Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Constructie filmata de Armstrong pe Luna ...

Creat de ady73, 20 Ianuarie 2006, 12:47:52

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


pri3st3ss


Luna – atracþie fatalã

Federaþia Internaþionalã a Aviaþiei a hotãrât ca 12 aprilie sã fie consideratã Ziua Internaþionalã a Aviaþiei ºi Cosmonauticii. La 12 aprilie 1961, cosmonautul Iuri Gagarin a deschis "porþile" spaþiului galactic. Cursa cuceririi Cosmosului continuã ºi astãzi, înscriindu-se la start alte trei mari state: India, China ºi Japonia.
În septembrie anul trecut, Japonia a trimis prima staþie de cercetare care a orbitat în jurul Lunii, iar la 25 octombrie 2007, China a lansat primul modul lunar care a aselenizat. India are ºi ea în pregãtire un program de cercetare a planetei.
Se face din nou simþit spiritul de competiþie care a înflãcãrat SUA ºi URSS în anii '60 ºi începutul anilor '70. În spatele noului val pentru cucerirea Cosmosului stau, scrie "The Christian Science Monitor", tot orgolii ºi programe militare ca ºi înainte: "Cooperare între cele trei mari state asiatice care s-au înscris în cursa pentru cucerirea Cosmosului nu poate exista din cauza tehnologiei ºi a secretelor militare care însoþesc misiunile spaþiale", se spune în articol.
Totuºi, cele trei noi "puteri spaþiale" nu recunosc componenta militarã a programului lor spaþial. Dar India este preocupatã de testele cu rachete antisatelit ale Chinei, în timp ce cooperarea japonezo-americanã în materie de scut antirachete neliniºteºte China.
La rândul ei, Japonia are ºi ea necazul ei cu rachetele nord-coreene. De aceea, ar avea nevoie de propriii sateliþi pentru a putea urmãri ce fac potenþialii duºmani. Dar mai mult decât orice, declarã oficiali din cele trei þãri, îºi doresc sã intre pe piaþa industriei aerospaþiale, o industrie de viitor ºi de renume.
ªi asta este adevãrat. Recenta cursã pentru cucerirea Cosmosului a introdus un termen nou în limbajul de specialitate: "tehnonaþionalismul". Acesta ar constitui motivaþia realã a celor trei noi puteri spaþiale. În opinia specialistei Joan Johnson-Freese, de la US Naval War College, "explorarea Lunii este o dovadã a puterii naþionale ºi o cale de a câºtiga prestigiul internaþional". Exact aceeaºi motivaþie care a pornit competiþia spaþialã în anii '50.


Iuri Gagarin, deschizãtor de... zãri

La 12 aprilie 1961, cosmonautul Iuri Gagarin, în vârstã de 27 de ani, aflat la bordul navetei ,,Vostok 1", a decolat de pe cosmodromul din Tiura-Tam, Kazahstan, ºi a efectuat apoi un zbor de o orã ºi 48 de minute în jurul Pãmântului, la o altitudine de 250 de km.
Abia dupã 25 de minute de la lansare, coordonatorul de zbor, Serghei Koroliov, a avut certitudinea cã Iuri, în capsula spaþialã, se aflã pe o orbitã stabilã. ,,Vostok 1" a revenit pe Pãmânt în jurul orei 8.50, în apropierea localitãþii Saratov, aflatã la aproximativ 700 de km distanþã de Moscova.
Iuri Gagarin a devenit, în urma acestui zbor de succes, erou al Uniunii Sovietice ºi al lumii, spre invidia americanilor, care începuserã cursa cuceririi spaþiului cosmic în competiþie cu sovieticii. Ciudat, lui Gagarin nu i s-a mai permis sã zboare în spaþiu, iar moartea sa, în 1968, rãmâne ºi azi o enigmã.
În varianta oficialã, Gagarin zbura, pe un timp nefavorabil, cu un MIG-15, când un avion de vânãtoare Sukhoi a trecut la 15-20 de metri pe lângã avionul lui, provocându-i un zbor în vrie, care a dus la prãbuºirea MIG-ului.
Tot în acea perioadã au început ºi "scurgerile de informaþii", conform cãrora ruºii începuserã sã lanseze oameni în spaþiu încã din 1957, dar cei 15 cosmonauþi – dintre care trei femei - nu au supravieþuit, unii murind când navele s-au dezintegrat la intrare în atmosfera terestrã, alþii fiind trimiºi pe orbite instabile ºi pierduþi pur ºi simplu în spaþiu, fiind numiþi mai târziu "cosmonauþi-fantomã".
De altfel, ºi la Iuri Gagarin s-a putut remarca la prima ieºire în spaþiu temerea obsedantã cã se va "pierde". El a þinut în permanenþã legãtura cu solul, cerând mereu detalii despre parametrii orbitei, fãrã sã primeascã rãspuns timp de 25 de minute.
Dar de ce ar fi fost ucis Gagarin în mod deliberat? Se spune cã, de fapt, el nu a murit în acel accident aviatic, ci a devenit "cosmonaut-fantomã", pierdut în spaþiu, într-o încercare a sovieticilor de a-l trimite pe Lunã, înaintea americanilor.
Ciudat este faptul cã, la alegerea zilei Cosmonauticii, Federaþia Internaþionalã a Aviaþiei nu a luat în calcul prima misiune cu oameni la bord pe Lunã, Apollo 11, pe 20 iulie 1969, când astronautul american Neil Armstrong a fãcut "un pas mic pentru om, un pas uriaº pentru omenire".
De fapt, nu s-a luat în calcul niciuna dintre misiunile Lunare, ci abia un eveniment petrecut 20 de ani mai târziu, la 12 aprilie 1981, când a avut loc primul zbor al navetei spaþiale ,,Columbia".


Teoriile conspiraþiei

Ruºii au început sã lanseze oameni în spaþiu încã din 1957, dar cei 15 cosmonauþi – dintre care trei femei - nu au supravieþuit, unii murind când navele s-au dezintegrat la intrare în atmosfera terestrã, alþii fiind trimiºi pe orbite instabile ºi pierduþi pur ºi simplu în spaþiu;

Bill Kaysing – fost tehnician la Rockwell International (compania care a participat la misiunile lunare americane) – afirmã, în cartea sa cã "n-am fost niciodatã pe Lunã", cã NASA a jucat o comedie sinistrã la 90 de kilometri de Las Vegas într-o bazã secretã din Nevada;

Cele peste 700 de mesaje dintre astronauþi de pe Apollo 17 ºi Centrul de Control, deºi bruiate, au fost interceptate de ruºi ºi în ele se fãcea referire la faptul cã misiunile Apollo erau urmãrite de nave extraterestre, cã pe Lunã s-au gãsit epave de nave strãine ºi baze în ruinã.



Rapoartele secrete atestã cã în Marea L iniºtii de pe Lunã e o mare vânzolealã

Nu puþini sunt cei care contestã misiunile spaþiale ale americanilor pe Lunã. Cel mai înverºunat, Bill Kaysing – fost tehnician la Rockwell International (compania care a participat la misiunile lunare) – afirmã, în cartea sa, cã "n-am fost niciodatã pe Lunã", cã NASA a jucat o comedie sinistrã la 90 de kilometri de Las Vegas într-o bazã secretã din Nevada, utilizatã de Atomic Energy Commission pentru teste nucleare.
Conform altor investigatori, baza s-ar fi aflat în deºerturile din Arizona sau New Mexico. Conform lui Kaysing, de decoruri s-a ocupat regizorul Stanley Kubrick sub pretext cã filmeazã "Odiseea Spaþialã 2001" (1968). Ceea ce s-a întâmplat pe "platourile de filmare" seamãnã foarte bine cu acþiunea filmului "Capricorn One".
La ridicarea cortinei au rãmas câteva întrebãri la care NASA ºi astronauþii angrenaþi în misiunile lunare nu au dat un rãspuns satisfãcãtor. Prima întrebare este de ce pe cerul Lunii nu se vede nicio stea? NASA­ a motivat cã aveau aparatele de fotografiat neperformante ºi nici astronauþii nu s-au priceput mai bine.
Însã astronauþii de pe Apollo 11 apucaserã sã declare în conferinþa de presã cã n-au vãzut deloc stele, dupã care ei, ºi alþii dupã ei, au devenit brusc evazivi. Al doilea punct forte al detractorilor este cel legat de praful lunar, suficient de gros cât sã fie pozatã o minunãþie de urme lãsate de bocancii spaþiali ai lui Armstrong ºi Buzz Aldrin, dar insuficient pentru a îngropa tãlpiciul piciorului modulului lunar care se vede în fotografie.
Explicaþia cã praful fusese împins mai încolo în timpul aselenizãrii de cãtre sistemul de propulsie descendent al modulului nu a satisfãcut, pentru cã ar fi trebuit sã fie mult, mult mai încolo ºi de "paºii" astronauþilor.
Problema steagului american care flutura în... vacuum a fost "rezolvatã": nu flutura, nu fusese bine întins de cãtre Aldrin, ca sã creeze un efect special, ceea ce a ºi reuºit.
Cea mai serioasã problemã este cea legatã de Observatorul Parkes din Australia, construit special pentru captarea cu acurateþe a transmisiilor de pe Lunã. Cu cinci ore înainte de începerea transmisiei imaginilor cu "primul pas pe Lunã", specialiºtii de la Parkes au primit ordin sã-ºi­ înceteze activitatea.
Nimeni, nici în ziua de azi, nu a explicat de ce. La aceste întrebãri se adaugã ºi moartea suspectã a 12 oameni direct implicaþi în programul Apollo. NASA a arãtat spre curtea sovieticilor, cã ºi la ei au fost tragedii legate de programele spaþiale.
Ultima întrebare fãrã rãspuns satisfãcãtor ar fi de ce, dacã americanii au fost primii care au cucerit Luna,
n-au "pãstrat-o"? Pãi, sã mai cheltuiascã ºi alþii miliarde de dolari cu misiunile lunare! Acesta a fost rãspunsul dat de NASA. Atunci de ce pregãtesc o nouã misiune care sã orbiteze în jurul Lunii, cu patru astronauþi la bord, pânã în 2018? 
Pânã la urmã, au fost americanii pe Lunã? Singura misiune care se bucurã de oarecare încredere a fost Apollo 17, care a adus fotografii incontestabile de pe Lunã, cu tot cu astronauþii Eugene Cernan- ultimul om care a pãºit pe Lunã, Ron Evans ºi Harrison Schmitt. Cernan a stârnit ºi el vii controverse cu ultimul mesaj înainte de a pleca de pe Lunã: "O.K., Jack, hai s-o luãm pe Mama de aici!".
O posibilã explicaþie vine de la ruºi. Întâi, RTR, al doilea canal de televiziune rusesc, a difuzat un documentar despre cum au spionat sovieticii misiunile lunare americane. Documentarul acrediteazã ideea cã astronauþii americani au fost pe Lunã, dar cã au fost izgoniþi definitiv de extratereºtri, care, în prealabil, le-au tot dat de înþeles cã prezenþa lor acolo nu este doritã.
Cele peste 700 de mesaje dintre astronauþi ºi Centrul de Control, deºi bruiate, au fost interceptate de ruºi ºi în ele se fãcea referire la faptul cã misiunile Apollo erau urmãrite de nave extraterestre, cã pe Lunã s-au gãsit epave de nave strãine ºi baze în ruinã.
E bine cã s-a pãstrat ceva la ruºi, pentru cã NASA a pierdut filmele misiunii Apollo 11, i-au fost furate probele de sol ºi roci lunare ºi în general, dacã se cere ceva conform dreptului la informare, n-au! Dacã totul este o conspiraþie ufologicã, e foarte bine orchestratã. "Bomba" vine, mai departe, de la americani.
Odatã cu declasificarea arhivelor secrete despre investigaþiile oficiale ale fenomenului OZN, mulþi lucrãtori din cadrul programelor spaþiale s-au simþit absolviþi de jurãmântul tãcerii în privinþa activitãþii lor. Aºa a apãrut informaþia cã în 1976, NASA ºi Agenþia Spaþialã Sovieticã au planificat o misiune mixtã, Apollo 20, pe Lunã, pentru a cerceta o navã spaþialã de origine necunoscutã, cãreia i-au spus "Mama", eºuatã în solul selenar. Unul dintre astronauþii misiunii mixte Apollo 20, William Rutledge,­ a acordat un interviu jurnalistului italian Luca Scantamburlo despre programul "Apollo – Soyuz".


Misiune imposibilã

În 1971, astronauþii de pe Apollo 15 au fotografiat o formã elipticã ciudatã, pe jumãtate îngropatã în solul lunar. I s-a dat indicativul AS15-P-9630. Cum specialiºtii ºi-au dat seama cã este o construcþie metalicã, a început investigarea asupra originii ei.
La acea datã, numai sovieticii puteau fi întrebaþi dacã­ nu cumva era un modul de-al­ lor. Nu era. Cele douã agenþii spaþiale, americanã ºi sovieticã, au îngropat securea rãzboiului spaþial pentru a elucida enigma.
Dupã mai multe simulãri, în 1976 a plecat spre Lunã, de la baza aerianã Vandenberg, California, misiunea Apollo 20, avându-i la bord pe astronauþii W. Rutledge ºi Leona Snyder, amândoi de la Bell Laboratories, angajaþi ai USAF, dar care nu fãceau parte din corpul astronauþilor, ºi cosmonautul Alexei Leonov, recunoscut ca primul om care a fãcut o ieºire individualã în spaþiu.
Misiunea, socotitã de specialiºtii NASA­ imposibilã, pentru cã piloþii lor nu aveau decât un antrenament sumar de astronauþi, era condusã de experimentatul Leonov, care fusese ºi cãpitanul misiunii Apollo-Soyuz din 1975, cea care a fixat coordonatele epavei extraterestre.
Rutledge a declarat cã modulul Apollo 20 a aselenizat în apropierea navei ºi cã el ºi Leonov au intrat în epavã, care pãrea a fi extrem de veche, "anticã" dupã cum li s-a pãrut cercetând tehnica de la bord. Era imensã, o navã-mamã, având locuri de andocare pentru mai multe vehicule spaþiale, care lipseau.
Nava se prãbuºise, la bord fiind descoperit trupul unei umanoide foarte bine conservat într-un sarcofag ce amintea de paturile criogenice din filmele S.F. Bineînþeles cã mãrturia lui Rutledge nu a fost confirmatã de oficiali de la NASA, care au declarat cã n-au avut niciun astronaut cu acest nume. Rutledge­ a pus la dispoziþie filmul de câteva ore înregistrat în timpul misiunii spaþiale.
Jurnalistul italian l-a trimis unor specialiºti care l-au analizat ºi au eliberat certificat cã este autentic. Mãrturia lui Rutledge nu este chiar singularã. Ingo Swann, un specialist în fotografie, a scris o carte ("Penetration"), despre cum a fost recrutat sã lucreze pentru NASA la un set de fotografii luate de misiunea Apollo- Soyuz din 1975. Swann a auzit cã aselenizãrile fuseserã interzise din 1971 tocmai pentru cã toþi astronauþii au raportat activitãþile unor entitãþi necunoscute pe Lunã, ultimele misiuni fiind chiar defectate de cãtre acestea.
El a descoperit în fotografii ºi ruinele unor construcþii inteligente, pe lângã nave spaþiale de tehnologie nonterestrã, active. De aceea se îndoieºte cã Apollo 20 a fost lãsatã sã aselenizeze ºi cã s-ar fi gãsit cadavrul "antic"al unei umanoide.
De altfel, filmul lui Rutledge – bucata pusã la dispoziþia jurnalistului italian - este fãcut de pe o orbitã lunarã. Însã Rutledge a promis cã va aduce ºi restul filmului.


