Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

General americano-reptilian...?

Creat de melanogaster36, 09 Ianuarie 2011, 23:43:04

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

melanogaster36

     Iate ce s-antamplat  la o audiere recenta din senatul american cu privire la situatia din Afganistan.

  http://www.youtube.com/watch?v=cKQpPVKTlhQ&feature=player_embedded#!

     Graitoare  cel putin reactia de surpriza a senatorului Mc Cain.Asteptam cu nerabdare fotografiile facute de reporterul din centru   dupa "caderea" generalului.Daca le vom vedea vreodata.Consider aceasta filmare una din cele mai graitoare dovezi a infiltrarii la nivel inalt.

Serban M

Cu siguranta o sa faca valuri clipul asta.

k3t3lin

Reactia generalului este reactia perfect normala a oricarui om care vede ca interlocutorul sau isi inghite limba :lol:. Probabil ca daca intr-adevar ar fi vazut ceea ce se "indica" in film nu numai ca ar fi cascat ochii, ci ar fi sarit de pe scaun. Cel putin asta ar fi fost reactia mea... Mai mult, dintre cei care sar in sprijinul generalului, niciunul nu pare sa remarce vreo anomalie in fizionomia acestuia, iar la iesirea din cadru nu pare a fi ceva in neregula.

Serban M

Chestia e ca Mc ''cain'' a cam ''sarit'' de pe scaun.  :-D

Nox

Mã întreb dacã a fãcut cineva de aici procesãri și post procesãri video? Pãrerea mea e cã "efectul" e din cauza encodãrii.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Serban M


padme

#6
Citat din: melanogaster36 din  09 Ianuarie 2011, 23:43:04
        Graitoare  cel putin reactia de surpriza a senatorului Mc Cain.

Graitoare  cel putin reactia de surpriza a senatorului Mc Cain.[/quote]

Nu inteleg de ce e graitoare? Doar nu crezi ca se astepta ca generalul respectiv sa se sufoce in fara lui?! Tu daca ai vedea asa ceva cum ai reactiona?

Mie nu mi se pare nimic suspect in film! La un moment dat, cand este rulata imaginea cu incetinitorul, tipul pare sa aiba partea stanga tumefiata, dupa care se ridica de la masa si se indreapta spre iesire absolut normal! Haida, de! Ce e de plastilina?!  Dupa care chestia cu ochii! Pai mai oameni buni, daca voi ati vedea o persoana ca are iris de... altfel, animal sau altceva, ati fi nepasatori? Dupa cum se poarta populatia din sala, lasa de inteles ca toti stiu care e treaba cu generalul! Eu nu prea cred!

Citat din: Sirius13 din  10 Ianuarie 2011, 01:30:11
http://www.youtube.com/watch?v=W3PEtLUMvFA

Clipul original, fata arata altfel decat la inceput : 0:57.

Eu nu stiu cum vedeti voi cand clipul nu este bine luminat!?

abyss

Citat din: Nox din  10 Ianuarie 2011, 01:03:39
Pãrerea mea e cã "efectul" e din cauza encodãrii.

Subscriu si este destul de evident ca este un efect video.

Daca va uitati la fata celui care flutura pe linga general cartuluia aia mare veti observa ca latura fetzei dinspre general se umfla, se dezumfla si tot asa.

Mc Cain se uita ciudat pt ca generalul a dat cu capul de masa si chiar se aude acest lucru inainte ca Mc C. sa faca expresia aceea, deoarece generalul avea acolo un microfon.

OT ((Eu nu cred in teoria asta aberanta cu reptilienii desi am vazut candva un tip pe strada in Bucale care avea pielea verde. Ce mi se paruse straniu era faptul ca nimeni nu-l observa, adica nu-si intorceau capul sa-l mai vada inca odata in timp ce treceau pe linga el. Cativa amici care frecventau Cursuri pe la misa lui Bivolaru erau chiar speriati de treaba asta. Si ei vazusera astfel de oameni verzi. Totusi asta e o poveste destul de iluzorie si evaziva, nici un video cu shapeshifters nu e foarte clar iar dovezile in general sunt ori indirecte ori discutabile.

In teorie ori mitologie shapeshift-ingul e posibil. Se descrie ca, o fiintza constienta isi poate altera perceptiile catre nivele diferite ale constientei, nivele ce corespund altor entitati biologice, astfel reusind sa pacaleasca simturile "normale" ale neinitiatilor. Exista informatii conform carora fiinte umane din stravechi timpuri au reusit acest lucru in final atingand o longevitate considerabila pierzandu-si insa definitiv forma umana. Insa nu sant extraterestri. Sunt energofagi)

Nox

Citat din: Nox din  10 Ianuarie 2011, 01:03:39
Pãrerea mea e cã "efectul" e din cauza encodãrii.

Completare: se numește blocking effect. Nu intru mai departe în detalii de naturã tehnicã cine vrea se poate documenta.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

liviutatarus

Citat din: padme din  10 Ianuarie 2011, 11:30:00
Graitoare  cel putin reactia de surpriza a senatorului Mc Cain.

Nu inteleg de ce e graitoare? Doar nu crezi ca se astepta ca generalul respectiv sa se sufoce in fara lui?! Tu daca ai vedea asa ceva cum ai reactiona?

Mie nu mi se pare nimic suspect in film! La un moment dat, cand este rulata imaginea cu incetinitorul, tipul pare sa aiba partea stanga tumefiata, dupa care se ridica de la masa si se indreapta spre iesire absolut normal! Haida, de! Ce e de plastilina?!  Dupa care chestia cu ochii! Pai mai oameni buni, daca voi ati vedea o persoana ca are iris de... altfel, animal sau altceva, ati fi nepasatori? Dupa cum se poarta populatia din sala, lasa de inteles ca toti stiu care e treaba cu generalul! Eu nu prea cred!
Eu nu stiu cum vedeti voi cand clipul nu este bine luminat!?


Se pare ca urca repede pe scara ierarhiei    http://www.hotnews.ro/stiri-international-9218025-generalul-petraeus-confirmat-director-cia.htm

fiulploii


Subscriu la parerea unui comentator al clipului original

''The General passed out because he wanted an excuse to get the fuck out of McCains boring talk.

lazengann1 1 year ago ''

:aliendance: