Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Credinta sau religia ET-ilor

Creat de fiulploii, 08 August 2012, 12:34:52

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Daca tot ne gandim ca ET-ii sunt baieti si fete - apropo, fac pariu ca si ei sunt heterosexuali  :lol: - care au cel putin acelasi nr de corpuri energetice ca si noi , deci iasa din discutie androizii, dronele si robotii - cel putin deocamdata-  inseamna ca au o legatura directa cu Divinitatea.
  Pentru ca, dupa parerea mea , legatura Omului cu Divinitatea este profund viciata in majoritatea cazurilor , ma gandesc ca la Ei o fi mai altfel .
  Desi nu este exclus sa fie chiar mai rau  :lol: si luam ca exemplu religia conquistatorilor fatza de cea a bastinasilor pe care i-au decimat .
  Si sa nu zica careva ca explorarea Spatiului si ajungerea pe alte planete, in alte Sisteme solare Asadar , eu zic ca nu au o religie dar au o credinta  :-) Care ar fi totusi aceea? E posibil sa ne fi ramas ceva indicii in mitologiile ajunse pana la noi ?

Tayka

Citat din: fiulploii din  08 August 2012, 12:34:52
Daca tot ne gandim ca ET-ii sunt baieti si fete - apropo, fac pariu ca si ei sunt heterosexuali  :lol: - care au cel putin acelasi nr de corpuri energetice ca si noi , deci iasa din discutie androizii, dronele si robotii - cel putin deocamdata-  inseamna ca au o legatura directa cu Divinitatea.
  Pentru ca, dupa parerea mea , legatura Omului cu Divinitatea este profund viciata in majoritatea cazurilor , ma gandesc ca la Ei o fi mai altfel .
 
După părerea mea ET-i nu mai sânt de multă vreme băieţi şi fetiţe,evoluînd într-o super-lume ei au renunţat la toate obiceiurile animalice..adică;două sexe opuse şi care prin împerechiere dau naştere la noi indivizi,au renunţat şi la familie,clan,trib,gintă,popor,politici,partide,guverne,sindicate,etc..Ei au reuşit să elimine toate aceste tare care împiedecă evoluţia ,şi îşi duc viaţa într-un corp fizic construit după forma şi dorinţa lor,trăiesc în afara ori căror legi scrise,dar respectând cu stricteţe legile firii,trăiesc în grupuri mai mici sau mai mari (cete).Având o istorie legată de cea a pământenilor,desigur că şi străbunii lor cei care trăiau încă în bezna ignoranţei primitive de la începuturile civilizaţiei lor,neînţelegând pe deplin esenţa vieţii,creiau cu dibăcie şi ei diferite religii,la care se închinau apoi şi urmaşii urmaşilor lor,crezându-le reale şi chiar dându-şi viaţa pentru cauza lor.Cu timpul însă ştiinţa şi conştiinţa au învins ignoranţa.
Astăzi ei pot privii viaţa de pe cote mult superioare,convinşi fiind însă şi ei -ba chiar şi mai mult ca noi-de existenţa marelui Creator(asta în cazul în care n-or fi cumva evoluţionişti convinşi)  :lol:  :ufo:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

fiulploii

Nu te supara @Tayka   dar nu e o viziune cam idilica ? Pentru ca din Istorie , aia care nu prea se invata la scoala se cam deduce altceva .
  Ma refeream la ET-ii in carne si oase adica materializati sau materiali . Pot sa fac pariu ca sunt cel putin doua sexe  :-D pentru ca , asa cum ziceai , cam asta e una din legile firii .
Nu?  :roll:

abyss

Pot fi si cinci sexe, de ce nu?
Iar daca tot vorbim de religia altora ma intreb eu ... oare si popii extraterestri or fi poponauti sau doar cosmonauti cum sunt si pe la noi? Sau ma-sii... or fi cu totii popi din nastere. Adica si fetitze si baieti, si maici si taici cu totii popi si popese. End of story.

Xanadron

#4
Ete cum ma face stimabilul Tayka sa ma manince iar deshtele :-D si sa postez un ultim - si sper definitiv - argument in defavoarea interesantelor, dar gresitelor teorii TVM-iste din "Programul Terra" (adaus subinteles: si asta-i doar parerea mea).

Si anume: daca TVM ia de buna Biblia (si clar o ia de buna, fiindca altfel n-ar interpreta-o atit de inventiv si pe ea pe linga Zohar si alte scrieri asa-zis sfinte, desi derapind logic dupa mine), cum mama ma-sii ingerii... asexuati din principiu (cazuti in freza sau nu din Ceruri, treaba lor) s-au dat la pamintencele sexoase la propriu, rezultind din cotzairea :lol: asta deloc eteric-galactica Nephilimii-Refaimii-Anakimii si alti bastarzi hibrizi, ei?! :roll:

O contradictie logica mai evidenta nu cred sa existe-n orice caz. Asa ca asa-zisii "ingeri" :-) (care-s cu totul altceva dupa JE) rezulta logic ca AU sex si toata increngatura de presupuneri (iarasi hazardate, ca sa nu le zic penibile) legate de presupuse "teascuri de CS uman" si implantari dupa "purificari" in some ingeresti clonate cad din principiu. 

P.S. 1 Ca uriesii astia au fost poate "produsi" deloc... accidental si c-un anume scop pe care chiar il banuiesc, mai putin conteaza-n discutia de-acum.
Mai important mi se pare ca povestea biblica-i similara de fapt cu multe mituri sumeriene - nu ma mai intind insa cu imbirligate detalii despre Anu, Enki, Enlil, Ninhursag, Azuzi, Lilimi si Lilithe, orgii zeiesti cu pamintence de l-ar fi facut invidios si pe mosh Hugh Hefner (Playboul :lol:) si doar atasez restul argumentelor de pe topicul dedicat "Programului Terra" - postare relativ recenta dupa care, asa cum ma si asteptam de fapt, n-am primit nici macar vreo scatoalca sa ma trezesc. :-D
De-o replica argumentata - nici vorba.

Citat din: Xanadron din  27 Iulie 2012, 10:46:02
Scriam deci pe alt topic ca "[...] procesul secvential de modelare/hibridizare genetica la care-am fost clar supusi de-a lungul istoriei nu cred nici acum ca-i intocmai asta pe care-l diseca TVM in "Programul Terra" si tine mai mult de un program de testare dura derulat simultan c-o upgradare continua, ce-ar putea fi numit fara teama de-a gresi prea mult "shuturi cosmice-n fund & pasi inainte" . :-D
Pe-o scara evolutiva care s-a si rupt se pare sub noi de citeva ori in decursul mileniilor."

In alta parte-l admonestam cumva pe apreciatul coleg SLEAH19 parca, exasperat de reluarea paguboasei si ilogicei idei care-i in continuare vehiculata nu doar prin toata mass-media, ci si-aici (asta cu ET=fermierii dashtepti versus oamenii= vacile+boii stupizi) :lol:
Sau la fel de contrastantele - si ABERANTELE comparatii savanti / furnici idioate, geneticieni / muste de otzet ametite, oceanologi / plancton amorf, biologi / viermisori agitati etc. (in care primul termen ar fi ET-ii, iar al doilea - noi, aia zice-se doar demni de-a fi studiati-exploatati de catre primii).

Vad ca-i nevoie sa reiau argumentatia, poate cu si mai multe detalii - fiindca p-atunci ma rezumasem doar la cea mai importanta caracteristica general-umana, care ne deosebeste de majoritatea animalelor (zic asta fiindca-s si minore exceptii - delfinii de pilda): constiintza de sine, pe care nici vacile, nici oile sau caprele N-O AU deloc.

Nu doar fiindca un mare om de stat american marturisea spre sfirsitul vietii ca "Secretomania ET are ca unic motiv teama conducatorilor Lumii ca noi sa nu descoperim ce resurse fenomenale avem de fapt prevazute inca "din proiect" (citat din memorie) sustin insa ca NU sintem cu nimic mai prejos de alti hominizi din Galaxie cel putin.

Ca majoritatea (inca) nu stim sa le utilizam e o alta poveste si cauzele-s multiple, tinind zic eu nu atit de "blocaje ADN-istice" cit de "ajutorul" pervers intru... autoblocare, dat prin conditionari diverse de sforarii :evil: aflati la pupitrul comenzilor Noosferei :star: doar de vreo 5 milenii. De ce doar de-atunci (simultan cu explozia teocratiilor patriarhale), doar banuiesc deocamdata si inca-i nevoie sa mai "sap" o tzara.

SI perversii astia - surprinzator admisi De Mai Sus :star: "la butoane" - au insa nevoie de ajutoare umane, din simplul motiv ca, fara "curele de transmisie" in fiecare din miile de sectoare ce trebuie ghidonate, n-ar avea mare spor (abureala popeasca pasivizanta :lol: e un sigur exemplu, ca sa nu diluez mesajul prin jdemii de altele). Iar pastrarea discretiei interventiilor manipulatorii n-ar fi deloc posibila fara INTERFETZE de toate genurile (ii includ aici si pe Micii Gri :moon: insa).

In plus, taman fiindca-s asa evoluati - exact la nivelul proiectului uman initial, zic eu - n-ar avea deloc nevoie de CS-urile unor... viermi :roll: in ipoteza clonarilor asexuate cu transfer de CS uman, nu credeti ca-i logic SI asta?

Cit despre la fel de celebra (si la fel de presupusa :-D) "lege a non-interventiei ET", tot o apa de ploaie (acida) e-n umila mea opinie si asta, daca ar fi sa atingem fie si doar nenumaratele modificari genetice la care-am fost supusi de-o eternitate.


P.S. 2 strict ontopic: Da, se pare ca si ET-ii (nu si PLF-urile, logic) au o anume credintza. :star: Pe tema asta circula insa doar presupuneri sau relatari nu chiar de luat 100% de bune, provenite de la diversi "abductees".
Ca nu nu mai vorbim de numeroasele "mesaje channelizate" :evil: de pe urma carora o groaza de escroci fac bani pe spinarea guvizilor (cu tot cu aripioara dorsala). :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

#5
Eu zic ca maxim 3 sexe .
Cat despre religia loco , am avut si eu destula tangenta cu fermele si ranch-urile   de care vorbesti . Si aici exista un Sistem care distruge mult mai rapid si mai eficient orice nu cadreaza cu regulile respective . Asta daca nu pleci din el ca sa te intorci in Sistemul mai permisiv al mirenilor.  :lol:
  De ce am deschis acest subiect ? Exista niste marturii pe aici pe forum a unor contacte personale cu ..diverse entitati , presupus ET . Si ma intrebam daca respectivii colegi si-au pus intrebarea asta cu credinta mesagerilor .
P.S. @ Xanadron   cum sa facem sa te manance deshtele mai des ?  :lol:

Tayka

#6
Citat din: fiulploii din  08 August 2012, 20:35:34
Eu zic ca maxim 3 sexe .
P.S. @ Xanadron   cum sa facem sa te manance deshtele mai des ?  :lol:
-Păi nu oricine reuşeşte să-l electrizeze pe marele ZEN (prin a electriza rog a se înţelege al deştepta şi nu cumva al..electrocuta.. :-D) Vreau să spun că doar întâmplător părerile mele converg cu cele ale lui TVM,şi să precizez că şi acelea poate doar 50%,că însuşi părerea domniei-sale (a lui TVM), dominantă de altfel de-a lungul întregii sale lucrări, şi anume aceia care emană mereu ideia cum că EI ar fi de fapt şi de drept duşmanii,stăpânii,kilerii,satrapii noştrii,mi se pare ne fondată,ca şi acel sunet de sirenă alarmantă parcă prea mult folosit dea lungul întregii lucrări(începând cu Avertismentul,etapele PIG,CDM,Adamii,Legea nonhibridării)sânt capitole mai puţin inspirate după părerea mea...faţă de altele în care ar trebuii recunoscut faptul că a folosit totuşi idei f. interesante.
Lui ZEN însă îi place lui însă să mă ,,lucreze" la veriga slabă,la partea goală a paharului,dar fără să rişte şi el un pic oferind niscai soluţiuni proprii.. :wink:.Deşii aş fi tare curios,uite că nu-mi amintesc să-i fiu citit vreodată ceva idei proprii,de aceia cred eu că ar trebuii să-l rugăm a ne spune câteva păreri strict personale despre evoluţia conştiinţei umane-chiar şi la persoana-ntâia, după ce acesta (omul )dă..colţul.. :-D :evil:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Tayka

Citat din: fiulploii din  08 August 2012, 20:35:34

  De ce am deschis acest subiect ? Exista niste marturii pe aici pe forum a unor contacte personale cu ..diverse entitati , presupus ET . Si ma intrebam daca respectivii colegi si-au pus intrebarea asta cu credinta mesagerilor .
-Este extrem de greu dacă nu chiar imposibil să ne aventurăm noi oamenii în a ne exprima păreri în legătură cu credinţa ET-ilor.Căci spre deosebire de noi pământenii,de care EI se ascund (şi nu înţeleg de ce) toate celelalte entităţi mai evoluate sau mai involuate decât noi,şi care ne ascund şi cu mare grijă motivaţia creaţiei,geneza şi adevărata istorie a noastră,spre deosebire de noi însă,mă gândesc că EI poate îşi cunosc adevăratul rost,probabil dela cineva,o entitate superioară LOR,şi în care ei CRED,aşa cum probabil am face/om face şi noi dacă cineva ne-ar ajuta vreodată să ne regăsim..
Mesagerii de care vorbeşti, eu cred că nu sânt chiar ETI,ci mai de grabă pământeni care au dat în primire aici,şi nu ştiu, sau nu vor să urmeze calea spre celălalt liman..Rătăcind vremelnic în corp astral,aceşti zombi au acces rapid la ori ce informaţie şi ca atare unii prevalându-se de acestă calitate se dau drept mesageri,îngeri păzitori,etc..Nu cunosc motivul exact dar sânt convins de faptul că nici un muritor nu poate intra personal în legătură cu vreo entitate ET. aparţinătoare lumilor superioare.(creatorilor),ci doar cu dintr-ăştia..contrafăcuţi,necuraţi,neferaţi,.. :-( :-D
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Xanadron

Citat din: Tayka din  09 August 2012, 00:48:27
-Păi nu oricine reuşeşte să-l electrizeze pe marele ZEN (prin a electriza rog a se înţelege al deştepta şi nu cumva al..electrocuta.. :-D)
Lui ZEN însă îi place lui însă să mă ,,lucreze" la veriga slabă,la partea goală a paharului,dar fără să rişte şi el un pic oferind niscai soluţiuni proprii.. :wink:.Deşii aş fi tare curios,uite că nu-mi amintesc să-i fiu citit vreodată ceva idei proprii,de aceia cred eu că ar trebuii să-l rugăm a ne spune câteva păreri strict personale despre evoluţia conştiinţei umane-chiar şi la persoana-ntâia, după ce acesta (omul )dă..colţul.. :-D :evil:
1. Uite cum astia mai "coptii" cum sintem si noi, draga Tayka, gasesc solutii - inclusiv de "electrizare" a berbecilor plecati temporar la pascut pe islazuri departe de lumea asta nebuna (electrocutarea o prefer sa ma trazneasca doar cu cite-o idee buna). :-D

2. Ar fi culmea sa-l atac pe inventivul TVM exact pe laturile lui solide. :wink: Care recunosc in continuare ca exista-n "Programul Terra", mai ales pe directia interpretarilor tehnicist-genetice ale incriptatelor informatii existente-n Biblie/Zohar - meritul lui TVM e deci taman asta, c-a intrevazut ceva "invizibil" pentru toti ailalti analisti din domeniu.
Integrarea metodelor ET de manipulare genetica intr-o viziune de ansamblu mai veridica imi pare insa c-ar fi putut sa fie muuult perfectibila (ca sa nu zic ca-i total pe alaturi in PT).
Findca (parerea mea doar si-acum) explicarea scopului final al utilizarii datelor astora de catre Creatorii/Hibridizatorii :martiansmile: nostri e partial gresita.

3. Chiar daca n-am dat coltzu' inca, :lol: culmea-i ca am si-o viziune personala asupra evolutiei constiintzei noastre (indeosebi post-mortem, incluzind deci pauzele de "odihna" relativa dintre reincarnarile... deloc vesnice si ele insa, zic eu cel putin), dar expunerea lor p-un forum n-ar putea fi decit una concisa si implicit incompleta, trunchiata si aparent deformata.
Unica alternativa ar fi sa public p-aici timp de vreun an capitole dintr-o carte (la care chiar lucrez acum) - chestie care nu ma coafeaza insa (fiindca o sa vreau si eu banii vostri, ca altii de-si fac reclama la carti p-acilea). :-D

Lasind acum gluma la o parte, mici bucatzele din viziunea asta pot fi detectate pe ici-colea si pe forum (greu cu-atitea postari de rasfoit totusi) si s-ar subsuma enuntzului scurt "Iadul si/sau Raiul ni le construim de obicei singuri SI aici, pe Pamint".
Ca ne opintim mai ales in directia Iadului :evil: se vede cu ochiu' liber, dar asta-i alta problema.
Mai importanta mi se pare insa constatarea ca taman dogmatica Biserica teocratic-patriarhala ne-mpinge pe cararea asta ciudata (includ aici indemnurile la obedientza absoluta sub talpa "alesilor" discretionar-violenti sau lipsa din Cartile asa-zis Sfinte a oricarei condamnari a razboaielor, printre multe altele).

Si, ca sa fiu si-o tzara ontopic - fiindca tot veni vorba de posibila Credintza a ET-ilor :-) - paradoxul rezida-n faptul ca taman EI (sau, mai exact dupa mine, ultimii lor "adjuncti-executanti") ne-au impus-o pe ea, Religia. Si n-au mai actualizat-o neam de vreo trei milenii cel putin (nu includ aici zen-budismul/jainismul etc, care-s cu totul altceva decit cele trei mari cracane :-D teocratic-pasivizante cu radacina comuna - crestinismul, iudaismul si islamismul adica).
In timp ce EI cred bine-mersi in continuare in cu totul Altcineva :star: decit barbosii nostri pseudo-zei antropomorfi cu care ne infricoseaza de milenii - razbunatori, irascibili, orgoliosi etc etc.

Despre asta insa, ceva mai incolo - ca iar m-am lungit prea mult cu vorba (saracia umanoidului). 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tayka

Citat din: Xanadron din  09 August 2012, 11:47:45
Unica alternativa ar fi sa public p-aici timp de vreun an capitole dintr-o carte (la care chiar lucrez acum) - chestie care nu ma coafeaza insa (fiindca o sa vreau si eu banii vostri, ca altii de-si fac reclama la carti p-acilea). :-D
Hollala...Păi atunci spune-ne şi nouă măcar despre ce te-ai gândit a lăsa posterităţii..câteva idei acolo că poate nu toată lumea plagiază... :| :-D

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Xanadron

Citat din: Tayka din  09 August 2012, 16:02:16
Hollala...Păi atunci spune-ne şi nouă măcar despre ce te-ai gândit a lăsa posterităţii..câteva idei acolo că poate nu toată lumea plagiază... :| :-D
Inseamna ca n-ai auzit inca de generalissimul :-D Strainu, draga Tayka...
Mai sint insa si multe alte ariene havoace sau yoga-ezoterici care se inspira din altii si zic ca-s "chanellizati". :-P

Lasind acum gluma deoparte, "cartile-s din carti facute" in principiu - fie si doar din concluziile trase subconstient in urma citirii altor autori -, dar ramin la parerea ca unele (desi putine) idei pot fi chiar 100% personal-originale si nu merita sifonate decit la timpul lor. 8-)

P.S. ca sa fiu si ontopic: credintza ET-ilor :-) pare sa aiba destule tangentze cu cea in "Creatorul Universal", adicatelea Cosmocratorul masonilor (dac-ar fi sa luam de bune majoritatea relatarilor "rapitilor" si-a altor "contactati").
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Nox

#11
SLEAH19, moralitatea nu are nicio legătură vreo zeitate.

+ ai de la mine report post!

Semnat, un ateu!

Postarea lui SLEAH19 a fost eliminata in conformitate cu punctul 1.1 din regulament. Stardust.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

fiulploii

Nu stiu despre ce a fost vorba in postarea colegului @SLEAH19 de a fost eliminata insa pot sa presupun, data fiind semnatura colegului @Nox ca s-a trecut iar la subtilitati grele crestine vs anticrestine , recte morale vs antimorale .
Pacat de extremismul in gandire  : morali sau imorali sunt peste tot si chiar nu conteaza credinta  :lol:  Crime sau atrocitati mari s-au facut de catre toti . Apoi , zic unii ca si ateismul este o credinta fiindca crezi ca nu exista divinitatea. ca totul este un mecanism rece si precis inauntrul caruia noi toti traim .
  Credinta ET-ilor s-ar putea sa fie  absurda pentru noi , la nivelul nostru de intelegere. Imi vine in minte episodul cu Aldebaran si infiintarea organizatiei Thule .
  Si mai adaug si constatarea mea pur personala cum ca noi am fi roboti organici tinand cont de alcatuirea noastra fizica si mai putin fizica. Poate facem o comparatie intre cele 3-4 legi robotice accesate poate partial din campul akashic- sau orice alta denumire- si legile morale cunoscute , nu neaparat alea biblice , ele fiind o compilatie tarzie - dupa mine - ale unor legi mult mai stravechi intalnite prin codul lui Hammurabi , de exemplu.
  Doar parerea mea.. la care adaug posibilitatea ca religiile institutionalizate de   azi sa fie alea care nu trebuie  :-D
  Fiindca , de la un anumit moment istoric ''x'' totul ce a fost strabun a fost rasturnat ca simbol, valoare si ascensiune spre cunoastere .           

abyss

  Din cauza infierbantarii spiritelor pe temele religioase cat si politice am fost de parere ca sa o lasam mai usor o vreme cu discutiile. Ce ma deranjeaza in general e faptul ca atat sustinatorii religiilor cat si taberele adverse judeca la modul superficial si emotional problema dupa cum mai am impresia ca si actul in sine de a fi in mod deschis declarativ o persoana cu "credinta" ori fara de ea iarasi este o chestiune adoptata nu foarte constient ci mai mult conjunctural din diverse motive cum ar fi mediul din familie ori greutatile intampinate in viata precum si o liota intreaga de spaime mostenite ori dobandite pe traseul vietii. In concluzie am observat chiar incepand cu persoana mea aceste tendinte. Dar e posibil ca noi sa ne "trezim" cat de cat si sa incercam a intelege care e mesajul religiilor? de ce a fost necesara in trecut instaurarea acestora? Are cumva legatura cu faptul ca distantele uriase din univers nu pot fi parcurse decat iesind literalmente din continuul spatiu-timp si asta ar presupune realitati ce tin de "lumea cealalta"? Cum pot fi oamenii educati in aceasta privinta? Cum li se poate face inteles faptul ca spiritul\sufletul sau numiti-l cum doriti poate fi scos din trup si plasat in alte recipiente adecvate altor scopuri\misiuni? Religia tine de intelegere, constientizare a unor aspecte ce ne apar deocamdata ca fiind abstracte dar care au aplicabilitati practice.
  Religia pentru fiinte ce strabat cosmosul tine de perceptie. Daca acele fiinte percep clar realitati multidimensionale asa cum percepem noi lumina si materialitatea lumii fizice intrebarea "crezi in Dumnezeu?" poate aparea chiar ca fiind ridicola. Cand esti constient si percepi clar in mod responsabil realitatea, cand o percepi de dincolo de liniaritate se schimba treaba. Cineva crede cu speranta si ardoare in ceva ori ba deoarece in viziunea mea, acela nu are certitudinea oferita de cunoasterea ori de trairea efectiva a informatiei respective. Prin urmare o fiinta primitiva are nevoie de un set de legi care sa-o conduca catre acel prag/loc de unde va putea contempla vastitatea lumilor ce ne inconjoara iar mai tarziu va putea hotara daca doreste sa se avante in explorarea acelui necunoscut minunat si straniu ori sa ramana pe loc si sa contemple la infinit spectacolul vietzii reale.
  Exista as presupune, credinta/perceptie in Dumnezeu printre ETs cei care se deplaseaza printre "lumi", dar aceasta e oferita de cunoasterea directa a parghiilor universului. Pentru restul printre care ne numaram si noi, realitatea lumilor ramane o poveste, in care alegem sa credem ori nu.

Xanadron

OK, n-am de gind sa mai scriu decit o fraza pe tema povestioarele naive, dar atent structurate ca PNL (Programare Neuro-Lingvistica) pentru civilizarea semi-omuletilor de-acum 2,3 sau 5 milenii - si numite "Religii".

Si anume: a venit (de fapt a si trecut demult) vremea actualizarii mesajului religios - actiune incercata timid de lucifericul Vatican, care spera insa degeaba ca nu va fi rupt in bucati de tavalugul Schimbarii Totale care se apropie. :star:

Si-un ultim enunt ontopic: : doar aparent paradoxal, ET-ii :-) sint convins ca-s niste comunisti sadea... deloc atei insa. :-D
Cu eventuale rare exceptii (probabil ceva imperii ET decadente de tip feudal :roll:), care ar confirma insa regula.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/