Eroii din Ramayana foloseau aparate de zbor

Odiseea zborurilor terestre ºi spaþiale începe, de fapt, cu mult înaintea erei noastre. Zeii sumerieni – conform celor mai vechi istorii scrise din lume – zburau cu avioane, cu nave spaþiale, puseserã pe o orbitã terestrã o platformã spaþialã ºi avertizau cât de periculos este zborul pe lângã... Jupiter!
În Mahabharata, Bhagavata Purana ºi Ramayana, sunt descriºi zeii vedici – Brahma, Yama, Kuvera, Indra - zburând cu avioane, inclusiv de vânãtoare ºi "cetãþi zburãtoare", nave pe mai multe etaje. Descrierea acestor maºini zburãtoare este foarte detaliatã. Rukma, Sundara, Tripura ºi Sakuna erau tipurile principale de aparate de zbor, din care se desprindeau alte 113 subdiviziuni.
Sunt descrise­ ºi hainele piloþilor pentru zbor terestru ºi spaþial! Zeii egipteni aveau care cereºti ºi se pot admira câteva pe peretele Templului lui Osiris din Abydos, dar existã ºi un model de aeroplan primitiv descoperit într-un mormânt din Saqqara, mult mai vechi. Arta precolumbianã ne-a lãsat o flotilã întreagã de avioane de aur venerate de elita incaºã ca artefacte sacre.
La fel de spectaculos este ºi "pilotul" urartrian în racheta sa cu douã propulsoare, vechi de 3.000 de ani, descoperit în 1973 în ruinele oraºului Tuºpa, pe teritoriul Turciei. Artefactul îl reprezintã pe Khaldi, supremul zeu al Cerului în regatul Urartru.
Legendele spun cã zeii antici au lãsat copiilor lor nãscuþi de pãmântence modelele carelor zburãtoare. De ce n-am crede? Aparatele de zbor din prezent seamãnã izbitor cu artefactele antice. ªi de ce nu i-am crede pe naratorii din vechime care au lãsat scris cã zeii lor îºi fãcuserã o bazã pe Lunã?!


www.adevarul.ro
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

angellla29

#77
Te-as ruga sa imi trimiti si mie filmuletele deoarece se pare ca site-urile nu merg...E clar nu vor sa vedem adevarul.

Multumiri anticipate :-D

sevastase

Luna este un corp ceresc daca vreti partial artificial. Este goalape dinauntru ca si fiecare corp ceresc care exista sau a existat inclusiv soarele/sorii. Luna nu se roteste din motive artificiale pentru ca partea intunecata e plina de constructii si forfoteala. Luna a fost tractata in pozitia ei actuala de catre altcineva. Rolul lunii este, in afara de a fi o baza apropiata de Pamant, daca vreti sa filtreze energiile cosmice pentru Pamant. Este goala, are atmosfera, si sunt suficiente cladiri sa faci cateva orase.

DepthOfField

#79
CitatLuna este un corp ceresc daca vreti partial artificial. Este goalape dinauntru ca si fiecare corp ceresc care exista sau a existat inclusiv soarele/sorii.
sursa? de unde stii? a masurat cineva? a vazut cineva? ne-a povestit cineva care a fost acolo? scrie undeva? da un reper credibil si adecvat.

CitatLuna nu se roteste din motive artificiale pentru ca partea intunecata e plina de constructii si forfoteala.
de unde se stie asta? din spusele cui? dovezi?

de fapt luna se roteste in jurul axei sale exact in atata timp cat se roteste si in jurul Pamantului. Fenomenul fizic este cunoscut si cuantificat, este explicabil, si se numeste "tidal locking". Are o explicatie simpla: corpul mare (Pamantul) are o forta de atractie care deformeaza (alungeste) corpul mic (Luna), pe directia axei imaginare ce le uneste, pur si simplu datorita fortei gravitationale, iar de aici apare un moment de rotatie care intotdeauna are tendinta sa sincronizeze rotatia in jurul axei cu cea orbitala. Iar ca efect secundar, distanta pana la luna are tendinta sa creasca incet in timp. Explicatii detaliate gasiti aici:

http://en.wikipedia.org/wiki/Tidal_locking


citez:
CitatMechanism
The change in rotation rate necessary to tidally lock a body B to a larger body A is caused by the torque applied by A's gravity on bulges it has induced on B by tidal forces.

Tidal bulges: A's gravity produces a tidal force on B which distorts its gravitational equilibrium shape slightly so that it becomes stretched along the axis oriented toward A, and conversely, is slightly compressed in the two perpendicular directions. These distortions are known as tidal bulges. When B is not yet tidally locked, the bulges travel over its surface, with one of the two "high" tidal bulges traveling close to the point where body A is overhead. For large astronomical bodies which are near-spherical due to self-gravitation, the tidal distortion produces a slightly prolate spheroid or ellipsoid. Smaller bodies also experience distortion, but this distortion is less regular.

Bulge dragging: The material of B exerts resistance to this periodic reshaping caused by the tidal force. In effect, some time is required to reshape B to the gravitational equilibrium shape, by which time the forming bulges have already been carried some distance away from the A-B axis by B's rotation. Seen from a vantage point in space, the points of maximum bulge extension are displaced from the axis oriented towards A. If B's rotation period is shorter than its orbital period, the bulges are carried forward of the axis oriented towards A in the direction of rotation, whereas if B's orbital period is shorter the bulges lag behind instead.

Resulting torque: Since the bulges are now displaced from the A-B axis, A's gravitational pull on the mass in them exerts a torque on B. The torque on the A-facing bulge acts to bring B's rotation in line with its orbital period, while the "back" bulge which faces away from A acts in the opposite sense. However, the bulge on the A-facing side is closer to A than the back bulge by a distance of approximately B's diameter, and so experiences a slightly stronger gravitational force and torque. The net resulting torque from both bulges, then, is always in the direction which acts to synchronize B's rotation with its orbital period, leading eventually to tidal locking.

Orbital changes: The angular momentum of the whole A-B system is conserved in this process, so that when B slows down and loses rotational angular momentum, its orbital angular momentum is boosted by a similar amount (there are also some smaller effects on A's rotation). This results in a raising of B's orbit about A in tandem with its rotational slowdown. For the other case where B starts off rotating too slowly, tidal locking both speeds up its rotation, and lowers its orbit.

Locking of the larger body: The tidal locking effect is also experienced by the larger body A, but at a slower rate because B's gravitational effect is weaker due to B's smaller size. For example, the Earth's rotation is gradually slowing down because of the Moon, by an amount that becomes noticeable over geological time in some fossils. For similar sized bodies the effect may be of comparable size for both, and both may become tidally locked to each other. The dwarf planet Pluto and its satellite Charon are good examples of this— Charon is only visible from one hemisphere of Pluto and vice versa.

Rotation-Orbit resonance: Finally, in some cases where the orbit is eccentric and the tidal effect is relatively weak, the smaller body may end up in an orbital resonance, rather than tidally locked. Here the ratio of rotation period to orbital period is some well-defined fraction different from 1:1. A well known case is the rotation of Mercury—locked to its orbit around the Sun in a 3:2 resonance.


Iar despre Luna, alte detalii aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Moon

Fenomenul "tidal locking" nu e nici pe departe singular Lunii:

Citat"List of known tidally locked bodies

Locked to the Sun
Mercury (in a 3:2 rotation:orbit resonance)

Locked to the Earth
Moon

Locked to Mars
Phobos
Deimos

Locked to Jupiter
Metis
Adrastea
Amalthea
Thebe
Io
Europa
Ganymede
Callisto

Locked to Saturn
Pan
Atlas
Prometheus
Pandora
Epimetheus
Janus
Mimas
Enceladus
Telesto
Tethys
Calypso
Dione
Rhea
Titan
Iapetus

Locked to Uranus
Miranda
Ariel
Umbriel
Titania

Locked to Neptune
Proteus
Triton

Locked to Pluto
Charon (Pluto being itself locked to Charon) "

cat despre afirmatia ta, cu constructii si forfoteala, este de aceeasi natura ca si cum eu as spune ca pe partea cealalta sunt copaci patrati si tot acolo se duc sufletele mortilor de pe Pamant. Eu spun adevarul!

CitatLuna a fost tractata in pozitia ei actuala de catre altcineva
Intr-adevar, daca te uiti cu luneta suficient de puternica, se vede si acuma sfoara cu care au tractat-o, deci, ai dreptate in afirmatia ta, suna credibil, si nici nu e senzational.

CitatRolul lunii este, in afara de a fi o baza apropiata de Pamant, daca vreti sa filtreze energiile cosmice pentru Pamant.
poti explica mecanismul filtrarii energiilor cosmice? Care energii? Cele cuantificate de fizica, sau cele necunoscute, dar putem vorbi lejer despre ele, nefiind verificabile?


Deci, Sevastase: afirmatii fara acoperire,pana la probele contrarii EVIDENTE, care sa demonstreze CLAR greseala si chiar minciuna pe care ne-o furnizeaza datele stiintifice. Si sa stii ca si tu, daca te dotezi cu intrumente performante, poti VEDEA CU OCHII TAI ca cutare satelit, al lui Saturn de exemplu, e in sincronicitate cu orbita sa ("tidal locking").
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

sevastase

Nu stiu ce fumezi tu ciuciulete dar te rog da-mi si mie !  :lol:

pri3st3ss

Citat din: sevastase din  12 Mai 2008, 21:23:20
Nu stiu ce fumezi tu ciuciulete dar te rog da-mi si mie !  :lol:
da-i si lui,ciuciulete,poate se trezeste :-D
ciuciulete,imi pare rau,dar ma manancau tare degetele,trebuia sa o scriu,sorry
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

sevastase

Citat din: pri3st3ss din  12 Mai 2008, 21:31:50
da-i si lui,ciuciulete,poate se trezeste :-D
ciuciulete,imi pare rau,dar ma manancau tare degetele,trebuia sa o scriu,sorry
Deci sa inteleg ca incurajezi consumul de droguri ?

DepthOfField

Sevastase, nici nu ma droghez, daca chiar atat te intereseaza persoana mea. Nici macar nu fumez tigari normale de tutun sau orice altceva si nici nu am fumat.
oricum eu te-am intrebat ceva si te-am rugat sa argumentezi, ca daca doar arunci cu informatii nonconformiste si fanteziste fara pic de raspundere, e logic ca poti fi ironizat.
deci ai face bine sa raspunzi sau sa-ti argumentezi afirmatiile, tocmai pt a incerca a face lumina.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

pri3st3ss

Citat din: sevastase din  12 Mai 2008, 21:44:54
Deci sa inteleg ca incurajezi consumul de droguri ?
..pai poate te lasi de ale tale,ca au efect ciudat...ori nu erau in termen,ori sunt contrafacute,ori reptilienii  au pus ceva la cale  :-D
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

sevastase

Citat din: pri3st3ss din  12 Mai 2008, 22:21:23
..pai poate te lasi de ale tale,ca au efect ciudat...ori nu erau in termen,ori sunt contrafacute,ori reptilienii  au pus ceva la cale  :-D
Cand iti serbezi majoratul?

jaffa

de fapt ceea ce spune sevastase eu am citit cu mult timp in urma intr-una din cartile lui daniken, era o ipoteza nou lansata, numai bine ptr a incinge capetele unor aventurieri. O parte de adevar poate fi in asta, dar cu siguranta nu intru totul.

Cautatorul

Citat din: sevastase din  12 Mai 2008, 11:44:03
Luna este un corp ceresc daca vreti partial artificial.

De acord. E partial artificial pentru ca deja contine multe obiecte pamantesti. Deci nu e 100% natural (corpul ceresc Luna).

Citat din: sevastase din  12 Mai 2008, 11:44:03
Este goalape dinauntru ca si fiecare corp ceresc care exista sau a existat inclusiv soarele/sorii.

Deci si stelele sunt goale?  De acord ca pot exista pesteri si cavitati uriase, dar pana a spune ca e goala, e cam mult (parerea mea). E normal ca o civilizatie care-si pune baze pe luna sa si le faca in adancime. Sunt astfel protejati de razele cosmice si de eventualii meteoriti, in plus variatiile de temperatura in interiorul lunii sunt aproape nule.
Cat de goala e luna? Cat ar trebui sa fie densitatea materialului solid exterior daca in interior Luna ar trebui sa fie goala?

Citat din: sevastase din  12 Mai 2008, 11:44:03
Luna nu se roteste din motive artificiale pentru ca partea intunecata e plina de constructii si forfoteala. Luna a fost tractata in pozitia ei actuala de catre altcineva. Rolul lunii este, in afara de a fi o baza apropiata de Pamant, daca vreti sa filtreze energiile cosmice pentru Pamant. Este goala, are atmosfera, si sunt suficiente cladiri sa faci cateva orase.

