Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.


panta_rh_ei

 @gabri001- lacurile astea de acumulare au acoperit localitati intregi. Oamenii stramutati si-au plans biserici si morti lasati sub ape. Daca existau vestigiile alea de acum 10000 de ani pe ;locurile alea... le gaseau atunci. Poate or fi sapat apele adancurile pamantului si le-au scos la iveala acum? :-o :-D

http://science.hotnews.ro/stiri-spatiul-13310771-robotul-curiosity-gasit-albie-rau-secat-suprafata-planetei-marte.htm
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

fiulploii

Citat din: Gabri001 din  01 Octombrie 2012, 12:41:22
http://www.ziare.com/magazin/arheologie/vestigiile-unei-civilizatii-vechi-de-12-000-de-ani-pe-fundul-lacului-bicaz-1193076
no comment
Stirea de mai sus o consider intoxicatie , asa cum in ultima vreme s-au mai aruncat astfel de oase de ros   pentru omul simplu in gandire : vezi jeto-dacul de 10 metri si altele , nu mai le enumar .
  O stire ar fi motivul pentru care se inmultesc astfel de prajiturele   :roll:

panta_rh_ei

SA FIE  NEVOIA ACUTA DE SENZATIONAL CU ORICE PRET?
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

acme

#2584
La sectiunea tinere sperante:
http://rt.com/news/india-space-satellite-budget-331/
- 10 misiuni spatiale
- buget 1,3 mld $
- orbiter catre Marte in noiembrie 2013

Mi se pare mie sau incepe o cursa spre Marte?
We're born alone, we live alone, we die alone.

acme

Citat din: Arhanghelul din  29 Septembrie 2012, 17:04:04
Raspuns : itzarescu

Citat:

"Această succesiune de vizite "la vârf" reprezintă doar simple coincidenţe sau România devine, de la un an la altul, o tot mai bine conturată POARTĂ SPRE MARILE SECRETE MONDIALE? Un fel de... KILOMETRU ZERO al PLANETEI?"

În cadrul conferinţei, Jorgen Randers a prezentat raportul "2052 - a Global Forecast for the Next Forty Years". El a arătat că ar fi necesară o reorientare din­spre sectoarele profitabile către ceea ce societatea are nevoie:
http://www.zf.ro/eveniment/conferinta-de-la-bucuresti-a-clubului-de-la-roma-guvernatorul-bnr-face-apel-la-evitarea-suprareglementarii-pietelor-financiare-10151800
We're born alone, we live alone, we die alone.

fiulploii


panta_rh_ei

LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

fiulploii

#2588
http://www.antena3.ro/romania/romania-este-pamant-islamic-ce-trebuie-eliberat-tara-noastra-o-tinta-pentru-atentatele-teroriste-186515.html

Mno, azi -maine ne lasam barba , ne punem turbane si cantam allah-u-akbar .
Si distrugem toate monumentele de pana acum ca fiind pagane .
Vreau sa stiu ce facem daca incepe si pe aici ..nesiguranta ?

Fir-ar sa fie ele de wargames-uri . Uite asa simtim valul 2 de criza  :evil: care vine-vine-vine, calca totul in picioare - vorba poetului .
Parerea mea..

P.S. pe tema asta , cum poti trai in armonie sau fara razboi cu unul care nu gandeste , care e un zombi pe tema data . Fiindca daca e asa , atunci e care-pe-care, supravietuieste cel mai bun .
  Indiferent ce inseamna asta , ideea e ca nu poate ramane decat unul - alta tema celebra de prin filme  :-D

Cautatorul

ALERTĂ: "Pământul va fi lovit cu forţa a 100 de MILIOANE de bombe cu hidrogen"

Specialiştii NASA sunt în alertă încă din 2010, când au descoperit că sistemul nostru solar este invadat de un nor energetic interstelar. Acest nor perturbă Soarele şi face ca Terra să fie fără apărare faţă de imensele raze solare şi "bombardamentul" razelor cosmice, scrie infowars.com.

NASA urmăreşte această furtună colosală încă din 2006 şi consideră că în 2012, 2013 ar putea lovi planeta noastră.

De asemenea, conform site-ului space.com unde gravitaţionale gigant - cu o lungime de până la 100 de miliarde de ani lumină - ar putea deforma Universul prin compresarea marginilor timpului şi spaţiului.

Teoria undelor gravitaţionale gigantice a fost propusă de unii astrofizicieni pentru a explica de ce spaţiul se extinde în diverse regiuni ale Universului. Măsurători atente ale expansiunii Universului au scos în evidenţă anomalii alarmante: nu fiecare regiune a Universului se extinde în acelaşi mod. Expansiunea iregulată a Universului ar putea însemna că legile de bază ale fizicii s-ar putea să fie greşite."


http://www.realitatea.net/alerta-pamantul-va-fi-lovit-cu-forta-a-100-de-milioane-de-bombe-cu-hidrogen_1022681.html

http://www.infowars.com/massive-solar-storm-to-hit-earth-in-2012-with-force-of-100m-bombs/
http://www.space.com/8100-deformed-galaxies-confirm-universe-acceleration.html

Cautatorul

Off-topic: Anterioara postare e de pe 4 octombrie iar acum e deja 7 octombrie. Cum nimeni n-a mai postat nici o legatura catre o stire interesanta iata ca va dau eu una legata de tema principala al acestui site chiar daca e postare succesiva:

"Proiect pentru detectarea civilizaţiilor extraterestre sofisticate

Proiectul este finanţat cu ajutorul unui grant important acordat de Fundaţia Templeton, o organizaţie filantropică ce finanţează cercetările care se apleacă asupra ,,marilor întrebări ale umanităţii".

În 1960, Freeman Dyson, un geniu specializat în matematică şi fizică, a prezis că fiecare civilizaţie din Univers va ajunge la punctul în care va epuiza resursele de energie de pe propria planetă, în cazul în care va supravieţui suficient de mult. Dyson a argumentat că acest moment reprezintă un prag important pe care fiecare civilizaţie trebuie să îl depăşească de-a lungul evoluţiei sale, soluţia fiind una singură: construirea unei sfere gigantice care să înconjoare steaua din sistemul lor solar, colectând energia stelară. Astronomii au denumit aceste megastructuri teoretice ,,sfere Dyson". Deşi ar putea părea că ideea lui Dyson nu este decât o fantezie fără utilitate, ipoteza lansată de fizician conduce la o concluzie simplă: dacă doreşti să detectezi o civilizaţie extraterestră avansată, ar trebui să cauţi sfere Dyson.

Acum, trei astronomi de la Universitatea Penn State din SUA, coordonaţi de Jason Wright, au lansat un proiect care va dura doi ani şi care are ca scop studierea a milioane de galaxii, printre care şi Calea Lactee, pentru a detecta sfere Dyson. Proiectul este finanţat cu ajutorul unui grant important acordat de Fundaţia Templeton, o organizaţie filantropică ce finanţează cercetările care se apleacă asupra ,,marilor întrebări ale umanităţii", întrebări care adresează ,,scopul umanităţii şi adevărul absolut din spatele realităţii"."

http://www.realitatea.net/proiect-pentru-detectarea-civilizatiilor-extraterestre-sofisticate_1024415.html

Articolul complet si cu mai multe explicatii este la:
http://www.descopera.ro/dnews/10166297-a-fost-initiat-un-proiect-extraordinar-ce-va-permite-detectarea-civilizatiilor-extraterestre-sofisticate

alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

SLEAH19

Premiul Nobel pentru Medicina, acordat britanicului John B. Gurdon si japonezului Shinya Yamanaka

....................................
Cercetarile recente ale lui John B. Gurdon s-au concentrat asupra analizei semnalului factorilor intercelulari implicati in diferentierea celulara, dar si pe elucidarea mecanismelor implicate in reprogramarea nucleului in cadrul experimentelor de transplant.

...................................
Yamanaka a fost rezident in chirurgie ortopedica la Spitalul National din Osaka. Intre 1993 - 1995, el a fost colaborator cu studii postdoctorale la Institutul pentru Boli Cardiovasculare Gladstone, afiliat Universitatii California. In 2006, el si echipa sa de colegi cercetatori au pus bazele studiului celulelor susa pluripotente induse - recoltate de la soareci adulti -, iar in 2007 el a putut genera celule susa pluripiotente din celule adulte fibroblaste.


http://science.hotnews.ro/stiri-international-13373255-nobelul-pentru-medicina-acordat-britanicului-john-gurdon-japonezului-shinya-yamanaka.htm

  Deci mai pe direct, oamenii ăştia au reuşit să transforme celulele adulte în celule stem prin  reprogramarea nucleului celulei, iar cu celulele stem se poate regenera orice fel de ţesut . Cu adevărat tare.

   P.S.Dacă mai punem lângă bacteriile lui alx care produc aur şi pe cele cărora li sa modificat genetic bugul mortal şi acum produc petrol , vom ieşi din criză sănătoşi, bogaţi şi motorizaţi.     
    Care vom mai apuca!
http://www.gizmag.com/bioengineers-rebuilding-bacteria-to-produce-crude-oil/7723/
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

acme

Proaspat declasificate:
Cum sa construiesti o farfurie zburatoare
http://blogs.archives.gov/ndc/?p=426
We're born alone, we live alone, we die alone.

elena78

Citat din: kandaon din  25 Septembrie 2012, 00:42:59
http://www.huffingtonpost.com/2012/09/24/sars-like-virus-middle-east-coronavirus_n_1909054.html?utm_hp_ref=world&ir=World#slide=more193157

Se pare ca un nou tip de virus din aceeasi clasa cu SARS (si cu gripa, inclusiv cea aviara sau porcina cred), cel care se spune ca era gata gata sa provoace o pandemie si a speriat multa lume acum ceva ani, ar fi aparut de data asta in Orientul Mijlociu. Unde altundeva sa se manifeste si noul virus, ca tot sta toata lumea cu ochii pe regiune.

Fiind un coronavirus, se raspandeste si prin aer cica, sau de la animal la om, nu se stie daca se poate raspandi de la om la om.

Treaba e ca virusul se pare ca a aparut in Arabia Saudita, unde peste o luna va avea loc nu stiu ce mare pelerinaj la Mecca. Milioane de oameni, multi veniti din toata lumea, din afara Arabiei Saudite, vor fi prezenti acolo.

Iar in articol se spune ca in trecut au avut loc epidemii (gripa, meningita etc.) raspandite de cei adunati acolo si intorsi apoi in zonele lor.

Parerea mea e ca momentul si evenimentul sunt alese perfect, daca virusul nu ar fi natural (sau aparut natural, nu e exclus totusi).
Adica, asa l-ai raspandi cel mai usor (si "acoperit"), in toate colturile lumii, sau cel putin a lumii musulmane. Fiind probabil si foarte contagios, ii cam scoate din lupta pe cei pe unde ajunge, chiar daca mortalitatea nu e extrem de mare (teoretic, practic cine stie), insa nici bolnavii (care trebuie ingrijiti) nu mai conteaza in caz de ceva, si costurile cresc pentru orice tara afectata.

Oamenii pot deveni speriati, chiar disperati, fie sa scape de imbolnavire, fie sa-si asigure resursele etc. Apare haosul, degringolada, lumea reactioneaza mai mult instinctual. Uite asa vedem de ce se antreneaza niste soldati americani sa lupte cu "zombi".
Recunosc ca aici ma cam las dus de imaginatie


un  mare maestru in masonerie .. mai in gluma mai in serios cu cativa ani in urma a  pronuntat  o fraza care  ne pune pe ganduri ,va las  pe voi sa intelegeti ce a dorit sa spuna , binenteles  mesajul  domnului a fost un mesaj subtil ,codificat...iata -l  aici :,,In cazul in care ma voi reincarna mi-ar placea sa ma intorc sub forma unui virus mortal  in scopul de a contribui  pentru a rezolva problema  suprapopularii ,, ......
cat despre virus si alte  epidemii  dupa cum stiti bine si dumneavoastra  ele sunt create in laborator.... .Problema-reactie -solutie   ,guvernul invizibil  creaza problema adica virusul  ,vede reactia oamenilor sunt disperati ,speriati de aceasta epidemie-virus  si cauta solutia  adica vaccinarea ..
,,Adevarata  epidemie este vaccinarea ,,