Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) => Subiect creat de: Tyanu din 02 Martie 2014, 20:21:29

Titlu: Al treilea razboi mondial
Scris de: Tyanu din 02 Martie 2014, 20:21:29
Va incepe sau nu cel de-al treilea razboi mondial ?

După încheierea Războiului Rece au mai apărut diferite evenimente interpretate de unii specialiști ca fiind posibile motive pentru izbucnirea unui viitor presupus război mondial, astfel:

   Războaiele din Golf. Pe 2 august 1990, Irakul, condus de Saddam Husein, a invadat emiratul Kuweit și l-a anexat. O.N.U. a condamnat agresiunea și a instituit un embargo comercial împotriva Irakului și, față de refuzul Bagdadului de a-și retrage trupele, a declanșat, la 3 ianuarie 1991, o operațiune militară (Operațiunea "Furtună în deșert"), grosul forțelor aeriene fiind asigurat de Statele Unite;
   Conflictul diplomatic dintre Iran și Statele Unite a generat câteva speculații în legătură cu posibilitatea declanșării unui ipotetic al Treilea Război Mondial, Statele Unite fiind deja implicate într-o luptă contra terorismului internațional, purtată militar în Afganistan și Irak, încercuind, de fapt, Iranul;
   Lupta contra terorismului internațional, pornită, oficial, de Statele Unite și alte națiuni după atacul din 11 septembrie 2001 asupra World Trade Center și altor clădiri oficiale americane;
   Testele nucleare efectuate de Coreea de Nord. În 26 august 2009 Rusia decide să amplaseze rachete antiaeriene S-400 în Extremul Orient rusesc, pe fondul îngrijorărilor legate de testele nucleare și de rachete efectuate de Coreea de Nord. Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite condamnă, periodic, testele efectuate de Coreea de Nord și menține regimul de sancțiuni împotriva sa.
   La 23 noiembrie 2010, Coreea de Nord a atacat, cu obuze, o insulă sud-coreeană. Conform unor surse Coreea de Nord are opt bombe atomice
   La 26 ianuarie 2011 se declanșează Războiul Civil Sirian. Ca urmare a unui presupus atac cu arme chimice, Statele Unite doresc să declanșeze o intervenție militară în Siria. Rusia, China și Iranul se opun acestui atac, avertizând că vor fi consecințe catastrofice pentru regiune. Marina americană a mobilizat deja patru nave de război în estul Mării Mediterane, fiecare navă având cca. 90 de rachete cu rază lungă Tomahawk. De asemenea, Marina Militară Rusă a trimis o navă antisubmarin și un lansator de rachete în Marea Mediterană.
   ...si acum Ucraina


Vor oare ocultistii un razboi mondial ?!?
Sau acest conflictul din Ucraina se va incheia la masa tratativelor ? A fost inventata oare "revolutia" din Ucraina pentru a avea acest pretext, sau s-a ajuns aici deoarece nu au luat in calcul parerea Rusiei ?

Se va decide oare NATO sa sustina Ucraina ?
Nu prea cred... Rusia este cea mai mare tara din lume, are cele mai mari rezerve de gaz natural, detine armament nuclear in cantitati considerabile are o pozitie strategica si aliati puternici. Rusia nu poate fi manipulata din interior ca in cazul altor state.

Mutat de la sectiunea "Diverse" la sectiunea "NWO" StarDust.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: terraflorin din 03 Martie 2014, 14:08:27
Se poate face o paralelă... criză mondială economică urmată de o redresare aparentă... next... jocuri olimpice organizate de o ţară ''democratică''... apoi operaţiuni cu steag fals... şi paralela se opreşte deocamdată aici (din fericire, pentru că nu a izbucnit încă un RM, sau poate că nu ştim noi acest lucru).    :|
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial ?! Nu chiar...
Scris de: Xanadron din 03 Martie 2014, 14:20:21
Completare la semipredictia precedenta: chiar daca-s convins in continuare ca rusii nu vor da vreun pas inapoi, asta nu inseamna ca musai o sa declanseze prin pozitia lor ferma vreun WW-III.

Clar ca nici asta nu-i vreo parere cu pretentii infailibiliste, :lol: dar tot contextul actual ma face sa trag concluzia asta - desi, la un nivel... hai sa-i zicem suprem, si rusii (+chinezii etc = BRICS) si americanii (+ sleahta lor sionisto-criptofascista) sint sub aripa (impielitzata, evident :evil:) a aceluiasi Regizor...
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Tyanu din 03 Martie 2014, 15:56:31
Desi nu cred ca va exista ACUM un conflict major din cauza neimplicarii NATO, nu pot sa nu vad asemanarile dintre un vechi actor al aceluias regizor care a invocat pretentii la adresa germanilor  dinafara granitelor tarii in secolul trecut.

Totusi Putin nu a dat semne de expansiune cum facuse Hitler (si nimeni nu le luase in calcul, sau nu se dorise asta) iar continuarea unui conflict nu ar beneficia (deocamdata) din asta.

Raman la ideea ca e doar un episod premergator pentru scenariul cel mare. Un razboi mondial e inevitabil in viitorul apropiat sau mai indepartat, dar este in scenariu... doar o parere personala .
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: equilibrum din 03 Martie 2014, 16:30:48
Eu unul nu cred in rezbelul nr. 3 ... nu unul armat. Consider ca suntem pe la miijlocul lui (ca perioada de desfasurare), dar e vizibil doar de ochiul format sau "norocos".

Cat despre expansionismul lui Hitler, as zice ca gresesti. Ideea lui era unirea vorbitorilor de limba germana sub acelasi drapel si alipirea, cu "buna" nu cu arma, a tarilor care aveau nivel arian (aprox. cum ne-a "asociat" pe noi). Armele au fost folosite in urma provocarilor la granita poloneza... cel mai probabil la ordinele sau sugestiile rusesti. In concluzie, actuala Uniune Europeana este cam aceeasi mancare de peste cu ce si-a dorit Hitler.

Ukraina e doar pentru noi. Urmariti stirile din zilele astea si cautati alea scurte de maxim doua propozitii. Pe acolo e raspunsul.
P.s. si nu sunt legate de Ukraina. :)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 03 Martie 2014, 18:44:35
Eeee, chiar al 3-lea razboi mondial nu cred ca va fi .
O crestere masiva a pretului la resurse (uite asa pot deveni gazele de sist rentabile...), o cumparare masiva de armament in scop "preventiv", o ciomageala locala blitz (cam ca aia cand au intrat rusii in Kosovo si au lasat "planurile pacifiste de razboi"fara subiect - fapt "democratic" de care am cam uitat, adica am uitat de "plimbarea" armelor si bombardamentele altora prin Europa ...care na fost agresiune ci "misiune de pace" ). Dar WW3 nu cred ca va fi.
Asa ca subiectul asta pus in topic separat e cam exagerat. La anu' o sa radem de ceea ce a fost si o sa ne miram de unde drk a mai aparut un conflict prin Patagonia.

Cred ca o evolutie corecta a situatiei se poate face evaluind cam "cine nu si-a facut temele" si nu a cumparat armament in ultimul timp : Criza coreeana a deschis o piata de armament greu in zona Oceanului Indian/Pacific, crizele din nordul Africii au bagat la cheltuieli militare statele petroliste din zona, Ucraina va baga la cheltuieli militare Europa (Upss ... p'aici e si Deveselul Romaniei, deci intram cuminti la plata cheltuielilor de "umbrela", daca ne ajuta si UE, ca suntem saraci ).
- Mai ramane America de Sud ( Brazilia, Venezuela se cam agita...) si America de Nord ( unde Canada sta comod si nu face cheltuieli de acest fel cam de mult).
Ramane cam stinghera Australia - dar daca oile din Noua Zeelanda se revolta si vor guvern propriu plus acces la flota de razboi din zona - o sa fie cheltuieli militare si pe acolo.

Evident e doar o ipoteza de lucru ... o strategie de management a distributiei de arme in functie de nevoi ...bine regizate.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Tyanu din 03 Martie 2014, 22:01:12
Citat din: Ganditorul din  03 Martie 2014, 18:44:35
Asa ca subiectul asta pus in topic separat e cam exagerat. La anu' o sa radem de ceea ce a fost si o sa ne miram de unde drk a mai aparut un conflict prin Patagonia.
Posibil sa ai dreptate, sau nu colega...

Eu cred ca toate evenimentele prezentate in prima postare ar fi putut degenera intr-un conflict global la momentul respectiv. Sunt voci ce afirma ca luate pe-de-a-ntregul pot fi considerate WW III, la fel cum a fost privit si razboiul rece. Cum fiecare are dreptul la o parere, am zis sa mi-o exprim si eu aici.

Citat din: equilibrum din  03 Martie 2014, 16:30:48
Eu unul nu cred in rezbelul nr. 3 ... nu unul armat. Consider ca suntem pe la miijlocul lui (ca perioada de desfasurare), dar e vizibil doar de ochiul format sau "norocos".
Citat din: Ganditorul din  03 Martie 2014, 18:44:35
Eeee, chiar al 3-lea razboi mondial nu cred ca va fi .

Daca luam in calcul toate scenariile posibile pentru implementarea unei forme de guvernare planetare, de ce sa nu luam in calcul si acest scenariu ?!? Imi place siguranta cu care vorbiti si chiar e bine ca gandirea pozitiva sa predomine celei negative, insa eu cred ca a te culca pe o ureche presupune detinerea unor informatii. Informatii pe care eu personal nu le detin sau nu le deduc... deocamdata.

Citat din: equilibrum din  03 Martie 2014, 16:30:48
Cat despre expansionismul lui Hitler, as zice ca gresesti. Ideea lui era unirea vorbitorilor de limba germana sub acelasi drapel si alipirea, cu "buna" nu cu arma, a tarilor care aveau nivel arian (aprox. cum ne-a "asociat" pe noi).
De la premisa asta poate pleca si noul tar. La urma urmei chiar poporul ii cere sa fie eliberat. Nu ? :D
(desi nu cred ca o va face...inca )
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial?!
Scris de: Xanadron din 03 Martie 2014, 22:33:59
Un articol foarte ontopic pe veteranstoday: ...chiar daca pare cel putin abracadabrant. :lol:

http://www.veteranstoday.com/2014/03/02/secret-space-war-xiii-alien-partners-tell-putin-dont-worry-weve-got-your-back/ (http://www.veteranstoday.com/2014/03/02/secret-space-war-xiii-alien-partners-tell-putin-dont-worry-weve-got-your-back/)

Printre aparent aiuritoarele supozitii privind o presupusa aliantza secreta a rusilor cu o anumita tabara ET (chestie deloc imposibila, desi de domeniul SF), se pot "pescui" totusi citeva frinturi de adevar.

Cert e ca ex-tovarasu' Putin emana un calm si-o fermitate un pic... anormala :roll: in tot ce zice sau face-n ultima vreme, dar explicatiile pot fi la o distantza surprinzator de mare de presupunerile astea supravizibile.

O singura ipoteza de ex.: e poate mina-n mina cu "cainii razboiului" ca s-aprinda fitilul WW-III.
...Si mai puteti adauga voi inca vreo suta de motive, lejer.

   
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 03 Martie 2014, 23:46:12
Excelenta ipoeza - numai ca eu pariez ca ET-ul joaca in alta tabara. In ulimii 70 de ani generatorii de conflice armate  erau din ala tabara - asa spune satistica - desi filmele americane spun alceva. Personal pariez pe satistica, nu pe scenarii de film.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: equilibrum din 04 Martie 2014, 09:06:35
Si uite cum jocurilor le sunt schimbate regulile:

http://www.mediafax.ro/externe/rusia-cerut-reuniune-urgenta-consiliului-securitate-onu-tema-crizei-ucraina-consiliul-inceput-treia-intalnire-ultimele-patru-zile-ambasadorul-rus-viktor-ianukovici-solicitat-ajutorul-militar-rusiei-12187581 (http://www.mediafax.ro/externe/rusia-cerut-reuniune-urgenta-consiliului-securitate-onu-tema-crizei-ucraina-consiliul-inceput-treia-intalnire-ultimele-patru-zile-ambasadorul-rus-viktor-ianukovici-solicitat-ajutorul-militar-rusiei-12187581)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: acme din 04 Martie 2014, 22:00:07
Nici eu nu cred ca va fi in al treilea razboi; dar cred ca se poate intimpla orice cu exceptia schimbarii granitelor. Probabil Crimeea va ramine o enclava/regiune "autonoma" ca si Transnistria.
Intre timp rusii si ucranienii fac "liniute" prin Bosfor:

(http://turkishnavy.files.wordpress.com/2014/03/1393915329_rusya2.jpg)
(http://turkishnavy.files.wordpress.com/2014/03/istanbulbogaz1-jpg20140304082343.jpg)

Fregata ucrainiana Hetman Sahaidachny:
(http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user5/imageroot/2014/03/Hetman%20frigate.jpg)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: mm din 05 Martie 2014, 04:24:27
  La asa ceva te-ai gandit, Xanadroane?

https://twitter.com/Stiletto67/status/441012860571746304/photo/1
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 05 Martie 2014, 15:35:48
CitatCred ca o evolutie corecta a situatiei se poate face evaluind cam "cine nu si-a facut temele" si nu a cumparat armament in ultimul timp...

Si primele "raspunsuri" la criza din Ucraina :

China anunţă o nouă creştere a bugetului său militar. Japonia, preocupată de acest lucru

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/International/China+anunta+o+noua+crestere+a+bugetului+sau+militar+Japonia+pre (http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/International/China+anunta+o+noua+crestere+a+bugetului+sau+militar+Japonia+pre)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: lylyt_ice din 05 Martie 2014, 19:28:20
http://adevarul.ro/international/europa/nava-razboi-americana-libera-marea-neagra-capabilitati-maritime-sua-regiune-1_53172b150d133766a8a1686d/index.html (http://adevarul.ro/international/europa/nava-razboi-americana-libera-marea-neagra-capabilitati-maritime-sua-regiune-1_53172b150d133766a8a1686d/index.html)
Titlu: Re: Al treilea razboi al fluturasilor
Scris de: Xanadron din 05 Martie 2014, 21:41:54
Bun linkul postat de lylyt_ice la stiri (ala cu finantzarea "eroului" boxangiu Klitshko via UE, dovedita clar de e-mailuri.)

Cine inca-i totusi sub efectul aburelilor media "normale" apropo de adevaratii instigatori ai escaladarii fortzate a evenimentelor din Ucraina ar trebui sa vada si imaginea asta. :x

E vorba de fluturasii distribuiti la Kiev manifestantilor (cu sfaturi privind protejarea de gaze toxice) - identici cu cei primiti de protestatarii din Egipt cu 3 ani in urma :-o - cu indicatiile traduse, evident.

Concluzia prima ar fi "prosti mai sint sforarii astia", :evil: da' io zic ca muult mai proasta-i prostimea TV-bizonautica... :-D
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 05 Martie 2014, 22:11:56
CitatConcluzia prima ar fi "prosti mai sint sforarii astia", :evil:

Nu sunt prosti - sunt extrem de meticulosi, calculati si folosesc numai sabloane consacrate/verificate (aici se includ si sabloanele mediatice...).

Totul e sa te prinzi la timp care e sablonul folosit - iar pentru asta gargara forumistica e ideala ca antidot - pentru ca nefiind legati de nici o functie oficiala sau diploma agatata pe pereti se poate emite orice ipoteza, oricat de fantezista - totul e sa se sprijine pe ratiune si observatie. Ori la capitolele astea ne sprijinim reciproc prin eternele - si savuroasele - intepaturi prietenesti.  :rainbow:
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Arhanghelul din 06 Martie 2014, 10:40:30
O fi adevarat ceva prin informatia asta ... pardon dezinformarea asta ... crezikova stie  cineva ...  :mrgreen:

Russia Attacked? Largest Oil Refinery In Europe On Fire In Huge Blaze! (http://www.youtube.com/watch?v=R6F_xNii4uU#ws)
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1000582/pg1 (http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1000582/pg1)

P.S. Deocamdata am niste treaba ... mai pe seara studiez "cazul" ... daca nu-l rezolva altcineva inaintea mea ...
Titlu: Re: Al treilea razboi original ;)
Scris de: Xanadron din 06 Martie 2014, 14:09:29
Da, e din păcate adevarată. Ghici ciupercă-ntr-un mossad cine-i autoru' incendierii?! 8-)

Uite că mai pierd ceva minute preţioase bîrfind pe teme nebuloase cum e asta a aşa-zisei crize din Ucraina - contrazicîndu-mi şi propriile sfaturi de genu' "vedeţi-vă mai bine de orinduirea acareturilor din ograda proprie... lăuntrică."

N-o să mai dau însă linkuri, deşi noile ştiri sînt pe cît de multe, pe-atît de contradictorii - masonul de grad superior (mai tare ca palinca se zice :-D) Laurent Fabius anunţă de ex. sancţiuni economice anti-Rusia, alţi încornoraţi UE zic pe dos, Putin în replică promite confiscarea tuturor activelor europene din Rusia dacă se-ntîmplă asta (pe lîngă alea SUA, evident), 'meriganii mută nişte F-15-uri în Polonia în timp ce promit aceleaşi faultări financiare (iar Putin rînjeşte doar, conştient că poate reduce dolaru' spre zero barat, mai ales împreună cu chinejii-  ba chiar face "bau" :-o spre Obama) şi tot aşa pînă s-o însera de tot - poate chiar sub formă de "noapte nucleară", deşi nu cred asta în continuare.

Interesant e şi ca pe 10 luna asta aterizează (în Rusia) un astronaut şi-un kosmonavt (originar din... Crimeea, culmea) de pe ISS.  Nea' şefu' NAZA (reptoidu'  ăla cam gorilian :lol: de-şi baga-n sperieţi periodic angajaţii să fie pregătiţi de apocalipse false) zice însă că nu-i vreo problemă.

Aşa o fi. În răstimpul ăsta însă, fiţi convinşi că cei 0,1% care ne călăresc de milenii (de sub ăia 0,001% care-i dirijează, :evil: dar nu mai stau pe "plantaţia Terra") se bucură că avem minţile ocupate (şi) cu diversiunea asta.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 06 Martie 2014, 15:41:01
O stire relativ veche (de acum 3 zile - ceea ce explica oarecum evolutia situatiilor atipice din tara )... si inca cateva piese de puzzle :

NATO ar putea MOBILIZA TRUPE în Polonia şi ROMÂNIA

NATO ar putea mobiliza trupe în Polonia şi România pe fondul tensiunilor tot mai mari din Ucraina, acolo unde Rusia intenţionează să intervină militar.

Anunţul a fost făcut de fost membru al National Security Council (NSC) de la Casa Albă.
Barry Pavel, fost director pentru apărare şi strategie în cadrul NSC crede că NATO nu va interveni militar în Ucraina, însă spune că organizaţia ar putea trimite trupe în Polonia şi România, pentru a transmite un nou mesaj de forţă Kremlinului.
"Utilizarea directă a forţei militare nu e o soluţie. Dar decizia de a trimite temporar trupe în estul nervos al NATO, în Polonia şi România, este o soluţie viabilă", a spus acesta.

http://activenews.ro/nato-ar-putea-mobiliza-trupe-polonia-si-romania_1823582.html (http://activenews.ro/nato-ar-putea-mobiliza-trupe-polonia-si-romania_1823582.html)
...............

Preşedintele Traian Băsescu participă joi, în prima parte a zilei, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European pe tema situaţiei din Ucraina. -

See more at: http://stiri.tvr.ro/basescu-participa-la-reuniunea-consiliului-european-pe-tema-ucraina--apoi-merge-la-summitul-ppe_41250.html#sthash.Gn2ukJhZ.dpuf (http://stiri.tvr.ro/basescu-participa-la-reuniunea-consiliului-european-pe-tema-ucraina--apoi-merge-la-summitul-ppe_41250.html#sthash.Gn2ukJhZ.dpuf)
............

- Nelipsita manipulare sentimentala care subliniaza ca orice miscare de trupe dinspre est spre vest e " satanista"- iar orice miscare de trupe dinspre vest spre est e  "democratica" :

O prezentatoare a postului Russia Today America a demisionat în direct, în semn de protest faţă de politica liderilor de la Moscova în privinţa Ucrainei. Russia Today este un post finanţat de Kremlin.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/O+prezentatoare+de+la+Russia+Today+a+demisionat+in+direct+in+sem (http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/O+prezentatoare+de+la+Russia+Today+a+demisionat+in+direct+in+sem)

.....................

Ceremonie specială pentru Lupii Negri. Cei 500 de militari au fost în ultimele 6 luni în Afganistan

Cei 500 de militari ieșeni din batalionul Lupii Negri s-au întors acasă. În ultima jumătate de an, au avut 1400 de misiuni, la granița dintre Afganistan și Pakistan, cu scopul menținerii păcii și îmbunătățirea vieții populației afgane.

.........................

Suita de stiri de mai sus nu are nimic de-a face cu politica - ci cu istoria. Acum 70 de ani am primit cu "bratele deschise" ajutorul tovarasesc al unora care au venit cu tancurile ca "eliberatori/protectori"  - si au uiatat sa mai plece cateva zeci de ani de pe la la noi.
- Azi, 6 martie 2014, primim aceiasi oferta, sub alt ambalaj si poleiala. De bine, de rau, cu artificiile balcanice stiute, suntem o tara guvernabila (chiar daca unii s-au tinut de scaune ca sa arate exact invers), avem si ministru de interne in functie, iar criza de la granita nu ne mai prinde "nepregatiti" (asa cum ne prinde iarna in fiecare an). Cam asta e puzz-ul din zilele noastre - vrem, nu vrem, suntem parte a acestor evenimente care se deruleaza vizibil intr-o anumita directie. Parerea mea.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Arhanghelul din 06 Martie 2014, 17:37:32
Revin cu informatii noi la intrebarea proprie ... despre accidentul de la combinatul petrochimic (rafinarie) TAIF -NK ....    http://en.taifnk.ru/

Se pare ca a fost un accident tehnologic agravat de o eroare umana  ... rusii declara public ca nu este vorba de nici un sabotaj ... si ca este al 2 -lea accident similar din ultimele 4 luni petrecut in aceasi rafinarie ...  :evil:

http://www.business-gazeta.ru/article/98693/ (http://www.business-gazeta.ru/article/98693/)
http://m.ntrtv.ru/index.php?newsid=19374 (http://m.ntrtv.ru/index.php?newsid=19374)

В Челнах из за пожара на нефтеперабатывающем заводе "ТАИФ НК" приостановил продажу бензина (http://www.youtube.com/watch?v=KGhDaC0g1dc#)

__________________________________________________________________________

Azi 06.03.2014 a avut loc un alt incident ... in localitatea Samara din mijlocul Rusiei (regiunea siberiana) ...

http://diver-sant.ru/accidents/43597-v-samare-nochyu-tushili-krupnyy-pozhar-na-neftepererabatyvayuschem-zavode.html (http://diver-sant.ru/accidents/43597-v-samare-nochyu-tushili-krupnyy-pozhar-na-neftepererabatyvayuschem-zavode.html)

__________________________________________________________________________

http://jurnalul.ro/stiri/externe/trupele-ruse-si-au-scufundat-o-nava-pentru-a-bloca-o-baza-a-flotei-militare-ucrainene-662952.html# (http://jurnalul.ro/stiri/externe/trupele-ruse-si-au-scufundat-o-nava-pentru-a-bloca-o-baza-a-flotei-militare-ucrainene-662952.html#)
http://www.62.ua/article/489396 (http://www.62.ua/article/489396)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Arhanghelul din 06 Martie 2014, 17:42:38
Din motive inca neintelese de mine n-am putut sa expun succesiv cele 3 filmulete yutebiste ...

http://www.youtube.com/watch?v=kQDTYlx6T6E#t=42 (http://www.youtube.com/watch?v=kQDTYlx6T6E#t=42)

Взрыв и последующее возгорание таиф (http://www.youtube.com/watch?v=09HMZ_D96oo#)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Tyanu din 06 Martie 2014, 19:32:56
Daca a fost atentat pus la cale de forte externe, mai mult ca sigur ca rusii nu vor recunoaste niciodata. Ar trebui sa dea dovada de slabiciune. Dar daca a fost pus la cale chiar de catre ei ?  :-o

In alta ordine de idei stirile referitoare la Iran sau China par a fi pe locul 2 in relatari desi intre Japonia si chinezi pare sa se fi instaurat o stare de nervozitate.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial - Damen vals cu careu de popi
Scris de: fiulploii din 06 Martie 2014, 23:43:22
   Dupa parerea mea, avem doua situatii daca nu chiar trei.
primo. Oculta masonica iluminatica de sorginte reptiliana  :lol: este un monolit , are un plan bine stabilit si nu va fi razboi.
           Ipoteza falsa , zic eu .
secundo . Aceeasi oculta de mai sus este divizata si se afla in plin proces de ''limpezire'' a puterii. Fiecare factiune
            are slabiciuni si puncte tari insa nu este infailibila. S-ar parea ca exista si una care joaca la doua capete.
            Jocul este un poker nu cu o mana moarta ci cu un dealer masluitor. 
terto.   E posibil sa existe un papusar din afara care imparte cartile si care are scopul lui total disjunct de jucatorii
            de la masa.

