Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comunicat de presa: Marea Loja Nationala a Romaniei 21.03.2008

Creat de spooky, 21 Martie 2008, 22:36:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

spooky

COMUNICAT DE PRESÃ


Marea Lojã Naþionalã a României este continuatoarea francmasoneriei române, regulare, tradiþionale ºi spirituale printr-o lucrare bazatã strict pe principiile fundamentale universale, unanim acceptate.
Marea Lojã Naþionalã a Romãniei este membru cu drepturi depline în Confederaþia Marilor Loji Unite ale Europei având recunoaºterea de la alte Mari Loji din Europa ºi de pe alte continente.
Marea Lojã Naþionalã a Romãniei prin  loja de ritualisticã ºi cercetãri masonice ºi Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris – Bucureºti, este membru cu drepturi depline în Asociaþia Muzeelor, Bibliotecilor ºi Arhivelor Masonice cu sediul la Bruxelles.
Marea Lojã Naþionalã a Romãniei a deschis oficial la 28 februarie a.c. la Alba Iulia Programul Manifestãrilor Masonice lunare care marcheazã împlinirea a  90 de ani de la Marea Unire, a tuturor românilor, cerând ca prin francmasoni ºi prin semenii noºtrii sã redeºteptãm sentimentul iubirii de patrie mai ales generaþiilor de tineri.
Marea Lojã Naþionalã a Romãniei are Conventul Anual în zilele de 21 ºi 22 martie a.c. În 21 martie a.c.la Craiova Respectabila Lojã Banu Mihai semneazã Tratatul de înfrãþire cu Respectabila Lojã Labirint din Lyon – Franþa în prezenþa Marelui Maestru al Marii Loji a Franþei Prea Ilustrul Frate Alain Graesel ºi a Marelui Maestru al Marii Loji Naþionale a României Fratele Viorel Dãnacu.
La ceremonie sunt invitaþi fraþi din Loja lionezã ºi Mari Demnitari din Paris.
Sâmbãtã la Hotelul Athene Palace Hilton orele 20,00 în Sala Regina Maria are loc Seara Culturalã Europeanã, Ediþia a IV- a.
La eveniment participã toate delegaþiile strãine ale Marilor Loji, prezente la Conventul Marii Loji Naþionale a României – unde vor avea prilejul sã cunoascã despre tradiþiile, cântecul, poezia româneascã.

De asemenea, participã ambasadori, oameni de culturã, muzeografi de la muzeele ºi bibliotecile din România.
Duminicã orele 13,00 – la Tempulul Istoric Masonic din Str. Gramont nr.3 sector 4 Bucureºti, vã invitãm la o Conferinþã de presã, ocazie când inaugurãm un Magazin Masonic ºi deschidem oficial Muzeul ºi Biblioteca Masonicã a Marii Loji Naþionale a României ºi a Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris – Bucureºti – urmatã de un dineu.
Vor fi prezenþi Mari Maieºtri din alte þãri, precum ºi Suveranul Mare Comandor al Supremului Consiliu al Ritului Scoþian Antic ºi Acceptat al Franþei, Atotputernicul Frate Huber Greven, care dimineaþa la orele 10,00 va consacra o Lojã de Perfecþie de Grad 14, în cadrul Supremului Consiliu Român al Ritului Scoþian Antic ºi Acceptat condus de Atotputernicul Frate Roman Daniel.
În speranþa unei cunoaºteri reale în slujba cetãþenilor liberi fiind cu toþii, vã aºteptãm cu drag la aceste evenimente ale cãror mesaje, opinii interne ºi externe sã aibã un ecou pozitiv pentru România în Contextul actual European ºi Intercontinental.
Vã rog sã primiþi întreaga gratitudine.



   
         Marele Secretariat al Marii Loji Naþionale a României,
                      
    Ioan Orbescu
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

spooky

daca cineva vrea sa le faca o vizita, m-am gandit sa va dau acest comunicat ce l-am primit azi.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

antoniu

sper ca ne vom intalni la acest mare eveniment ,care are ca scop principal spargerea barierelor de comunicare ,datorate diferentelor de perceptie,concluziilor grabite si stereotipiilor create de lipsa de cunoastere a valorilor masonice.     ............salut voios de masonier........



lylyt_ice

  Dupa salutul -----CURIOS_____ pe care l-ai lansat , nu put intelege decat ca si tu esti unul dintre ,,,,,,,,,,,,,,EI !!! NU ? fi drept antoniu....!!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Arckadii

eu nu cred. poate ca si-ar dori insa din cate stiu masonii cauta elita...



Ark

romulus

----
Citatda voi merge.
-----antoniu sa stii ca te vom astepta cu mare nerabdare sa ne povestesti cum a fost , hai , te-ai intors ....?
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Arckadii

sa vii cu bratele pline de insigne pe care sa le afisezi mandru la urmatoarea intalnire RUFOn. sa te credem pe cuvant ca esti mason. sau de la otv, sau de la tvr...nu mai stiu. SUCCES oricum...

Ark

loreley

Citat din: antoniu din  21 Martie 2008, 23:49:30
sper ca ne vom intalni la acest mare eveniment ,care are ca scop principal spargerea barierelor de comunicare ,datorate diferentelor de perceptie,concluziilor grabite si stereotipiilor create de lipsa de cunoastere a valorilor masonice.     ............salut voios de masonier........


Asta  e  salut  masonic? :evil:

askey

Din cate am auzit eu un mason nu-si declina apartenenta la masonerie din proprie initiativa ... dar, daca este intrebat este obligat sa spuna adevarul ... pentru ca un mason nu minte ... eu asa stiam :)

prosecco

i-am vazut la TV ....ce fetze aveau....parca zici ca erau aterizati direct de pe pamantul plat din 1639 toamna  :lol:

in locul lor m-as ascunde sub compas....

LupinThe3rd

Aruncand o privire pe sie-ul MLNR (www.mlnr.ro) am gasit urmatorul document foarte oficial:
Ce inseamna asta pentru MLNR? Ghici ciuperca :')