Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Flota OZN Moldova

Creat de DeReLiCt, 16 Iunie 2011, 14:08:11

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

DeReLiCt

Salut,

Stiati de acest filmulet ?

A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.

Xanadron

#1
Gaze de mlastina montana :-D - poate si citeva fulgere globulare pe ici-colea. :-P

Serios acum, nu stiam de filmuletul asta clar autentic - desi nimeni n-ar putea sustine cu tarie ca-i vorba de OZN-uri de origine ET :martiansmile: sau IT. :-)
Si facind abstractie ca situl Allnewsweb al recunoscutului vinator de senzational facil Cohen e considerat de cei mai multi UFOlogi seriosi doar un colportor de gogosi.

Eu inclin spre ultima ipoteza (OZN-uri intraterestre), in contextul complicatului puzzle al pregatirilor pentru acel "ceva" care se prevede ca "vine, vine, calca totul in picioare"... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

ªtiam de el ºi rãmãsesem cu puternica impresie cã sunt lanterne chinezeºti, fapt pt care nici nu l-am postat. Dar asta desigur e doar pãrerea mea.

Arhanghelul

Citat din: @biss din  16 Iunie 2011, 16:40:57
ªtiam de el ºi rãmãsesem cu puternica impresie cã sunt lanterne chinezeºti, fapt pt care nici nu l-am postat. Dar asta desigur e doar pãrerea mea.

Cred ca te refereai la astea ...Lampioane zburatoare chinezeºti...

http://vimeo.com/24652263
http://www.youtube.com/watch?v=9sbVz1EIueU
http://observator.a1.ro/extern/Sarbatoare-luminoasa-in-Taiwan_5097.html
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Dreadg

Recent a fost emisiune pe National Geographic despre OZN-ul de deasupra unui oras (nu mai stiu exact care, dar erau 4-5 lumini albe pe cer) in care cineva a studiat acele lumini in comparatie cu niste rachete militare care pareau la fel, dar in grafic erau total diferite , luminile din oras aveau linii drepte in timp ce rachetele aveau o linie in "zig-zag". De ce nu vine asta sa studieze si filmuletul asta sa vada daca sunt baloane de alea chinezesti?
"Atheism is an attitude, a frame of mind that looks at the world objectively, fearlessly, always trying to understand all things as a part of nature." Carl Sagan