Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.


Cautatorul

#2596
Interesanta stirea de mai sus. Insa se pare ca piesa este din metal si foarte probabil apartine tot lui Curiosity.
Deja ii cad surubelele adica ii curg piese din pacate. Asta daca nu s-au apucat martienii de sabotaje...  :-)


"Curiosity a găsit un obiect MISTERIOS pe MARTE. Pare să fie din METAL

În imaginea făcută publică de NASA se poate observa cum micul obiect argintiu e aşezat pe solul roşiatic marţian, la doar câţiva centimetri de roverul Curiosity, scrie http://www.universetoday.com/97774/curiosity-finds-something-on-martian-surface/.

Pentru moment, inginerii NASA nu au stabilit exact originea misteriosului obiect, însă bănuiesc că ar putea fi vorba de un obiect desprins de pe rover (fie o bucată de bandă cu care sunt lipite cablurile sau un fragment metalic). "


http://www.realitatea.net/curiosity-a-gasit-un-obiect-misterios-pe-marte-pare-sa-fie-din-metal_1025988.html

panta_rh_ei

Revenind pe Terra... :-D
Se pare ca avem o toamna linistita - ne spune G. Friedman - pentru ca momentan interesele USA sunt altele . Sunt permise acum doar ciomagelile minore :-D.
Ce ne-o aduce primavara? :?
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

panta_rh_ei

LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

horia2008

CitatChristine Lagarde (FMI): Datoria publica acumulata de tarile bogate se apropie de nivelurile atinse in perioade de razboi si constituie cea mai mare amenintare la adresa economiei globale, a avertizat vineri directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, citata de AFP, potrivit Agerpres.
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante-13399200-christine-lagarde-fmi-datoria-publica-tarilor-bogate-apropie-nivelurile-atinse-perioade-razboi.htm
Sursa: www.hotnews.ro

Batem şaua...??   :? :| :oops:





Cautatorul

#2601
"Pe plaja din Florida a fost găsit ochiul gigantic al unei vietăţi necunoscute

Pe plaja din Florida, SUA, valurile au adus pe mal un ochi gigantic. Experţii americani nu pot stabili deocamdată cărui animal aparţine acest ochi.

Miercuri, un localnic care aleargă zilnic pe plajă, a făcut această descoperire neaşteptată. Globul ochiului era ,,rece şi încă sângera după ce l-am pus într-o pungă de plastic", a relatat el. Până la sosirea oamenilor de ştiinţă, bărbatul a păstrat în frigider această descoperire senzaţională. Acum, ochiul a fost trimis pentru a fi studiat la Institutul de cercetare a peştilor şi faunei sălbatice din Florida."

http://romanian.ruvr.ru/2012_10_12/91069060/


Aceasi stire pe realitatea.net cu tot cu poza:

"Carli Segelson, purtătorul de cuvânt al Florida Fish and Wildlife Research Institute, afirmă că cel mai probabil ochiul provine de la un animal marin, printre potenţialii candidaţi numărându-se un calmar uriaş, o balenă sau un peşte de mari dimensiuni.

Ochiul a fost descoperit de un bărbat care se plimba pe plajă, acesta aducându-l în atenţia organizaţiei. ,,Bărbatul mergea pe plajă când a văzut ochiul şi a crezut că este ceva cool", a relatat Segelson.

Ochiul este acum păstrat într-o cameră frigorifică, urmând să fie studiat de specialiştii Florida Fish and Wildlife Research Institute."

http://www.realitatea.net/ochiul-misterios-cat-o-minge-de-tenis-descoperit-pe-o-plaja-din-florida_1028919.html

Realitatea.net au preluat de la:

http://www.descopera.ro/dnews/10199490-un-misterios-ochi-albastru-de-mari-dimensiuni-a-fost-descoperit-pe-o-plaja-din-florida

Aia erau la camera ascunsa in ochi si nu stiau...  :-D


Si acum o stire in stil CCCP:

"Aparatele cosmice ruseşti vor ajunge pe Lună în 2015

Oamenii de ştiinţă ruşi intenţionează să revină pe Lună, realizând o misiune automată cu aterizare pe satelitul natural al Terrei în 2015. Această declaraţie a fost făcută de directorul general al Industriei Cosmice Lavocikin, în cadrul unei conferinţe de presă consacrate împlinirii a 75 de ani de existenţă a întreprinderii.

Potrivit acestuia, în planurile întreprinderii 2015 este marcat ca anul ,,în care trebuie să ajungem pe Lună". Proiectul respectiv trebuie să demonstreze că ştiinţa rusă este capabilă să creeze aparate şi să le trimită pe alte corpuri cosmice"

http://romanian.ruvr.ru/2012_10_12/91015573/

Planul nu-l depasesc?  :-D

SLEAH19

#2602
  Incredibil ,in direct la un post tv se transmite saltul lui Felix Baumgarter , este la 39.067 m ,urmeaza saltul , in momentul cand se transmite casca lui Felix din unghiul in care se vad stelele , se vad si niste corpuri destul de agitate la o oarecare distanta .Astept inregistrarea pe youtube. Va depasi viteza sunetului!?
http://www.sport.ro/stiri/austriacul-felix-sare-din-cosmos-3-romani-lupta-la-k-1-tokyo-live-video-si-exclusiv-pe-voyo-ro.html

- Nu ai nici o grija , ia spus Joseph Kittinger de la sol , - Ingerul pazitor este cu tine, .......!!!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

padme

#2603

L-am vazut aseara in direct, a fost super!

SLEAH19

#2604
Doi brokeri pe Wall Street:

  Unul privea pe geam la etajul 40,  trist de ce efect are criza asupra caderii bursei.
De la etajul superior se arunca in gol un alt broker.

  - Ce o fi stiind asta si eu nu stiu ?


  Parafrazand: Ce o fi stiind Elvetia si noi nu stim

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/elvetia-isi-pregateste-armata-pentru-efectele-crizei-din-zona-euro.html
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

StarDust

Citat din: SLEAH19 din  14 Octombrie 2012, 21:05:56
  Incredibil ,in direct la un post tv se transmite saltul lui Felix Baumgarter , este la 39.067 m ,urmeaza saltul
...

Si o completare cu imagini filmate cu camera montata pe pieptul lui Felix Baumgarter:

http://stirileprotv.ro/stiri/international/video-imagini-in-premiera-filmate-chiar-de-felix-baumgartner-in-timpul-saltului-sau-din-spatiu.html
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16


Cautatorul

Scuze pentru postarea succesiva dar mi s-a parut importanta urmatoarea stire cumva legata de cea anterioara. Se pare ca cercetatorii au prins curaj:

"Fenomen surprinzător în Antarctica. Gheaţa de la Polul Sud s-a extins şi acum ocupă o suprafaţă record. Cercetătorii americani au ajuns la această concluzie după ce au analizat imaginile din satelit, luate de un centru de studiere a zăpezii de la poli.
.....
Oamenii de ştiinţă pun creşterea calotei glaciare pe scăderea temperaturii din Antartica, un fenomen generat de găurile din stratul de ozon.

Ei avertizează că shimbările climatice sunt complexe, iar consecinţele sunt întotdeauna surprinzătoare."

http://www.realitatea.net/fenomen-surprinzator-gheata-de-la-polul-sud-s-a-extins_1030933.html


Xanadron

#2608
Site cu explicatii interesante (chiar daca partial strict specializate ca terminologie) despre "balansul" asta +/- al ghetii la Poli, de la NSIDC (National Snow and Ice Data Center):

http://nsidc.org/cryosphere/sotc/sea_ice.html

...desi predictiile inca-s foarte contradictorii. Totusi, trendul negarii contributiei umane la schimbarile climatice (anti- Al Gore si obsesia "taxei pe emisiile de carbon" deci) pare sa fie in crestere.

P.S. 1: Graficul atasat mi se pare cel mai sugestiv (perioada figurata: 1978 - 2011; extinderea ghetii antarctice cu rosu, involutia celei arctice - cu albastru).

P.S. 2: Umila mea parere... simplificatoare, dar plauzibila zic eu e ca fenomenul asta ar putea fi determinat de o schimbare a amplasarii pur geometrice a "sobei" :-D generatoare de caldura din interiorul Terrei.
Ceva mai spre Nord adicatelea, sub influentza unor factori incontrolabili, fiindca de natura cosmica. :star:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

Intre factorii astia "incontrolabili" cosmici intra cumva si proiectul HAARP (cu toate anexele ce zbarnaie pe orbita...) amplasat undeva pe la NORD ? Intreb si eu, nu c-as avea dreptate cumva.