Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

@colegul Cautator: Cel putin in alte doua locuri era postata stirea de mai sus (aceeasi critica amicala-i valabila si pt. colegul frostyan deci, al doilea postator redundant... chiar de pe pagina precedenta; vorba lui Lenin ar trebui deci updatata: Cautati, cautati, cautati! :-D):

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,550.msg76905/topicseen.html#msg76905
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3534.msg76784.html#msg76784

Ontopic acum: NASA utilizeaza deja un sistem de producere a pieselor complexe de rachete prin "printare 3D" cu laser.
...OZN-urile :ufo: proiectelor negre oare cu ce le-or produce? :roll:

http://www.gizmag.com/3d-printing-rockets-nasa-sls/24909/



Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

100% off topic ... miscarea obiectului "draconian" ... seamana leit cu cele din .... octogon ...

✈ ♥♥ The 911 WTC Alien Attack

Un mic on topic ... Achtung! ... ataca anonimus ...

http://www.gizmodo.co.uk/2012/11/anonymous-declares-war-on-israel-in-retaliation-for-gaza-attacks/

_______________________________________________________________________

http://reuters.livestation.com/demo
http://www.mobotix.ro/ro/camere_supraveghere_live_en_1288.html


Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

Descoperire extrem de interesanta in Africa de Sud - un "topor de mina" din piatra f. estetic cioplit, mai vechi de 750.000 ani. :-o (datat in conjunctie cu dintii extinctului Elephas Reckii Reckii).

Homo Ergaster (varianta africana de Homo Erectus) pare sa fi avut deci abilitati nebanuite, finisarea "acheuliana" a ovoidului ascutit fiind o operatiune manuala extrem de dificila si-n zilele noastre.
Si poate ca datarile lui Michael Tellinger considerate de unii hazardate (250-300.000 ani vechime pentru "proto-minerii" Lulu-Amelu fabricati de Enkidu & Ninhursag) trebuie impinse cu mult inapoi - spre 2-3 milioane de ani. :roll:

http://www.cope.co.za/archaeo/masterhandaxe.htm
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/




Cautatorul

#2661
Nu cred ca a mai dat cineva stirea. Scuze daca altcineva a mai dat informatia dar chiar nu am timp acum sa scotocesc prin forum.
Si daca a mai dat cineva stirea atunci nu cred ca a dat mai mult de un link... (din  care intr-adevar de cele mai multe ori se deduce in mare despre ce-ar fi vorba) in timp ce eu citez destul de mult ca sa vada omul daca merita sa se duca sa citeasca mai multe ori nu. Iata chestiunea:


"Francezii au la dispozitie, din 21 noiembrie, "Televiziunea sfarsitului lumii", canal dedicat exclusiv prevestirilor mayase, potrivit carora la 21 decembrie se termina lumea.

Ideea a apartinut companiei SyFy, detinuta de NBC Universal, relateaza 20minutes.

Toate emisiunile sunt axate in jurul aceluiasi subiect, iar in fiecare vineri, prezentatoarea Justine Fraioli (foto) ofera sfaturi cu ajutorul carora "orice om poate trece, fara probleme, peste acest moment delicat". Exista si o emisiune muzicala, care ii sfatuieste pe telespectatori ce melodie sa asculte in timpul Apocalipsei.

Noul canal de telviziune are pagina de Facebook si mii de fani. Sloganul este "Cu noi, veti adora sfarsitul lumii". Anul trecut, aceeasi companie a lansat "Televiziunea lui Mos Craciun", care s-a bucurat de mare audienta in timpul Sarbatorilor."

http://www.ziare.com/media/televiziune/televiziunea-sfarsitului-lumii-lansata-in-franta-1203403

O fi un canal de comedie avand in vedere sloganul?  :-D



kefren

http://www.adevarul.ro/international/europa/Papa-contesta-anul-nasterii-Iisus_0_815918450.html


   Ei dragii mosului,daca si Papa a ajuns sa-si puna asemenea intrebari si sa aiba indoieli in privinta unor date din Biblie,atunci cred ca s-a intors lumea cu fundu-n sus si sfarsitul lumii e aproape! :-D :-P

Cautatorul

"În atenţia abonaţilor RCS&RDS:
Ne pare rău să vă anunţăm că acordul de retransmisie între Discovery Networks şi RCS&RDS urmează să expire pe 30 noiembrie. În pofida eforturilor noastre de a ajunge la un nou acord cu RCS&RDS, pe parcursul unei perioade de negocieri de luni de zile, aceştia au respins toate ofertele noastre. Operatorul a făcut deja schimbări în grila sa de programe, eliminând Discovery World, TLC şi Animal Planet din unele pachete. În plus, în dimineaţa zilei de 23 noiembrie, RCS a scos şi Discovery Channel de pe platforma Digi Satelit din România. Noi credem că părerea VOASTRĂ, a telespectatorilor, contează. Dacă vreţi să ne ajutaţi să păstrăm canalele Discovery în grila RCS&RDS, exprimaţi-vă punctul de vedere - contactaţi RCS&RDS.
Iată ce puteţi pierde, dacă nu actionaţi acum:"

http://prietenii.discovery.ro/

Asta apropo de teoria conspiratiei cum ca oamenii sunt intentionat indobitociti si facuti sa reactioneze doar pe baza instinctelor primare.
Creierul e asemenea muschilor: Nefolosit se atrofiaza. Si astia au grija ca oamenii sa se gandeasca ori doar la grija zilei de maine ori la emisiuni de cancan gen dansez pentru tine care de fapt mai corect s-ar chema (ma frec de tine). Oamenii neinformati si/sau prosti sunt mai usor de manipulat.

