Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sã ne pregãtim pentru 2012

Creat de IONUT, 12 Iunie 2006, 23:27:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

adelinn

in urma cu nu mai stiu cat timp,a fost si o asa zisa aliniere a planetelor despre care se spunea ca ar avea nu-s ce efecte foarte deosebite.dupa cum vedeti,inca traim.nu bine,cum e sloganul,insa nu am patit chiar nimic dupa acea aliniere.despre 2012 poate sa fie acelasi lucru.si dupa cum spune o lege a lui murphy:...consultand indeajuns de multi experti,poti confirma orice teorie.deocamdata sunt teorii,mai mult sau mai putin contestate
eliminand imposibilul,ceea ce ramane,oricat de improbabil ar fi,constituie adevarul.Arhtur Conan Doyle

Elvin

   o noua 'lege a lui murphy":
    "Cu cat citesti mai multe de pe internet, cu atat probabilitatea de a accepta tot ce citesti acolo se apropie de 100 % [pentru un anumit tip de oameni] sau de 0 % [pentru celalalt tip]"

Max C.

Eu fac parte din prima categorie  :-D (de nebuni  :evil: )
Nu....pe bune acum ,e vorba de calendarul Maya....fiecare crede ce vrea dar  NU a zis nimeni ca in 2012 va fii sarsitul

Max C.

un mic off topic-tre' sa halesc ceva ca am inceput sa mananc litere   :-P:lol:

toma

Bine zis Adelinn, si ce se mai vaicareau "profetii"  vermii (culmea "documentati stiintific!") si atunci: cutremure devastatoare, inundatii, sarirea Pamintului de pe orbita ( :-o), inversarea polilor, ce mai ...Apocalipsa! Si iacata, azi stam linistiti de vorba despre ...anul 2012  :lol:(de ce nu 2013) :wink: Si garantez eu, vom mai sta si in 2020! :lol:
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

adelinn

da,la asta ma refeream.asta nu inseamna insa ca trebuie sa facem ca in povestea cu petrica si lupul,pe cand a aparut lupul,sa nu mai sara nimeni in ajutor,adica sa nu luam in considerare si ipotezele privitoare la 2012.
eliminand imposibilul,ceea ce ramane,oricat de improbabil ar fi,constituie adevarul.Arhtur Conan Doyle

toma

Adelinn, poate ai dreptate, poate nu. Am sa-ti spun, pe scurt, o snoava, din care se pot trage unele concluzii in cazul "profetilor" si "profetiilor"
Un grup are de facut o lucrare mai dificila. Cind treaba e pe la jumate, vine un mare mahar, se uita, da ceva indicatii ( ca sa nu plece cu mina goala) si...apoi nu-l mai vede nimeni pe acolo.
A. Lucrarea e gata, succesul deplin! Apare si maharul: felicitari, dar daca nu veneam eu sa va dau indicatii, nu ati fii faut nimic, indicatiile mele au venit tocmai la momentul oportun!.
B. Lucrarea e un fiasco total. Toata lume da cu parul. Vine si maharul: domnilor, nu am mai vazut o asemenea incompetenta, inca de acum citeva luni le-am atras atentia ca merg pe un drum gresit, le-am dat indicatii! Dar nu au tinut cont de ele si rezultatul se vede!
Fara alte comentarii!
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

adelinn

eliminand imposibilul,ceea ce ramane,oricat de improbabil ar fi,constituie adevarul.Arhtur Conan Doyle

Nox

Din seria de "documente" alternative propun sa vizionati episodul 12 din seria 3 Stargate Atlantis (abia a aparut ieri).
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

2012

am vazut eu filmul dar nu inteleg legatura cu anul 2012 ?

IONUT

Citat din: toma din  23 Noiembrie 2006, 11:24:06
... ce mai ...Apocalipsa! Si iacata, azi stam linistiti de vorba despre ...anul 2012  :lol:(de ce nu 2013) :wink: Si garantez eu, vom mai sta si in 2020! :lol:
Eu nu as garanta nimic... nu stim nici ce se va intampla si nici cand si nici daca..dapai sa mai avem de la noi putere a mai garanta... Mai bine "Doamne fereste-ne !" . Oricum e clar ca universul cu sistemele si subsistemele sai au in functionarea lor niste cicluri din care unele se repeta , si unul ca acesta cred ca este reintrarea Sistemului nostru solar in Centura Fotonica aproximativ in anul 2012.  Iar calendarul mayas .. culmea .. se termina tocmai pe atunci.

LupinThe3rd

Ionut,
Centura fotonica e aceasi care trebuie sa fie in 1996? Pe scurt o alta profetie ratata... care acum e scoasa de la nafatalina si pusa in contextul lui 2012.
Daca nu se intampla nimic in 2012 o sa urmeze o reesalonare a profetiei :)))
http://www.salemctr.com/photon.html
Si inca o rugaminte: da-mi o profetie care a fost decriptata inainte de evenimentul respectiv si nu interpretata dupa eveniment.

Max C.

Buna poanta cu centura fotonica... :lol: :-D

Max C.

Vom trece si de 2012 dar nu vom fii la fel...toti :wink:.Cine stie cunoaste :roll:

sxn_b

#179
Eu nu cred ca o sa fie sfarsitul lumii in 2012. Stiti ca acum vreun an pe toate canalele de televiziune era urmatoarea stire: "Specialistii au decodificat un cod secret din Biblie din care rezulta ca sfarsitul lumii va fi ori pe 1 ori pe 6 octombrie 2006." Si iata-ne, linistiti, in 2007.  :-)