Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Dr. Kazuo Murakami-Codul Divin al Vietii

Creat de uforever, 17 Ianuarie 2012, 14:51:41

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

uforever

Timp de foarte mulţi ani, genele au fost considerate imutabile: ,,Este ereditar, nu poţi face nimic pentru a le schimba", era o frază repetată până la obstinaţie. Dar studii recente arată că genele funcţionează şi se schimbă în fiecare minut, în fiecare secundă. Conform cărţii ,,Codul divin al vieţii", genele ,,dezactivate" au potentialul de ,,a se trezi" şi de a transforma astfel personalitatea şi înfăţişarea umană. Cartea ,,Codul divin al vieţii" arată cum factorii mentali şi emoţionali negativi (stresul, supărarea, etc.) sau pozitivi (bucuria, recunoştinţa, trăirile spirituale), au o mare influenţă în activarea sau dezactivarea acestor genelor.

În baza noilor descoperiri ştiinţifice şi a propriilor observaţii ale autorului, cartea ,,Codul divin al vieţii" ne învaţă cum să ne trezim aptitudinile latente la orice vârstă. Cum? Dr. Murakami susţine că o atitudine pozitivă poate activa genele necesare pentru a aduce succesul şi fericirea în viaţa noastră, în acelaşi timp dezactivându-le pe cele negative. El numeşte acest proces ,,gândire genetică" - o abordare ştiinţifică a controlului genelor, prin cultivarea entuziasmului şi a inspiraţiei.

O carte asemanatoare (un material de sinteza pe intelesul tuturor) este Secretele Varstelor de Aur a lui Pavel Corut.
Cartea Doctorului Murakami dovedeste stiintific ca putem activa gene in diferite stari, momente...etc. In completarea lui Murakami vine Corut care explica prin ce metode putem activa aceste gene pozitive, cu alte cuvinte prin autosugestie. Trebuie sa recunosc ca Pavel Corut mai uimit cu acest material, a reusit sa sintetizeze foarte bine mai multe lucrari ale Rusilor, Americanilor, Japonezilor...etc


O zi excelenta!

mistic

chestia asta  e peste to t pe net nu doar in cartile astea:P

uforever

Mistic, una e sa gasesti toate tampeniile pe net cu gandirea pozitiva si alte aberatii si alta este sa studiezi un pic de genetica.Cartea lui Murakami este genetica pura, acolo sunt explicate mecanismele prin care genele se activeaza. Corut a scris multe porcarii, dar in Secretele Varstelor de Aur sa intrecut pe sine, sa informat foarte bine, adica omul a pus mana pe carte bine de tot, a bagat omul la cap, neurologie, psihologie, fizica, genetica...etc.  Iti garantez ca o sa fii foarte satisfacut de cartea lui Murakami si a lui Corut.Pe net gasim toate aberatiile, cum sa traim in roz, cum s-o ardem hippie, sa fim fericiti in timp ce ne curge scuipatul din gura :lol:  Pana nu intelegen cat de cat aceste mecanisme nu puten vorbi despre ele, dar banuiesc ca stii deja asta :-D  Incearca cartile, garantez pentru ele, asta daca nu cumva ai facut-o deja :roll:

Salutare!

Tayka

Citat din: uforever din  17 Ianuarie 2012, 14:51:41
...studii recente arată că genele funcţionează şi se schimbă în fiecare minut, în fiecare secundă...Cartea ,,Codul divin al vieţii" arată cum factorii mentali şi emoţionali negativi (stresul, supărarea, etc.) sau pozitivi (bucuria, recunoştinţa, trăirile spirituale), au o mare influenţă în activarea sau dezactivarea acestor gene.
Foarte interesantă concepţia.Activarea şi dezactivarea genelor..Eu ştiam că genele rămân ,,fixate'' în lanţ fiind direct răspunzătoare de construcţia matricei umane.Cam greu de explicat rămâne totuşi ce se întâmplă de exemplu după dezactivarea genei răspunzătoare de..culoarea ochilor  :-D sau cea care defineşte ..sexul  :-D :-D
Citat din: uforever din  17 Ianuarie 2012, 14:51:41
..acest proces de,,gândire genetică" este o abordare ştiinţifică a controlului genelor, prin cultivarea entuziasmului şi a inspiraţiei...
Nu ştiu eu cât de entuziasmată ar mai fi soţia dacă soţul ,,inspirat'' de gândirea genetică şi-ar,,umbla''la.. ,,genomul lui Adam'' devenind ..Evă.. :evil:...sau la cel al speciei devenind..dromader.. :?
Iată însă o abordare genetică şi mai interesantă :
..,,nucleotidele sunt aranjate în grupuri de gene (ale căror semnificaţii au fost descoperite de cercetători) şi care reprezintă doar 3 % din totalul materialului genetic uman. Restul de 97 % este un mister, pentru că rolul său nu este cunoscut.Un grup de cercetători care lucrează la Proiectul Genomului Uman afirmă că una din explicaţiile pentru existenţa unei părţi a restului de 97 % din secvenţele ADN-ului uman definesc originea sa extraterestră.'' :martiansad:
http://saltcuantic.wordpress.com/2010/04/10/adn-ul-uman-contine-gene-extraterestre/
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

uforever

Salut Tayca, interesant blogul, e clar ca utilizam foarte putin din ce avem in noi, cat despre natura noastra e.t., ar fii mult de discutat, de analizat.Un lucru e cert, autosugestia este o unealta a activarii acestor gene, bineinteles ca sa reusesti asa ceva trebuie sa fii deosebit de disciplinat, autosugestia se face cu rabdare, punctualitate, vointa.Este defapt un ritual care trebuie facut in mod constant ca sa dea rezultate, eu unul recunosc ca am incercat o luna de zile, dar sunt puturos si stau prost la capitolul disciplina. La inceput se aleg formule simple de autosugestie si cu ceva rabdare in timp apar rezultate, in tot cazul nu te poti autosugestiona sa castgi la loto, nu o sa-ti iasa in veci, dar totusi da rezultate.Sa-ti dau un exemplu de rezultat al autosugestiei ceva mai rapid, in momentul in care am o durere de orice fel, jumatate de ora imi repet ca durerea a disparut, ma simt bine si sunt perfect sanatos, subconstientul(acest doctor atotstiutor) ordona cumva organismului sa rezolve problema durerii.Acestea sunt singurele rezultate obtinute de mine, creierul limbic are legatura directa cu fiecare celula din corp, sunt sigur ca poti ajunge la rezultate uluitoare cu rabdare si constanta, Emil Coue a descris aceste lucruri in studiile sale, Murakami demonstreaza stiintific legatura intre subconstient si genele din fiecare celula.Zilnic ne consumam energia vitala pe toata prostiile, asta este lumea in care traim si cu siguranta exista niste beneficiari in urma acestei <vrajeli>.
O sa revin cu niste lucruri interesante, imi cer scuze daca nu am fost prea coerent, dar sunt la servici si ma chinui de vreo 2 ore sa postez ce am scris haotic :lol: :lol: :lol:

Salutare!!!

Xanadron

#5
Buna asta cu dromaderul asexuat, Tayka! :-D
Intram vad din nou in abisul analizei unor aberatii New Age (doar dupa mine, evident) - teorii care si-au luat viteza si mai mare dupa unele experimente despre care am mai vorbit noi p-aici - ale dr. Gariaev -, chiar in dialog cu TVM.
Gariaev asta ar merita zic eu mai bine comentat si nu Corutz/Murakami, care-s campioni doar la aruncarea cu vorba. :-P

Si TVM arunca aparent doar vorbe goale, dar el macar gindeste impecabil din pdv tehnicist-genetic (nu mai revin la limitarile de ansamblu ale teoriei domniei sale, deloc integrata intr-un tablou global al evolutiei noastre,indeosebi in lumea "nevazutelor"). Ingenioasa interpretare a datelor din Zohar de catre TVM imi pare deci plauzibila, mai ales pe linia ultimelor cercetari pe tema "maleabilitatii ADN-ului non-codor" (ala zis "Junk-DNA") sub influentza limbajului, memoriei trairilor, senzatiilor etc - chiar daca numitele incriptari din scrierile asa-zis intiatice sint dificil decriptabile cu fidelitate, din motivul incongruentzei traducerilor succesive, chiar pornind de la un "limbaj ingeresc". Procesele-s posibile totusi, inclusiv in cursul succesivelor manipulari genetice la care-am fost supusi, de la Enlil/Ninhursag incoace.

Unele experimente recente ale lui Gariaev@Co. confirma de ex. ca o raza laser cu o anume structura (lungime de unda, intensitate, modulare etc) trecuta printr-un ou de salamandra si apoi printr-unul de broasca a facut ca din oul de broasca sa se nasca... o salamandra! :-o
Aiuritoare par si informatiile unor whistlebloweri microbiologi, care sustin posibilitatea aparitiei vietii din NIMIC, prin simpla... contiguitate - desigur ca doar in anumite conditii vibrationale (nu degeaba "la inceput a fost Cuvintul"  :star:) - conditii asigurate, printre altele, si de prezentza anumitor cristale.
Si-n prezentza "geometriei sacre telurice" specifica doar Terrei, evident - chestie care da se pare mari batai de cap coloniilor umane deja existente pe alte planete (Marte de pilda).

Transmutatiile astea subtile nu echivaleaza insa deloc cu acceptarea "in vrac" a oricaror fantasmagorii cu 12 spirale ADN etc, in primul rind fiindca "plasticitatea absoluta" a ADN-ului pare sa fie prezenta doar in stadiul embrionar al fiintzelor. In plus, nici dromaderii :-D n-au 12 spirale ADN.
Si mai in plus, :lol: viatza de pe fiecare planeta are, cu toata diversitatea ei aiuritoare, limitari stricte cunoscute doar de Regizorul de Foarte Sus. :star:

Se poate accepta insa posibilitatea transferului complex de informatie genetica - nu doar pur material-morfologic (contabilizind gene, nucleotide etc), ci si din p.d.v. al cimpului ordonator morfogenetic subtil si inca nebulos definit - mai pe romaneste, "vocea zeieasca" ce ordona gruparile celulare dupa criterii pe care tare-as vrea sa le aflu si io, macar peste 13 reincarnari.
Preferabil nu sub forma asexuata insa. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mistic

@uforever, nu la chestiile alea ma refeream:D , insa pot fi deacord ca aceste carti sunt mai voluptose si mai explicite:P. MIND OVER MATTER

uforever

Gariaev asta ar merita zic eu mai bine comentat si nu Corutz/Murakami, care-s campioni doar la aruncarea cu vorba.
Xanadrom, nu esti suficient  informat in legatura cu Kazuo Murakami, nu-i genul in cautare de senzational care sa arunce vorbe in vant, este descoperitorul functiei reninei, omul este cercetator de o viata, cat despre Corut, ma asteptam la asemenea reactii, in mare parte sunt de acord cu ele. Corut doar a sintetizat studiile altor oameni de stiinta, inclusiv cele ale lui Murakami. Am citit cateva carti marca Corut, nu m-au convins, in schimb materialul  Secretele Varstelor de Aur mi sa parut excelent. Nici eu nu vreau sa ajungem pe taramul NEW AGE , stiu exact la ce te referi, e o moda acum cu gandirea pozitiva, am explicat ce cred despre miscarea asta, sunt un fel de hippie pseudointelectuali, au prins un pic curaj de cand cu ultimele descoperiri in domeniul Fizica Cuantica si Genetica. Am citit  P.T. a domnului Moldovan, foarte buna cartea, dar pana si dansul recunoaste ca multe dezvaluiri, explicatii, decodificari  sunt speculatii ce-i apartin, oricum materialul este foarte bun. Problema cu P.T. este din start dupa parerea mea fortat, cat timp Biblia, Coranul sunt doar o culegere de mituri cu titlul de Carti Sfinte sau apartinand Divinitatii.De mic studiez Biblia, intodeauna mi sa parut ca ceva nu e in regula acolo, Dumnezeu face scamatorii, este gelos, distruge, incita la omor...etc., deci nu pot sa iau prea in serios cartea domnului Moldovan, desi materialul este bine documentat, pacat ca vorbim de niste simple mituri.Studiile lui Murakami sunt verificabile, foarte bine explicate, nu trebuie sa fii genetician sa intelegi ce expune,  materialul lui Corut(S.V.d.A) deasemenea se poate verifica. Daca vrei sa rasfoiesti un pic Codul Divin al Vietii, ne intalnim si iti imprumut cartea, nu-i bai, oricum nu am participat la nici una din intrunirile voastre si nu cunosc pe nimeni, sunt junior pana la urma.
Mistic, am inteles la ce refereai, n-am observat starea(smile-ul:P).


Salutare, o seara in spiritul revoltei din Pta. Universitatii :-D (a nu se intelege gresit, indemn sau instigare)