Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA

Creat de Fr0styan, 02 Mai 2011, 06:29:46

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tzipi

Citat din: Xanadron din  09 Mai 2011, 23:23:02
Astept insa si opiniile unora mai avizati poate.

Nici macar nu seamana intre ei.
Nenea din stanga are atitudine de Nea' Caisa. Cel din dreapta pare uns cu toate alifiile.

melanogaster36

     Unul dintre fiii lui Osama bin Laden aruncã o nouã bombã mediaticã. Teroristul numãrul unu nu a fost ucis de americani.
Samy este convins de faptul cã tatãl sãu nu a fost omorât de trupele SEAL. Se pare cã fiul teroristului a avut o convorbire telefonicã cu doi dintre unchii sãi pe care i-a asigurat cã fratele lor nu e mort. În convorbire nu se specificã dacã Osama ar fi arestat sau dacã atacul trupelor americane ar fi fost real. Pe lângã aceastã ipotezã ºocantã, autoritãþile pakistaneze au declarat cã deþin dovezi potrivit cãrora Osama bin Laden murise cu mult înainte de presupusul raid american din Pakistan, informeazã agenþia Fars.
       Ca sa vezi!

Xanadron

Citat din: Tzipi din  10 Mai 2011, 06:15:14
Nici macar nu seamana intre ei.
Nenea din stanga are atitudine de Nea' Caisa. Cel din dreapta pare uns cu toate alifiile.

Corect - e vorba de asa-zisa "composure" a fizionomiei. 8-)
Personajele carismatice (egal daca... in rau) au o anumita expresie "intensa" a fetzei - chestie surprinsa de tine, Tzipi, in sintagma "uns cu toate alifiile".;)
Mai clar: chiar daca cei doi seamana cumva (pur anatomic vorbind, desi cu unele inadvertentze), sufletele din spatele ochilor fiecaruia din cei doi este cu totul altul.
Parerea mea, evident.

In plus, "sforarii de serviciu" :evil: care au inceput sa difuzeze asa-zise clipuri cu asa-zisul Osama avind barba vopsita :roll: s-au... deconspirat cumva singuri, :-D fiindca un islamist pur si dur ca OBL niciodata - dar absolut niciodata - nu si-ar fi canit barba. Asta (adica schimbarea aspectului dat de Allah) fiind un pacat major in conceptia lor.
Pacat inacceptabil mai ales de catre un spartan fanatic religios care a preferat traiul in pesteri, desi avea miliarde.

Citat din: dorel6 din  09 Mai 2011, 23:52:18
[....] Eu zic ca sunt doua persoane diferite.

Totusi nu stiu de ce se face atata valva cu stiri de genul acesta.Inloc sa vedem ce se petrece cu adevarat in spatele cortinei. :star:
Dorel

1. Subscriu.
2. Pai nu chiar ASTA facem aici si-acum? :roll: ("vedem ce se petrece cu adevarat in spatele cortinei.")
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Cât ne mai trebuie sã înþelegem cã e o fãcãturã de la cap ºi pânã în pânzele albe?

Moartea acestui personal trimite la urmãtorul capitol ºi anume "pericolul din spaþiu" menþionat de Von Braun.

Xanadron

Citat din: @biss din  10 Mai 2011, 22:35:14
Cât ne mai trebuie sã înþelegem cã e o fãcãturã de la cap ºi pânã în pânzele albe?

Moartea acestui personal trimite la urmãtorul capitol ºi anume "pericolul din spaþiu" menþionat de Von Braun.

Vine si ala, compadre @biss, dar inainte de "E.T. e pericoloso sporgersi" :lol: urmeaza altele, gradat (dupa scenaristul amator din JE):

1. "Razbunarea" Al-Qaeda - eventual nucleara si-n Europa, ca Japonia-i deja 30% pe butuci.
2. Implicit, un control si mai orwellian al indivizilor - si nu doar pe aeroporturi.
3. Razboiul cu Iranul (eventual acuzat de pseudocomplotul terorist de mai sus) - vad ca lumea a cam uitat de "mizilicul" asta - care cred eu ca va veni la fel de neasteptat ca anuntul cu Bin Laden.
4. Extinderea cotonogelii mondiale nr.3 cu China (ori chiar cu tarile BRIC = Brazilia, Rusia, India, China) ca prima faza a "The Anglo-Saxon Mission", in paralel cu accelerarea depopularii masive.
5. Abia acum ar urma dupa mine operatiunea false-flag Blue Beam in scop de aservire finala a resturilor de natii, "unificate de bunavoie" in felul asta.
6. Finalizarea retragerii temporare a Arienilor :martiansmile: la locul lor de bastina (Marte, evident), in paralel cu...
7. Ascunderea (abrupta, adica fara preaviz public) in buncare a sforarilor ceva mai jos plasati in ierarhia Maestrului :evil: (Dia-Bollein, adica "dezbinatorul iluzionist" in lb. araba), in momentul cind...
8. The PTB-Boys vor realiza ca relativ nebuloasele lor date privitoare la evenimentele geofizice majore se confirma la un mod mai grav decit sperasera, si in plus de asta...
9. Chiar apar "pe bune" 8-) Ai de Foarte Sus :star: (prin 2013-14 dupa mine), fiindca prea li s-a urcat la cap "managerilor babilonieni ET middle-level" :-) de pe Terra c-ar putea continua comedia asta la infinit pe carca noastra, exclusiv dupa partitura lor prea manelista si deloc aprobata prin Sirius-prima-pe-dreapta. :-D

...Si-ar mai fi citeva puncte (in care apar si nazistii - unii bronzati de prin Aldebaran si altii cu promoroaca antarctica la mustati), ba poate deveni reala si-o "Rapture" :roll: straniu organizata si doar un pic similara cu aia imaginata de Arthur C. Clarke in "Sfirsitul copilariei" - v. sondajul in curs - dar un pic de suspans nu strica... 8-)
To be continued, deci.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Ultim update, care expune si mai rusinos jalnica facatura a U.S. Govt.& Obama. :|

Analiza atenta a imaginilor arata ca pina si cablurile electrice din videourile cu asa-zisul Osama inainte de asa-zisa lui ucidere sint de 110 V (adica unele tipice retzelei electrice din SUA) - chestie greu de inghitit, din moment ce-n Pakistan retzeaua e pe 220 V. :-D

...Dar ce mai conteaza asta cind, daca verificam statistic comentariile de pe Yahoo sa zicem, la articolele despre "eroica" actiune a Navy Seals citim 99,5% laude si incintare patriotica a "oitzelor" parca bucuroase ca tzarcul li se inchide si mai mult acum, din cauza "amenintzarii razbunarii"?! :wink:

Go Seals go ! (home, naturally) :lol:



(imaginea de mai sus e la fel de 100% adevarata ca astea recente cu Osama, va asigur...) :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

In fine (si cu asta chiar ma opresc aici): o noua si interesanta analiza a mai multor dovezi indubitabile ce confirma (daca mai era nevoie ;)) punctele slabe - de fapt penibil de infantile - ale ultimei nerusinate minciuni PTB:

http://mydiaryblogsite.blogspot.com/2011/05/al-qaeda-exposes-itself-by-confirming.html
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Nu e ultima minciunã... E cea mai recentã. Prin urmare bãieþii bat toba cã individul e pe bune mort. Eu sunt convins cã nici nu a existat mãcar. Toate astea sunt o goanã nebunã din a cãrei vitezã nu ar mai trebui sã distingi direcþia.

mirela

Felicitari Andrei,numai ca din informatiile date de cei care vin din Libia ca refugiati ar fi mina ruseasca.Este cam stilul lor.
Despre casa unde a fost atacul SEAL sau spus multe la stiri.
1. Ca nu avea televizor sau intnet.
Pai se vede ditamai antena de satelit pe casa,ce facea cu antena respectiva stringea apa de ploaie?
Peste un timp se da o alta stire Bin Laden urmarind o emisiune la televizor. Barbatul filmat putea fi oricine, si apare si televizorul care nu a existat.
2.Sa nu uitam ca a fost doborit un elicopter "extraterestru" pardon am vrut sa spun american. Parti din elicopterul respectiv ar fi in drum spre China. Asta numesc o intoxicare informativa.Te folosesti de un raid ca acesta sa lasi in urma exat ce vrei ca un alt serviciu informativ sa gaseasca.Te folosesti de numele de Bin Laden si plantezi partile de elicopter "extraterestru" ca sa fie gasite de cine sti ca-l vineaza.
3.Am cautat pe Google Earth coordonatele date, din pacate sint reactualizate,cineva a avut grija de asta.
4.Medicamentele gasite in casa nu au nimic in comun cu un bolnav insulinodependent sau cu insuficienta renala. O persoana cu insuficienta renala are nevoie de dializa, nu se spune nimic de vreun aparat de dializa. Nu imi vine sa cred ca se ducea la spital ca orice alt muritor de rind sa faca dializa.La bani lui putea achizitiona un aparat de dializa,si un doctor sa stea cu el 24/7.
Sa nu uitam de recompensa de 25 de milioane de dolari pe capul lui: inteleg pe cei care sint fanatici sa nu-l tradeze, dar ca sa stai ani de zile in acelasi loc este imposibil sa nu fi vazut si recunoscut si de un om care ar fi bucuros sa incaseze acesti bani.
Pozele postate de Xanadron: prima pare a fi un potret robot scos pe calculator, a doua ... seamana,dar nu rasare.
Oricare ar fi fost jocul Usama Bin Laden este scos din joc.Era si timpul

romulus

CitatOricare ar fi fost jocul Usama Bin Laden este scos din joc.Era si timpul
Eu nu as fi asa de sigur !
Cand e vorba de CIA, NSA, FBI and so on , nu's de ce, dar eu sunt foarte, foarte circumspect & sceptic too !( Sublinierea din citat imi apartine )!
L-or fi eliminat ei fizic pe ala -  acum, ori mai an - cum zici, Mirela, dar nu uita ca mai exista si fantoma lui, holograma, basmele - de adormit copiii si speriat americanii slabi de inger (ca sa nu zic prosti) - mituri, bla, bla ...
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Xanadron

Scurt interviu cu cunoscutul ex-guvernator, wrestler, soldat Navy-Seals etc  Jesse Ventura, care - evident, ca orice om cu mintea acasa zic eu - "Doubts the Bin Laden Fairytale on CNN" (adica: "Pune la indoiala basmul CNN pe tema Bin Laden"): 8-)

http://www.youtube.com/watch?v=qlGpFj3o2k4&NR=1
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

melanogaster36

   Si uite ca s-a adeverit profetia.N-au trait prea mult nici "seal"i ce l-au matrasit pe bulibasa mahomedanilor.Nu de alta da' sa n-apuce sa povesteasca si nepotilor cum a fost cu operatiunea.Deci sistemul este perfect uns si functioneaza cu precizie.Tot ceea ce poate dauna bunului mers al sau trebuie eliminat si se chiar elimina.Pacat de afganii aceia si de piloti.Aia chiar ca n-au stiut de ce trebuie sa moara.

Xanadron

Citat din: melanogaster36 din  08 August 2011, 20:48:16
   Si uite ca s-a adeverit profetia.N-au trait prea mult nici "seal"i ce l-au matrasit pe bulibasa mahomedanilor.Nu de alta da' sa n-apuce sa povesteasca si nepotilor cum a fost cu operatiunea.Deci sistemul este perfect uns si functioneaza cu precizie.Tot ceea ce poate dauna bunului mers al sau trebuie eliminat si se chiar elimina.Pacat de afganii aceia si de piloti. Aia chiar ca n-au stiut de ce trebuie sa moara.

Meritai o Karma pe plus pentru observatia asta justa fiindca logica, melanogaster36 - deloc sesizabila prin mass-media mainstream.
Care aiureaza in continuare intr-un dans zanatec fara ca macar sa zgarie suprafata problemelor, pe muzica psihedelica a sforarilor NWO. :evil:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/