Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Omul

Creat de dedeiu, 18 Octombrie 2006, 23:25:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dedeiu

da pe dumnezeu cine l-a facut?

Anna

Citat din: dedeiu din  17 Aprilie 2007, 20:07:38
da pe dumnezeu cine l-a facut?
vai ce intrebare isteata! nimeni nu iti poate raspunde la asta....o problema care ii depaseste si pe cei ca Einstein. Dumnezeu e inceputul si sfarsitul, alfa si omega.
Ca niste muritori de rand ce suntem....mie una mi se pare tare penibil ca ne batem capul cu chestii dinastea. Avem atatea lucruri mult mai aproape de noi pe care nu le stim, noi nu ne cunoastem bine planeta dar vrem sa aflam ce e pe altele. :lol:
Eminescu puncteaza foarte bine in "Sarmanul Dionis" (am studiat-o prin liceu) ce li se intampla celor care il cauta material pe Dumnezeu si care se cred pe aceeasi treapta cu el. Dumnezeu este iubire....asa ca mai intai a fost iubire....o energie puternica pozitiva...multa multa iubire. E cea mai evaziva explicatie care imi vine in minte acum asa ca sa lamuresc problema 0.(0)1%

lylyt_ice

DEDEIU? Unde ai auzit tu ca Dumnezeu a fost facut???...ATUNCI ;poate stii tu ,cine a facut iubirea ? DAr pina gasesti (?) nu raspuns ,spune ceva mai simplu;Ce a fost la inceput ? oul, sau gaina ???
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

dedeiu

#18
nu am auzit, am dedus din logica. totusi este interesant ca pe dumnezeu se lasa aceste intrebari. adica un fel de ce este dincolo de univers? pot sa fie alte chestii pe care nu ni le putem imagina dar va veni unul si va spune "pai... dumnezeu?". adica arunca cu raspunsul direct pe dumnezeu. oare stie cineva ca  pe dumnezeu nu l-a creat nimeni?

Anna

Einstein a spus ca universul este infinit in timp si spatiu......adica ne depaseste pe noi oamenii. si nu uita...de nepatruns sunt caile Domnului

jean

  Am citit cu atentie mesejele de mai sus. Dupa ce am gandit putin, am observat neputinta omului in fata universului. Pai cum vreti sa gasiti raspuns la aceste intrebari?...Dumnezeu. originea omului, aparitia si formarea universului etc.
  Cat timp a trecut de cand omul este pe pamant?...O licarire fata de virsta universului!
  Cate simturi are omul?... pentru a interpreta corect spatiul inconjurator, citeva simturi de baza. Si nu uitati ca organele de simt trimit semnale la creier, iar mintea umana le interpretaza intr-un mod subiectiv.
Exemplu: mie i-mi place o melodie - tie nu. Aceleasi vibratii genereaza senzatii diferite, in functie de individ. Rezulta ca fiecare are parerea lui despre lumea inconjuratoare (propriul lui univers). Iar aparatele care prelungesc simturile omului sunt controlate tot prin simturile noasre care nu sunt asa perfecte.
  Ati avut curiozitatea sa vedeti cate vibratii simte in mod normal un om fata de multitudinea de vibratii din univers. Pentru ca in acest univers totul vibreaza (oscileaza), de la 0Hz pana la o valoare necunoscuta.
  Mai jos am atasat o schema, pentru ca cei interesati sa poata vede cat de limitat este omul cu simturile sale.
  -domeniul perceput de om cu ajutorul auzului (aprox, 20Hz-20KHz), zona verde mai mare;
  -domeniul perceput de vederea umana (300nm-750nm), zona mica marcata tot cu verde mai mica;
  -domeniul radio, perceput cu ajutorul aparaturi radio (150KHz-80Ghz), zona galbena;
Ar mi fi cateva mici zone de vibratii, pentru care s-au construit aparate sensibile in acea gama de oscilatii. Iar zona marcata cu rosu, este domeniul despre care nu se cunoaste mai nimic.
  Privind aceasta schema ne dam seama cat de limitat este omul in acest univers fizic. Atunci cum poate el sa inteleaga toate acestea?...
Ce cred eu ca este omul?...este o scanteie divina ce vine pe acest pamant imbracand haina spiritului si care se aseaza intr-un corp fizic pentru a putea exista pe suprafata acestui glob pamantesc. Dar am citit cazuri cind cineva a fost rapit, i-sa colectat lichid seminl si a vazut cum acest lichid a fost introdus intr-o femeie si intr-un animal semanand cu o maimuta in acel OZN.
  Deci ar putea fi posibil ca si in cazul omului sa se fi intamplat ceva asemanator. Anumite creaturi extraterestre sa vina pe pamant cu multe milioane de ani in urma, au gasit aici o anumita specie umanoida, care prin modificari genetice a dus la omul actual. Aceste modificari s-au facut d-ea lungul mai multor generatii. si poate mai continua si in prezent .Vezi copii supradotati ce se nasc din ce in ce mai des.   
Adevarul este dincolo de noi

sevastase

 Un topic de nota 10 .



     Cine suntem noi ? suntem niste fiinte infinite, incredibile, capabile de o gama de emotii nemaiantalnita in galaxia noastra cel putin. Cum ne manifestam ? Ne manifestam la nivelul vibrational al celei de a 3a dimensiuni. Cu ce ? Pentru a decoda vibratiile ce ne inconjoara si a ne crea realitatea proprie prin care " traim " si " manifestam " ceea ce gandim ( " cream " ) folosim un superbiocomputer ( corpul fizic ), cu o unitate centrala fantastic de complexa care este activata numai in proportie de 8-10 % ( creierul ), si nu in ultimul rand cu un microchip incredibil de complex care este la fel ca si creierul, care  in proportie mareeste  neactivat si care abia asteapta sa fie activat pentru a ne permite sa ne manifestam la adevarata noastra capacitate ( ADN-ul ). Din pacate, cu ADN-UL nostru s-au jucat niste asa zisi doctori specialisti ( ca virgula cu asta se ocupa ei ) si in urma acestui mic experiment noi nu ne putem manifesta asa cum dorim ( in consecinta viata noastra reprezinta un conflict neincetat intre ceea ce simtim si realitatea in care traim ).

    Tot ce ne inconjoara este doar o iluzie optico-neuro-energetico-vibrationala, si nicidecum o realitate solida.

    Explicatie :

    - corpul omenesc e un super biocomputer cu o unitate centrala ( creierul ) si un microcip ( ADN-ul )
   
    - energia este omniprezenta si are diferite frecvente cu care vibreaza

    - asa cum o imagine exista in eter ( pe internet ) iar calculatorul o proceseaza in unitatea centrala cu ajutorul microcipului si o manifesta pe ecran ca si imagine, asa si informatia vibrationala e perceputa ca realitate de corpul uman prin intermediul creierului cu ajutorul ADN-ului si a ochilor.

    - diferite nivele vibrationale, diferite realitati, diferite nivele de perceptie.

    - ochiul uman poate procesa mai putin in 0,5 % din spectrul de radiatii(raze ) existent in univers. Deci in realitate noi suntem  APROAPE ORBI !

    - SUNTEM MENTINUTI IN ACEASTA STARE DE SEMIIMBECILITATE PRIN MANIPULAREA EMOTIILOR NEGATIVE ( FRICA, VINA,

MUSTRARE DE CONSTIINTA, ETC ) DE CATRE ALTII CARE INTELEG MAI BINE CA NOI CUM FUNCTIONEAZA TOTUL. sI NOI AM

PUTEA INVATA CHIAR SI MAI MULT CU O SINGURA CONDITIE: SA NU NI SEMAI SERVEASCA RAHAT INVELIT IN POLEIALA DREPT

STIINTA, ISTORIE, FIZICA, ASTRONOMIE, GEOGRAFIE, PSIHOLOGIE, ETC. SAU SA NI SE SPUNA TOT NU NUMAI 0,1 % DIN

ADEVAR.