Luna nu are nici o parte intunecata. Luna are o parte ascunsa in sensul ca acea parte nu poate fi vazuta niciodata de pe Pamant. Dar acea parte nu e deloc intunecata. Imagineaza-ti urmatoarea succesiune: Soare, Luna, Pamant. Fata lunii care nu e vizibila de pe Pamant, tocmai e luminata de Soare.
Deci constructiile si atmosfera sunt pe suprafata sau in interiorul ei?

Pana la urma topicul a inceput cu niste filmulete a unei constructii filmata pe Luna, filmulete care nu se mai pot accesa. Mai are cineva acele filme? Sau stie cineva unde mai pot fi gasite?

Eu am gasit ceva filmulete pe youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=MWkGTJEK0Mc
http://www.youtube.com/watch?v=NH7XPMWc8ig

Pe de o parte sunt unii care incearca sa ne convinga ca omul n-a ajuns pe Luna si ca aselenizarea e o facatura, pe de alta parte altii incearca sa ne convinga din contra, ca au ajuns, dar ca au gasit extraterestrii. Care o fi adevarul?

jedimisu

Citat din: pri3st3ss din  11 Mai 2008, 19:09:28
Luna – atracþie fatalã

Ingo Swann, un specialist în fotografie, a scris o carte ("Penetration"), despre cum a fost recrutat sã lucreze pentru NASA la un set de fotografii luate de misiunea Apollo- Soyuz din 1975. Swann a auzit cã aselenizãrile fuseserã interzise din 1971 tocmai pentru cã toþi astronauþii au raportat activitãþile unor entitãþi necunoscute pe Lunã, ultimele misiuni fiind chiar defectate de cãtre acestea.
El a descoperit în fotografii ºi ruinele unor construcþii inteligente, pe lângã nave spaþiale de tehnologie nonterestrã, active. De aceea se îndoieºte cã Apollo 20 a fost lãsatã sã aselenizeze ºi cã s-ar fi gãsit cadavrul "antic"al unei umanoide.

www.adevarul.ro

Adevarul asta minte de ingheata apele la Ecuator. Eu am citit Penetration de Ingo Swann si nu e vorba de ce se scrie aici. In primul rand ca nu e "specialist in fotografie"  :lol:, si nu a lucrat pentru NASA. Orice filmulet de pe youtube cu Ingo poate proba asta. Este "specialist", daca vreti si va place termenul, in remot viewing si a fost pe Luna... fara sa se deplaseze. Ca a fost si pe Jupiter e alta mancare de fish. Penetration este o carte, dupa cum ii spune si subtitlu (The Quest of Extraterestrial and Human Telepathy) despre un anumit razboi psihologic, telepatic presupus de el intre ET si oameni. E despre limitele sociale, ignoranta, prostie, mistificare si artizanii ei, etc. Nu e gargareala de carte, e una dintre cele mai bune carti care s-au scris despre ET si "societal boxes", dupa cum o afirma multi pe net (Bob Dean si multi din Project Camelot), nu eu. E foarte rara, dar cu ceva sudoare a fruntii o gasesti. Citita cu atentie, e o revelatie, trust me!
Desi nu s-a mai scris in acest post de ceva vreme, o fac pentru ca afirmatia si sursa ma scot din pepeni.  :martiansad:
Nenea pri3st3ss, imi pare rau, dar ai comis-o de data asta. Informatiile din surse trebuie si ele verificate, fie chiar si pe wikipedia asta http://en.wikipedia.org/wiki/Ingo_Swann. Ia timp, e drept, dar asta de dragul adevarului, si nu acel Adevarul.ro, ca astia nu-si merita numele. Mai aduc argumente in favoarea acestei afirmatii, dar ar fi  off topic.

klingonianul mascat

Server not found
Firefox can't find the server at mystery.mundoserver.org.

    *   Check the address for typing errors such as
          ww.example.com instead of
          www.example.com

    *   If you are unable to load any pages, check your computer's network
          connection.

    *   If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
          that Firefox is permitted to access the Web.
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

VREO CONSPIRATIE?
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)