Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

2011 - Un megaval de manifestari OZN

Creat de Arhanghelul, 15 Aprilie 2011, 11:08:25

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

Sunt nou pe acest forum si mai putin cunoscator in multe tematici discutate aici , am o intrebare (in special pentru cei mai vechi "seniori" de pe acest forum, ce consider ca sunt cei mai avizati si au un feedback mai bun despre aceste fenomene) ... cumva se pregateste o debarcare sau un exod pe/de pe ...Terra ? ...sau sunt actiuniile PSI a unei masinatiuni diabolice de acaparare a pamantului de catre ... EI (IT/ET/NOM,etc.)

Mi se pare mie sau de la sfarsitul anului 2010 sau inmultit manifestarile aero-spatiale ?
Si dupa postarile pe internet (forumuri ,site-uri , mai ales youtube ,etc.) ... se pare ca 2011 din care au trecut aproape 100 de zile , aceste manifestari aero-spatiale sau multiplicat in progresie geometrica atat ca numar de evenimente , cantitativ ca numar de obiecte prezente per eveniment si ca distributie geografica ... se petrec aproape simultan(ore sau cateva zile) in zone ce se afla la distante mari sau chiar diametral opus pe intreg globul ...

P.S. Am mai gasit un topic deschis de un coleg nou  http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3454.0.html dar cred ca a dorit sa puna aceasi intrebare dar nu ia reusit ... enuntarea .
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

assiris

Se prea poate, oricum dacã adulmecãm mediul din jur, se simte parcã ceva misterios în eter, ceva ce trebuie sã se întâmple. Vom vedea ce. :martiansad: :ufo:

rontzo

Este evident pentru tot mai multi ca lucrurile incep sa se precipite- de altfel lucrul asta e confirmat de numeroase remarci pe mai toate thread-urile din forum, inclusiv pe directia asta
si spun asta luand in considerare o filtrare a mesajelor de tip malware sau de excroci new age gen Keisha Crowler- (impostoarea mama shamanitzoiaca) care au scopul sa induca griji, panica si sentimente negative
dar lucrul asta e semnalat de foarte multi altii pe site-urile lor dar  precum si de unele "scapari" in mass-media
evident, toti simtim asta 
..ceea ce ar merita un raspuns- si pe care acum nu ni-l putem oferi- ci doar sa ne inchipuim  una sau alta- este  sa stim odata realitatea adevarata ce urmeaza sa ni se "prezinte"
s-ar putea sa nu ne pice prea bine la digestie
Asa ca suntem in asentimentul tau..nu esti singur pe lume

PS. recent un prieten de-al meu spunea ca e extrem de posibil ca astfel de chestii sa fie deja sub nasul nostru demult, insa nivelul nostru de civilizatie si educatie nu permite sa le percepem ca fiind tehnologie extrem de avansata- (raportata la cea pamanteana publica/civila)
si tare inclin sa-i dau dreptate

Nox

De aproape jumãtate de secol se planteazã semințele în subconștientul colectiv. Prin natura lor acestea vor încolți la un moment dat. Acum e doar începutul punctului culminant. ªi e prea târziu.... inerția e prea mare.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

zamotrak

Citat din: Nox din  15 Aprilie 2011, 16:21:49
ªi e prea târziu.... inerția e prea mare.

Pentru ce,e prea tarziu, @Nox? :roll:

Arhanghelul

Cred ca se refera la faptul ca elita ne pregateste de peste jumate de secol pentru "contact"... cu nepamanteni ... dar noi tot o tinem cu ... "Batman , Batman ... si cand colo era popa " ... adica inertia religioasa ...le incurca planurile ...  :evil: :martiansmile:

Cel mai bine ne poate spune Nox .


-------------------------------------------
www.youtube.com/watch?v=-fWP2aV6TR4
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

@Lex

poi RELIGIA a  fost inventata tot de elita :p

Arhanghelul

Nasol cu planul cel mare ... http://www.templeinstitute.org/gallery_49.htm

Citat:
"Amintirea dureroasa a initiativei lui Iulian Apostatul
Sunt si voci care indeamna la mai multa prudenta si amintesc de incercarea nereusita a reconstruirii Templului, in secolul IV, la initiativa imparatului Iulian Apostatul, care intentiona prin fapta lui sa demonstreze ca Hristos ar fi fost un impostor, atunci cand profetise ca nu va ramane piatra pe piatra din Templu.
Istoricii timpului, vorbind despre acest episod, relateaza faptul ca tot ce se construia ziua se distrugea noaptea si ca din pamant ieseau mingi de foc. Incercarile au esuat, neramanand, intr-adevar, piatra peste piatra."

http://vlad-mihai.blogspot.com/2009/10/al-iii-lea-templu-de-la-ierusalim.html

Au gasit solutie la  moscheie ... vezi poza "Copy of tomorrow_gallery.jpg" .

O ciudatenie electrica sau cum sa nu te electrocutezi ...  :mrgreen:
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

Citat din: Arhanghelul din  15 Aprilie 2011, 11:08:25
[.....] am o intrebare (in special pentru cei mai vechi "seniori" de pe acest forum, ce consider ca sunt cei mai avizati si au un feedback mai bun despre aceste fenomene) ... cumva se pregateste o debarcare sau un exod pe/de pe ...Terra ? ...sau sunt actiuniile PSI a unei masinatiuni diabolice de acaparare a pamantului de catre ... EI (IT/ET/NOM,etc.)

Si una, si alta - just my two cents, of course... ;)
Una din banuielile mele am expus-o aici:

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3141.msg52062.html#msg52062
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/