Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cine conspira in Romania ?

Creat de Urban, 18 Septembrie 2007, 22:50:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

Romanii, ca natiune, au multe particularitati care, pentru straini, par ciudatenii....
Una dintre acestea este pasiunea morbida pentru scenarii si conspiratii...Nu stiu sigur daca aceasta inclinatie tine de gena noastra ca popor sau se datoreaza mutatiilor produse in mentalitatea noastra de cei 50 de ani de dictatura comunista.
Cert e ca acumularile de secrete, de minciuni, de realitati duble pe care le-au produs regimul securist-comunist au construit mecanisme de gandire de tip underground in care fiecare eveniment public este interpretat din perspectiva unei retele de conexiuni care au in spate, in mod obligatoriu, o conspiratie.
Cea mai frapanta forma de manifestare a acestei mentalitati este obsesia de a cauta in intamplarile cotidiene explicatiile cele mai complicate in locul acceptarii realitatii crude care, de cele mai multe ori, este simpla si clara.

Intrebarea este simpla....cine conspira in Romania ?...nume, date concrete, dovezi palpabile si asa mai departe.

Nox

#1
Citat din: Urban din  18 Septembrie 2007, 22:50:48
Romanii, ca natiune, au multe particularitati care, pentru straini, par ciudatenii....
Una dintre acestea este pasiunea morbida pentru scenarii si conspiratii...

Nu cred ca se intalneste numai la romani.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Arckadii

Pai cam toata lumea conspira in RO... de la babele de la coada de la paine care spun "e ceva aici, de nu merge mai repede... se da pe sub mana" pana la niveluri inalte....


Ark

dedeiu

Conspiatia in romania este pe bani. Vreti ozn-uri in muntii x? Perfect, televiziunile transmit ca s-au vazut niste lumini in localitatea x si asa se face audienta pe o zi... . Romania este o conspiratie. Roamnii consuma emisiuni de nimic, gen "dansez pentru tine" sau mai stiu eu ce, nefiind interesanti de trecutul si viitorul lor... .(nu generalizez, multi sunt asa). Exemple? Pai vi le dau eu: Ultima mineriada, oameni batuti in 90', oameni la putere care au comandat cele din 90, 91, 92 si 94 si poate mai vreti exempe? Va rog sa intelegeti ca multi pensionari au traint cele dupa 50' si stiu ce e aia comunism, ei vad numai cele ce au fost date atunci. Scoala cu 8 clase si apoi 2 examene si apoi dupa 4 ani bacul, iar acum asistam la experimente.  Ce poate vedea romanul ca conspiratie? Poate el gandi ca e mai mult decat atat? Il intereseaza? Lorin Fortuna este un bun exemplu, asa cum a spus un personaj acum cateva luni:"Lorin Fortuna reprezinta un anumit public". Cine conspira in romania? Pai televiziunea, apoi ziarele.

DamChrist169

Sal'tare tuturor !
Pai, ca e vorba de NWO, de manipulare sau orice forma de control la modul mai mult sau mai putin constient, in Romania lucrurile stau gen "furculision, lingurision". Poate pe varianta de engleza, mai nou.
Adica o caricatura a lumii occidentale.
Cine conspira in Romania ?
Nu prea conspira nimeni pentru ca toata tara e in deriva. Ca sa ai conspiratori se presupune sa ai si ceva oaze de justitie si corectitudine. E ca praful intr-o galeata cu pamant...
Aparentii politicieni sau oameni de "afaceri" sunt de fapt niste tractoristi comunisti in ADN care profita de restul si tot sustrag ce se mai poate sau ce s-a mai facut, atat cat s-a facut inainte de '89. Mafia de la noi e de fapt o golaneala de cartier cu costume si masini scumpe. Limbajul, gesturile si actiunile lor ii dau de gol. Cine a fost plecat pe afara putin si ii vede pe acesti golani de la conducere, nu le mai cumpara vrajeala ieftina si gargara puturoasa. In tarile aparent mai civilizate("octidendale") vrajeala e mai perfectionata si pe bani mult mai multi. Se fabrica motive de a invada alte state, submina, teroriza proprie populatie si mai ales diferite motive de cedare de catre aceasta a drepturilor civile. Marele joc este, mai simplu vorbind, despre centralizarea puterii la nivel mondial in mainile catorva in asa fel in care particularitatile diverselor etnii si rase vor fi irelevante si se vor anula. Individul sa fie doar o "baterie" care trebuie sa produca pentru sistem. Ce, cum, cat, de ce? Pentru ca i se spune.
"You have to go along to get along"
Actualmente, inca traim perioada de "problema-reactie-solutie", adica se creeaza in secret o problema, oficial se da vina(cu ajutorul mass-mediei) pe altcineva(patsy)sau alt stat, se propaga reactia maselor speriate si indignate care vor cere solutii si protectie de la (Big Brother) autoritati. Solutia era pregatita inca dinaintea creearii problemei si a fost scopul de la inceput. Trebuia doar creat algoritmul atingerii lui. In State deja se vand microcipuri pentru animale de companie si pentru copii.
Sistemul piramidal sa traiasca!
Baza piramidei noi suntem, fraierii de rand care ne vedem de viata noastra si credem ca daca nu ni se intampla noua acum, nici nu vom fi afectati. E de ajuns sa iei cateva "caramizi " de la baza si structura se va clatina.
Mentalitatea de oaie grasa si aroganta in nestirea ei este problema de plecare. Fiecare in parte e o bucatica de problema dar si din solutie. Schimbi lumea plecand de la tine spre mai departe.
In fine, sa revin la Romania. Unde e macar un ochi de corectitudine? Macar un grup de incoruptibili care pot declansa un vartej de justitie? Poate s-ar gasi cativa procurori si judecatori, dar cine se risca?
Cine isi risca familia si viata sa inceapa sa curete aceasta tara?
L-am intrebat pe un cunoscut de-al meu de ce s-a facut politist in Rom. Dupa ceva timp a recunoscut ca pentru "frecarea mentei" pe bani frumosi si spaga. Nu toate, dar o majoritate jenanta de "afaceri" in Rom sunt pe tunuri, mita si escrocherii. De atatia "baieti destepti" nu mai e loc in Rom de cinste sau de o societate cu adevarat functionala. In SUA, Italia si alte asemenea state, spalarea sistemului judiciar, chiar si asa de fatada, s-a facut cu asasinari si victime in randul celora care au initiat asta. Cine porneste asa ceva in Romania? Cine e dispus si curat indeajuns sa strige si sa demonstreze - "HOTII !!!"?
Se pare ca inca nu e loc de pornit justitie adevarata in Romania pentru ca toti sunt o familie de smecheri.
Cineva a zis si nu sunt de acord pentru ca imi place tara asta "Romania este tara prostilor pe mana hotilor"
Ca hotii sa aiba succes trebuie sa dispuna de fraieri.
Pornind de la Basescu cu flota, case, interese, rapiri in Irak si alte murdarii pe fata, urmand Tariceanu cu Patriciu, Citroen, petrol, ministrii anchetatisi, patroni de fotbal, oligarhi si manelisti - INTR-O TARA CIVILIZATA ASTIA TOTI INFUNDAU PUSCARIILE.
Ma amuza cand mai vad masoni romani oficiali prin presa. Adevaratii jucatori pe scena mondiala si mai ales aceia care sunt in spatele scenei nu ii folosesc pe ai nostrii nici macar ca hartie igienica. Ca niste muste de tomberon sunt alesii nostri, niste anchetabili.
Bush saluta crearea Noii Europe adica tarile ex-comuniste plus Italia. Sunt tarile in care, ca si in SUA, populatia nu prea conteaza cand vine vorba de stabilirea politicilor si agendelor. Ca e vorba de privatizari dubioase, trimiterea de trupe in diverse locatii pentru a lupta contra altora care nu ne-au amenintat direct, decizii "europenizate" care vor devasta si ruina romanul de rand care face 2-300 euro/luna, populatia e minoritara in propria tara.
In Franta, Germania, Olanda si altele, adica Vechea si Reaua Europa masele conteaza. La ultimele alegeri prezidentiale in Franta au votat 85%, pana si emigrantii au facut scandal sa li se respecte drepturile. La noi se organizeaza mineriade ca picnic-urile si cu participarea autoritatilor.
Romanul e super-Ok. Problemele apar cand apar 2 sau mai multi.
Ca sa inchei scurta mea "alocutiune, moncher", nu imi place sa dau sfaturi ca am de trait deja o viata.
Totusi sa ne indemnam la vigilenta, discernamanat, sa ne pese si sa cunoastem putin mai departe de propria scena de dans. Deciziile si atitudinile ni le dobandim in functie de informatiile pe care le avem. Sa fim informati si (auto)educati mai ales de pe net. Mainstream media e doar tarfa celor pe care ii prezinta.
Cand cineva pretinde ca are dreptate, dati-o, poate scapati de el si gasiti altul cu care puteti comunica.
Spor la viata !

romulus

-----
Citatsa ne indemnam la vigilenta, discernamanat, sa ne pese si sa cunoastem putin mai departe de propria scena de dans.
-----Da !!? Si la ce ne foloseste ??
-----Cunosc destui tipi/tipe carora le pasa, au discermamant - slava Domnului - au fost vigilenti toata viata, da' au ramas niste "romani rupti in fund " !
-----Mai cunosc iar niste tipi care ziceau ceva de genu' " ba, monser, de astia nu ne mai scapa decat 7,62, eventual cu luneta, ca sa nu dai gres, drept in frunte..... Da stii, vorbeau si ei ca iepurasu care curata pusca, stiii bancu' .......
Citat?...nume, date concrete, dovezi palpabile si asa mai departe.
----- Si ? Daca-ti dau, ce faci cu ele?
-----Howgh !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Shadowman

#6
Citat din: DamChrist169 din  20 Septembrie 2007, 05:01:22
Sal'tare tuturor !
Pai, ca e vorba de NWO, de manipulare sau orice forma de control la modul mai mult sau mai putin constient, in Romania lucrurile stau gen "furculision, lingurision". Poate pe varianta de engleza, mai nou.
Adica o caricatura a lumii occidentale.
Cine conspira in Romania ?
Nu prea conspira nimeni pentru ca toata tara e in deriva. Ca sa ai conspiratori se presupune sa ai si ceva oaze de justitie si corectitudine. E ca praful intr-o galeata cu pamant...
Am prins vremurile in care un pachet de tigari Kent,o punga de cafea,un sapun Fa sau un spray Rexona, iti deschideau aproape toate usile...Spaga era generalizata...La toate nivelele...Nu cred ca ma poate contrazice cineva...Daca veneai cu o pereche de blugi,un (video) casetofon sau cu alte lucruri mai mult sau mai putin marunte din Occident erai vedeta...
Pai cine-a conspirat in Romania...? SPAGA,"CIUBUCUL","ATENTIA","DARU' ",SPERTU',MITA,astea au conspirat in Romania...Ce mai stam sa ne intrebam...! Sa desfacem firu'n paispe si sa dam vina pe eschimosi,masoni,extraterestrii si calugarii shaolin....! Tu crezi ca cei care-au luat tigari si cafele au avut retineri ,vreo jena ,i-a durut palma ca sa ia niscai masinute,marci,franci,dolari sau euro...? Ori un comision...?  :-D Acum s-au rafinat...Iau cu milioanele,cu limuzinele,cu vilele... De la "spaguiala" comunista la "spaguiala" capitalista... :-D Si tot intrebam de vreo 17 ani unde-a fost si unde e coruptia...E printre noi...!

Citat din: DamChrist169 din  20 Septembrie 2007, 05:01:22
L-am intrebat pe un cunoscut de-al meu de ce s-a facut politist in Rom. Dupa ceva timp a recunoscut ca pentru "frecarea mentei" pe bani frumosi si spaga. Nu toate, dar o majoritate jenanta de "afaceri" in Rom sunt pe tunuri, mita si escrocherii. De atatia "baieti destepti" nu mai e loc in Rom de cinste sau de o societate cu adevarat functionala. In SUA, Italia si alte asemenea state, spalarea sistemului judiciar, chiar si asa de fatada, s-a facut cu asasinari si victime in randul celora care au initiat asta. Cine porneste asa ceva in Romania? Cine e dispus si curat indeajuns sa strige si sa demonstreze - "HOTII !!!"?

Mi-amintesti de calcatul pe picioare si cozile de la examenul de admitere la Academia de Politie de-acum doi ani...
A fost cea mai mare concurenta...! Stii ce-au raspuns cei care s-au inscris la examen...? Cam ce spui si tu...Ca vor sa-si faca si ei o situatie ca a celorlalti din meserie...! Sa-si ia masini,case,vile,credite...! Cum au vazut la altii...
Cu mentalitatea asta o sa vedem justitie prin mileniul 4... :-(
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

romulus

CitatDe la "spaguiala" comunista la "spaguiala" capitalista..
-----Spaga din timpurile alea nu era decat o glumita Shadow!
Actualele tunuri si sisteme de jefuire/saracire (legala, pe fata) a fraierilor  poporani, cred ca i-a facut invidiosi si pe cei mai aprigi infractori din statele " democratice" !Ar trebui sa vina saracutii de ei la reciclare in Romanica.
----Da ia sa vedem cine mai conspira ?!
---- Iaca, ce-ar fi daca il propunem in frunte pe Tariceanu, care cu banda lui care  conspira impotriva boborului ?
----Cum ?
----Iaca, cu biruri peste impozite, legi fiscale care se schimba inaite de a intra in vigoare si apoi de doua ori pe luna,.......biruri puse pe N.V, asa sa nu se prinza prostimea: cica da bani la penzie, da, da cinsi lei cu stanga si'ti umfla iute cinci sutare cu dreapta, ca a crescutara , acusica in septembrie/octombrie  gazu,curentu,apa, aeru', uleiu', zaharu'  !
------Cine nu crede sa iasa  cu sacosca la cumparaturi ! Acu, ca facturile vin de la intai luna ailalta.....
----Howgh !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Ronin

http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Protector

Citat din: Ronin din  01 Februarie 2008, 21:03:06
http://www.romanialibera.ro/articol-Intoarcerea-iezuitilor-84997.htm

Garda Iezuitilor, nu mai este ce a fost ca pe vremuri. Activitatile lor politice au scazut. Faptul ca sunt mai mult activi prin contactul "tineret-social " nu este nimic nou. Aceeasi activitate o au si bisericile protestante.In spatelete lor a mai ramas numai propaganda de frica si teama. Adevarul este ca in zilele noastre,numarul de membrii crestini scade , indiferent de biserica ( biserica de stat, protestanta sau secte). Statisticile lor arata ca numarul de cei care ies din biserica este dublu, fata al celor care se inscriu.Bineinteles ca oficial nu recunoaste nimeni acest lucru.   

Lone Ranger

Chiar vrei sa shtii cine conspira in Romania? La ce naiba itzi mai trebuie date? Fa shi tu o lista a celor care s-au imbogatzit de la Lovilutzie încoace, shi tzi-ai gasit raspunsurile... Cît despre babele de la coada, care fac shi ele teoria conspiratziei la nivel stradal, ar conspira shi ele dak ar avea mijloace (pile-cunoshtiintze-relatzii). Neavîndu-le, se multzumesc sa conspire cum sa ucida mîtza vreunei vecine...

