Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


Cautatorul

#2671
"Kiturile de APOCALIPSĂ vândute în Rusia conțin vodcă

Pentru ruși, se pare că nicio Apocalipsă n-ar avea sens fără vodcă: În orașul Tomsk din vestul Siberiei au fost scoase la vânzare kituri de înfruntat sfârșitul lumii care conțin, printre altele, o sticlă de vodcă, scrie RIA Novosti.

Kitul de Apocalipsă rusesc mai conține o conservă de pește, lumănâri și chibrituri, un creion, diverse medicamente, un spăun și o frânghie.

Producătorii spun că au vândut până acum peste 1.000 de kituri și se așteaptă ca vânzările să crească vertiginos în perioada următoare."



Mai citeste acelasi lucru si nimic mai mult  :-D la: http://www.realitatea.net/kiturile-de-apocalipsa-vandute-in-rusia-con-in-vodca_1060838.html

De ce-or fi subliniat ca acel kit contine si sapun si franghie?  :-D
Acum serios vorbind cica un kit de supravietuire trebuie sa contina obligatoriu si tigari. Chiar daca nu esti fumator! Le dai la schimb pentru mancare...  :wink:

Si inca ceva legat de supravietuire:  8-)

Luzarii - Ep.7 - Extreme Survival

Ganditorul

Conflictul armat dintre Israel şi mişcarea palestiniană Hamas  s-ar putea încheia. Ministrul turc de Externe a declarat că Israelul şi mişcarea Hamas au convenit un armistiţiu, care ar putea intra în vigoare la miezul nopţii. Israelul cere un răgaz de 24 de ore înainte de intrarea în vigoare a înţelegerii, în timp ce Hamas a anunţat că a pus deja în aplicare încetarea unilaterală a focului.Şeful diplomaţiei de la Ankara s-a aflat astăzi într-o vizită de mediere în Fâşia Gaza, unde au fost prezenţi şi oficiali ai Ligii Arabe. Ministrul turc de Externe Ahmet Davutoglu a declarat în această seară că Israelul şi mişcarea Hamas au convenit un armistiţiu ce ar putea intra în vigoare la miezul noptii. Afirmaţia acestuia este susţinută şi de preşedintele Egiptului,  Mohamed Morsi

http://www.reporterntv.ro/stire/conflictul-armat-dintre-israel-si-miscarea-palestiniana-hamas-s-ar-putea-incheia-update

Astazi Egiptul e pus in fata unor puternice manifestatii de strada care contesta presedintele - de parca acum au aflat si egiptenii ca noua orientare a politicilor egiptene nu mai e laica ci ... religioasa. :evil:
intrebare : este egiptul pedepsit pentru ca a mediat pacea de la granita israeliano-paletiniana ? Le aduce cineva aminte ca 'fratii musulmani' nu au fost 'alesi' pentru a face pace in zona si acum - pentru aceasta gresala- se incearca iar schimbarea orientarii politice a Egiptului sub 'presiunea strazii'? Urmeaza "miscari de strada" si in Turcia cumva ?


acme

We're born alone, we live alone, we die alone.

Cautatorul

Citat din: acme din  28 Noiembrie 2012, 21:45:39
Inca o descoperire "epocala":
http://www.space.com/18565-mars-rover-curiosity-discovery-mystery.html

Acelasi lucru in limba romana si la tovarasii de la Vocea Rusiei:

http://romanian.ruvr.ru/2012_11_28/96172648/

unde spune:

"Rover-ul american Curiosity a descoperit pe Marte molecule organice simple, a declarat astăzi în timpul unei conferinţe Charles Elachi, şeful Jet Propulsion Lab (JPL), care răspunde de misiunea de cercetare.

,,Deocamdată acestea sunt concluzii preliminare, care trebuie confirmate", a spus specialistul, menţionând că JPL va deţine toate datele necesare pe 3 februarie.

Cu toate acestea, în cazul confirmării informaţiei de detectare pe Marte a moleculelor organice, ceea ce va permite specialiştilor să afle dacă a existat sau nu o formă de viaţă pe planeta roşie"



uforever

Citat din: kefren din  03 Decembrie 2012, 18:53:32
http://www.evz.ro/detalii/stiri/fenomen-unic-pe-cer-astazi-planetele-mercur-venus-si-saturn-se-aliniaza-cu-varfurile-cel-10139.html

A naibii aliniere, tocmai acum inainte de 21.12 sa gasit, totusi daca sunt in avion mai pot vedea alinierea sau trebuie sa-mi iau scaunelul si popcornul in fata piramidelor, unde ruleaza asta ca trebuie sa vad ? :lol:

alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

SLEAH19

Citat din: alx din  03 Decembrie 2012, 19:35:40
http://www.evz.ro/detalii/stiri/militar-roman-salvat-de-americani-1013934.html
   De unde radiatii?

Păi el a fost trimis după dealuri , să prospecteze ceva nichel/lithiu şi o fi nimerit la grămada de uraniu, că d'aia sunt acolo.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

Citat din: alx din  03 Decembrie 2012, 19:35:40
http://www.evz.ro/detalii/stiri/militar-roman-salvat-de-americani-1013934.html
   De unde radiatii?
Google please depleted uranium ammunition si afli cite ceva... 8-)

In rest - pe tema realelor motive ale prezentzei americanilor in Afganistan adica -, ma abtin de la comentarii, ca sa nu ma trezesc (si) c-o leucemie galopanta. :-D

Cumva lamuritoare-s insa versurile doinei populare talibaneze "Foaie verde mac sub stele / CIA ride-n portofele" :lol: - cunoscuta prea bine pina si de amantii SPP-isti ai Elodiei
Care lucrau cica semi-oficial in Afganistan, cumparau cu bani d-acolo "mici" terenuri in Romania (de zeci de milioane euro) si pe urma dispareau prin Dubai. Cu mai putini bani decit intermediara "moarta" Elodica, evident. 8-)

Serios acum: cca. 96% din productia mondiala de heroina provine din "securizatul" Afganistan (deh, stocurile de napalm le-au epuizat se pare-n Vietnam). Iar sub ocupatia sovietica, procentul se redusese sub 5%.

The Black Projects :ufo: au deci nevoie de finantze, nu gluma...
Iar sarmanii militari romani mor fara sa stie nimic, din pacate, tocmai pentru ele. :|
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

roxaline

"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

roxaline

"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

Ganditorul

Citathttp://www.evz.ro/detalii/stiri/militar-roman-salvat-de-americani-1013934.html
       De unde radiatii?


Google please depleted uranium ammunition si afli cite ceva... 8-)

In rest - pe tema realelor motive ale prezentzei americanilor in Afganistan adica -, ma abtin de la comentarii, ca sa nu ma trezesc (si) c-o leucemie galopanta. :-D

La logica si spiritul de observatie al colegilor adaug inca ...o litera. Radiatia sa fie si din cauza ...numelui ? Nu e alta, dar sunt destui "prieteni" care fac asocieri idioate (cum ar fi cea cu premierul care "n-a semnat ca primarul" un acord extern) si-si gratuleaza aliatii cu "Radu" la pachet. Ca din lupta la care a participat e mai putin probabil sa fi luat "boala radiatiei" de unul singur. Ori o luau toti cei care au fost "sub tirul inamic" ori niciunul. Cu "tirul prietenilor" e mai greu cateodata. Cam atat cu comentariile ca sa nu ma trezesc, cum spune "zen', cu o leucemie galopanta .  :fullmoon: