Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Extraterestri => Subiect creat de: Xanadron din 01 Octombrie 2012, 11:20:14

Titlu: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: Xanadron din 01 Octombrie 2012, 11:20:14
Poate ca un pietroi :-D la rinichi care ma chinuie de citeva zile e cauza iritatiei crescinde cu care aflu stiri despre ultimul proiect al Dr. Greer :

Steven Greer Presents: 'Sirius' The Documentary (18 language subtitles) (http://www.youtube.com/watch?v=4n0FO_HtF5s#ws)
Sirius Documentary : 2nd Update (http://www.youtube.com/watch?v=87ugR7mxznM#ws)
...dar, sincer vorbind, omu' asta nu mi-a inspirat vreodata un miligram de incredere.
O sa raspund in avans si reprosurilor partizanilor CSETI (inclusiv tie, compadre @biss :wink:): nu neaparat pozele alea penibile cu asa-zisul ET "ramuros" de-acum 2-3 ani ori taxele exorbitante cerute de CSETI pentru "expeditiile" lor practic lipsite de vreun rezultat trebuie sa fie reperul judecatilor de valoare, dar absolut toate actiunile lui indica o ...rapacitate evidenta care pe mine ma dezamageste, mai ales dupa celebra conferintza din 2001 care ma entuziasmase totusi p-atunci intr-o anume masura - initiativa lasata insa "in suspans" timp de 11 anisori si unde oricum SG a vorbit prea mult in raport cu invitatii. :-P Care au cam tacut de-atunci.

Acu-i insa vorba de o "amenintare" mai concreta a dr. Greer, daca luam de buna informatia ca echipa lui dispune de un ET in carne si oase, fie el mic cit un furnic :-D si mumificat cumva (o poza a fost "scapata" intentionat pe net - asta cu pixul ca scala comparativa). ET care nu seamana deloc cu micii-marii Greys (v. la doilea attachement de mai jos), ci cumva cu prichindeii din Independence Day (aia instalati in bio-drone enorme) si ar fi cica-n prezent studiat/autopsiat de experti in materie legista, inclusiv "embriologi" renumiti.

Pentru promisul si mult-asteptatul filmulet "Sirius", Steven Greer a strins deja peste 250.000 USD. Trec peste micul amanunt ca oricine-l facea cu a zecea parte din suma  8-) (v-ati baga, fiulploii sau Calator Astral, daca v-as aduce un ET pe tava? :-D) si sper doar ca rezultatul final o sa ma faca sa-mi cer scuze pentru scepticismul exagerat poate.

P.S. Ramin convins ca SG e un agent dezinformator - inteligent, nici vorba - cu imagine construita atent de catre sforarii NWO :evil: si, chiar daca o sa ne spuna una-alta amestecind mici adevaruri cu mari gogosi, totul o sa fie doar "cu permisiune de mai sus". 8-)
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: alx din 01 Octombrie 2012, 12:28:00
Citat din: Xanadron din  01 Octombrie 2012, 11:20:14
Acu-i insa vorba de o "amenintare" mai concreta a dr. Greer, daca luam de buna informatia ca echipa lui dispune de un ET in carne si oase, fie el mic cit un furnic ;D si mumificat cumva (o poza a fost "scapata" intentionat pe net - asta cu pixul ca scala comparativa). ET care nu seamana deloc cu micii-marii Greys (v. la doilea attachement de mai jos), ci cumva cu prichindeii din Independence Day (aia instalati in bio-drone enorme) si ar fi cica-n prezent studiat/autopsiat de experti in materie legista, inclusiv "embriologi" renumiti.
Coane Xanadroane
daca o sa dai o geana aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4100.0.html (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4100.0.html) o sa vezi ca ET de langa pix este UNUL SI ACELASI cu cel prezentat de multe ori de doamna Aldea,pe la diferite conferinte,in clusiv la cea din San Marino de anul asta,unde am fost impreuna cu Paul.
  deci,daca dai crezare doamnei Aldea,care sustine ca a tinut acest ET in mana,atunci exista posibilitatea ca echipa blamata de tine sa fie in posesia lui...mai alex ca Aldea spune ca acst ET mumificat a fost luat de o echipa de cercetatori...deci cumva,confirma spusele lui Greer...

  PS   am zis si eu,n-am dat cu parul...
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: Xanadron din 01 Octombrie 2012, 12:52:24
OK alx, n-am sustinut oricum ca presupusul micro-ET :-) n-ar exista realmente - ba chiar astept (pina si) eu :-D oarece rezultate post-autopsie/studiu ADN etc - concrete insa, nu doar aiurelile greieristice de pina acum, care au inclus si minciuni sfruntate din pacate - cum ar fi asa-zisul "briefing" pe care i l-ar fi facut prin '93 unui ex-sef CIA pe teme ET. Chestie lamurita p-un topic mai vechi (n-am insa nici timp nici chef sa-l caut acum). Exista si-o scrisoare oficiala de dezmintire... indignata a respectivului ex-director CIA, sustinuta ferm de martorii respectivei intilniri - reale, dar si... imaginare cumva.
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: dab270277 din 02 Octombrie 2012, 21:17:35
Toti suntem consumatori de informatie falsa/adevarata cu voia sau fara voia noastra. Ma uitam astazi in Photo Booth, ai optiunea ca poza ta sa o poti transforma intr-o imagina deformata cu titlu Alien Face. Ghiciti cu cine seamana? Am inteles ca in pretul astronomic al acestui laptop intra si informatia ca un alien tre sa arate exact ca un "grey". Sau un om trebuie sa devina un "grey" in viitorul i-luminat al generatiilor viitoare. :)
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: Xanadron din 24 Aprilie 2013, 16:15:49
O sa fiu scurt, dar m-am gindit ca, avind norocul (sau, mai precis, ghinionul :lol:) sa vad filmul SIRIUS cit timp (f. putin) a stat "la liber" pe Youtube inainte de-a fi retras pt drepturi de copyright, ar fi pacat sa nu va semnalez citeva concluzii personale, - utile mai ales celor care ar face greseala sa dea 10 USD ca sa-l vizioneze pe situl dedicat sau – si mai rau  :-D – sa cumpere DVD-ul cu 20 de parai.

Lasind deci la o parte faptul ca rapacele Greer vrea sa scoata ALTI bani si din piatra seaca (filmul fiind deja subventionat prin donatii de peste 300.000 USD), vizionarea lui e o pierdere de timp absolut inutila. Si nu doar fiindca-i un ghiveci de colaje hipervazute si cunoscute ori abunda-n speculatii mitologice de la bun inceput (startul fiind cu Vimanele hinduse si alte "noutati siderante" :lol: de felul asta.)

Copy/paste-ul continua cu OZN-urile in arta/biserici (tema tratata la un nivel muuuult sub cel al discutiilor noastre de pe RUFOn), apoi pedaleaza la greu pe supercaliflagelistica cariera a dr. Greer (trebuia sa poarte titlul Greer filmul si nu SIRIUS – fiindca nicio aluzie la Sirius ori Canis Major nu se intrevede macar, asa cum m-asteptam nu doar eu).

Si, in fine, bomboana de pe coliva e finalul "senzational" cu scheletu' ala de 15 cm gasit cica prin desertul Atacam-as, :-D (si chiar ma atac ca mi-am pierdut niste ore din viatza aiurea) care-ar fi fost de fapt un UMAN, nu umanoid E.T. cu genetica varza, mort pe la 6-8 ani – si nascut probabil lung de 1,5 cm. :-P

Cam atit deocamdata – o sa revin insa si pe tema eventualelor acuzatii ca l-as discredita pe marele Greier, al carui virf de "cariera" (The Disclosure Project – 2001, de la care n-a mai miscat nimic-nimic) trebuie analizat dintr-un cu totul alt unghi decit s-a facut pina acum. Fiindca om fi toti prosti, dar nu chiar tembeli...
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: fiulploii din 24 Aprilie 2013, 22:55:06
Un raport cu ceva pozele _ a se pune accentul pe silaba a doua  :lol: _ distribuit pe tip pe facebook la linkul urmator:
http://siriusdisclosure.com/wp-content/uploads/2013/04/SMG-report-4-22-2013-FINAL-REVISED.pdf (http://siriusdisclosure.com/wp-content/uploads/2013/04/SMG-report-4-22-2013-FINAL-REVISED.pdf)
Titlu: Dr. Greer
Scris de: abyss din 25 Aprilie 2013, 00:11:51

Eu am incredere in Dr. Greer.
Adica de ce as crede mai mult in niste bosorogi C.I.A. care chipurile tot sifoneaza de la Roswell incoace toate gongariile sefe or sefite...? si au o agenda foooooarteeeee lenta.
  Mai mult, tot discreditandu-l pe SG functioneaza bine operatiunea de inabusire a mesajului sau principal. Dar sa lasam mesajul sau, ca mai bine platim de ne rupem la altele care tin de gaze, petrol ... si multa eroare de atentie.
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou - FALSE FLAG OPERATION
Scris de: alx din 25 Aprilie 2013, 09:34:09
Privind in ansamblu chestia asta,eu cred ca avem de-a face cu o operatiune de tip "false flag".Numai ca,de data aceasta,insusi filmul lui Greer este operatiunea...
  De ce afirm aceasta? Simplu. In primul rand,o sa spun ca sunt 100% de acord cu afirmatile lui Xanadron,din postarile de mai sus.Si daca sunt de acord cu acestea,nu pot sa nu ma intreb care a fost motivul lansarii acestui film cu mult tam-tam,si de ce acesta ,APARENT,poate fi vazut numai daca platesti,desi el a fost finantat anterior,si ar trebui sa fie gratis? Pai e foarte simplu,si am asistat la o manevra de marketing foarte eficienta:ai un film pe care vrei sa-l vada cat mai multa lume.Filmul se va distribui gratis,pentru ca asa a fost gandit.Insa daca il dai gratis,asa pur si simplu,lumea nu se va inghesui sa-l vada.Si atunci ce faci? Pui un pret la film...nu foarte mare,dar destul de mare incat ţugulanul sa nu vrea sa-l plateasca.Dupa care creezi o bresa in sistem,si pentru foarte scurt timp lasi filmul ba pe youtube,ba pe vimeo...ai atras deja atentia asupra lui,si toata lumea se agita acum sa-l vada,mai ales ca el  fost deja sters de pe ambele canale,adica oarecum INTERZIS...deci ti-ai atins scopul.Si,in final,il lasi la liber,si toata lumea va fi ultrafericita ca il poate vedea "for free"! Si multi se vor inghesui s-o faca...si vor vorbi despre el...
   Asta e prima parte a operatiunii! Despre partea a doua..ei bine,aici lucrurile sunt un pic mai complicate.Pentru ca de abia aici asistam la manipularea DIRECTA a privitorului. Cum a facut asta? Simpu,din nou.prezentand pe un ton aparent serios informatii arhi-cunoscut,MULTE DINTRE ELE DEMONSTRATE CA FIIND FALSE,care insa prin alaturarea lor creeaza un sentiment de neincredere in cel care priveste acest film,a se vedea comentariile lui Xanadron,si nu numai,de mai sus.Adica transformi subiectul intr-o bascalie,pe romaneste,lasandu-l pe cel care priveste cu senzatia ca nimic nu este adevarat,ca toata tevatura asta cu OZN-uri si ET e doar o poveste de adormit copii. Cu alte cuvnte,MISIUNE INDEPLINITA!.
  Intrebarile care se impun sunt: CINE A DAT MISIUNEA? CINE A FINANTAT-O? SI DE CE IN ACEST MOMENT? A,si am uitat cea mai importanta intrebare: CUI FOLOSESTE? 
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer provoaca neuronii , aia nemanipulati genetic :-)
Scris de: fiulploii din 25 Aprilie 2013, 12:05:49
  O privire de ansamblu pertinenta si completa a facut-o @alx si cred ca nu mai e nimic de adaugat .
  O privire mai amanuntita si focalizata - aici trebuia sa scriu focusata ca sa fiu in trendu' anglo-saxon  :wink: - as dori sa o facem cat mai multi asupra omuletului ala .
  1. mie mi-a scapat , a zis cineva ceva despre sexul aratarii?
  2. are 9 perechi de coaste . Omul are 12 perechi - 7 adevarate adica unite direct cu sternul, 3 false si 2 ''libere '' , ma rog, aici @Xanadron ar putea veni cu detalii . Intrebare de amator : ce ar putea insemna aceasta diferenta?
  3. ADN-ul zice-se ca e mai aproape de al omului decat cel de maimuta. Asta ce vrea sa insemne? Maimuta nu este om in acceptiunea actuala cel putin  :lol: Asta nu trebuie sa ne forteze logica sa acceptam ca mogaldeata este om, zic eu.
  4. Daca ne uitam la proportiile trupului eu zic ca ala nu putea fi nascut natural desi s-ar putea sa gresesc, nu stiu, tot un specialist in domeniu ne-ar putea lamuri.
  5. Cum a reusit sa traiasca 6-8 ani?  :roll: De ce numai atat? A avut cancer? A avut ciuma? O criza hepatica ? Cum s-a ajuns la constatarea ca a trait atat?
  6. There is absolutely no doubt that the specimen is an actual organism and that it is not a hoax of any kind.
This fact has been confirmed by Dr. Nolan and Dr. Lachman at Stanford
. Pana nu vine vreo dezmintire din partea respectivilor hai sa luam de bune cele afirmate.
   Mai departe se zice :
   Importantly, Dr. Lachman has concluded that the humanoid is NOT any known
deformity, genetic defect, skeletal dysplasia or any other known human abnormality.
However, the most startling conclusion to date is that Dr. Lachman concluded the
humanoid lived to be 6- 8 years of age. (See Dr. Lachman's full report here...). This was
assessed by examining the epiphyseal plates in the knees and comparing these to
normal humans of various ages.

  Adica iar pacatuim si ne credem centrul universului comparand toate fiintele cu noi, de parca am fi creatia perfecta , fie a unui dumnezeu biblic fie a lui mister Darwin . 8-)
  Daca tipul nu are anomalii, este matur , nu are boli evident , tot comparativ cu noi atunci fortam iar logica si zicem ca are 8 ani comparativ cu dezvoltarea cartilagiilor de la genunchi. Hmmm.. o fi bine?
  Una peste alta fie miscarea asta face parte dintr-un test mai amplu fie este o operatiune de acoperire prin alunecare in derizoriu a evidentei ca avem din intamplare o fiinta '' mai altfel'' .
  Parerea mea de acum..

P.S. Cu increderea e ca si cu fecioria : numai o data o pierzi  8-)
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: alx din 25 Aprilie 2013, 23:19:03
O  sa incerc sa reproduc acum informatiile oferite de D-na Aldea la conferinta din San Marino de anul trecut,legate de "micutul" ce-o fi el...
  Asadar,in primul rand signora Aldea afirma ca a tinut aratarea in mana.Apoi,ca parea a fi un adult complet dezvoltat,aparent asexuat.Si in final afirma ca a fost luat spre studiu de o echipa de cercetatori,n-as putea preciza daca greerele face sau nu parte din aceasta echipa.(Expunerea a fost in italiana,asa ca sunt anumite subtilitati care mi-au scapat,evident...).
  Partea cea mai interesanta legata de acest specimen a fost relatarea d-nei Aldea legata de obtinerea informatiilor despre el prin channeling.Se pare ca a incercat sa obtina informatii folosind 3 medium-i,din locatii diferite,in perioade de timp diferite,iar acestia nu se cunosteau intre ei.S-a completat un chestionar standard pentru toti,iar informatiile obtinute,care au fost identice la toti 3 in proportie de peste 90%,sunau aproximativ asa:
-Micutul e un extraterestru venit de pe nu mai retin ce planeta.
-A fost o misiune cu mai multi membrii.
-Vehicolul cu care au venit avea forma cilindrica,si daca imi amintesc bine,2-3 metri lungime.
-Micutul s-a imbolnavit,adica a contractat o maladie aparent contagioasa si mortala pentru specia lor,a murit,asa ca a fost lasat in urma,pe Terra,din motive evidente.
-Misiunea a fost de studiu si cercetare.
-Nu se vor mai intoarce niciodata aici.

Mai existau in expunere si detalii despre modul de organizare a acestor ET pe planeta lor de bastina,despre cum traiau si scopurile lor in viata,dar acestea nu le-am retinut foarte corect,si,in plus nu fac obiectul acestei discutii...in final,insusi modul de obtinerea a acestor informatii este atat de " neortodox" incat chiar nu cred ca merita discutate...

Acuma daca dati crezare informatiilor de mai sus sau nu...este alegerea voastra. Eu doar am reprodus informatia,asa ca nu dati cu pietre... ;D

PS  nu stiu de unde a aparut varsta asta de 6-7-8 ani...insa imi amintesc ca Aldea a spus ca la examinare,corpul parea al unui adult,bazandu-se pe gradul de intarire al oaselor,articulatiilor,al uzurii  acestora,al dintilor...deci nicidecum nu confirma la vremea aceea concluziile viitoare ale greierelui dr...
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: romulus din 26 Aprilie 2013, 08:41:48
Citat...dar, sincer vorbind, omu' asta nu mi-a inspirat vreodata un miligram de incredere.
Monser Xanadroane  :-D increderea initiala ar fi putut fi de 50/50%  si a crescut un pic prin aderenta la cea a oamenilor pe care i-a adus sa depuna marturie in 2001. A pierdut-o pe parcurs insa prin "batutul apei in piva"!
In ceea ce ma priveste eu tot mai astept de la el, nu filme documentare (Sirius gen :-D)ci rezultatele concrete privind cercetarile in domeniul free energy pe care le-a promis, precum si faptul de a pune la dispozitia omenirii acele modalitati de obtinere a energiei ieftine (ori gratis :evil:)pe care le va descoperi impreuna cu "savantii" pe care ii antrena in organizatie si pentru care a cerut si cere bani, bani, bani, multi bani!.
Mai credibil decat Greer pare a fi iranianul ala, Keshe cu fundatia lui, care cica creeaza nave cu o forma de propulsie originala si dispozitive medicale ce vindeca boli, si care, din cate am inteles io cu farama de iengleza pe care o pricep -  chiar a chemat guvernele sa le puna la dispozitie descoperiri d'ale lui, de i-a facut pe americani ca in trei zile sa scoata o lege de interzicere a inventiiilor lui pe teritoriul USA!
Am zis!
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: Arhanghelul din 26 Aprilie 2013, 09:45:02
Hai sa aduc si dovada palpabila la filmuletul in discutie ... din motive de ... copyright ... "comoara" este ascunsa intr-o arhiva (.rar) cu titlul schimbat ... ptr. protectia acestei arhive la index-arile motoarelor de cautare ... cine stie... cunoaste ...

http://fastupload.rol.ro/2ad2613276efd5f312d3f682dd9fa8d5.html (http://fastupload.rol.ro/2ad2613276efd5f312d3f682dd9fa8d5.html)

http://www.hotfiles.ro/download/s._movie_full_documentary_.rar/865082 (http://www.hotfiles.ro/download/s._movie_full_documentary_.rar/865082)

Cine este interesat sa-l descarcarce  ...  in cateva zile ... pana nu va fi sters de pe torenti ...

P.S. Din pacate l-am gasit doar in format .flv ...
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: dab270277 din 27 Aprilie 2013, 00:22:20
Eu nu am urmarit si nu am sa urmaresc acest documentar din ratiuni ce sfideaza logica majoritatii :)
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: Arhanghelul din 27 Aprilie 2013, 01:06:27
Citat din: romulus din  16 Februarie 2010, 15:07:44
Citat din: abyss din  16 Februarie 2010, 13:39:44
   Va pot indica o pista cu ce ma ocup acum. Cumparati si cititi cartea "Adevarul ascuns-informatii interzise" de Steven M. Greer. O puteti comanda online la editura Daksa sau pe net la altii.
.

Ok. Multumesc.
Cunosc despre dr.Greer si Disclosure Project si chiar am facut multe referiri la el pe acest forum.
Totusi, ca sa fiu sincer, ceea ce relatezi cu privire la extraterestru, cred ca poate constitui o premiera mondiala: un pamantean a speriat/ingrozit un extraterestru !!! Recunosc : am ramas ca la dentist cand am citit .
Nu glumesc, e ceva pe care eu, in cei 40 de ani de cand citesc despre asemenea subiecte(OZN/UFO, ET, and so on) nu am intalnit!

Citat din: abyss din  16 Februarie 2010, 13:39:44
L.E.  Topicul acesta e foarte bun. La momentul oportun voi posta aici pentru cei interesati rezultatele cercetarilor mele deoarece pentru mine cautarea a inceput din momentul in care toate manifestarile inexplicabile de pe tot parcursul vietii mele s-au incheiat brusc odata cu aparitia unui extraterestru in camera mea, extraterestru pe care l-am speriat rau de tot si care mi-a transmis telepatic frica pe care de fapt el a resimtit-o. Acum realizez si regret cele intamplate. Iata o parte din raspunsul pe care doctorul Greer a avut amabilitatea sa mi-l trimita ca reply la ceea ce l-am rugat:

-//.....I encourage people to do meditation and contact the ETs from that higher state of consciousness; let them know that you wish to interact with them and that you are sorry for scaring them and for being afraid. Let them know what you are ready for.  No one can do it for you....//
In concluzie , te rog sa ne tii la curent cu cercetarea ta, iar cand ai finalizat spune-ne !O sa fie ceva nemaipomenit. Bafta !
Am zis !

Un coleg mi-a cerut ajutorul cu subtitrarea ... neputand s-am un raspuns ... din cautarile pe google ...a aparut ca este suficient sa citesti cartea lui Greiere .. ca sa ... ai habar de film ... fara sa-l vezi ...
P.S. Inca incerc o solutie la traducere ... dar sunt prea "prost" la capitolul engleza ...
Titlu: Dr. Greer
Scris de: abyss din 27 Aprilie 2013, 23:20:11
   Cu scuzele de rigoare trebuie sa reamintesc ca ""Greer"" nu înseamnă greiere. Este o varianta relativ veche și scoțiana a romanescului GRIGORE care la origine este de fapt un nume grecesc. Apoi țin sa mai reamintesc ca este totuși sub demnitatea unui om care mai are totuși o urma de principiu, asta ca sa nu lezez pe nimeni pomenind pluralul, sa terfelești chiar și în gluma asociind munca și efortul unei persoane cu aspectul sau fizic ori cu trăsăturile sale fizionomice care sunt pana la urma rezultatul unei loterii a permutărilor genetice. Nu contează cum arăți, nu contează originile ci contează cum iți consumi existenta.
   Ma deranjează profund felul în care unii manipulează voit ori poate involuntar aspectele peste care în final ajungem sa trecem cu atâta ușurință, din cauza ca munca unei persoane și mesajul sau e mai putin interesanta spre a fi menținută în procesul conștientizării individuale, spre deosebire de precăderea cu care mintea este atrasa de lucruri minore ori derizorii cum ar fi asemănarea fizionomica a cuiva cu o anumita specie de animale.
   
PS - @Arhanghelul: subtitrarea va sosi si ea curând, am aceasta certitudine. Totuși pentru a fi on-topic măcar ar însemna sa dezbat tema portofelelor lovite. Mi se pare un titlu-subiect de un umor care nu face cinste nimanui, nici măcar in cadrul unei discuții amicale. Din punctul meu de vedere își avea locul în cel mai fericit caz la pagina comica.
       Din filmul mult dezamăgitor pentru inițiații în de-ale ufologiei palpate și palpabile dar cu target clar as zice axat pe marea de profani in d´ale ufo-transcendentalismului, am reținut următoarele "truisme" pe scurt:
- din milioanele de imagini foto ori video care circula pe net legate de subiectul UFO, 1% dacă ar fi adevărate reprezinta un prea destul argument ori impuls ca sa se prăbușească actuala paradigma și astfel sa se schimbe totul. (Inclusiv acel "te-am creat sunt deci Zeul tău, vino de îndată și pupă-mi zambilele")
- anumite structuri din ierarhia umana dețin în prezent toate cunoștințele tehnologice necesare îndeplinirii oricărei dorințe emanate vreodată de către careva. Sau măcar foarte pe aproape.
- extratereștrii sunt în jurul nostru și nu se arata decât în anumite condiții.
- tehnologiile sunt puse la păstrare pana când oamenii obișnuiți vor striga în corul unor miliarde de voci ca își doresc o alta lume, un alt mod de viata.
- civilizațiile extraterestre își vor manifesta deschis prezenta în viata noastră de zi cu zi doar dacă oamenii ii vor contacta într-un anumit mod, și vor face asta într-un număr notabil.
- dacă însă o ținem tot asa cu nimicurile luptelor politice, cu atenția făcută țăndări de către factorii de distragere a atenției, programul creat de către sforarii lumii noastre, program ce are o derulare cumva lenta ne va conduce către anul 2100 ca fiind momentul în care devenim o civilizație de tipul I, acum fiind una de tipul 0 deoarece ardem cărbuni și petrol pentru a obține energie.
- micul umanoid descoperit în desertul Atacama si care a fost prezentat în film reprezinta în continuare o enigma. Are în mare măsură ADN uman însă prezintă trăsături ce nu se regăsesc la om. Studiul ADN-ului continua și datele sunt puse la liber.
- o concluzie subânțeleasă ar putea fi ca în univers ceea ce numim ADN uman poate fi un lucru destul de comun, în special dacă se tine cont ca sunt voci de specialiști care spun ca ADN-ul e mai vechi de 10 miliarde de ani.

PSS - îmi este greu sa rămân obiectiv când scriu despre Steven Greer. Dificultatea de a fi obiectiv și neutru vine și din faptul ca, în urma aplicării de către mine a protocoalelor de contact CE-5 am aflat o parte din răspunsuri și mi-am eliminat mare parte din temeri ceea ce a creat în mine o chimie speciala. De aceea dacă mai scriu câte ceva despre Steven Greer este pentru ca, privind la deceniile scurse de viata plina de sens și consecventa în anumite valori, el îmi rămâne ca un om cu spiritul viu, deschis la nou, în fapt un veritabil vizionar.
Titlu: Re: Dr. Greer
Scris de: fiulploii din 28 Aprilie 2013, 04:49:05
Citat din: abyss din  27 Aprilie 2013, 23:20:11
   ... Dificultatea de a fi obiectiv și neutru vine și din faptul ca, în urma aplicării de către mine a protocoalelor de contact CE-5 am aflat o parte din răspunsuri și mi-am eliminat mare parte din temeri ceea ce a creat în mine o chimie speciala. De aceea dacă mai scriu câte ceva despre Steven Greer este pentru ca, privind la deceniile scurse de viata plina de sens și consecventa în anumite valori, el îmi rămâne ca un om cu spiritul viu, deschis la nou, în fapt un veritabil vizionar.
Daca tot ai adus in discutie subiectul doresc sa te intreb : 
Aplicand protocoalele descrise mai sus ai certitudinea   ca celalalt  e cine spune sau cine crezi tu ca e ? 
Tinand cont ca totul e o iluzie adica tot ce apare in aceasta lume materiala reprezinta doar o interfata necesara comunicarii iar pentru asta , din  cate stiu eu , interfata de comunicare ia diverse forme functie de asteptarile sau credintele interlocutorului. Iar informatiile vehiculate sau comunicarea efectuata se desfasoara in concordanta cu intelegerea celui mai ''mic'' tot asa cum ritmul unei expeditii e stabilit volens-nolens de cel care merge cel mai incet.
Eu zic ca nu poti fi sigur din cauza de ancorare stricta in acest matrix , sa-i zic asa.
Parerea mea ... si multumesc in  avans.
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: Xanadron din 28 Aprilie 2013, 10:25:24
Si eu ramin hotarit pe pozitii, in ciuda urechelii diplomatic :wink: administrate de tine, compadre Abyss!
Nu mai inflamez insa stratosfera RUFOn cu alte afirmatii rezultate din informatii nou-nouțe – foaaarte jenante si astea - vizavi de "munca" dr. Greer (afirmatii la fel de obiective ca precedentele – rog deci ca ele sa fie demolate mai intai, cu contraargumente la fel de non-vazduhiste ca ale mele) ca sa nu ziceti ca am personal ceva de impartit cu omu' (n.b.: care nu seamana c-un greier, ci c-un reptilian sadea, :evil: dar nu asta-i relevant in economia discutiei noastre).

Sa traiasca si sa-nfloreasca deci - ca tot sint Floriile azi parca -, da' sa nu ne mai abureasca!
Pe scurt totusi: cineva care vrea sa ma convinga de un adevar CERINDU-MI BANI reprezinta in continuare pentru JE un zero barat.

P.S. @fiulploii: Continui sa cred ca prea ii dai/dam atentie individului si "materialelor" lui. Sustin asta pina-n pinzele albe – sau, ma rog, pina-n clipa cind va veni cu altceva decit asa-zise poze penibile de ET "ramurosi" ori cind se va fi vindecat de complexul guru-lui, de care sufera mai dihai ca Grig al nostru (misanu'), avind pina acum exact rezultatele obtinute de spiralatu' mioritic  :lol: – adica nexam, nil, nichts, nada.
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: Arhanghelul din 28 Aprilie 2013, 12:35:17
Aparent off-topic ... :evil:

Mai tineti minte cartea/povestea "copilariei" ... cu : uriasi, pitici, insule zburatoare, etc.


(http://www.librarie.net/coperta/calatoriile-lui-gulliver-101819.jpg)

Oare era cinamareza? ... pardon SF &/ Fiction ...  :?

Una tare rau ... bineinteles fiction ...  :evil:

"Gulliver ajunge în ţara unde caii, houyhnhnm-ii, erau fiinţele raţionale care conduceau, iar oamenii, yahoo-ii, nişte animale supuse cailor."

http://www.lecturirecenzate.ro/2011/page/8/ (http://www.lecturirecenzate.ro/2011/page/8/)
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: Aliosa din 28 Aprilie 2013, 12:41:17
Deci alienu e om , si-au dat seama intr-un final ca nu au cu ce compara/procesa adn-ul:) respectivei mumii, in plus , daca majoritatea spun ca suntem creati de ei, ce adn ar trebui sa gasesaca :)? Oricum , parerea mea, chestia aia nu e(era) om si asta o vede si un copil fara prea multa scoala , dar de aici nu reiese ca este din afara planetei .
Legat de CE 5 inca am retineri, daca tot poporu' o tzine cu spiritual , imaterial , lumea de dincolo , eternitate , multidimensionalul si multe altele non palpabile , de ce oare am fost creati intr-o lume materiala si dotati cu senzori pentru perceptia materiei , de ce evolutia spiritului ? cand timpul nu exista , de ce stadii de existenta cand nu ai delimitare pentru ele , parerea mea ramane aceasi, omului ii este frica de inevitabil si se agata de sperante , evident, sper sa ma insel, si eu as vrea ceva mai mult de atat, dar inca nu m-am plictisit de ce e aici :).
O parte interesanta a documentarului sa zic asa nu am gasit, vechile idei de free energy, manipulare, dezinformare , grupuri de interese , cu alte cuvinte nimik nou , in lume exista 2 feluri de oameni, care se vor condusi si oameni care vor sa conduca si asa e de la inceputuri .
Titlu: Re: Dr. Greer
Scris de: abyss din 29 Aprilie 2013, 01:02:36
Re: Dr. Greer=fiulploii link=topic=4254.msg81816#msg81816 date=1367113745]
Daca tot ai adus in discutie subiectul doresc sa te intreb : 
Aplicand protocoalele descrise mai sus ai certitudinea   ca celalalt  e cine spune sau cine crezi tu ca e ? 
Tinand cont ca totul e o iluzie adica tot ce apare in aceasta lume materiala reprezinta doar o interfata necesara comunicarii iar pentru asta , din  cate stiu eu , interfata de comunicare ia diverse forme functie de asteptarile sau credintele interlocutorului. Iar informatiile vehiculate sau comunicarea efectuata se desfasoara in concordanta cu intelegerea celui mai ''mic'' tot asa cum ritmul unei expeditii e stabilit volens-nolens de cel care merge cel mai incet.
Eu zic ca nu poti fi sigur din cauza de ancorare stricta in acest matrix , sa-i zic asa.
Parerea mea ... si multumesc in  avans.
[/quote]
Iti multumesc pentru intrebare. Raspunsul e sau ar trebui sa fie simplu: din momentul in care accesezi perceptia non-liniara ai certitudinea ca tu esti ceea ce esti. Un capăt sau punct de perspectivă mobil aflat intr-o constructie dinamica ale carei parghii sau structuri depasesc timpul si spatiul- lumea liniara. 
   Dialogul este un schimb de informatii sau doar un tranzit informational cu scop clar definit. El are loc doar aflat fiind fara ancora in matrix. Mintea vida.
   Intr-un cadru non -liniar se construiesc lumi sau matrixuri. Sunt constructii spirituale. Dar dincolo de cadru ce o fi?
Titlu: Re: Dr. Greer
Scris de: fiulploii din 29 Aprilie 2013, 03:20:56
Citat din: abyss din  29 Aprilie 2013, 01:02:36
.. din momentul in care accesezi perceptia non-liniara ai certitudinea ca tu esti ceea ce esti.
Un capăt sau punct de perspectivă mobil aflat intr-o constructie dinamica ale carei parghii sau structuri depasesc timpul si spatiul- lumea liniara. 
   Dialogul este un schimb de informatii sau doar un tranzit informational cu scop clar definit. El are loc doar aflat fiind fara ancora in matrix. Mintea vida.
   Intr-un cadru non -liniar se construiesc lumi sau matrixuri. Sunt constructii spirituale. Dar dincolo de cadru ce o fi?
Multumesc si eu inca o data pentru raspuns si daca n-o fi cu banat imi expun mai detaliat punctul de vedere ca deh, din tot orizontul pe care l-am avut odata am ramas doar cu un punct  :lol:
  Aplicand protocolul x sau y am o anumita asteptare , nu? Mintea este vida si accesez perceptia non-liniara. Ceea ce imi permite sa interactionez cu noul decor sunt senzorii mei de un alt gen , ceea ce am putea numi lejer '' simtiri'' . Doar pe astea ma pot baza pentru orientare in acest alt spatiu. Deocamdata nu s-a scos la iveala tehnica ce permite o masurare etalonata a fenomenelor sau interactiilor din acest spatiu non-liniar astfel incat sa am o dovada '' palpabila'' ce poate transcede non-liniaritatea in liniaritate. Imi cer scuze daca formularea mea este greoaie, vorba ceea : nu am gasit alta rima .
   
Am certitudinea ca eu sunt ceea ce sunt e bazata tot pe ancorele lasate in urma , ca sa zic asa , fie si prin simplul fapt ca eu nu imi transform SI corpul fizic astfel incat sa ''calatoresc '' in-situ . Din acest motiv, corpul este inca o ancora care conteaza in iluzia certitudinii ca sunt ceea ce sunt - dupa cum spuneai.
Ma rog, e cam dificil de exprimat in cuvinte , pentru mine cel putin.
La asta adauga te rog , asa cum am zis mai sus, acea asteptare pe care o am aplicand metoda sau protocolul - oricare ar fi el. Deci sunt clar canalizat - centrat pe ceva ... iluzoriu.
Protocolul despre care facem vorbire pe acest subiect nu tine dupa mine de latura spirituala cea mai inalta ci este undeva mai pe la baza spiritualitatii.

Tehnic vorbind cred ca este vorba de nivelul imediat urmator nivelului nostru de manifestare. Daca universului spatio-temporal in care traim acum ii acordam prin conventie 100% procent de iluzoriu , nivelului urmator ii estimez un procent teoretic de 70-80% iluzie.
  Sa ma explic. 100% ar insemna o iluzie totala si puternica care te convinge ca este reala, singura si nu poti si nu ai unde sa scapi/iesi din ea. Singura optiune de ''scapare'' este doar moartea - la fel de iluzorie si la fel de puternica.
  80% ar insemna o iluzie care iti permite evadarea din ea fara moartea interfetei prin intermediul caruia o accesezi si care te convinge la randul ei ca e reala si ultimul nivel accesibil. In rest, celelalte raman la fel de intangibile in cunoastere si se prezinta doar sub forma de loc de ''joaca'' in care se pot construi lumi sau matrixuri .. spirituale si totusi materiale. Aici avem inca o iluzie dupa parerea mea.
Prin iluzie in cazul acestui subiect inteleg ceva real pentru orice subiect vietuitor , la fel de real ca si decorurile dintr-un film, de exemplu. Sunt reale dar iluzorii, spun doar o poveste , sprijina o poveste si fac reala o poveste.

Ce ar putea fi dincolo de cadru? Intreb: care dintre cadre? Vreau sa ajung sa aflu ce e dincolo de ultimul cadru?
Din pacate nu pot sari etape oricat as vrea. Fiindca nu am acumulat destule cunostiinte - chiar si spirituale - si apoi nu am intelegerea necesara lor.
  Ca un exemplu banal : in clasa a XII-a ne intrebam toti la ce naiba sunt bune derivatele intregi si integralele. le invatam mecanic pentru ca trebuia sa le stim. Ei bine, mai tarziu a venit si intelegerea lor : calculul de arii si volume - asta ca sa ramanem tot in spatiul tridimensional.  :-D

  Amu' no , m-am intins cam mult cu scrisul . Promit sa nu se mai repete .  :-D
  As mai avea de discutat niste aspecte insa poate cu alta ocazie cand om fi mai dispusi spre palavrageli.

Dialog de inceput din povestirea La o cafea cu Gardienii Solari
    - Nu te-am vazut la intalnirea urbanistica.
    - Nici nu aveai cum fiindca am lasat un bilet care nu stiu daca a ajuns la destinatar. 
Titlu: Re: Dr. Greer
Scris de: abyss din 29 Aprilie 2013, 23:27:44
Ai o asteptare daca asta iti propui. Cu alte cuvinte depinde de intentia cu care te lansezi. Poti insa sa nu ai alta intentie decat de a-ti centra mintea si a o vida. Mai departe doar observi. Ideea e sa iti observi si alte simturi active decat cele de baza ale costumului, cum ar fi de pida cele ale costumului energetic. E un drum lung pentru unii e drept. Dar inveti sa descoperi ce esti: ancora1/corpul fizic, apoi ancora2/corpul energetic sau insasi mintea tacuta, vida, care observa totul, acel punct de constienta care, plimbat prin multe decoruri ori ancore descopera ca in cadrul in care se desfasoara totul, ea este indestructibila si mai mult asambleaza dupa cum spui realitati viabile. Insa, deocamdata punctele noastre de constienta nu pleaca nicaieri, nu ies din structura noastra, matricea umana, un mare ciorchine de suflete care asambleaza din infinite posibilitati o realitate. Tot ceea ce stim si credem, daca ar fi privit din lumea non-liniara ar aparea precum o constructie spirituala (spirituala adica din informatie pura/energie), un fel de angrenaj 4D, 5D,6D etc. combinat. Dar sunt mai multe asfel de structuri prezente in cadrul lumii non-liniare. Unele structuri apartin altor manifestari de constiente. Poate ca ancore sunt diferite de noi dar in esentza ca si puncte de constientza sunt identice cu ceea ce suntem cu adevarat.
  Nu generalizez, nu zic "e cum spun eu". Fiecare e dator cumva sa vada care este adevarata realitate, daca doreste asa ceva. Eu doresc si chiar mai mult vreau sa inteleg Marele Mecanism.

  Protocoalele sunt utile pentru cei care doresc un contact spiritual cu alte fiinte, contact care daca e dorit de ambele parti poate avea loc. Ce mare chestie!? Da, ele (protocoalele) se adreseaza creierelor de maimutza, pe care putina disciplina le-ar acorda in asa fel incat sa fie apte sa sustina un dialog coerent si de bun simt cu , hai sa zicem...inimaginabilul. Lumea in general vorbind e plina de oameni foarte primitivi. Cei cativa mai rasariti fac cinste matrixului nostru dar atat. Conteaza toata constructia. Ea e acordata permanent, studiata si observata...din afara spatiului-timp, din afara tuturor decorurilor lumii, universului, dimensiunii, liniei temporale etc. Pentru ca cele tocmai enumerate alcatuiesc angrenajul spiritual combinat. Matrixul uman.
   Daca tu astepti tehnici si alte formule care sa-ti ofere de-a gata trairea/intelegerea experientei in sine...mai ai cred eu de asteptat si de reancarnat. Deocamdata tv-ul si celelalte ofera enorm daca faci o comparatie cu lumea lumanarilor si a opaitelor unde cate un om facea transfer de informatie si oferind asfel un grad de intelegere al unor anumite experiente traite.
   Prin iluzie eu inteleg o capacitate limitata de perceptie. Daca tu vezi doi unde eu vad unul cum putem sti care se iluzioneaza cel mai tare?    Eventual mai aduci o suta care sa te sustina ca impreuna vedeti doar doi. Dar ai certitudinea ca e corect ce sustii? Fireste ca e pana la un punct. Toata lumea are dreptate...spunea rabinul. Si asa si este.
   Cu CE-5 suntem canalizati pe ceva iluzoriu. Adica Greer zici tu iti baga filme in cap... nimic mai fals. Tehnicile din protocoale sunt bune, te poti verifica, poti face "determinari" cum zice mai nou un mare prieten comun. Dar cui ii mai pasa?
   TOT CE CONTEAZA E CA GREER SAPA LA PORTOFELE!!! asta e tot ce conteaza. Asta nu e iluzie, e un fapt demonstrat, nu? Iata: cere bani pe carti si DVD-uri. Minte lumea ca va scoate pe piata free energy devices si face poze p.rno cu extraterestri, asta cand nu da autografe de cosmostar. Asta merita retinut...restul e iluzie.

Dialog de dupa inceput din povestirea La o cafea cu Gardienii Solari
    - No... apai eram obosit de numa-numa...si am adormit mai ceva ca lovit de fuljer!
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: Xanadron din 29 Aprilie 2013, 23:37:20
Unele chestii le-ai atins ghinisor din pdv principial, compadre Abyss, dar ti-as reaminti totusi macar micul amanunt ca dr. Greer a fost si inca e sponsorizat de fundatia Rockefeller. :evil:
Ar fi oricum mai multe de spus (nu doar negative), dar nu chiar acum...

P.S. Ramin ferm la parerea ca Greer e un personaj demult "construit" de cine trebuie, cu maxima atentie.
Titlu: Re: Dr. Greer
Scris de: abyss din 29 Aprilie 2013, 23:57:37
Nu te pot mai contrazice compadre Xanadron. Iar ma paste un fuljăr de somn.
Totusi in "protocoale" e o cunoastere antica. Daca adaugi si sponsorii ...e clar. Insa, ramane discutia pe alta data!
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: Arhanghelul din 18 Mai 2013, 11:23:05
Citat din: Arhanghelul din  26 Aprilie 2013, 09:45:02
Hai sa aduc si dovada palpabila la filmuletul in discutie ... din motive de ... copyright ... "comoara" este ascunsa intr-o arhiva (.rar) cu titlul schimbat ... ptr. protectia acestei arhive la index-arile motoarelor de cautare ... cine stie... cunoaste ...

http://fastupload.rol.ro/2ad2613276efd5f312d3f682dd9fa8d5.html (http://fastupload.rol.ro/2ad2613276efd5f312d3f682dd9fa8d5.html)

http://www.hotfiles.ro/download/s._movie_full_documentary_.rar/865082 (http://www.hotfiles.ro/download/s._movie_full_documentary_.rar/865082)

Cine este interesat sa-l descarcarce  ...  in cateva zile ... pana nu va fi sters de pe torenti ...

P.S. Din pacate l-am gasit doar in format .flv ...

Citat din: Arhanghelul din  27 Aprilie 2013, 01:06:27
Un coleg mi-a cerut ajutorul cu subtitrarea ... neputand s-am un raspuns ... din cautarile pe google ...a aparut ca este suficient sa citesti cartea lui Greiere .. ca sa ... ai habar de film ... fara sa-l vezi ...
P.S. Inca incerc o solutie la traducere ... dar sunt prea "prost" la capitolul engleza ...

Citat din: fiulploii din  17 Mai 2013, 12:51:02
Mult mai multe si mai amanuntite , aici :
   http://antiiluzii.blogspot.com/2013/05/sirius-de-la-extraterestri-la-energia.html#more (http://antiiluzii.blogspot.com/2013/05/sirius-de-la-extraterestri-la-energia.html#more)

Multumesc ... M.M.  ...

M&M 1 (http://www.youtube.com/watch?v=1XMQZstjNr8#)
Titlu: Re: Dr. Greer
Scris de: antrenor din 23 Mai 2013, 10:54:51
Citat din: fiulploii din  29 Aprilie 2013, 03:20:56
Multumesc si eu inca o data pentru raspuns si daca n-o fi cu banat imi expun mai detaliat punctul de vedere ca deh, din tot orizontul pe care l-am avut odata am ramas doar cu un punct  :lol:
  Aplicand protocolul x sau y am o anumita asteptare , nu? Mintea este vida si accesez perceptia non-liniara. Ceea ce imi permite sa interactionez cu noul decor sunt senzorii mei de un alt gen , ceea ce am putea numi lejer '' simtiri'' . Doar pe astea ma pot baza pentru orientare in acest alt spatiu. Deocamdata nu s-a scos la iveala tehnica ce permite o masurare etalonata a fenomenelor sau interactiilor din acest spatiu non-liniar astfel incat sa am o dovada '' palpabila'' ce poate transcede non-liniaritatea in liniaritate. Imi cer scuze daca formularea mea este greoaie, vorba ceea : nu am gasit alta rima .
   
Am certitudinea ca eu sunt ceea ce sunt e bazata tot pe ancorele lasate in urma , ca sa zic asa , fie si prin simplul fapt ca eu nu imi transform SI corpul fizic astfel incat sa ''calatoresc '' in-situ . Din acest motiv, corpul este inca o ancora care conteaza in iluzia certitudinii ca sunt ceea ce sunt - dupa cum spuneai.
Ma rog, e cam dificil de exprimat in cuvinte , pentru mine cel putin.
La asta adauga te rog , asa cum am zis mai sus, acea asteptare pe care o am aplicand metoda sau protocolul - oricare ar fi el. Deci sunt clar canalizat - centrat pe ceva ... iluzoriu.
Protocolul despre care facem vorbire pe acest subiect nu tine dupa mine de latura spirituala cea mai inalta ci este undeva mai pe la baza spiritualitatii.

Tehnic vorbind cred ca este vorba de nivelul imediat urmator nivelului nostru de manifestare. Daca universului spatio-temporal in care traim acum ii acordam prin conventie 100% procent de iluzoriu , nivelului urmator ii estimez un procent teoretic de 70-80% iluzie.
  Sa ma explic. 100% ar insemna o iluzie totala si puternica care te convinge ca este reala, singura si nu poti si nu ai unde sa scapi/iesi din ea. Singura optiune de ''scapare'' este doar moartea - la fel de iluzorie si la fel de puternica.
  80% ar insemna o iluzie care iti permite evadarea din ea fara moartea interfetei prin intermediul caruia o accesezi si care te convinge la randul ei ca e reala si ultimul nivel accesibil. In rest, celelalte raman la fel de intangibile in cunoastere si se prezinta doar sub forma de loc de ''joaca'' in care se pot construi lumi sau matrixuri .. spirituale si totusi materiale. Aici avem inca o iluzie dupa parerea mea.
Prin iluzie in cazul acestui subiect inteleg ceva real pentru orice subiect vietuitor , la fel de real ca si decorurile dintr-un film, de exemplu. Sunt reale dar iluzorii, spun doar o poveste , sprijina o poveste si fac reala o poveste.

Ce ar putea fi dincolo de cadru? Intreb: care dintre cadre? Vreau sa ajung sa aflu ce e dincolo de ultimul cadru?
Din pacate nu pot sari etape oricat as vrea. Fiindca nu am acumulat destule cunostiinte - chiar si spirituale - si apoi nu am intelegerea necesara lor.
  Ca un exemplu banal : in clasa a XII-a ne intrebam toti la ce naiba sunt bune derivatele intregi si integralele. le invatam mecanic pentru ca trebuia sa le stim. Ei bine, mai tarziu a venit si intelegerea lor : calculul de arii si volume - asta ca sa ramanem tot in spatiul tridimensional.  :-D

  Amu' no , m-am intins cam mult cu scrisul . Promit sa nu se mai repete .  :-D
  As mai avea de discutat niste aspecte insa poate cu alta ocazie cand om fi mai dispusi spre palavrageli.

Dialog de inceput din povestirea La o cafea cu Gardienii Solari
    - Nu te-am vazut la intalnirea urbanistica.
    - Nici nu aveai cum fiindca am lasat un bilet care nu stiu daca a ajuns la destinatar. 



In fine am gasit ce cautam, era chiar sub nasul  meu si nu-l zaream.

Sint perfect de acord cu tine in cele de mai sus, dupa intelegerea mea. Concret, pe subiect va spun ca intr-o perioada a vietii mele, - am zis a vietii mele fiindca desi a durat cam un an la modul fizic, mie mi s-a parut o vesnicie-, am "petrecut" o asa-zisa viata dubla, paralela.

Pe de o parte indeplineam toate indatoririle din lumea reala de zi cu zi, pe de alta parte si in acelasi timp, dar numai in starea de veghe (din somn nu mai tin minte nimic , caci de dormit dormeam ..stiu si am si martori), traiam o "viziune" aproape la fel de reala dar care imi oferea date pe care nu le intelegeam atunci si care mi-au creat o stare de mare panica.

Panica, nu m-a impiedicat totusi sa  ies din casa, dar ea imi alimenta trairea ambigua.
Norocul meu a fost ca pina la urma am reusit sa tin minte tot ce s-a petrecut si in una si cealalta. Cum am iesit din acea stare "dubla" e complicat de povestit, daca voi avea tendinta de a va relata, poate o voi face, intr-un mod nebrusc..

Ce am deslusit apoi cu scurgerea timpului , rememorind pas cu pas prin ce am trecut, a fost faptul, ca in "calatoria" dinafara prezentului real, intrasem intr-un alt timp, sau mai bine zis intr-o alta dimensiune care nu a fost altceva decit accesarea viitorului.

De ce afirm asta, rezulta logic din ce am vazut peste ani ca se intimpla de fapt in realitatea  vizuala de zi cu zi.

Chiar ma gindeam ca, as putea concluziona, din punctul meu de vedere, ca noi traim acum in trecut. Viitorul este deja "lucrat"...Lumina ajunge mai greu...de acolo!

Intresanta si ma voi gindi la asta, este ideea ta @fiulploii:

Protocolul despre care facem vorbire pe acest subiect nu tine dupa mine de latura spirituala cea mai inalta ci este undeva mai pe la baza spiritualitatii


Am facut un efort de a concentra in cuvinte putine ce am "petrecut". Amanuntele sint destule si trebuie aranjate pe indelete pentru o eventuala relatare mai pe larg.

Ce mai retin este faptul ca in realitatea cotidiana primeam niste semne pe care prima data nu le-am luat ca atare, dar repetindu-se, le-am socotit si luat in seama drept "confirmari" si "ghidari"...

La o si mai buna revedere!
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: terraflorin din 24 Mai 2013, 16:56:17
Citatabyss:    TOT CE CONTEAZA E CA GREER SAPA LA PORTOFELE!!! asta e tot ce conteaza. Asta nu e iluzie, e un fapt demonstrat, nu? Iata: cere bani pe carti si DVD-uri. Minte lumea ca va scoate pe piata free energy devices si face poze p.rno cu extraterestri, asta cand nu da autografe de cosmostar. Asta merita retinut...restul e iluzie.
Ceea ce mă duce cu gândul la filmul documentar Thrive http://www.thrivemovement.com/ (http://www.thrivemovement.com/) La fel, vorbesc de energie liberă, de ambundenţa care este o regulă universală etc şi apoi cer bani oamenilor.
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: abyss din 24 Mai 2013, 17:20:14
 Spre marea mea jena nu am reusit nici pana acum sa urmaresc Thrive. Deci nu ma pot pronunta. Daca cer bani eu zic sa nu le dati. Noi romanii suntem saraci lipiti de praf si numai scamatoriile altora ne mai trebuie. Lasati-i pe fraierii din occident sa plateasca fiindca oricum iau de la noi cu alte maini.

  Pe de alta parte eu sunt de parere, si doar eu, ca aceste manevre pregatesc/testeaza lumea in ideea unor schimbari. Despre care schimbari  fie intre noi vorba...nici nu cred ca le vom prinde urma. Asa ca be cool, e vara si e bine. Care moare de foame inca mai poate sa sprijine o lopata prin romanica.
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: Nicipreaprea din 24 Mai 2013, 19:37:28
Eu cred ca Greer e bine intentionat. Habar n-am daca-i agent dublu triplu sau extraterestru sub acoperire, dar are o altfel de abordare a ozenisticii si asta nu e rau, zic eu.
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: terraflorin din 24 Mai 2013, 19:53:06
Citat din: Nicipreaprea din  24 Mai 2013, 19:37:28
Eu cred ca Greer e bine intentionat. Habar n-am daca-i agent dublu triplu sau extraterestru sub acoperire, dar are o altfel de abordare a ozenisticii si asta nu e rau, zic eu.
Chiar azi am urmărit ceva din ''Sirius'' şi spune acolo că a vrut la un moment dat să renunţe la totul după ce îi murise soţia, dacă am înţeles eu corect. Era o perioadă în care n-avea deloc fonduri şi câteva persoane i s-au alăturat la fundaţia sa aducând şi ceva bani de acasă. Bănuiesc că trebuie şi ceva bani dacă vrei să faci ceva... în fine, nu a furat miliarde de dolari!

Cât despre el ca agent dublu... În serial mai prezintă şi cazul unui inventator al unui patent de energie liberă care a fost bătut până la moarte şi după 12 ani cineva şi-a recunoscut vina. Şi Greer era revoltat că acel criminal a primit doar şapte ani. Ar fi prea sadic să fie doar o prefăcătorie de a lui...
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: terraflorin din 13 Noiembrie 2013, 14:17:00
 Another Small Humanoid Has Been Discovered - Found In Iran   (https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=j5Yia6D8oXc#t=6)

Another Small Humanoid Has Been Discovered - Found In Iran  (http://www.youtube.com/watch?v=j5Yia6D8oXc#t)
Titlu: Re: Alt pricolici (?) similar celui prezentat de Dr. Greer
Scris de: Xanadron din 13 Noiembrie 2013, 21:35:14
Cred ca-i o descoperire mai importanta decit pare - daca, spre deosebire de precedentele (includ aici si microET-ul :-) Aliosenka de la rusi) "spiridusul" asta nou gasit va fi supus unor analize si mai detaliate - nu doar ADN-istice.

Toti  pseudo-spiridusii astia imi amintesc oricum de micutzul ET rautacios :-D ascuns in biorobotu' ala mare capturat de Will Smith dupa busirea OZN-ului sau prin canioane - faza din "Independence Day" (un film clar pe linia hollywoodiana manipulatorie, continind insa si uzualele "sferturi de adevar".)
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer lovește din nou (acum nu doar la portofele însă...) :-)
Scris de: Xanadron din 15 August 2018, 19:36:05
https://www.youtube.com/watch?v=ZEht3iVnf2Q

...e înregistrarea webinar-ului greer-ian cu un mesaj cel puțin straniu după mine, de care am făcut vorbire recent.
Titlul *The Atacama Cover-up* e însă derutant, doar prima parte a conferinței (ținută pe 12 mai a.c. dar uploadată pe Sirius Disclojăr abia pe 31 iulie) axîndu-se pe tema respectivului pricolici miniatural de origine presupus ET. :-) Temă pe care am discutat-o de altfel in extenso și noi la-nceputul topicului - inclusiv pe baza unor informații concrete venite din partea stimabilului @alx.
Mari clarificări din partea dr. Greer n-au apărut însă nici acum, așa că prima oră (aprox.) a clipului poate fi sărită.

Șocant e anunțul lui SG - deloc voalat și sub influența unei stări emoționale aparent puternice - referitor la un apropiat ELE (Extinction Level Event). Unul cu cca 5 miliarde victime :-o din actualii +7,5 miliarde *contaniere* terrane! Și despre care ar ști cert, fiind nu doar briefuit de la nivele înalte, ci și cerîndu-i-se consiliere din ambele extreme ale dușmănologiei :-D actuale vest-est atît de verde-n față stimulată.

Un avertisment de o asemenea anvergură merită bineînțeles analizată. Inclusiv contradicțiile conținute-n afirmațiile tale quale, cît și-n non-continuarea dezvăluirilor promise într-o a doua parte niciodată publicată - pînă acum cel puțin. Parte-n care S. Greer ar fi trebuit să dea citire, precum promisese, și unei declarații cumva oficiale *către lumea-ntreagă*.

N-are rost să mai repet poziția mea... blînd zis *dubitativă* :lol: apropo de personalitatea dr. Greer - un tip f. inteligent, dar c-un ego cît casa, acumulări de acareturi-vile-iahturi la fel și alte destule defecte - umane și ele însă, d-aia nu pedalez deloc pe ele. Toate corespund totuși portretului-robot al agentului de influență perfect - nu pentru Rockefeller Foundation, c-ar fi prea simplu.

Lăsînd însă toate astea pentru eventuale disecții viitoare (care ar putea include și celebrele protocoale CE-5 - după mine, pe f. scurt, *chei* parțiale date lui SG de către Paznicii Programării Iluziei :evil: întru brambureală mentală și mai abitir vizavi de fenomenul OZN / ET), rămîn întrebările - măcar unele simple deocamdată, că altele mai complicate le las pe mai încolo, să nu vă ia durerea de cap ca pe mine:

1. Ce urgență mai e asta a unui ELE neanunțat la timp...
2...și care mai poate să aștepte vreo 12 luni (Greer dixit) - pînă venim noi-voi cu finanțarea pt încă 2-3 filme *lămuritoare*?! :wink:
3. ...dar și iluminatoriu-mobilizatoare a conștiinței colectiv-planetare (la +1% din pămînteni ar fi deajuns după Greer)
4. Cum vine trebușoara cu *weaponizarea* = militarizarea unor portaluri ID prin care probabil vor intra diverse orătănii arhontoide - din afara țarcului nostru, clar -, :martiansmile: cînd lozinca lui de pînă acu era a ET-ilor exclusiv buni?
5. Că i-ar face ufo-brefing-uri lui Trump mai treacă-meargă, dar și lui Putin?!...

...și tot așa, dar mai aștept și nelămuririle voastre. Sau dezacordurile voastre - că nu mă supăr, parol (spre deosebire de dr. Greer în nenumărate ocazii.)
Titlu: Re: Dr S. Greer și... ELE :-)
Scris de: Xanadron din 16 August 2018, 08:55:21
Precizări utile-n economia discuțiilor (eventuale):

1. ELE ăsta ar fi de fapt un *false-flag event* - deducem așadar că nu o simplă apocalipsă natural-aleatorie, ci altceva care să semene
2. False-flag despre care SG ar fi fost informat din aprilie a.c., inclusiv c-ar fi fost *aprobat* definitiv-irevocabil
3. De către cine totuși?! Iar ne punem cu burta pe deducții și ies clasicele tabere white hats vs. black-hats.
4. OK, să acceptăm ipoteza pălărioșilor (ori sutaniștilor?) *negri* drept inițiatori ai daravelei - dar cine/de ce (nu mai întreb și *cînd*) îi vor ajuta cu deschiderea-militarizarea portalurilor ID?
5. Atît de certă să fie cifra de 75 milioane *treziți planetar* pentru prevenirea mega-evenimentului?
6. Atît de new-ager să fi devenit SG-n ultima vreme întru motivarea cererilor de finanțări?
7 TTSA-ul lui DeLonge-Elizondo-Puthoff etc (beștelit de SG - pe bună dreptate cred io) să fie și el implicat în mega-scenariul ăsta?

...Și gata - deocamdată, c-am intrat deja-n zona dătătoare de migrene. :lol:
Concluzii proprii (tranzitorii): posibil să fie așa cum prezice SG, deși vag / contradictoriu, dar eu rămîn la părerea că apocalipse d-astea - ajutate au ba - NU pot fi prezise. Vorba lui John Lennon - *Viața e ceea ce ți se-ntîmplă în timp ce-ți faci planuri*. :-D
Și narcisismul greer-ian exacerbat e posibil să-i joace feste din nou, dar despre asta + (multe) altele, într-un episod viitor.
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (in vizuina lui Xanadron, poate)
Scris de: abyss din 16 August 2018, 09:29:50
Aprobat de catre democrați, desigur si servicii,  alea de mint si sting , periaza stiinta , au creat Marea Minciuna... Satul din Umbra , ozn urile si multe altele. Am strania convingere proprie si personala ca daca mai ramaneau belitzii nițel o puneam de un "borș" cu rușii. Asa le au rămas doar jucăriile și farfuriile .
1.Posibil să le folosească in ELE
2. Se maschează un alt eveniment aflat in derulare (schimbarea polilor+fenomene climatice conexe sau....you name it )
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer lovește din nou (nu doar la portofele - și la ELE :-))
Scris de: Xanadron din 16 August 2018, 13:27:45
Posibil să fie cum zici tu, compadre - deși eu văd lucrurile mai altfel. Prea complicat poate? - posibil.
În fine, la tine există cred și parti-pris-uri măcar infinitezimal conexe experimentării proto-ocoalelor CE-5, cu toată cohorta de influențe subliminale. Nu zic c-ar deforma cuiva dublul astral trebile astea cumva ritualice (cum presupun unii că li s-ar întîmpla masonilor), dar prin ADN-ul practicanților tot pot rămîne mici urme - de șenile ET-iluzorii. :-)

Însă nu neapărat p-o scară mai largă văd eu greer-iada asta recentă (deci nu cu trepte urcate pînă-n al nouălea Cer :lol:), ci mai degrabă ca p-un psy-op cu Greer ...victimă colaterală a sforarilor lui, urmărind acum prin livrarea către el de fear-porn la greu (părerea mea) să-l pună într-o poziție la fel de penibilă ca a altora post-gulguta 2012. Entități care pot paria oricît/oricînd că-s ăia răii :martiansad: - ori minionii lor umani, tot un drac, scopul lor fiind comun.

Și anume menținerea status-qvo-ului toxic actual, prin confuzie și frică perpetuă. Plus pasivizarea f. eficientă prin convingerea oricărui six-pack-Joe că-n el zace puterea de a se opune celor mai terifiante comploturi genocidale, dacă și un procent din boboru planetar i se alătură.
...Clar că doar dacă va fi luminat :star: de încă un film banal gen Sirius ori Unacknowledged.

Terminînd cu orice rant, SG mi-a părut în orice caz mai trist/deprimat ca alte dăți (parcă regreta și c-a pierdut 12 milioane coco :-D abadonînd cariera medicală), mai uman recunoscînd  - în premieră - că-n trecut a făcut și destule greșeli, dar și mai haotic prin ratarea a aproape oricărei conexiuni logic-convingătoare între afirmațiile lui de o asemenea gravitate.
To be continued însă - pe măsură ce apar noi evoluții. :mrgreen: Zic totuși că nu-i cazul să vă retrageți în bunkere. :lol:
Titlu: Re: Predicția lui Steven Greer să fie oare Potopul *reloaded*?!
Scris de: Xanadron din 17 August 2018, 16:04:47
"The tidal wave, several hundred metres high, moved northward from Antarctica at 500 km per hour, like a giant circle around the world; it destroyed all lands lower than 2,000 metres above sea level."
[asta scria sud-africanul Michael Tellinger în controversata lui lucrare Slave Species, :martiansad: pag. 472 – 473].

...Că s-o fi petrecut acu 13 sau 29 de milenii (după some Oxford scholars mai nou), un lucru-i totuși sigur: Potopul a avut loc.

La fel de discutabile sînt acțiunile zeităților din miturilor sumerane (pentru noi, că cine trebuie 8-) le știe-n amănunt), la fel și bănuitele echivalări Enki = Lucifer și Enlil = Yahweh.
...Dar faptul că Enki și fiul său Ninurta, frate-su Enlil, soră-sa șefă-n genetică Ninhursag ori Galzu mesagerul supremului Anu, sau Ziusudra (=Noe, strămoșul meu poate... fiindcă aproape omonim :-D) au existat și ei.
Ori, mai știi, unii dintre ei încă mai respiră... și conspiră încă :wink: pe undeva.
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou imaginația maestrului :-)
Scris de: abyss din 18 August 2018, 23:25:00
Nu, nu sunt de parere ta si o sa iti si spun pe scurt totusi ca să nu raman pe deplin dator cu un inceput de raspuns
Dr. Carol Rosin fosta asistenta a lui Werner v. Braun a dat termenul de 10 ani ori chiar mai putin. Greer a zis ca urmeaza o perioada de 1000 de ani tranzitorii plini de evenimente posibile de tip cascadă. Dr. Rosin a mai spus ca efectele pot fi vazute deja  (fenomene extreme, cutremure, explozii solare, eruptii vulcanice).
  Greer a zis ulterior in Arizona ca indiferent daca vă fi un eveniment de tip extinctie sau nu continuitatea civilizației umane e asigurată. Ambii au lăsat sa se inteleaga ca tehnologia exotică poate limita formidabil pierderile de vieti si distrugerile.
 
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: Grifon din 19 August 2018, 00:21:40
Nu doresc să mă amestec în ceea ce pare o dispută amicală, dar...totuși...oameni buni...doar nu aveți de gãnd, chiar și pentru o clipă, să credeți fanteziile acestui personaj...Greer, nu ??
Spuneți-mi că doar glumiți...pentru liniștea mea !

Până a intra pe RUFOn, recunosc cinstit - n-auzisem de acest "titan" niciodată. Am tot văzut că e evocat pe aici...ba de bine, ba de rău...dar, în fine...m-am gândit că "fiecare cu ale lui".

Nici acum nu țin să-l comentez prea mult. E evident însă (precum se pare ca herr @Xanadron a punctat încă din debut) că un viclean care mulge publicul de bani nu poate avea nici cea mai elementară urmă de credibilitate. Iar dacă mai vestește și...apocalipse...atunci cazul e cu două opțiuni - ori omul e nebun de legat, ori îndeplinește vreo "agendă" socio-psy.

Nu va fi nicio extincție, a niciunei umanități - nici dacă, prin absurd, ar izbucni un WW3. Acel eveniment - adevărat, anunțat biblic, și similar cumva cu potopul - nu va avea loc decât muuuuuuuult după ce unii ca S.G. vor fi "oale și ulcele".

Mai exact, acel dezastru planetar - după " vestirea" din Patmos - va avea loc când va expira perioada ultimei " biserici"  (Laodiceea). Astăzi ne aflăm înainte de mijlocul celei de-a 5 cincea (Sardes), care va ține până prin sec. XXXVII, apoi vor urma încă 2200 de ani ("biserica" Philadelphia). Deci...apocalipsa aia mare śi rea....prin  7890 d.Chr.
(O "biserică" durează 2160 de ani, adică 1/12 din "anul platonician" care se întinde pe o perioadă de 25 920 de ani, cât durează trecerea punctului vernal prin toate cele douăsprezece constelaţii ale Zodiacului. În acest context, epoca ("biserica") noastră, a cincea, a început în sec XV, când punctul vernal a intrat în constelaţia Peştilor).

Știu, nimic nu garantează că această predicție e și adevărată. Dar între cei care au elaborat-o (un lanț esoteric ce are continuitate seculară) și acest fistichiu-bussiness-man Greer...o să mă înțelegeți că mai degrabă "votez" cu clasicii.

Până la vreo "extincție", omenirea mai are muuuuuuultăăă treabă.
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou la vrilul Spin Masterului :-)
Scris de: abyss din 19 August 2018, 08:39:37
Deja mă simt mai bine decat daca as fi la emisiunea pensatului cu trei cravate :)
  Aici nu era vorba despre apocalipse ci despre un posibil eveniment de tip false flag al celor care sustin ca discurile lui Tesla sunt ale extraterestrilor Rai , da nu asa ... ci rai de tot si care vor veni sa ne amenințe cu termenarea.... In aceste conditii , ciudații securismului umbros crează cale liberă in fața evenimentului amintit (despre care Dr. Rosin a vorbit acum 25 de ani , ea primind spovedania finală a lui VBraun) eliminând dovezi despre uriași, spiridușul din Atacama etc, pentru a nu se naste ideea ca specii care umblă pe acilica de.....milioane de ani , vin asa deodată sa ne termine, sa ne suga vrilul, banii , femeile etc.
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou - mai ales pe "neinițiați".
Scris de: Grifon din 19 August 2018, 12:16:30
Aha...înțeleg.
Adică înțeleg că nu am prea înțeles.
Asta îmi amintește de o experiență hilară avută cu un bun amic, înainte să ajung a mă cunoaște bine cu el.
La început, când am fost prezentați unul altuia, respectivul mă trata cu ostilitate, ba chiar cu un soi de repulsie înghețată. Nu pricepeam de ce, și treaba, dincolo că mă deranja, mă și intriga la culme.
Au trebuit să treacă vreo 2 luni până când, într-un context care a mai "spart gheața" (prin substanțe cu multe...grade), omu' îmi mărturisește : "Nu te suportam la început, căci credeam că ești unul din ăia...de bat femei !"
Uluit la maximum, îl intreb : "De unde, Doamne iartă-mă, ai mai scos și aiureala asta ?!"
Îmi explică : "Te-am auzit odată la barul X, când nu ne cunoșteam, povestind unui alt amic cum ai bătut-o crunt pe una. Mamă, ce-mi venea să te pocnesc, chiar acolo, pe loc !"
Buimăcit, m-am chinuit să-mi amintesc contextul, reconstituind repere. Când mi-am dat seama la ce se referea, m-a bușit un râs aproape homeric - mă auzise povestind cum jucam PC game-ul "Clive Barker's Undying", unde, într-adevăr, la un punct trebuia anihilată un soi de vrăjitoare.
Hahahahah ! Și azi mă umflă râsul, căci eu, cu aplomb, îi povesteam terțului cam așa : " Băi, și i-am tot dat, i-am tot dat, dar animala nu cădea ! Nici nu mai aveam energie, și nemernica tot nu se lăsa, deși o umplusem de sânge!"
Nu-i de mirare că bietul om mai să mă scuipe, hahaha ! Când ne-am lămurit, am râs cu poftă împreună...

Cam așa și aici...e vina mea. Așa se întâmplă dacă intri în sală pe la "mijlocul filmului".
Nu mă mai amestec aici, promit.
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou cu 2 lei snopul :-)
Scris de: abyss din 19 August 2018, 13:05:45
Ba e chiar foarte bine sa va amestecați, oricine e binevenit ! Meciul amical cu @Xanadron se tot anunță de ...9 ani iar noi doi tot la faza de "incalzire"...sunt. :) . Eu il mai intzep , domnia sa mai lanseaza un FAN de hârtie....si tot așa. Dar îi port o apreciere totală, un coleg de mare caracter si calibru. Chiar dacă uneori ma păcălește si pe mine lasandu-mi cateva parti prisuri cofuze vizavi de o posibila pozitie a domniei sale, chiar daca infinitezimală vizavi de "placarea cu aur" a anumitor spooks, fie ei cu șapcă alba la exterior. ;)
 
Titlu: Re: *Vivisecția* avertismentelor Dr Greer e doar un pretext...
Scris de: Xanadron din 21 August 2018, 10:44:22
...pentru disecția stării de conștiență a ufologiei în genere, stimabile @Grifon (zic *disecție* fiindcă-i utilă și analiza inițiată de d-ta a unor foste=practic *moarte* programe oficiale - v. Project Sign etc.; clinic vorbind, aș compara-o însă pe tanti ufo-ilogia actuală cu o pacientă demult schizofrenică aflată-n comă superficială după o nouă supradoză de gulgute. :-D)

Pe de altă parte, S. Greer se află încă - egal de-mi place sau nu asta - într-un Top-5 al cercetătorilor/activiștilor pe felia ufo-conspirologică, datorită-n principal celebrei lui conferințe din 9 mai 2001 de la National Press Club. În fine, zic unii celebră, din moment ce majoritatea pămîntenilor habar n-au totuși de ea (ar fi și culmea, din moment ce unii nu știu nici în ce județ viețuiesc.) :-o
https://www.youtube.com/watch?v=Vq3kM_3mmGk
N-are rost să mai revin însă, că m-aș repeta, pe tema anilor următori dezamăgitori (nu doar pt mine) ai carierei greer-iene începută fulminant. La fel, despre dezinteresul aproape total pînă și aici, pe Rufon, pt topicuri d-astea esențiale-n definitiv.

@abyss: Dincolo de polarizarea mai dihai ca-n Rezbelu Rece a părerilor noastre pe tema Greer, trebuie să remarci că asta-i (și) un semn de disonanță cognitivă indusă... de către cine oare?! Chiar de afirmațiie controversatului ufolog, exact. Și chiar unor indivizi cu mintea la purtător măcar, dacă nu geniali (cum cred că sîntem de fapt.) :lol:
...Nu cumva ăsta-i și unul din principalele scopuri urmărite de S. Greer & Co.?!
În fine, te asigur că-i doar o falsă senzație aparenta mea *învîrtire derutantă* de +9 ani sugerată-n apelativul amical Spin Master. :mrgreen: Cauza impresiei tale (sau și-a altora) e doar permanenta RE-sedimentare a unor concluzii logice interne, chiar dacă unele-s rezultate post-analiza unor evenimente ET-related fără pic de logică umană inclusă.
Din păcate - sau poate din fericire - un grafic al evoluției ideilor unui postac insignifiant p-un forum asemenea nu poate fi creionat nici măcar de coana A.I., :evil: fie și din aproape 5.000 postări. Promit însă c-o să-i ușurez misiunea - și vouă probabil - spre finele anului ăsta, adică după 10 ani de aparent inutilă scribomanie rufonică.
Titlu: : By-by Dr. Saurion Greer
Scris de: abyss din 21 August 2018, 16:30:15
Ai dreptate, sunt anumite aspecte bizare la SG care denota niste fire ...de undiță ori de păpușar. Dar aceleasi aspecte le prezintă majoritatea acestor mari așa ziși ufologi, formatori de opinie sau ce or fi.
  Realitatea e un puzzle pentru toți umanii, indiferent de stratul pe care trăiesc.
  Eu nu am nici o misiune Waffenbruder, si nici nu voi avea. Datorită tie si a multor colegi daca acum ar fi să "plec"... voi fi mult mai bogat in judecata decat eram acum 9 ani, fapt pentru care va multumesc inca o data tuturor.
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: abyss din 22 August 2018, 09:51:32
@Xanadron,
Pentru o disecție completă, zic sa urmărim daca se doreste firul evenimentelor.
Iata aici un interviu luat lui SG de catre Dr Rosin inainte de webinarul cu spiridușul din Atacama din luna mai tinut in Phoenix , Arizona (unde tonul lui SG din interviu era usor diferit. Dr Rosin insa parea alarmată si a dat termenul de 10 ani maxim pana la ELE):
https://youtu.be/MMpnfIEXsL4

https://youtu.be/mC9UIqOmHUQ

https://youtu.be/wqipj3eI2zw

https://youtu.be/UxxVZsctjUs

Apoi a urmat webinarul din care lipsește partea a doua. Pana să verific facand rost de ea , iata un material despre care cel care l-a postat susține că ar fi continuarea (in el se regăsește menționarea la ELE ):

https://youtu.be/cI0oNztM09A

https://youtu.be/78aiX26A7Os

https://youtu.be/mh9monvLJQY
Titlu: Re: Dr S. Greer ne (sau doar *mă*?) buimăcește din nou :-)
Scris de: Xanadron din 22 August 2018, 11:34:16
OK compadre, contextu-i important mai ales pentru *rookies*, deci și completările tale-s binevenite. Chiar dacă mie cel puțin nu-mi descîlcesc încă neuronu rămas blocat în buclele ilogice deja comentate pe puncte de mine zilele trecute. Fiindcă linkurile postate nu clarifică / substanțiază de nicio culoare avertismentele lui Greer din prima parte a conferinței.

S-o luăm deci pe rînd, tot cu numere pt ușurința replicilor:
1. De acord în principiu - și nu de azi/ieri - cu disperarea-n creștere a cabalinelor :lol: (pardon, kabbaliștilor - termen generic impropriu poate, dar se-nțelege despre cine-i vorbirea) de a-și prelungi hegemonia asupra noastră = Slave Species. Călărire (doar noi sîntem mîrțoagele :-D) bazată pe 1001 mangleli derutante = psy-ops, știri MSM 99% mincinoase, finanțe cămătărești cu Fiat Money și-ndatorări perpetue, false dihotomii de circ politic, energii poluante ȘI monetizabil-controlabile, programe spațiale la harneală, digi-comm-tech accesibil doar aparent util nouă, rezbeluri interminabile etc.

2. Deloc de acord însă cu regizarea unor ELE de capu lor-elitelor. Și nici măcar cu eventuala profitare de pe urma unui ELE cumva independent de voința lor, dar de care ar avea cunoștință prin forțe proprii. Fiindcă doar căpoșii mici/mari gri, :fullmoon: solzoșii :-) ori insectoizii :martiansad: le-ar putea sifona daravele d-astea cosmice. :star: (și probabil au făcut-o deja !!!) Nu mai revin însă la ierarhizarea establismentului planetar cu elitele plasate p-un etaj de middle-management, c-ar fi plicticos. Plus că non-dovedibil concret.

3. Tanti Rosin e credibilă, însă doar pînă la un punct (părerea mea, clar.) Zic asta nu doar fiindcă SG a debitat încă din 2002 avertismente tip ELE conexe cu spusele ei - adică ale lui von Braun - și mai nimic cataclismic nu ne-a faultat d-atunci. De ce n-o cred pînă la capăt? Fiindcă nici Wernher von Braun nu era scutit de principiul *strictly what you need to know is allowed to you*. Și evident știa (doar) de planurile facțiunii - malefice - căreia îi aparținea. Rămîn deci convins că-i erau necunoscute planurile/strategia facțiunii opuse (obligatoriu existentă, că polarizarea-i de bază-n testările nivelului nostru, dar și AL LOR. :evil:)

Mai am 10 sau poate 100 de puncte :lol: (inclusiv motivele logice pentru care Trump NU va fi autorul vreunei Disclojăr), dar și timp destul să mai halucinez p-acilea - deci I ll be back.

(n.b.: A nu se uita sforile vizibile care-i încordează mușchii de bodybuilder ai hiper-narcisistului SG, dar nici tortura psihică insidioasă la care riscăm să fim supuși dacă punem botu la contradicțiile eructate continuu de minionii Sistemului - un singur exemplu: europenii/occidentalii sînt sfătuiți să nu mai procreeze c-ar fi anti-ecologic, simultan spunîndu-li-se că-i nevoie de primirea cu flori a +200 milioane africani ca să nu aibă o disoluție demografică, hehe.) :evil:
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: abyss din 23 August 2018, 23:05:53
Eu am convingerea si cred ca oricine e de acord ca lucrurile sunt destul de clare.  Desigur trebuie să fi urmarit si linkurile.
SG a spus că recent (anul trecut in octombrie ) a auzit o persoana de sex feminin (ce candida la postul de director cia) spunând cam asa: "o să le dăm americanilor ceva înfiorător in curand , de care sa se vaite cu adevarat. " Cred că făcea referire la Gina Haspel...
A mai zis ulterior ca "planul" a fost aprobat la inceputul acestui an primind confirmări din mai multe surse. A mai spus că dacă nu era ceva serios nu ar fi devoalat informația.
  Despre urmatoarea perioada grea de 1000 de ani nu doar SG a vorbit ci si alții precum B.Dean.
  Dr. Rosin a zis ca mai avem doar 10 ani.

  Cred că situatia e împărțită în două,  mia de ani de refera la probleme geoclimatice naturale  in timp ce evenimentul de tip ELE este unul artificial.

In alta ordine de idei pe mine nu ma intereseaza discreditarea  unei persoane sau ă alteia. Mă interesează faptele, dovezile , informatiile cu surse. Ca unul e egomaniac ori doar discreditat voit, ca alta e o torționara agreată de lege si conjuncturi ajunsă acum directoare... e alta. Afirmațiile facute public sunt insa serioase,  cu răspundere in fața legii, nu?
  Ramane de vazut, se pare că în a doua parte a webinarului chiar a zis lucruri noi. O să fac rost de el.
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer și alte viespare / șerpării - micro-compendiu răutăcios :)
Scris de: Xanadron din 24 August 2018, 10:39:37
Da, Wffnbrdr (de cînd încerc să-nvăț o anumită limbă antică mai uit vocalele :-D) - lucrurile-s f. clare doar dacă nu le-am raporta totuși la *zgomotul de fond* al gulguto-dezinformărilor uzuale, depășind cu f. mulți decibeli semnalul sferturilor de adevăr conținute.

Nu doar în avertismentele analizate aici, ci-n mai toate pseudo-informările - atractive unele ca lectură SF, dar total chele de dovezi - livrate de alți formatori de ufo-opinie. Știu bine ce zic fiindcă, volens-nolens, în ultima vreme am posibilitatea să urmăresc mai atent evoluția tuturor *sifonatorilor* de pe tarlaua asta. Cu excepția cîtorva analiști remarcabili și pînă acum (J. Farrell, Wes Penre, Richard Dolan sau chiar băboiul antipatic ție L-M.Howe :lol:), restu-s parcă atinși d-o streche mult mai alarmantă decît apocalipsele prezise.

Și totuși, banii curg gîrlă-n direcția lor, de la Corey Goode și-ai lui păsăroi albaștri care-l încîntă pe ex-colegul Călător Astral (Goode fiind asociat de-o vreme și cu hiper-escrocul Emery Smith - v. gulguta *Cosmic Disclosure*) pînă la jenantul new-ager David Wilcock ori jalnicii impostori auto-botezați To-The-Stars-Academicienii lui DeLonge & Co.

Nasol însă că și tipi aparent serioși pînă acu au luat-o pe arătură după mine (Jim Marrs la TTSA, Jay Weidner cu mumiile alea dubioase la Gaia TV, dar și alții.)
...Nimic anormal de fapt, dacă ne gîndim că fiecare din bâlciurile pomenite sînt puse-n scenă de profesioniști ai simulărilor derutante. Altfel n-ar conține blue-eyes boys ca Elizondo (să mai repet de ce nu iegzistă noțiunea *fost securist*??) ori un big chief de la Skunk-Works-ul Lockheed !!! :-o (care tace mîlc orice l-ai întreba, inclusiv ref. la vestita afirmație a răposatului său șef *Putem să-l ducem pe ET acasă*, deci nici nu merită să-l numesc.)

Suficient să vezi clipușoarele... ușurele rău de pe Youtube cu grăsunul Luis Elizondo, ref. la așa-zisa *operațiune ADAM* a TTSA-ului - mai exact, despre începerea tot așa-zisei studiere a unor materiale exotic-extraterestre, deși cuvîntul ET pare verboten la ei (mdeh, ordinul de zi pe unitate nu se discută.) Apare p-acolo și tartorul bătrîn Hal Puthoff - ca decor convingător pt investitori face toți banii, da-n rest v-am mai zis că se... preface c-ar studia aceleași materiale din 1996-99 încoa... 
Nasol, galactic-cosmic de nasol chiar. :x

P.S. M-am mai liniștit în orice caz aflînd că apoca-lipsurile :-D vin abia peste 8-9-10 ani, cînd le-oi urmări oareșcum detașat - ori de f. sus, :star: ori de f. jos. :evil: (nu doar de la 2 m adîncime însă, deși inevitabil o să miros relativ curînd florile... de jos în sus. :lol:)
To be continued.
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la LOGICĂ mai ales) :-)
Scris de: Grifon din 24 August 2018, 15:03:10
Stârnit de controversele acestui topic, mi-am bătut capul să cercetez puțin activitatea / persoana lui S. Greer - din ceea ce este disponibil pe Internet, evident.
Mă voi referi, deocamdată, la documentarele sale - precum acel Sirius, etc.
Nu trebuie ca cineva să fie prea priceput într-ale analizei ptr.a sesiza iute niște...probleme.
Lipsește coeziunea / coerența materialelor - e o construcție tip colaj. Se prezintă, în secvențe intercalate, aspecte care nu au nicio legătură (demonstrată) între ele. Avem evocări de zei / texte din antichitate, avem critici ale complexului militar-industrial, avem incursiuni în meditația transcendentală...mă rog, de toate. Iar peste (sau printre) aceste "toate", ni se tot bagă bâzdâgania aia care cică e " ET." - "piesa de rezistență".
Cronologie - nimic. Legături de cauzalitate, nici atât. Nu există niciun fir clar, logic,  care să permită verdicte măcar pe validitate (dacă nu pe veridicitate).
Ce treabă are sula cu prefectura ? De unde legăm subconștientul (o afacere cam primejdioasă) de bâzdâgănii și de " discuri" (ultimele doar...hm...simțite ?!).

Cam alunecos acest domn ! Căci, fie, chiar de-l presupun onest (adică crezând sincer acest talmeș-balmeș), tot e vinovat de practicarea unui stil incoerent, hazardat, si aproape integral subiectiv. Să zicem că e o cercetare tip "puzzle", si de aia lucrurile par haotice. Să zicem, de ce nu....dar chiar și în analize "puzzle" conexiunile (imaginate in caz de piese lipsă) trebuie să se lege, daca nu perfect, măcar 90% acceptabil.
Altfel, dacă imaginea de bază era un ...elefant, după stilul Greer unim punctele până iese " harta galaxiei" !

Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou( la Direcții mai ales) :-)
Scris de: abyss din 24 August 2018, 17:49:19
Waffenbruder, doamna LMH nu imi e antipatică deloc, dimpotrivă, o consider remarcabila din multe puncte de vedere. Asta e pozitia mea reală.
Antipatic îmi e Wilcock , Elizondo ... la modul instantaneu si total, ma rog mai sunt câțiva. Pe de alta parte , J Farrel are si el in ultima vreme un ton sporadic cu cifra octanica mărită. Vezi comparația dintre meteoritul cazut la rusi apoi cel cazut lângă o baza amerloca si speculatiile pe tema...care trimit catre un posibil eveniment test. False Flag ori nu...caci nu vom ști noi niciodată. La cât au tras dupa cazane (a se vedea mărturia filmată a martorilor din diferite structuri/direcții de pe canalul youtube siriusdiscloujăr sau cseti) poate l-au nimerit si pe dracu de la cazane si s-a supărat. Nu putem ști cu precizie ori dovedi cumva.

Domnule Grifon,  ar fi interesant sa aveti în vedere si o analiza  cel puțin pe orizontală a materialelor scrise ale lui SG precum si dwpozitiile filmate. Modul lui cel puțin bizar de prezentare din workshop uri are totusi o bază. Faptul că a venit cu martori dispuși oricand sa fie audiați în congres e ceva demn de luat in seama. Acestia vorbesc despre tehnologii exotice deja puse la punct pornind de la arme de Toate felurile mergând pana la "Antigrav"-uri, baze prin sistemul solar,  capabilitati ampasate in spațiul interplanetar de tintire si doborare, agresiuni împotriva unor vizitatori,  nave doborâte ori obliterate, ființe extraterestre torturate , clonate si programate .... inventatori amenințați,  rapiți, anihilați , în fine toata gama plus fonduri ce dispar de la bugetul lor. Aceste a nu-s parerile lui ci depozitiile unor martori.
  Dacă toți mint , si 99% ne storc creieru atunci ... mai bine imi vad de pasiunile mele. 
  Insa, modul in care SG învață lumea sa inițieze contact cu ființe din alte locuri funcționează, parerea mea fiindca am testat treaba. Fiecare cu metoda lui... Giordano Bruno a avut cred una, si alții care au vorbit despre călătorii în "ceruri". Ca nu au toți succes asta tine cred de alte aspecte. Poate protocoalele de contact se adresează de fapt celor deja contactați ori răpiți.
  Mă retrag din această discuție fiindcă avem poziții diferite pe aceasta tema dar si din pricina ca toate argumentele aduse impotriva lui Steven Greer de până acum nu ma conving din pacate.
  De exemplu ce înseamnă "șenile ET" Waffenbruder ?  Inteleg ca ai o oarecare silă de etei dar care e baza? E formată din auzite sau din experiențe personale ?
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou( la Direcții mai ales) :-)
Scris de: Grifon din 24 August 2018, 18:53:59
Citat din: abyss din  24 August 2018, 17:49:19
[...] Insa, modul in care SG învață lumea sa inițieze contact cu ființe din alte locuri funcționează, parerea mea fiindca am testat treaba. Fiecare cu metoda lui... Giordano Bruno a avut cred una, si alții care au vorbit despre călătorii în "ceruri". Ca nu au toți succes asta tine cred de alte aspecte. Poate protocoalele de contact se adresează de fapt celor deja contactați ori răpiți.
  Mă retrag din această discuție fiindcă avem poziții diferite pe aceasta tema dar si din pricina ca toate argumentele aduse impotriva lui Steven Greer de până acum nu ma conving din pacate.

Să nu facem ca Greer - adică să " amestecăm borcanele".
Eu nu pun la îndoială experiențele domniei tale. M-am convins, din discuțiile purtate pe alte subiecte, atât de onestitatea dumitale, precum și de faptul ca posezi, realmente, o capacitate peste medie în zona psi.
Dar nu trebuie să confundăm acele protocoale CE-5 cu vreo mare (sau revoluțjonară) descoperire.  Practicile transcendentale (în care Greer chiar s-a "școlit") există din vremuri imemoriale, diferind doar ca formă între epoci și civilizații. Și noi am dezbătut unele din ele la subiectul " Vril".
Da, prin aplicarea cu tenacitate și profunzime, aceste practici pot oferi o sumedenie de revelații. Simțiri (unele f.atipice), intuiții (unele tulburătoare), precum și elemente de "contact" (inclusiv faimoasele "voci", invocate de numeroase personaje profetice).
Nu neg aceste realități - mai ales că, la o scară mică și incipientă, le-am experimentat, parțial, și eu.
Dar de unde și până unde asta ar însemna " contacte de grad 5" ? Ce treabă au niște imaginari E.T cu asta ?
Cel mult poate fi vorba de E.D - extra-dimensionali. Care există ...dintotdeauna. Spirite angelice, demonice, spirite defuncte, spirite elementale...zâne, gnomi...s.a.m.d - cum am mai discutat conex.

Dom' Greer bagă în melanjul său aceste noțiuni, poate pentru că si el a experimentat una-alta (interpretând apoi după propria educație / formație). Cam ca TVM - ale cărui elucubrații nu le mai aduc în discuție.

Sau, s-o luăm altfel. Lucrarea lui S.Sagan, ce ți-am recomandat-o în iarnă, nu avea și ea repere de dezvoltare a vederii psi ? Și acolo ai experimentat unele...succese - ca și mine de altfel. Iar S.Sagan e și el fost medic, retras spre alte sfere de cercetare - însă nu debitează asemenea "shaorme cu de toate", iar expozeurile sale sunt coerente, clare, f.logic relatate - poate doar tangențial subiective sau axiologic - tributare.

Deci, asta ar fi părerea.mea - să nu amestecăm elemente (unele adevărate și verificabile) cu inserții născute din felurite interpretări / orientări (ca să nu spun " agende").
Titlu: Re: Dr. Steven Greer ?
Scris de: abyss din 24 August 2018, 21:36:43
Bun, eu insa am dat un exemplu, nu am iesit din matca discuției dar nici nu doresc sa mai insist pe o chestiune ce riscă să devină total ridicolă.
  Aveți prin urmare stimați prieteni amandoi dreptate, e un amestec prea mare pentru un forum mic dar serios. Nu regret totuși ca m-am lăsat dus de valurile confuziei personale. Aveti dreptate , Greer e un om neserios si egomaniac cu tendințe cultice si agende la purtător.
End of story pentru mine pe acest subiect desi daca apar chestiuni legate de aspecte ce-5 am sa va anunț daca perspectiva e ok.
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: Grifon din 24 August 2018, 22:20:09
Ok, renunț și eu a mai diseca tot felul de amănunte aici.
Conchid prin a mai spune doar două lucruri:
1) Nu cred că S.Greer e un personaj nociv - și pot accepta chiar ca e de bună-credință. E posibil să fie atât de convins de propriile alegații, încât să poată trece și poligraful.
2) Nu am nimic cu "protocoalele" sale, atât timp cât nu cad într-o păguboasă autosugestie. Cine nu vrea să caute practici mult mai vechi și validate, mulțumindu-se cu ale lui....n-are decât să le încerce. Dar n-ar fi rău să cerceteze mai întâi cum s-a școlit Greer
"Greer was trained as a Transcendental Meditation teacher and served as director of a meditation organization.[1][
                                                                                                                                                      (Wikipedia)
Sau cum s-a școlit și onorabilul Amar Kaleka (regizorul " Sirius"):
"Before graduation, Kaleka was published by his professor Anees Sheikh in the book entitled, Handbook of Therapeutic Imagery Techniques under the Hypnobehavioral Approaches. Kaleka contributed to the Neurolinguistic Programming portion of the book:[8].           (Wikipedia).

În rest, să ne auzim (des) numai de bine, si să perpetuăm căutarea adevărului - oricât de relativ ne-ar pare, la anumite momente...
Titlu: Re: Nu doar S.Greer....
Scris de: Grifon din 25 August 2018, 13:42:44
Citat 1 (cu noimă în completarea postării de mai sus):
"Students and supporters of my work from over twenty countries funded this movie because they wanted to see a movie about me and my work—which is about sound, the brain sciences, and spiritual transformation. The Director of the film told us that this type of grass roots funding was unprecedented for a documentary film"
Traducere:
Studenții și fanii muncii mele din peste 20 de țări au finanțat acest film pentru că voiau să vadă un film despre mine și munca mea - despre sunet,  neuro-științe și transformare spirituală. Regizorul mi-a zis că asemenea tip de finanțare de la "firul ierbii" nu a mai fost întâlnit în cazul unui documentar.

Citat 2 (cu noimă suplimentară).
"The sound sessions throughout the movie create brief altered states of consciousness that alter the perception of those who view the film. At the end of this cinematic experience audience members are more permeable and open, and they should be given the grace and honor to integrate their experiences on their own—without input from other sound healers or performers".
Traducere:
Sesiunile audio din film crează scurte stări alterate de conștiență, ce modifică percepția spectatorilor. La finalul acestei experiențe cinematice, membrii audienței devin mai permeabili și deschiși, trebuind să li se dea mulțumirea și onoarea de a integra singuri experiențele, fară amestecul altor tamăduitori sau artiști".

Chiar de par citate din Greer, nu sunt (am zis că-l lăsăm). Cuvintele (ca și "modul de operare") aparțin unui anume Tom Kenyon, ce, la fel, face furori la un anumit segment de public cu...bizarerii. La ăsta treaba e mai complexă (ba chiar mai rafinată nițel). Se crede exponent ptr."The Hathors", și emite tot soiul de compo(s)turi, amestecând dimensionalități, antichitate, meditații, acustică....ba chiar și pe nelipsiții Anunaki, care încep să mă exaspereze de-a binelea, hahah !

Coincidențele nu pot fi ignorate, mai ales pe fundalul (recunoscut chiar) NLP. Dar și Kenyon ăsta e interesant, dacă e studiat dintr-o perspectivă mai isteață. I-am ascultat niște melodii "prelucrate", si, da, efectul psihedelic se simte.
De unde rezultă că de " deschis" te pot deschide din ce în ce mai mulți. Instrumentarul e cam același...diferența constă în ce vor să bage unii - cumulat cu ce vrem să primim noi.
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la Protocoale mai ales) :-)
Scris de: abyss din 25 August 2018, 16:37:51
Comparația de mai sus mi se pare posibil dăunătoare pentru logica subiectului pus recent in discuție iar ideea ca SG ar fi un impostor e una cu siguranta falsă pana la dovedirea cu argumente a contrariului. Protocoalele (era sa zic SIE) CE-5 nici macar nu sunt prezentate, analizate. insa in baza unor exemple generaliste clasăm subiecte bazându ne pe niste  chestiuni ce pot fi doar  speculații. De aceea am zis ca mă opresc sa mai comentez.
Protocoalele (deja suna ca naiba)... sunt destinate pentru deep space remote viewing , apoi coherent thought sequencing ...in vederea stabilirii contactului la distanță și transfer de informatii.

LE-  Fapt: Cartea lui Sagan e net superioara invataturilor lui SG.
Titlu: Re: Dr. Greer reloaded - p.II webinar, fără analize... încă, + ceva Matrix
Scris de: Xanadron din 30 August 2018, 10:57:30
În fine, demult așteptata parte a II-a, botezată mai incitant (Întîlniri de gradul V parcă):
https://www.youtube.com/watch?v=t_EPLW2Ctvo

Are 1 h 40 min și n-am putut s-o urmăresc încă (îmi ia aprox. 3 h ca s-o disec atent - deh, bătrînețile) - va trebui deci să revin mai in extenso.

@abyss: De-nțeles unele :wink: din argumentele tale pro-retragere din discuție, compadre, dar știi mai bine ca Je că apar inevitabil chestii ofuscant-involuntare fiindcă f. interpretabile pe parcurs, așa că poate revii (pînă și părerile mele vs. narciso-Greierul sînt mai nuanțate-n ultima vreme - în bine, culmea.) :lol: Și, oricum, abia de-acum încolo par să apară detalii demne de analizat.

@Grifon: Iertare-n primul rînd, stimabile, pentru *testul* cu Wes Penre din topicul cu evadarea matrixoidă - care a fost de fapt o inocentă tentativă de a resuscita discuțiile (reușită, ce-i drept, replicile fiind f. valabile.) :-D Credeam oricum că 10 minute sînt suficiente pt lămurirea statutului de *fraud* a lui WP... și nu cîteva ore.
...Fiindcă tema are ramificații neașteptat de multe, pe linia creării unui *zgomot de fond* derutant taman pt cei (f. puțini) realmente dornici să *revină la Sursă*. :star: Dar care n-au atins nivelul înțelegerii Advaitei Vedanta chiar dac-au citit-o și bunghesc măcar diferențele dintre Brahma și Brahman.

O să revin deci în orice caz și acolo, fiindcă și fratele SLEAH19 merită nisțe clarificări, nu doar pe linie Enki / Yahweh-iană (care-mi pare și mie lately o altă farsă a altui impostor mai vechi  - pseudo-expertu-n limbi străvechi Z. Sitchin adică.)
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: kenjiro din 30 August 2018, 12:53:38
The spoon is an illusion  :-D

Apoi, Tilopa i-a spus: ,,Urmăreşte clipă de clipă să te eliberezi de ataşamentele minţii". Naropa a răspuns: ,,Ştiu că trebuie să scap de aceste ataşamente, dar ignoranţa mă înlănţuie. Nu reuşesc nicicum să înţeleg că lucrurile sunt deopotrivă reale şi ireale. Pentru mine, ele sau există sau nu există. Ce pot face? Ştiu unde trebuie să ajung, dar nu ştiu prin ce mijloace." Tilopa a răspuns: ,,Trebuie să înţelegi că ideea potrivit căreia lucrurile există este falsă şi ideea că ele nu există este, de asemenea falsă. Tot ceea ce apare este iluzoriu. Focalizează-ţi mintea asupra ideii de iluzie; cheia înţelegerii stă în continuitatea minţii."
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: Grifon din 30 August 2018, 22:01:30
Bun citat - utilă trimitere.
Coincidentia oppositorum - îndemn vechi (bimilenar).
Doar că...nu e destul să-l citeşti. Sau să ți-l aminteşti.
Abia când este interiorizat - devenind astfel reflex - se transformă în "prima cheie" pentru a descuia "porțile" matricei.
Titlu: Re: Dr. Greer
Scris de: Xanadron din 31 August 2018, 08:48:44
Citat din: abyss din  23 August 2018, 23:05:53
In alta ordine de idei pe mine nu ma intereseaza discreditarea  unei persoane sau ă alteia. Mă interesează faptele, dovezile , informatiile cu surse. Ca unul e egomaniac ori doar discreditat voit, ca alta e o torționara agreată de lege si conjuncturi ajunsă acum directoare... e alta. Afirmațiile facute public sunt insa serioase,  cu răspundere in fața legii, nu?
  Ramane de vazut, se pare că în a doua parte a webinarului chiar a zis lucruri noi. O să fac rost de el.
Absolut de acord cu non-împușcarea mesagerului, compadre.
Dar re-analiza mesajului din p.II a conferinței greer-iene nu aduce după mine multe noutăți, mai ales pe felia avertismentului ELE.
OK, SG rămîne un f. bun orator (calitate care a ajutat sigur la selecția lui de-către-cine-trebuie 8-) din anii 90, pe cînd era adept al lui Maharishi Mahesh Yogi, dar și *instructor* TM = Transcedental Meditation.)
n.b.: Înclin totuși să cred că nu-i un shill voluntar-conștient cu angajament semnat, ci e convins de misia lui oareșcum... mesianică, dar pe moment aș fi offtopic așa c-o las moartă.

Tabelul lui cu cele 3 mari categorii de *aliens* (termen pe care nici eu nu l-aș utiliza, fiind prea generalizator) e util ce-i drept neofiților, care inevitabil confundă termenul alien cu ET :-) și-atît, fără să includă și alte bâzdâgănii:
- IntraTerestre (inclusiv din Astral? - aici poate rezida o confuzie derutantă, la care voi reveni - pe scurt acu, Astralu ăsta-i doar un *cartier* al noosferei circumscris Terrei? - nici vorbă după mine...)
- ori entități man-made - care, cum bine a ajuns la urechile lui SG, nu-s doar bioroboții cunoscuți drept mici Gri după SG (PLF-uri=Programmed Life Forms), ci mai nou și-un gen de holograme... vivante. Mai clar, elementali *materializați = densificați* similari terifiantului monstruleț descris de (presupușii) experimentatori Montauk. Doar că acum unii controlabili grație progreselor AI, :evil: adică a computerelor cuantice.

Ies acum fugărit de alte treburi, dar vă mai las și pe voi să deduceți incongruențele avertismentului apropo de apropiato-depărtatul :lol: ExtinctionLevelEvent. În orice versiune imaginabilă zic eu.
Titlu: Re: Dr. Greer
Scris de: Grifon din 31 August 2018, 18:47:15
Citat din: Xanadron din  31 August 2018, 08:48:44
Tabelul lui cu cele 3 mari categorii de *aliens* (termen pe care nici eu nu l-aș utiliza, fiind prea generalizator) e util ce-i drept neofiților, care inevitabil confundă termenul alien cu ET :-) și-atît, fără să includă și alte bâzdâgănii:
- IntraTerestre (inclusiv din Astral? - aici poate rezida o confuzie derutantă, la care voi reveni - pe scurt acu, Astralu ăsta-i doar un *cartier* al noosferei circumscris Terrei? - nici vorbă după mine...)
Iată, mă declar eu neofit și încerc să înțeleg drăguța expunere.
Ce remarc, fără multă caznă ? Că numitorul comun, liantul întregului eșafodaj, este multidimensionalitatea.
Interesant, nu zic nu - mai ales că domeniul mă pasionează intens și pe mine.
Deci, după SG, toată treaba e "dincolo" (interdimensional /transcendent). Cu diferența, abil punctată, că treaba e fie în multi-D, fie...prin multi-D.Dar oricum am lua-o, ptr.dottore e clar -"dacă transcendent nu e, nimic nu e".
Încep prin a fi de acord - mai ales că speculațiile "ET vin din spațiu" mai sunt luate de bune doar de cei ce habar nu au de teoria relativității (sau de cei ce mai cred că " ăia" stau pitulați pe fața nevăzută a Lunii).
Greer (ca și Vallee, înainte) caută a salva (și relansa) ufologia prin mutarea în...altunde. Și cum singurul "altunde" rămâne suprasensibilul, se năpustește și el într-acolo, mai ales că a și practicat tehnici de transcendență.
Deci, "astralul" non-fizic e (după Greer) nu doar "sălașul" unor entități extra-dimensionale, dar și "zonă de tranzit", " portal" pentru E.T (la care ține prea mult, îmi dau seama, ca să-i nege). Nu întreb (căci aș fi malițios) dacă "locatarii" astralului nu sunt deranjați de traficul lui ET, ci întreb doar atât:
"Cum face onorabilul distincția între ceva ce vine din si ceva ce trece prin " astral", de vreme ce pentru noi, umilii 3D, aparițiile extra-D abia de pot fi înțelese strict (si deocamdată exclusiv) matematic ?

P.S. - Abia asta ar fi mai înteresant de evaluat - căci inepții precum ...E.L.E...sunt, cred, sub nivelul de dezbatere al forumului.

Titlu: Re: Dr.Greer si protocolul de chemare ..
Scris de: fiulploii din 01 Septembrie 2018, 12:38:22
https://youtu.be/teeRzaybrXw
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: abyss din 03 Septembrie 2018, 09:16:25
Acesta nu e protocolul de chemare ci rezultatul atacului la portofel.... Protocolul a fost aplicat inainte, furnizând se informația cu localizarea in timp si spatiu (cosmic chiar) a grupului respectiv , intenția grupului etc.
Titlu: Re: Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)
Scris de: terraflorin din 21 Noiembrie 2022, 21:47:14
Citez (iar) din ''Adevărul ascuns'' de S. Greer.

p 249: Fiinţele extraterestre ne-au mulţumit, de asemenea, pentru activitatea şi eforturile noastre şi ne-au rugat să facem tot posibilul pentru pacea universală. Mai exact, ni s-a cerut să împiedicăm folosirea tehnologiei Războiul Stelelor împotriva popoarelor extraterestre. Le-am asigurat că vom face tot ce vom putea în acest sens.

Adică ET cei megapașnici și megaputernici au nevoie de ajutor contra tehnologiei sistemelor de arme electromagnetice avansate din spațiul cosmic ale guvernului terestru din umbră. De-aia ar și fi picat câteva aparate din astea non-imitate non-terestre. Parcă prea e cusută cu ață de orice culoare!

Pt. cei care (încă) nu au urmărit ceva mai răsărit ca ''Sirius'' - recomand '''The Cosmic Hoax''

https://archive.org/details/the-cosmic-hoax-an-expose-2021
Titlu: BREAKING NEWS: Dr. Greer anunță descoperirea a 4 noi tehnologii energetice
Scris de: abyss din 22 Noiembrie 2022, 21:58:44
BREAKING NEWS: Dr. Greer Announces Discovery of 4 New Energy Technologies That Could Save The Earth!
https://www.youtube.com/watch?v=0RnnH7vDbz4&ab_channel=Dr.StevenGreer