Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

EI sunt printre noi...

Creat de Dreamy, 10 Februarie 2007, 13:41:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Credeti ca marile corporatii  sunt ajutate, in munca lor, de fiinte extraterestre!!!

DA
7 (41.2%)
NU
0 (0%)
NU STIU
2 (11.8%)
ORICE E POSIBIL
6 (35.3%)
E O ABERATIE
2 (11.8%)

Numărul total de membrii care au votat: 8

Votare închisă: 12 Martie 2007, 13:41:35

xennon_2000

Ce tare Shadow!
"si pleaca sa-l prinda pe faptas" :lol: :lol:
Pai in unele cazuri, mai ales pe meleagurile noastre nici nu se mai face ancheta
Se pune mana pe telefon si se instiinteaza Guvernul unei tari mari si mult indragita de lume!

Shadowman

                 

                                                 "SCINTEIA PAMINTENILOR"
                                           (...citeste-o si da-o mai departe !!!)

  OZN-uri,extraterestrii,fenomene ciudate,plasme,bioplasme,ectoplasme,ufologi,specialisti si experti militari,astronomi,piloti,oameni de stiinta ,psihologi,paranormali,cetateni speriati,cetateni socati,rapiri,disparitii misterioase,implanturi,conspiratii,secretizare,mistere,demoni,creaturi din universuri paralele,sceptici,visatori,rationali,exaltati,creduli,bigoti,mistici...
  Riuri de cerneala si ceahlauri de hirtie pe tema acestora...
  De ce nu-i fotografiem,de ce nu-i filmam,de ce nu-i pipaim,de ce nu-i aratam...? Oare exista...?
DA,EXISTA... ! De necrezut,torente si puhoaie de filme artistice si seriale ne"sugereaza" raspunsul la intrebare...Taken,Man in Black,Invazia continua,Stargate,Starship Troopers,Invasion,Terminator,
Independence Day,Blade Runner,Star Trek,Star Wars...Filmele cu vampiri,zombi,posedati...
  E ciudat cum lipsesc dovezile si probele care ar putea face lumina in aceste cazuri...E ciudat cum satelitii si camerele de luat vederi nu inregistreaza "neobisnuitul"....Lipsesc probele care sa fie "inatacabile" de catre critici...
  Unde sa fie extraterestrii si navele spatiale extraterestre...?  :roll:
  Pai unde sa fie...?  :-D
  SUNT PRINTRE NOI !!!  :evil:
  Nu se vede codrul din cauza arborilor...
  Extraterestrii si navele lor spatiale au o calitatea care o intilnim la multe vietuitoare de pe planeta noastra : mimetismul !
  Nu trebuie sa ne mire...Care este cea mai buna modalitate de a supraveghea planeta si pamintenii...? Stai linga paminteni,te prefaci ca esti om,ii intrebi,le cistigi increderea,ii cercetezi amanuntit,ii anesteziezi in sala de operatii,le implantezi intr-un mod foarte terestru un "chip",ii ajuti,ii tratezi,ii compatimesti,le spui sa revina
la consultatii...Nu trebuie sa-i rapesti,vin singuri,de bunavoie si nesiliti de nimeni...!
  Mai testezi produse electronice,mincaruri,EE-uri,vaccinuri,sampoane,detergenti...Isi dau si extraterestrii doctoratul in medicina si chimia terestra...  :-D  Si nu numai...Cu "cobaii" umani...
  Extraterestrii au baruri,spitale,clinici,cafenele,teatre,biblioteci,casinouri,parcari subterane,terenuri in extra-si intravilan...Vile,limuzine,piscine...Posturi de televiziune...
Poate si partide politice...Sau,de ce nu ?,biserici si lacase de cult...
  Unii i-au numit ingeri ,altii demoni...Ori zei,zine,spiridusi,eroi civilizatori,oameni din cer...Mai nou, "extraterestrii"...
  "Cameleonismul" fiintelor si navelor extraterestre e principala piedica in fata noastra...!
Din acest motiv nu prindem farfurii zburatoare si omuleti verzi,grena,albastrii,portocalii,crem si turcoaz...
  Din acest motiv,totul se musamalizeaza,toate apar ca inscenari...
  Din acest motiv,fotografiile si inregistrarile, ori sunt falsuri,ori sunt demascate ca fiind "foarte terestre" la o analiza atenta...
  Pai cum vreti sa vina extraterestrii...? Cu nave in forma de zig-zag,ovale,trapezoidale...?  :-D
  Navele extraterestre creaza un cimp in jurul lor...O "holograma"...! Daca noi,pamintenii,am inventat hologramele in secolul trecut,extraterestrii,fiti siguri,le-au inventat mult mai devreme...!
  Si le-au perfectionat !
  Si uite-asa zboara extraterestrii si se plimba sub nasul nostru...!
  Noi credem ca sunt IAR-uri,MIG-uri,elicoptere,planoare,F-16,baloane,
Concorde,Boeing-uri...Cind de fapt sunt nave spatiale extraterestre "camuflate" si "deghizate"...!
  Un echipament cu cit este mai complex,cu atit sansele de a se defecta
sunt mai mari...! Se mai strica si cimpul de protectie-camuflaj-mimetism...!
Ori este intrerupt ...! De voie sau nevoie...! Atunci avem sansa sa vedem adevarata fata a acestora...!
  Extraterestrii sunt peste tot...! Chiar si pe Internet,pe site-uri si forumuri...! Unele create chiar de ei...Si manipulate din umbra !
  Degeaba detii tu probe mai mult sau mai putin palpabile,mai mult sau mai putin credibile privind existenta acestora...Degeaba te chinui sa le prezinti,degeaba te stresezi incercind sa convingi lumea...Ca imediat apare un extraterestru deghizat in "om de bine",cumsecade,amabil,serviabil,intelegator care are grija sa te "neutralizeze"...HE-HE ! Asta daca nu iti poarta "simbetele"...Ori duminicile...!
  Si ne intrebam de ce dispar probele,de ce nu dispunem de "evidente", de ce isi retrag afirmatiile unii martori,de ce -brusc ! sufera de amnezie,de ce te cauta baietii negrii,gri sau cafenii...  8-)
  EXTRATERESTRII MISUNA,COLCAIE PE SUPRAFATA TERREI...!


PS : Sursa informatiilor...? HE-HE-HE...!

      "La fereastra mea
       A soptit o viorea..."

  In realitate,un extraterestru "rebel" care lupta pentru cauza pamintenilor...Pentru eliberarea pamintenilor de sub "jugul" extraterestru si inaintarea Terrei spre noi culmi de civilizatie si progres material-spiritual... :-)


       Toate drepturile rezervate...! Copierea,multiplicarea,tiparirea,scanarea,printarea,expunerea acestui text  se va face doar cu precizarea sursei...!

 

                           
 
 
 
 
   
 

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

lylyt_ice

Mai in gluma...mai in serios cred ca "vioreaua"a soptit bine...Numai ca sa presupunem ca sint oameni care simt ,ca ceva cu ei nu este in ordine si nu prea se simt in apele lor pe lumea asta ,si sint nascuti ca orice om normal, are parinti normali...Atunci trebue sa-si faca ginduri ca poate este un Älien si este trimes cu un anumit scop pe Tera(?)...sau trebue numai sa astepte "2012....ca sa treaca in alta dimensiune...?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Mihai_Tm

         Mai lasati 2012-le in pace,ce o sa faci cand o sa treaca perioada asta si o sa vezi k nu se intampla nimik? cum au zis si aia ca in 2000 e sfarsitul lumii s.a.m.d.
Apropo de ce a zis Shadow,binenteles ca mai sunt si printre noi,din moment ce or fi ajuns de la enshpe mii de ani lumina stiu sa se faca si nevazuti sau neobservabili,corect?
         Asa si cu asta spusa,cu ce te-ar face pe tine sa te simti mai bine(nu ma refer la tine lylyt)ca te spioneaza un extraterestru din blocu` de vizavi cu un binoclu?  :-D
Chestia asta cu extraterestrii o sa treaca odata si odata cand vom putea si noi sa fabricam ozn-uri veritabile si oficiale(deja le-am fabricat dar...)si vom putea sa mergem sa zicem in constelatia cutare.Ia gandeste-te:ce mare branza? chiar credeti ca nu mai exista altii? ca nu ne-au vizitat deja in trecut? ca.....o mie de exemple.

evincler

 :ufo:Da,cred ca da si tind sa cred ca inevitabil duce la sclavie,poate nu asa cum o concepem noi si sa+r putea sa fie spre binele  si spre posibilitatea  de existenta a rasei umane in caz contrar,sa-r putea sa ne auto distrugem conform datelor istorice care arata cum s-au auto distrus civilzati si imperii anterioare.

lylyt_ice

 Mihai si chiar crezi ca daca facem si noi platouri zburatoare "Dalea,veritabile",chiar o sa avem permisiunea sa ne plimbam printre galaxii,de cite ori golim cite o sticla de Wisky??? Nu vezi ca nici cu Wotka Nu mai avem voie nici macar pe "LUNA" ?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Mihai_Tm

Nu stiu de permisiune dar iti dai seama ce ar fi daca le-am avea la dispozitie:fiecare ar pleca unde il duce capul.

lylyt_ice

 Ar fii foarte interesant, daca unnii dintre noi, (m-a refer la cei de pe forum si cei care n-e urmaresc) au avut sau au monente in care au impresia ca ei nu sunt ca ceilalti oameni din jur, adica: au alt ciclu de somn,se hranesc altfel, nu se simt atrasi de lucturi care pentru altiii sunt distractive, se hranesc altfel, inteleg mult mai repede decit altii, nu au nevoie de medicamente pt. ca sunt extrem de rezistenti la boli,simt ca procesul de imbatrinire la ei este f. lent,au avut vise in care s-au intilnit cu oameni ciudati si au simtit ca acei oameni ii sunt cunoscuti si apropiati.....samd....! In unele carti, se spune ca multi dintre noi sunt reincarnati de pe alte planete,cu scopul de a absolvii saltul in dimensiunea a V-a prin care va trece in curind Tera . Sa fie oare aceste ZVONURI reale ?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

dedeiu

Lylyt_ice. Daca iti voi povesti tot ce am visat pana acum, poate ca vei crede lucruri ciudate. Eu zic sa nu amestecam visele cu realitatea.

lylyt_ice

 dedeiu..eu nu m-am referit la vise normale de zii cu zii... ci la anumite vise care iti da de inteles ca tu de fapt esti cu totul altcineva, vise in care esti impreuna cu persunaje care nu ti se par a fii oameni normali si nici demoni sau inchipuiri formate de imaginatia ta, vise din care te trezesti si stii ca ai fost cu ai tai ,iar aici te simti singur si stingherit de modul de viata si de gindire al oamenilor.....in fine vise care de fapt pentru tine sunt realitate si simti ca viata pe care o duci este o misiune de onoare pt. tine cit si pt. cei de "undeva" care sunt spiritual alaturi de tine.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

StarDust

Da, eu am asemenea vise, cu persoane care imi sunt foarte apropiate, parca le cunosc de cand lumea...si in acele vise, alaturi de acele persoane particip la niste actiuni pe care nu mi le pot aminti complet si corect cand ma trezesc...Dar cateva minute dupa trezire raman cu acel sentiment placut ca am revazut pe cineva foarte drag... S-ar putea sa fiu luat in deradere, dar asta e...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

lylyt_ice

  Nu vad de ce ai fii luat in deridere(?) eu am avut de mai multe ori astfel de trairi.Spun trairi pentru ca acestea, pur si simplu, nu au fost vise, ci din potriva cind m-am trezit in viata pe care noi o consideram reala, am avut impresia ca de fapt am adormit. Multi poate ca stiu despre ce vorbesc eu acum...si poate ca au sa aiba bunavointa sa ne spuna acest lucru. In general oamenii au teama sa nu fie luati drept scrintiti, de aceea se inchid in ei insusi...si asta este cea mai mare gresala ; sa ne lasam frustrati de ignoranti si scheptici...oricum ei nu au mare valoare in acest timp pe care il traim, nu fac decit sa puna pietre in roate. Aveti curaj si daca aveti siguranta ca intradevar ceva cu voi este mai altel decit cu oamenii de rind,spuneti fara sfiala...numai din discutii iese lumina !
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

romulus

----Da, ei sunt printre noi si probabil ajuta si marile companii  ! De ce nu ?
---- Dupa ce am urmarit tot soiul de filme si seriale SF ma tot intrebam daca, mult invocata de catre cei de pe ENTERPRISE -  "Directiva 1" ar avea un sambure de adevar!
----Daca ar fi asa , se certifica astfel existenta unei VOINTE SUPREME , unui sef universal, de care cei care ar fi tentati sa o incalce sa se teama. Posibil sa fie!
-----Dar eu cred ca mai plauzibila este o alta teorie, cea a experimentului care cica ar fi produs pe Terra de diverse rase extraterestre... d'aia si aratam asa de diferit : negri, albi, asiatici, pitici, uriasi, etc....Parerea mea !
----Howgh !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

loreley

Te  referi  la   "Experimentul Tera?"  ? Pai atunci  cade  teoria cu  D-zeu...

Rayden

nu cred ca teoria cu D-zeu cade..

nu privesti din unghiul care trebuie ..."poza"..