TVR Cultural a fost scos ca si TVR Info cica din lipsa de bani. Pentru TVR Info s-au gasit bani si a aparut iar sub alt nume: TVR NEWS. Dar pentru cultura nu s-au gasit bani. Cultura e asemenea vitaminelor si anumitor minerale. Corpul are nevoie de ele in cantitate mica dar fara ele se imbolnaveste grav. Asa si TVR Cultural cica nu prea avea audienta dar fara cultura omul se degradeaza grav uman, spiritual.

Acum vor sa scoata si Discovery. Oricum RCS-RDS au scos TVH2 unde facea emisiuni stiintifice Alexandru Mironov si inca cineva de la Stiinta si Tehnica.
Ca sa nu mai spun de reformele care au distrus invatamantul din Romania. Incep sa cred ca e o conspiratie coordonata si nu doar lucruri intamplatoare.

Asa ca nu uitati si actionati zic cei de la Discovery Channel:

http://prietenii.discovery.ro/


panta_rh_ei

Cate lucruri minunate ne asteapta incepand cu 2013 :-D
Daca oamenii se ocupa inca de afaceri si inventzii e de bine. :-D
N-o fi cea mai interesanta stire dar pare a fi macar optimista.
http://www.9am.ro/top/Incredibil/236002/anul-viitor-pe-vremea-asta-10-previziuni-fascinante-pentru-2013/10/Vom-folosi-inhalatoare-pentru-a-detecta-microbi-si-atacuri-chimice.html
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

fiulploii

Citat din: Xanadron din  28 Ianuarie 2011, 15:10:45
E OK informatia asta la modul general, Cautatorul, fiindca am omis precizarea profilului bazei americane (chiar daca precizarea privind "agentul neurotoxic VX" mi s-a parut suficienta) - n-as fi intrat insa in analiza unor detalii legate de cazul asta inainte sa am habar cu ce se ocupa (oficial cel putin) baza militara Dugway.

In precedenta postare ma (si va) intrebam doar despre posibila functie a "custii" vizibile pe Google Earth si nimic mai mult. Comparind mai atent anumite elemente vizibile in jurul enormei "colivii" respective:



...cu structura poligonala similara lasata de nazisti la finele WW-II in Polonia, de dimensiuni similare si tot cu 12 laturi:


...vazind din nou cu atentie interviul documentatului cercetator Igor Witkowski pe tema "Nazi Bell":

http://www.youtube.com/watch?v=rZbW9RZEGsg&feature=player_embedded

...si recitind unele pasaje din lucrarea de referintza a lui Joseph Farrell "The Nazi Brotherhood of The Bell" (referitoare mai ales la cunoscuta operatiune "Paperclip" de aducere a sute de savanti nazisti sa lucreze-n SUA dupa aparenta capitulare nazista)...

...am ajuns, in fine, la o ipoteza paluzibila (zic eu).
Care credeti c-ar fi oare? 8-)
(nu va dau mura-n gura raspunsul, doar ca sa va stimulez curiozitatea, dar si sa va las intacta placerea unei descoperiri prin eforturi proprii).
Mie imi pare ca monumentul de la Ancona cam seamana cu structura de sustinere a clopotelului german , nu?
Desi nu are 12 laturi . Poza e preluata de pe situl colegului @libelulu

kandaon

Fondatorul companiei Space X (care a trimis inclusiv o naveta cargo de aprovizionare pe statia spatiala internationala) a anuntat planurile detaliate pentru proiectul trimiterii a nu mai putin de 80.000 de colonisti pamanteni pe Marte. Peste doua decenii  :-D

http://timesofindia.indiatimes.com/home/science/Space-pioneer-to-send-80000-people-to-Mars-in-two-decades-for-500000-per-trip/articleshow/17386749.cms

Costul, "doar" 500.000 de dolari de persoana. Apoi ar urma desigur "terraformarea" lui Marte si aparitia unei acolo a unei societati care se va putea auto-sustine.

Se pare ca pana la urma s-ar cam abandona ideea "apocalipsei" (de care se ingrijoreaza unii) si s-ar propune mutarea "surplusului" pe Marte si nu direct "pe lumea celalata" (desi am citit undeva ca Terra ar putea sustine chiar si 20 de miliarde de oameni daca s-ar folosi corect si tehnologia si resursele de aici).

Deja nici nu mai stii ce sa crezi, isi fac "zeii" o pasune cu "turma" aferenta si pe Marte ori sunt mai multe factiuni care nu se inteleg ce curs sa urmeze