detailed review of your file,i wish to inform you that your Swift Credit Card payment is being processed and will be released to you as soon as you respond to this office.Please re-confirm to us the following,
Your Name,Your Address,
Phone,Your Age,call me on my cell phone number +234-803-430-1531
Regards
Dr. Ben Ugo
Hai spune...seamana?  Daca da,da o cautare pe fratele gogu dupa "email scams",si o sa ai o surpriza...MARE. Te las acum...ma duc sa-mi verific si eu casuta de e-mail,poate primesc si eu fro finantare... >:D

PS  ai si ceva link-uri aici:
http://www.dia.govt.nz/diawebsite.nsf/wpg_URL/Services-Anti-Spam-Email-Scams-March-2013?OpenDocument
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__7219590-kaptam-egy-emailt-valaszoljak-rea-mit-szoltok-valami-spam
etc...
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: horia2008 din 21 Octombrie 2015, 19:18:19
pfuaiii, m-am mai linistit...
muream de ciuda ca pe mine m-au cautat doar aia de la orange (punctul de lucru Vaslui-Afumati :) ) pentru un amarat de premiu, trebuia doar sa incarc niste credit....

p.s. ai putea totusi incerca o colaborare cu Geniu de Stiinta Roman care ne-a onorat cu prezenta pasagera (o postare doar din pacate)



Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 21 Octombrie 2015, 21:30:14
            Mai ....sa-mi trag una....si eu care incepusem sa am mustrari de constiinta ca am refuzat ditai mai caruta de bani...
chiar nu mai puteam dormi noaptea....ce as putea sa fac eu cu atitia bani....dar poate ne unim intr-o asociatie si ...cu atitia bani...
...si sponsorii astia ....prea se inghesuie...nici nu asteapta sa termini si ei poc...te lovesc cu caramida de bani...
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Ganditorul din 22 Octombrie 2015, 07:27:52
eu cred ca astia sunt banii aia din "sacosa neagra" ... sacosa aia neagra cautata de Dementa NAtionala prin birourile mai multor ministriii, sacosa cu care Bill Gates a trecut oceanu' ca sa finanteze spaga din invatamantul mioritic. Nu cred ca e bine sa va lasati finantat de reteaua "sacosa neagra", chit ca o folositi in "cercetare/dezvoltare" ... ca nu stiti cine o sa va bata la usa pana de sarbatori .  :evil:
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 22 Octombrie 2015, 08:47:24
            Logic...alti sponsori...ca doar sunt sarbatorile de iarna...
Alx...totusi vad o diferenta...la tine toti sunt DOCTORI...la mine NU... Vad ca ati gustat glumita cu totii ....
In continuare daca se poate...as dori un feedback...sa-mi spuneti parerea voastra despre ....MOTORUL TOROIDAL...chiar si rautacioasa...gen...NU ARE VIITOR...sau...ESTE O IDEE BUNA....samd...dar daca se poate ...argumentata .....
Prodcomb spunea ....ca nu se vede padurea de copaci....inteleg putin .....dar poti fi mai clar....?
Am putea chiar sa regindim....cum ar trebui sa arate un motor spatial de foarte mare viteza.....sa vedem ce ar iesi...
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal? - Nimic mai simplu... dar si complicat simultan
Scris de: Xanadron din 22 Octombrie 2015, 10:31:15
Revin c-o postare – finala din partea mea pe topicul asta – dupa ce mi-am dat citeva palme :lol: pentru naivitatea de-a vedea conspiratii destepte si-acolo unde "printzii nigerieni" (care promit transferuri de milioane contra unor micutze taxe) chiar agatza uneori alti naivi... in alt sens decit Je.

Pe f. scurt deci: scheme de constructie OZN (sau mai exact ARV-uri = Alien Reproduction Vehicles) :ufo: sint destule in domeniul public – chiar daca vb. doar de alea credibile. Nu-i insa deloc paradoxala permisivitatea asta a tPTB, fiindca Breakaway-sii :-) stiu prea bine (doar ei le concep si aplica) ca au la dispozitie 1001 metode de a controla / ridiculiza / cumpara... sau chiar de a elimina fizic eventualii hiper-ingeniosi caposi simultan.

"Mark McCandlish: "Corporations Have Back Engineered ET Technology To Control The World!"
https://www.youtube.com/watch?v=hgAc5lXsYmg (https://www.youtube.com/watch?v=hgAc5lXsYmg)

... e de ex. doar una din dezvaluirile lui Mark McCandlish – si el, doar unul din sifonatorii veridici care n-au totusi nici finantele/resursele/tehnologia, da' nici enteresu' construirii unui OZN/ARV "pe bune".

P.S. Cine are rabdare (dureaza si asta o ora jumate), merita sa vada si cuvintarea aceluiasi MMC de la celebra deja - pentru f. putini din pacate - conferinta din iunie 2014, San Mateo cu care va agasez poate de-atita vreme, dar nu fara motive serioase:
"Mark McCandlish. Interstellar Travel, Zero Point Energy 2014 HD"
https://www.youtube.com/watch?v=SUVoWlSHkg4 (https://www.youtube.com/watch?v=SUVoWlSHkg4)
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Ganditorul din 22 Octombrie 2015, 16:18:36
Toni : "MOTORUL TOROIDAL."

Ok, dam cu parerea dar te rog sa ma scuzi daca mi-a scapat prezentarea initiala. Ce inseamna MOTORUL TOROIDAL ? Adica ce aduce nou in randament, forma, eficienta fata de unul normal pt a fi justificata asteptarea obtinerii unui "zbor cosmic" ?
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 22 Octombrie 2015, 17:24:21
       Imi place sa-i spun MOTOR TOROIDAL datorita formei sale...are forma unui tor,in interiorul acestuia este produsa si accelerata plasma,care in final este evacuata prin intermediul unor ajutaje pe suprafata unui perete exterior(cu are rol de sursa de tensiune pt motor).A fost prezentat la pagina 8..in documentul atasat(este prezentata numai o sectiune)....
     Ce aduce nou?...In primul rind este un motor electromagnetic si... comparativ cu motoarele electromagnetice ''Clasice",particolele ionizate stau mai mult timp in motor...au timp sa ia energie de la cimpul magnetic...forta de propulsie va fi conform calculelor...nu vom avea surpriza ca in cazul motoarelor electromagnetice clasice... unde la experimentele efectuate pe acestea,sa constatat ca forta de propulsie este mai mica decit cea care a fost calculata...se comporta ca un motor electrotermic...In interiorul sau am 7 magnetroane, care produc si accelereaza plasma...randamentul unui magnetron este mult mai bun in comparatie cu un motor electric arcjet....Nu produce un zgomot prea mare,deoarece caderea de presiune a fluidului de lucru ce vine din peretele circular si KATOD se face in interiorul camerei toroidale unde avem 1 atm...aceiasi presiune ca in atmosfera... 
Acest motor ar trebui sa poata decola de la sol....asemanator rachetelor... apoi ceea ce este foarte important...isi produce singur energia electrica(in acest moment nu in totalitate.... dar la asta se mai poate lucra)...Fata de motoarele racheta actuale,viteza acestuia poate fi dusa teoretic ...spre domeniul relativist...
         Eu vreau sa alimentez acest motor din atmosfera...nu va avea performante foarte bune,comparativ cu alte gaze,dar gindestete.... sa zicem ca trimit o nava dotata cu un asemenea motor pe Marte.....aici se va alimenta zburind in atmosfera planetei si totodata poate stoca gaz lichefiat in rezervoare pentru intoarcerea acasa...este doar o idee
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: alx din 22 Octombrie 2015, 20:50:35
@Toni
2 cuvinte pentru tine: BATI CAMPII! 
Da-i bati rau de tot!
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 23 Octombrie 2015, 10:07:26
Probabil ca va referiti la afirmatia....particolele ionizate stau mai mult timp in motor... au timp sa ia energie de la cimpul magnetic. Explicatia am gasit-o pe net....a fost o surpriza si pentru mine.... incercau sa explice ..de ce in cadrul experimentelor.....motoarele electromagnetice produc c-am aceiasi forta de tractiune ca si motoarele elecrotermice...la aceiasi parametri si incercau o explicatie folosind formula F=q(E+VxB)...
       Eu stiu ca...deoarece forţa exercitată de un câmp magnetic asupra unei particole electrice aflată în mişcare este perpendicular pe vectorul viteză şi deci pe traectoria particolei,ea nu va efectua un lucru mecanic.Astfel nu va rezulta nici un câştig de energie.S-ar putea trage concluzia eronată că aceste câmpuri nu sunt aplicabile.În realitate forţa magnetică curbează traectoria particolelor care altfel  s-ar mişca pe traectorii rectilinii.
......Particolele pot fi accelerate şi de către un câmp electric obţinut prin variaţia fluxului inducţiei magnetice prin suprafaţa traectoriei pe care o parcurg particolele.Se ştie că orce flux magnetic variabil generează un câmp electric de inducţie rotaţional.Un astfel de câmp poate fi folosit pentru accelerarea particolelor..
     Sau afirmatia ca...acest motor ar trebui sa poata decola de la sol....cind toata lumea stie ca aceste motoare nu pot functiona in atmosfera... sau sa fie capabile de a decola de la sol ca o racheta... dar uite ca mai sunt unii care nu stiu asta...si incearca...si tot incearca...
                                        SA ZICEM CA TOT CE AM POSTAT ESTE ERONAT...UITAM DE ACEASTA IDEE..
     Sa incepem de la zero....Vreau sa fac un motor care sa zboare in spatiu ...(ma apuc de turism spatial) si.....foarte important...sa nu coste mult....Nu-mi permit fondurile...m-au dat afara de la platforma...deci banii sint mai putini ...incerc sa-l fac cu ajutorul baietilor de pe acest sit.Deci...ajutati un biet om sarman...Sint deschis tuturor sugestiilor dar...sa nu incepeti cu ...folosind efectul Casimir..sau propulsia Warp... antimateria....vreau ceva practic...
         La platforma ..lucram c-am asa ...o saptamina ...da,una ba...cind eram in sut... intii tremuram de frig apoi....luam o pauza de cafea(la fiecare 15 minute... prelungita uneori la 30) apoi...iar tremuram de frig...dupa care iar cafea....tremuram..pentru ca eu... ma uitam la altii cum lucreaza....de fapt nu prea ma interesa ce fac...si nici ei nu prea se omorau cu munca....si uite asa...dupa atita munca .....acum vorbesc despre ea la timpul trecut...mai si plateau asa de bine...
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: alx din 23 Octombrie 2015, 10:55:48
@Toni
Sincer să fiu,îs atat de al naibii încât nu ț-oi spune veac la ce ma refeream...pt. că stilul ăsta de a trage de limba pe unii și pe alții mă...incomodează profund.  Așa că imi pastrez afirmația,și stresează-ti tu neuronii să ințelegi ce și cum...
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: horia2008 din 23 Octombrie 2015, 15:52:36
         
Citat din: Toni din  23 Octombrie 2015, 10:07:26La platforma ..lucram c-am asa ...o saptamina ...da,una ba...cind eram in sut... intii tremuram de frig apoi....luam o pauza de cafea(la fiecare 15 minute... prelungita uneori la 30) apoi...iar tremuram de frig...dupa care iar cafea....tremuram..pentru ca eu... ma uitam la altii cum lucreaza....de fapt nu prea ma interesa ce fac...si nici ei nu prea se omorau cu munca....si uite asa...dupa atita munca .....acum vorbesc despre ea la timpul trecut...

wtf, man !?!?!?  :-o :-o  mai poti spune odata asta? da' de la coada la cap...

Citat din: Toni din  23 Octombrie 2015, 10:07:26.....acum vorbesc despre ea la timpul trecut...mai si plateau asa de bine...

si acum cu cat te platesc? :wink:

Citat din: Toni din  23 Octombrie 2015, 10:07:26...incerc sa-l fac cu ajutorul baietilor de pe acest sit.Deci...ajutati un biet om sarman...Sint deschis tuturor sugestiilor dar...

sarmane, stiu eu doi baeti pe aici (au fost mai multi...) @Dharanis si @socrate, cu Dharanis vei fi un pic descumpanit la inceput, pt. ca pamantul e plat, da-ti revii tu, si socrate o sa ne traduca ce vrei sa spui...


Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: jean din 23 Octombrie 2015, 21:12:45
Citat din mesajul lui Toni
Citat...incerc sa-l fac cu ajutorul baietilor de pe acest sit
Draga colega ai pornit gresit din start in alegerea echipei care sa te ajute la constuirea motorul din imaginatia ta. Oamenii de aici nu sunt specialisti in motoare toroidale. Stau si ei la o sueta pe diferite subiecte, si astea destul de diluate in ultimul timp.
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 26 Octombrie 2015, 12:20:41
    Horia...ce te bucuri de necazul altuia

   jean  ...Motorul Toroidal este o aplicatie....a unor principii cunoscute....uite,mai jos am sa-ti dau un alt exemplu...o alta "executie" bazata pe aceleasi principii....

          Motorul HiPEP....diferă faţă de versiunile anterioare,prin.... puterea sa,datorată utilizării unei...combinaţii de microunde şi magneţi rotitori care ...generează ionii de xenon.
     Are....viteză mare de «eşapament » ,datorată metodei...de producere a ionilor(...bazată pe microunde)....mult mai performantă decât tehnologiile actuale.Folosirea microundelor,reduce semnificativ uzura pe motor,evitând orice contact între ionii rapizi şi sursa de electroni.
                               ....    in rest sunt de accord cu tine...

Pt.cei pasionati de fenomenul Ozn pun un lik...in Hessdalen sunt montate trei camere pe care poti intra ....aceste fenomene sunt  destul de rare         http://www.hessdalen.org/station/stream2.shtml (http://www.hessdalen.org/station/stream2.shtml)


*Te rog @Toni sa renunti la atatea puncte in textul postarii tale, conform REGULAMENTULUI (http://www.rufon.org/forum/administratie/regulament/msg8867/#msg8867) nostru ART 1.3. Utilizatorii trebuie sa foloseasca un limbaj adecvat, fara obsecenitati, corect gramatical.
Sunt chiar enervante atatea puncte inserate in textul tau. Si eu mai folosesc dar tu parca prea abuzezi de ele.
Nu mai stau sa iti corectez acum postarea. Retii pe viitor, te rog.
abyss
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: horia2008 din 26 Octombrie 2015, 16:38:50
Citat din: Toni din  26 Octombrie 2015, 12:20:41
    Horia...ce te bucuri de necazul altuia

sorry man, eu nu ma bucur de necazul nimanui, m-ai inteles gresit... sau poate te faci ca n-ai inteles

Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Dan 11 din 19 August 2016, 11:07:28
Toni,mi-a placut cum ai pus problema.Ca schema generala ai pornit de la ceva cunoscut,actual,gen-motor turbocompresor-la care ai adaugat un accelerator pe final,pina aici nimic deosebit,insa ce mi-a placut a fost cum ai configurat acceleratorul -ca o unitate independenta-ca spre sfirsitul prezentarii sa renunti la turbocompresor(dar adaugi ceva,pe care acum nu il inteleg prea bine,cu rol aproximativ identic,ce produce o cantitate mica de electroni si care la aceasta  masa a fluidului de lucru,ar trebui sa fie ejectat la viteze apropiate de viteza luminii,deci trebuie o sursa imensa de energie electrica)si seaman cu ce a scris Tib mai devreme.
De asemeni i-mi place cum configurezi motoarele sa functioneze-la inceput ca motoare cu arc ce produc plasma,apoi folosesti aceleasi motoare ca magnetroane ce accelereaza fluidul de lucru.La ora actuala,magnetroanele sint vidate intre anod si catod si accelereaza doar electroni,esti sigur ca e posibil sa functioneze si asa ?De asemeni,as vrea sa remarc ca un asemenea subiect,ar fi trebuit sa ramina deschis,sa continue,nu am inteles graba asta a ta de a-l inchide.Si inca o intrebare-Anlleg si Toni sint aceiasi persoana?
Titlu: Re: Constructie "OZN" personal
Scris de: Toni din 14 Noiembrie 2017, 18:39:55
M-am asteptat ca ...cineva,din cei care citesc ceea ce am postat sa observe ca...energia..la acest tip de motor este obtinuta diferit fata de motoarele cunoscute...si provine din..ciocnirea particolelor accelerate.Cum..?Particolele care vin din motorul ionic se deplaseaza sub forma de spirala in interiorul camerei toroidale si pot avea energii de ordinul (cel mult).. Kev,iar cea care vine din acceleratoare,se deplaseaza elicoidal si pot prin mai multe accelerari ajunge la energii de ordinul...Mev.Rezultate foarte bune se obtin daca alimentam acest motor cu...hidrogen,in special cu izotopii acestuia..deuteriu si tritiu.Particolele ionizate ce vine de la cele doua motoare,,se freaca,,unele de altele si in zona de contact,au loc reactii de ordin subcuantic foarte variate,pe care dvs.(cititorii acestei postari) le cunoasteti si nu voi insista.Deci...?...Sa auzim de bine..