Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Bucuresti : UFO-uri asemanatoare cu cele din Phoenix Arizona

Creat de delaparis, 12 Mai 2013, 16:07:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

StarDust

Da, asa-zisele lumini portocalii nocturne sunt reale, am vazut si eu una stationand cam 10 minute, apoi plecand lin, intr-o anumita directie, asta tot la periferia Bucurestiului. Acea lumina avea exact aspectul unui bec portocaliu cu vapori de sodiu si aceeasi intensitate desi era undeva sus pe cer. Aceasta lumina era constanta, intensa si nu palpaia deloc. A stationat la punct fix cel putin 10 minute. Deci da, e o diferenta intre lampioane si celellalte obiecte mentionate. Problema e ca de la distanta mare palpaiala lampioanelor nu mai e vizibila. Dar merita facut experimentul.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

uforever

CitatProblema e ca de la distanta mare palpaiala lampioanelor nu mai e vizibila. Dar merita facut experimentul.
Perfect adevarat, tre' sa recunosti ca nu intotdeauna dintr-o filmare iti dai seama de distanta(chiar daca e reala filmarea), pentru ca nu poti ghici dimensiunea obiectului. Intensitatea luminii e iar o problema, totusi daca o.z.n.-urile portocalii sunt ceva mai aproape si vremea e buna, nici pomeneala de lampioane chinezesti.
Da, merita facut experimentul, poate mai scapam de nebunia asta cu lampioanele chinezesti.