Ronin


http://wikicompany.org/wiki/911:Vatican_&_Jesuits


"In an executive order March 7 2007 President George W. Bush granted diplomatic immunity and privileges to the members of the Holy See's Permanent Observer Mission to the United Nations. Diplomatic immunity ensures safe passage for diplomats outside their home country. They are not subject to lawsuits or prosecution under the laws of the host country." [2]
"Gordon Brown has discussed a shake-up of a structure created in 1945 to reflect the world's new challenges and power bases during his four-day trip to China and India. Last night, British sources revealed "intense discussions" on UN reform were under way and Mr Brown raised it whenever he met another world leader. ... Mr Brown will unveil a proposal for the UN to spend £100m a year on setting up a "rapid reaction force" to stop "failed states" sliding back into chaos after a peace deal has been reached. Civilians such as police, administrators, judges and lawyers would work alongside military peace-keepers." [3]
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Lone Ranger

Cred eu ca postul lui Ronin se poate rezuma cam asa: adio suveranitate pt. statele mici, adio libertate individuala pt. cetatzeni! Lumea asta pare sa se indrepte catre ceva pe lînga care distopiile unora ca Aldous Huxley, George Orwell si Ray Bradbury par niste mici glumitze...

ariel

Cine conspira in Romania?

pai cine ?!
cei care au acces la informatie,cei care au bani,cei care au putere,cei care vor putere......cei care pot
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

DamChrist169

#14
Cu parere de rau, cu fiecare an ce trece realizez ca si in Romania, ca mai peste tot, o situatie de criza si putreziciune o rezolvi prin crize si mai mari. Astea fiind spuse, se pare ca ne mai pot scoate din [***] situatiile mai tragice decat ceea ce este acum in Romania: cataclisme si tragedii asa de mari incat oamenilor sa le ajunga"cutitul la os" in asa hal incat sa iasa si sa ceara socoteala indiferent de urmari. Drepturile nu se cer(ca nu ti le da nimeni) ci se dobandesc, se obtin.
Ce mari miscari civile avem in Romania?
Cati ani de "calareala" ne mai trebuie sa ne hotaram sa ne miscam si sa-i scuipam in fata pe cei care ne scuipa de atatia ani?
Imi aduc aminte de intregi generatii de femei(inainte de '89 si dupa) care-si luau bataie golaneasca de la "iubitii lor soti" pe scuza ca "ce sa fac, asa-i femeia, trebuie sa indure". Cateodata mai e cazul sa mai te si scuturi si sa ai atitudine. [***] Miorita si caracteristicile ei [***]!
Taxa auto, cozi sa-ti platesti impozitul, manipulare si sictir venit de sus, sfidare si dezinteres...etc - prima data a fost vina lor ca ne-au fraierit, dar restul de alte mii si mii de ori este vina noastra. Ia sa apara asociatii civile care refuza sa mai plateasca "dari" si care sa contina cateva milioane de oameni(s-ar inscrie destui). Or sa bage la puscarie populatia Romaniei in final?
Cu ce ocazie cei care sunt la putere in ultimii 30 de ani(sunt aceiasi) sa o cedeze?
Cat de naivi si ignoranti suntem sa avem pretentia ca ei sa se auto-submineze?
Wake [***] up and take a deep breath of [***] you're living in!
Orice sistem se impute sau se curata din interior.
Miscarile civile in masa, vocea populatiei saturate si meeting-uri de protest ar fi ceva...
Gandhi a reusit sa invinga un imperiu strain prin nesupunere pasnica , iar noi nu suntem in stare sa daramam niste magari obositi in tara noastra...
Puterea pe care o au este doar puterea pe care le-o dam noi, sau pe care am permis sa ne-o fure ei. Nu exista noi si ei ci exista indolenta si nesimtirea noastra. Sa o recunoastem ar fi un prim pas sanatos si util.
Sa simtim bine, zic !



Te rog sa vorbesti civilizat orice ai incerca sa spui. Pe acest forum limbajul vulgar este interzis. Am cenzurat mesajele nepotrivite. Ark