Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

LUNA, satelit natural sau nava spatiala?

Creat de APOLLO, 23 Iunie 2005, 21:27:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Citat din: horia2008 din  20 Iunie 2012, 22:52:24
... sau ceva Iron Sky :|

Ori ceva Nazi-NAZA-Base - tot un drac in definitiv. :evil: :fullmoon:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

horia2008

#226
Citat din: Xanadron din  20 Iunie 2012, 23:31:46
Citat din: horia2008 din  20 Iunie 2012, 22:52:24
... sau ceva Iron Sky :|
Ori ceva Nazi-NAZA-Base - tot un drac in definitiv. :evil: :fullmoon:
Pai la asta ma refeream, desigur  :evil: :roll: :moon: :fullmoon:
Si ca sa nu sarim in off-topic de la referinta, poza pare interesanta, sa nu zic promitatoare, daca e pe bune, avand in vedere sursa, diferita de a celorlalte poze cu presupuse artefacte/formatiuni oarecum similare care mai circula, 'facute' au ba; parerea mea


prodcomb

Citat din: spooky din  08 Iulie 2005, 00:15:38
salut si tie marian.

referitor la inscriere... s-a mutat site-ul de pe un server pe altul si au fost mici probleme / detalii tehnice care s-au rezolvat.

singura dovada stiintifica si irefutabila, se contureaza pana acum, am descoperit-o recent si se refera la identificarea unui obiect cvasi-geostationar in 1906, in poze surprinse the observatorul astronomic din Viena in timpul cartografierii cerului de catre Joh Palis si Max Wolf, "Catalogue de Ciel" si demult uitate prin arhive.

restul... sunt teorii, supozitii, intrebari si raspunsuri care, mai mult sau mai putin  se pun cap la cap. nu vreau dovezi concrete... vroiam sa spun altceva. ca noi presupunem ca luna a influentat si a creat acele maree si estuarurile. doar presupunem. si daca era vorba despre altceva totusi?

sunt doar intrebari, nu si raspunsuri...

Mai fac o încercare şi îl întreb din nou pe spooky dacă mai subscrie la cele afirmate mai sus?
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

elena78

#229
Citat din: Tayka din  17 Iunie 2012, 19:38:12

Aşa dar cam asta voiam eu să spun despre enigmatica Lună la care urlă câinii noaptea şi care spre deosebire de noi oamenii simt că ceva mişună pe acolo.

enigmatica luna la care urla cainii noaptea ,bine zici domnule  Tayka, nu numai cainii urla dar si umanii!!cand este luna plina   se pare ca totul misuna , cu luna plina oare se fac sacrificii umane prin  castelele  medievale?? luna  plina reprezinta  oare  un mare sistem generator de energie ??luna oare reprezinta  centrul de control al reptilienilor care  manipuleaza  si regolarizeaza  viata pe  Pamant????Multe raspunsuri le putem gasi  citind  lecturile cosmologului Carl Sagan  Din cate am citit  un anume om de stiinta Arnold Lieber psiholog al universitatii  din  Miami  impreuna   cu colegii lui  au studiat  datele privind crimele comise  in anumite  inchisori ,si au observat ca cand se apropia   luna plina   si luna noua crimele cresteau ,apoi   crimele scadeau  cu primul  si ultimul patrar.Din care se pare  cand este luna plina sunt multe conflicte  in inchisori insa nu se vorbeste  in televiziuni despre asa ceva .Chiar si Aristotel  filozoful  Greciei ,credea  ca luna plina  influienteaza  creierul ,organul cel mai ,,umed ,,  a corpului..Astrologia  Vedica  care apare  si in antica cultura  Valle de Indo  spunea ca luna  guverneaza  mintea  ,gandurile si  emotiile  umanilor ...



zaharosu

#230
Apropo de Luna, am avut ocazia sa merg sa-l vad pe David Icke la Wembley arena  in Londra pe 26 octombrie.El zice ca Luna este folosita ca o antena uriasa , care amplifica si trimite pe Pamant vibratii joase de pe ...Saturn.
   Afirmatia lui pare care fantezista , dar si interesanta in acel timp .
linku cu partea unde vorbeste despre acest subiect :
David Icke - Remember Who You Are - Saturn Moon Matrix - Wembley Arena London 2012

elena78

 din punctul de vedere  a lui David Icke  se pare reptilienii -cei care comanda planeta noastra  au instalat  in interiorul Terrei  un sistem tehnologic  pentru a transmite si a trimite  informatii catre si de la luna  ca sa contribuie la realitatea  vibrationala ..Filmul   hollyoodian  care a fost facut in anul 1998 reprezinta   perfect  realitatea ,personajul interpretat  e Jim Carrey ,este un om  nascut  in un reality  televiziv  care se petrece  pe o insula ,,pierduta,, de restul lumii ...Centrul operativ  de ,,The Truman Show ,, unde vine orchestrata intrega scena  seamana  uluitor cu luna  noastra .Daca nu  a-ti vazut acest film ,va rog sa-l vedeti ,.merita,poate veti avea asa o idee de cum suntem ,,orchestrati ,,de la luna ..

p.s. il puteti lua de aici :


http://www.cinemagia.ro/filme/the-truman-show-truman-show-2763/

Xanadron

Culmea-i ca subscriu in mare parte la teoriile expuse de David Icke in clipul postat mai sus de colegul zaharosu - pe care abia acum l-am remarcat si care chiar merita urmarit.
Spre deosebire de ipotezele lui mai putin plauzibile - alea cu reptoizii "shape-shifteri". :-)

Chiar daca unele concluzii Icke-iene pot fi eronate (cum ar fi cea privitoare la posibilitatea depasirii barierei iluziei Matrixului doar la viteze supraluminice).
In orice caz, si eu cred ca exista o conexiune invizibila, dar "operationala" Saturn-Luna-Terra, :planet: indiferent de natura ei si de modul de influentzare a umanitatii de catre Observatorii / Supraveghetorii aflati sub Creatori (Cronos?!) prin intermediul ei.

P.S. Interesant e ca David Icke "atinge" cumva vreo 10 topicuri de pe RUFOn. :-D
Incluzindu-i pe Norman Bergrun (The Ringmakers of Saturn), Carlos Castaneda (Arhonti, Invataturile lui Don Juan) sau pina si textul "criptic" recent pomenit p-aici al formatiei Queen. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

classic

Un set de fotografii de detaliu ale suprafetei lunare, pentru pasionati:
Imagini panoramice ale misiunii Apollo (1) si (2) (3)
Realizari 3D computerizate ale suprafetei solului selenar (4)
O teorie a pamantului cu doua luni (5)

P.s. Sper sa nu fiu pe din afara subiectului  :roll:
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

elena78

#234
 din cate se stie scriitorul  si  omul de stiinta Don Wilson  in  cartea sa ,, Our Mysterious  Space ship Moon ,, ..dezvaluie anumite mistere   si care ne face referire la luna  cum ca ar fi artificiala  ,nicidecum  naturala.. .aceste mistere  par sa fie urmatoarele:
1..De ce luna este o lume anomala   adica  prea mare   pentru a fi un satelit natural al Pamantului ??
2.De ce anumite roca-.roci   care se afla pe luna sunt mult mai antice  decat Pamantul  sau chiar  mult mai antice fata de sistemul nostru solar???
3 de ce se afla  ,,mascon pe luna??
4.de ce luna  este uscata  ca praful  chiar daca in diferite ocazii prezinta anumiti vapori  de apa??
5. de ce luna ,,vibreaza  ca un  imens  gong,,  trimitand ,,socuri ,, fie in interiorul ei  cat si la mari   distante  fata de ea??
6.de ce nu se  vede fata ascunsa a ei??
7.de ce  crateriile lunare sunt asa  prea putin profunde ??

multe intrebari care ne pune pe ganduri....


zaharosu

Am primit de 'mos' un telescop, si ma apuc de studiat luna  :-).... o sa raspund eu la intrebarile de mai sus .

Cautatorul

#236
Citat din: elena78 din  07 Decembrie 2012, 21:53:45

6.de ce nu se  vede fata ascunsa a ei??
multe intrebari care ne pune pe ganduri....

Pentru ca daca s-ar vedea nu ar mai fi ascunsa...    8-)

Acum serios vorbin la intrebarea asta s-a raspuns. Nu e nici un mister. Si la celelalte exista unele raspunsuri la altele sunt inca teorii.
De ce nu se vede fata ascunsa a ei? Pentru ca durata miscarii de rotiatie in jurul axei sale este egala cu durata de rotatie a  Lunii in jurul Pamantului. De ce se intampla acest lucru? Uite aici niste informatii utile:

http://www.micropedia.ro/de-ce-luna-ne-arata-mereu-aceiasi-fata/
http://www.scientia.ro/component/jooanswers/details/Exista-vreo-explicatie-pentru-faptul-ca-Luna-are-mereu-aceeasi-fata-indreptata-catre-Pamant-_845.html

Si faptul ca nu un fenomen unic si ciudat afla ca si alti sateliti ai altor planete arata aceeasi fata catre planeta lor.


"IO are o rotaţie în jurul axei egală cu revoluţia în jurul planetei mamă, şi o orbită aproape circulară, acestea fiind probabil efectele unor puternice forţe mareice. Astfel, prezintă spre Jupiter aceeaşi faţă, întocmai ca satelitul nostru natural.
....
Ganymede nu are atmosferă, detectându-se doar urme de ozon. Însă într-un viitor, acesta ar putea avea, ca şi Europa, o atmosferă rarefiată de oxigen.
Orbita satelitului este în rezonanţă cu cea a lui Io şi Europa, în raport de 1:2:4. De asemenea prezintă şi el aceeaşi faţă către Jupiter."

http://www.scientia.ro/blog-gabriela-costache/2904-sistemul-solar-satelitii-lui-jupiter.html

"Titan orbitează Saturn în aproape 16 zile. La fel ca Luna, şi de altfel ca mulţi alţi sateliţi ai planetelor mari, perioada de rotaţie şi cea de revoluţie coincid, arătând mereu aceeaşi faţă către planeta ce-l găzduieşte.
...
Enceladus
De aproape 33 de ore are nevoie să completeze o orbită completă şi este în rezonanţă de 2:1 cu Dione. Se roteşte, ca şi Titan, sincron cu perioada de revoluţie."
http://www.scientia.ro/blog-gabriela-costache/3084-sistemul-solar-satelitii-lui-saturn.html

Deci fenomenul acesta e mai mult o regula decat o exceptie ciudata.