Concluzii personale. Cred ca s-a creat un vid de putere la un anumit nivel iar consecintele se vad .
                                           Si s-ar putea ca interesele financiare ale asa-zisului complex militaro-industrial suprastatal
                                           sa fie doar o momeala cu care se motiveaza leii din arena. Chiar asta imi face impresia , ca
                                           asist la o lupta in arenele romane intre lei, ursi, nevastuici, maimute si leoparzi iar vulturii
                                           se rotesc in vazduh in asteptarea finalului.
     Cam ''plastica'' imaginea  :lol:
           
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial - Faza pe Judeţ !
Scris de: SLEAH19 din 07 Martie 2014, 19:10:31



Consiliul Judeţean Botoşani a alocat peste 1 milion de lei, buget de război

Coincidenţă sau nu, în timp ce vecinii ucraineni sunt în conflict deschis cu Rusia, la Botoşani, autorităţile locale se pregătesc de război. Consiliul Judeţean a primit o adresă prin care i se cere să aloce un buget de război până la data de 15 martie. Solicitarea a venit din partea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice, care precizeză că bugetul ar urma să fie aprobat în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării.

http://stiri.tvr.ro/consiliul-judetean-botosani-a-alocat-peste-1-milion-de-lei-buget-de-razboi_41292.html (http://stiri.tvr.ro/consiliul-judetean-botosani-a-alocat-peste-1-milion-de-lei-buget-de-razboi_41292.html)


ALERTĂ LA GRANIŢĂ: GUVERNUL a cerut ca SUCEAVA SĂ FIE PREGĂTITĂ DE RĂZBOI. Ce trebuie să facă autorităţile

STARE DE ALERTĂ LA GRANIŢA de nord a României. Autorităţile din judeţ vor analiza toate aspectele acestui plan, de la starea adăposturilor până la aprovizionarea cu alimente şi utilităţi,

Preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor , a declarat, joi, că aceste acţiuni "nu au neapărat legătură" cu situaţia din Ucraina, dar că "e bine să fim pregătiţi".
:lol:

http://www.romaniatv.net/guvernul-a-cerut-ca-suceava-sa-fie-pregatita-de-razboi--vezi-ce-trebuie-sa-faca-autoritatile_131035.html (http://www.romaniatv.net/guvernul-a-cerut-ca-suceava-sa-fie-pregatita-de-razboi--vezi-ce-trebuie-sa-faca-autoritatile_131035.html)



La guerre comme à la guerre ! - Eu abia aştept să se ridice şi Vasluiul  ... apoi ce din Dolj şi Romanaţi... :wink:
 
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Tyanu din 07 Martie 2014, 19:39:42
Daca aveti la dispozitie aproape doua ore, va invit sa urmariti o emisiune extraordinara despre situatia din Ucraina. Informatii detaliate despre cum s-a ajuns aici, ce "legitimitate" poate avea Rusia sau NATO, plus scenariile posibile intr-un viitor apropiat.

http://youtu.be/XqgLcip2AgI (http://youtu.be/XqgLcip2AgI)


Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: classic din 08 Martie 2014, 02:10:46
Tot despre situatia din Ucraina, un articol semnat de General (r) AUREL ROGOJAN: "Criza din Ucraina - consecinţa secolelor de arbitrariu geopolitic"  http://goo.gl/lzF2OE (http://goo.gl/lzF2OE)  (Ps: Nu va speriati de titulatura paginii. In fond, imi apartine. Eu sunt "Alx"-ul acolo.)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Arhanghelul din 08 Martie 2014, 02:19:52
Geopolitica in viziunea generalului ...   

https://www.youtube.com/watch?v=XqgLcip2AgI (https://www.youtube.com/watch?v=XqgLcip2AgI)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: classic din 08 Martie 2014, 03:46:54
Citat din: Arhanghelul din  08 Martie 2014, 02:19:52
Geopolitica in viziunea generalului ...   

https://www.youtube.com/watch?v=XqgLcip2AgI (https://www.youtube.com/watch?v=XqgLcip2AgI)

Dar cine e tanarul care apare, in clip, undeva pe la minutul 33? Bate campii, cum respira.. Asemenea ineptii nu mi-a fost dat sa aud demult. E si asta student la Oxford? Iata ce putea da pe gaura gurii: "America e mai departe decat Rusia", "Romania se afla la doar cateva sute de km de o zona de conflict" "Armata romana pare desprinsa din secolul trecut, in comparatie cu armata rusa" "Putin s-a remarcat destul de des prin palmele acordate occidentului si ne amintim aici invadarea Georgiei" "Putin e un om avid de putere, si daca nu se reuseste aplanarea situatiei prin mediere, e posibil ca situatia sa se extinda, iar problema este ca Romania este mult mai aproape de Rusia si mult mai departe de America, care e singurul stat ce ar putea sustine un razboi cu Rusia, in acest moment." Prrr...ho cu tata. Ma inspaimanta numai gandul ca generatia de dupa mine poate fi reprezentata de asemena minti insipide. Si eu care-mi puneam sperantele in generatiile tinere... Doamne ajuta! Vivat clasicii!
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial cu pleonasmele :)
Scris de: Xanadron din 08 Martie 2014, 09:01:11
Mda, "sa-ti trimiti tancurile, fortele armate si militarii-n Crimeea nu este ceva normal" :-D ramine o afirmatie de Cascadorii Risului Pleonastic.
Clar ca si invocarea distantei USA-Rom. e aiuristica in era TR3-B-urilor si/sau hipersonicelor (ce, Iraku-i mai aproape?)

Probabil ca "tinara sperantza" o sa ajunga politician de frunte - sau chiar ministru al apararii Romanicii, ca actualu' nu-i mai breaz (daca ati uitat, va reamintesc eu - e al' cu "trupurile neinsufletite ale cadavrelor mortilor din Afganistan". :lol:
Si moderatoru-i o catastrofa, IMO - la intrebarile "geostrategice" de tipu' "Cu cine tii?" :-o eu i-as fi raspuns "Cu ma-ta!".

Chelaru ramine-n schimb e o rara exceptie pozitiva (tot parerea mea si asta, evident) - altfel nici n-ar fi fost demis repejor, imediat cum a dat pe goarna informatiile (primite de la DIA, culmea) privitoare la intentiile UE de-a infiintza o "republica tiganeasca" undeva-n sudul Romaniei.

In orice caz, rar am citit/auzit atitea intoxicari cu sens unic - Vest vs. Est - ca-n ultima vreme.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 08 Martie 2014, 11:00:52
Citatdemis repejor, imediat cum a dat pe goarna informatiile (primite de la DIA, culmea) privitoare la intentiile UE de-a infiintza o "republica tiganeasca" undeva-n sudul Romaniei.

Ti se pare cumva ca acel plan al "republicii tiganesti" nu mai este de actualitate ? O singura remarca insa - nu e corect sa pui la "autor" Uniunea Europeana ...in bloc, fara deosebire. Mai corect ar fi euroscepticii - care se sprijina in teoria lor si pe acest argument al extinderii europene peste teritorii "salbatice" si stoparea extinderii pe "granita ortodoxa" care intamplator cade pe carpatii nostrii (doar Grecia mai disturba aceasta "geografie"). Ca tari ce apasa pedala "republicii tiganesti" din Romania (si pe faptele antisociale ale "tiganilor romani", romii, ce au umplut Europa) sunt tarile EFTA - tari ce au fost mereu impotriva UE sub comanda Angliei. Deci UE care doreste "republica tiganeasca" e poate un pic cam mult si este o forma de mistificare/manipulare ce loveste la temelia Uniunii Europene "pericolul tiganesc" fiind preluat si de alte tari europene - Franta, Italia etc. Parerea mea.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: acme din 08 Martie 2014, 11:03:21
Pleaca Gazprom, vine Chevron (cu un contract de 10mld$):
http://www.reuters.com/article/2013/11/05/us-ukraine-chevron-idUSBRE9A40ML20131105 (http://www.reuters.com/article/2013/11/05/us-ukraine-chevron-idUSBRE9A40ML20131105)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial cu pleonasmele pleonasmelor :)
Scris de: Arhanghelul din 08 Martie 2014, 11:14:34
Citat din: Xanadron din  08 Martie 2014, 09:01:11
Mda, "sa-ti trimiti tancurile, fortele armate si militarii-n Crimeea nu este ceva normal" :-D ramine o afirmatie de Cascadorii Risului Pleonastic.
Am observat si eu ca reprezentantul generatiei de dupa mine/noi (astia trecuti de 35-40 de ani) este spalat cu/de ... "tembelizorul" rau de tot ... vorbea copy/paste de pe prompterul prompteristelor ce prezinta stiri/emisiuni cu invitati la fel de spalati pe creier ...  ce sunt afiliati si platiti de divizia de manipulare a ... establishment corect politic ...

Generalul a sezizat ca pustiul si moderatorul sunt setati (la un anumit nivel individual) pe ..." corect politic"  ... si a contracarat prin repetarea vizibil a ... real politic ...

Si chestia cu trimisul de blindate si trupasi ... este o necunoastere a impricinatilor ... ca rusiiiii erau acolo din totdeauna cu baze navale si terestre ... doar au mai adus ceva resurse pana la cele 25 .000 de maimute din tratatul cu Ucraina ... plus minus cateva mii de agenti diversionisti in civil si fara ecuson ...
Citat din: Xanadron din  08 Martie 2014, 09:01:11
Clar ca si invocarea distantei USA-Rom. e aiuristica in era TR3-B-urilor si/sau hipersonicelor (ce, Iraku-i mai aproape?)
Daca o sa urmariti inregistrarea emisiuni ... o sa-l auziti pe general cand spune clar ca noi astia mici nici nu stim ce detin puterile militare care detin armament de generatia 6 -7 ... (daca la avioanele de gen 4++ si 5 vorbim de stealth: radar, termo, optic, etc.)... deja vorbim de invizibilitate totala si teleportare si hiperviteze si si si ...
Citat din: Xanadron din  08 Martie 2014, 09:01:11
Chelaru ramine-n schimb e o rara exceptie pozitiva (tot parerea mea si asta, evident) - altfel nici n-ar fi fost demis repejor, imediat cum a dat pe goarna informatiile (primite de la DIA, culmea) privitoare la intentiile UE de-a infiintza o "republica tiganeasca" undeva-n sudul Romaniei.
Asta cu tigania am tipato si eu p'aici ... dar nu mai stau sa caut prin arhiva rufonista ... care devine din ce in ce mai mai mare si foarte stufoasa ...
Hai ca in 15 secunde m-am sucit ca domnul guvernator de la Cotro.... 
(http://marinbodrug.files.wordpress.com/2013/04/a2.jpg?w=687)(http://marinbodrug.files.wordpress.com/2013/04/maptata001.jpg?w=800)
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3829.msg84756.html#msg84756 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3829.msg84756.html#msg84756)
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3829.msg84975.html#msg84975 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3829.msg84975.html#msg84975)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: panta_rh_ei din 08 Martie 2014, 17:55:58
După umila mea părere nici măcar nu s-a terminat al doilea RM.  N-au mai "semănat"  cu tunul şi avionul proiectile şi-au trecut la faza de război rece urmată de războiul pentru menţinerea păcii şi implementarea democraţiei prin orice mijloace şi pe tot locul, a alunecat uşor dar sigur înspre faza războiului economic şi între timp işi mai arată reciproc  muşchii, pumnii şi colţii. Asta e ceea ce se vede. În spatele cortinei, adică ceea ce nu se vede, s-ar putea să fie o pace mondială care permite Terrei cucerirea Spaţiului Cosmic sau, de ce nu, pregătirea pentru un război Cosmic , nu contează dacă pe post de mercenari sau aliaţi.
Acest al doilea RM care tinde să devină etern se va sfârşi totuşi într-o bună zi când europenii, asiaticii şi euro-asiaticii se vor sătura de tupeul nesimţit  :-D al autointitulatului jandarm mondial şi...vor face front comun împotriva lui. Semnele începutului sfârşitului  :-D încep să se vadă. Ce va fi după aceea vom vedea sau,  mai corect spus,  unii vor vedea.
Până atunci...week-end plăcut.  :-)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 08 Martie 2014, 18:16:35
Citat din: acme din  08 Martie 2014, 11:03:21
Pleaca Gazprom, vine Chevron (cu un contract de 10mld$):
http://www.reuters.com/article/2013/11/05/us-ukraine-chevron-idUSBRE9A40ML20131105 (http://www.reuters.com/article/2013/11/05/us-ukraine-chevron-idUSBRE9A40ML20131105)

Intelegerea cu Chevron e din noiembrie 2013 (asta ca sa intelegem "de unde bate vantul" si de ce ucrainienii viseaza la "independenta energetica")
Si gazul de unde vine ? Il aduce Chevron in traisa ? Sau ucrainienii au "gandit" cu alt cap decat cel de pe umeri ?

Concluzionand : Ucrainei nu-i convine "ocupatia ruseasca" de acum, cand doar tranziteaza spre Europa gazul rusesc (de unde isi opreste o importanta parte ...pe care uita mereu sa o plateasca ) dar ii va conveni de minune "democratia Chevron" care-i va deposeda pe ucrainieni de importante suprafete de teren pentru exploatarea gazelor de sist.  Ca terenurile alea vor deveni nelocuibile si cu apa nepotabila... se bucura de asemenea toata lumea. :evil:

Pana la urma se vede ca nu-i vb de "democratie" sau "ocupatie" ci de impartirea unor comisioane grase din tranzactia cu resurse - indiferent de costurile pentru populatie, indiferent de efectele pentru mediu.

Mai sa-ti vina sa crezi ca e o cursa nebuna spre titlul de "cel mai mare poluator al Terrei" sau spre titlul de "creatorul celui mai mare desert" al pamantului. Dupa ce abia am scapat de "teroarea desertificarii atomice" ne intrecem in aceste metode "moderne" de poluare - de-ti vine sa crezi ca pregatim Terra pentru o populatie ET consumatoare de siliciu si tematoare de apa.  :fullmoon:
Titlu: Re: Al treilea razboi galactic?
Scris de: Xanadron din 10 Martie 2014, 22:59:32
LOOK! Huge Cigar UFO Filmed Flying Over Ukraine! (http://www.youtube.com/watch?v=ytJdQaq1gTY#ws)
Culmea-i ca si media mainstream da stirea asta - "trabucul" observat deasupra Ucrainei avind se pare peste 900 m lungime (3.000 feet).
Evident ca-s 1001 ipoteze legate de observatia respectiva (nu-i hoax, dupa toate aparentzele-s martori destui), dar numai evolutiile viitoare (NU spre razboi, continuu sa cred) ne-or lamuri - sau nu. :-D

Deja unii "patrihoti" 'merigani zic ca-i arma lor ultimativa, :ufo: (asa-zisul Dreadnought din Flota Stelara) :star: altii sustin ca-s pleiadienii :-) veniti sa-si arate, in fine muschii, altii jura ca-i clona lu' Hitler sosita de pe Selena - sau din Aldebaran - inainte de termenu' din Iron Sky (2018) :lol: si tot asa...
Nimeni nu presupune totusi c-ar fi arioplanu' aliatilor lui Putin... :martiansmile:
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: terraflorin din 11 Martie 2014, 12:02:01
Napoleon Bonaparte: ,,Nu întrerupeţi duşmanul când face o greşeală"

http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/nu-intrerupeti-dusmanul-cand-face-o-greseala-328575.html (http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/nu-intrerupeti-dusmanul-cand-face-o-greseala-328575.html)

CitatTestul politicii este de a şti cum se termină războaiele, nu cum încep. Recent, problema ucraineană este pusă ca o dovadă de forţă – dacă Ucraina se alătură Estului sau Vestului. Dar dacă Ucraina supravieţuieşte şi prosperă, nu trebuie să devină avanpostul uneia dintre părţi sau al celeilalte, ci ar trebui să funcţioneze ca o punte între ele.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: romulus din 11 Martie 2014, 17:38:09
CitatDeja unii "patrihoti" 'merigani zic ca-i arma lor ultimativa, :ufo: (asa-zisul Dreadnought din Flota Stelara) :star: altii sustin ca-s pleiadienii :-) veniti sa-si arate, in fine muschii, altii jura ca-i clona lu' Hitler sosita de pe Selena - sau din Aldebaran - inainte de termenu' din Iron Sky (2018) :lol: si tot asa...
Nimeni nu presupune totusi c-ar fi arioplanu' aliatilor lui Putin... :martiansmile:
Monser nu-i exclus ca resbelu' ce poate iesi d'aici, sa scoata - in sfarsit - in arena "minunatiile" zburatoare pe care io sunt ferm convins ca si merigani si preopinentii lor le tin de multa vreme la obroc! Si noi sa chibitam de pe margine : intarata-i dreace.. :evil:
Am zis !
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Xanadron din 11 Martie 2014, 18:58:16
Citat din: romulus din  11 Martie 2014, 17:38:09
Monser nu-i exclus ca resbelu' ce poate iesi d'aici, sa scoata - in sfarsit - in arena "minunatiile" zburatoare pe care io sunt ferm convins ca si merigani si preopinentii lor le tin de multa vreme la obroc! Si noi sa chibitam de pe margine : intarata-i dreace.. :evil:
Am zis !
...Amin! :lol:
Zic asta cu riscul să-i provoc colegului Socrate (anti-patriarhalist :evil: convins) o disonanţă cognitivă serioasă.

Şi pe tema asta oi reveni însă deîndată - imediat cum colegu'-ntru precogniţie şi clarviziuni rudaniene Courtney Brown mai lansează-n eter cîte-o fumigenă (inclusiv pe teme dez-religionizante) înainte de dead-line-ul stabilit ferm al anunţului său "epocal" de pe 15 martie.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: acme din 11 Martie 2014, 20:06:46
Citat din: Ganditorul din  08 Martie 2014, 18:16:35
Pana la urma se vede ca nu-i vb de "democratie" sau "ocupatie" ci de impartirea unor comisioane grase din tranzactia cu resurse - indiferent de costurile pentru populatie, indiferent de efectele pentru mediu.

Imparteala continua: rezervele de aur ucrainiene au luat drumul vestului
http://iskra-news.info/news/segodnja_nochju_iz_borispolja_v_ssha_strartoval_samoljot_s_zolotym_zapasom_ukrainy/2014-03-07-9122 (http://iskra-news.info/news/segodnja_nochju_iz_borispolja_v_ssha_strartoval_samoljot_s_zolotym_zapasom_ukrainy/2014-03-07-9122)
"O sursa din guvernul ucrainean a confirmat ca transferul rezervelor de aur catre USA a fost comandat de catre Arseny Yatsenyuk"
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Arhanghelul din 11 Martie 2014, 21:16:28
""Informaţie de presă   

    O aeronavă E-3A AWACS a NATO efectuează marţi, 11 martie, un zbor în spaţiul aerian al României, pe rutele şi în zonele prestabilite, conform aprobării Consiliului Nord-Atlantic.
    Zborul face parte dintr-un exerciţiu planificat ce se execută periodic, al cărui scop este antrenarea forţelor şi a mijloacelor de poliţie aeriană.
    Aeronavele AWACS operează în cadrul Componentei de aeronave E-3A – parte a Forţei NATO de Avertizare Timpurie, a cărei misiune de bază este asigurarea supravegherii aeriene, comenzii, controlului şi comunicaţiilor pe timpul operaţiilor desfăşurate în spaţiul aerian al NATO.
    Aeronavele operează la înălţimi de peste 9.000m, cu o rază de descoperire a radarului de 31.000 km2, şi pot detecta ţinte ce evoluează la înălţimi mici, în limita a 400 km, şi la înălţimi medii, în limita a 520 km

    Biroul informare şi relaţii publice
    Statul Major al Forţelor Aeriene""

http://www.resboiu.ro/oficial-despre-awacs-peste-romania/ (http://www.resboiu.ro/oficial-despre-awacs-peste-romania/)

P.S. Ce avion sau racheta zboara la inaltimea aia medie ...  :lol: :lol: :lol:
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: acme din 11 Martie 2014, 21:37:54
Citat din: Arhanghelul din  11 Martie 2014, 21:16:28
""Informaţie de presă   
    Aeronavele operează la înălţimi de peste 9.000m, cu o rază de descoperire a radarului de 31.000 km2, şi pot detecta ţinte ce evoluează la înălţimi mici, în limita a 400 km, şi la înălţimi medii, în limita a 520 km. 
P.S. Ce avion sau racheta zboara la inaltimea aia medie ...  :lol: :lol: :lol:
E o virgula acolo :-) probabil se refera la capacitatea de detectie de 520km atunci cind zboara la altitudini medii
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Xanadron din 11 Martie 2014, 22:18:04
Chiar v-ati fi asteptat ca militaurii "comunicatori" sa fie mai breji decit politicienii nostri sfertodocti?! :lol:
Exemplul cel mai recent - nea' ala (securist "administrativ" cocotzat inca-n consilii de administratie pe la banci) de zicea la TV ca BN-2-ul cazut in Apuseni a fost detectat pe o raza de 15 kilometri PATRATI... :-o :lol: :-D

Hai sa va traduc eu ce-au vrut sa spuna - gresit insa, oricum am suci-o si invirti-o:  :-D ca pe-o zona c-o raza (sau diametru?!) de 400 km radarul AWACS poate detecta tinte care zboara jos, respectiv pe alta raza (sau diametru?!) de 520 km - tinte care zboara la inaltimi medii.

http://www.fas.org/programs/ssp/man/uswpns/air/special/e3.html (http://www.fas.org/programs/ssp/man/uswpns/air/special/e3.html)
"The radar has a range of more than 200 miles (320 kilometers - asta-i RAZA detectiei, n.b.) for low-flying targets and farther for aerospace vehicles flying at medium to high altitudes. "

...sau:  http://www.airforce-technology.com/projects/767awacs/ (http://www.airforce-technology.com/projects/767awacs/)
"The 767 AWACS aircraft can fly at a maximum speed of 800km/h. The range and service ceiling of the aircraft are 10,370km and 12,222m respectively. The endurance of the aircraft is 13 hours at 300nm radius."

Nu mai intru-n alte subtilitati AWACS insa, ca-i inutil.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Arhanghelul din 11 Martie 2014, 23:00:05
Foarte bine venita lamurirea Zenului ...

Vin cu completare pentru a limpezi consternarea cu altitudinea ...
Scheam de mai jos nu arata corect forma/zona acoperita de bulbi radarului ce ar avea mai degraba forma unui toroid cu partea de jos destructurata de incidenta cu solul ...

(http://www.ausairpower.net/USAF/E-3A-AWACS-Cutaway-S.jpg)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: terraflorin din 12 Martie 2014, 09:46:20
Kremlinul pregătește un plan de dezmembrare a Ucrainei
Adevărul.md, articol din 29 decembrie 2013!

http://adevarul.ro/moldova/politica/kremlinul-pregateste-plan-dezmembrare-ucrainei-1_52c06f38c7b855ff5614c657/index.html (http://adevarul.ro/moldova/politica/kremlinul-pregateste-plan-dezmembrare-ucrainei-1_52c06f38c7b855ff5614c657/index.html)

Planuri sunt multe şi asta e treaba comandamentelor militare naţionale... să se joace cu pionii prin ţărână.. dar din când în când câte un plan de invazie este şi EXECUTAT... acum de cine, asta este altă poveste... până una alta soldaţii fără însemne din Crimeea (TERORIŞTI?) vorbesc japoneză şi sunt negri...  :? Şi nu fură ceasuri! (Încă!)

(http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/12/29/52c07950c7b855ff5614fc3e/646x404.jpg)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial? -Poate la dracu-n praznic prin Oceanul Indian :))
Scris de: Xanadron din 17 Martie 2014, 16:37:49
Nu stiu daca 96% din votantii referendumului din Crimeea au ales intr-adevar alipirea de Rusia, dar stiu ca articolul asta al lui Joseph Farrell contine destule adevaruri incomode - pentru cine, ghiciti voi singuri. 8-)

http://gizadeathstar.com/2014/03/german-business-leaders-begin-balk-russian-sanctions/ (http://gizadeathstar.com/2014/03/german-business-leaders-begin-balk-russian-sanctions/)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 18 Martie 2014, 11:49:46
RECAPITULARE


- Amanarea ratificarii unui acord de cooperare/integrare a Ucrainei in UE face ca 10% din populatie sa iasa in strada declansand lupte de strada impotriva "ordinii de stat" care nu se preda neconditionat in fata extinderii eoropa-america.

- Pacifistii din Maidanul Kievului ameninta cu lupte de strada, se antreneaza "paramilitar" pentru a face fata confruntarilor cu jandarmii, dau foc Palatului de Justitie, iau cu asalt depozitele de armament.

- Pacifistii din Maidanu Kievului isi iau angajamentul - in fata unor reprezentanti ai UE (ministrii de externe)  - ca vor respecta ordinea de stat si pozitia presedintelui Ianukovici - dupa care isi baga piciorele in acest acord si izgonesc presedintele ales instaland la carma Ucrainei un lider emanat din revoltele stradale - fera reprezentare electorala.

- Pacifistii emanati din Maidanul Kievului cer evacuarea trupelor rusesti din Crimeea  - pe care o soscotesc o invazie militara - desi armata rusa, in limita a 25.000 de soldati, e garantul dezarmarii nucleare a Ucrainei si rezultanta a acordurilor bilaterale Rusia-Ucraina.
- Occidentul pacifist ameninta cu sanctiuni Rusia pentru ca nu accepta/recunoaste "emanatii" din Maidanul Kievului si se incapataneaza sa recunoasca legimitatea unui presedinte ales prin vot popular - Ianukovici.

- "Razboinicii" rusi alarmeaza unitatile militare din Crimeea, preiau controlul asupra peninsulei si obliga unitatile militare ucrainiene sa ramana - sub paza - in cazarmi. Inca nu se spune daca "armata de invazie rusa" a depasit numarul stabilit prin acorduri bilaterale - 25.000 - sau a fost ddepasit acest nivel. Inca nu se spune care este situatia focoaselor nucleare, a instalatiilor de acest fel din Crimeea

- "Razboinicii" rusi si populatia din Crimeea preiau controlul crizei fara nici o victima si fara nici o confruntare violenta - spre deosebire de "pacifistii din Kiev", care au schimbat ordinea de stat prin manifestari sangeroase.

- Agresorii rusii se incapataneaza sa pastreze sub control situatia armamentului nuclear al Ucrainei - asa cum reiese din acordul de dezarmare nucleara de la Budapesta (1994) si nu vor sa cedeze presiunii "emanatilor" de la Kiev care vor controlul militar total pe teritoriul Ucrainei - chiar daca astfel se incalca si tratatul de dezarmare nucreara mai sus amintit, si tratatele bilaterale Rusia-Ucraina.

- "Razboinicii" din Crimeea anunta organizarea unui referenduum pentru a se stabili viitorul Crimeii - zona geografica alipita artificial la Ucraina in anii 50... prin vointa unui lider comunist. Privit astfel referendumul este o "reparatie" a evenimentelor din epoca comunista.

- Rezultatele referendumului "antidemocratilor", "totalitaristilor" din Crimeea sunt clare - participare peste 80%, vot pentru independenta Crimeii - peste 90% din participanti. Rezultatul scrutinului este sarbatorit de "razboinicii" din Crimeea cu strigate de bucurie si focuri de artificii  - manifestari "normale" ale unei populatii aflate sub "teroarea si amenintarea armelor rusesti"

- "Pacifistii occidentali" (UE si SUA) nu accepta sub nici o forma existenta unei populatii care sa doreasca sa traiasca si altfel decat sub "tutela democratiei merigane" si sanctioneaza international Rusia si Crimeeea pentru ca populatia din zona, dupa ce a vizionat de un milion de ori filmul Rambo ... a votat apropierea/alipirea de Rusia.

- "Pacifistii occidentali" nu recunosc referendumul din Crimeea si dreptul populatiei din peninsula de a vota pentru votca si nu pentru Coca-Cola - dar recunosc tacit "dreptul" emanatilor din Maidanul Kievului de a deveni o putere nucleara - pentru ca izgonirea armatei Rusiei din Crimeea inseamna predarea arsenalului nuclear fortelor de la Kiev.

- "pacifistul" emanat din Kiev, premierul Arsenii Iaţeniuk - avand in spate o puternica "validare electorala" a ciomegelor din maidanul Kievului -  in imensa lui dragoste pentru pace si ordine statala (pe care a inceput sa o apere de 2 saptamini ...dupa ce a distrus-o p'aia legala, rezultata electoral, dinainte) se exprima plastic : Vor simţi cum le arde pământul sub picioare",

- "Pacifistii" din UE si SUA sanctioneaza Rusia pentru ca nu lasa Ucraina sa devina o putere nucleara necontrolabila, sub guvernarea "emanatilor",  la cateva sute de km de Kremlin si se incapataneaza sa tina sub control arsenalul din Crimeea.
.......................

Voua nu vi se pare ca ceva este anapoda in aceasta prezentare pe care o gasim azi in media ? Nu vi se pare ca se "vopseste cioara" , ca albu-i negru si invers ?


Concluzie : Este pentru prima data cand UE este vizibil alaturi de o incalcare a legii si tratatelor internationale.
Este pentru prima data cand UE renunta la respectarea legii, cand renunta la cooperare intre state si merge pe impunerea unei aberatii geopolitice.
- Oricum UE nu poate face fata deschiderii spre doua fonturi - pentru ca dupa "incingerea" pe frontul de est - care le va taia accesul la gazul rusesc, UE va trebui sa deschida un alt front "democratic" pentru a-si face rost de rezerve naturale din alte zone care trebuiesc "democratizate".

SOLUTIA DE PACE e una singura - acum cand  :evil: si-a bagat coada in cooperarea Europa-Asia, respectiv Europa-Rusia.  Aceasta solutie este - semnarea unui acord ferm de cooperare Europa-Rusia si extiderea ferma a cooperarii Uniunii Europene spre Asia pana dincolo de Rusia incepand de maine.   In acest mod, prin acest pod, prin acest arc de cooperare Europa-Rusia-Asia toate teritoriile dintre cele 2 mari puteri economice vor fi delimitate de interese economice tranzitorii (si nu de interese militare) - si ceea ce este mai important - va fi pace pace.

Altfel, pe delimitari teritoriale cu iz militar, tensiunile pot duce la un conflict deschis si la o dezintegrare pe criterii etnice  - criterii sub care se poate dezintegra usor si Uniunea Europeana.  Numai asa :evil: care si-a bagat coada se poate duce la plimbare ...
Altfel ne va da lectii de "democratie si sange".
Parerea mea.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Arhanghelul din 18 Martie 2014, 12:13:07
Din pacate am o veste trista pentru noi rumani ...

Se dezgheata Razboiul Transnistrean ... + bonusul R.A. Gagauzia ... cazaci (nu tatari gagauzi) au consolidat pozitiile ofensive rusesti (logistica si capetele de pod) ...

http://www.timpul.md/articol/dan-dungaciu-odata-cu-alipirea-crimeei-la-federaia-rusa-nistrul-devine-linie-de-razboi-pentru-federaia-rusa-56662.html (http://www.timpul.md/articol/dan-dungaciu-odata-cu-alipirea-crimeei-la-federaia-rusa-nistrul-devine-linie-de-razboi-pentru-federaia-rusa-56662.html)

http://www.timpul.md/articol/cine-va-veni-primul-in-republica-moldova-obama-sau-putin-10-lecii-ucrainene-pentru-moldoveni-56658.html (http://www.timpul.md/articol/cine-va-veni-primul-in-republica-moldova-obama-sau-putin-10-lecii-ucrainene-pentru-moldoveni-56658.html)



Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: terraflorin din 18 Martie 2014, 16:45:00
OZN în formă de trabuc în Ucraina martie 2014.... cum erau de fapt şi în al doilea război mondial

Cigar-Shaped UFO Over Korosten, Ukraine On March 6, 2014 (http://www.youtube.com/watch?v=XG76xkW5adI#ws)

Pe internet se bucură de popularitate un clip video postat pe Youtube, în care se vede destul de bine un obiect în formă de ţigară.

Acest OZN nu seamănă cu nici un aparat de zbor creat de oameni. Se menţionează că acest OZN a fost fotografiat deasupra oraşului Korosten (regiunea Jitomir) pe 6 martie 2014.
Informaţia despre OZN deasupra oraşului Korosten pătrunde rapid pe paginile unor mass-media electronice, dând naştere la zvonuri despre sosirea unor ,,oaspeţi spaţiali" în mult încercata Ucraină într-o perioadă foarte dificilă.
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_18/Un-OZN-supravegheaza-Ucraina-0723/ (http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_18/Un-OZN-supravegheaza-Ucraina-0723/)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: terraflorin din 18 Martie 2014, 16:46:47
Transnistria a cerut Moscovei să prevadă în legislaţia rusă posibilitatea intrării republicii separatiste în componenţa Federaţiei Ruse.


Citiţi mai mult: TIRASPOLUL vrea intrarea în componența FEDERAȚIEI RUSE - Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/tirapolul-vrea-intrarea-in-componenta-federatiei-ruse-1087574.html#ixzz2wK15qc97 (http://www.evz.ro/detalii/stiri/tirapolul-vrea-intrarea-in-componenta-federatiei-ruse-1087574.html#ixzz2wK15qc97)
EVZ.ro

De asemenea urmează şi Găgăuzia, cum spunea un coleg mai sus:
http://www.puterea.ro/externe/bascanul-gagauziei-merge-la-kremlin-pentru-a-cere-sprijin-tarului-vladimir-88360.html (http://www.puterea.ro/externe/bascanul-gagauziei-merge-la-kremlin-pentru-a-cere-sprijin-tarului-vladimir-88360.html)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 20 Martie 2014, 07:30:04
"Pacifistii democrati" din Ucraina isi arata bunele maniere si libertatea de care va avea parte populatia Ucrainei - acum cand au ajuns la putere cu sprijinul a 10% din populatie, iesita in strada pe Maidanul Kievului :

Directorul postului TV public din Ucraina, agresat de trei deputaţi.

Trei deputaţi din partidul naţionalist ucrainean Svoboda, care participă la actualul guvern de tranziţie, au fost aspru criticaţi de opinia publică, miercuri, după ce l-au brutalizat pe directorul postului public de televiziune pentru a-l constrânge să demisioneze, informează AFP.

SURSA : http://adevarul.ro/international/europa/directorul-postului-tv-public-ucraina-agresat-trei-deputati-parchetul-deschis-ancheta-1_5329dbc20d133766a80c91cf/index.html (http://adevarul.ro/international/europa/directorul-postului-tv-public-ucraina-agresat-trei-deputati-parchetul-deschis-ancheta-1_5329dbc20d133766a80c91cf/index.html)

Probabil nu a "vopsit cioara" cum trebuie si a transmis prin postul de televiziune adevarul cam ...golutz.
Brava democratie - pe cand cenzura stahanovista ?
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 20 Martie 2014, 08:03:12
Imaginile cu "libertatea" de informare si "democratia" stahanovista din Ucraina :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1c6eYId4fPE (https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1c6eYId4fPE)

Din pacate cenzura functioneaza si imaginile nu mai sunt disponibile desi au fost prezentate azi dimineata de mai multe televiziuni din Romania. Cum agresorii nu sunt rusi - asa cum e imaginea "satanei" azi - "operatiunea cioara vopsita" nu trebuie deranjata cu imagini care nu respecta aceasta "linie":

http://www.antena3.ro/externe/ucraina-un-director-de-televiziune-este-batut-si-fortat-sa-demisioneze-247591.html (http://www.antena3.ro/externe/ucraina-un-director-de-televiziune-este-batut-si-fortat-sa-demisioneze-247591.html).
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Arhanghelul din 20 Martie 2014, 09:27:05
Regasit ... si salvata o versiune si la mine in hdd ... asa trebui procedat cu cele mai fierbinti informatii de peYoutube ... multe au disparut si numai vor fi gasite ... :cry:
Представники ВО Свобода силою змусили Пантелеймонова напис (http://www.youtube.com/watch?v=jAHg9k_4XQA#)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial?! Improbabil, desi posibil
Scris de: Xanadron din 20 Martie 2014, 11:05:42
Rămîn la părerea că ipoteza unui rezbel (termo)nuclear e exclusă de mult (fiind o "loose-loose situation" pentru toţi beligeranţii), dar asta nu înseamnă că alte tipuri de noi conflicte nu-s posibile - economice-n primul rînd (ştiu, astea-s vechi de cînd lumea), dar şi pe felia ingineriilor sociale sau chiar eugenice (şi astea-s vechi, dar deloc vizibile).
Eventual şi cu naziştii "lunatici" :moon: ieşiţi din umbră, ca-n "parodia" Iron Sky. :ufo:

Încă nu-s oricum 100% convins că "demonizarea" lu' Putin nu-i alt teatru scurt pentru prostime, cu acordul ruşilor - să fi fost planificată oare o nouă polarizare mai... ascuţită?! :roll:
Deşi tind să cred că naţiile BRICSA (in care traieste 1/2 din populatia globului) au deja un "spate" solid (v. sursele... scurse care zic că din partea altor ET :-) decit ăia tovaraşi cu 'merigano-sioniştii) - sprijin care le-ar da tupeu în tentative de schimbări radicale, de la energii noi (moca) la redistribuiri ceva mai echitabile de resurse, de la ăia 0,0001% care se pi.ă pe noi de milenii.

...Deşi-s destule contraargumente şi la teoria asta. Om trăi (poate  :lol:) şi-om vedea - dacă nu ne nemeresc pînă atunci SS-urile 400 (Iskander hipersonice, ba chiar camuflabile-n "buzunare" de spaţiu/timp dupa unii :star:) - ruşii-s mult subestimati la nivel de cafteală-n orice caz.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: terraflorin din 20 Martie 2014, 16:26:14
Citat din: Arhanghelul din  20 Martie 2014, 09:27:05
Regasit ... si salvata o versiune si la mine in hdd ... asa trebui procedat cu cele mai fierbinti informatii de peYoutube ... multe au disparut si numai vor fi gasite ... :cry:


Sunt pe BBC, nu cred că vor fi şterse de acolo
http://www.bbc.com/news/world-europe-26653295 (http://www.bbc.com/news/world-europe-26653295)
Britanicii se miră cum să scape de semnătura pusă pe memorandumul de la Budapesta
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: terraflorin din 20 Martie 2014, 17:03:41
N-am putut să mai editez mesaju anterior aşa că pun imaginea aici în continuare:

(http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2014/03/19/5329b54a0d133766a80b76c8/646x404.png?1395242467)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Arhanghelul din 21 Martie 2014, 10:15:00
http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2014/03/20/ilie-ilascu-declaratie-socanta-despre-culisele-situatiei-din-crimeea-jocuri-geopolitice-intelegerea-intre-rusia-si-occident-pentru-dezmembrarea-ucrainei/#more-4327 (http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2014/03/20/ilie-ilascu-declaratie-socanta-despre-culisele-situatiei-din-crimeea-jocuri-geopolitice-intelegerea-intre-rusia-si-occident-pentru-dezmembrarea-ucrainei/#more-4327)

""Ilie Ilaşcu, fost deţinut politic în Transnistria şi fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova, consideră că anexarea Crimeei este primul pas către revenirea la graniţele statelor din regiune din anii 1939-1940, scrie Ziarul Ring.

"Este tare suspectă această alipire a Crimeei, mai ales că Occidentul a tratat-o paşnic. După părerea mea, este o înţelegere a Rusiei cu guvernele statelor din Uniunea Europeană. Cred că se va reveni la hotarele din 1939-1940. Scenariul este chiar cel pe care l-a spus Jirinovski, o parte a Ucrainei va trece la Ungaria, Polonia, Slovacia şi România. Opinia mea este că acest scenariu a fost ticluit mai de mult, cu vreo 10-15 ani în urmă, şi mulţi dintre demnitarii din România cunoşteau acest lucru. De aici s-a şi plecat cu aşa-zisa regionalizare. Republica Moldova, care va deveni autonomă, se va încadra în teritoriul României, tot ca un fel de regiune. În principiu, nu se va schimba nimic în Republica Moldova, vor rămâne raioanele, dar va fi autonomie, pentru că nu cred că domnul Timofte va primi un post de vicepreşedinte al României. Ceea ce face acum Putin este un joc, este un teatru bine pus la punct cu Occidentul. Totul este o înţelegere", a declarat Ilie Ilaşcu.""
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 21 Martie 2014, 11:02:20
Sanctiuni pentru Rusia, la Summit-ul de la Bruxelles.


http://stirileprotv.ro/stiri/international/sanctiuni-pentru-rusia-la-summit-ul-de-la-bruxelles-anuntul-facut-de-angela-merkel.html (http://stirileprotv.ro/stiri/international/sanctiuni-pentru-rusia-la-summit-ul-de-la-bruxelles-anuntul-facut-de-angela-merkel.html)

Asta e trendul actual, parte a operatiunii "cioara vopsita".

Nu va trece insa mult timp si o analiza a evenimentelor din zona Europa-Asia va gasi adevaratul vinovat pt ca  :

1. Acum nu mai vb de cooperare Europa-Rusia-Asia c i de ...confruntare Europa-Rusia, de raspunsuri "militare" ce au ca varf de lance Ucraina ...care acum, dupa ce cu 3 saptamini in urma s-a opus ordinii de stat emanand "maidanezii", vrea astazi sa impuna "ordinea de stat" cu amenintari militare.
2. Acordul de cooperare Europa - Asia a fost stopat si amanat pentru multi ani. datorita tensiunilor din zona Ucrainei generate, pana la urma, de "opozitia" care nu a gasit alta cale "democratica" de a-si defini conceptia politicadecat lupta stradala cu "arma in mana".

Acordul de aderare Ucraina-U.E. a fost amanat de Ianukovici dim motive practice - asa cum noi am avut nevoie de aproape 10 ani pentru a ne integra in ordinea europeana (1997-2007) foarte probabil si Ucraina avea nevoie de o perioeda de "acomodare", de transformari sociale, economice, politice si financiare . Extinderea cooperarii UE spre est, extinderea comertului spre est nu se poate face peste noapte (asa cum vor maidanezii Kievului)  si se poate ca exemplu numai banala reformare a cailor ferate ucrainiene care avand alta dimensiune a ecartamentului sunt o frana in fata comertului.

Candva, cineva de la Bruxeles va trebui sa aiba curajul sa spuna ca actiunea Ucrainei a stopat extinderea cooperarii UE spre Asia - care nu inseamna doar Rusia ci si China, India - adica peste 2 MILIARDE de consumatori si afaceri in perspectiva/derulare de multe, multe sute de MILIARDE de euro.

- Oricat de mult ne-ar place filmele holliwood-ene cu Rambo... UE nu poate exporta produse/tehnologie si nu poate gasi forta de munca ieftina si resurse naturale la merigani.
- UE nu poate accepta intrarea Ucrainei in Europa "cu arma in mana"
- UE nu poate accepta intrarea Ucrainei in Europa avand in vedere pretentiile Ucrainei de a (re) deveni o forta nucleara - de aceasta data necontrolabila, cu o conducere de "maidanezi" care nu respecta nici o intelegere/acord, care se impune in viata socio-politica prin antrenarea paramilitara a manifestantilor, care impune "informarea populatiei" si cere demisii ale structurilor de presa/media sub amenintarea pumnului.
- UE nu poate face derogari de la conditiile de aderare pentru Ucraina - pentru ca asta ar induce tensiuni in statele care incearca sa se coaguleze intr-o structura de cooperare, si asa sub "tirul" euroscepticilor din fostele tari EFTA.
- UE trebuie sa-si gaseasca curajul de a spune ca Ucraina - asa cum arata acum structura socio-politica a tarii, iesita din Federatia Rusa, cu datorii imense la factura de gaz natural, cu lipsa de fonduri pentru sustinere financiara - nu se va face imediat ci peste multi ani, poate peste 10 ani, cand practica societatii ucrainiene va arata ca stie ce inseamna procesul democratic - dincolo de manifestatii paramilitare cu arma in mana si amenintari nucleare.

- Un imprumut de "miliarde" pentru o tara din afara UE - cum e Ucraina, tara care nu e posesoare ci doar tara de tranzit a gazelor naturale  - acum, dupa ce abia am scapat de ajutorul dat Greciei (care a jucat si pierdut o gramada de bani tot la bursa de peste ocean) este o utopie, o cale de a dizolva U.E. sub presiunea statelor contribuabile la realizarea "imprumutului".

Rusia - desi sub tirul satanizarii mediatice - a facut un prim pas spre UE acceptand intrarea in componenta sa a Crimeii (asa cum a reiesit dintr-un referenduum mult mai credibil, mai legal, mai democratic decat manifestatia din Maidanul Kievului ), si a pastrat sub control focoasele nucleare ale Ucrainei - asa cum preve detratatul de dezarmare nucleara de la inceputul anilor '90.

- In mod normal si UE ar trebui sa facaun pas spre Rusia accelerand intrarea Republicii Moldova in comunitatea europeana ( cu tot cu Transnistria - care are acordul si recomandarea Rusiei sa ramana alaturi de Moldova). "Alipirea" Transnistriei la Rusia este o utopie chiar si numai pt ca intre cele 2 granite "alipite" exista mii de km ce apartin altui stat (Ucraina). Mult mai normala ar fi reluarea discutiilor despre situatia din zona cu observatori strict europeni si incercarea apropierii intregii zone, Moldova-Transnistria, de UE.

Cam asa arata situatia, rece, dpdv al comertului mondial, vazuta dincolo de sentimentalismul filmelor iin care vedem in Rusia (Asia) "agresorul total" - sentimentalism cu care ne alimentam imaginatia prin canalele media.
Cand va face Bruxell-ul acesta diferentiele, aceasta analiza a pierderilor/riscurilor si care vor fi solutiile gasite pentru reluarea extinderii europene spre o piata de 2 MILIARDE de oameni, vom vedea.  Parerea mea.

Titlu: Re: Al treilea rezbel modial? - Posibil totuşi…
Scris de: Xanadron din 21 Martie 2014, 11:24:48
Ilaşcu are premoniţii logice zic eu (deşi incomplete) pe tema posibilului scenariu complex jucat acum la nivel global de cîţiva... falşi duşmani - şi care seamănă al dracu' de bine cu o ipoteză din 2009 considerată de unii "deplasată", dar cu care v-am tot agasat de cîţiva ani încoace şi eu - The Anglo-Saxon Mission (prezentarea rezumativă a lui Bill Ryan e disponibilă si-n româneşte).

http://projectavalon.net/lang/en/anglo_saxon_mission_en.html (http://projectavalon.net/lang/en/anglo_saxon_mission_en.html)

Acu' hai să comentez un pic şi despre clipul cu demisia directorului TV ucrainiene - un exemplu strălucit de aplicare a democraţiei, simplu şi eficient, cu votare "după ceafă" şi parafare c-un Namaste pe sub coaste.  :-D

Pe un ton ceva mai... Siriăuz, :star: vorba culturistului dr. Greier: protestele paşnic-contemplative de tip Gandhi continuu să cred că nu-s totuşi o soluţie pentru schimbări radicale de paradigmă globală, menţinută de milenii de Sforari :evil: mai ales prin teroare şi/sau violenţă, mascată sau nu. 

Nu-i rău deci să ai jeacă di pieli, da' şî mai ghini-i să cunoşti şi şeva bataii. :lol:

Şi nici să nu te inhibi aiurea, ca directorul ăla molâu - ce, l-ar fi omorît dacă nu semna? Nu cred. Dar, şi dacă-l plumbuiau prin absurd, murea ca un vultur şi nu trăia ca găina pe veci dezonorată de-acum. Mă-ntreb oricum de ce nu-l păzea nimeni - şi-un singur absolvent junior al şcolii superioare de cotonogeală SPEŢNAZ ar fi fost de-ajuns să rezolve situaţia.

Pînă şi io cred că măcar tupeistului-şef cu coadă de cal aş fi apucat să-i mut ochii-n gură şi gura la ceafă, cu orice risc.
Cunosc însă cîţiva "normali anonimi" (deloc securişti şi chiar mai boşorogi, dar şi mult mai în formă ca hiper-comodul de JE) care-ar fi transformat clipul de mai sus într-unul horror - şi mult mai scurt. :wink:
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: terraflorin din 21 Martie 2014, 12:54:25
Şi tot despre Crimeea care poate duce sau mai repede NU la al 3lea rezbel galactic:

http://romanian.ruvr.ru/2014_03_21/Zone-cu-anomalii-in-Crimeea-strict-secrete-1674/ (http://romanian.ruvr.ru/2014_03_21/Zone-cu-anomalii-in-Crimeea-strict-secrete-1674/)

CitatÎnsă nu numai climatul din Crimeea poate îmbunătăţi sănătatea. Peninsula Crimeea este considerată un loc puternic, unde oamenii vin deseori în căutare de iluminare sau practici spirituale şi se bucură de o popularitate deosebită în rândul şcolilor de yoga şi meditaţii. [...]  Capul Meganom este doar una din zonele cu anomalii din Crimeea. Putem să amintim legendara Vale a Fantomelor, Djimerdji, Capul Aia, plin de mistere, Muntele Ursului, Aiu Dag, ,,Atlantida din Crimeea", vulcanul stins Kara Dag şi misteriosul stonehenge din Crimeea. Toate aceste locuri merită o atenţie deosebită.

Deja pe multe forumuri ruse se discută despre o cucerire spirituală de către Rusia a întregului pământ... o renaştere a la Anastasia lui V.Megre... dar care va fi precedată de forţa armelor (poate şi câteva nuke.uri)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: mariusvlad din 21 Martie 2014, 15:48:52
Eu tot nu inteleg o chestie; daca UE inghite un teritoriu, se cheama aderare, daca Rusia face acelasi lucru se cheama ocupatie?
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 21 Martie 2014, 21:14:13
Tot pe aceiasi linie a logicii  prin care facem comparatii pentru a vedea cine inflameaza situatia :
Oare ce ar zice 'meriganii si cat de calma ar fi situatia daca flota militara rusa ar face aplicatii militare "planificate", "de mentinere a pacii" in jurul Cubei sau in largul coastelor Atlanticului de Nord ?
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: terraflorin din 21 Martie 2014, 21:47:47
Citat din: mariusvlad din  21 Martie 2014, 15:48:52
Eu tot nu inteleg o chestie; daca UE inghite un teritoriu, se cheama aderare, daca Rusia face acelasi lucru se cheama ocupatie?
A făcut UE asta după ce a ''ocupat'' România??
(http://st.interakt.md/storage/pictures/unimedia/news/national/2014/03/20140321101108.jpg)
(http://st.interakt.md/storage/pictures/unimedia/news/national/2014/03/20140321101127.jpg)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: horia2008 din 21 Martie 2014, 22:27:31
How about this? :? :|


(http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/6e/f2/2f/6ef22f9b5555324b6ec7c3b1a8c47d02.jpg)


Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: mariusvlad din 21 Martie 2014, 23:55:18
Citat din: terraflorin din  21 Martie 2014, 21:47:47
A făcut UE asta după ce a ''ocupat'' România??
(http://st.interakt.md/storage/pictures/unimedia/news/national/2014/03/20140321101108.jpg)
(http://st.interakt.md/storage/pictures/unimedia/news/national/2014/03/20140321101127.jpg)
Aaaa, nuuuu... UE nu trage cu munitie de razboi. Trage cu recomandari de te doare de la portofel pana la PIB. Cu un glonte de asta baga in faliment companii, trimite oameni in somaj, umbla la dobanzi de lasa creditorii fara casa... Munitia UE are efectul bombei atomice asupra teritoriilor vizate.
Exemple? Nu am. Am glumit si eu, nu o luati in serios.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 22 Martie 2014, 00:49:18
CitatMunitia UE are efectul bombei atomice asupra teritoriilor vizate.

Aici cred ca gresesti - nu e vb de bomba atomica ci ceva similar cu bomba cu neutroni - care ucide doar ce e viu, sperantele, viitorul - si lasa totul pustiu, si pe teren, si-n suflet.
Iar la tragaciul armei nu e UE.  Fara UE am fi acum de 10 ori mai distrusi - ce s-a distrus pana in 2007 (anul cand ne-am pierdut "independenta") e incomparabil mai mult decat ce s-a reusit a se distruge dupa 2007.

Numai ca azi, prin acceptarea Ucrainei la aderarea UE - fara caiet de sarcini, fara obligatii de acquis comunitar, fara alinieri la normele europene, macar in privinta minoritatilor (asa cum ne-au batut la cap pe noi atatia ani), la doar cateva zile dupa confruntarile de strada (desi in cazul Romaniei "mineriadele" au fost "iertate" dupa 10 ani, iar orice manifestare stradala este aspru "criticata" si folosita ca motiv de inacceptare in Spatiul Schengen - deci azi Uniunea Europeana si-a semnat actul de desfiintare.
Pt exemplu : TRATATUL DE ADERARE LA UNIUNEA EUROPEANĂ a Romaniei si Bulgariei - http://www.cdep.ro/eu/afaceri_europene.pagina?den=afeu_tratat1 (http://www.cdep.ro/eu/afaceri_europene.pagina?den=afeu_tratat1)

- UE si-a tradat principiile socio-economico-politice pentru repere militare vasale pactului nordatlantic. UE a renuntat azi la cooperarea economica si s-a raliat politicii "democratice de forta si amenintare cu forta". UE si-a luat raspunderea de a sustine financiar (din banii contribuabililor - deci si ai nostrii ) o tara extracomunitara, Ucraina, care nu si-a platit nici facturile pe gazul rusesc din anii trecuti, o tara care n-are rezerve, care o economie "la pomana" - ce se sustinea din santajul transferului de gaze naturale spre occident, o tara care poate deveni oricand un focar de revolte sociale.

- Republica Moldova - sustinuta de Romania si prin limba comuna si prin ajutor material - o tara mult mai pregatita pentru intrarea in UE - a fost amanata pana cel mai devreme in iunie 2014.
- Maidanezii din Kiev au primit cadou tratatul de aderare - partea politica - desi "maidanezii" au aratat ca nu respecta nici un protocol politic. A fost de ajuns o miscare violenta de strada sustinuta de mai putin de 10% din populatie si o "recomandare" de peste ocean pentru ca"maidanezii Kievului" sa primeasca "recunoastere internationala" - si asta e grav pt ca inseamna santaj.

- Romania, Bulgaria, Republica Moldova (dar si celelalte tari care au aderat din "blocul comunist") au avut alt tratament la aderare, noi asteaptand si acum integrarea in Spatiul Schengen, in spatiul de libera circulatie si liber-schimb. Ucraina a sarit peste multe din aceste etape pentru un interes militar - ce nu are prea multe in comun cu Uniunea Europeana.
OK. Sa vedem ce-o mai fi ...
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: abyss din 22 Martie 2014, 11:41:24
  Globalizare. Extinderea unei structuri ce construieste un alt fel de Sistem. Ucraina era prea mare. Are si resurse. Rusii nu sunt "duşmanul" decat in aparenţă. De la un anumit nivel al piramidei nu mai exista dusmani ci doar planuri. Ce vedem noi nu are legatura cu ceea ce nu vedem. Psihologia maselor, cum sa-i convingi pe oameni sa munceasca aproape gratis? Exemplul nazist si chinez e la mare apreciereprintre ştabii planetei.
  Daca in zece ani europa nu mai are nevoie de gaz rusesc se poate pune intrebarea de ce au cedat rusii Ucraina. Cred ca sunt aspecte pe care nu le stim dar putem intui macar faptul ca nu politicienii ne conduc ci cei care ii pun acolo, adica ...altii, care sunt mai presus de lege, graniţe si ce se mai vede.
  Intre timp nimic nou sub soare. Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: terraflorin din 22 Martie 2014, 16:46:56
CitatAmeninţările strategice actuale la adresa Rusiei sunt următoarele, în concepţia teoreticienilor de la Moscova:

-       Confruntat cu spectrul propriului declin, Occidentul încearcă să impună întregii planete "o nouă ordine mondială" care, în ciuda aparenţelor sale democratice liberale, seamănă mai degrabă cu o dictatură anonimă

-       Acest nou "proiect civilizaţional" al Occidentului anulează complet creştinismul ca sistem de valori, distrugând noţiunile de bine şi rău ale condiţiei umane.

-       Instituirea "noii ordini mondiale" presupune anularea completă a Stelor-naţiune şi  dispariţia suveranităţii teritoriale, totul într-o arhitectură geostrategică în devenire, sub conducerea unui guvern mondial.

-       Familia – aşa cum a fost ea modelată timp de secole ("celula fundamentală a omenirii" cum spunea Karl Marx, va fi curând pe cale de dispariţie, chiar şi termenii "tată", "mamă", "bărbat", "femeie" începând să fie interzişi prin lege. Dovada, spun ideologii de la Moscova, este că o mare parte dintre ţările UE practică deja "tehnici juridice care urmăresc să priveze părinţii biologici de copiii lor" şi să ridice la standard de valoare morală căsătoriile între persoane de acelaşi sex şi să încurajeze alte de astfel de "perversiuni sexuale".

-       "Noua ordine mondială" prevede apariţia unui alt tip de individ, născut prin aplicarea tehnologiilor numerice şi reţelelor sociale, cele pe care le manipulează şi supraveghează în permanenţă, lipsindu-l de raţionament autonom. Misiunea istorică a Rusiei este să înlocuiască un Occident al filozofiei consumului, individualist, depravat, adâncit în vicii şi devorat de o criză economică fără precedent ".

Citeste mai mult: adev.ro/n2u3v0
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 22 Martie 2014, 22:27:15
De multe ori mi-am pus intrebarea "Care e modelul societatii viioare vazut prin prisma "sforarilor" ?"
Raspunsul e mai simplu ca niciodata, luind in calcul varsta celor care hotarasc soarta lumii - "Soarele gol" de Isaac Asimov se apropie cel mai mult de acest model al viitorului. Au si "sforarii" nostalgiile lor...
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: abyss din 23 Martie 2014, 20:47:00
modelul ar fi o inteligenta/constiinta de tip stupului de albine ori a musuroiului d e furnici in care 1 neuron e 1 individ, toti interconectati alcatuind o constienta superioara. Un neuron nu stie ce stiu ceilalti, dar impreuna cunosc mai multe.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: roxaline din 24 Martie 2014, 10:20:11
Citat din: Ganditorul din  22 Martie 2014, 22:27:15
De multe ori mi-am pus intrebarea "Care e modelul societatii viioare vazut prin prisma "sforarilor" ?"
Raspunsul e mai simplu ca niciodata, luind in calcul varsta celor care hotarasc soarta lumii - "Soarele gol" de Isaac Asimov se apropie cel mai mult de acest model al viitorului. Au si "sforarii" nostalgiile lor...

Orice model "anti-natural" :D Cele ce respecta "legile" naturii vor conduce automat la rezultate diferite fata de cele dorite de sforari, sfori, papusi si alte "textile".  :roll:
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial? Pe care anume linie temporala?
Scris de: Xanadron din 24 Martie 2014, 10:48:13
Citat din: roxaline din  24 Martie 2014, 10:20:11
Orice model "anti-natural" :D Cele ce respecta "legile" naturii vor conduce automat la rezultate diferite fata de cele dorite de sforari, sfori, papusi si alte "textile".  :roll:
Absolut de acord in principiu, desi hiba importanta a "legii reechilibrarii naturale" e ca are sinusoide ce dureaza secole, daca nu milenii sau mai mult din ce vedem in istoria recenta a Terrei (la scara cosmica zic).

Posibil insa ca "iluzia timp" sa nici nu conteze atunci cind vine nota de plata... finala. :roll:
...Dar ce-i oare "final" in Universul asta? - ca sa nu mai zic de altele. :lol:
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: terraflorin din 24 Martie 2014, 11:32:08
(http://st.interakt.md/storage/pictures/unimedia/news/national/2014/03/20140324090616.jpg)

O capcană rusească a la nenea Jirinovski!
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial? Pe care anume linie temporala?
Scris de: roxaline din 24 Martie 2014, 15:23:17
Citat din: Xanadron din  24 Martie 2014, 10:48:13
Absolut de acord in principiu, desi hiba importanta a "legii reechilibrarii naturale" e ca are sinusoide ce dureaza secole, daca nu milenii sau mai mult din ce vedem in istoria recenta a Terrei (la scara cosmica zic).

Posibil insa ca "iluzia timp" sa nici nu conteze atunci cind vine nota de plata... finala. :roll:
...Dar ce-i oare "final" in Universul asta? - ca sa nu mai zic de altele. :lol:

hmm .... asa credeam si eu insa, dupa versiunea Islanda, m-am razgandit  :-D si cred ca lucrurile stau complet altfel, adica revenirile sunt extrem de rapide. Problema este ca avem "multe cuie" in talpa, "cuie" din modelele ne-naturale. Cu unele suntem atat de obisnuiti incat nici macar nu ne dam seama ca nu sunt naturale si impiedica evolutia individuala si colectiva.

Cineva - ceva tine mortis sa nu se schimbe paradigma in care traim. Si un cui in paradigma este ca ai nevoie de timp ca sa .. unsa sau alta. Eu am facut un mic pseudo- experiment cu niste persoane cu care lucrez in  .. in ce fac eu : schimbarea regulilor de vindecare a ranilor la pitici. Daca ii spui piticului ca este normal ca o zgaiba sa se vindece complet, fara urma in 24 de ore ( vorbesc de diverse zgaibe, de la zgarieturi de la pisici la viroze ) atunci asta o sa ai, pe masura ce poti crea povestea  aceea credibila mintii rationale asa incat sa permita alta ansamblare a realitatii / aka schimbarea punctului de ansamblare. Si "merge" ! Foarte repede daca si adultii "mesteca bine" povestea, un pic mai greu cand adultii se tin cu dintii de povestile lor "adultzesti" :-D

So .. as indrazni sa spun ca nu este despre timp ci despre povesti, posibilitati, "cuantic"-arii si alte "juc'-arii  :roll:
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial? Poate-i deja in derulare.
Scris de: Xanadron din 24 Martie 2014, 22:51:16
Taman mă gîndeam că 3.444 ar fi - numerologic vorbind - bunicel pentru oprirea, în fine, a postărilor mele cam aiuristice şi aparent inutile - cînd nu-s tîmpite de-a dreptul  :lol: (criza de timp e tot mai acută şi-s atîtea de făcut, nu doar de discutat la infinit), dar citind postarea ta despre "cuanticării" mi-am  adus aminte de Richard Feynman, care zicea: "Ştiinţa e credinţa în ignoranţa experţilor." În fine, a mai zis el multe (inclusiv pe patul morţii - "N-aş vrea să mai dau colţu' a doua oară - e prea plictisitor.")

Deşi luase în 1965 premiul Nobel pt. chestii legate de cuante/stringuri etc., evreul ăsta admirabil ca doxă (chiar dacă a pus umărul şi la boamba atomică) începuse să fie tot mai puţin... ateu spre sfîrşitul vieţii, încercînd ŞI EL să unifice cumva diverse teorii - şi la nivel "supraştiinţific", al Nevăzutelor .

Ca să nu mă mai învîrt însă prea mult în jurul cozii: exact latura asta cumva... ritualică a puterii de ghidonare a realităţii e ignorată aproape complet în The Brave New World.  Înclin totuşi că cred (prin prisma experienţelor pur personale) că "magick"-ul creşte exponenţial în efect dacă-i exercitat colectiv - pretenarii masoni ştiu de ce... (nu toţi însă, evident.)

Ca să rămîn pe şinele topicului, şi declanşarea războaielor - mondiale sau nu - ţine, zic io, de o anume "coacere vibraţională". Că-i una joasă, medie sau înaltă, n-am habar şi nici nu prea contează de fapt. Coacerea asta nu prea le (mai) iese totuşi oculţilor :evil: cu sau fără coarne la vedere, cu toate neuromodulările lor insistente-n reţea - şi nu doar aia GSM. Chiar dacă procentul "semi-treziţilor" n-a crescut spectaculos, se pare că-i deja periculos de mare pentru Ei şi ăsta actual, de 0,2-0,6% (variabil geografic în funcţie de 1001 factori).
"The Deep State" (ăla paralel cu circul public, pe cît de profund şi sîngeros legat la propriu de Recoltatori, :-( pe atît de invizibil) ar fi oarecum într-o criză aşadar - dar nu se predă. Încă.

Mă opresc totuşi aici, fiindcă lista "neştiutelor" în derulare e prea lungă ca să încapă aici - nu doar de prin Crimeea/Ucraina însă. Merită notată măcar închiderea tuturor ambasadelor Israelului de pe glob - din motive de grevă a diplomaţilor cică.
Presimt că urmează deci multe alte manevre ceva mai vizibile, pe frontul financiar şi nu numai. 8-)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 25 Martie 2014, 11:48:17
Roxaline :
CitatDaca ii spui piticului ca este normal ca o zgaiba sa se vindece complet, fara urma in 24 de ore ( vorbesc de diverse zgaibe, de la zgarieturi de la pisici la viroze ) atunci asta o sa ai, pe masura ce poti crea povestea  aceea credibila mintii rationale asa incat sa permita alta ansamblare a realitatii / aka schimbarea punctului de ansamblare. Si "merge"

Cam pe aici se invarte "problema" atinsa subtil si de zen.
Cu vre-o 10 ani in urma o "doamna educatoare" invata copiii ca pot invinge legile fizicii gandind liber - iar copiii isi dezvoltasera un "magnetism" personal si se amuzau ridicand de jos, doar prin atingere, diferite obiecte, de la foi de hartie la carti sau jucarii.
"Doamna educatoare" a scandalizat parintii si a fost declarata "satanista" si in consecinta obligata sa stopeze acest experiment care invata piticii sa iasa din matrix, sa depaseasca limita "imposibilului".
Asta e partea benefica a "problemei" sforarilor, caci exista si o parte care nu convine in contextul unui pitic care gandeste liber si invinge imposibilul.
Un astfel de pitic, banal in felul lui si mai ales imposibil de detectat pt ca reprezinta 0,01% din populatia terrana, poate gandi ca de maine Pamantul va inflori, sau ca vor dispare conflictele si barierele care-l opresc sa ajunga intr-un loc anume, sau ca se va juca linistit cu chinezii, indienii, patagonezii sau arabii - si culmea lucrurile astea chiar se intampla.
Si atunci apare impetuos necesara, din partea sforarilor, intoxicarea piticilor cu filme apocaliptice, cu eroi care distrug un oras pentru a-si salva o gagica, cu monstri ce stapanesc pamantul, cutremure, inundatii, catastrofe - intoxicarea piticilor cu sentimente de furie si frica.
Nu e greu sa observi ca multe din secventele filmelor apocaliptice apar in viata reala la un timp dupa difuzare - asa cum secvente ale filmelor creative, inteligente, frumoase, anuleaza in realitate crize gata facute.
Intamplare, coincidenta sau lupta in domeniul "vibratiilor" ?
Nu luati prea mult in seama cele de mai sus ...sunt parte ale unui roman SF.

Dar oare cat la suta din acest roman este SF si cat e trait de noi in fiecare zi ca parte a unei noi ere, aflate sub semnul  "esti ceea ce gandesti" ?  :rainbow:
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial intre mentalitati ...
Scris de: fiulploii din 25 Martie 2014, 13:06:00
Citat din: Ganditorul din  22 Martie 2014, 22:27:15
De multe ori mi-am pus intrebarea "Care e modelul societatii viioare vazut prin prisma "sforarilor" ?"

Eu zic ca nu ai specificat care dintre gruparile de ''sforari''..

Citat din: abyss din  23 Martie 2014, 20:47:00
modelul ar fi o inteligenta/constiinta de tip stupului de albine ori a musuroiului d e furnici in care 1 neuron e 1 individ, toti interconectati alcatuind o constienta superioara. Un neuron nu stie ce stiu ceilalti, dar impreuna cunosc mai multe.
E o varianta in asteptare atata timp cat nu se deblocheaza capacitatile telepatice individuale sau nu se fac implanturi ''unisens'' doar de la emitator-sclav la ''centrala''. Daca se merge pe varianta naturala atunci modelul expus mai sus se transforma in sensul ca totul devine o singura constiinta , o singura ambitie, o singura forta . Problema ar fi dupa ce principii s-ar ghida aceasta constiinta ? Atunci poate ca vor pleca toti spre alte stele in scop de cucerire sau in scop de armonizare. dar asta deja e alt nivel, mult mai superior si ramane doar o alta ..apocalipsa...deocamdata .
  Dupa parerea mea tastabila  :lol: adevarata problema este mentalitatea umana si actiunea ei asupra lumii fizice.
  Asa cum ploaia poate fi considerata un abis inversat  :wink: sau ..ce va spune voua sintagma : ''electromagnetism invers(at) '' ?
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: mr din 25 Martie 2014, 13:58:47
Perspectiva subliniata de roxaline, aceea a dezvoltarii credintei/stiintei sinelui/puterilor sinelui (pe care am incercat si eu sa o dezvolt un pic altfel pe un topic legat de sincronicitati), este foarte frumos explicata de James Redfield in cartile sale, de la Profetiile de la Celestine pana la A doisprezecea viziune:
http://www.eusunt.ro/autor/James-Redfield~5/ (http://www.eusunt.ro/autor/James-Redfield~5/)

Mai ales, a noua viziune din Profetiile de la Celestine, vorbeste exact de puterea de patrundere a grupurilor care gandesc pe aceeasi frecventa si care-si pun la comun, de buna voie si pentru acelasi tel, resursele energetico-mentale.

Cred ca al treilea razboi mondial este in desfasurare si are ca scop prim indepartarea oamenilor de aceasta stiinta-credinta si fragmentarea/separarea mintilor la nivele aberante, prin rutinare si manipulare, pentru a evita gandirea la unison, indiferent de scopul care l-ar avea aceasta coagulare naturala a maselor.
Sunt sigur ca ei, cei din umbra, folosesc aceste principii. Doar in scopul lor, binenteles!

Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 25 Martie 2014, 16:53:35
Noi declaratii ale "euro-fratilor" nostrii, pacifistii de la Kiev :

Iulia Timoșenko: " - E timpul să punem mâna pe arme și să îi ucidem pe ruși și pe liderul lor
                              - Trebuie sa folosim armele nucleare ca sa-i ucidem pe toti"


Sursa + VIDEO - http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Iulia+Timosenko+E+timpul+sa+punem+mana+pe+arme+si+sa+ii+ucidem+p (http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Iulia+Timosenko+E+timpul+sa+punem+mana+pe+arme+si+sa+ii+ucidem+p)

Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: rontzo din 25 Martie 2014, 17:53:37
bine spus mr
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 26 Martie 2014, 12:11:23
De mai bine de 10 ani cautam insistent un potential pericol al armelor de distrugere in masa, cautam presupuse discutii periculoase in gastronomia telefonica de kebab, cautam prin Irak arme chimice, cautam prin colibele din Afganistan teroristii sinucigasi, cautam prin Coreea dementa atomica si prin Iran ceva care sa arate ca harapii nu folosesc atomul doar la producerea de energie.
  - Acum, cand pe 18 martie 2014, cel mai popular lider al politicii de la Kiev isi exprima intentia, cu subiect si predicat, in directia unui atac termo-nuclear nu se gaseste in replica decat o declaratie de sustinere a acestei intentii de aruncare a omenirii in haosul atomic :

24 .03.2014  - "preşedintele american Barack Obama a declarat că "Europa şi America sunt unite în susţinerea lor pentru guvernul ucrainean şi poporul ucrainean"

http://epochtimes-romania.com/news/obama-inainte-de-intalnirea-cu-xi-jinping-aliatii-sunt-uniti-pentru-in-sustinerea-ucrainei---214610 (http://epochtimes-romania.com/news/obama-inainte-de-intalnirea-cu-xi-jinping-aliatii-sunt-uniti-pentru-in-sustinerea-ucrainei---214610)

Traim vremuri interesante ...
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Xanadron din 26 Martie 2014, 12:56:54
Inca din 2008 (dupa tentativa esuata a declansarii WW-III in Georgia) a aparut un articol amplu si... straniu de precis-premonitoriu despre urmatoarea tentativa - in Crimeea. 8-) (nu-l gasesc acu', dar trebuie sa ma credeti.) :lol:

In rest, ramin perfect valabile cuvintele lui Goering spuse la Nurenberg (in imaginea atasata). :evil:
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: panta_rh_ei din 26 Martie 2014, 17:19:00
Adevărat, trăim vremuri cel puţin interesante.  :-D
O fi sau n-o fi aşa? NATO solicită  ajutorul Rusiei într-o acţiune de căutare... :?
http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_26/NATO-a-rugat-Rusia-sa-gaseasca-sistemele-Igla-disparute-in-Libia-9577/ (http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_26/NATO-a-rugat-Rusia-sa-gaseasca-sistemele-Igla-disparute-in-Libia-9577/)
Soiuz n-a reuşit andocarea din prima. O fi un sabotaj din partea cosmonautului rus sau a celui american care, trebuie să recunoaştem că s-a dovedit a fi cel mai curajos american din moment ce are curajul să rămână pe SSI c-un rus şi-un japonez  :-D
Sau poate meciul ăsta NATO/UE- Rusia se joacă în spaţiu arbitrat de japonezul comandant. :-D
http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_26/Nava-Soiuz-va-zbura-la-SSI-pe-o-traiectorie-noua-3104/ (http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_26/Nava-Soiuz-va-zbura-la-SSI-pe-o-traiectorie-noua-3104/)

http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_08/Un-cosmonaut-rus-va-preda-conducerea-SSI-unui-astronaut-japonez-0391/ (http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_08/Un-cosmonaut-rus-va-preda-conducerea-SSI-unui-astronaut-japonez-0391/)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: terraflorin din 29 Martie 2014, 13:01:34
Citat din: Xanadron din  26 Martie 2014, 12:56:54
Inca din 2008 (dupa tentativa esuata a declansarii WW-III in Georgia) a aparut un articol amplu si... straniu de precis-premonitoriu despre urmatoarea tentativa - in Crimeea. 8-) (nu-l gasesc acu', dar trebuie sa ma credeti.) :lol:

In rest, ramin perfect valabile cuvintele lui Goering spuse la Nurenberg (in imaginea atasata). :evil:

Te referi la articolul prezentat şi de Lovendal? Ceva în rusă sau ucr... Dacă e vorba de un articol online ele f. uşor pot fi falsificate. Ar fi ideal o scanare a unui ziar din 2008 cu  acest subiect. Care poate fi şi acesta tot fals... sau mai ştii la nimereală!


Despre Iulia Timoșenko: " -  Trebuie sa folosim armele nucleare ca sa-i ucidem pe toti". MANIPULARE? Nu mi-e clar dacă chiar ea a spus aşa ceva... la fel ca şi informaţiile vehiculate despre Asasinarea arhiducelui Franz Ferdinand. MANIPULARE? Cel mai probabil că DA!
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial? Ete scartz. :-)
Scris de: Xanadron din 29 Martie 2014, 13:23:18
1. Nu citesc aberatiile de pe Lovendal. :-D
Era vorba de un articol amplu din toamna lui 2008 (dupa deranju' georgian), f. echilibrat scris si extrem de bine documentat (in lb. rusa) - al carui link mi-e oricum lene sa-l mai caut.

2. Iulia Timosenko-i si ea un caz clasic de infestare arhontica grava :evil: - parerea mea, evident.
Afirmatiile ei (telefonice) sint oricum probate ca fiind 100% reale, dar io zic ca nici n-ar fi fost nevoie de ele ca sa aflam despre oarece pete-n plus de pe hard-disku' ei (portocaliu, normal) iremediabil virusat. :lol:

3. Sa nu fiu insa gresit inteles - nu-i absolut nicio diferentza intre ea si Ianukovici de ex. Sau Putin. Si zic asta nu doar apropo de grosimea conturilor tuturor politrucilor importanti, ascunse sau nu in tzari/insule mai calde.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 05 Septembrie 2014, 09:55:13
Citat din: mr din  25 Martie 2014, 13:58:47


Mai ales, a noua viziune din Profetiile de la Celestine, vorbeste exact de puterea de patrundere a grupurilor care gandesc pe aceeasi frecventa si care-si pun la comun, de buna voie si pentru acelasi tel, resursele energetico-mentale.

Cred ca al treilea razboi mondial este in desfasurare si are ca scop prim indepartarea oamenilor de aceasta stiinta-credinta si fragmentarea/separarea mintilor la nivele aberante, prin rutinare si manipulare, pentru a evita gandirea la unison, indiferent de scopul care l-ar avea aceasta coagulare naturala a maselor.
Sunt sigur ca ei, cei din umbra, folosesc aceste principii. Doar in scopul lor, binenteles!

- Un clip care sustine cele scrise mai sus si face legatura intre "profetiile de la Celestine" si situatia reala prin care trecem azi ( a 3-a si a 4- viziune despre energie si"motivatia conflictului") :

http://www.youtube.com/watch?v=u_k5yFDwAc4#t=270 (http://www.youtube.com/watch?v=u_k5yFDwAc4#t=270)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: tractorbeam din 05 Septembrie 2014, 11:07:51
Acum cativa ani, intr-un cadru privat, ii impartaseam unei colege de pe forum temerile mele referitoare la un conflict armat de dimensiuni apocaliptice care ne va inghiti si pe noi, colega incerca sa ma linisteasca explicandu-mi ca viziunea mea e posibil sa nu fie legata de arealul nostru deoarece, eu "mi-am aruncat privirea" inainte fara adresa.
Asta era undeva prin 2008-2009. Sunt tare curios ce parere are colega, se stie ea care, remember raw-vegan restaurant and little girl with tenis raquet :roll:, cert este ca am fost prada unei grave depresii dupa aceasta viziune, deoarece am simtit ca este vorba despre zona noastra si sentimentul asta il am si azi, l-am avut si atunci.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: equilibrum din 05 Septembrie 2014, 16:08:28
Citat din: tractorbeam din  05 Septembrie 2014, 11:07:51
cert este ca am fost prada unei grave depresii dupa aceasta viziune, deoarece am simtit ca este vorba despre zona noastra si sentimentul asta il am si azi, l-am avut si atunci.

Viziunile astea negre, exploziv de negre, nu cred ca au legatura cu realitatea sau cu viitorul, ele sunt produsul mintilor bolnave la care ai acces din greseala sau daca preferi varianta mai sf e accesul pe care il ai, involuntar, la informatiile radiate de arhonti sau ce entitati malefice doresti sa fie :) ... ori radierile psihotronice, na alege tu...

Traind in stresul unei iminente apocalipse nu mai ai putere creatoare, apar depresiile si anxietatile, ramai apatic la schimbarile din societate (politica, economie, familie)... crezi ca te ajuta sau te incurca o asemenea perspectiva a viitorului? Sa o luam de buna. Ai vazut un potential viitor, una din alternative. Daca traiesti cu spectrul acestei alternative, ai sanse sa ajuti la provocarea producerii acestor evenimente.

E ok sa ramai informat, dar e in puterea ta sa spui in urma citirii stirilor ca nu exista interes intr-un razboi major, sa crezi ca butonul rosu nu e accesibil oricarei maimute umane. Eu am scris din  martie pe blogul meu ca nu o sa fie nici un rezbel. Si raman la parerea mea: jocurile sunt facute intre toate partile implicate, singurii ramasi in afara jocului suntem noi, bulgarii si restul amaratillor, buni de prostit si de muls (sa nu ignoram bogatiile subsolului, ca pe cele de la suprafata nu le mai avem).

Sa speram ca viitorul o sa ma faca profet :P
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 06 Septembrie 2014, 08:46:49
 :-D :-D :-D :evil:

Tocmai i-i spus lui @tractor... ca e influentabil, lbil, supus mnipulrilor negre - avand in vedere experienta si pregtirealui in domeniu'... e exact  ceea ce avea nevoie ca sa producamai multe randuri in RUFOn. Sa confunzi o parere personala rezultata din analiza pertinenta a  situatiei cu o ... viziune "neagra" indusa din afara ...

PS. Si eu am aceiasi parere, aceiasi senzatie - ca la noi, aici, "se pregateste ceva rau". Oi fi mers pe aceleasi carari si am fost manipulat identic si ireversibil.  :evil:
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Arhanghelul din 06 Septembrie 2014, 09:32:52
Citat din: Ganditorul din  06 Septembrie 2014, 08:46:49
PS. Si eu am aceiasi parere, aceiasi senzatie - ca la noi, aici, "se pregateste ceva rau". Oi fi mers pe aceleasi carari si am fost manipulat identic si ireversibil.  :evil:

Deja sunt facute coliva cu nisip ...  si pregatirile de  inmormantarea  ... oare este un deja vu ... Doamne fereste ...

Ne-am bagat singuri ??? (cu ajutor alogen) morbul in casa (Gradina Maicii) ...

(http://hermanvlad.files.wordpress.com/2011/07/gradina-maicii-domnului-din-biserica-romaneasca-din-ierusalim-romania-mare-eminescu.jpg)(http://www.altphel.ro/wp-content/uploads/2011/11/coperta-327.doc.jpg) (http://www.rufon.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=3829.0;attach=20768;image)

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3829.msg90832.html#msg90832 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3829.msg90832.html#msg90832)

___________________________________________________________
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/hasta-la-vista-baby-nu-la-revedere-draga-replicile-din-filme-nu-vor-fi-dublate.html (http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/hasta-la-vista-baby-nu-la-revedere-draga-replicile-din-filme-nu-vor-fi-dublate.html)
http://www.poezie.ro/index.php/poetry/14032979/hai_la_groapa_cu_furnici (http://www.poezie.ro/index.php/poetry/14032979/hai_la_groapa_cu_furnici)
http://hermanvlad.wordpress.com/2011/07/01/gradina-maicii-domnului-din-biserica-romaneasca-din-ierusalim/ (http://hermanvlad.wordpress.com/2011/07/01/gradina-maicii-domnului-din-biserica-romaneasca-din-ierusalim/)

Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: fiulploii din 06 Septembrie 2014, 14:15:49
Citat din: Ganditorul din  06 Septembrie 2014, 08:46:49
:-D :-D :-D :evil:

Tocmai i-i spus lui @tractor... ca e influentabil, lbil, supus mnipulrilor negre - avand in vedere experienta si pregtirealui in domeniu'... e exact  ceea ce avea nevoie ca sa producamai multe randuri in RUFOn. Sa confunzi o parere personala rezultata din analiza pertinenta a  situatiei cu o ... viziune "neagra" indusa din afara ...

PS. Si eu am aceiasi parere, aceiasi senzatie - ca la noi, aici, "se pregateste ceva rau". Oi fi mers pe aceleasi carari si am fost manipulat identic si ireversibil.  :evil:

  Pai tocmai asta e , @Ganditorul   :-D . @equilibrum mi-a luat-o inainte cu postarea. In plus si parerea ta cu viziunea pe care ai avut amabilitatea sa o impartasesti adaugata la postari mai vechi ale altor colegi plus viziuni-flashuri personale ma indreptatesc sa spun la fel ca @equilibrum ca e foarte probabil sa existe chestii induse in zona. In zona Romaniei.

  Si asta se simte mai ales daca stai in alta tara si te intorci in Romania. E o chestie destul de palpabila insa fara dovezi stiintifice , sic ! :lol:

  O dovada in plus si pe deasupra obiectiva este avalansa de stiri bombastico-apocaliptice ce sunt colportate cu frenezie masochista in Romania . Asta se cauta domnule si asta face profit.  :evil:
  Dar sa nu discutam excluzand pe @tractorbeam . as vrea sa te intreb daca nu ti se pare ciudata faza descrisa de tine si de ce , indiferent de raspuns  :-D
  Multumesc anticipat.
 
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Urban din 06 Septembrie 2014, 15:27:04
Romanii sunt o natie atipica, din toate punctele de vedere.
Indraznesc sa afirm ca si in cazul unui razboi, apocalipse, invazii extraterestre, etc., romanii vor intampina evenimentul cu mititei si bere.
Ni se rupe pixu' de Ucraina, NATO, decesul lui Catarama, alegeri prezidentiale, Tonta, Base, Nutzi si altii.
Razboaiele trec, urgiile la fel, extraterestrii vin si se duc, romanul e inca aici de mii de ani si asta probabil ca se datoreaza si indiferentei cu care trateaza totul.
Sau nu...?
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: SLEAH19 din 06 Septembrie 2014, 19:14:48
Citat din: Urban din  06 Septembrie 2014, 15:27:04
Ni se rupe pixu' de ... decesul lui Catarama :? !!

   Adevărat că la mulţi li s-a fracturat stiloul la vestea decesului lui Patriciu, mai ales că zice-se că nu-i chiar atât de mort, ci văzând că varanii au fost duşi în rezervaţie a simţit că el ar fi următorul şi a plecat să facă de fapt operaţie de schimbare de sex iar în copârşeu era o statuie de la muzeul figurilor de ceară al Forbes.
                                                                                                                       
                                                                                                                        Ai vreo premoniţie pentru nea Viorel?


Sunt departe şi cu timp limitat aşa că recurg la sistemul: Cine a zis?

Din punct de vedere politic, viforniţa din spaţiul în care s-a desfăşurat istoric poporul român ne arată că suntem unul din marile popoare ale Europei.

Ce face poporul român e mai puţin important decât faptul că el este pe lume.

Sunt român şi ca român mă socot buricul pămîntului. Că dacă n-aş fi român, n-aş fi nimic.

Nu pot extrapola substanţa spiritului meu la alt neam.

Sunt român prin vocaţie. Tot ce gândesc devine românesc.

Dacă există o ştiinţă a naţiunii, eu sunt de meserie român.

Naţionalismul poate fi practicat şi cuviincios. Nimeni nu poate interzice unui popor să-şi trăiască tradiţia şi istoria cu gloriile şi înfrângerile ei.
Naţiunea e punctul terminus al evoluţiei universale. Când dispar popoarele, intrăm în Turnul Babilonului.



Robert M. Hutchins - Universitatea din Chicago - "...a ne dedica eforturile educaţionale copiilor între şase şi douăzeci şi unu de ani pare zadarnic, lumea s-ar putea să nu dureze atât de mult. ar trebui începută educaţia adulţilor.

Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Urban din 06 Septembrie 2014, 21:06:16
Erata...Patriciu.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: StarDust din 06 Septembrie 2014, 21:17:35
Oare nu se discuta aici despre ipoteticul (inca) al treilea razboi mondial??? Am impresia ca se cam deviaza de la subiect...
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: fiulploii din 06 Septembrie 2014, 22:37:22
Hai sa ma inscriu si eu in trendul apocaliptic  :lol: si sa zic :
    Pai daca al treilea razbelu incepe din Ro sa ne facem ca ploua si sa discutam despre biroul lu' tanti Merkela ?  :evil:

Ar trebui specificat ca e vorba de al treilea razboi mondial pe stil clasic adica cu declaratii, cu bombardele, cu victime si distrugeri, etc.
Si asa, cu mici si cu bere , s-ar putea sa atarnam opinca pe krem_lin_ul lu' tatuca si sa ne uitam la protv beijingu  :evil: in timp ce ne tragem sufletul filozofand despre cararile vietii de pe Terra.

   Ideea de baza e ca se coace de o mica apocalipsa prin metode diferite iar romanii au gasit in mod nativ contracararea odioaselor manipulari psihotronice prin gratar, bere si mici , oriunde, oricand. Mai in gluma mai in serios.

   Parerea mea. Asa ca nu imi mai fac griji de supravietuirea poporului roman chiar de tara ii cumparata de unii sau de altii. La noi , si aurul se regenereaza  :wink:
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Arhanghelul din 07 Septembrie 2014, 10:53:45
Мобильный крематорий ИН-50.1К (http://www.youtube.com/watch?v=D6L0jiMloO8#ws)

Crematoriul mobil ... de front ...  :evil:

Omul gospodar isi face vara sanie si iarna carD .
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: abyss din 07 Septembrie 2014, 18:22:45
Citat din: StarDust din  06 Septembrie 2014, 21:17:35
Oare nu se discuta aici despre ipoteticul (inca) al treilea razboi mondial??? Am impresia ca se cam deviaza de la subiect...

Eu văd doar campanie politica cu iz de sulf. Stau și mă gândesc. ..ca sa ajungi și pe rufon sa faci așa ceva e treaba plătită si/ori nesimțire vizavi de colegii cu alte opinii în plan personal, plus ca aici avem o anumita tematica, în care pe cât posibil ne ferim de religie, politica activa etcetera.

Dacă mai continuați fie și subtil se va deschide iar cărțulia regulamentului.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Urban din 07 Septembrie 2014, 23:31:53
Daca la mine se face trimitere imi fac mea culpa.
Am vrut sa subliniez ceea ce colegul Fiul Ploii deja a punctat si anume... romanul va supravietui chiar si dupa "apocalipsa"...garantat.
In al doilea rand, al treilea razboi mondial a inceput demult, chiar daca nu cad bombe in Romania, in momentul de fata se deruleaza peste 10 conflicte armate pe glob dintre care 2-3 cam serioase, asta o data...apoi in al doilea rand, pe fond, al treilea razboi mondial este in primul rand economic si informatic.
De vazut cum vor gestiona si criza cu Ebola si asa mai departe, am zis de cativa ani buni ca singura modalitate prin care poti sa scapi de vreo 2-3 miliarde ar fi cu un virus... momentan Ebola isi face treaba...dar nu este suficient de puternic.
Urmeaza sa apara un virus interesant cat de curand.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: abyss din 08 Septembrie 2014, 04:18:39
Fac trimitere la noi toți. Politica și religioșieniile intr-o secunda desfac prietenii de o viață, omoară oameni etcetera.

În loc sa vedem ca ne.am împuținat și fără bombe sau ebola căutăm dușmani în direcția greșită. De 20 și mai bine de ani suntem controlați prin haos, ținuți în deruta, înspăimântați ca pierdem ori putem pierde în orice clipa ceva... și chiar pierdem. Grecii de pilda sunt iar la pământ, arunca fructe și legume la groapa de gunoi fiindcă nu le mai exporta la ruși.  Toți tremura de frica războiului și înghit mizerii băgate parsiv pe gat.
  Dacă exista toate tehnologiile ... de ce mai suportam atâta mizerie, teama și lipsa de sinceritate fata de noi înșine? Nu voi înțelege niciodată. De ce sa zici jos cutare sau sus cutare când poți întreba pe cei trimiși la administrarea tarii ce fac de nu pun în practica atâtea invenții formidabile? Cine nu îi lasă?  Cine ne oprește sa îi întrebăm?
  Al treilea razboi mondial trebuie dus de fiecare fata de el însuși, fata de ipocrizia care zace adânc în noi toți.
Părerea mea, cu scuze pentru sinceritatea manifestată.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 08 Septembrie 2014, 14:49:39
Suntem la subiectul "al treilea razboi mondial" si, teoretic, n-ar trebui sa vb de politica si ...Romania.

Intrebare : azi, acum, un subiect il exclude pe celallat ? daca DA atunci ...sa tacem .
Nici eu nu suport discutiile patetice, partizane politic sau de prozelitism religios.
Dar sa nu uitam ca in mai putin de 365 de zile am trecut de la viziunea unei cooperari bi-continentale (Uniunea Euro-Asiatica) la o ciomageala  tri-continentala (Europa-Asia-America + colateralele BRIC  - ciomageala, momentan, predominant economica).
Iar daca ne pastram calmul si analizam la rece, e chiar recomandat sa discutam despre asta din moment ce Romania se afla la granita acestui conflict - care de departe are cel mai mare potential distructiv dintre cele enumerate pana acum, conflict care prin prostia politrucilor nostrii (...si ai altora) poate deveni o realitate (mondiala) violenta. 
Dupa izbugnirea unei astfel de posibile ipoteze degeaba o sa regretam ca n-am discutat - am fost o masa de manevra tacuta pe timp de pace - vom fi tot o masa de manevra tacuta si pe timp de razboi.

- Sa nu uitam cat de repede s-a tranformat un eveniment/conflict cu aplicatii politienesti ( manifestatia de la Kiev ) intr-un conflict cu aplicatii militare. Sa ne gandim de 2 ori inainte de a ne face ca nu vedem ce se intampla in jurul nostru visand ca "totul va incepe din alta parte", ca cei care vor razboiul cu orice pret vor ocoli "varianta Romania" pt ca noi nu ne dorim sa discutam despre asta.
Exista argumente vizibile, solide, publice, ca aici, in Romanica, se pregateste  acel "ceva" violent, "scanteia" de la care pornesc toate celelalte.
- Exista si argumentatia ca discutiile pe forumuri pot amorsa conflicte, pot genera centrii potentiali de violenta. Adevarat (la arabi sau in alte culturi mai exaltate (fanatic-religios) si autosuficiente), imi place sa cred ca nu-i valabil la romani .
Dar exista si contra-argumentatia ca acolo unde dispar discutiile incepe conflictul si ca stingerea unui conflict amorsat in "spatele cortinei" se poate face cel mai eficient  prin discutii "la rece" in societate. Parerea mea

Titlu: Re: Al treilea razboi mondial ...tacand zgomotos :)
Scris de: fiulploii din 08 Septembrie 2014, 16:23:42
@Ganditorul
  Ai si nu ai dreptate  :-D  si e doar parerea mea.
  Ai dreptate daca crezi ca hotararile se ai iau la nivel de tara sau de grup de tari. Ai dreptate daca inca mai crezi ca conducatorii politici nu ar fi aserviti unor scopuri mai mult sau mai putin esoterice. Si cei ce sunt si cei ce vor veni..programati.
  Din istoria ultimelor decenii se pare ca ipoteza de mai sus nu e valabila deci, nu ai dreptate.  :lol:

Al treilea raboi mondial pe stil clasic nu va incepe ...cel putin anul asta E an de alegeri  :evil:
Zona de aici nu e rupta de restul lumii- iarasi parerea mea - si functie de miscarile globale s-ar putea trage niste concluzii.
Zic si eu ..
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: StarDust din 08 Septembrie 2014, 16:29:44
Citat din: Ganditorul din  08 Septembrie 2014, 14:49:39

Suntem la subiectul "al treilea razboi mondial" si, teoretic, n-ar trebui sa vb de politica si ...Romania.

Intrebare : azi, acum, un subiect il exclude pe celallat ? daca DA atunci ...sa tacem .
...

[off-topic, nu raspundeti] :) ]
Nu se exclud deloc, dar se poate discuta la modul general, dat fiind faptul ca pentru situatia de acum nu e vinovata doar o anumita persoana sau un anumit partid. Asa ca, merg discutiile la nivel mai "macro" fara nici o problema.
Exprimarea aici a unor nume de politicieni sau partide, nu duce decat inevitabile inflamari ale subiectului, care degenereaza in aspecte nedorite.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: abyss din 08 Septembrie 2014, 16:55:34
Subiectul Ucraina e unul speculat în interese pur politice și de campanie electorala al unuia dintre actualii poli politici. Acest subiect cu mare priza este colacul de salvare al unor marionete rusești dovedite cu acte, contracte și privilegii.
  Prin urmare expresii ca " politrucii nostri" sau folosirea voita a denigrarii la adresa întregii clase politice romanesti ne face rău tuturor.
   Faceți pe Facebook sau unde aveti placerea ce campanie doriți domnilor, aici nu în mod public... sau doar în privat dacă va doriți cu insistență.
  Dar dacă va doriți cu adevărat propuneți introducerea unei secțiuni intitulate Politica unde va puteți manifesta constructiv ideile în mod deschis.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 08 Septembrie 2014, 18:01:12
Citat din: abyss din  08 Septembrie 2014, 16:55:34

  Prin urmare expresii ca " politrucii nostri" sau folosirea voita a denigrarii la adresa întregii clase politice romanesti ne face rău tuturor.
 

Citat din: StarDust din  08 Septembrie 2014, 16:29:44
[off-topic, nu raspundeti] :) ]

Asa ca, merg discutiile la nivel mai "macro" fara nici o problema.



- Cum nu se poate discuta la general, "macro",  si in acelasi timp sa nu folosesti  " politrucii nostri" ci sa punctezi strict pe "marionete rusești dovedite cu acte, contracte și privilegii" - concluzia e una singura - NU SE DISCUTA SUBIECTUL TOPICULUI cu legaturi  sau argumente care sa includa Romania si viata socio-politica din Romania. 
Bine ar fi ca si altii sa suspende existenta Romaniei in planul geopolitic in care se dezvolta acest vector de violenta  si sa considere - ca si noi - ca Romania e pe Luna.

Dar "Administratorul nostru - Stapanul nostru" si dorinta lui e lege.
Cu atat mai mult cu cat sunt perfect de acord cu @fiulploii care spune ca discutiile noastre ar avea sanse minime sa schimbe ceva. Voiam doar sa am linistea sufleteasca ca am incercat aceasta sansa infima, ca am incercat sa schimb ceva punand cateva argumente publice in alta ordine decat cea prezentata mediatic, ca am crezut pentru o clipa ca devierea "bulgarului de zapada" ce a inceput sa se rostogoleasca poate salva zona noastra de la "avalansa". Se pare ca e mai bine sa privesti "inevitabilul irational" impasibil... si sa-ti gasesti de unul singur un adapost in calea zapezii.
Chiar ma gandesc sa-mi cer scuze ca am incercat sa "denigrez" clasa politica romaneasca care nu e unitara "pe interese particulare" ci are vectori puternici ai interesului national ce nu trebuie jigniti gratuit .  :evil:

- Trebuie sa recunosc insa ca exista acei oameni politici si de stat care apara cu eforturi imense interesul romanesc - dar ei nu sunt "clasa politica" si nu la ei m-am referit cand am spus "politrucii nostrii". Imi cer scuze pt confuzia creeata fara voia mea - consider discutia inchisa pt  moment si ma declar spactator apla'u-dacic al circului mediatic ce va urma (circ mediatic care va creea curete de opinie atat in spatiul virtual cat si in spatiul ... stradal) .


P.S. Sa nu uitam ca suntem pe RUFOn si ca discutia despre dezvoltarea unui vector de violenta cu valori mondiale din aceasta zona a noastra se invarte de fapt in jurul actiunii "omuletilor verzi" (indiferent cat de pamanteni par acestia)   :-( :-( :-(

adevarul.ro/international/europa/omuletii-verzi-strategia-putin-destabilizarea-nato-1_53be88260d133766a84d620a/index.html (http://adevarul.ro/international/europa/omuletii-verzi-strategia-putin-destabilizarea-nato-1_53be88260d133766a84d620a/index.html)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: abyss din 08 Septembrie 2014, 20:02:49
   :-D  Sunt de acord cu tine ca sunt asemeni noua amândurora, persoane dornice sa se exprime politic pro sau contra, constructiv sau distructiv... din diverse motive fie ele pentru sprijinirea unor interese straine in mod inconstient ori constient cat si parerile opuse lor. Eu nu am probleme si te sustin in a se crea o platforma sau cadru care sa gazduiasca asemenea discutii pentru cei doritori.
   Propuneti administratorului @Alx infiintarea unei sectiuni speciale (eu sunt doar un simplu cetatean fara putere executiva) in care sa putem face bai de ''sulf'' la cure :martiansmile:
... fara macro sau micro ci pe fata si la vedere...barbateste!
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Arhanghelul din 11 Septembrie 2014, 01:17:31
http://www.hotnews.ro/stiri-international-18077669-vladimir-putin-occidentalii-folosit-criza-din-ucraina-pentru-resuscita-nato.htm (http://www.hotnews.ro/stiri-international-18077669-vladimir-putin-occidentalii-folosit-criza-din-ucraina-pentru-resuscita-nato.htm)        (http://www.curierulnational.ro/poze-cnr/222196maxim.jpg)


Citat din: Ganditorul din  08 Septembrie 2014, 18:01:12
P.S. Sa nu uitam ca suntem pe RUFOn si ca discutia despre dezvoltarea unui vector de violenta cu valori mondiale din aceasta zona a noastra se invarte de fapt in jurul actiunii "omuletilor verzi" (indiferent cat de pamanteni par acestia)   :-( :-( :-(

adevarul.ro/international/europa/omuletii-verzi-strategia-putin-destabilizarea-nato-1_53be88260d133766a84d620a/index.html (http://adevarul.ro/international/europa/omuletii-verzi-strategia-putin-destabilizarea-nato-1_53be88260d133766a84d620a/index.html)

Ai spus omuleti verzi ...  :-) :-) :-)

(https://ekultural.files.wordpress.com/2011/09/hitler-poza-color-3.jpg) (http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201109/full/arf_42776100.jpg)(http://film-english.com/wp-content/uploads/2011/03/The-Great-Dictator-large1.jpg)

_________________________________________________________________________________________________

https://www.youtube.com/watch?v=5FpzR_P3Fho (https://www.youtube.com/watch?v=5FpzR_P3Fho)

P.S.                    " Raman clovn si nimic mai mult.
                 Asta ma face sa fiu mult superior unui politician"

                                                                                                                                                      Charlie Chaplin.

Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 12 Septembrie 2014, 01:51:26
Sa aranjam puzzle-ul mediatic altfel  :

1. de ceva timp (ani buni, chiar zeci de ani) exista un puternic curent international antiromanesc - completat cu manifestarile xenofobe antiromanesti din ultimul timp ( 2008-20010... reactualizate acum in pragul alegerilor europarlamentare si prezidentiale )
2. Totul s-a bazat pe confuzia indusa voit, rrom-roman. In timpul asta in Anglia (cea mai inraita societate antiromanesca ) se produc germenii "statului islamic" care decapiteaza jurnalisti in direct si face promisiuni prin fundatii "feministe" infiintate in regat ca "toate femeile care nu vor respecta regulile islamice vor plati scump "- ca sa nu uitam de masacrul de acum cateva luni din Anglia in care un cetatean englez era macelarit pe strada sub privirile politistilor, care intr-un final si-au infrant timiditatea si au tras.

Este primul dezacord intre cauza si efect pe care-l subiniez = pt ca intre manifestarile antisociale ce implica ciordeala, jmangleala, cersetoria, hotia, mizeria, vagabondajul si alte cateva zeci de articole din codul penal (partea "moale" a infractiunilor, practicate de tigani  - nu de romani ) si initierea unui "stat islamic " cu actiuni ce implica germenii unui razboi/terorism sangeros, e o mare diferenta . Nu pot sa cred ca e o coincidenta, ca societatea engleza, serviciile secrete si anturajul din jurul HMQ nu au facut aceasta diferenta . Si atunci de ce "rromanii" (!!!) sunt inamicul public nr 1 in Anglia si marile actiuni socio-politice ii vizeaza pe romani si Romania ? De ce aceasta "satanizare" fortata pentru un stat banal aflat la granita UE ?

Am exemplificat intentionat cu Anglia pentru ca desi azi tipa ca din gura de sarpe impotriva rromilor/tiganilor si a lipsei capacitatii lor de "integrare" in societate Anglia este unul din statele care au generat, cu multi ani in urma, aceasta situatie prin organizarea primului congres al RROMILOR (1973) - unde s-a pus pentru prima data baza teoriei "pastrarii traditiilor", unde s-au aprobat steagul si imnul tiganesc, unde s-a pus pt prima data problema unei "tari a tiganilor"  etc etc.
- Primul stat care a aprobat o perioada teoria "pastrarii traditiilor" si a neintegrarii tiganilor in societate si in regulile sociale de bun simt a fost Franta (1964-1965) ... dar s-au invatat minte cand au vazut ce au facut "minoritatile" si au interzis formarea tiganilor ca etnie separata si distincta de societatea franceza, si de regulile ei de existenta. ( vb de o perioada in care "integrarea in societate" era litera de lege )

- Azi Franta, alaturi de Anglia, sunt cele mai vocale/virulente tari pe aceasta tema ... desi ar trebui sa recunoasca ca situatia de azi le apartine - pt ca au generat-o si sustinut-o. (evident si astea sunt tot ...coincidente)

3. In timp ce in Parlamentul European intra puternic partidul UKIP, cu Nigel Farage ce are un discurs "profund" = "Nu vreau să am vecini români", Casa Regala a Angliei, prin Printul Charles, cumpara terenuri si imobile in Maramures (spre granita cu Ucraina )si in Covasna la granita Transilvaniei cu ...Romania. Nu-l putem acuza pe Printul Charles ca nu are acces la informatii si ca nu stie ca se "invecineaza" astfel cu romanii, impotriva valului de antipatie romaneasca promovata de UNKIP ( care are un procent confortabil de voturi - deci nu instiga antiromanesc chiar in van si fara sustinere populara ). De retinut insa ca-si cumpara proprietati in interiorul arcului carpatic - aia cu "imi place la Sulina" - e o poveste, o perdea de fum. Tot coincidenta probabil .
- Si atunci punem considera discursul  UKIP-  Nigel Farage antiromanesc sau ... antiregalist ?(isi (i se...) permite (lui)  Nigel Farage sa se cocoatze in Parlamentu Europen pe un discurs antiregalist, si de pe aceasta pozitie sa reprezinte Regatul Unit ? - sau e vb de altceva)

Aparentele insala , eu l-as incadra altfel ...
4. In timpul asta Scotia cere "autodeterminarea", "autonomia" si "independenta" ...
5. Tot acum cere "autodeterminarea", "autonomia" si "independenta" .... Tinutul Secuiesc.
Aici as incadra discursul si tandemul Printul Charles - Nigel Farage pt ca Romania este prinsa "la mijloc" printr-un joc diplomatic elegant :

- daca nu pune in discutie "independenta" Tinutului Secuiesc (inclusiv posibilitatea unui referendum) jigneste prezenta Printului Charles in zona (transilavana) si da apa la moara discursului lui Nigel Farage care ne socoteste niste salbatici. El, Printul Charles, si Regatul Unit au avut "curajul" unui referendum de "autonomie" - cum sa nu avem si noi acest curaj al "practicii democratice" ?
-  daca da curs cererii de independenta a Tinutului Secuiesc - asa cum dau englezii cererii Scotiei - s-ar putea, adica mai mult ca sigur, rezultatul va fi altul. Scotia nu se va desprinde in veci de Regatul Unit. E un joc de culise subtil. Daca ar fi cerut independenta Irlanda - atunci DA, unitatea Regatului Unit arfi fost in pericol. Dar Scotia ... :evil:  Pai la cat de zgarciti sunt numai cheltuielile pentru o noua moneda ar fi de ajuns sa dea un vot negativ de masa. Evident glumesc - dar sunt 100 de motive pentru care Scotia nu va pleca din Regatul Unit.

Cam asta e puzzle-ul extern - in linii foarte mari -argumente sunt destule, si pro, si contra continuarii ideii si rationamentului care include si ceea ce s-a amintit intr-o postaremai sus :

EBOLA se extinde si risca sa iasa de sub control ... in timp ce

In tara :

6. In mijlocul Romaniei este parasutat , la mare departare de oricare alt focar de infectie,  un tantar strategic care lanseaza "boala limbii albastre" in judetul Buzau ...si apoi in alte 9 judete, prin contaminare "din-aproape-in-aproape".
INTREBARE : Lovitura economica la adresa agriculturii ( si a contractelor de export in China si lumea araba) sau testarea reactiei autoritatilor romanesti la o eventuala epidemie "parasutata" in zona ca si tantarul care a declansat boala "Bluetongue" ?
- Daca e vb de a doua varianta e jale - pentru ca autoritatile romanesti au peferat - ca si in alte cazuri ( gripa aviara, porcina ...) - sa plateasca despagubiri pentru animalele si afacerile sacrificate decat sa previna extinderea, sa ridice drk in aer tot ce au in dotare (avioane, planoare, moto-deltaplane etc) si sa imprastie substante care distrug cuiburile de tantari si sa stopeze astfel raspandirea bolii "Bluetongue" .
- In cazul absurd si irational cand asta e doar o testare a reactiei locale in cazul initierii artificiale a unui focar EBOLA in Europa, aproape de o zona de conflict militar (Ucraina), situatia e mai mult decat dramatica. Pentru oameni nu se pot interzice "targurile" si nici nu se pot da despagubiri - ca la animale - in cazul in care astepti ca boala sa treaca "de la sine", la iarna,  fara implicare directa si responsabilizarea factorilor de decizie.


7. Alta ingrijorare vine din faptul ca 2 dintre candidatii (importanti si cu priza la mase ) la Presedentie si-au anuntat (mascat) iesireadin cursa prezidentiala :
Dl Victor Ponta prin declaratia : regimul Basescu = regimul nazist
Dl Tariceanu prin propunerea de suspendare a 3-a oara a actualului Presedinte (nu mai reiau situatiile aberante rezultate din acest fapt - ele se cunosc)

Intrebare : Ce se prefigureaza atat de grav in viata Romaniei incat cei doi candidati la presedentie au facut pasul inapoi prin actiuni de genul " Romani, nu ma alegeti - uite ce gafe sunt in stare sa fac ". De ce le e frica ? Ce anume i-a inspaimantat acum, dupa incheierea summitului nato, din moment ce au reactionat atat de promt si vizibil contra intereselor lor de prezidentiabili ?
- Ar fi absurd sa credem ca cei 2 candidati la Presedentia Romaniei ar fi niste naivi care nu stiu ce fac si ca "le-a scapat porumbelul". Nu, este o actiune clar deliberata in care au calculat exact impactul intern/extern si scaderea de popularitate rezultata, scadere de care au nevoie pentru a iesi din joc, din cursa electorala ( ma refer aici si la scaderea populara, vizibila, cat si la cea "din carti", din culisele de care se vb mai devreme - cand se spunea ca presedintii vin cu "numire" din afara ).

8. - D-na Corina Cretu aleasa comisar european .
Jean-Claude Juncker spune astăzi că nu a fost uşor să formeze această comisie, cu propuneri din toate ţările Uniunii, 27 de comisari dintre care o treime sunt foşti premieri sau vicepremieri. Şi tot nouă sunt femei, o condiţie pusă de Parlamentul European care nu a fost uşor de îndeplinit, după cum mărturisea tot astăzi Jean Claude Juncker. Toată vara a dat telefoane cerându-le premierilor care au făcut propunerile să vină cu numele unor femei pregătite pentru un astfel de post, de comisar european.
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Jean-Claude+Juncker+Obtinerea+a+noua+posturi+de+comisar+pentru+f (http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Jean-Claude+Juncker+Obtinerea+a+noua+posturi+de+comisar+pentru+f)

9. Dupa anuntul retragerii pasive din cursa electorala a celor 2 candidati amintiti mai sus, la care se adauga retragerea candidatului "ofiter sub acoperire" (indiferent cine e acesta ), pentru cursa spre fotoliul din Cotroceni raman prea putini candidati pentru a nu remarca prezenta d-nei Elena Udrea.

- Pana la urma daca acesta e trendul international iar promovarea femeii in cele mai inalte posturi de conducere politica e solutia pentru a linisti tendintele "zeilor razboiului" ( femeile sunt in primul rand mame si au un simt al responsabilitatii vietii mult peste orgoliul masculin, ce are tendinta de a sacrifica milioane de vieti doar pentru a arata "cine e mai tare") - deci daca asta este trendul si ok-ul international de ce romanii nu s-ar plia pe aceasta idee de femeie-presedinte si ar incerca sa se p...e impotriva curentului ?

10. Sa nu uitam ca d-na Hilary Clinton se pregateste pentru fotoliul prezidential de la Casa Alba .
- Sa nu uitam ca Premierul Victor Ponta va avea drept colaborator în campania pentru alegerile prezidențiale din 2014 și un strateg american. Este vorba despre Mitch Stewart, un consultant cu o experiență bogată atât în politica internă, cât și cea internațională, fiind în prezent cel care o ajută şi pe Hillary Clinton, în demersul ei de a devenit prima femeie preşedinte al Statelor Unite.
Iar in acest caz se impune o
INTREBARE : Strategul american il va ridica pe dl Victor Ponta peste nivelul d-nei Elena Udrea sau il va cobora sub nivelul ei ... ajutand la creearea unei perioade de "matriarhat" in politica lumii, sub comanda d-nei Hilary Clinton ? Primul pas facut - cel cu asociarea regimului Basescu cu un regim nazist - l-au coborat serios din top pe prezidentiabilul nostru ( iar o revenire dupa o asemenea gafa, cel putin in plan extern, este greu de realizat daca nu imposibil ).

- Daca asta este trendul mondial in politica si femeia-Presedinte/Cancelar/Comisar European ce-si sprijina pozitia pe experienta unor politicieni de valoare pentru a "cumintzi" atatea "teatre de razboi" ce se vad la orizont, noi, romanii, ce vom alege ? Pacea obtinuta cu sacrificarea orgoliilor masculine sau vom merge pe varianta ignorarii acestei tendinte mondiale de "matriarhat", indiferent de consecintele violente, pentru salvarea orgoliului masculin ? Pentru ca e posibil ca "a fi sau a nu fi" spatiu vital pentru teatrele de razboi sa depinda acum de aceasta alegere .

Indiferent de evolutia ulterioara a cursei pentru Cotroceni, fara cei 2 candidati amintiti mai sus, se prefigureaza o singura varianta posibila, oricare ar fi castigatorul cursei electorale = Presedinte ales + Premier ... actualul Presedinte. Si ne intoarcem astfel la intrebarea de baza :
- Ce se prefigureaza atat de grav in viitorul Romaniei incat se impune ca la "carma" sa ramana un vulpoi harsit in atatea lupte politice ? Pentru ca putem spune orice despre actualul Presedinte - dar nu putem nega "vulpoiul politic care a castigat aproape toate bataliile ".

Cred ca am reusit sa pun altfel "in pagina" evenimentele importante din acest an, in ceea ce ne priveste pe noi romanii, fara sa jignesc nici o opinie politica sau ne-politica a colegilor de discutie. Evident e doar o ipoteza, un alt unghi de a privi lucrurile.

Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: equilibrum din 13 Septembrie 2014, 16:21:42
Ca o continuare a ideii de mai sus, desi M. Macovei nu are sanse reale, s-a "retras" din cursa dupa exemplul celor doi enuntati de @Ganditorul:

"Religia nu are ce cauta in scoli!"

http://www.voceatransilvaniei.ro/monica-macovei-religia-nu-ce-cauta-scoli/ (http://www.voceatransilvaniei.ro/monica-macovei-religia-nu-ce-cauta-scoli/)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Arhanghelul din 14 Septembrie 2014, 12:01:28
"Papa Francisc: Putem spune că a început al Treilea Război Mondial"

http://www.romaniatv.net/papa-francisc-putem-spune-ca-a-inceput-al-treilea-razboi-mondial_170216.html (http://www.romaniatv.net/papa-francisc-putem-spune-ca-a-inceput-al-treilea-razboi-mondial_170216.html)
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/International/Papa+Francisc+lanseaza+un+avertisment+ingrijorator (http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/International/Papa+Francisc+lanseaza+un+avertisment+ingrijorator)
http://news.yahoo.com/pope-says-worlds-many-conflicts-amount-piecemeal-world-104917232.html (http://news.yahoo.com/pope-says-worlds-many-conflicts-amount-piecemeal-world-104917232.html)
http://rt.com/news/187576-pope-francis-war-italy/ (http://rt.com/news/187576-pope-francis-war-italy/)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: DarkAngel din 14 Septembrie 2014, 16:07:10
Ceva nou :
"Mass-media din Rusia a dat publicității un raport de presă conform caruia cel puțin 12.000 de soldați chinezi înarmați până în dinți, trupe de infanterie, blindate, trupe speciale, artilerie,  au fost mutați la granița cu Rusia...."

Ceva vechi :
"Disputele și neînțelegerile la frontieră, între Rusia și China sunt însă foarte vechi și încă departe de a fi soluționate. De mai bine de 300 de ani cele două mari puteri au de tranșat neînțelegeri care de multe ori s-au soldat cu bătălii sângeroase."

Si o nunta fara lautari....deocamdata :)
"Rusia și China au stabilit totuși legături mai strânse, dezvoltate în ultima perioad de timp, prin semnarea recent a unui contract de 400 de miliarde de USD cu Gazprom pentru a furniza gaze naturale din Rusia către China, cea mai mare afacere a gazelor naturale realizate de către Moscova de la prăbușirea URSS. Lucrările la construcția conductei a început săptămâna trecută."

http://www.rbnpress.info/wp/12-000-de-soldati-chinezi-la-granita-cu-rusia/ (http://www.rbnpress.info/wp/12-000-de-soldati-chinezi-la-granita-cu-rusia/)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 30 Septembrie 2014, 12:12:59
Candva, undeva pe aici, am contrazis cativa colegi care-mi aratau ca WW3 este un demn urmas al WW2 ...cu iz nazist sub fusta europeana.

Imi cer scuze pentru "capul patrat" pe care l-am avut atunci cand mi-am contrazis colegii de forum. Nazismul PUTE in Romania si, evident, si in Europa. Articolul de mai jos - care dovedeste, cu acte, ca s-au gasit mostenitori, succesori in bunuri, "in fapte si-n simtiri" ai organizatiilor naziste din anii '40 (Deutsche Volksgruppe), e elocvent.
  "Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu  din 12 septembrie 1944 , dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe) a fost desfiinţat prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai al României."

Iata ca noi romanii lasam re-infiintarea organizatiilor naziste sa treaca "neobservata" catre cele mai inalte culmi ale administratiei nationale - desi a fost facuta cu "surle si trambite" internationale ( a se citi acordarea de distinctii si grade ale diferitelor cancelarii europene...si nu numai) .
Iata ca se va gasi si motivul (viitor) pentru care vom fi "pedepsiti" pentru campanii si comportament "nazist".
Mea culpa, dragi colegi. Pentru mai multe amanunte aveti articolul de mai jos ( si actiunile penale initiate de un istoric roman... evident fara rezultat ) :

http://www.justitiarul.ro/jaf-imobiliar-la-sibiu-retrocedari-ilegale-catre-fdgr-succesor-al-organizatiei-naziste-grupul-etnic-german-i/ (http://www.justitiarul.ro/jaf-imobiliar-la-sibiu-retrocedari-ilegale-catre-fdgr-succesor-al-organizatiei-naziste-grupul-etnic-german-i/)

Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: mariusvlad din 30 Septembrie 2014, 13:51:46
Adică... deja ne pregătim de alegeri?  Ce trece timpul...
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 07 Octombrie 2014, 09:18:32
1. Spuneam mai devreme ca :
EBOLA se extinde si risca sa iasa de sub control ... si iata :
O asistenta medicala din Spania a fost diagnosticata cu virusul Ebola
http://www.hotnews.ro/stiri-international-18251453-asistenta-medicala-din-spania-diagnosticata-virusul-ebola.htm (http://www.hotnews.ro/stiri-international-18251453-asistenta-medicala-din-spania-diagnosticata-virusul-ebola.htm)

Si nu oriunde - ci in Spania. Spania e o tara speciala ce are in istoricul ei cele mai multe victime ale unei epidemii - Gripa Spaniola din 1918 a produs 8 milioane de infectati si 300.000 de morti.
Spania nu-i Romania - unde romanul isi baga picioarele in atentionari alarmiste si trateaza "babeste" (si cu rezultate remarcabile) gripa porcina, aviara sau de alt gen -  prin tuica fiarta, palinca, mujdei de usturoi, frectii cu carmol sau sosete imbibate in otet. Spania e o tara in care panica se poate extinde rapid. Spania e o tara unde sunt mitinguri la care se impart pumni, picioare, se scuipa sau se da "borsul pe nas" - adica exact ceea ce trebuie pt raspandirea unui "virus de contact".
Daca asistenta in cauza s-a infectat cu virusul EBOLA din cauza unor costume de protectie ineficiente, a unor "protocoale medicale" ineficiente, dupa care a plecat o zi in concediu(si a avut contact cu lumea neprotejata de "costumele ineficiente"  :martiansad: ) ... atunci putem sa ne intrebam "UNDE este EBOLA acum ?"

"Acum se investighează cum a ajuns să se infecteze. Ştim că a avut acces la camera pacientului cu Ebola de două ori, o dată pentru tratament şi a doua oară după moartea acestuia. Asistenta a intrat în vacanţă a doua zi după moartea pacientului Manuel Garcia Viejo. Ca simptome a prezentat doar febră şi un pic de astenie", a spus Antonio Alemani, medic.
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Ebola+Spania+infirmiera+madrid (http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Ebola+Spania+infirmiera+madrid)

- La ce nivel de raspandire se afla din moment ce s-a estimat o data exacta a aparitiei EBOLA in Europa ? Pentru ca este o situatie predictibila ... dar greu de crezut ca nu si intentionat creeata (vb totusi de un spital specializat in virusologie, cu echipamente "occidentale" de protectie si "protocoale" drastice de izolare ...  daca vb de spitalul din Vascautii din Deal exista scuza intamplarii, a lipsei de dotare, a lipsei de profesionalism sau de "invadarea" spitalului de triburi cu fuste si sabii care au venit sa-si vada bolnavul)

(Epidemia de febră hemoragică cauzată de virusul Ebola ar putea ajunge până pe 24 octombrie în Franţa şi Marea Britanie, au declarat experţi, citaţi de cotidianul britanic The Independent, în pagina electronică.  http://www.mediafax.ro/externe/virusul-ebola-ar-putea-ajunge-in-franta-si-marea-britanie-pana-la-sfarsitul-lui-octombrie-experti-13366279 (http://www.mediafax.ro/externe/virusul-ebola-ar-putea-ajunge-in-franta-si-marea-britanie-pana-la-sfarsitul-lui-octombrie-experti-13366279) )

2. in Romania a aparut si "prima manevra civila" menita sa convinga romanul ca "gazul rusesc" nu e bun si ca trebuie sa ne castigam "independenta energetica" fata de rusi prin EXPLOATAREA GAZELOR DE SIST.

Peste 1,7 milioane de bucureşteni au rămas fără apă caldă. Lider de sindicat al RADET: Nicio şansă ca problema să fie rezolvată până luni. Oprescu: ,,E o ameninţare la siguranţa populaţiei"
http://www.bursa.ro/peste-1-7-milioane-de-bucuresteni-fara-apa-calda-din-cauza-unei-datorii-elcen-catre-distrigaz-249512&s=companii_afaceri&articol=249512.html (http://www.bursa.ro/peste-1-7-milioane-de-bucuresteni-fara-apa-calda-din-cauza-unei-datorii-elcen-catre-distrigaz-249512&s=companii_afaceri&articol=249512.html)

-  Pe ce facem pariu ca dupa o "analiza amanuntita" se va ajunge la concluzia ca nici Primaria Capitalei (omu' nostru de baza) nici RADET, ELCEN sau Distrigaz nu sunt de vina ? Toti si-au facut treaba dar fara folos pt ca RUSUL (mama lui de rus...) a scazut presiunea la gaze, taman acum in prag de iarna - si d'aia ne trebuie "independenta obtinuta cu greu" la Dallas.
INTREBARE - in acest caz, cand depindem de importul energetic de gaz rusesc cu doar 20% (eu stiam 35%) ... unde mama drk sunt cele 80 % (65%) productie interna - ca nu se vede nici la buzunar, nici in flacara aragazului, nici in apa calda ?

Harta dependenţei energetice: Cât de mult depinde Europa de gazul ruşilor - http://www.capital.ro/harta-dependentei-energetice-cat-de-mult-depinde-europa-de-gazul-rusilor-180098.html (http://www.capital.ro/harta-dependentei-energetice-cat-de-mult-depinde-europa-de-gazul-rusilor-180098.html)

- Si daca acest grad de dependenta - cel mai mic din Europa - nu ne aduce nici un avantaj, ce drk de avantaj ne va aduce desertificarea si distrugerea rezervelor de apa potabila rezultata din exploatarea gazelor de sist pe 70% din suprafata Romaniei ? Vor accepta romanii, fara sa se opuna, aplicarea "intelegerilor de la Dallas" ?
- Am spus ca vedem acum "prima manevra civila"... pentru ca in cazul in care romanii ( care au vazut "pisica" prin lipsa de apa calda) nu se lasa convinsi de necesitatea "independentei" fata de gazul rusesc si se opun desertificarii prin exploatarea gazelor de sist va fi nevoie prezenta unor trupe, cu misiune pacifista, care in caz de nevoie,  sa asigure buna desfasurare a "intelegerilor de la Dallas".
Motive sunt si vor fi - "Tinutul Secuiesc", "situatia din Ucraina", "neo-nazismul" (Iohanezian  :evil:), manifestarile sovine de arestare abuziva a clanurilor tiganesti", panica EBOLA etc etc.
Si atunci ne intoarcem la intrebarea din postarile de mai sus : - Ce se prefigureaza atat de grav in viitorul Romaniei incat se impune ca la "carma" sa ramana un vulpoi batran, harsit in atatea lupte politice ? Sa bata itzele WW3 si pe la usa noastra ?
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Cristian 1 din 07 Octombrie 2014, 11:06:27
Citat din: mariusvlad din  30 Septembrie 2014, 13:51:46
Adică... deja ne pregătim de alegeri?  Ce trece timpul...
NU,ne pregatim de urmatorul cincinal!!!Trece timpul si din pacate,imbatranim si noi!
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Arhanghelul din 22 Octombrie 2014, 17:53:54
Cautand pe RufoN o postare personala mai veche (imi pare rau ca n-am deschis un topic special Ucraina ... dar poate va aparea in viitor) ... n-am reusit s-o gasesc ... poate imi joaca feste memoria ... deh  ... Alzheimer in "floare" ...

Acum voi reveni cu un link yutebist mai vechi ... de pe contul personal ... si unul mai nou ...

Dupa niste informatii ... venite la o bere langa "Orizont" ... am prins un ciripit "iute" ...  de doua noi raioane ... viitoare - ex   :? ucrainiene ... ce vor cuprinde Новороссия ...

Septembrie ...

https://www.youtube.com/watch?v=5bd1eO1gUZE&list=UUv7BzLsjwVqDArtfR4Bt6UA (https://www.youtube.com/watch?v=5bd1eO1gUZE&list=UUv7BzLsjwVqDArtfR4Bt6UA)

Octombrie  ... sper ca nu ... Rosu ...

https://www.youtube.com/watch?v=ezVGvFPQwbo&list=UUv7BzLsjwVqDArtfR4Bt6UA (https://www.youtube.com/watch?v=ezVGvFPQwbo&list=UUv7BzLsjwVqDArtfR4Bt6UA)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial - sa ne incordam unul la altul de ochii lumii
Scris de: Tyanu din 29 Octombrie 2014, 23:04:20
Începe războiul? Rusia testează vigilența NATO. Alianța Nord-Atlantică a anunțat că a desfășurat în ultimele două zile mai multe intervenții aeriene, după ce a detectat o intensă activitate a aviației militare ruse în spațiul aerian european, inclusiv în zona Mării Negre.
Avioanele statelor Alianței au decolat în patru locuri diferite pentru a executa misiuni de interceptare a patru grupuri de avioane militare rusești, care efectuau manevre la granița teritoriului NATO.

Mai multe informatii --- http://online.wsj.com/articles/nato-tracks-large-scale-russia-air-activity-in-europe-1414605816 (http://online.wsj.com/articles/nato-tracks-large-scale-russia-air-activity-in-europe-1414605816)
Titlu: Re: Al treilea ... Templier ... pardon Templu ...
Scris de: Arhanghelul din 30 Octombrie 2014, 20:32:43
Pana pun Putineii ... Gaz pe Yoropa   ... atâta focul si ovroii ...

http://www.mediafax.ro/externe/noi-tensiuni-la-ierusalim-abbas-decizia-israelului-de-a-inchide-esplanada-moscheilor-e-o-declaratie-de-razboi-netanyahu-a-ordonat-mobilizarea-unor-trupe-de-politie-suplimentare-13479790 (http://www.mediafax.ro/externe/noi-tensiuni-la-ierusalim-abbas-decizia-israelului-de-a-inchide-esplanada-moscheilor-e-o-declaratie-de-razboi-netanyahu-a-ordonat-mobilizarea-unor-trupe-de-politie-suplimentare-13479790)


Să cadă Super Domul ... eliberati stanca lui Moise  ... (http://www.piticshop.ro/images/products/piticshop.ro/cupola_stancii_puzzle.jpg)


https://adevarul.ro/international/in-lume/violente-ierusalimul-est-esplanada-moscheilor-inchisa-vizitatori-1_545236cc0d133766a85fa143/index.html (https://adevarul.ro/international/in-lume/violente-ierusalimul-est-esplanada-moscheilor-inchisa-vizitatori-1_545236cc0d133766a85fa143/index.html)

Titlu: Re:FITILUL a fost APRINS: Kilometrul Pătrat de unde poate izbucni WW 3 ...
Scris de: Arhanghelul din 30 Octombrie 2014, 23:41:25
http://www.evz.ro/fitilul-a-fost-aprins-kilometrul-patrat-de-la-care-poate-izbucni-al-treilea-razboi-mondial.html (http://www.evz.ro/fitilul-a-fost-aprins-kilometrul-patrat-de-la-care-poate-izbucni-al-treilea-razboi-mondial.html)
(http://www.evz.ro/uploads/2014-10/glick_1.jpg)(http://www.haaretz.com/polopoly_fs/1.623492.1414617030!/image/366834846.jpg_gen/derivatives/landscape_795_345/366834846.jpg)(http://electronicintifada.net/sites/electronicintifada.net/files/458099662.jpg)

_____________________________________________________________________________

"M-am sacrificat pentru infaptuirea profetiei ..."       Șalom aleihem

(https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/1016432_552591351551939_598867589789768604_n.jpg?oh=61db40554e5a2630667a363c6d633143&oe=54E36E85&__gda__=1425401351_6e90443047410c410a365413092fce76)(http://www.whitenationnetwork.com/paper/wp-content/uploads/2014/07/wk1.jpg)(http://4.bp.blogspot.com/-f75U6Daj0bs/U-KsIH13LxI/AAAAAAAAbUY/LY4mYeHnqj0/s1600/billionaire+pastor+unveils+temple+in+brazil2.JPG)

_____________________________________________________________________________

Al salam aleikum

(http://4.bp.blogspot.com/-_wIv1PRarno/TruqHFjycHI/AAAAAAAAHSE/98KV3_l48dE/s400/Salahuddin.jpg)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 31 Octombrie 2014, 05:00:11
Banuiesc ca asta e o gluma.
Daca si acum, in 2014, la 2500 de ani de cand a intrat dihonia asta intre noi, incepem un "razboi mondial" pentru ca unii ne inchinam la "dumnezeul de pe dreapta" iar altii la "dumnezeul de pe stanga" ... in timp ce DUMNEZEU e unul singur, atunci ne meritam soarta pt ca suntem nebuni si prosti.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: panta_rh_ei din 31 Octombrie 2014, 07:28:51
Adevarul este ca sunt multe puncte fierbinti. Unele ard mocnit, altele cu flacara, altele sunt abia calde dar acest razboi - pentru ca sunt multi care cred ca numai un razboi ne va scoate din marasmul in care traim acum - va izbucni mai devreme sau mai tarziu astfel incat sa nu se stie niciodata cine l-a provocat dar se va sti precis cine a adus pacea pe pamant.   :evil:
@ganditorul tu ai dreptate dar cine sa ti-o dea?
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 31 Octombrie 2014, 09:27:50
Citatsunt multi care cred ca numai un razboi ne va scoate din marasmul in care traim acum

Am mai vorbit de imbecilitatea asta in trecut si am dat o solutie : cei care cred in "solutia" asta sa se uite in oglinda si in timp ce-si trag un glont in cap sa se gandeasca ca au murit eroic in lupta.  :evil:
- Scapa lumea de nebuni si se produce o transformare calitativa a umanitatii care scapa de balastul "ideii razboiului purificator". Pentru ca numai un cretin isi poate inchipui ca dintr-un razboi va rezulta progresul si ca ... creatorii, inventatorii, progresistii, ecologistii (aia reali, nu de mucava) si umanistii vor fi cei care vor ramane dupa...

Dupa razboi vor ramane brutele violente si lasii - si de aceea dupa razboi apare o stare de acalmie sociala, de "pace sociala constructiva" - pt ca brutele ramase se "confrunta" social cu lasii = zero conflicte ideologice = pace ... dar asta nu-i progres ci victoria violentei asupra dezvoltarii umane.
- vreti exemple - WW2 = brutele ramase in viata au pus la treaba lasii si a iesit marea confruntare a "razboiului rece" (desi in '45 existau premisele clare ale unei umanitati unite, a unei "globalizari" sub patronajul invingatorilor nazismului, s-a preferat bariera intre civilizatii si confruntarea ) din care nu am iesit total nici azi.

Cine s-a impotrivit "brutelor invingatoare" a murit - epurari masive de oameni fiind practicate si in est (asta e ce cunoastem noi mai bine - gulagul sovietic) dar si in vest - epurarile FBI conduse de Hoover + experimentele pe populatia civila facute de "inteligence" + zecile de conflicte zonale pentru sferele de influenta gen Coreea, Vietnam, Irak, Egipt, Siria etc. etc.
Cam asta e rezultatul "razboiului purificator", o pace dominata de "brutele supravietuitoare" care dezvolta societatea umana in functie de interesele  de grup imediate.

- Asta pana cand se naste o noua generatie de oameni care vad altfel realitatea si incep sa formeze o "celula de rezistenta contra sistemului" (cum sunt acum activitatile pe net ce unesc actiunile a milioane de oameni ce vad si gasesc solutii pentru erorile sistemului" ) si apare iar "in voga" solutia "razboiului purificator".
PURIFICATOR pentru CINE ? Nu cumva pentru cei deranjati de faptul ca a aparut o noua generatie care vede "erorile sistemului" - generatie ce trebuie "purificata" total ?

Ca o paranteza - "problema suprataxarii internetului" in Ungaria nu mi se pare intamplatoare. Ungurii nu sunt super-activi pe net in domeniul ... ideilor creatoare sau al descoperirilor "erorilor de sistem". Dar au calitatea de a iesi in strada cand ii atinge cineva la buzunar. Pe ce facem pariu ca dupa "negocieri"vor intelege necesitatea taxei pt bugetul tarii - si vor accepta o taxa redusa cu 50-70% ?
Odata introdusa taxa pe "libera comunicare" in Ungaria ea se va extinde in toata Uniunea Europeana - pe principiul "echilibrului" intre masurile comunitare. Apoi, indiferent cat va fi de mica, aceasta taxa va creste constant - prin ajustari bugetare, prin alinierea taxei la rata inflatiei, la rata de curs valutar euro sau dolar, prin etc etc. - si se va tine in frau acest "nenorocit internet" care nu da voie "nevoii de razboi purificator" sa se manifeste... :fullmoon:
Daca incepeau cu taxa asta in Romania ... nu mergea pt ca romanii nu ies in strada pt ca le umbla cineva la buzunar (dovada stau zecile de tunuri si taxe existente si nesanctionate la noi) dar ies in strada pt ca cineva le pune "botnitza la gura". Vom accepta insa "taxa pe internet" ca extindere a IQ-lui comunitar .

Cam asa vad eu situatia la sistem macro - o tendinta de invrajbire a unei generatii care coopereaza in detectarea "erorilor de sistem" indiferent daca sunt arabi, evrei, suniti, siiti, europeni, asiatici, crestini, musulmani, barbati sau femei. Fac parte din generatia care ma cam doare-n-basca daca va izbucni un razboi sau nu - dar ma doare sa vad ca aceasta noua generatie in care sta speranta omenirii poate porni un razboi pentru ca un oarecare a scris pe un monument de cult "Itzik love Maricica" sau "Abdul+Mariana =Love".
Asta nu tine de credinta ci de vandalism - iar acesta trebuie pedepsit sub orice forma apare...

- Mai cred ca daca un turc vrea sa-l gaseasca pe Dumnezeu/Alah intr-o rugaciune in biserica ortodoxa, pentru ca geamie lui e prea departe de casa, el trebuie lasat sa o faca, asa cum si un ortodox poate sa-l gaseasca pe Dumnezeu intr-o moscheie sau lacas de cult mozaic, budist, hindus, egiptean. Atata timp cat nu vandalizeaza si dispretuieste credinta celorlalti orice om poate sa-si asigure legatura cu divinitatea in orice loc de pe Pamant. Asa e normal...
- Daca discutam critic despre afacerile supusilor lui Dany Ciubotea sau ale Papei acestea nu sunt atingeri aduse credintei celuilalt ci "erori de sistem" ce trebuiesc indepartate cu "stergere, reset si restartare sistem" cu alti oameni.

Omul care-mi arata o "eroare de sistem" nu e dusmanul meu ci colaboratorl meu - indiferent daca face sau nu parte din sistemul meu de credinta.
- La fel si in cazul jdemiilor de candidati la presedentie - daca candidatul meu preferat nu face fata la "stressul dezvaluirilor" date de parteneri de discutie cu alte vederi si preferinte atunci STOP, RESET, PUNCT si de la capat. Suntem parteneri de discutie pentru rezolvarea "erorilor de sistem" si nu combatanti sangerosi manipulati pe taramul sferelor de interes.
Cam asa vad eu omenirea 2.0.

Dar v-am plictisit prea mult si, vb lui ZEN, mai am si alta treaba - muraturi, o varza la butoi... pentru o iarna ce se anunta fara gaze, pt ca rusii taie sistematic conducta iar americanii inca nu si-au pus un "staroste la Cotroceni" pentru a ne secatui de gaze de sist.
Apropo - daca pun la soba gazele emanate de butoiul cu varza voi reusi sa ma incalzesc la iarna ?  :evil:
Titlu: Re: Cum incepe Al treilea razboi mondial - fenomenologie
Scris de: tractorbeam din 04 Noiembrie 2014, 16:24:26
Cum nu mai incepe razboiul:
1.Actiunile militare sunt initiate dupa desfasurarea strategica de forte (declaratia de razboi)
2.Ciocniri frontale intre mari unitati mai ales trupe de uscat si infanterie blindate
3.Distrugerea fortei de lupta (persona si tehnica de lupta) si ocuparea unor zone si a frontierelor pentru realizarea castigului teritorial
4.Distrugerea puterii economice si anexarea teritoriala
5.Ducerea operatiilor pe uscat, in aer si pe mare (n.t. – nu neaparat in aceasta ordine)
6.Managementul trupelor prin o ierarhie si conducere rigida

Modelul asta e expirat, demodat, a fost abandonat pana si de rusi, dovada modul de actiune in Ucraina.
---------------------------------------------------------------------------
Cum incepe razboiul modern:
1.Actiunile militare incep prin utilizarea unor grupuri armate pe timp de pace (nu se declara razboi)
2.Ciocniri fara contact direct intre grupuri foarte mobile si specializate
3.Anihilarea fortei economice si militare a inamicului prin realizarea de lovituri precise realizate in scurt timp asupra infrastructurii acestuia
4.Folosirea masiva a armelor de inalta precizie, a operatiunilor fortelor speciale, a robotilor, a armelor care folosesc noi principii fizice: arme cu energie directa (lasere, radiative tip unde scurte, etc)
5.Folosirea civililor inarmati (un militar la 4 civili)
6.Lovirea simultana a tintelor (unitatilor si facilitatilor) inamicului pe intreg teritoriul
7.Ducerea operatiilor simultan pe uscat, in aer si pe mare si in sfera informationala
8.Managementul trupelor folosind sfera informationala unificata

Cand o sa vedeti puse in practica punctele 1-7 o sa stiti ca a inceput.

Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: terraflorin din 07 Februarie 2015, 11:46:59
(https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/ff/Army-fgm148.jpg/800px-Army-fgm148.jpg)
Cine sunt separatiştii din estul Ucrainei??

Citim aici (http://www.agerpres.ro/externe/2015/02/07/fara-rachete-antitanc-si-radare-moderne-armata-ucraineana-nu-poate-face-fata-separatistilor-expert-militar--10-26-15) că '''Echipamentele militare rusești din estul Ucrainei sunt printre cele mai bune' din dotarea armatei ruse''.

Acum stau şi vă întreb eu pot lupta nişte pensionari cu arme de ultimă generaţie? Acestea necesită  un centru profesionist de comandă şi multă foarte multă pregătire militară în armele de ultimă generaţie. Eu care am făcut armata nu ştiu să trag cu un sistem de rachete GRAD sau mai ştiu eu ce alte arme mai moderne. Aşa că repet întrebarea (retorică desigur): Cine sunt separatiştii din estul Ucrainei??  Să fie răspunsul: pensionarii care până mai ieri jucau table în parcurile din Doneţk? Sau sunt elemente ale armatei ruse din Rusia? Avem batalionul special Speţnaz din Cecenia (Vostok) care operează prin Ucraina fără însemne (https://www.youtube.com/watch?v=UrTnagxjqb8), cu ofiţeri ruşi şi ceceni şi soldaţi ceceni (Cecenia e în Rusia deocamdată!)

Citatguvernul de la Kiev a cerut Statelor Unite să-i furnizeze rachete antitanc Javelin și radare de localizare a pieselor de artilerie, dar Washingtonul nu a dat curs solicitării, punând deocamdată pe primul plan implicațiile pe care un ajutor militar acordat Ucrainei le-ar avea asupra relațiilor cu Moscova, deși generalul Philip Breedlove (comandantul suprem al forțelor aliate în Europa — SACEUR) și alți oficiali americani au recomandat furnizarea de arme Ucrainei

Implicațiile? Exact titlul topicului! 
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 07 Februarie 2015, 19:29:11
Ai cazut in capcana unei dezinformari media, si acum o dai si tu mai departe cu avantul revolutonar de cetatean revoltat de "actiunile" rusiei in ucraina.

Fotografia care arata "separatistii din estul ucrainei" e de fapt de la antrenamentele us-army si a fost pentru prima data pusa pe net in 17 mai 2009 (cu mult inainte de "maidanezii Kievului" ), pe site-ul "Wikimedia Commons" cu explicatia :

This image is a work of a U.S. Army soldier or employee, taken or made as part of that person's official duties. As a work of the U.S. federal government, the image is in the public domain.

The original description page was here. All following user names refer to en.wikipedia.
2009-05-17 17:37 ZStoler 2868×1700× (2577949 bytes) {{Information |Description = Mission Provide a man-portable, highly lethal and survivable medium anti-tank weapon system to the infantry, scouts, and combat engineers. Entered Army Service 1996 Description and Specifications Javelin is the first "fire


- Daca ai sa cauti bine pe site o sa gasesti (probabil) si pozele "atacurilor" de maine si poimaine ...deja pregatite si fotografiate de azi, si atunci sa vezi ce indignare cetateneasca te cuprinde.

- Dar s-ar putea sa ai totusi dreptate - soldatii din imagine poate chiar trag proiectile in zona de conflict din Ucraina dupa o retzeta mai veche - jumatate din proiectile spre stanga si cealalta jumatate de proiectile spre dreapta - asta asa, ca sa aiba ce sa discute delegatia rusa, cea ucraineana si delegatiile tarilor europene la intrunirile de pace. :evil: :evil: :evil:

Restul informatiilor despre aceasta fotografie le gasiti aici :
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Army-fgm148.jpg (http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Army-fgm148.jpg)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: SLEAH19 din 07 Februarie 2015, 21:45:53
Citat din: terraflorin din  28 Ianuarie 2015, 08:12:34
http://inliniedreapta.net/lavedere/imagini-socante-crime-de-razboi-ale-invadatorilor-rusi-ucraina/ (http://inliniedreapta.net/lavedere/imagini-socante-crime-de-razboi-ale-invadatorilor-rusi-ucraina/)


https://www.youtube.com/watch?v=X9P7R-l9bUY (https://www.youtube.com/watch?v=X9P7R-l9bUY)

Şi aici ai picat în capcana dezinformarii media @terraflorin dar le-a scăpat agenţilor de influenţă (cilovecilor) ,,corectura,,.

De fapt imaginile reprezintă turneul Balşoi Teatr prin Ucraina cu spectacolul ,,Lacul Lebedelor Imaculate ... cu strigături,, ..deci mare atenţie pe viitor

Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: mm din 07 Februarie 2015, 21:51:58
  Stim ca a inceput, inca de la Vanga, care a proorocit data WWIII: atacul asupra Siriei. Dar mai stim acest lucru si atunci cand mici armate se plimba de colo-colo. De ex. militarii britanici tocmai ce-au plecat din Afganistan ca sa .... vina la noi! Citim: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Marea+Britanie+va+trimite+militari+in+Romania (http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Marea+Britanie+va+trimite+militari+in+Romania)
  Tot in acest link, sus in drepta scrie ca romanii isi vor tripla efectivele in .... Afganistan! [Acolo isi apara ei tzara de conflictul din Ukraina, probabil.]
  Intre timp se intampla tot felul de minuni, cum citim in linkul: http://www.antena3.ro/externe/o-substanta-misterioasa-a-acoperit-parti-din-statele-washington-si-oregon-282548.html (http://www.antena3.ro/externe/o-substanta-misterioasa-a-acoperit-parti-din-statele-washington-si-oregon-282548.html)
  Nici ei nu cred ce spun deoarece e cel mai putin probabil sa vina de la 6000km, respectiv 3200km niste cenusa vulcanica (cum recunosc si ei). Din moment ce nu i s-a facut analiza, de unde se stie ca nu-i altceva? Daca se joaca niste "cercetatori" cu ceva jucarii noi? Imi amintesc ca am vazut un video cu un indian care scotea din manutza lui sute de kg de cenusa. Deci se poate si altfel.
.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: terraflorin din 08 Februarie 2015, 09:32:42
Citat din: Ganditorul din  07 Februarie 2015, 19:29:11
Ai cazut in capcana unei dezinformari media, si acum o dai si tu mai departe cu avantul revolutonar de cetatean revoltat de "actiunile" rusiei in ucraina.

Fotografia care arata "separatistii din estul ucrainei" e de fapt de la antrenamentele us-army si a fost pentru prima data pusa pe net in 17 mai 2009 (cu mult inainte de "maidanezii Kievului" ), pe site-ul "Wikimedia Commons" cu explicatia :


Am zis eu undeva că imaginea ceea are legătură cu războiul din Ucraina?? Era doar o ilustrare a textului: ''guvernul de la Kiev a cerut Statelor Unite să-i furnizeze rachete antitanc Javelin''. Doar am arătat cum arată un ''Javelin''.

N-am căzut în nicio plasă propagandistică... propagandă la greu fac şi americanii şi ruşii dar dincolo de aceste minciuni sunt nişte piloni ai gîndirii în care ne ancorăm:

i) dacă ruşii sunt cei corecţi ce caută în Transnistria? după ce au semnat un tratat de retragere la Istanbul! Nu mă luaţi cu ce greu se distruge muniţia de acolo şi că stau s-o păzească că nu ţine! După ce Chișinăul a cerut în nenumărate rânduri ca o armată străină să se retragă de pe teritoriul lor suveran!

ii) ruşii doar se apară faţă de încercuirea NATO! Dar cum de a apărut o aşa ţară uriaşă pe hartă= prin voia Matrixului desigur! Dacă nu furau atâtea teritorii de la atâtea popoare nu exista acum un.Glitch_in_the_Matrix: aparenţa încercuirii

iii) precedentul Kosovo! dar precedentul Transnistria? dar precedentul Cecenia?

iv) precedentul Afganistanul atacat de SUA. dar precedentul Afganistanul atacat de Rusia bolşevică?.

v) În august 2014 Ucraina a câștigat războiul cu ''separatiștii''! Apoi au început să dea înapoi după ce au fost şi sunt atacaţi cu arme care le distrugeau blindajul personal sau al maşinilor. separatiștii au primit probabil o ''gură de aer'' de la marţieni (că aştia preferă culoarea roşie  :martiansmile: )

vi) Nu Ucraina ne-a răpit teritorii româneşti (sau moldoveneşti acum că e la modă) ci Rusia, Ucraina a fost doar beneficiara după 1991. Ce stat modern a dat înapoi la altă ţară aşa de ochi frumoşi zeci de mii de km2 ?

În rest: Pace pe Pământ! SUA, Occidentul şi Rusia ne mint în ''draci'' insultându-ne inteligenţa! Masacrul de la Odessa a fost organizat de Kiev, cei care au tras la Kiev în mulţime sunt şi ruşi şi americani părerea mea. Se va afla adevăru ca şi cu teroriştii noştri din decembrie 89.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: terraflorin din 08 Februarie 2015, 09:35:49
Citat din: mm din  07 Februarie 2015, 21:51:58

  Intre timp se intampla tot felul de minuni, cum citim in linkul: http://www.antena3.ro/externe/o-substanta-misterioasa-a-acoperit-parti-din-statele-washington-si-oregon-282548.html (http://www.antena3.ro/externe/o-substanta-misterioasa-a-acoperit-parti-din-statele-washington-si-oregon-282548.html)
 
.

http://jurnalul.ro/stiri/externe/nor-toxic-misterios-deasupra-moscovei-video-681072.html (http://jurnalul.ro/stiri/externe/nor-toxic-misterios-deasupra-moscovei-video-681072.html)

Şi a mai fost unul acum în 2015 deasupra Moscovei dar mi-e lene să mai caut link-ul  :-D , am citit pe adevărul.ro
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: SLEAH19 din 08 Februarie 2015, 20:33:38
Serviciile de informaţii germane estimează că 50.000 de persoane au fost ucise în estul Ucrainei

http://www.mediafax.ro/externe/serviciile-de-informatii-germane-estimeaza-ca-50-000-de-persoane-au-fost-ucise-in-estul-ucrainei-13809704 (http://www.mediafax.ro/externe/serviciile-de-informatii-germane-estimeaza-ca-50-000-de-persoane-au-fost-ucise-in-estul-ucrainei-13809704)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 09 Februarie 2015, 06:29:19
Ce inseamna "ciolovec" colega @SLEAH19 ? Si ce ar trebui sa fac ca sa nu mai fiu "ciolovec" ?Sa ma fac ca nu vad mistificarile si intoxicatiile cu ura ?
Despre ce vorbim noi aici ? Despre jocuri pe calculator ale unora care vor cu orice pret WW3 sau despre o realitate violenta spre care suntem impinsi cu insistenta de o parte a mediei care "vrea razbunare, sange si distrugere" desi autorii articolelor sunt dintre cei care nu cunosc ororile razboiului si lesina cand vad siringa doctorului care le face analizele anuale ?

Desi suntem o generatie noua, cu alte aspiratii, cu alte viziuni despre dezvoltarea umana si viitor nu reusim sa scapam de demonii trecutului si judecam realitatea prezenta prin actiunile "mostenite" din generatii care sunt de mult oale si ulcele - de la tzarul Petru 1 pana la stahanovistii anilor 50. Le preluam mostenirea de ura si o transpunem, cu o vointa demna de cauze mai bune, peste un prezent si un viitor care ne apartine in totalitate.

Uitam momente esentiale din prezent de dragul evocarii unui trecut fara substanta in evolutia actuala. Uitam ca situatia din Ucraina a fost generata de incapacitatea de gestionare a unei situatii de politica interna a "maidanezilor din Kiev" care n-au stiut sa-si evalueze evolutia viitoare in confruntarea cu cei care "erau la butoane" in propriul guvern si Parlament. S-a tras, s-a murit, s-au incendiat de vii oameni/protestanti, s-au facut gesturi de o cruzime medievala in KIEV inainte ca Parlamentu Ucrainean sa exporte violenta in EST prin scoaterea in afara legii a minoritatilor nationale.
- Caci asta a fost momentul in care minoritatile rusofone au dorit desprinderea de UCRAINA - atunci cand le-au fost sterse drepturile cetatenesti, traditiile si dreptul de existenta in spiritul unei existente pasnice care sa le recunoasca etnia - a fost momentul in care Crimeea s-a intors la tara de care a fost desprinsa in anii 50 cu un referenduum cat se poate de clar - chiar daca nerecunoscut de occident si Ucraina.

- Acum Ucraina incearca sa exporte violenta luptelor din EST catre VEST implicand tarile europene intr-o ciorba de conflict pe care au generat-o tocmai pentru ca nu au respectat niciodata valorile europene, tocmai pentru ca niciodata nu si-au respectat promisiunile, acordurile de pace si angajamentele luate in fata diplomatiilor europene, in ciuda faptului ca tarile europene (inclusiv noi) platim gazele rusesti mai scump ca sa acoperim pomana si datoriile pe care GUVERNUL UCRAINEAN nu vrea sa le plateasca pentru ceea ce au consumat.
Adica - dupa ce ne-am inhamat la datoriile valorice ale Ucrainei - "pacifista" Ucraina ar dori ca tarile europene sa se angajeze si la plata datoriilor ei de sange intr-o lupta pe care au angajat-o nu de dragul minoritatilor rusofone din Crimeea (pe care le casapesc si asupresc cu sarg si in restul teritoriului - inclusiv pe romani ) ci pentru esecul de a pune mana pe armamentul nucleardin Crimeea.

Ne lasam intoxicati cu ura de dragul unor maidanezi ai istoriei. Analizam comportamentul lui Putin si dam verdicte OK.
Dar sa analizam si comportamentul premierului de la kiev - ala ce se poarta de parca ar avea mereu o pisica in carca, pisica care-l zgaraie permanent pe creier pana-i ies ochii prin ochelarii de "Hanibal" (tocilarul isetat de sange)
Sau sa analizam comportamentul ministrului apararii ucrainean - omul ce doarme cu soacra in pat - din moment ce nici in momentele in care se adreseaza lumii intregi nu-si gaseste ca tinuta decat tricoul vargat si mutra de betiv care nu si-a baut inca cafeaua de dimineata fiind trimis "la serviciu" de o soacra care-i streseaza existenta, de la prima ora trimitandu-l in izmene pe strada.
- Va e convenabila analiza pe oamenii care ne intoxica sistematic cu ura lor medievala ?

Dl Poroshenko - presedintele stilat si calculat, in care sta toata speranta d pace a ucrainienilor, Europei si lumii intregi - este permanent injectat cu ura si minciuna de "oamenii grotei" care-linconjoara. E greu sa se faca pace si sa se gaseasca solutii de pace in aceste conditii de intoxicare sistematicacu ura si minciuna.
Cum altfel decat intoxicare cu ura sa intelegem gestul Presedintelui Poroshenco care arata public "pasapoarte si acte" gasite la "soldatii rusi" de pe teritoriul Ucrainei. Ati vazut voi vre-o data, in lume, vre-un soldat care sa-si ia actele cu el cand pleaca in linia intai pentru ca apoi sa le lase in mana adversarului ?

Deci cam despre asta vorbim si nu despre cat de "ciolovec" sunt eu sau nu sunt... E o intoxicare cu ura a unor "oameni ai grotei" care incearca sa exporte violenta ce au generat-o in EST spre partea de vest a Ucrainei si implicit in centrul Europei - unde suntem si noi. Va plac ororile razboiul - ala real, nu cel din jocurile pe calculator ? Atunci sa ne lasm intoxicati cu ura practicata de "oamenii grotei" si cei "din spatele lor", hai sa nu vedem genocidul real (etnic si generalizat) practicat de "maidanezii de la Kiev" (genocid definit ca la carte de actiunile guvernului ucrainean )- si sa ne proiectam un viitor "luminos" dupa vointa acestor avortoni ai dezvoltarii umane.
Parerea mea.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: SLEAH19 din 09 Februarie 2015, 19:33:49
  Pentru Ucraina  ,,demonii trecutului,, înseamnă 10 000 000 de ucrainieni ucişi de ruşi, plus alte milioane deportate , fapt demonstrat istoric, nu manipulare,  .. adevărat sunt deja ,, oale şi ulcele,, care s-au spart între timp  şi este nevoie de material nou.
Filmul de mai sus este urcat pe youtube de către ruşi ca parte din războiul psihologic, microfoanele sunt ale televiziunilor ruse, unele chiar naţionale , nu de câinii maidanezi.

Dacă o parte din generaţia tânără a Ukrainei, manipulată desigur, "oamenii grotei" ,  "maidanezii de la Kiev" , a dorit alt viitor, care este abordarea modernă a lui Putin? 
De ce nu a luat măsuri cu presiuni economice împotriva Ucrainei şi de ce nu a acţionat în cheie diplomatică şi negocieri, de ce a scos primul sabia ?

Pentru că şi-a dorit războiul. Pentru că războiul împiedică un eventual maidan chiar la Moscova şi  îl instalează pe Putin la butoane pe termen nedefinit. Miza este reprezentată de resursele Rusiei aflate nu în mâinile ruşilor de rând ci în mâinile kgb-ului, iar în spatele exportului de democraţie stau rechinii corporatişti globalizatori care vor ,,privatizarea,, lor a resurselor. 
Şi pentru unii şi pentru alţii mormanele de cadavre sunt pierderi negiljabile. Iar ruşii şi verişorii lor ucrainienii se vor lupta ,,ochi pentru ochi si dinte pentru dinte,, – în felul ăsta toţi care nu vor muri, vor rămâne chiori şi ştirbi !
Nu, nu-mi plac ororile războiului dar nu încerca să-mi spui tu de unde vin ele , mai ales cu asemenea argumente, ..dacă nu încerci să manipulezi atunci e şi mai trist.

Minoritatea maghiară din România are enorm de multe drepturi făţă de minoritatea română din Ungaria, careia cu adevărat i s-au sters drepturile cetatenesti, traditiile si dreptul de existenta in spiritul unei existente pasnice care sa le recunoasca etnia.
În logica modernă a Rusiei trebuie să trimitem tancurile la Békéscsaba , străvechi pământ dacic ocupat abuziv de huni.

Ce a fost Ukraina pană la Maidan? Ianukovici era un căţeluş de curte care se împiedica printre picioarele lui Putin.

   Intr-un editorial publicat în Washington Post, Condoleezza Rice, fostul secretar de stat american, din perioada 2005-2009, a povestit prima sa intalnire cu Viktor Ianukovici, presedintele demis al Ucrainei.

"'- Fa cunostiinta cu Viktor Ianukovici, care candideaza la presedintia Ucrainei.'

Stateam impreuna cu Vladimir Putin in biroul sau, la sfarsitul lui 2004, cand a aparut Ianukovici dintr-o camera din spatele biroului. Putin vroia sa inteleg mesajul:

'El e omul meu, Ucraina e a noastra, sa nu uitati asta'", a marturisit Rice.

Sigur, Condoleezza nu e credibilă pentru că e neagră şi crăcănată şi doarme cu un văr din fraţi .. masonici.

,,Acest om a trimis trupe peste o graniţă internaţională şi a ocupat un teritoriu al altei ţări în secolul XXI, acţionând ca un tiran de la jumătatea secolului XX. Naţiunile civilizate nu se comportă astfel"

  Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, un cocoşat şi ăsta.



Anna Ștefanovna Politkovskaia -  a fost o scriitoare și jurnalistă din Rusia, militantă pentru respectarea drepturilor omului, cunoscută pentru poziția ei critică față de politica dusă de Kremlin în Cecenia. S-a numărat printre cei mai proeminenți oponenți ai regimului Vladimir Putin. A fost asasinată în fața locuinței sale, pe 7 octombrie 2006.

Multă lume îşi aduce aminte de marea emoţie pe care a stârnit-o în 2006 asasinarea în stil mafiot a ziaristei ruse Anna Politkovskaia, cunoscută în calitate de critic vehement al regimului de la Moscova. Neştiind mare lucru despre realităţile ruseşti ale ultimilor ani, am citit cartea ei Rusia lui Putin .Impresia generală pe care ţi-o lasă cartea Annei Politkovskaia este cea de represiune sălbatică exercitată de un regim tiranic asupra propriei populaţii. Nu ştiu dacă toate situaţiile şi întâmplările prezentate sunt reale, dar e suficient ca jumătate să fie şi tot rămânem cu un tablou terifiant al marii împărăţii de la Răsărit.

Că Rusia nu e tocmai un leagăn al democraţiei şi un paradis al drepturilor cetăţeneşti fie ştiam, fie intuisem deja din văzute, citite sau auzite. Cu toate astea, aveam în minte o construcţie oarecum şablon, aceea de stat autoritar, cu un sistem militar şi poliţienesc extrem de puternic, cu o castă a oamenilor în uniformă situată deasupra indivizilor de rând. Unul din primele mituri pe care le demantelează cartea de faţă e în bună măsură chiar acesta. Departe de a fi o categorie prosperă, armata rusă este, dincolo de mecanismul represiv pe care îl garantează, un imens lagăr de muncă, suferinţă şi nu de puţine ori de exterminare pentru înşişi membrii ei.

Intr-o Rusie corupta si subordonata Kremlinului, oamenii indezirabili sunt lichidati. Birourile ziarelor de opozitie sunt incendiate sau aruncate in aer. Opozitia este marginalizata si redusa la tacere. Alegerile sunt fraudate. Justitia este aservita puterii. Martorii incomozi dispar. Drepturile omului sunt calcate in picioare. Actiunea asa-zisa ,,impotriva terorismului" se transforma intr-un masacru. Oameni si copii nevinovati platesc cu viata o politica de reprimare, autoritara, insensibila la consecinte si incapabila sa-si asume responsabilitatea.

Acesta este tabloul realist al Rusiei din timpul administratiei lui Putin, pe care Anna Politkovskaia il zugraveste in Jurnal rusesc.



Anna Politkovskaia a fost corespondent special pentru ziarul rus Novaia gazeta, fiind recompensata cu multe premii si distinctii pentru activitatea sa literara si jurnalistica.

Anna Politkovskaia:- asasinată pentru că a scris adevărul

...în Rusia, armata este un sistem închis care nu diferă de o închisoare. Nimeni nu intră în armată decât dacă autorităţile vor acest lucru. Odată ajuns acolo, trăieşti o viaţă de sclav....

....nu se poate să stăm liniştiţi şi să urmărim cum deasupra Rusiei coboară o nouă iarnă politică, pentru alte câteva decenii....

.... de la lumea din afară nu auzim decât, Al-Queda Al- Queda, o mantră jalnică menită să transforme într-o singură direcţie întreaga responsabilitate pentru toate tragediile viitoare, o incantaţie primitivă pentru liniştirea unei societăţi care nu-şi doreşte nimic mai mult decât un cântec de leagăn ca să poatăadormi mai uşor...



Colega @Gânditorul când va veni ziua în care ne vom  urca în avion fără nici o strângere de inimă să vizităm Sankt Petersburg , Moscova  şi alte locuri ale vastei culturalităţi ruse cu aceiaşi naturaleţe cu care mergem la Paris?
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Cristian 1 din 09 Februarie 2015, 20:30:15
Din pacate.vremea sa mergem fara stres in CCCP a trecut odata cu comunismul!Atunci toti doream sa mergem in tarile din Vest si celelalte state capitaliste.Acum vrem sa calatorim in CCCP sau altele de genul!
Tine,un pic,de natura umana!Tot timpul vrem ce nu putem avea sau sa mergem acolo unde nu se prea poate!
De fapt tine mai mult de natura umana.Clar!
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 09 Februarie 2015, 21:59:52
Da, e si asta un punctde vedere. Cat despre Moscova asemanatoare cu Parisul ... nu cred ca apucam noi vremea aia. poate copiii nostrii.
Dra e o vorba - Mi-e mai aproape camasa decat paltonul. Faptul ca se bat verisorii ucrainieni si fratii rusi intre ei ar trebui sa ne intereseze mai putin. S-au inteles prea bine atunci cand ne-au calcat tara pentru ca acum sa plang de mila lor.

Dar intentia ucrainienilor de a fi o tara nucleara cu pretentii "strategice" de aparare la marginea Europei (acum ca nu mai au Crimeea s-a cam fumat visul asta de marire) a fost si este atat de stravezie incat si copiii o vad fara prea multa cazna.
Alta intentia a lor - de a poza in victime ale regimului comunist si a Moscovei, victime ce trebuie ajutate cu arme si jertfa de sange, iar nu tine - prea multi romani au suferit din vina ucrainienilor - si a celor veniti ca Komisari si a  celor care au avut si au in prorpietate tinutul Hertza
Nu vad motivul pentru care sa vad in Ucraina o tara europeana cu drepturi depline, demna de a fi ajutata in "lupta ei cu imperiul rus" - cand de fapt e un genocid in care isi decimeaza minoritatile rusofone - cu ajutorul altor minoritati chemate la "mobilizare generala".
Guvernul lor a fost si este unul de maidanezi si n-am sa vad altfel decat daca am sa gasesc motive sa uit ca nu Uniunea Soviatica a avut pretentii la tinutul romanesc al Hertei, nici la Insula Serpilor ci Ucraina, ca sa nu mai spun de canalul Barstoie sau de colaborarea "frateasca" de acum, de curand, la combinatul pe care l-am construit gratuit la ei.  Lipsiti de cuvant, salbatici, care daca ar putea ne-ar trage tzepe dupa tzepe (inclusiv alea cu "avioane doborate" si armament de 2 miliarde vandut p-aiurea)
Numai ca acum nu le-a iesit "miscarea"cu Crimeea atomica - au fost rusii mai iuti de mana - si d'aia fac pe victimele. Europenii nu-i stiu asa cum ii stim noi si pica "mesa" la vaicarelile lor. N-as vrea sa cadem in plasa situatiei generate si gestionate de ucrainieni in proportie de 80% pana acum. In rest numai de bine.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial - ei si? Doar sintem nemuritori in esentza (oare?)
Scris de: Xanadron din 09 Februarie 2015, 22:17:37
Adevar graia nu demult colegul abyss :
Citat din: abyss din  08 Septembrie 2014, 04:18:39
Fac trimitere la noi toți. Politica și religioșieniile intr-o secunda desfac prietenii de o viață, omoară oameni etcetera.

În loc sa vedem ca ne.am împuținat și fără bombe sau ebola căutăm dușmani în direcția greșită. De 20 și mai bine de ani suntem controlați prin haos, ținuți în deruta, înspăimântați ca pierdem ori putem pierde în orice clipa ceva... și chiar pierdem. Grecii de pilda sunt iar la pământ, arunca fructe și legume la groapa de gunoi fiindcă nu le mai exporta la ruși.  Toți tremura de frica războiului și înghit mizerii băgate parshiv pe gat.
  Dacă exista toate tehnologiile ... de ce mai suportam atâta mizerie, teama și lipsa de sinceritate fata de noi înșine? Nu voi înțelege niciodată. De ce sa zici jos cutare sau sus cutare când poți întreba pe cei trimiși la administrarea tarii ce fac de nu pun în practica atâtea invenții formidabile? Cine nu îi lasă?  Cine ne oprește sa îi întrebăm?
  Al treilea razboi mondial trebuie dus de fiecare fata de el însuși, fata de ipocrizia care zace adânc în noi toți.
Părerea mea, cu scuze pentru sinceritatea manifestată.

