Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vasile Rudan si misterul din Carpati

Creat de memphis, 20 Martie 2010, 16:53:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

#855
Citat din: abyss din  08 Noiembrie 2012, 12:26:40
(1) @memphis, ar trebui sa ne oferi varianta oficiala a acestei parti de curs. S-ar putea sa atrageti mai multi cursanti decat credeti voi si spun unii mai rautaciosi pe aici!

(2) Imi plac cursurile respective, scrise chiar si asa. Pentru cei "bata" sunt zeama de clopot... pentru ceilalti sunt o chemare.
(1) Buna manevra "de invaluire", Waffenbruder - acu' 3 decenii nici nu m-as fi prins. Din pacate insa, colegul memphis n-are ce aduce in plus oricit l-am gadila, fragmentele postate aici de @rufonu! deandoaselea fiind efectiv suportul de curs oficial. Asta=ala... jalnic adica. :|
S-aduc argumente ar fi inutil, dar daca trebuie incropesc si io mintenas un curs ad-hoc de Close-Viewing - moca insa, nu ca padme. :lol:

Ce ma mira nu-i insa faptul ca TU te-ai prefacut perfect ca nu crezi varianta mea - stiind ca... stiu ca-i 100% sigura din simplul motiv ca am postat-o :wink: -, ci naivitatea memphistofelica :lol: de-a ma crede nu doar nevertebrat si aneuronal (cum si stimatul sau mentor VR ma gratula cindva - chestie care nu-mi umbreste respectul meritat pentru domnia sa din alte motive insa), ci si suficient de tembel-orgolios ca sa ma dau in stamba p-aici cu afirmatii OTV-iste.
Se poate deduce oricum clar (si) din asta ca stimabilul memphis n-a postat (si nici n-a citit) de peste 2 ani altceva decit TOPICUL LUI pe RUFOn. Dar si faptul ca mai are destule de vazut/invatzat "dintre rinduri" si nu doar printre aburelile proprii.

(2) Si la faza asta te cred ca... ma crezi. Macar partial - ca-s adica "bata" pe tarlaua Remote-Viewing, evident (@Urban acum - chiar daca ai intimplator 11 tablouri in casa, te rog nu recunoaste asta!!! :-D) Nu cred insa neam ca ti-ar placea RV-ul servit in borcane de ghiveci cu varza, la fel cum nu cred c-ai putea crede ca fug ca de ZDC=TCC (Tanti Cu Coasa) :crescentmoon: de lumea "nevazutelor".

P.S. Ca prieten, ai inteles ca te-ntzeleg. Ca moderator insa, ai tot dreptul sa simulezi ca nu ma intelegi si sa-mi eutanasiezi :-D postarea asta glumeatza, dar si rautacioasa din nou poate. Plus partial offtopic, plus fals interpretabila drept licuriciana.
D-aia consider din start ca nici n-am scris-o, asa ca uite cum mi-am respectat cumva si fosta promisiune de non-interventie scrisa p-aici - pina cind oi cadea fara sa vreau in tunelele Misteriosilor Carpati. Cu conditia sa nu-mi rup ambele maini, evident.  :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

#856
Nox - mii de scuze, e vina mea ca nu am fost atent daca tu ai pus sau nu problema nr de tablouri din casa.

AdarM

Citat din: !nofur din  07 Noiembrie 2012, 18:45:07
De ex. In 1972, s-a scanat Palatul Cotroceni si in urma masuratorilor, a fost demolata
cladirea anexa, care era pe o zona curata si s-a construit aici, un nou palat identic cu cel
vechi, pina la ultimul amanunt, unde isi desfasoara activitatea presedintii de dupa '89.
Zi zau!
In 1972 eram in clasa a III-a si totodata membru al cercului de Arta Aplicata la Palatul Pionierilor, acelasi cu Palatul Cotroceni. Pana in 1976, la sfarsitul clasei a VII-a, de doua ori pe saptamana mergeam acolo si cert e ca n-am vazut nicio demolare, nicaieri in zona Palatului.
Uite cum un pic de colo, mai mult de dincolo, se vede clar minciuna...
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

abyss

Citat din: Xanadron din  08 Noiembrie 2012, 19:53:00
(1)Ce ma mira ...e.. naivitatea memphistofelica :D de-a ma crede nu doar nevertebrat si aneuronal, ci si suficient de tembel-orgolios ca sa ma dau in stamba p-aici cu afirmatii OTV-iste.


(2) Si la faza asta te cred ca... ma crezi. Macar partial - ca-s adica "bata" pe tarlaua Remote-Viewing
(1)Mein Fuhrer...(poc!)HEIL!!!.... :'( .....  verzeihen sie mich bitte.... Ich bin ein Wurm... adica credetzi-ma ...nu am zis ca sunteti "bata" si nici ....mein Gott!!!?... ăăă ..."Bose"!!!  Um Himmels willen, ich sprach uber diese Untermenschen!!!! :x
Entschuldigen Sie mich mein Fuhrer...HHHEIL!!! :|

(2)Stiu ce ai spus. Dar inteleg si felul in care a fost structurat cursul. E pentru everyBadea. Ce nu e pentru everyBadea e pe "teren".
Ce nu-ti iert e faptul ca te lauzi ca ai avut cursurile si le-ai distrus. NIMENI nu arunca nimic!!!
Das ist ein befehl! EIN BEFEHL!!! :D



georgiana62

Şase locuri erau disponibile în echipă. Celelalte erau ocupate de copii care şi-au dovedit eficienţa în cercetarea temei cu un an în urmă.
E aşa cum am spus: peste 2500 de candidaţi. Preselecţia se făcea în mai multe etape. Prima dată dl profesor Rudan ne tria după cosiderente psihologice. Ne privea în ochi şi decidea care rămâne şi care pleacă. Cel puţin aşa era când m-am prezentat eu la preselecţie.
Părinţii copiilor plăteau uneori o sumă modică pentru meniu, când era vorba să rămânem în zonă mai mult de cât era programat. (Mai mult de două luni). Noi gestionam banii aceia. Celelalte cheltuieli erau asigurate din alte fonduri. Nu înţeleg de ce vă interesează asemenea detalii fără importanţă, vizavii de subiectul discuţiei.

În problema OZN. Un user se miră de expresia ,,foştii elevi şi părinţii lor" postată în Jurnal paranormal. Părinţii elevilor erau acolo în acel moment!

Despre metoda de pregătire a copiilor telepaţi şi alte chestii de acest fel, întrebaţi-l pe dl Rudan. Deşi mă îndoiesc că asta e calea de a intra în posesia unor date secrete din cercetare. După câte ştiu, datele obţinute din cercetare aparţin beneficiarilor care au comandat studiile respective. Dar încercaţi, poate aveţi noroc să obţineţi informaţii în acest mod.

Cât despre ,,seriozitatea" cu care se dezbat unele probleme pe acest forum, m-am lămurit. Un user (de fapt e o useră bătrăioară) susţine, printre alte aberaţii,  că dl Rudan a spus despre sine că e consultat la NASA şi s-a verificat această afirmaţie şi s-a dovedit că e o minciună. Dl Rudan n-a spus niciodată o asemenea gugumănie. Verificaţi şi voi pe surse această aberaţie. De unde se deduce că dl Rudan prezintă un pericol pentru cineva sau ceva. Într-un pom fără roade,  nimeni nu e nebun să dea cu pietre.

Xanadron

Citat din: abyss din  08 Noiembrie 2012, 21:47:34
(1)Mein Fuhrer...(poc!)HEIL!!!.... :'( .....  verzeihen sie mich bitte.... Ich bin ein Wurm... adica credetzi-ma ...nu am zis ca sunteti "bata" si nici ....mein Gott!!!?... ăăă ..."Bose"!!!  Um Himmels willen, ich sprach uber diese Untermenschen!!!! :x
Entschuldigen Sie mich mein Fuhrer...HHHEIL!!! :|

(2)Stiu ce ai spus. Dar inteleg si felul in care a fost structurat cursul. E pentru everyBadea. Ce nu e pentru everyBadea e pe "teren".
Ce nu-ti iert e faptul ca te lauzi ca ai avut cursurile si le-ai distrus. NIMENI nu arunca nimic!!!
Das ist ein befehl! EIN BEFEHL!!! :D

:-D Ete cum ma faci sa nu-mi respect din nou promisiunea de Omerta prin zona misterelor carpatine trop-secrete invelite-n enigma cetzurilor albastre... :ufo:
Es ist doch selbstverstaendlich ca bancurile guvidice nu gusta nade prea sofisticate si ca "sita finala" urma sa fie ulterior activata "pe teren" - care n-a fost sa fie. Usuratatea comica a formularilor (dar si a unor date indoielnice populist preluate de-a gata) mi se pare totusi in continuare incredibila, confirmind insa probabil doar principiul "MERGE SI-ASA cu grosul cirdului".

P.S. Cuvintzelul MeMphistofelic war jedoch ueberhaupt nicht fuer Sie gemeint, Obersturmbahnmoderator abyss! :lol:
Pe loc repaus deci, dar vigilentza maxima la scartzaiala Portilor Stelare cind s-o rugini Axis Mundi... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

OZN-urile extraterestre reale, ce survolau poligonul experimental secret al Armatei, din Curbura Buzăului. citat de pe
rudan.ro
Stie cineva vreo alta sursa pe aceasta tema?

incognito

...copii mici si rai
    am fost la cursul din 2010 si am inregistrat audio tot cursul ,,asa am primit ordin,, (adevarul ...eram extrem de lenes)
    nu am semnat absolut nici un act de confidentialitate eu am fost inscris la curs cu numele de  incognito
    deoarece ma simt inselat m-am inscris din iulie 2012 din nou la primul nivel
    am confirmarea inscrierii
    singurile reguli care au guvernat cursurile domnului Vasile Rudan si perioada de dupa pana in... !nofur(no ofense) au fost bunul simt si discretia, din respect nu au aparut notite despre continutul cursului.
    tractorbeam sa ai la tine cand dai tarcoale un laser verde puternic 500mw...berea o sa o dai mai tarziu
   

spanda

Incep sa cred si eu ce spunea amicul meu in legatura cu anumiti useri de pe forumul asta. Totul pare ca si cum "cineva" are intentia de a-l denigra pe Rudan. Unii ignora complet observatiile pe care le-am facut, desi am participat la cursul lui. Se comporta ca si cum opinia unui singur individ, pe care cica unul dintre ei l-a cunoscut, reprezinta opinia generala! Nu e logic ceea ce se petrece.
Il intreb pe Incognito, care sustine ca a fost la curs: nu s-au format niste cozi lungi in momentul in care s-au facut inscrierile pt. nivelul doi? Pareau cei de acolo, la finalul cursului, "inselati", nemultumiti?? Credeam ca scriu pe un forum unde ratiunea si dovezile prevaleaza in fata unor obsesii personale. Oare m-am inselat?


"de la un cursant dezamagit si... cinstit cu el insusi, ca sa fiu mai exact". Inteleg deci reactiile colegilor nostri ex-cursanti RV din pdv uman-psihologic dupa ce si-au luat cumva "leapsa" - si deloc gratis"


Eu am fost acolo, am vazut cu ochii mei reactia oamenilor din sala. Cred ca mai mult de 90% dintre cei din sala s-au inscris pe lista cu nivelul 2!  Intelegeti ce inseamna treaba asta? Nu credeti? VERIFICATI!
Vorbiti cu cei din organizare, cereti listele, filmarea, si o sa vedeti ca spun adevarul!
Ce sa inteleg, ca toti cei din sala au fost niste CRETINOIZI, si voi astia de aici (nu ma refer la toti useri, evident), care la modul fundamental habar nu aveti ce s-a predat acolo, stiti mai bine? Ce credeti, ca daca cineva arunca pe site niste materiale care cica sunt de la curs, e si adevarat, si asta e suficient sa se traga o concluzie asupra intregului curs?
Am precizat niste lucruri deja, si o repet: cei mai multi au fost impresionati de contactul viu cu Rudan, de raspunsurile lui spontane la diverse intrebari din sala, etc. Omul nu a citit ca un papagal un text, si gata. Sunteti departe de adevar, si faptul ca persistati in treaba asta, mie imi miroase a manipulare..

Un alt element. Ce vi se rupe voua (unora, repet) atata de cursul lui Rudan? Pai daca va fac o lista cu cursurile care se fac intr-un an in Bucuresti, la preturi asemanatoare, pai veti descoperi ca a lui Rudan e de elita! Insa va doare in cot de "fraierii" care dau sute de euro, la zeci de alte cursuri din Bucuresti! Deci nu sunteti aici (cei cativa, setati in mod obsedant anti-Rudan) de dragul "adevarului", din dorinta de a "apara" bietul roman, de diversi "escroci". Nu! Aici problema e Rudan, Rudan, Rudan! Si acu va intreb" ce masa v-a facut omul asta, de sunteti asa de obsedati de el!? V-am zis ca incep sa dau si eu in boli ascunse/conspiratii. Incep sa cred si eu ca in spatele celor cativa useri obsedati de Rudan, se afla baietii cu ochi albastri,  care incearca sa distruga pas cu pas imaginea mediatica  a unui om care se stie ca a lucrat ani de zile in sistem (macar asta majoritatea recunosc, ca deh, chiar nu pot sa nege totul, caci e prea batator la ochi.., omu' e prea cunoscut sa il anulezi cu totul).


"Repet, nici fostele mele dubii, nici ironia de mai sus nu echivaleaza cu negarea realelor capacitati paranormale demonstrate cindva efectiv de VR"

Sau mai rau.. ce dovada am eu de fapt, ca acei cativa useri care forjeaza obsedant contra-Rudan, nu sunt de fapt unul singur!? Un putulica de la servicii, infipt prin nspee mii de proxi-uri, care isi face treaba pe aici? (aici puteti observa cum se instaleaza gradat faza prodomica in cazul meu, care precede un delir ca la carte.., sau poate ca nu...si adevarul depaseste de cele mai multe ori cea mai navalnica imaginatie, cum spunea un fizician faimos? )

Nu numai ca celor cativa de aici, de care vorbesc, nu le pasa absolut deloc de alte cursuri, infinit mai slabe, insa unul dintre moderatori chiar isi arata la un moment dat pe un topic admiratia fata de gruparea lui Bivolaru (!!!), afirmand chiar ca acestia au performante "uluitoare" in "RV si altele", si chiar precizand ca "acesti oameni au condensat elita celor capabili de asemenea lucruri" (!!!), afirmand chiar ca, in momentul in care radem de ei, cu yoga lor, ne aratam de fapt "ignoranta"!!!  Ei bine, destinul face ca unul dintre expertii in gruparea Misa sa fie un prieten de-al meu, un om care a fost pe acolo de la inceput, care a cunoscut din interior toate afacerile ei, de la plagiat cu nerusinare, pana la munca neplatita pe santiere, filmele porno facute fara acordul fetelor care au fost filmate, trimis femei in Japonia in baruri de noapte, retele de studiouri de video-chat erotic in care preteaza naivele de la Misa, legaturile politice cu diversi lideri, etc, etc, etc! Si cand i-am relatat cele de mai sus, azi la telefon, a ras fara oprire cinci minute, si mi-a sugerat chiar sa ii recomand celui care a scris minunea asta sa o posteze pe ex-misa.org, site-ul unde scriu toti fostii instructori si cursanti din cadrul Misa, oameni care cu adevarat STIU cum stau lucrurile acolo, si au sa joace aia turturoiul in jurul afirmatiilor astea o saptamana intreaga, de cat de jenant de departe de adevar sunt!
Bivolaru e un escroc ordinar, care a distrus viata a mii de indivizi, a trimis mii de femei in Japonia (asta dupa ce le convingea inainte sa renute la studii), si le-a transformat in curve ieftine cu fite tantrice in cap, si care a fost declarat un "proxenet jalnic" de catre Federatia Internationala de Yoga, in momentul in care acestia au exclus Misa definitiv din randurile lor. Rar gasesti o grupare mai lipsita de eficienta in asa ceva (RV) decat Misa!
Rar gasesti oameni atat de pierduti in propriile amagiri "spirituale" precum cei care au mai ramas in Misa (pt. ca mai mult de 70% dintre cursanti au parasit miscarea cand afacerile lui Bivolaru au devenit publice), ce sa mai vorbim de RV!!
Deci, uneori Misa e laudata pe aici, insa Rudan e dusmanul suprem! Foarte tare fratilor!!!


"M-as hazarda insa sa spun ca atacul cerebral intervenit dupa prima etapa de curs tine mai mult de nerspectarea unor reguli de baza ale cursului/procedurii ... chiar de catre dl profesor.
Adica nu poti cere cursantilor sa "renunte la gandurile negative" - si in acelasi timp tu, ca profesor, sa induci unor oameni care vor fi "treziti" ( si probabil puternic "radianti' telepatici la sfarsitul cursului...) ideea ca viitorul "va ava cap de mort" si tot ce se intampla este o avampremiera a unei catastrofe terrane."



Amice, fara suparare, atunci si expertii de la Pentagon, si directorul unui important institut de studii in domeniul climei din SUA, (care si-a dat demisia cand concluzia studiului conceput de institutul sau a fost ignorata de Casa Alba) sunt niste mici Rudani, si eu la fel! Cred ca ar trebui sa privim in mod obiectiv lucrurile. 
De ex: vine cutremurul fratilor, cutremurul ala care a ras Bucurestiul odinioara, se intoarce , e CICLIC, chiar daca eu gandesc pozitiv!! Si e timpul sa ne faca din nou o vizita! Asa e si cu clima planetara! Se schimba, e ciclica, vrei nu vrei, gandesti sau nu pozitiv, chestia asta se va petrece, chiar sub ochii nostri, fixati in mod naiv pe filme gen "The Secret"!

In concluzie, iti inteleg ipoteza, da', cred ca gresesti rau de tot. Cauta si tu o alta cauza pentru accidentu lui Rudan, ceva mai putin metafizic, ca la faza aia cu, "nu e de fapt o apocalipsa, ci un nou inceput", (sau ceva de genul asta), pe mine m-ai pierdut. O fi gena mea de taran de vina, se poate..



"La fel si-n cazul colaborarilor cu MApN, unde nu exista vreun document, chit ca vorbim de o institutie a statului, de bani publici, iar cu astea nu-i de joaca, nu putea fi platit din ciubucurile ospatarilor."


Daaaaaaa, asta e cea mai tare dintre toate!
Caci doar, in caz ca exista aceste documente, e MUSAI, sa dam NOI de ele, nu?! Ca doar noi astia care ne pierdem timpul pe aici (caci asta am sentimentul ca fac de fapt) suntem foarteee speciali, si e obligatoru sa avem acces la toate documentele astea!!!

Valeuuuu.. Nu zic ca Rudan e Dumnezeul romanesc in domeniul biodetectiei, nici pe departe. E bun omu', nimic de zis (parerea mea). Si sunt deja prea mult dovezi care arata ca a fost bagat pana la gat in tot rahatul asta energo-bio-detecto-paranormalo-militar incat sa se mai nege asta. Insa prea multa ura nejustificata pe site-ul asta. Asa ca ma intreb: de ce?
O fi fermecat Rudan in tinerete, nevasta vreunu-i stab mare din SRI, care acu cand l-o vazut evoluand pe scena, in fata cursantilor fermecati, si-o dat brusc seama ca nu l-o iertat de fapt niciodata?   :lol:


PS> Scuze de greseli, viteza bat-o vina

Cautatorul

#864
Fratilor ma obositi cu topicul asta. Una doua lista plina de discutii pe tema asta....
Nu ca n-ar fi interesante lucrurile dar se cam bate apa-n piua; atacuri la persoana si persoane; etc.

Totusi pentru cei interesati aseara pe NASUL TV a fost o emisiune legata de misterele din Muntii Buzaului.
Iata linkurile:

http://www.nasul.tv/2012/11/07/misterele-din-muntii-buzaului/

sau:

http://www.nasul.tv/?p=24714

Daca nu ma insel tipul (invitatul) a facut documentarul  "Dacii adevaruri tulburatoare".

PS: Nu m-am inselat. Il cheama Daniel Roxin si blogul lui e la:
http://danielroxin.blogspot.ro/

Spor la discutii.  8-)

spanda

Da, si pe mine ma oboseste deja..

Daniel Roxin e un Misan a carui carti erau "corectate" de Gregorian Bivolaru. Insa acu' se preface ca, desi l-a pupat in fund pe guru ani de zile, nici gura nu-i pute, nici usturoi n-a mancat, cum se zice.. Jenant

incognito

...spanda nu trebuie sa dovedesti absolut nimic, am precizat ca fac cursurile din nou,deci ori coeficientul meu de inteligenta este zero sau sunt fericitul posesor al unui sindrom stockholm
     nu sunt obligat sa dovedesc nimic si sfera mea de studiu in zona este diametral opusa temei  :martiansmile:
     nu apareti cu soparle de genul iubitorilor de  ,,urinobrekfast" astia sunt starvarii unei societati in deriva nu trebuie sa-mi leg sireturile cu limba ca sa pot privi in sufletul omului,dar cand incep saltimbacii sa scrie istoria olala... creditul oferit de mine acestor creaturi este -10 + niste nuiele pe spinare
    ...cate persoane de aici privind un om in agonie ,,constientizeaza "starea la un asemenea nivel incat simte cum se scurge viata din el /sa dai sa iei sa aduci la un numitor comun/viatza inseamna si un zambet pe buzele celui aflat la sfarsit de drum ...copii
   
     

padme

Citat din: spanda din  09 Noiembrie 2012, 03:15:46
Un alt element. Ce vi se rupe voua (unora, repet) atata de cursul lui Rudan? Pai daca va fac o lista cu cursurile care se fac intr-un an in Bucuresti, la preturi asemanatoare, pai veti descoperi ca a lui Rudan e de elita! Insa va doare in cot de "fraierii" care dau sute de euro, la zeci de alte cursuri din Bucuresti!

Nu cursurile din Bucuresti au fost aduse in atentia userilor ci asta! Raspunsul il gasesti pe prima pagina a topicului, ev. pana la pagina 2, sau pana unde gasesti postarea initiatorului topicului cu killeri psi si alte nebuneli. Sau pana unde vezi ca totul devine confuzie. Lumea e sceptica, ce sa-i faci?! Mai ales cand cine treubie sa te lumineze te baga mai rau in ceata.

Citat din: spanda din  09 Noiembrie 2012, 04:13:50
Daniel Roxin e un Misan a carui carti erau "corectate" de Gregorian Bivolaru. Insa acu' se preface ca, desi l-a pupat in fund pe guru ani de zile, nici gura nu-i pute, nici usturoi n-a mancat, cum se zice.. Jenant

Ai dreptate, m-am cam lamurit si de Roxin.

Flight33

eu cred ca ajunge cu mascarada aceasta, desi stiu ca este mai usor sa aratam cu degetul catre o alta persoana care intodeauna este vinovata pt ce se intimpla in jurul noustru, mai putin noi. Cat de Rudan, nu cred ca el va criticat pe voi, pt a va permite voua sa il criticati pe el. Care dintre voi este fara pata, sa arunce primul piatra......

kandaon

Uau, topicul asta a ajuns la proportii nebanuite  :-D

Parerea mea, ca si a altora din ce am vazut, e ca ar fi mai indicat un topic separat despre "misterele din Carpati" si altul despre Rudan si abilitati gen RV, biodetectie si alte fenomene "paranormale".
Sigur, cele doua nu se exclud ba chiar se unesc direct cateodata. Dar cand se vorbeste exclusiv despre Rudan (pro sau contra) deja se abate discutia de la ceva si mai interesant zic eu.
Si anume urmele unor civilizatii stravechi (foarte importante pentru istoria noastra si chiar a Europei sau lumii) si chiar legaturile lor (sau ale anumitor zone) cu ceva fenomene "paranormale".

Asa ca probabil poate e mai indicat un topic separat despre Vasile Rudan si daca poate el sa lungeasca ziua sau sa vada de la distanta cate tablouri are cineva in casa (desi nu cred ca asta are vreo legatura cu biodetectia sau teledetectia de care s-ar ocupa Rudan etc).

Cum zicea cineva, si eu spun ca si rabinul referitor la cele doua tabere (pro si contra Rudan), si unii si altii au probabil dreptate in anumite chestii.

Parerea mea e ca pe de o parte Rudan o avea niste abilitati reale, dar pe de alta parte el "vinde" in completare si niste chestii (multe gasite prin orice teorie a conspiratiei sau destule de banale si naturale/normale) care se "cer" si care se gasesc si la altii sau chiar la o simpla cautare pe internet.

Dar cum nu am avut tangenta cu Vasile Rudan, ma pronunt doar ca observator din exterior, dupa ce am citit ce spun unii si altii (si poate si dintr-o experienta proprie intamplatoare legata de fenomene "supranaturale").

Cat despre schimbarea climei de care se face vorbire si in cursul lui Rudan, parerea mea e ca are si o componenta artificiala majora. Anul asta de ex. am inteles ca Groenlanda s-a dezghetat complet, nu a mai aparut nici un petec de gheata in imaginile din satelit. In acelasi timp Antarctica nu numai ca a inghetat bocna dar si-a si marit suprafata de ghetari.
Ceva de genul "ce s-a pierdut in nord s-a recuperat in sud pentru a se pastra un echilibru".

Daca te uiti la programele si dispozitivele de tip HAARP despre care se spune ca e posibil sa influenteze clima prin actiuni asupra ionosferei, ele sunt amplasate in SUA (Alaska), Norvegia si Rusia. Aceleasi tari (plus Canada, Japonia si chiar China) sunt interesate de posibilitatea explorarii si exploatarii resurselor (posibile uriase) ce s-ar putea descoperii (sau deja se cunosc) in urma retragerii gheturilor din unele zone din preajma Polului Nord sau a "imblanzirii" climei in Siberia.

Goana dupa resurse si controlul asupra lor poate atinge dimensiuni nebanuite, vezi si jocurile complicate din Orientul Mijlociu, relatiile Germania-Rusia, ocheadele Chinei spre Siberia etc.

Sigur, anumite fenomene sunt ciclice, dar nu sunt chiar "apocaliptice" si nici ciclurile lor nu sunt foarte exacte, predictibile sau au exact aceeasi parametri tot timpul. Insa daca apare si o componenta artificiala, cine stie. Poate domnu Rudan o avea ceva cunostinte despre asemenea lucruri, fie ca "print" sau ce titlu are in nu stiu ce organizatie secreta, fie ca bio-detector  :-D