Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vasile Rudan si misterul din Carpati

Creat de memphis, 20 Martie 2010, 16:53:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Rayden

Citat
Buuuun....
Hai sa sintetizam:
- Intreaga comunitate stiintifica e "proasta", macar si pentru ca-l ignora total pe Rudan, inclusiv al sau "Efect", toti etnologii sunt "prosti", fie si numai ca niciunul n-a fost in stare sa consemneze legenda "Tarii Luanei", chit ca zona Buzaului a fost (si este!) cercetata de ei, "proaste" sunt si structurile informative, militare sau altele de acelasi gen care-l lasa pe Rudan sa zburde linistit, in pofida marilor secrete pe care le detine, "prosti" suntem si noi, astia multi-putini care indraznim sa observam toate astea.
Dom'le, ma simt de-a dreptul onorat in compania unor asemenea "prosti" si zau ca nu-i invidiez defel pe desteptii fani rudanieni.

o concluzie la aceasta stralucita sintetizare:
nu stiu cat de "proasta"  e comunitatea asta stiintifica la care se face referire..dar, cred ca ar fi putut sa zica ceva despre osemintele de uriasi descoperite incepand cu anii 40 la Argedava, sau cu alte oseminte descoperite la Cetatuia Negru Voda.. sau cele de prin zona Scaieni (desi, am dat de surse credibile ca s-ar fi descoperit ceva oseminte cu adevarat uriase..dar sunt "pierdute" prin comunitatea asta stiintifica de care se tot vorbeste....dar in fine..
despre efectul cu pricina..nu pot sa zic mai nimic, eu unul nu l-am intalnit pe domnul respectiv sa imi faca o demonstratie, dar la fel, din cateva surse pe care le consider credibile (si nu sunt singurul se pare pe aici) consider ca domnul cu efectul a avut cel putin niste capacitati mai..deosebite o tzara..ca nu le-o mai avea acum..asta e alta poveste, insa se pare (ca nu am fost la curs si ..planuiesc o vacanta la mare anul care vine asa ca..nu cred ca ajung la cursul urmator) ca vrea sa impartaseasca din cunoasterea si experienta acumulata..si mie mi se par ciudat de light cursurile..insa poate practica e mai deosebita - repet, nu am fost la curs..pacat ca cei doi colegi care au fost se tot fofileaza sa zica ori alba ori neagra..
cat priveste restul afirmatiilor, mai mult sau mai putin ironice..nu mai merita comentate..
legat de a fi sau a nu fi fan...dom'le ..sunt fan Star Trek, Stargate, deci, nici aici nu ai prea nimerit.. 8-)

AdarM

Citat din: Rayden din  27 Decembrie 2012, 23:28:14
o concluzie la aceasta stralucita sintetizare:
nu stiu cat de "proasta"  e comunitatea asta stiintifica la care se face referire..dar, cred ca ar fi putut sa zica ceva despre osemintele de uriasi descoperite la Cetatuia Negru Voda..
Pai daca despre celelalte nu pot spune nimic, pentru ca nu stiu, aici se schimba treaba!
Inca din  1998, merg de cel putin trei-patru ori pe an acolo, am mii de fotografii ale zonei, am batut cu pasul atat Dealul Cetatii cat si celelate din jur (Pietrele Doamnei, Dealul Chiliilor, Culmea lui Tau, Gatu Rosu, Vartaci), pana spre Stoienesti, locul taberei lui Mihai Viteazu.
Nicaieri nu s-au gasit in zona "schelete de uriasi"!
Aaaaa... ca avem ruinele fostelor case domnesti sub grajdurile tiganilor, ca exista altare de sacrificiu in partea de vest a Dealului Cetatii, ca munca arheologilor e ingreunata de mediul social din zona, astea sunt adevaruri, nu basme precum cel amintit de tine.
Stii ceva?
Mergi si verifica singur, nu te mai lua dupa aiurelile unuia sau altuia, chiar daca-l cheama Rudan si pretinde ca aude culori sau vede voci.
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

tractorbeam

Citat din: Xanadron din  27 Decembrie 2012, 02:56:46
...Unde gasiti diverse ipoteze mai mult sau mai putin logice din jurul presupusului si inca enigmaticului "atac psy" suferit de dl. prof. Rudan, ......Plus comentarii scrise inclusiv de citiva coforumisti ca tractorbeam, roxaline ori tintin (unele incluse-n articol).

