Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

EI sunt printre noi...

Creat de Dreamy, 10 Februarie 2007, 13:41:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Credeti ca marile corporatii  sunt ajutate, in munca lor, de fiinte extraterestre!!!

DA
7 (41.2%)
NU
0 (0%)
NU STIU
2 (11.8%)
ORICE E POSIBIL
6 (35.3%)
E O ABERATIE
2 (11.8%)

Numărul total de membrii care au votat: 8

Votare închisă: 12 Martie 2007, 13:41:35

Xanadron

#75
Citat din: maiami din  14 Decembrie 2008, 14:37:13
chiar crezi tu ca extraterestrii au nevoie de banii lui bill gates?

...Si totusi, banii inseamna (din pacate) PUTERE de cind lumea - inclusiv puterea de munca a oamenilor.

Iar cele circa 4,5 trilioane 8-) (mii de miliarde) de dolari "evaporate" doar in ultimele decenii din bugetul Apararii USA au mers, se pare, tocmai in directia unor "black ops" (operatii militare "negre"), niciodata controlate de Congresul american. Din trilioanele astea, nu credeti ca o buna parte au fost si taxele platite de Bill Gates? Plus, evident, de "simplii" contribuabili din Statele Unite.

Proiecte care aveau clar nevoie de... bani. :evil: Adica de munca a jdemii de salariati in definitiv - civili sau militari, indiferent daca a fost vorba de enorme baze secrete subterane (cu volume de zeci de kilometri cubi), aparate de zbor neconventionale, crearea de clone, porti temporale, surse de producere a "energiei libere" (Zero Point Energy) etc etc.
Proiecte de mare amploare, cu costuri exorbitante, in care-s dovezi din ce in ce mai evidente c-au fost implicati si "pretenii" ET :-( ai americanilor (si nu doar ai lor de fapt :-P).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

adrian75

Daca ei sant printre noi......hmmm....este posibil!Cat despre globalizare,isi are si ea rolul ei...un control mai bun al productiei si a pietelor de desfacere! Cine trage foloase din asta....eu unul nu :wink:!

lylyt_ice

 Hi-hi hi...pai daca tu nu esi Extra_terestru...Si eu care credeam ca sunt una....! Dar acum m-ai convins ca altii sunt...aia ! :-D
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Tayka

]ntradevãr- EI au fost, sânt, ºi vor fi printre noi,(ca ciobanii printre oi)de când e lumea ºi pãmântul,ei ne-au creiat,aºa cã noi oamenii sântem proprietatea LOR,iar Terra este moºia lor,ºi vin dupã noi aºa cum am merge ºi noi în grãdinã dupã lubeniþe pe care le alegem doar pe cele coapte,restul le mai lãsãm.Pentru ca ei sã poatã trãi au nevoie de ceva pe care doar noi îl producem-Doar pentru acest produs s-au chinuit de ne-au creiat ºi ne mai þin în viaþã aici în marea fermã Terra. Iar ca noi sã fim milostivi,sã ne înmulþim,ºi sã nu intrãm la bãnuieli,au inventat banii, religii,state,arme,politici,rãzboaie,etc.ºi peste toate;serviciul de auto-pazã,organizat pe loje ºi condus de papã.Mai multe puteþi afla ºi de pe aici:
http://www.miracol.ro/carte.php?carte=93----------sau aici:
http://agonia.ro/index.php/essay/158325/index.html
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

adrian75

Tayka...ceea ce spui tu cam suna a Matrix.....nu spun ca nu ai avea dreptate....spun doar ca nu as vrea sa ai dreptate..pt ca daca ai...atunci eu unul nu prea imi mai gasesc rostul in viata.....viata insasi isi pierde sensul....

adrian75

Lylyt_ice.......oare cum am reusit eu cu un rand jumate sa te conving ca nu esti un extraterestru.....daca mai pun la socoteala si faptul ca nu aveam o astfel de intentie.....pot zice ca a fost.....magie  :-D :-D :-D!!!

Nox

adrian75, încearcã sã nu mai faci postãri consecutive (e valabil și pentru restul). Timpul de editare al mesajul este de 10 minute (4.4 din Regulament). Vãd cã mesajele tale sunt postate la aprox. 6 minute unul dupã celãlalt. Dacã urmãriți vreun concurs al numãrului de mesaje începem sã mai ștergem din ele.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

jean

  Un caz interesant care ar putea fi pus in mai multe locuri pe acest forum, la: Ei sunt aici, Dedublarea, Invizibilitate, etc. In final am ales sa postez aici la: ,,Ei sunt printre noi" pentru ca, eu cred cu adevarat ca sunt printre noi. Intelegand prin ,,Ei" un amumit tip de entitati ce pot fi si extraterestre dar mai mult interdimensionale.
Citat:
   Intr-o seara am primit un telefon de la o persoana care lucrase in cadrul Fortelor Aeriene. Prin anul 1960 a avut urmatoarea experienta:  pe vremea aceea el studia o tehnica care ii ajuta pe oameni sa aiba asa-numitele experiente extracorporale sau experiente astrale.
Intr-una din zile, profesorul sau i-a spus ca era pregatit sa aiba o astfel de experienta, iar in aceeasi seara ea a si avut loc. Ceea ce s-a petrecut atunci l-a surprins foarte tare.
Imediat dupa ce si-a parasit corpul fizic (in timpul experientei sale de extracorporalizre), a iesit prin acoperisul casei sale in spatiul de deasupra si s-a ciocnit de marginea unei nave extraterestre care plutea undeva sus, in atmosfera. S-a izbit pur si simplu de nava ET (amintiti-va ca el se afla in corpul sau astral) si, uitandu-se in sus, a vazut la consola navei cateva fiinte ET care il priveau cu o unda de repros: ,,Uita-te pe unde treci!"
Aceasta nava plutea intr-o forma energetica apropiata de forma de energie (astrala) in care ne aflam atunci cand calatorim cu corpul astral, ori experimentam vise lucide.
S-a ciocnit cu corpul astral de nava ET, iar cei dinauntru l-au vazut (iar el i-a vazut pe ei).
Steven M Greer - Contact Extraterestru, vol. I, pag. 140

Interesanta experienta, si singura de acest fel cunoscuta de mine. Cred ca ET au fost foarte surprinsi de acea intalnire neprevazuta cu un om dedublat. Asa cum au fost surprinsi cand parintele Cleopa a iesit din bordeiul de sub pamant sa vada ce produce acel zgomot, si ei i-au zis: ,,Ce cauti tu aici...", si au plecat in graba. Vezi filmul care circula pe net cu parintele si OZN-ul.

Pai daca acea persoana aflata in corp astral s-a lovit de acel OZN, inseamna ca atat corpul astral cat si OZN-ul sunt formate aproximativ din aceasi materie, altfel nu puteau sa interactioneze. In ambele cazuri invizibila in planul fizic. Inca un lucru comun, ocupantii OZN-ului si corpul astral au putut comunica, asta inseamna ca au folosit cam acelasi tip de energie si canal pt. transmiterea informatiilor. Din cele de mai sus rezulta ca, prin dedublare si canalizarea constienta a minti am putea lua legatura cu astfel de entitati, care se afla aici, in saptiul din jurul nostru. Se pot materializa-dematerializa, modifica forma si energia dupa nevoie.
Adevarul este dincolo de noi

Xanadron

#84
Calatorul astral (ala american de-acum 5 decenii, nu "al nostru"  :-D) s-a ales oare cu vreun cucui in urma ciocniriii cu OZN-ul, or si-a dotat poate preventiv scafirlia... eterica si c-o casca?

Serios acum, Jean, concluziile cuprinse in ultimul paragraf al postarii tale chiar mi se par logice - fie si doar la nivel speculativ.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

Citat din: jean din  04 Noiembrie 2010, 22:27:51
 
Interesanta experienta, si singura de acest fel cunoscuta de mine. Cred ca ET au fost foarte surprinsi de acea intalnire neprevazuta cu un om dedublat. Asa cum au fost surprinsi cand parintele Cleopa a iesit din bordeiul de sub pamant sa vada ce produce acel zgomot, si ei i-au zis: ,,Ce cauti tu aici...", si au plecat in graba. Vezi filmul care circula pe net cu parintele si OZN-ul.

da, jean, exact, uite aici a fost dezbatut subiectul :
                                http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3111.0.html

asta e marturia parintelui curajos :
                             
                                     




dab270277

Globalizarea ca fenomen este benefic. Problema este ca totul ... ma refer aici la Comunism Vs Capitalism a fost doar un simplu experiment social care a demonstrat ca omul ... este o fiinta extrem de usor controlabila si mai ales influentabila. Daca stam sa facem o paralele cu Trilogia Star Wars, am putea spune ca Cavalerii Jedi se opuneau Globalizarii :)
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

mr

Citat din: dab270277 din  05 Noiembrie 2010, 03:44:18
Globalizarea ca fenomen este benefic.

Este o stare de normalitate intr-o societate care are la baza valori reale ce depasesc interesele materiale. Si asta incepe, asa cum am mai spus si in alta parte, cu grija reala pentru fiecare membru al societatii.
In zilele noastre globalizarea nu va face decat sa grabeasca controlul total asupra individului pe fondul unor interese meschine si joase ale celor care vor centralizarea.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

rontzo

eu as spune ca nu e nimic nou sub soare

..citind deunazi  Tablitele de Smarald ale lui Thoth Atlantul am dat peste asta:
"TABLITA 8
Cheia Secretului
....Povestesc despre Stravechea Atlantida,
Povestesc despre zilele Regatului Umbrelor,
Povestesc despre venirea Copiilor umbrelor.
De foarte departe au fost ei chemati de catre intelepciunea pamantenilor,
Chemati cu scopul de a castiga mare putere.
Inainte ca Atlantida sa existe,
Erau oameni care explorau intunericul,
Folosind magia neagra pentru a chema fiinte din lumea de sub noi.
Au sosit astfel ele in acest ciclu.
Fara nici o alta vibratie, existand nevazute de catre copii pamantenilor.
Puteau exista in forma doar prin sange.
Si puteau trai in lume doar prin om.
In epocile trecute au fost cucerite de catre Maestri,
Si conduse dedesubt in locul de unde venisera.
Dar cateva au reusit sa ramana, ascunse in spatii si planuri necunoscute omului.
Au locuit in Atlantida ca umbre, aparand din cand in cand printre oameni.
Cand sange se oferea veneau sa locuiasca printre oameni.
Sub forma de oameni au aparut printre noi, dar doar la infatisare erau oameni.
Cap de sarpe aveau de fapt dar oamenii ii vedeau la fel ca pe oameni.
S-au insinuat in Consilii, luand forme asemanatoare oamenilor.
Omorand prin puterea lor Stapanii regatelor,
Preluandu-le infatisarea si domnind peste oameni.
Doar prin magie pueau fi descoperiti.

Doar prin sunet li se putea vedea fata.
Cautat-au ei din Regatul umbrelor
Sa distruga omul si sa domneasca in locul lui.
Dar, afla omule, ca Maestrii erau atotputernici in magie,
In stare sa ridice Valul de pe chipul sarpelui, in stare sa-l trimita la locul lui.
Venit-au la om si invatatu-l-au secretul, CUVANTUL pe care doar un om il poate pronunta.
Repede apoi au ridicat Valul de pe fata sarpelui si l-au alungat dintre oameni.
Totusi, ai grija, sarpele traieste inca intr-un loc care se deschide uneori spre lume.
Nevazuti merg printre noi in locuri unde ritualurile au fost rostite.
Pe masura ce timpul se scurge, din nou vor lua infatisarea omului.
Chemati pot fi ei de maestrul care stie albul si negrul,

Doar maestrul alb insa ii poate controla
Si lega cat sunt sub forma de om.
Nu cauta regatul umbrelor, caci raul va aparea cu siguranta.
Caci doar maestrul luminii va trumfa asupra umbrei fricii."

Despre asta nu se mai poate spune ca e new age sau un fals whistle-blower ca e cam veche scrierea

Acum numai ni se confirma unele chestii -as zice eu- care sunt pe "rol" tare demultishor

PS Pt. cine vrea sa citeasca mai mult:
         http://www.aum.ro/carti/carti/tablitele-de-smarald-ale-lui--toth-atlantul.html

mr

#89
Foarte interesant!
Confirma ipoteza reptiliana si toata influienta ei nefasta. Ce ai citat cu bold reflecta acest lucru.

Citat din: rontzo din  05 Noiembrie 2010, 15:56:19
......Povestesc despre Stravechea Atlantida,
Povestesc despre zilele Regatului Umbrelor,
Povestesc despre venirea Copiilor umbrelor.
De foarte departe au fost ei chemati de catre intelepciunea pamantenilor,
Chemati cu scopul de a castiga mare putere.
Inainte ca Atlantida sa existe,
Erau oameni care explorau intunericul,
Folosind magia neagra pentru a chema fiinte din lumea de sub noi.
Au sosit astfel ele in acest ciclu.

"...nu e nimic nou sub soare" pentru ca astazi suntem in acelasi ciclu (poate pe la sfarsitul lui) cand au venit ele "fiintele din lumea de sub noi" si ceea ce ni se intampla acum este exact rodul "muncii" lor de multe mii de ani. Nu s-a schimbat mai nimic de atunci ca si principiu, poate doar decorurile in care isi desavarsesc operele negre cei care le favorizeaza interactiunea directa cu lumea noastra (Bohemian Grove, castele etc). Fata de momentul sosirii, acum ei cred ca izbanda le e aproape prin faptul ca au reusit sa ne faca, in majoritate covarsitoare, sa uitam cine suntem ca fiinte, sa actionam in virtutea inertiei, robotic,  fiecare separat si manat de interese mici si individuale, sa ne fie frica si de umbra noastra. Globalizarea mult dorita, cu tot ce implica ea, este probabil, pasul final. Si o data cu ea...sfarsitul demult profetit al ciclului:
"De aceea, când veti vedea, urâciunea pustiirii, despre care a vorbit proorocul Daniel, asezatã în locul sfânt - cine citeste sã înteleagã! -atunci, cei ce vor fi în Iudea, sã fugã la munti; cine va fi pe acoperisul casei, sã nu se pogoare sã-si ia lucrurile din casã; si cine va fi la câmp, sã nu se întoarcã sã-si ia haina. Vai de femeile, care vor fi însãrcinate si de cele ce vor da tata în zilele acelea! Rugati-vã ca fuga voastrã sã nu fie iarna, nici într-o zi de Sabat. Pentru cã atunci va fi un necaz așa de mare, cum n-a fost niciodatã de la începutul lumii pânã acum, si nici nu va mai fi. Si dacã zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scãpa; dar, din pricina celor alesi, zilele acelea vor fi scurtate." Matei 24:15-22

Citat din: rontzo din  05 Noiembrie 2010, 15:56:19
Au sosit astfel ele in acest ciclu.
Fara nici o alta vibratie, existand nevazute de catre copii pamantenilor.
Puteau exista in forma doar prin sange.
Si puteau trai in lume doar prin om.

Ce scrie aici se constituie intr-un motiv bun care poate explica interventiile repetate asupra genelor umane de catre anumiti ET. Parca isi "croiau" costumul pentru a veni in aceasta lume...

Multumesc rontzo! Tocmai mi-ai dat un imbold sa recitesc Tablitele lui Thot Atlantul

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein