Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

horia2008

Alte speculatii (mai mult sau mai putin interesate sau credibile) de asta data din presa mainstream
http://www.hotnews.ro/stiri-international-14216796-demisia-papei-putea-efectul-unui-raport-secret-revolta-unui-sfant-parinte-fata-deriva-unei-biserici-institutie.htm
CitatDecizia Papei Benedict de a se retrage din functie ar putea fi rezultatul unei serii de factori care au culminat cu esecul reformarii Curiei Romane, aparatul administrativ al Vaticanului, si cu un raport secret elaborat de trei cardinali in urma scandalului supranumit "Vatileaks", scrie, intr-un editorial preluat de Mediafax, expertul Corriere della Sera Massimo Franco.
.........................
Conform publicatiei Il Fatto Quotidiano, evenimentele din ultimul an, inclusiv scandalul scurgerilor de informatii, ar fi fost o manevra a Suveranului Pontif pentru limitarea puterii secretarului de Stat Tarcisio Bertone, seful aparatului politic si diplomatic al Vaticanului. Potrivit Il Fatto Quotidiano, Bertone ar fi fost de fapt obiectivul central al scandalului supranumit "Vatileaks". Intr-o ultima decizie, Papa Benedict numise sase cardinali noneuropeni tocmai pentru a diminua influenta lui Bertone, care doreste un viitor papa italian, probabil Angelo Scola, Arhiepiscopul de Milano.
Hmmm...., cum ramane cu Petre Romanul, Tarcisio Pietro Evasio Bertone nascut in Romano Canavese, Piedmont.....?? :| :? :-o



Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

acme

Citat din: horia2008 din  13 Februarie 2013, 12:28:26
Alte speculatii (mai mult sau mai putin interesate sau credibile) de asta data din presa mainstream

Sa mai adaug o speculatie: a demisionat ca sa evite mandatul de arestare al celor de la ITCCS
http://itccs.org/2013/02/13/pope-benedict-resigned-to-avoid-arrest-seizure-of-church-wealth-by-easter/

Mie insa nu mi-e clar ce fel de tribunal e acesta, daca poate aresta oameni, etc; poate ma ajuta niste colegi cu experienta juridica.
We're born alone, we live alone, we die alone.

sunnyboy

acme, eu cred ca glumesti! Respectivul "tribunal" alcatuit din un (!) membru, Kevin Annett, e o adresa de webmail cu un telefon din Canada: "hiddenfromhistory1@gmail.com You can reach Kevin Annett in Canada at 250/591.4573", cu sediul declarat (?) in UK si cu infatisare, daca eu traduc corect: "Convening Session: Monday, September 12, 2011 in London" iar articolul respectiv e scris de la biroul central din Bruxelles!
Intrand in articol, il acuza pe Papa-Ratzy de niste kestii grave (ca de ex. crime impotriva umanitatii), fara sa prezinte niciunfel de dovezi spunand ca are informatii "pe surse", conform acuzatiilor unei natiuni europene pe care nu o numeste! Stilul mi se pare asemanator celui al lui Benjy japonezu' (vezi forumul aici de fata!)
Parerea mea e ca nu trebuie sa plecam urechea la cancanteveuri, oteveuri si vecetudori, chiar venind din spatiul anglo-saxofon! Tot asa, pot sa-mi fac tribunal si eu acasa (adica un site web, care sa nici nu fie la mine acasa, de fapt)!
Si asa, cu site-uri din astea, ajungem sa cenzuram internetul!

Arhanghelul

#2824
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

sunnyboy

#2825
@Arhanghelul: pai, potrivit ONU, Coreea de Nord nu are voie sa faca teste nucleare, cum nu as avea nici eu voie pe persoana fizica daca as cumpara un teren suficient de mare oriunde pe glob ca sa mi-o permita (cum ramane cu dreptul - sfant, alienabil, democratic- asupra proprietatii?) ca nu-s putere nucleara deja! Adica unii au dreptul, altii nu! Pai, fetele acelea defiland in fustite in Coreea de Nord par deosebit de deschise si simpatice! De ce n-au voie si ele sa se apere de invadatorii din strainatate cu un pic de boamba atomica? Imi sare gandul la linkul ala al user-ului abyss de pe pagina comica despre explicarea unui extraterestru ce-i ala guvern... adica unii au voie, altii nu... si toata lumea e de acord cu asta...
Tot potrivit yahoo care citeaza dailymail, s-a prabusit ceva acoperis al unui reactor la Cernobal zilele astea... de la prea multa zapada... si nu e nci o problema... oare?
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2278063/Chernobyl-Huge-section-roof-covering-nuclear-reactor-exploded-1986-collapses-weight-snow.html

Arhanghelul

#2826
Citat din: sunnyboy din  13 Februarie 2013, 22:46:43
Tot potrivit yahoo, s-a prabusit ceva acoperis al unui reactor la Cernobal zilele astea... de la prea multa zapada... si nu e nci o problema... oare?

Colegu ...   radhoo ... daca esti pe "faza" ... poate ne ... ajuti ...

Multumim ... anticipat ...  :mrgreen:

Citat din: Cautatorul din  01 Noiembrie 2012, 20:51:34
Citez ce spune dl. director: "Dacă ar fi făcut acest lucru, ar fi văzut că astfel de informaţii sunt puse permanent şi fără restrictii la dispoziţia publicului de către Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, pe baza datelor de mediu furnizate de agenţiile regionale/judeţene pentru protecţia mediului care îi sunt subordonate acesteia"

Adica sunt puse permanent si fara restrictii la dispozitia publicului acele date? Unde pe ce site? La ce telefon putem suna ca sa aflam aceste date?

Si unde pot vedea radioactivitatea din acest minut?  Si la 4 dimineata unde pot vedea nivelul de radiatii din Braila de exemplu? Ca doar spune ca informatiile sunt puse permanent si fara restrictii. Permanent este si duminica si la ora 3 dimineata.

Si in caz de accident nuclear real ne vor spune datele reale sau cele linistitoare?

Sa nu uitam ca in Japonia guvernul a mintit populatia linistind-o ca nu-i pericol si alte bla bla blauri. Doar cei care avea aparate personale de masurat radiatiile stiau adevarul. Chiar si administratorul acestui site (forum) a avut o initiativa in a masura si a face publice zilnic informatii legate de radioactivitatea din Romania pe un alt site infocon.ro.

http://www.infocon.ro/2011/03/nivelul-radiatiei-in-romania-in-limite-normale-aprilie/

Stim ca guvernele mint de fiecare data cand este un pericol pentru populatie. In toate filmele se arata ca atunci cand este un pericol pentru populatie (filmul 2012, Independence Day, etc) guvernele nu anunta populatia ci doar atunci cand nu se mai pot ascunde informatiile.
Exemplu:

"Un oficial nipon a recunoscut ca le-a ordonat muncitorilor sai sa acopere cu plumb dozimetrele care evalueaza cantitatea radiatiilor in timp ce lucrau in centrala afectata de cutremurul devastator care a lovit Japonia din martie 2011 de la Fukushima.

"M-am gandit sa acopar cu plumb dozimetrele pentru ca alarma suna incontinuu. Am gresit", a recunoscut Teruo Sagara, oficialul japonez, intr-o conferinta de presa. Imediat dupa ce a recunoscut ca a mintit in privinta radiatiilor, Sagara a fost demis din functie, informeaza Asia One. "
http://www.ziare.com/international/japonia/angajatii-de-la-fukushima-au-mintit-in-privinta-radiatiilor-1180607

Sau: http://www.ziare.com/international/japonia/radiatiile-de-la-fukushima-mai-puternice-decat-s-a-declarat-oficial-greenpeace-1197405

Si decat nici o informatie cum nu dau institutele lui peste prajit mai bine o informatie care spune ca radiatia are o valoare aproximativa de...

Cat despre credibilitatea institutelor guvernamentale.... ca nu vreau sa amintesc de Cernobal ca toata lumea o sa de vina pe regimurile comuniste dar sa nu uitam ca si in tarile capitaliste nu s-a anuntat imediat populatia.

Asa ca speram sa functioneze cat mai mult timp. Apropo nu vinzi jucaria dupa ce se termina perioada experimentala?  :wink:
Sau cat ar costa sa-mi faci si mie una? Poate facem o retea nationala ...  :-)
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4265.0.html
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

alx

#2827
Citat din: sunnyboy din  13 Februarie 2013, 22:46:43
Tot potrivit yahoo care citeaza dailymail, s-a prabusit ceva acoperis al unui reactor la Cernobal zilele astea... de la prea multa zapada... si nu e nci o problema... oare?
Din ceea ce stiu eu,nu ce e deasupra ar trebui sa ne ingrijoreze,ci ceea ce este jos,la mare adancime.Si ma refer la nucleul reactorului,care continua sa functioneze,asta pentru ca nu a mai existat nici un inhibitor-recte bare de grafit,pentru reactia termo-nucleara.Si aici problema cea mai mare este ca nu exista o procedura de interventie,iar acel nucleu coboara tot mai mult in pamant,topind tot ce e pe langa el.Ma intreb ce se va intampla cand acesta va ajunge suficient de jos,in panza freatica...in fapt,indraznesc sa afirm ca daca ajunge la panza freatica,explozia care va urma va fi probabil mult mai mare decat explozia initiala,iar consecintele...vi le puteti imagina si singuri.
  Ca sa fiu si on-topic,uite aici inca ceva ce ar putea fi catalogata drept stire,desi e destul de veche,legata tot de acest faimos reactor...si de altele. ;D

http://piatza.net/enigmele-de-la-cernobal/
"Multe enigme legate de catastrofa de la Cernobâl din 26 aprilie 1986 au rămas încă şi astăzi neexplicate. Profesorul Georges Lochak, preşedinte al Fundaţiei Louis de Broglie, fundaţie franceză pentru cercetare fundamentală în domeniul fizicii, aduce în discuţie unele dintre acestea."
   Nu stiu cat de adevarate sunt aceste informatii,insa ar putea fi...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

sunnyboy

Care din panzele freatice, ca sunt mai multe, in straturi! D.p.d.v. al "panzei" ar fi mai bine ca materialul radioactiv- ma gandesc eu- sa bubuie adica sa consume energie decat sa se scurga in apa !
Referitor la ce citeaza piatza.net... pe site-ul d-lui Lochalk scrie (daca inteleg eu) ca nu s-a afundat miezul: "Pendant ce temps, Urutskoiev et ses collaborateurs amassaient des observations étonnantes :
le coeur du réacteur n'avait pas fondu (loin de là !), les barres d'uranium s'entassaient brisées,
au fond du réacteur. La peinture des parois intérieures, restée intacte, prouvait que la
température n'avait pas dépassé 300 degrés.
Les barres de graphite, prétendument incendiées et responsables de la lueur éclatante audessus
du réacteur, étaient toutes là, à l'exception de quelques unes.
En revanche, on a trouvé 10 tonnes d'aluminium (métal absent de la construction) et des
quantités moindres de différents éléments chimiques, absents eux aussi à l'origine.
Témoignages de transmutations inhabituelles."
http://lochak.com/Z-files/V_Article_Sur_Le_Japon_Georges_Lochak.pdf

alx

OFF-TOPIC
@sunnyboy
Chiar nu cred ca mai conteaza in care panza freatica ajunge...pentru ca tu trebuie sa intelegi un lucru:daca reactorul ala ar fi fost oprit,sau ar fi putut fi oprit,nu s-ar fi intamplat ceea ce s-a intamplat.Din pacate,in acest moment,miezul reactorului este functional si functioneaza,insa fara racire! De aceea spuneam ca temperaturile de acolo sunt atat de mari incat topeste tot in jurul lui.Iar faptul ca nu-stiu-cine afirma ca reactorul e bine-mersi la locul...ei bine,astea sunt doar...povesti.Pentru ca NIMENI nu mai are acces in acea zona,din cauza sarcofagului de beton.Asa ca putem doar intui ce se petrece acolo...insa pun pariu ca intuitia mea este mai corecta decat a aluia,chiar si prin prisma faptului ca el nu cred ca are voie sa spuna...adevarul.
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii


fiulploii

Citat din: Xanadron din  12 Februarie 2013, 20:33:39
Eu mi-as fi pus aceeasi intrebare doar daca numitul fulger (real, clar)
Revin si intreb : cum a fost capturata fotografia? Exista vreo camera live in pozitia aia? Sau a fost facuta cica cu un aparat foto?
Fiindca anul trecut- de exemplu - am fost cu un tip meserias in domeniu la vanatoare de capturat fulgere  :-D
Rabdare multa , noroc si un simt special pe langa gena de arta fotografica activata - cerintele necesare si suficiente .
Greu de tot insa nu imposibil .
  Daca chiar a fost real - din cauze naturale- si capturat cu aparat foto tipul respectiv poate sa joace la loteria europeana si sa castige fara probleme.
  Parerea mea.. 

Arhanghelul

Citat din: fiulploii din  14 Februarie 2013, 19:24:24
Revin si intreb : cum a fost capturata fotografia? Exista vreo camera live in pozitia aia? Sau a fost facuta cica cu un aparat foto?
Fiindca anul trecut- de exemplu - am fost cu un tip meserias in domeniu la vanatoare de capturat fulgere  :-D
Rabdare multa , noroc si un simt special pe langa gena de arta fotografica activata - cerintele necesare si suficiente .
Greu de tot insa nu imposibil .
  Daca chiar a fost real - din cauze naturale- si capturat cu aparat foto tipul respectiv poate sa joace la loteria europeana si sa castige fara probleme.
  Parerea mea..

Posibil ... sa fie o camera CCTV HD ... sau mai multe (componente) din sistemul de supraveghere a Vaticanului ... la banii papali cred ca isi permit ceva de varf tehnologic ...

Lightning strikes St Peter's Basilica as Pope resigns
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Ganditorul

Ploaie de meteoriti in Rusia - cu victime si pagube materiale - azi dimineata.Armata a intervenit cu rachete de interceptare pentru a micsora impactul la sol :

http://www.cotidianul.ro/o-ploaie-de-meteoriti-a-provocat-pagube-si-raniti-in-rusia-206781/

Imagini puteti vedea pe Digi24 :

O ploaie de meteoriţi a semănat panică în Rusia. Aproximativ 50 de persoane au fost rănite după ce fragmente rezultate din dezintegrarea unui meteorit s-au prăbuşit în trei oraşe din Urali, Celiabinsk, Ekaterinburg şi Tiumen

http://www.digi24.ro/stire/Ploaie-de-meteoriti-in-Rusia-50-de-persoane-au-fost-ranite_80442

P.S. - hai in Rusia la cautat fragmente de meteoriti ...pretul este intre 5 si 2000 de $ gramul.