Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Credeti in existenta Ingerilor?

Creat de calator astral, 28 August 2011, 14:24:25

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ziua Z se apropie cu pasi repezi,daca Schimbarea nu va implica nici o extinctie ciclica cu atit mai bine. Daca in schimb o mare parte din noi vom pieri, e timpul sa evaluam presupusii salvatori exteriori. Exista entitati angelice,de o natura subtila?

Da. Sint convins de existenta Ingerilor,asa cum sint descrisi in Biblie
8 (25.8%)
Da. Acesti ingeri sint mortii nostri care ne vegheaza din nevazut.
2 (6.5%)
Da. E vorba de fiinte extraterestre,camuflate,invizibile datorita utilizarii unei tehnologii avansate.
1 (3.2%)
Da. Sint de fapt fiinte inter-dimensionale,indetectabile cu ochiul liber.
15 (48.4%)
Nu. Nu exista astfel de veghetori, totul este o iluzie a subconstientului,un om modern,rational,nu poate acorda nici cel mai mic credit acestei ipoteze,infirmata de stiinta.
5 (16.1%)

Numărul total de membrii care au votat: 31

Votare închisă: 11 Septembrie 2011, 14:24:25

calator astral

Cu totii am simtit uneori o prezenta discreta care ne vegheaza, ne ajuta in momente de cumpana. Putem oare vorbi de entitati angelice asa cum sint ele descrise in Biblie? Este exclus ca misteriosii veghetori din umbra sa fie de fapt sufletele unor persoane apropiate disparute? Se poate vorbi de o co-existenta pe Pamint intre noi,facuti din carne si oase si aceste forme de energie subtila? Va invit sa vizionati un scurt clip explicativ realizat de un prieten si astept opiniile voastre. 

http://www.youtube.com/watch?v=undefined&sns=fb

SLEAH19

     Am votat prima varianta ( care nu o exclude insa pe a treia) . Peste ceva timp poate nu o sa mai fiu de acord cu ea, dat fiind faptul ca suntem supusi unei cantitati enorme de informatie in ultimul timp. Pentru discernamant, mi-am atasat niste filtre personale puternice pentru clasificarea/trierea  informatiei si formarea de noi pareri si certitudini.

    Majoritatea dintre noi au probabil experiente personale, in momente grele cand intr-un fel sau altul te rogi sau iti doresti , simti prezenta lui Dumnezeu, a unui un inger sau a unei entitati . E greu de spus din care varianta vine.

    Daca luam de bun ce spunea Lovendal ieri, atunci entitatile vin din astral:
   
http://www.lovendal.net/wp52/supremul-argument-pentru-care-extraterestrii-nu-exista-la-fel-cum-nu-exista-nici-viata-la-intamplare/
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

skycleaner

La mine imi da asta:
The URL contained a malformed video ID.
Sorry about that.

In ce priveste ingerii... nu mai tin minte dar cred ca Rudolf Steiner explica existenta lor.

calator astral

Citat din: skycleaner din  28 August 2011, 17:22:10
La mine imi da asta:
The URL contained a malformed video ID.
Sorry about that.

In ce priveste ingerii... nu mai tin minte dar cred ca Rudolf Steiner explica existenta lor.

am verificat si asa e...pacat. E straniu ca nu poate fi vizionat,are o optiune "vizionare privata",incerc din nou acum,o sa va placa,daca merge.

http://www.youtube.com/watch?v=undefined&sns=fb

romulus

Pai daca acceptam existenta dracilor pe cale de consecinta si ingerii exista !
Ca vor fi existand exact ca in biblie,  ca or avea - ori nu - o organizare ca la armata:  pe cete/cohorte/regimente /divizii/ si vor fi avand specializari diverse, numai Dumnezeu stie .
Vom vedea noi....candva , sunt convins !
Chiar daca nu le simtim efectiv prezenta, nu-i bai ; daca fiecare face un mic efort de imaginatie, poate chiar purta un "dialog" cu ingerul pazitor - neimportant daca cu vorce tare ori in gand : expui problema iar raspunsul vine instantaneu, in gand!!Atentie insa, daca raspunsul este unul mai deochiat ( spre ex. cugeti/intrebi? exasperat ce sa te faci cu mama-mare,  care e bolnava, imobilizata la pat, iar raspunsul este " strange-o de gat "  :evil:) sa stii ca vine de la  partea adversa, cea a lui sarsaila :-D  si nu trebuie luat de bun!!!! Dimpotriva ....
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Tayka

#5
Eu am votat inexistenţa lor,pentru că personal ca om al mileniului 3 îmi este imposibil să mai cred cum că entităţile superioare metamorfozate din noi oamenii,n-ar avea altceva mai bun de făcut decât să pună câte un paznic separat la fiecare..larvă..perenă. :-D
Pentru ai face ce?;bine sau rău,sau alternativ când una când alta  :lol: 8-) Existenţa unui paznic(sau a mai multora) ar anula liberul arbitru,ar împiedica acumularea experienţei de viaţă,ar bloca simţul libertăţii şi integrităţii,etc.Iar ideia cu 2 paznici unul bun şi altul rău e de-a dreptul hazlie.. :-D,ar însemna că toată populaţia LOR nu face altceva decât unii să ne supraveghieze cu..o mare duioşie    :roll: iar alţii să ne pună..,,pchedika'' cât mai des  :evil: Este ca şi cum un fermier ar pune câte doi ciobani la fiecare ..oaie  :-D
Senzaţia că ai pe cineva nevăzut mereu pe lângă tine,este o iluzie,o autosugestie,speculată desigur din plin de biserică pentru a te îndemna să te ocupi cu rugăciunile ca să nu ai timp să mai vezi şi de realităţile vieţii.Eu zic deci:Treziţi-vă oameni,din negura dogmei.. este însă dreptul fiecăruia să-şi trăiască şi să-şi formeze cum crede de cuviinţă ideia sa despre acest infim episod al  vieţii  :wink:       
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Xanadron

Eu as paria p-o varianta neinclusa, din pacate, de calator astral in prezentul sondaj. Adica as inclina sa cred ca unii au, iar altii n-au inger "atasat". :star:
Ultima categorie fiind, dupa mine, mult mai numeroasa decit prima.

Si-n orice caz nici putinii posesori de ingerasi :lol: nu cred c-ar fi doar "indrumati subliminal" de respectivii "ingeri", capabili sa intervina chiar efectiv in schimbarea cursului vietii cuiva - ghilimele-s necesare fiindca vad respectivele personaje total diferit comparativ cu descrierile Dogmei. Mai exact: simbolic-inaripatii ar fi un gen de senzori complecsi suplimentari fatza de "simplele" inregistratoare akashice :roll: ale evenimentelor/reactiilor/trairilor vietilor noastre, dotati cu... hai sa le zicem resurse de calcul si interconexiuni instantanee enorme.

Vietile fiecaruia/fiecareia din cele 7 miliarde de omuletzi acum-traitori avind, zic eu, o importantza precis ierarhizata undeva - posibil sa fiu afurisit :-D acum de partizanii generalizantelor teorii despre importantza funciara a oricarei vieti, dar asta cred eu (evident, fara sa neg importantza fiecarei vieti - insa NU de interes uniform-egal pentru Regizorii de Sus, zic io).

Poate oi avea cindva timp sa revin la detaliile ipotezei asteia cu destule ramificatii (simpla parere personala-n definitiv), dar acum nu pot sa nu punctez subscrierea la una din ideile sugerate-n transanta postare a colegului Tayka - si anume la eficientza cosmica 8-) atit de usor subestimata a "cultivatorilor" nostri, :-) care nu cred sa aiba totusi la dispozitie eoni si jdemii de "reexaminari" (= reincarnari ale noastre) ca sa-si atinga scopurile.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

dida



Nu trebuie sa ai Iluzia existentei Ingerilor, Pazitorilor, ori ai altor Veghetori de"Bine", ori de Rau"

Doar ii Simti....Cui i-e Dat!

.............

mai zic, pina o sa Tac....deliberat

fiulploii

1. Ingerii din Biblie sunt de diverse tipologii : de la energie sub diverse forme - sonora, vizuala - vuiet , slava , etc. - si pana la forma umana - cand au innoptat , au mancat si au baut , ceea ce ma duce cu gandul ca ori au un sistem excretor analog uman ori sunt bioroboti sub aparenta normala umana . Deci, cohortele de ingeri biblici antropomorfici si organizati militar dupa nivelul vremilor consemnate au o organizare piramidala tipic umana de nivel antic .

2. Mortii nostri care ne vegheaza? Eu zic ca nu . Este adevarat ca poti receptiona cate o incurajare sau indrumare din nevazut dar nu oricand , nu oricum. Au si ei misiunile lor de evolutie .  :-D  si au si ei ingerii si demonii lor .

3. Fiinte extraterestre camuflate tehnologic? Unele intamplari indreptatesc la astfel de concluzie insa e ceva sporadic , intamplator sau are legatura cu anumite interese care nu sunt ale noastre 

4. Fiinte inter-dimensionale? Eu le-as numi Entitati inter-dimensionale pentru ca pot lua orice forma doresc sau orice forma e necesar pentru a transmite un mesaj , functie de nivelul intelectual al receptorului  :roll:

5. Iluzie a subconstientului ? Infirmarea de catre stiinta?  :lol:
Stiinta noastra este un imens hohot de ras  :lol:  Sa ne aducem aminte doar faptul ca stiinta dadea ca imposibila existenta unui aparat zburator mai greu decat aerul si asta era demonstrat stiintific  :lol:  Stiinta nu poate demonstra nimic altceva decat ca stie putin  :-D

Ceea ce numim inger in mod uzual este un avatar personal . Adica o proiectie , o interfata a ta proprie , a subconstientului -daca se prefera aceasta denumire .
  Si se pot genera o multime de tipologii de avatari . Sfatuitorul acesta poate ca este forma luata de informatiile depozitate in subconstientul propriu si totodata , modul de accesare a acestor informatii .

Oricum , marturii despre ingeri au existat in toate timpurile si in toate religiile , nu sunt un apanaj al crestinismului , chiar daca aceste entitati au purtat nume diferite  :wink:

Cat despre ziua Zet(a Reticullus   :lol: ) ce sa mai zic ? Face parte din scenariu . Un scenariu deschis tuturor posibilitatilor pentru ca chiar daca fiecare isi creeaza propria lui realitate totusi, fiecare poate influenta realitatea ultima a Creatorului    - subiect de discutat in serialul imaginar al colegei Siberia  

Se zice ca fiecare om are demonii lui , deci ?   :lol:   doar o parere !

calator astral

Foarte interesant commentul tau fiulploii, iti multumesc pentru participarea la acest sondaj.

Pot in sfarsit posta acel clip minunat, sper sa va placa, e intr-adevar deosebit!:

Ingeri - Angels

zana@M

Dacă privim prin ochelarii minţii noastre raţionale, îngerii nu există. Dacă privim existenţa cu inima şi, prin aceasta, intrăm în comuniune cu sferele tulburătoare ale intuiţiei, îngerii ni se dezvăluie sub forma celor mai frumoase trăiri. În lumea noastră lăuntrică se zbenguie îngerii şi se bucură cerul întreg atunci când suntem fericiţi şi, mai ales, când putem intui şi presimţi în umbra fericirii prezenţa şi tulburătoarea vieţuire a îngerilor în noi înşine. Comunicarea cu îngerii şi intervenţia lor în planul existenţei de zi cu zi devin posibile în clipa în care vibrăm lăuntric în ritmurile armonioase ale dimensiunilor în care locuiesc îngerii.

La polul opus, suferinţa şi lipsa de speranţă creează un spaţiu mult prea îndepărtat între lumea noastră şi lumea îngerilor, aşa încât strigătele, deprimarea sau suferinţa înterup comunicarea cu îngerii ajutători. Există însă şi aici o excepţie, care se regăseşte frecvent în experienţele de viaţă; chiar în absenţa unei chemări conştiente, îngerii intervin în salvarea vieţii unui om, dar atunci când omul nu şi-a împlinit, încă, destinul. şi-n aceste situaţii, ei se arată chiar fizic, iar consecinţele acestor apariţii sunt catalogate de oameni ca "miracole"!

Multi trec prin clipe numite''miracole'' .Se intreaba cum de  a scapat.....
nu ceruse ajutorul vreunui inger....
Sunt oare manifestari ale ingerilor in viata de zi cu zi?/?
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

Dreadg

sunt de acord cu ultimile 3 variante. Am si eu o intrebare offtopic. Tudor Barbu are cont pe Rufon?
"Atheism is an attitude, a frame of mind that looks at the world objectively, fearlessly, always trying to understand all things as a part of nature." Carl Sagan

calator astral

Citat din: Dreadg din  29 August 2011, 18:17:35
sunt de acord cu ultimile 3 variante. Am si eu o intrebare offtopic. Tudor Barbu are cont pe Rufon?

de ce aceasta intrebare,cine este tudor barbu?

Dreadg

Citat din: calator astral din  29 August 2011, 18:36:25
de ce aceasta intrebare,cine este tudor barbu?
tudor barbu este prezentatorul unei emisiuni de pe otv 'se intampla acum' , in acele emisiuni abordeaza teme bine cunoscute pe acest forum(elenin/nibiru si azi chiar dorea sa afle de la telespectatori daca stiu despre annunnaki) .
Scuze pt offtopic, daca vrei mai multe info lasa-mi un nr de telefon ca mesaj privat, am internet mobil si ma dor degetele de la tastat:p si de multe ori nu mi se posteaza mesajele.

*emisiunea e de luni pana vineri de la 4-5 pana pe la 6-8 uitate maine si ai sa intelegi mai multe
"Atheism is an attitude, a frame of mind that looks at the world objectively, fearlessly, always trying to understand all things as a part of nature." Carl Sagan

Siberia

Citat din: fiulploii din  29 August 2011, 17:10:57
...
4. Fiinte inter-dimensionale? Eu le-as numi Entitati inter-dimensionale pentru ca pot lua orice forma doresc sau orice forma e necesar pentru a transmite un mesaj , functie de nivelul intelectual al receptorului  :roll:
...

   Am votat bineinteles varianta acestor entitati interdimensionale fiindca e varianta care pe mine ma satisface psihic si intelectual in acest moment. Apoi am stat sa cumpanesc daca sa scriu un raspuns sau nu referitor la acest subiect... si-n fine, am decis sa imi arunc parerea si eu...
   Pana de curand (curand insemnand cu cateva luni in urma) nu puteam sa accept ideea de inger de nici un fel. Ma refer aici la "ingerii" descrisi prin textele religioase sau pictati prin biserici, sculptati, etc... Imi pareau puerili, imaginile siropoase cu "ingerite" delicate sau cu "ingerasi" rotunjiori in obrajiori cel mult ma distrau.
   Ideea de "inger" a devenit digerabila cand am inceput sa fac cercetari despre notiunile de Elders si mai ales de Watchers... si asa am ajuns sa am o parere ca ingerii ar putea exista in varianta Watchers. Bineinteles ca mi-i puteam "desena" in imaginatia mea in fel si chip, dar singura imagine pe care intelectul meu a reusit s-o accepte a fost a "ingerilor" din filmul Knowing...
   Introducerea a fost necesara pentru cele ce urmeaza.
   Incepand sa-mi pun ordine in gandurile referitor la modurile de organizare a vietii, am ajuns la concluzia ca multiversul exista - stratificat pe lumi create in diferite valori de frecventa. Astfel, am incadrat "ingerii" / "Watchers" in categoria entitatilor / fiintelor a caror frecventa energetica se afla la o valoare suficienta pentru a le permite trecerea dintr-un univers in altul si eventual metamorfozarea lor in universul in care poposesc.
   In fine, am ramas cu o impresie de genul... ok... poate ca exista, mai mult ca sigur nu, daca ipoteza mea e gresita... mnah... treaba lor...
   Pana intr-o noapte cand am avut parte de un vis ciudat (unul dintre visele in urma carora te trezesti cu dureri sau vanatai care sa-ti ateste calatoria ta in lumi imaginare :D) - vis pe care n-am de gand sa-l relatez. Cert e ca, la un moment dat, cineva incerca din rasputeri sa ma impiedice sa merg intr-o anumita directie, proptindu-si chiar si un genunchi in spatele meu, motiv pentru care am simtit o durere violenta si am deschis ochii instantaneu.. M-am rasucit in pat sa vad ce naiba se intampla cine isi baga genunchii in spinarea mea, cui sa-i dau "un cap in gura"  :evil: si spre uimirea si socul meu am vazut o pereche stilizata de aripi si un abur intr-o forma stilizata de om intre acele aripi, care plutea pur si simplu in incapere. Socul a fost atat de puternic, incat m-am ridicat si am inceput sa trag de omul meu in pat sa-l trezesc, sa vada si el (arata ca un "inger" estompat din Knowing, singura diferenta fiind faptul ca cel la care eu ma holbam era auriu). BIneinteles ca mi-am auzit morocanelile de rigoare de genul : femeie nebuna, iar visezi ca prietenii tai, lasa-ma naibii sa dorm !, in timp ce eu ma uitam cu ochii holbati la "ingerul auriu" care se estompa incet incet... Am fost atat de socata ca nu mi-a mai pasat de morocaneli si l-am trezit pe om ca sa ma asculte cum urlam in miezul noptii: Exista ingeri ! exista ingeri! ...
   A doua zi, am analizat la rece totul si mi-am dat seama ca acea entitate, orice ar fi fost ea, a ales sa foloseasca singura infatisare pe care as fi putut-o accepta ca fiind "inger" probabil pentru a-mi transmite ca ma impiedica sa merg in acea directie in vis tocmai pentru a ma apara. Daca ar fi aparut sub o alta forma, reactia mea ar fi fost cu siguranta alta... Asa, si-a luat doza de siguranta maxima pentru a fi sigur ca voi intelege ce-a insemnat gestul sau si eventual cine este :D
   Asa ca... acuma zic ca "ingerii" exista !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti