Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Atacurile PSI

Creat de Khaarsha, 16 Mai 2008, 20:10:09

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mihaelam

Citat din: Nox din  27 Februarie 2012, 23:18:49
Cam asta e ce am găsit şi eu pe net, mă interesează mai mult experienţe personale deşi ştiu că nu s-ar încumeta prea mulţi să povestească aici.

Hai ca-ti spun eu experienta personala.
Acum 2 ani de zile i-am descoperit pe atacatorii mei. Eu sunt din Rm Valcea dar am stat vreo 10 ani si prin Bucuresti.
Am realizat ca mi s-a facut atac PSI de cand eram mica, au inceput de cand eram copila si au continuat in timp.
De remarcat ca-i aud. Asa mi-am dat seama de cand au facut tot ce au facut si am pus cap la cap tot ce s-a intamplat. Ii si cunosc acum. Dar stii ce e mai tare au stat chiar in blocul meu si vor mai sta la 2 etaje sub mine. Au avut contact cu cei de la et 2, 3 si chiar si 4 in fata mea.Desi i-am descoperit  pe nesimtiti nu se lasa si vor sa ma faca cu ou si cu otet acum pt ca i-am injurat si pt ca am refacut traseul lor in atatia ani de zile.
Va spun eu tuturor ce se intampla la atacurile PSI:
-ii aud ......cand isi dau tehnologiile mai incet cand mai tare......cand le dau incet ei au impresia ca nu-i mai aud.....dar daca imi incordez auzul tot aud ceva
-vede cea mai mica imagine pe care o emiti, amintire sau imaginatie
-aude totul, soapta sau gand vorbit
-datorita faptului ca creierul nostru emite imagini in timpul somnului.....vede ce visezi
-comunica cu tine in vis, auzindu-i vocea sau vocile...ei se pot transforma in visul tau sub orice fel de forma, dar influenta exista, iti influenteaza cum vor ei visul....de aceea sunt si foarte periculosi, pt ca capul lor si-a pus in minte sa demonstreze el ca eu as face si as drege, si atunci se foloseste de ce apare prin vis si vine si minte.
-ochii devin foarte obositi, corpul la fel
-pot transmite dureri in cap......eu acum stiu cand umbla prin capul meu depinde de fiecare durere ascutita pe care o simt. Nu e o durere normala, pt ca e foarte scurta ca o sageata, iar una normala ar trebui sa te tina nu numai 1-2 secunde.
-apar dureri si la inima dar nu ca cele normale, se simt ca niste vibratii usor dureroase.........apropo una dintre ei tocmai a zis:"Am mai aflat si noi ceva cu ea"...ca de...daca ei fac experimente......
-pot intr-adevar sa te influenteze sub orice aspect, schimbandu-ti si comportamentul......eu una nu ma mai recunosc, iar sotul meu si familia mea la fel....
-transmiti miros, chiar daca nu-l ai in nari....sa zicem te gandesti la ceva..un miros anume
-transmiti tot ce vezi ca imagine....adica daca te duci la WC si te uiti la tine ai surpriza sa te gasesti intr-o situatie nu tocmai placuta...ca a mea de ex. in care indivizii si individele care ma scaneaza mental pe mine s-au uitat si la intimitatea mea feminina.......asta ca sa fiu finuta
Si dupa ce a facut ce a facut.. tot injurandu-i si zicandu-le de dulce s-au apucat sa ma vorbeasca  in toate felurile.
Am apelat la o paranormala si ea mi-a spus ca ei folosesc tehnologia indicata de mine adica S-quad, dar si prin satelit ca sa mareasca raza de actiune. De asta mi se parea anormal, daca eu sunt in strainate sa ma scaneze de la distante atat de mari.
Paranormala aceea a mai spus ca astia lucreaza cu un paranormal PSI caruia ii mai fac protectie energetica  inca 2. Si ca vazut raza de actiune foarte mare. Ce a mai vazut ea ...ei incearca si reusesc sa trimita entitati ...adica ganduri malefice etc care devin de sine statatoare si se leaga la sinele superior al persoanei ca sa traga energie si pt cutiile pe care le folosesc ei. Mie ea mi-a desfacut 3 corzi legate de mine. Tot paranormala aceea a mai spus ca la ea a mai ajuns un caz din Anglia. Si a concluzionat ca se face pe scara larga in lume. Suntem de fapt baterii pt ei si vor sa-si experimenteze tehnologiile pe langa alte dorinte si razbunari proprii ale lor.
Dar acum.......hai sa fim seriosi, sa te  iei de un copil....ca eu aveam un max 11 ani cand au inceput....mi se pare iesit peste granitele nesimtirii si anormalului. Iar daca ati stii ce fac astia cu mine acum...nu va vine sa credeti.
Mi se uita in patul conjugal, se uita cand fac baie, se uita la WC, s-au uitat la mine si cand ma epilam jos si nu -i stiam.Si pe vremea aia nu-i mai injura nimeni. Iar eu auzeam si nu stiam ce e. Numai ca i-am prins ca au fost prosti si acum din razbunare incearca sa dea pe mine verzi si uscate. Cand am sa vinacasa am sa mai incerc odata la politie. Apropo, am dat mail catre ei......si ce credeti ca mi-a raspuns politia.......nu se confirma o astfel de tehnologie. Ori ca nu vor s-o dea la iveala....si mi se pare normal pana la un punct, ori habar nu au......dar asta eu nu prea o cred.
Deci cam asa stau lucrurile.

daos

@mihaelam

Fiecare om are un suflet format din doaua parti care sunt in simbioza: o parte divina ce apare odata cu viata intrauterina si incepe sa se formeze ca si constiinta prin educatie (ar fi aici similar cu teoriile atee despre constiinta umana), precum si o parte ce tine de acei ingeri decazuti de care se vorbeste in cartile de capatai ale religiilor monoteiste. Aceasta a doua parte eu o denumesc dublu astral al omului. De ce? Pentru ca este o copie, repet COPIE, a totalului de informatie inmagazinat de om in decursul vietii. De ce ii zic dublu astral? Pentru ca acesta este cel ce comunica prin "intermediari" cu dubli astrali ai celorlalti oameni. Acei intermediari sunt fie demoni, fie dubli astrali ai unor oameni morti sau chiar vii (din capul carora au fost scosi de un practicant de magie neagra clasica sau modernista (acei indivizi cu asa zise puteri parapsihice). Ar mai fi la oamenii de religie crestina, care au trecut prin asa-numita taina a botezului, si ingerul pazitor. acela insa nu-l vei auzi decat daca esti curatat de "pacate" si la un nivel de intelegere foarte ridicat (cel putin asa banuiesc). Ar fi cazul lui Arsenie Boca. Prin ce ii vei deosebi? Demonii simpli au un limbaj agresiv, gregar, uneori aproape pornografic. acei dintre purtatorii de informatie, care au fost dubli astrali pentru un om sunt insa in manifestari destul de OK. Trebuie sa incerci sa-i asculti cand vorbesc si pe cat posibil sa-ti dai seama daca dublul tau astral de la nastere mai este inca logat la creierul tau (glanda pineala) sau ai in cap un altul sau chiar un simplu demon. Asta daca poti avea discernamant si suficienta luciditate ca sa redevii tu insati.
Daca accepti sa ai si un alt dublu astral (ceva la genul celor ce parcurg ritualul masonic de initiere) atunci incearca sa stai linistita, sa te relaxezi si ascultand cu atentie vocile din capul tau, dupa ce realizezi care este cel ce este in prezemnt pe post de dublu astral spunei atat: INCHIDE-TE ACOLO UNDE ESTI SI TRAGE USILE. SI NU-I MAI LASA PE ALTII SA LE DESCHIDA. SA NU MAI PLECI. Orisicat de ciudat iti suna ce ti-am recomandat incearca totusi. Asta in cazul in care esti strict atee.
In situatia in care esti religioasa, mergi la un preot si spovedeste-te intai. Cauta un indrumar de spovedanie si conform acestuia spunei ce ai pe suflet popii. Apoi mergi la o slujba cu Molifetele Sf Vasile cel Mare. Dar doar daca crezi in Dumnezeu si esti crestina. Altfel, vezi cazul ateismului.
Vei vedea ca tot acest stres cauzat de acele voci deranjante va dispare. Daca totusi nu, atunci cu parere de rau trebuie sa iti recomand un medic. CHiar daca acei vecini iti vor raul si intr-adevar folosesc arme psihotronice, nu vei putea sa lupti cu ei, e de preferat sa-i ignori si sa iti faci viata mai placuta.
Ce iti spun este si din experienta personala. Am avut si eu probleme mai demult cu indivizi care lucrau in spionajul psihotronic clasic, nu neaparat folosind aparate pentru asta. Un asemenea individ cand te deschide telepatic vrea sa-ti si schimbe dublul astral pentru a deveni usor influentat de vointa sa. Dar asta poate duce la simptome similare shizofreniei. Si cu asa ceva viata este extrem de neplacuta.

fiulploii

#92
  Hai sa vorbim putin si despre alte forme de comunicare .Se zice ca urmatoarea experienta usor naiva si distractiva are rezultate.
  Daca vrei ca o persoana sa se gandeasca la tine sau sa aiba o stare de ''nu-mi gasesc locul in pat si nu pot sa dorm'' fa asta:
  - seara , dupa ce te-ai pregatit trupeste de somn , inainte de a te pune in pat vizualizezi persoana respectiva prin metoda care iti convine. Daca nu obisnuiesti sa porti papuci de casa atunci iei orice pereche de papuci pe care ii porti des si ii pui sub pat frumos aliniati insa cu talpa in sus. Nu intrebati de ce fiindca nu stiu  :lol:
  - te asezi in pat astfel incat sa poti face urmatoarea actiune: repetand in gand o propozitie de genul '' asa cum se invarte perna asta tot asa sa se suceasca in pat si ( X ) '' incepi si intorci perna de pe o fatza pe alta de 100 de ori  :-o
  - cand ai terminat , fara sa vorbesti sau sa scoti vreun sunet , te culci fara vreun alt gand.
  - intreaba a doua zi persoana respectiva cum a dormit in noaptea precedenta.  :lol:

Da, poate fi un gen de ''agresiune'' psi . Intrebarea e : de ce are rezultate? ( daca are)

sigma

in genere orice gand pozitiv va fi perceput ca si inversul unui atac psi, cu alte cuvinte o energie benefica.
daca faci abracadrabra cu perna suna a ritual, indiferent cum il vezi tu.

ca sa te urmareasca cineva, cu orice metoda sau tehnologie trebuie sa fi facut ceva, sa detii ceva care cu orice alta metoda lumeasca nu poate fi luat / prins / aflat, simplu.

nimic nu este intamplator, desi la prima vedere asa pare, totul are un sens si un rost, poate de cele mai multe ori trece viata si nu-l vezi sau nu-l intelegi

Aseneth

Citat din: fiulploii din  24 Iunie 2013, 02:04:15
  Hai sa vorbim putin si despre alte forme de comunicare .Se zice ca urmatoarea experienta usor naiva si distractiva are rezultate.
  Daca vrei ca o persoana sa se gandeasca la tine sau sa aiba o stare de ''nu-mi gasesc locul in pat si nu pot sa dorm'' fa asta:
  - seara , dupa ce te-ai pregatit trupeste de somn , inainte de a te pune in pat vizualizezi persoana respectiva prin metoda care iti convine. Daca nu obisnuiesti sa porti papuci de casa atunci iei orice pereche de papuci pe care ii porti des si ii pui sub pat frumos aliniati insa cu talpa in sus. Nu intrebati de ce fiindca nu stiu  :lol:
  - te asezi in pat astfel incat sa poti face urmatoarea actiune: repetand in gand o propozitie de genul '' asa cum se invarte perna asta tot asa sa se suceasca in pat si ( X ) '' incepi si intorci perna de pe o fatza pe alta de 100 de ori  :-o
  - cand ai terminat , fara sa vorbesti sau sa scoti vreun sunet , te culci fara vreun alt gand.
  - intreaba a doua zi persoana respectiva cum a dormit in noaptea precedenta.  :lol:

Da, poate fi un gen de ''agresiune'' psi . Intrebarea e : de ce are rezultate? ( daca are)

Functioneaza, dar in ambele sensuri si e o spirala fara sfarsit, adica e posibil ca eu sa invart perna pentru ca s-a gandit el/ea mai intai la mine. Si tot asa, laaanga, pana facem febra musculara sau ne plictisim.

panta_rh_ei

Funcționează sigur (și) fără papuci, perne sucite/învârtite sau incantații. Simpla (?) putere a gândului-dorință, indiferent de conținut și încadrarea într-una din categoriile bine sau rău, acționează asupra persoanei destinatar, indiferent de ce face în momentul respectiv. Este "afectată" usor sau intens după cum în momentul perceptiei e preocupată de-o activitate oarecare sau este într-un moment de relaxare.
Efectul este mult mai puternic dacă onor gândul-dorință este dublat de vizualizare în momentul "expediției".
Întotdeauna există un răspuns.  Chestie probată. Trebuie, carevasazică, să mă credeți pe cuvânt. :evil:
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

nana

Atacuri PSI? Hm! Nu am idee ce inseamna. De ani de zile se tot vorbeste de PUTEREA GANDULUI. Te gandesti cumva ca fiecare om este un dumnezeu in devenire? Ca toate aceste atacuri sunt propriile noastre ganduri? Ca Pamantul este doar o iluzie, o imagine, creatia unei entitati? Se tot vorbeste despre calatoria in spatiul extraterestru si despre ozn-uri... Sunt milioane de probe dar nici una reala. Cine poate garanta ca Gagarin sau Prunaru a ajuns in spatiu? Ei au trait doar propriile lor vise. Au stat inchisi in niste capsule asa cum altii stau inchisi in propriile case sau spatii, alese de ei. Undeva, aici pe forum, am citit parerea cuiva, credinta nu poate exista fara vointa. Si sunt total de acord cu aceasta teorie. Insa, pentru reusita, este bine sa inveti sa-ti invingi orice teama de schimbare. Nu cred in sfarsitul Pamantului, nu cred in povestea cu Isus si nici in prezicerile nu stiu carei bulgaroaice sau Nostradam. Cred in ceea ce Doresc sa realizez si tind catre partea pozitiva a situatiilor. Exista doar o Lege care ne calauzeste in aceasta dimensiune si ne coordoneaza in timp si spatiu in functie de ceea ce ne dorim sa cunoastem. Legea Atractiei. Ca viata in acest plan pamantesc a fiecaruia dintre noi este doar cursul catre Cunoasterea pe care o dorim? Vroiam sa deschid un nou topic despre un anume subiect care ma tot urmareste de vre'-o doi ani insa nu am timp, asa cum am mai spus si la Cafenea. Doresc sa aflu parea celor care au citit lucrarile expertului american, in hipnoza Michael Newton. Calatoria sufletelor si altele. Cati dintre cei care l-au citi au avut sentimente similare?
Personal, traiesc de ani multi un fenomen Paranormal, cu abuzuri, atacuri psihice, manipulare si tot tacamul.  :-D Vad cum se schimba situatiile si constientizez ca sunt media celor care ma inconjoara. Ma recunosc in anumite persoane, iar cele care nu imi plac le elimin din viata mea. Concluzia: Ma schimb pe mine insami ca sa pot merge mai departe si sa cunosc ceea ce imi doresc. Cred cu tarie in puterea cu care m-a inzestrat Creatorul meu si stiu cu certitudine ca nu sunt singura. Iubesc din suflet, tot ce ma inconjoara, ma abtin sa judec, chiar si cu gandul si sunt in permanenta cu gandul la creatorul sau creatoarea mea.  :-) M-am obisnuit sa accept lucrurile si oamenii asa cum sunt ei, iar ce ma deranjeaza, doar elimin din mintea si din viata mea. Iar pentru reusita, este simplu. Imi DORESC, atat si nimic mai mult!
Va sarut dulce si mai vorbim! Astept ca cineva sa deschida un topic despre Newton sau macar sa imi scrie parerea sa, sper ca obiectiva si nu ironica, despre acest suiect.
Pe curand!

horia2008

Citat din: mihaelam din  21 Mai 2012, 23:49:10
Hai ca-ti spun eu experienta personala.
Acum 2 ani de zile i-am descoperit pe atacatorii mei. Eu sunt din Rm Valcea dar am stat vreo 10 ani si prin Bucuresti.
Am realizat ca mi s-a facut atac PSI de cand eram mica, au inceput de cand eram copila si au continuat in timp.
De remarcat ca-i aud. Asa mi-am dat seama de cand au facut tot ce au facut si am pus cap la cap tot ce s-a intamplat. Ii si cunosc acum. Dar stii ce e mai tare au stat chiar in blocul meu si vor mai sta la 2 etaje sub mine. Au avut contact cu cei de la et 2, 3 si chiar si 4 in fata mea.Desi i-am descoperit  pe nesimtiti nu se lasa si vor sa ma faca cu ou si cu otet acum pt ca i-am injurat si pt ca am refacut traseul lor in atatia ani de zile.
Va spun eu tuturor ce se intampla la atacurile PSI:
-ii aud ......cand isi dau tehnologiile mai incet cand mai tare......cand le dau incet ei au impresia ca nu-i mai aud.....dar daca imi incordez auzul tot aud ceva....
...........................
mihaelam, aici citata, si vali12 au relatat pataniile lor

Atacatorul de la Washington a trecut la actiune, se pare ca l-au convins :? 
Nasol!
http://www.mediafax.ro/externe/autorul-atacului-de-la-washington-a-intrat-in-cladire-inarmat-el-fusese-spitalizat-in-august-pentru-ca-auzea-voci-11349899

CitatAutorul atacului de la Washington, Aaron Alexis, a fost internat în două spitale militare la începutul lui august, după ce a contactat poliţia din Rhode Island, susţinând că aude voci şi are probleme cu somnul, au declarat oficiali citaţi de Washington Post, în ediţia electronică.
Poliţia din Newport, Rhode Island, a primit un apel telefonic de la Alexis la 7 august şi a răspuns în jurul orei 06.30, potrivit unui raport al poliţiei. Alexis le-a spus agenţilor că este într-o călătorie de afaceri şi s-a mutat din hotel în hotel pentru a scăpa de trei persoane care îl ţin treaz "vorbindu-i şi trimiţându-i vibtaţii în corp", potrivit poliţiei.
Alexis le-a spus poliţiştilor că nu are cazuri de boli psihice în familie, "şi că nu a avut niciodată niciun fel de episod de tulburări psihice", a declarat locotenetul William Fitzgerald de la poliţia din Newport, care a trimis o copie a raportului către Naval Station Newport.



rebelheart

am nevoie de ajutor. nu sunt familiarizata prea mult cu fenomenele paranormale. am incercat de mai multe ori dedublarea astrala, fara succes.
   din niste motive personale am intrat intr-o depresie. ca si cand n-ar fi fost suficient, de vreo luna ma simt atacata/posedata. nu la modul ca ar putea sa imi controleze corpul, dar imi controleaza gandurile si imi face rau sufleteste.
  eu sunt femeie, n-am avut niciodata probleme legate de identitatea sau orientarea sexuala. pana recent, cand am inceput sa ma gandesc ca mi-ar fi mai bine ca baiat. am cautat tot felul de cazuri de transgenderi, eu stiu ca nu imi doresc, insa nu ma mai simt bine cu mine ca femeie. in acelasi timp, a aparut si dorinta de a face lucruri riscante, de a trai viata cu multa intensitate (chestie pe care nu o pot satisface, si din cauza asta acum ma simt rau sufleteste). eu am fost o persoana pasiva. acest personaj, care pare a fi un baiat cu mult chef de viata, de risc, are curaj, nu ii e frica de moarte.
  eu fac lucrurile pe care le faceam inainte, insa nu imi mai face placere. mereu am iubit animalele, acum mi-e indiferent. ma uit numai la filme de actiune. simt ca nu am aer, nu e o problema de respiratie, e mai mult o presiune in piept, ca o durere in suflet, deschid usa sa intre aer, oricat de frig e. in activitatile zilnice, sunt mai mult absenta.
   nu mai am empatie, iar pe mine ma impresiona suferinta de orice fel.
   imi doresc sa scap de acest personaj, dar nu in totalitate, pentru ca odata cu el se duce si curajul care mi-a lipsit de multe ori. cand ma gandesc la moarte, nu simt frica, doar eliberare.
simt tristete, curaj, durere sufleteasca si, daca are vreo importanta, seara miroase a ars, nu pot percepe acel miros cu nasul, dar se simte. vag imi amintesc niste voci, cred ca visam si incercam sa ma conving ca nu aud voci. nu stiu ce spuneau.
  azi a fost prima zi cand atacurile astea s-au mai diminuat.
  2 persoane mi-au sugerat rugaciunea, insa eu sunt atee. mai ramane ajutorul specializat, dar, inainte de asta, va intreb pe voi: se poate scapa de asa ceva? repet, fac lucrurile pe care le faceam si inainte atat cat e posibil, dar nu mai simt nimic. 

Grifon

Stimată colegă @Rebelheart, abia acum am citit solicitarea d-tale, și voi incerca să-ți dau câteva (posibile) sfaturi / recomandàri.

Ceea ce experimentezi, deși cumva bizar, nu e ceva chiar atât de grav sau iremediabil. Se cunoaște, incă din antichitate (și se studiaza destul de serios in psihologia modernă, de la C.G.Jung incoace) că ORICE ființă umană este bipolară (Animus / Anima, sau, dacă preferi, Yin / Yang). In larga majoritate, la femei predomină Anima / Yin, iar la bărbați, normal, invers.

In cazul dumitale, un anumit factor / eveniment / stimul a dus la "trezirea" celeilalte polarități. Dacă am reținut bine, ai avut dorința "dedublării astrale" - f.probabil ca "joaca" d-tale să fi generat stimulul. A te lupta cu el, cel puțin in primă fază, e greu (putând chiar agrava situația). Cerceteaza aceste trăiri cu o curiozitate detașatã, las-o chiar, ușor, să se exprime (in anumite limite, totuși, pe care le vei fixa singură). Dacă incerci să reprimi stimulul, nu vei reuși decât să-l comprimi (ca un balon, care, de-l presezi, la inceput se aplatizează, dar apoi revine brusc la forma inițială, chiar in forță).

Alte teorii vor zice cà e o formă de "posesie". Deși e, intr-adevăr, posibil și asta, lucrul poate fi totuși verificat. Analizează toate impulsurile ce vin din "noutatea" asta - dacă ele te conduc, constant și crescător, către lucruri "rele", atunci e cazul să apelezi la remedii creștine. Deocamdată, insă, eu nu cred că e vorba de ceva atât de teribil.

Mai e accepțiunea metempsihotică (reincarnarea). De primești teoria asta, inseamna cà "noutatea" ești tot tu, bărbat in existența precedentă (se zice că e frecventă alternanța sexelor in intrupări consecutive). Și asta poate fi verificat - vezi dacă apare o anumită predilecție ptr.spații / timpuri diferite (cel mai probabil, pe undeva in urmă cu cca 200 de ani, scăzuți de la clipa nașterii tale). De găsești asemenea indicii, rămân valabile sfaturile date la inceput.

Important e să nu te sperii, ci să privești "afacerea" cu o curiozitate lucidă, neutră, ba chiar și cu umor. Tensiunea mentală nu ajută, ba chiar mai strică și altele.

Oricum, in final, o recomandare amicală. E bine să faci o alegere mai fermă - ori iți continui experiențele "astrale" , ori ràmâi in materialismul ateist. Cele doua mari paradigme au defectul de a fi cam incompatibile....oricât de tolerantă ar fi Divinitatea.

Succes !

Xanadron

"Un drum e doar un drum, şi nu este un afront adus propriei persoane sau altora, dacă îl părăsim pentru că aşa ne spune inima. Priviţi fiecare drum îndeaproape şi atent. Încercaţi-l de câte ori consideraţi că e nevoie. Apoi, puneţi-vă o singură întrebare. Acest drum are o inimă? Dacă are, atunci drumul este bun; dacă nu, nu ne este folositor în niciun fel."

Carlos Castaneda - Învăţăturile lui Don Juan (1968)


...Inteleaga cine cum vrea semnificatia cuvintzelului "inima", dar cred ca diferentzele de interpretare nu pot fi prapastioase. :lol:
Eu cel putin subscriu inca la "tocita" teorie proto-gnostica a Arhontilor Invazivi - dar deloc omnipotenti fara "sprijinul" nostru involuntar.

Iar cum "zburatorii" astia semi-organici se pare ca n-ar poseda "inima" prin nano-tuburile lor A.I. cristalo-siliconice (e doar o figura de stil, ca altfel i-am vedea), n-ar fi deloc recomandabila optiunea urmarii impulsurilor / impulsiunilor [presupus] provenite din directia lor-parazitilor astrali.

Mai scurt (ca si pe mine ma fugareste unu' chiar acu') :-D recomand noii colege @rebelheart rasfoirea forumului pe tema arhontica, unde o sa gaseasca si destule [posibile] solutii de fentare a lor.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

rebelheart

va multumesc pentru raspunsuri.
gandurile se indreapta in 60% din timp catre sinucidere. nu o sa ma sinucid, doar daca voi deveni foarte vulnerabila. celelalte ganduri sunt despre vieti anterioare, reincarnare, despre actiuni extreme (ceea ce ii place personajului). ma preocupa sporturi extreme, joburi in armata, chestii care nu m-au interesat niciodata. ma amuz la chestii care implica suferinta. nu mai simt empatie. spun ce gandesc direct, nu ma mai intereseaza ca lezez e cineva. apoi imi dau seama ca m-a luat gura pe dinainte. devin tot ce nu imi place la oameni : rautate, superficialitate.
  ma agat de lucruri care imi faceau placere, dar e ca si cand ti-ar povesti cineva despre pasiunile lui plictisitoare si fara rost. cu apropiatii, ma prefac mult, dar nu mai simt acea conexiune. viata mea a devenit ceva strain, as vrea sa simt ca fac parte din ea.
  prefer, pentru o perioada, sa raman in lumea materiala, chiar daca sunt curioasa ce e dincolo de asta.
  pe tema arhontica n-am gasit nimic aici, o sa caut pe goagal.

Tamerlan

Citat din: rebelheart din  30 Martie 2016, 17:06:10
va multumesc pentru raspunsuri.
gandurile se indreapta in 60% din timp catre sinucidere. nu o sa ma sinucid, doar daca voi deveni foarte vulnerabila. celelalte ganduri sunt despre vieti anterioare, reincarnare, despre actiuni extreme (ceea ce ii place personajului). ma preocupa sporturi extreme, joburi in armata, chestii care nu m-au interesat niciodata. ma amuz la chestii care implica suferinta. nu mai simt empatie. spun ce gandesc direct, nu ma mai intereseaza ca lezez e cineva. apoi imi dau seama ca m-a luat gura pe dinainte. devin tot ce nu imi place la oameni : rautate, superficialitate.
  ma agat de lucruri care imi faceau placere, dar e ca si cand ti-ar povesti cineva despre pasiunile lui plictisitoare si fara rost. cu apropiatii, ma prefac mult, dar nu mai simt acea conexiune. viata mea a devenit ceva strain, as vrea sa simt ca fac parte din ea.
  prefer, pentru o perioada, sa raman in lumea materiala, chiar daca sunt curioasa ce e dincolo de asta.
  pe tema arhontica n-am gasit nimic aici, o sa caut pe goagal.

Dragă colega @rebelheart acum depinde de tine, cât mult vrei să scapi de chestiile astea. Spuneai într-un post anterior că ești atee. Acesta ar putea fi un motiv pentru situația în care te afli.  :|
Recomand să procedezi în felul următor: chiar dacă nu crezi, atunci când începi să simți ceea ce simți să spui în gând, fără patimă, cu calm, rugăciunea inimii (Doamne Iisuse Christoase, Dumnezeul Meu, Miluiește-mă pe mine păcătosul(păcătoasa)!". Chiar dacă nu crezi că ar putea avea un efect. Pur și simplu să faci de-așa natură, încât atacului să i se răspundă mereu cu rugăcinea inimii. Chiar dacă nu crezi.

În cel mai rău caz vei rămâne în stadiul actual, respectivul ritual neavând nici un efect. Pentru a nu te sugestiona în vreun fel, nu îți voi spune ce se va întâmpla. Este ca Pariul lui Pascal. S-ar putea să ai mai puțin de riscat pe un astfel de drum. Dacă erai credincioasă... era un pericol.  :| Dar așa... nu văd ce ai avea de pierdut.
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

Grifon

O iei prea in tragic, stimatà colegă...degeaba răscolești Internetul, la problema ce mi se pare că o ai poate gàsi rezolvarea o singură ființă de pe glob - domnia ta. Orice altceva ți se va pare că găsești....mai tare va incurca ițele.  Ia râzi un pic de giumbușlucurile astea...și apoi vezi...râde și "el"?

Asta așa, doar ca un prim test. Joacă-te nițel cu noua experiență....iar dacă vei avea revelații noi...mai scrie ce se intâmplă...cam peste o lună.

Crede-mă, s-au văzut și trăit chestiuni muuult..mai rele

Carpe diem ! E mai distractiv, oricum, decât să stai la coadă să-ți plătești impozitele....

Ganditorul

#104
Citatva multumesc pentru raspunsuri.
...din niste motive personale am intrat intr-o depresie.
gandurile se indreapta in 60% din timp catre sinucidere...

Imi cer scuze ca intervin intr-o discutie cu subiect atat de sensibil. E o stare de fapt de asteptat dupa o relatie de echilibru ce a tinut destul timp cat sa se impregneze in personalitatea celui care vorbeste. Odata cu disparitia elementului de echilibru (de obicei partenerul dintr-o relatie frumoasa in doi ) persoonalitatii umane ii trebuie un timp destul de lung sa se adapteze la schimbarea echilibrului in doi, la echilibru in unu.
De cele mai multe ori amintirea si preluarea personalitatii celuilalt ( curaj, viata traita din plin, cu riscuri si negarea personalitatii proprii - sensibilitate specific feminina, inclinatia spre compasiune, iubirea naturii animale/plante etc etc ) este prima forma, naturala, specific umana, de rezolvare a situatiei, de ameliorare a ...depresiei.
"Nimic nu mai are sens", "Viata nu-mi mai place" sunt fraze care definesc dorul dupa situatia de echilibru in doi pierduta. Si tendinta de "decorporalizare", de "voci", face parte tot din tendinta naturala a corpului/sufletului de a mai fi o clipa aproape de ...starea de echilibru in doi.
E primavara, e soare, natura se trezeste la viata dupa inca un ciclu anual. Poti avea un sprijin in aceasta renastere a naturii daca treci la "urmatorul pas" si intelegi ca totul e ciclic in lumea asta si ca dupa o relatie frumoasa din care ai invatat ceva, ai capatat o alta experienta, poate urma o alta si mai frumoasa. Cu conditia sa-ti recapeti feminitatea ...ca o floare ce-si recapata frumusetea sub soarele primaverii cea plina de viata.
Fara sa stiu situatia concreta am incercat sa definesc o posibila cauza a fenomenelor care te inconjoara, si sa dau o solutie, pt ca prin asta au trecut candva, cel putin o data, toti oamenii.
Toate cele bune si o primavara frumoasa.