Cu singura observatie ca acele comentariu al subsemnatului este invocat de Ronin si nu face parte din articol, adica apare ulterior ca urmare a unor insinuari privind pretinse tendinte gay ale subsemnatului si o pretinsa legatura cu g-ral Strainu - acuza adusa de mult-pre-mutiplicatul memphis - metamorfozatul georgiana62, (in final stau si ma intreb ce sex o avea? - feminin, nah prea agresiv , masculin, nah prea yellow, sau .... inert - gotch ya paps!  :evil: ) acum avem si explicatia, ce ziceti ?

daos

Sunt absolut convins ca pe timpul lui Ceausescu au existat in serviciile de informatii ale acelor vremuri oameni cu abilitati telepatice folositi pentru spionaj dar si pentru influentare a unor subiecti din interior sau din afara.
Ca au fost la DIA, ca au fost la vre-un alt departament al defunctului DSS, au fost. La care directie a securitatii nu sunt sigur. Oricum nu mai sunt in masura sa o aflu prin metode mai putin conventionale si nici n-as vrea.
Rudan in mod sigur a fost omul lor. Sa nu zic ca a fost chiar un mic mare instructor al lor.
Treaba naspa cu Rudan a fost ca era ateu, nicidecum religios cum se da acum. Si cei instruiti de el daca erau atei erau de aceeasi factura: cu dublul astral lipsit de energie. Adica puteau sa spioneze dar nu aveau suficienta forta de a influenta subconstient un sibiect tinta sau chiar sa ii schimbe definitiv conceptiile despre ceva anume prin insasi schimbarea dublului astral al acestuia. Mai mult ca sigur insa unii din elevii acestuia au fost insa deschisi de telepati din exterior, de alte natii. Automat la modul inconstient, cel putin, acestia au devenit oamenii celor din exterior si, daca au fost pusi in situatia fizica de a trada, acestia au tradat. Daca ti se schimba dublul astral (alaturi de care traiesti in simbioza de la nastere si ai anumite conceptii vis-a-vis de diverse situatii de viata sau persoane) cu un alt dublu astral, atunci iti schimbi si conceptiile despre acele situatii de viata sau persoane. Dar asta nu se intampla la toti oamenii.
Exista ceea ce in jargonul paranormalilor se numeste "ancora". Acea ancora poate fi in cele mai multe cazuri religioasa. Insa functioneaza doar la cei care incearca, teoretic macar, sa respecte o etica religioasa. In cazul ateilor (vezi paranormalii romani atei) aceasta nu a functionat, orisicat s-a incercat dezvoltarea acesteia prin programe de conditionare mentala (pregatire psihologica oarecum de genul americaneascai NPL).
Rudan in momentul in care a acceptat sa intre in acea asa-zisa societate initiatica s-a folosit de un, sa-i zicem, tertip folosit de majoritatea telepatilor ce nu vor sa poarte povara de a fi telepatul prim al natiei lui ( acel telepat autodeschis de care vorbeam in alte postari) si se declara de alta natie. In cazul sau ca ar avea ceva gene de iranian. Un colonel sau general, nu mai retin si mi-e si lene sa caut pe aici pe thread, spunea ca ar fi hutul din Bucovina. Hmmm. Nu cred. Sunt convins ca este roman si daca e chiar hutul, pe acestia nu-i consider un soi de ruteni ci tot romani cu o limba partial slavizata de genul basarabenilor de mai ieri.
Domnul Rudan daca tot il ia martor pe Dumnezeu ar trebui sa isi asume statutul de telepat autodeschis al romanilor. Asta daca inca se mai vrea sa fie paranormal telepat si poate sa se autoinchida la dorinta. E posibil ca de ceva vreme insa sa fi renuntat la asemenea paranormalisme si sa fi facut un pas spre partea de sus a lumii celeilalte, si, chiar sa se fi spovedit la un popa si sa participe la o slujba de maslu (va veti ofusca unii pe aici de asemenea idee, dar asta e...).
De ce zic asta? Pentru ca daca popa iti citeste cu liturghierul acela sau ce carte o mai fi folosita, deschisa pe cap la slujba de maslu, atunci se pare ca intervine o forta deosebita din exteriror care iti readuce in cap dublul astral ce trebuie de drept sa stea acolo, indiferent daca a fost schimbat de unul al unui telepat autodeschis din alt neam. Ce este acea forta n-am idee clar. Popii spun ca e Duhul Sfant, forma de manifestare a lui Dumnezeu. Eu sincer n-am reusit sa o simt fizic sau mental, dar am simtit efectele, atat tot. Dar mai demult.
De ce cred totusi sa fi devenit Rudan un crestin? Poate nu practicant, ci macar la nivelul mental al intentiei.
Datorita faptului ca in ultima vreme posteaza pe situl domniei sale niste articole in care macar teoretic incearca sa ajute oamenii. E drept cu idei greu digerabile pentru unii ce nu cred in posibilitatea fenomenelor asaa.. mai paranormale, altfel decat stiinta oficiala. Si inca ceva: atacurile acelea furibunde ale unor useri pe acest forum, plus bloguri personale ale unora (de exemplu tipul cu saliva :D in titulatura blogului) ma fac sa imi intareasca acesta opinie. Omul e inainte de moarte. Chiar si cel mai crancen ateu cand i se apropie moartea are macar nitica frica pentru ca nu e sigur de ce il asteapta dincolo. Daramite un om care s-a preocupar toata viata de stiintele de frontiera, unul care a avut de-a-face cu dracii la sensul propriu al cuvintelor. Un om care i-a avut ca servitori in lumea asta, desi nu si-a spus vrajitor si, care e posibil sa ii aiba stapani pe lumea cealalta. Rudan cred ca e preocupat de ce se va intampla cu el dincolo de sfarsitul acestei vieti si vrea sa isi rascumpere pacatele.
Iar acele atacuri la adresa sa cred ca sunt si din cauza ca este, in opinia mea, un apostat al masoneriei.
Dar asta e doar o opinie printre multe altele postate pe aici.

Rayden

Citat din: AdarM din  27 Decembrie 2012, 23:56:39
Pai daca despre celelalte nu pot spune nimic, pentru ca nu stiu, aici se schimba treaba!
Inca din  1998, merg de cel putin trei-patru ori pe an acolo, am mii de fotografii ale zonei, am batut cu pasul atat Dealul Cetatii cat si celelate din jur (Pietrele Doamnei, Dealul Chiliilor, Culmea lui Tau, Gatu Rosu, Vartaci), pana spre Stoienesti, locul taberei lui Mihai Viteazu.
Nicaieri nu s-au gasit in zona "schelete de uriasi"!
Aaaaa... ca avem ruinele fostelor case domnesti sub grajdurile tiganilor, ca exista altare de sacrificiu in partea de vest a Dealului Cetatii, ca munca arheologilor e ingreunata de mediul social din zona, astea sunt adevaruri, nu basme precum cel amintit de tine.
Stii ceva?
Mergi si verifica singur, nu te mai lua dupa aiurelile unuia sau altuia, chiar daca-l cheama Rudan si pretinde ca aude culori sau vede voci.

am inteles stimabile..desi in nenumarate randuri s-a demonstrat stiintific ca basmele / miturile pornesc de la un sambure de adevar..dupa tine totul e vrajeala..ok, nu-i bai, nu mai discutam si ne intoarcem la pascut linistit pe islazul verde si frumos.
ca pastorii au grija de turma..si peste tot curge lapte si miere...hai la mai multa prosperitate si viata lunga - parca asa se traduce salutul ala vulcanian din Star Trek :mrgreen:
deci, e cum zici tu, peste tot numai abureli..ce minti bolnave au toti oamenii astia care au scornit de-a lungul timpului tot felul de vrajeli.. 8-)

AdarM

Rayden, nu pot decat sa-ti urez "Paste fericit!" pe tarlaua rudaniana si a celorlalti inruditi cu el.
Stii, intr-un fel te inteleg: e mult mai usor sa-ti insusesti minciunile altora decat sa te ostenesti pentru adevarul propriu.
De ce ti-ai pierde timpul, munca si banii, sa verifici pe la Alunis, la Bozioru sau la Cetateni, cand poti sta comod in fata tastaturii si sa pretinzi ca le-ai sti pe toate? Nu e Google cel mai destept om pe lumea asta?
Clar ca e!
Nu si pentru mine...
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

calator astral

Citat din: daos din  28 Decembrie 2012, 12:11:07


      pe timpul lui Ceausescu au existat in serviciile de informatii ale acelor vremuri oameni cu abilitati telepatice folositi pentru spionaj dar si pentru influentare a unor subiecti din interior sau din afara

.
Ca au fost la DIA, ca au fost la vre-un alt departament al defunctului DSS, au fost. La care directie a securitatii nu sunt sigur. Oricum nu mai sunt in masura sa o aflu prin metode mai putin conventionale si nici n-as vrea.
Rudan in mod sigur a fost omul lor. Sa nu zic ca a fost chiar un mic mare instructor al lor

Treaba naspa cu Rudan a fost ca era ateu, nicidecum religios cum se da acum.

(..)

. E posibil ca de ceva vreme insa sa fi renuntat la asemenea paranormalisme si sa fi facut un pas spre partea de sus a lumii celeilalte , si, chiar sa se fi spovedit la un popa si sa participe la o slujba de maslu va veti ofusca unii pe aici de asemenea idee, dar asta e...).
De ce zic asta? Pentru ca daca popa iti citeste cu liturghierul acela sau ce carte o mai fi folosita, deschisa pe cap la slujba de maslu, atunci se pare ca intervine o forta deosebita din exterior care iti readuce in cap dublul astral ce trebuie de drept sa stea acolo, indiferent daca a fost schimbat de unul al unui telepat autodeschis din alt neam. Ce este acea forta n-am idee clar. Popii spun ca e Duhul Sfant, forma de manifestare a lui Dumnezeu

. Eu sincer n-am reusit sa o simt fizic sau mental, dar am simtit efectele, atat tot. Dar mai demult.
De ce cred totusi sa fi devenit Rudan un crestin? Poate nu practicant, ci macar la nivelul mental al intentiei.
Datorita faptului ca in ultima vreme posteaza pe situl domniei sale niste articole in care macar teoretic incearca sa ajute oamenii. E drept cu idei greu digerabile pentru unii ce nu cred in posibilitatea fenomenelor asaa.. mai paranormale, altfel decat stiinta oficiala. Si inca ceva: atacurile acelea furibunde ale unor useri pe acest forum, plus bloguri personale ale unora (de exemplu tipul cu saliva :D in titulatura blogului) ma fac sa imi intareasca acesta opinie.

[Omul e inainte de moarte. Chiar si cel mai crancen ateu cand i se apropie moartea are macar nitica frica pentru ca nu e sigur de ce il asteapta dincolo. Daramite un om care s-a preocupar toata viata de stiintele de frontiera, unul care a avut de-a-face cu dracii la sensul propriu al cuvintelor. Un om care i-a avut ca servitori in lumea asta, desi nu si-a spus vrajitor si, care e posibil sa ii aiba stapani pe lumea cealalta

. Rudan cred ca e preocupat de ce se va intampla cu el dincolo de sfarsitul acestei vieti si vrea sa isi rascumpere pacatele.
Iar acele atacuri la adresa sa cred ca sunt si din cauza ca este, in opinia mea, un apostat al masoneriei.



  asta e punctul de plecare.
nestiintific, irational, religios....etc.
Cu siguranta in afara normelor.

Dar pentru cei ce doresc Adevarul de aici se pleaca. E baza.

Vrajitorie, satanism, demonologie.

AdarM

Citat din: daos din  28 Decembrie 2012, 12:11:07
De ce cred totusi sa fi devenit Rudan un crestin? Poate nu practicant, ci macar la nivelul mental al intentiei.
Omul e inainte de moarte. Chiar si cel mai crancen ateu cand i se apropie moartea are macar nitica frica pentru ca nu e sigur de ce il asteapta dincolo.
Da-mi voie, rogu-te, sa fac o mica, foarte mica observatie:
- Pentru un ateu nu exista "dincolo", iar daca exista, atunci nu mai e ateu.
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

Rayden

Citat din: AdarM din  28 Decembrie 2012, 13:46:08
Rayden, nu pot decat sa-ti urez "Paste fericit!" pe tarlaua rudaniana si a celorlalti inruditi cu el.
Stii, intr-un fel te inteleg: e mult mai usor sa-ti insusesti minciunile altora decat sa te ostenesti pentru adevarul propriu.
De ce ti-ai pierde timpul, munca si banii, sa verifici pe la Alunis, la Bozioru sau la Cetateni, cand poti sta comod in fata tastaturii si sa pretinzi ca le-ai sti pe toate? Nu e Google cel mai destept om pe lumea asta?
Clar ca e!
Nu si pentru mine...
Un ultim post pe topicul asta care cred ca ar trebui totusi incuiat ca o luam pe aratura..
Tu tot nu ai inteles..nu am nicio treaba cu rudan..imi par interesante lucrurile demonstrate de aceste candva..atata tot.
Am zis eu ca nu am umblat si nu am pierdut vremea pe meleagurile alea? nu am zis..si nu pretind ca le stiu pe toate..nu mai arunca cu vorbe aiurea..te inteleg ca ai ceva cu omul..e treaba ta, sa fii sanatos.

Xanadron

#939
Intotdeauna mi s-au parut interesante ipotezele enuntzate fara variatii notabile de citiva ani de colegul daos - chiar daca limitate "monocolor" la tema categorisirii telepatilor pe criterii de Credintza.:star:
Si ramase la stadiul de presupuneri, din simplul motiv al apartenentzei lor la capitolul "nevazutelor" - si implicit greu, daca nu imposibil... dovedibilelor.
Ca si orice alta tema cu tenta religioasa in definitiv.

In timp am reusit chiar sa-mi construiesc un model mental al "universului telepatilor" astfel imaginat (sau chiar dedus) de colegul nostru, posibil si-n urma unor experientze de viatza proprii - altfel as cadea in pacatul analizelor superficiale. Si-am ajuns sa rezonez cu unele din prezumtiile implicite apropo de posibilitatea "migrarilor controlate" ale asa-zisului Corp (Dublu) Astral - sa-i zicem asa, desi nu stiu cine-ar avea habar cu exactitate (din) ce anume ar fi/veni si ce-ar vrea el. :lol:
Migrari posibil a fi controlate si-n cursul ocultelor initieri masonice, de ce nu?! Sau... de ce DA? :-D

In interesanta lui postare de mai sus sint si citeva formulari echivoce (una din ele, bine sesizata de AdarM), dar n-am de gind sa ma lansez in evaluari etimo_logice si nici in controverse de principiu privind turnatoria/spionita. Citeva alte chestii ma preocupa totusi - precizind din nou daca mai e nevoie ca NU-s mason si nici n-am vreun gind sa devin.

1. Sa existe oare si telepati (mai pe sleau - spioni = vinzatori de suflete in cazul ca servesc interese deloc nobile) "buni"? Adica aia cu blagoslovire de la Biserica? Sau, in fine, non-atei? Fiindca, oricit de "auto-deschisi" ar fi ei, eu cel putin i-as... inchide pe toti astia "ne_buni" - la racoare, clar. :lol:  Chiar daca soboarele de preoti prezente la orice ceremonie oficial/securista - dupa '89, in spiritul unei fatzarnicii deloc crestine de fapt - m-ar anatemiza instantaneu.

2. Cei non-masluiti :wink: ar fi automat inclusi in tagma lucifericilor? Adica-s gazdele unor Incubusi perversi, in timp ce auto-deschisii au pe Duhul Sfint drept guru "exterior", non-invaziv si garantat bine intentionat?
Si ce anume argumente ar veni in sprijinul variantei asteia dihotomic-maniheiste? Nu-i loc poate si de alte caprarii intermediare?! Ceva gen "telepat semi-deschis, fara program prelungit in weekend?" :-D

3. Sa redevenim seriosi insa. Proful Rudan-persan ar fi suferit deci una-alta - inclusiv atacuri psy-ho-hi-he - din cauza apartenentei la masonerie? :evil: (ca notiune automaticamente demoniza[n]ta, evident).
Eu de asta chiar ma-ndoiesc grav - printre altele si fiindca am pe bune habar de medicina, inclusiv capitolul AVC = accidente vasculare cerebrale de diverse etiologii. Dintre care se desprinde una principala: disfunctiile morfologice vasculare agravate de VIRSTA inaintata.

4. Daca un nene d-asta psy declara-n dreapta si-n stinga ca-i persan si nu oltean sa zicem, :lol: sa-ntelegem ca e inscris mintenas intr-un catastif pe-undeva-pe-sus si nu-l mai promoveaza D-zeu (sau Sf. Petru, ori chiar Satanael poate?) in rang de spion RV auto/moto-deschis, adica "patriotic"?!
...Ori catastifu' asta-i doar in posesia prea-masonic-fericitului Daniel Ciobotea?! :wink:

In fine, mai am vreo 40 de intrebari similare, dar timp - ioc acum, asa c-o sa mai revin.

P.S.1: Unele "licentze comice" rog a nu fi luate drept ironii la adresa stimatului OP (daos adica), fiind destinate doar colorarii exprimarii unor idei abstracte, care altfel ar fi parut "limbaj de lemn".

P.S.2: Clar ca esti liber sa ma faci (din nou :wink:) satanist sau orice altceva-ti trece prin instalatia de sub freza, moncher calator astral, da-n locul tau crede-ma ca m-as abtine de la comentarii - pe moment cel putin. Eu asteptind deci eventuale clarificari de la colegul daos mai ales.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

nu e nici o problema xanadron, cind te-am mai facut eu "satanist"?! ti-am spus doar ca esti nestiutor, citez "habar n-ai pe ce lume traiesti xanadroane", nu e sub nici o forma vreo acuzatie de satanism, oricum @daos a spus simplu/clar/direct ce avea de spus: e vorba de vrajitorie, magie neagra, demoni/draci/diavoli, incantatii, rituale, puteri oculte obtinute prin pact cu Forte extrem de negative care nu te iarta, asteapta sa le platesti ce le-ai promis, te joci cu focul te miri ca te arde....

crezi bine, nu crezi e treaba ta.
Ti-am mai spus eu ca pina la urma tot la Parapsihologie se ajunge...

Siberia

#941
Este de-a dreptul hilar sa observi cati oameni analizeaza mesagerul si cati oameni analizeaza mesajul.

La fel de hilar aproape este sa descoperi ca multa din cunoasterea omenirii este "ocrotita" de tagmele asa numitilor "luciferieni, masoni, satanisti, etc." in timp ce la fel de multa cunoastere a omenirii este manipulata, distorsionata si mistificata de tagma asa numitilor "buni, luminosi, drepti, bla bla".

Poate daca am lasa deoparte ideile preconcepute despre "buni si rai" si am observa cu atentie si serenitate  tot tabloul care se desfasoara in fata "ochilor" nostri, am recunoaste cu umilinta locul nostru infim intr-o creatie "infinita" si posibilitatea existentei fenomenelor de orice alta natura pe care cu greu le putem digera.

Sa nu uitam ca din intuneric a fost creata lumina iar tot ceea ce percepem noi se situeaza intr-o banda restransa a spectrului luminos. Dar trecand de acest spectru se deschide o lume de infinite posibilitati inimaginabile.

"Somewhere, over the rainbow..." :-)

Sa aveti o zi frumoasa !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

AdarM

Citat din: Xanadron din  28 Decembrie 2012, 16:22:24
1. Sa existe oare si telepati (mai pe sleau - spioni = vinzatori de suflete in cazul ca servesc interese deloc nobile) "buni"? Adica aia cu blagoslovire de la Biserica? Sau, in fine, non-atei? Fiindca, oricit de "auto-deschisi" ar fi ei, eu cel putin i-as... inchide pe toti astia "ne_buni" - la racoare, clar. :lol:  Chiar daca soboarele de preoti prezente la orice ceremonie oficial/securista - dupa '89, in spiritul unei fatzarnicii deloc crestine de fapt - m-ar anatemiza instantaneu.
La repezeala imi vin in minte doua nume: Sf. Francisc de Assisi si Arsenie Boca.
Cat despre acele "migrari controlate in astral", sunt de parere ca prea putini dintre cei care pretind c-ar fi in stare si reusesc asta, ba chiar degetele mainilor imi sunt de-ajuns sa-i numar pe astia de azi.
N-am sa aduc in discutie cat incurajeaza Biserica asemenea experimente, insa o mica exemplificare ar fi necesara:
- Unui batran sihastru a inceput sa-i apara Dumnezeu in fata ochilor, vorbindu-i (puteti inlocui cu Budha, Allah sau ce vreti voi). Erau sfaturi, raspunsuri la intrebarile ce-l chinuiau, indemnuri la fapte si altele asemenea.
Azi asa, maine la fel, pana cand pustnicul i-a raspuns:
"Doamne, nu te mai deranja pentru mine, asteapta-ma s-ajung la Tine si dup-aia vorbim. Pana atunci eu nu pot sa-mi dau seama daca esti Tu sau altul...".

PS. Mon vieux, mai deunazi o aminteai pe Ancuta, aia cu deschideri de chakre si nu mai stiu ce acordaje - iti amintesti?
Ei bine, cucoana imi provoaca periodic stari de ilaritate, cand citesc cate batalii duce 'mneaei prin "astrale", cati dusmai o ataca tot de acolo (si pe acolo) pe ea si pe barba-so, incat ajung sa ma-ntreb daca mai are timp sa puna de-o ciorba, de-o sarma, de-un sex...
Spilu-i ca nu-i singura, avem legiuni de luptatori astrali. Ironia consta in faptul ca toti se lupta si intre ei, nu numai cu duhurile - sau cine naiba le sunt inamicii.
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

daos

Citat din: Xanadron din  28 Decembrie 2012, 16:22:24
Intotdeauna mi s-au parut interesante ipotezele enuntzate fara variatii notabile de citiva ani de colegul daos - chiar daca limitate "monocolor" la tema categorisirii telepatilor pe criterii de Credintza.:star:
Si ramase la stadiul de presupuneri, din simplul motiv al apartenentzei lor la capitolul "nevazutelor" - si implicit greu, daca nu imposibil... dovedibilelor.
Ca si orice alta tema cu tenta religioasa in definitiv.

In timp am reusit chiar sa-mi construiesc un model mental al "universului telepatilor" astfel imaginat (sau chiar dedus) de colegul nostru, posibil si-n urma unor experientze de viatza proprii - altfel as cadea in pacatul analizelor superficiale. Si-am ajuns sa rezonez cu unele din prezumtiile implicite apropo de posibilitatea "migrarilor controlate" ale asa-zisului Corp (Dublu) Astral - sa-i zicem asa, desi nu stiu cine-ar avea habar cu exactitate (din) ce anume ar fi/veni si ce-ar vrea el. :lol:
Migrari posibil a fi controlate si-n cursul ocultelor initieri masonice, de ce nu?! Sau... de ce DA? :-D

In interesanta lui postare de mai sus sint si citeva formulari echivoce (una din ele, bine sesizata de AdarM), dar n-am de gind sa ma lansez in evaluari etimo_logice si nici in controverse de principiu privind turnatoria/spionita. Citeva alte chestii ma preocupa totusi - precizind din nou daca mai e nevoie ca NU-s mason si nici n-am vreun gind sa devin.

1. Sa existe oare si telepati (mai pe sleau - spioni = vinzatori de suflete in cazul ca servesc interese deloc nobile) "buni"? Adica aia cu blagoslovire de la Biserica? Sau, in fine, non-atei? Fiindca, oricit de "auto-deschisi" ar fi ei, eu cel putin i-as... inchide pe toti astia "ne_buni" - la racoare, clar. :lol:  Chiar daca soboarele de preoti prezente la orice ceremonie oficial/securista - dupa '89, in spiritul unei fatzarnicii deloc crestine de fapt - m-ar anatemiza instantaneu.

2. Cei non-masluiti :wink: ar fi automat inclusi in tagma lucifericilor? Adica-s gazdele unor Incubusi perversi, in timp ce auto-deschisii au pe Duhul Sfint drept guru "exterior", non-invaziv si garantat bine intentionat?
Si ce anume argumente ar veni in sprijinul variantei asteia dihotomic-maniheiste? Nu-i loc poate si de alte caprarii intermediare?! Ceva gen "telepat semi-deschis, fara program prelungit in weekend?" :-D

3. Sa redevenim seriosi insa. Proful Rudan-persan ar fi suferit deci una-alta - inclusiv atacuri psy-ho-hi-he - din cauza apartenentei la masonerie? :evil: (ca notiune automaticamente demoniza[n]ta, evident).
Eu de asta chiar ma-ndoiesc grav - printre altele si fiindca am pe bune habar de medicina, inclusiv capitolul AVC = accidente vasculare cerebrale de diverse etiologii. Dintre care se desprinde una principala: disfunctiile morfologice vasculare agravate de VIRSTA inaintata.

4. Daca un nene d-asta psy declara-n dreapta si-n stinga ca-i persan si nu oltean sa zicem, :lol: sa-ntelegem ca e inscris mintenas intr-un catastif pe-undeva-pe-sus si nu-l mai promoveaza D-zeu (sau Sf. Petru, ori chiar Satanael poate?) in rang de spion RV auto/moto-deschis, adica "patriotic"?!
...Ori catastifu' asta-i doar in posesia prea-masonic-fericitului Daniel Ciobotea?! :wink:

In fine, mai am vreo 40 de intrebari similare, dar timp - ioc acum, asa c-o sa mai revin.

P.S.1: Unele "licentze comice" rog a nu fi luate drept ironii la adresa stimatului OP (daos adica), fiind destinate doar colorarii exprimarii unor idei abstracte, care altfel ar fi parut "limbaj de lemn".

P.S.2: Clar ca esti liber sa ma faci (din nou :wink:) satanist sau orice altceva-ti trece prin instalatia de sub freza, moncher calator astral, da-n locul tau crede-ma m-as abtine de la comentarii - pe moment cel putin. Eu asteptind deci eventuale clarificari de la colegul daos mai ales.

Mult stimate si iubite domnule Xanadron, (nu Ceausescu ;)) voi incerca sa te lamuresc pe cat sunt in stare, mai ales ca n-ai inteles deloc ce am vrut sa spun sau, cel mult ai vrut poate sa rastalmacesti (sper totusi ca n-ai vrut asa ceva si doar n-ai inteles).
Voi raspunde dar nu chiar in ordinea in care ai punctat.
1. Notiunea de dublu astral pe care o folosesc. O folosesc pentru a denumi un inger decazut (demon) care s-a tot reincarnat in decursul secolelor, trecand prin (stiu ca suna ciudat) pietre, scaune, case, etc (deci elemente teoretic fara viata), continuand cu animale sii... in cele din urma incarnandu-se in oameni. In hinduism este denumit spirit al omului sau ceva de genul, la budisti tot ceva de genu', in timp ce la evrei sau musulmani chiar suflet. La crestini se numeste minte (in Filocalie, Biblia misticului crestin-ortodox), si este considerat parte a sufletului omului. Acea parte oarecum negativa. Dar nu este acel diavol ce-l insoteste pe om si-l sfatuieste de rau. Este se pare altceva. Asta din punct de vedere dogmatic.
Din punctul meu de vedere este un vehicul de reciclare a demonilor, de readucere a acestora inapoi in rai, ca si ingeri sau simpli oameni. Sincer nu imi este clar. Dar nu prea conteaza. Ce este sigur e ca e un soi de simbiont la nivel "astral" al omului propriu-zis. Oricum se pare ca cei care au o etica pozitiva au o sansa de reabilitare in timp dupa milioane de ani, poate miliarde. O simpla opinie de observator a ceea ce am auzit la vocile interioare din capul meu pe vremuri (stiu ca vei zice ca sunt schizo, dar asta e, c'est la vie). Cam asta e despre "dublul astral".
2. Telepatii autodeschisi religiosi. N-am vrut sa spun ca acestia au "dezlegare" de la cler si ca ar fi mai cu mot in frunce. Am spus ca au mai multa energie la nivelul dublului astral. Daca acesta este scos, cu voia lui din locasul de logare la creierul fizic al omului, si coborat, de exemplu la doua degete sub ombilic, in cazul practicantilor de zen (chan) sau al celor de rugaciunea inimii in inima, atunci acesta ajunge sa aiba energie (ceea ce nu se intampla cand este in glanda pineala, logat la creierul omului si inconstient de propria existenta). Dar ajung sa aiba energie doar in cazul in care omul in intregul sau are o credinta religioasa (orisicare ar fi aceasta, mozaica, hinduista, musulmana, budista, crestina, etc, deci in fine o etica religioasa).
3. In perioada mea in care am avut abilitati telepatice am avut de-a-face si cu telepati atei. La inceput am crezut ca sunt chinezi. Asa gandeam eu la inceputuri. Dar unul din ei mi-a explicat ca de fapt sunt romani, dar ca sunt atei. Ce ii deosebea pe acestia de restul? Nu ii simteam ca pe o punga grosiera de energie cand intrau in cutia mea craniana (dublul lor astral, trimis de omul propriu-zis). Pur si simplu nu ma durea capul la sensul propriu al cuvintelor atunci cand ma vizitau. Dar fugeau repede cand venea un dublu astral al unui telepat religios. De ce? Nu aveau energie pentru a riposta la un atac.
Elemente de superioritate al telepatilor atei: dublul lor astral este mai nedetectabil decat la cei religiosi. Neavand energie nu sunt simtiti in cutia craniana a receptorului. Mai ales daca nu este deschis d.p.d.v. telepatic. Sunt poate cei mai eficienti in spionajul parapsihologic. Dar doar spionaj, nu influentare a subiectului tinta.
Pentru a influenta si corupe un subiect tinta la modul nedetectabil, adica incepand de la modul inconstient, la nivel de dublu astral, trebuie sa aiba energie dublul astral al telepatului ce vrea sa influenteze alti oameni. Si asta din cate am observat si auzit la acea vreme o au doar telepatii religiosi.
Ar mai fi totusi o alta varianta. A unui telepat ateu lipsit de orisice urma de moralitate, un soi de satanist ce nu crede in Satan. Suna aiurea intr-adevar. Dar asa este telepatul autodeschis al americanilor. Este cel mai puternic din lume la ora asta. Dar de ce? Pentru ca este si capul din umbra al masoneriei mondiale. Un sef REAL al unei loji masonice nationale, si aici ma refer la acel sef din umbra, nu cel oficial (gen Chirovici pe la noi la MLRN din R sau celalalt de la MLRN a R sau ce alte specimene de loji au mai aparut pe la noi) este de fapt un colector de energie de la cei care sunt ierahic sub el. Fiecare din acei membri ai lojei fac ceea ce in termeni bisericesti se numesc pacate, adica omul propriu-zis cedeaza din energia sa divina catre demonii care-l pacalesc pe dublul astral al omului sau chiar pe omul propriu-zis sa incalce etica religioasa (crestina, mozaica, musulmana, budista, etc) si sa faca fapte negative. Prin aceste fapte negative cedeaza energia catre demoni.
4. Situatia telepatilor autodeschisi care urmeaza o cale spirituala si respecta etica si morala religiei pe care o are: yoghini, practicanti de zen, qi-gong, mireni ce spun rugaciunea inimiii dar nu respecta canoanele filocalice. Acestia strang de fapt energie de la demoni ce au furat energie de la alti oameni sau de la fosti dubli astrali ai unor oameni ce au parasit omul propriu-zis.
Cum?
In timp ce tii mainile deschise spre fata, stand in pozitie spre rasarit de regula, demonii energizati se simt chemati sa intre in corpul omului. Dublul astral al acestuia daca este suficient de puternic ii alunga si la schimb le cere un soi de daune pentru ca au intrat in corpul lor: o parte din energia lor. Cum poate sa o faca si sa-i convinga? Omul in timpul practicilor mistice spune o formula mentala repetitiva (Om Mani Padme Hum -in patru timpi la budisti ori Doamne Isuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu Miluieste-ma pe mine pacatosul - la inceput in sapte timpi la crestini ortodocsi sau catolici). Acea formula mentala repetitiva este ca o morisca ce-i anesteziaza pe demoni si le preia energia furata de la alti oameni.
5. Practicanti de rugaciunea inimii ce respecta normele etice ale crestinismului. La acestia poti sa critici Xanadron. Unii dintre ei sunt ceea ce biserica numeste sfinti. Bunaoara unul ce n-a fost declarat chiar sfant: Arsenie Boca de la noi. Sau de pe la rusnaci: Serafim de Sarov. Erau un alt soi de telepati autodeschisi. Dar fara legatura cu lumea de jos.

Xanadron

@calator astral: M-am mai linistit, daca-s "doar" nestiutor. :-D

In orice caz, asteptam (cu Corpu' Astral la gura) sa citesc postarea ta, fiind convins ca-mi raspunzi TU la macar una din cele 4 intrebari (aleg una la intimplare: "...Ori catastifu' asta-i doar in posesia prea-masonic-fericitului Daniel Ciobotea?!") - daca tot te-ai riscat sa-mi ignori sfatul amical de "silenzio stampa".

M-am dezumflat insa abrupt, :| vazind ca nu-mi dai sansa de-a bea si ingnorantu' de mine din izvorul Stiintei tale nemasurate. 8-)

@Siberia: "Mesagerul" - recte V. Rudan - poarta si el o Pecete a Mesajului greu de ignorat. Intr-o lume deloc rezumata la circulatia eterica a unor principii abstract-relative de bine versus rau, ci chiar modelata de ele.
...In rest, nota 10 la filosofie comparativa! :wink: 
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/