Mi-e lene acum sa te lamuresc si cu unele din celelalte intrebari.

StarDust

#237
Cateva raspunsuri rapide:

1..De ce luna este o lume anomala   adica  prea mare   pentru a fi un satelit natural al Pamantului ??    - Este normala, de aceea orbiteaza Terra asa cum o face in acest moment.
2.De ce anumite roca-.roci   care se afla pe luna sunt mult mai antice  decat Pamantul  sau chiar  mult mai antice fata de sistemul nostru solar??? - Gresit, rocile au aceeasi varsta cu Terra, dovedit.
3 de ce se afla  ,,mascon pe luna?? - Mascon???  :?
4.de ce luna  este uscata  ca praful  chiar daca in diferite ocazii prezinta anumiti vapori  de apa?? - Gresit, nu exista vapori de apa Pe Luna, apa, acolo unde e e "bocna"
5. de ce luna ,,vibreaza  ca un  imens  gong,,  trimitand ,,socuri ,, fie in interiorul ei  cat si la mari   distante  fata de ea?? - Gresit, nu transmite vibratii departe caci e in vid. "Vibreaza" datorita densitatii mici.
6.de ce nu se  vede fata ascunsa a ei?? - Raspuns oferit de Cautatorul
7.de ce  crateriile lunare sunt asa  prea putin profunde ?? - Pentru ca atunci cand a fost supusa la bombardamentul cosmic Luna era inca aproape lichida, magma astupand rapid craterele ulterior solidificandu-se si ramanand (aproape) neschimbata pana in ziua de astazi.

P.S.
Citat din: zaharosu din  07 Decembrie 2012, 22:55:57
Am primit de 'mos' un telescop, si ma apuc de studiat luna  :-).... o sa raspund eu la intrebarile de mai sus .

Succes!  ;)  Sa-l folosesti cu spor!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

elena78

Citat din: StarDust din  07 Decembrie 2012, 23:30:43
Cateva raspunsuri rapide:

1..De ce luna este o lume anomala   adica  prea mare   pentru a fi un satelit natural al Pamantului ??    - Este normala, de aceea orbiteaza Terra asa cum o face in acest moment.
2.De ce anumite roca-.roci   care se afla pe luna sunt mult mai antice  decat Pamantul  sau chiar  mult mai antice fata de sistemul nostru solar??? - Gresit, rocile au aceeasi varsta cu Terra, dovedit.
3 de ce se afla  ,,mascon pe luna?? - Mascon???  :?
4.de ce luna  este uscata  ca praful  chiar daca in diferite ocazii prezinta anumiti vapori  de apa?? - Gresit, nu exista vapori de apa Pe Luna, apa, acolo unde e e "bocna"
5. de ce luna ,,vibreaza  ca un  imens  gong,,  trimitand ,,socuri ,, fie in interiorul ei  cat si la mari   distante  fata de ea?? - Gresit, nu transmite vibratii departe caci e in vid. "Vibreaza" datorita densitatii mici.
6.de ce nu se  vede fata ascunsa a ei?? - Raspuns oferit de Cautatorul
7.de ce  crateriile lunare sunt asa  prea putin profunde ?? - Pentru ca atunci cand a fost supusa la bombardamentul cosmic Luna era inca aproape lichida, magma astupand rapid craterele ulterior solidificandu-se si ramanand (aproape) neschimbata pana in ziua de astazi.

P.S.
Succes!  ;)  Sa-l folosesti cu spor!

beh!!cateva raspunsuri rapide,dar asta nu inseamna ca sunt si corecte domnule StarDust!
multe din  ideile pe care le-ai expus aici sunt absolut gresite,iti respect parerea dar asta nu inseamna  ca  sunt acord cu ea . iti dau un sfat pretios ..  studiaza te rog lecturile lui Don Wilson ,Mikhail  Vasin , Alesander Shcherbakov si  Isaac Asimov  :wink: ... ..

jean

Voiam sa intervin in legatura cu transmiterea vibratiilor in afara luni, dar a facut-o deja StarDust.
Draga Elena, sper sa nu te superi pe mine, StarDust si ceilalti au dreptate. Ce spun ei este vorba de cercetare stiintifica, nu lecturi, cum le sugerezi tu sa studieze. Pana la probe concrete, Luna ramane totusi un stelit natural.
Adevarul este dincolo de noi