D-aia nici n-am mai postat p-aici.
...Dar parerea c-ar trebui infiintata o subsectiune dedicata politichiei pe RUFOn nu cred ca-i utila, fiindca unele derapaje-n mocirla circarelii globale axate cacofonic de divers "pe enteres propriu" sint inevitabile pe mai toate topicurile, daca vrem intr-adevar sa demontam toate zalele lantzului slabiciunilor care scartzaie dinspre Ceruri :-) in jos.

Desi nu-s chiar adeptul zicerii "Ce mai cauti Iadul? Uita-te-n jur", :evil: duplicitatea tuturor polariatilor actuale E-W / N-S etc (niciuna mai buna ca ailalta) cred c-a depasit suportabilul si, chiar daca n-om putea crea netam-nesam prin vibratiile... carcotelilor noastre :lol: un alt Real (cum sustin unii new-ageri), ceva-cumva tot om putea re-modela prin canaliculele, vortexurile ori ce-o mai avea prin matzele ei eterice noosfera.

Mai scurt - desi ma repet poate: ce ma surprinde (ca deranjat nu mai sint demult de ceva/cineva) e doar incrincenarea unilateralitatii viziunilor / argumentelor... unora. Fiindca macar aici, p-un forum ce-ar trebui sa fie "aerian" :-D si-n sensu' bun al detasarii realmente superioare de aparentzele gesturilor politice derizorii (desi clamate ca maretze de hienele media) mai exista tentatia tzinerii hangului... oricui - din tagma asa-zisilor lideri politici, clar.

Desi, daca ma gindesc mai bine, si viziunea mea e discutabila - da' hai s-o las cum a cazut, in ciuda tentatiei continuarii vorbarelii (ce-mi plac glumele si postarile mele, hă-hă-hă...) :-D
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial - ei si? Doar sintem nemuritori in esentza (oare?)
Scris de: Aliosa din 10 Februarie 2015, 00:29:38
Citat din: Xanadron din  09 Februarie 2015, 22:17:37
Re: Al treilea razboi mondial - ei si? Doar sintem nemuritori in esentza (oare?)
Suntem sigur  :-D ,aici (in viata)ne etalam doar ideiile constructive sau nu , pentru evaluare .

@Subiect , eu nu inteleg cum de mai toate conflictele se isca si se dezvolta in coasta rusilor si asta nu de ieri .
Civilizatia europeana se chinuie de cateva sute de ani sa cucereasca Asia ca restul e deja cucerit , rusii (ca doar ei au cea mai mare parte din Asia) ai drac nu cedeaza .
Sa ne fereasca Dumnezeu sa nu cumva sa se puna ursu cu botu' pe labe , nu ca mi-ar fi dragi rusii ca si popor .....

Aaaaa si sa nu uitam spalarea de creier, evreii vezi Doamne sunt la butoane si in efectul lor in acelasi timp  :-D .
Titlu: Re: A treia cafteala mondiala? E fara gloantze - deocamdata. Si are anexita :)
Scris de: Xanadron din 10 Februarie 2015, 08:56:12
Frate Aliosa (iti zic asa fiindca dupa nick-name pari SI MAI ciolovec ca mine :lol: ) - ai bagat tu nu demult o replica valabila si doar aparent excesiva, gen "De ce cind rusii anexeaza Crimeea e ocupatie si nu-i cind UE ... inglobeaza noi teritorii?" (citat din memorie).

Mai toate anexarile astea... ocupationale 8-) sint asadar non-violente. Si, fara sa mai intru in detaliul ca unele inglobari UE sint cu mult mai "contra naturii" decit asta ruseasca. Dar molohul tricefal USA-UE-NATO vrea acum SI resurse naturale, nu doar umane = mina de lucru docila si ieftina (Romanica noastra-i o rara exceptie, livrind molohului vestic ambele tipuri de resurse si de bunavoie.)

Interesanta mi se pare deci, pe aceeasi linie a predictiilor... ocupationale, 8-) stirea asta - fiind "de la mama ei" (sau tatal Is_rael), o citez fara teama ca ultimu' sunet auzit vreodata sa fie o rafala de UZI: :-D
http://blogs.timesofisrael.com/leaked-report-israel-acknowledges-jews-in-fact-khazars-secret-plan-for-reverse-migration-to-ukraine/ (http://blogs.timesofisrael.com/leaked-report-israel-acknowledges-jews-in-fact-khazars-secret-plan-for-reverse-migration-to-ukraine/)

...Aham deci; desi raposata Golda Meir intreba cindva retoric "Ce khazari? Care khazari? Ce, mi s-a prezentat vreun evreu din Kiev vreodata ca-i khazar?", se vede ca pina si Base are acu' patalama oficiala de origine (ca si tac-su tot d-acolo venise.)
"Devierea" migratiei evreiesti SI spre Ucraina era oricum ipoteza cea mai putin luata in consideratie (sau chiar deloc) pina acum. Operatiune deloc simpla insa, fiindca are mai multe sub-ramurici. Pe care insa n-o sa le mai detaliez - ca nu-i deloc sanatos. 8-)
Titlu: Au înnebunit rușii?
Scris de: terraflorin din 12 Februarie 2015, 07:30:51
După ce au ocupat Crimeea prin referendum cu Kalaşnikovu (Nu am nimic împotrivă din moment ce un coleg spunea că în Crimeea erau triburi de Rossi de un miliard de ani cel ''Putin''  :evil:)... iată că acum un post de televiziune rusesc prezintă în cât timp poate armata rusă să invadeze capitalele europene dar şi Vaşintonu. Bănuiesc că telespectatorii ruşi jubilau în timpul acelei emisiuni!

VIDEO Moscova şi-a pierdut simţul realităţii. Un post de televiziune rusesc prezintă în cât timp poate armata rusă să invadeze capitalele europene
(http://adevarul.ro/international/rusia/video-moscova-si-a-pierdut-simtul-realitatii-post-televiziune-rusesc-prezinta-timp-armata-rusa-invadeze-capitalele-europene-1_54dbafc1448e03c0fd82d235/index.html)

Pentru cine nu ştiu cine au fost, cine sunt şi de ce sunt în stare ruşii îi rog să viziteze Transnistria şi apoi mai vorbim. Această ''emisie'' TV nu e întâmplătoare şi nu e un caz singular. O propagandă enormă pregăteşte omu de rând din Rusia pentru ceva în viitorul apropiat care sperăm şi ne rugăm să nu se întâmple. Dacă tot o să aibă loc las' să se întâmple într-un univers paralel, nu aci pe meleagurile matrixului ''nostru''! Nici nu se mai pune problema cum ar fi reacţionat madam Lavrov dacă TVRu prezenta în cât timp ajunge glorioasa armată română la Moscova. Deja s-a trecut la un alt nivel.

PS: Spălarea creierului cu televizor (http://terraflorin.wordpress.com/2015/02/11/teoria-televizorului/)u se practică la scara mondială, nu doar în Rusia. Aşa că  nici americanii nu sunt mai breji. Nici vorbă!

PS: Am ca rude şi ruşi, nu toţi au boala războiului! Unii chiar sunt oameni de treabă mai buni şi mai credincioşi ca majoritatea românilor.

https://www.youtube.com/watch?v=0OU4PScLOu8 (https://www.youtube.com/watch?v=0OU4PScLOu8)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Schiff din 12 Februarie 2015, 08:01:33
Nu, n-au înnebunit. :) Boala creierelor înfierbântate o are orice popor, cu atât mai mult cele care se consideră mai... călare pe cașcaval. Cred - sper! - că toată tevatura asta, ce-i drept, mult mai fierbinte decât episodul Iran de anii trecuți, se va stinge cam cum s-a petrecut și cu Iranul. Alt lider, altă viziune, tonul mai jos etc. Din păcate, deocamdată suferă oameni nevinovați. Unii chiar absolut nevinovați.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: terraflorin din 12 Februarie 2015, 08:51:47
Citat din: Schiff din  12 Februarie 2015, 08:01:33
se va stinge cam cum s-a petrecut și cu Iranul
De ce crezi că dosarul iranian s-a stins? [1 (http://www.antena3.ro/externe/general-iranian-ucis-de-un-raid-aerian-israelian-in-siria-280284.html)][2 (http://www.mediafax.ro/externe/liderul-suprem-iranian-ali-khamenei-acuza-cainele-turbat-israel-de-genocid-in-fasia-gaza-12995182)]
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Schiff din 12 Februarie 2015, 09:58:37
Păi, comparativ cu tonul dein anii trecuți, când se zbiera pur și simplu, figurativ vorbind, acum e relaxare totală și va fi și mai multă. Eu așa cred. Nu pot da scris că am dreptate, e drept. :)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 12 Februarie 2015, 10:42:58
Citatcum ar fi reacţionat madam Lavrov dacă TVRu prezenta în cât timp ajunge glorioasa armată română la Moscova. Deja s-a trecut la un alt nivel.

PS: Spălarea creierului cu televizoru se practică la scara mondială, nu doar în Rusia. Aşa că  nici americanii nu sunt mai breji. Nici vorbă!

PS: Am ca rude şi ruşi, nu toţi au boala războiului! Unii chiar sunt oameni de treabă mai buni şi mai credincioşi ca majoritatea românilor.

Sa dea Dumnezeu sa se ajunga la solutii de pace pentru ca in sfarsit marii jucatori si-au dat seama ca razboiul e o piesa regizata de o a 3-a forta care nu are prea mare legatura nici cu vestul nici cu estul. O forta care doar "aprinde scanteia" pentru ca apoi sa profite de dezastru. O forta care trebuie izolata, definita, "scoasa in fata" pentru a da exemplu de ce se poate intampla cand ne lasam invrajbiti de "umbre".

Cat despre "tratamentul special" acordat romanilor, despre capacitatea lor de a rescrie istoria altfel decat asa cum au vrut-o altii si despre posibilitatea de a ajunge la Moscova ...stiu si rusii destul, nu degeaba au infiinta o academie "Frunze" ...Mihai Frunze. Poate ca din acest motiv au detasat armata a 14-a de garda sovietica in Transnistria - ca si presiune pentru "cumintirea" romanilor. Numai ca au pus presiune pe cine nu trebuie - verisorii ucrainieni sarind din schema de "siguranta strategica"exact cand s-au asteptat mai putin.
Titlu: Re: Au înnebunit rușii?
Scris de: Aseneth din 12 Februarie 2015, 13:52:07
Citat din: terraflorin din  12 Februarie 2015, 07:30:51
După ce au ocupat Crimeea prin referendum cu Kalaşnikovu (Nu am nimic împotrivă din moment ce un coleg spunea că în Crimeea erau triburi de Rossi de un miliard de ani cel ''Putin''  :evil:)... iată că acum un post de televiziune rusesc prezintă în cât timp poate armata rusă să invadeze capitalele europene dar şi Vaşintonu. Bănuiesc că telespectatorii ruşi jubilau în timpul acelei emisiuni!

VIDEO Moscova şi-a pierdut simţul realităţii. Un post de televiziune rusesc prezintă în cât timp poate armata rusă să invadeze capitalele europene
(http://adevarul.ro/international/rusia/video-moscova-si-a-pierdut-simtul-realitatii-post-televiziune-rusesc-prezinta-timp-armata-rusa-invadeze-capitalele-europene-1_54dbafc1448e03c0fd82d235/index.html)

Pentru cine nu ştiu cine au fost, cine sunt şi de ce sunt în stare ruşii îi rog să viziteze Transnistria şi apoi mai vorbim. Această ''emisie'' TV nu e întâmplătoare şi nu e un caz singular. O propagandă enormă pregăteşte omu de rând din Rusia pentru ceva în viitorul apropiat care sperăm şi ne rugăm să nu se întâmple. Dacă tot o să aibă loc las' să se întâmple într-un univers paralel, nu aci pe meleagurile matrixului ''nostru''! Nici nu se mai pune problema cum ar fi reacţionat madam Lavrov dacă TVRu prezenta în cât timp ajunge glorioasa armată română la Moscova. Deja s-a trecut la un alt nivel.

PS: Spălarea creierului cu televizor (http://terraflorin.wordpress.com/2015/02/11/teoria-televizorului/)u se practică la scara mondială, nu doar în Rusia. Aşa că  nici americanii nu sunt mai breji. Nici vorbă!

PS: Am ca rude şi ruşi, nu toţi au boala războiului! Unii chiar sunt oameni de treabă mai buni şi mai credincioşi ca majoritatea românilor.

https://www.youtube.com/watch?v=0OU4PScLOu8 (https://www.youtube.com/watch?v=0OU4PScLOu8)


Poate nu mai au ceasuri....
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Urban din 14 Februarie 2015, 11:31:21
https://www.youtube.com/watch?v=hTZRkbArmdk#t=256 (https://www.youtube.com/watch?v=hTZRkbArmdk#t=256)

Foarte interesant de la minutul 4.12

O conversatie "scursa" intre doi ambasadori rusi despre criza din Ucraina si despre posibilitatea unui atac viitor asupra Statelor Unite si Europei de Est.
Videoclipul postat in contul de YouTube apartinand lui Michael Berkan arata convorbirea telefonica dintre Igor Nicolaevici Chubarov si Serghei Victorovici Baharev, ambasadorii Rusiei in Eritreea si, respectiv, Zimbabwe-Malawi.
Apelul incepe cu Chubarov care il felicita pe Baharev cu privire la votul dat de Zimbabwe impotriva rezolutiei ONU, care a declarat nevalabil referendumul din Crimeea; Chubarov si-a exprimat surprinderea ca Eritreea s-a abtinut de la vot. Dupa schimbul de amabilitati, Chubarov are de oferit un mesaj sefilor de misiune din tarile UE:

Chubarov: Acum am o sarcina foarte simpla, pentru moment; am de spus un singur lucru pentru acesti sefi ai misiunilor UE.
Repet: "Baieti, am luat Crimeea, dar aceasta nu e sfarsitul. In viitor, va vom lua Catalonia, Venetia, Scotia si Alaska. Si nu ne vom odihni."


Baharev: In prima etapa asa vom face.

Chubarov: De acord, doar prima etapa, si mai tarziu ne vom mai gandi. Toti acesti limitati, ca de exemplu Letonia, Estonia, precum si alti europeni, precum romanii si bulgarii, ii vom lovi cu piciorul in fund in directia cea buna, acolo unde trebuie sa fie.

Baharev: O, nu, e mai bine sa nu-i atingem, sa nu-i lovim. Mai bine sa-i aranjam pe cei din California sau din Miami, niste regiuni pustiite.

Chubarov: Ai dreptate, practic 95% dintre cetatenii nostri se afla in Miami.

Baharev: Exact.

Chubarov: Avem dreptul deplin de a organiza un referendum.

Baharev: Si in Londra!

Chubarov: Da sigur, ai dreptate. Sa-i lasam pentru o vreme pe romani si bulgari, sa ramana in UE.

Baharev: Impreuna cu rahatii de baltici.

Pe un ton ceva mai serios, Chubarov ii spune apoi tovarasului sau ca reprezentantii oficiali ai UE au zis Rusiei ca ar trebui sa ia inapoi Romania si Bulgaria.

Chubarov: Apropo, am avut recent o discutie cu seful delegatiei UE despre o multime de lucruri, si, la un moment dat mi-a spus: "Ascultati, luati-va inapoi Romania si Bulgaria". "Categoric nu," i-am raspuns. "Baieti, nimic nu va mai reveni."
Titlu: Re: Al treilea teatru mondial
Scris de: fiulploii din 14 Februarie 2015, 18:52:15
Citat din: Urban din  14 Februarie 2015, 11:31:21
https://www.youtube.com/watch?v=hTZRkbArmdk#t=256 (https://www.youtube.com/watch?v=hTZRkbArmdk#t=256)

Foarte interesant de la minutul 4.12

...

  ''Hai sa agitam guvizii !. Plictiseala mare, monser ... ''
Parerea mea...drum inchis .
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 15 Februarie 2015, 08:32:00
Puzzle-ul euroean al conflictelor ar trebui completat cu tot ceea ce se intampla pentru a avea o imagine cat mai clara a situatiei.
N-am timp sa dezvolt acum subiectul dar "coincidentele" trebuiesc subliniate :

- Cei doi "bau-bau" cu efecte in spatiul european au aparut in acelasi timp : situatia din Ucraina si ISIS
- Singurul barbat de stat ucrainean care doreste pacea in zona intr-o forma contructiva pentru spatiul european declara :

,,Acesta este un dezastru. Este o crimă împotriva umanităţii. .Cuiva nu îi place pacea. Cineva vrea război Noi suntem o naţiune paşnică şi toată lumea este de partea noastră", a declarat Petro Poroşenko, preşedintele Ucrainei.

- Concomitent cu incetarea focului in conflictul din Ucraina apar intensificari ale amenintarii ISIS in spatiul european :

"Stare de alertă la Copenhaga. Două atacuri teroriste, după modelul celor din Franţa, au avut loc în decurs de câteva ore. Poliția a împușcat mortal un suspect"
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/ATAC+COPENHAGA+SINAGOGA (http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/ATAC+COPENHAGA+SINAGOGA)

- Oricum am privi evenimentele concluzia duce spre o singura directie  : Nu Ucraina, nu Polonia, tarile baltice, Romania, Bulgaria sau Franta sunt tinta . Tinta a fost mereu UNIUNEA EUOPEANA care, in viziunea celor care "nu vor pacea", trebuie implicata intr-un conflict devastator, aici, in zona in care ar fi trebuit sa se dezvolte un concept de spatiu comercial interstatal, de colaborare intre tarile europene - ca o noua forma de dezvoltare umana ce nu are la baza conceptul de forta si amenintarea cu forta - concept ce a creionat dezvoltarea omenirii de la WW2 si pana in anii 90.

In mod logic ar trebui sa reusim sa scoatem la suprafata pe "cei carre nu vor pacea" ca singura solutie a existentei Uniunii Europene, casingura solutie de evitare a razboiului care ne este sugerat din ce in ce mai intens in spatiul european.
Titlu: Dovada că România oferă arme Ucrainei?
Scris de: terraflorin din 16 Februarie 2015, 13:14:42
Dovada că România oferă arme Ucrainei? (https://terraflorin.wordpress.com/2015/02/16/dovada-ca-romania-ofera-arme-ucrainei/)

Avioane NATO Hercules aterizează zilnic la Harkiv? (https://terraflorin.wordpress.com/2015/02/16/avioane-nato-hercules-aterizeaza-zilnic-la-harkiv/)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial? N-as prea crede.
Scris de: Xanadron din 16 Februarie 2015, 17:58:45
Un comentariu f. la obiect in oceanul de aberatii scrise mai peste tot - si care ar fi putut fi scris la fel de bine de Je, aici:
https://vremuritulburi.wordpress.com/2015/02/14/pregatirile-de-razboi-continua-motivul-pentru-care-acordul-de-la-minsk-este-doar-o-cacealma-si-nu-poate-dura-prea-mult/

Un cititor
februarie 16, 2015 at 8:05 am
Articol nesemnat, aspect care denotă laşitate.
   După toate probabilităţile, Ucraina nu va fi leagănul unui nou conflict mondial. Europenii sunt încă oripilaţi de crimele petrecute în războaiele din fosta Iugoslavie. Dacă Marile Puteri europene occidentale vor dori să declanşeze o conflagraţie de anvergură cel puţin continentală, echipele guvernamentale vor fi doborâte de la Putere de mari manifestaţii de stradă.
   Războiul din Ucraina va avea ca deznodământ premeditat divizarea acestei ţări artificiale pe un clivaj civilizaţional. Chiar dacă, în secret, Rusia a acceptat să piardă Kievul, leagănul slavilor estici, se va alege în contrapartidă cu tot litoralul ucrainian al Mării Negre populat în cea mai mare parte de etnici ruşi.
   Pentru că zona a fost declarată recent bogată în hidrocarburi, intrarea acesteia în sfera de influenţă a Uniunii Euro-Asiatice prin statul ce se va crea – NuovoRossia – îi irită pe americani. Washingtonul are trei, patru companii petroliere bine ancorate în apele Pontului Euxin. Demonstraţia de forţă navală din Marea Neagră arată că SUA îşi va sprijini puternic multinaţionalele cu activităţi de explorare-foraj pe platforma continentală.

   Revenind la Al Doilea Război Mondial, să admitem consternaţi că a fost un eveniment premeditat pus la cale de toate elitele europeane, inclusiv de cele sovietice (n.b. - asta am sustinut si eu p-aici de nenumarate ori). Cu ajutorul naziştilor, elitele din umbră au instaurat ordinea postbelică axată pe relaţiile tensionate Est-Vest, lupta economico-ideologică şi cursa înarmărilor, cu ajutor socialist masiv acordat mişcării globale de decolonizare.
   Iată câteva decizii şi evenimente ciudate din WW 2 care dau de pământ cu logica oricărui politician sau militar corect:
1) Germania anexează Austria. Nimeni nu reacţionează.
2) Germania desfiinţează Cehoslovacia. Nimeni nu reacţionează, deşi Praga avea încheiat un acord militar cu Moscova.
3) Armatele franco-britanice sunt băgate în corzi la Dunkerkue. Hitler opreşte inexplicabil atacul final preţ de 4 zile, timp în care britanicii îşi retrag grosul trupelor peste Canalul Mânecii.
4) Stalin şi membrii Polit Buro ştiau de vreo 2 săptămâni ziua şi ora invadării URSS de către Germania şi aliaţii săi. Armata Roşie stătea de trei ori mai bine decât atacatorii la toate categoriile de armament, deci putea printr-un atac preventiv să zdrobească toate pregătirile germane pentru invazie. În duminica zilei de 21 iulie 1941 militarii sovietici au plecat în permisii şi învoiri, fără ca măcar să fie băgaţi în măsuri.
5) – În august 1941 Wehrmachtul putea să cucerească Moscova. Brusc tancurile au cotit spre dreapta, îndreptându-se spre Caucaz şi Stalingrad.
6) – În 1942 Hitler creează conceptul militar de "fortăreaţă". Când o aşezare era declarată astfel, trebuia apărată până la ultimul om, ultimul cartuş.... Într-un război de mişcare bazat pe binomul tanc-avion, acest lucru era cel mai nefast cu putinţă. Marile unităţi sovietice au înconjurat sute de mii de soldaţi germani, înregistrând grandioasele victorii de pe Frontul de Est. Tot WW 2 european a fost o mascaradă cu scopul de a crea o lume nouă, ale cărei consecinţe le mai suportăm şi azi.
   Ipotetic vorbind, dacă criza din Ucraina va fi pretextul declanşării unui nou război mondial, nimic nu se va face fără acordul puterii oculte din Rusia.
   Este o cârdăşie mondială transnaţională care face şi desface politica externă, hotărând destinele planetei peste capul oricărei naţiuni. Rusia este parte la tot acest uriaş spectacol de sunet şi lumini.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 16 Februarie 2015, 18:07:06
  :-D :martiansad: Am verificat litera cu litera ce scrie pe lazile alea cu varul Goagle si intr-adevar e vb de Bucuresti, Romania si livrare. Or fi de la filmele lui Sergiu Nicolaescu sau din '68 (1966) cand mai livram la rusi una, alta (daca e vre-un traducator de rusa mai bun pe aici aflam si din ce perioada sunt - pentru ca desele schimbari ale numelui ministerului apararii ne dau si data in care au fost "ambalate" european lazile - adica IQ-ul comunitar impune traducerea etichetei produsului atunci cand il dai la export (deci cu acte in regula) ...nu si atunci cand e vb de contrabanda sau de "livrare pe sub mana")  . Ma indoiesc ca la o livrare de arme "pe sub mana" s-a chinuit cineva sa schimbe etichetarea - dar pentru un "dosar media" e buna orice "frectie" de genul asta :evil:

Dar ca sa continui sirul coincidentelor inceput mai sus (pana-mi fac timp sa le pun"cap la cap") pun o intrebare (in)discreta legata de legatura data de @terraflorin :

- DE CE cu tot balamucul asta din Ucraina, in care se bat, se dau lupte grele, se cere armament merigan care sa faca fata "armamentului sofisticat rus" (cand de fapt nu prea sunt imagini cu efectele "lutei grele", cu tancuri, baze de rachete sau ce drk or mai avea pe acolo - ceea ce in termeni strategici inseamna cele 2 forte combatante isi  protejeaza reciproc "recuzita", victimele si distrugerile fiind "colaterale" = civili si case ) deci  DE CE armata a 14-a de garda (elita) transnistreana nu misca nici un deget in favoare uneia sau alteia din fortele aflate in conflict ?? Care e rolul acestei forte militare in acest joc de sah la nivel mondial ? Ca sigur are un rol ... ca si implicarea fortata a Romaniei ba in livrarea de arme catre ISIS (Paris) ba in livrarea de arme in Ucraina.

Si ca sa nu ne departam de cele scrise de zen mai sus sa nu uitam ca liderii, marii lideri ai lumii sunt doar niste actori care stau pe scena poltica atata timp cat sunt folositori pentru cercurile de interese din spatele scenei, si ca foarte rar schimba tonul, scenariul si regia piesei - fie ca e vb de dl Putin, de dl Obama sau de frau Merkel.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: terraflorin din 16 Februarie 2015, 19:45:40
CitatÎn ultimele zile am fost bombardati (la redacție) cu intrebari despre razboiul care incepe...

,,Începe razboiul, va fi razboi, când incepe razboiul?"

Evident ca temeiul unor asemenea intrebari este rezonabil. In vecinatate, în Ucraina, deja de aproape un an se desfasoara un razboi care a ucis, dupa diferite surse, intre 5.000 si 50.000 de oameni.Totusi, ingrijorarea noastra nu ar trebui sa fie acum mai mare fata de alte dati (cazul razboiului din Iugoslavia, spre exemplu). Pana la urma, razboaie se desfasoara in toate colturile lumii permanent, iar diferenta care explica de ce a aparut acum frica in Romania este pentru ca, evident, aceasta are acum origini ucrainene.

Dar sa vedem cat de real este pericolul unui conflict militar pe teritoriul Romaniei (nu direct cu Romania, ci ca parte a aliantei NATO).

Parerea mea este ca zvonurile privind razboiul care... vine, par mai degaraba de origine irational ucraineana. Un prost a lansat o ,,bomba de creiere" si acum nici 1.000 de destepti nu reusesc s-o dezamorseze.

Dar oare 1.395 de experti in aparare si politica externa sunt convingatori? Eu zic ca da!

Intr-un studiu realizat cu un numar de 1.395 experți americani în relații internaționale si aparare, publicat in urma cu doua saptamani de Foreign Policy şi College of William & Mary,  s-a pus întrebarea:

Care este probabilitatea războiului dintre SUA cu Rusia sau China, în următorii zece ani?

În general, experții au fost înclinați să creadă că este puțin probabil să se întâmple in curând un război.

Pe o scară de la 0 la 10, expertii au spus ca probabilitatea unui război SUA-Rusia este de 2,55, și cu China - 1.91.

De asemenea, 38% dintre experți consideră că Statele Unite și Rusia sunt atrase mai degraba într-un nou Război Rece, şi nu unul fierbinte.

Pentru cine a absentat la lectiile de istorie din liceu, Razboiul Rece a insemnat adversitate intre doua grupuri de tari (Lagarul socialist, adica URSS si aliatii statele socialiste versus lagarul capitalist -Occidentul), fara insa se sa ajunga la confruntari militare directe.

Prin urmare, daca 1.395 de experti spun ca razboi nu va fi, sansele ca acestia sa aiba dreptate sunt mai mari decat un site de stiri, ai carui redactori nu fac altceva decat sa copieze niste texte cu surse dubioase.

Concluzia. Razboi intre SUA si Rusia nu va fi.
http://www.paginaderusia.ro/va-fi-razboi-ce-raspuns-au-dat-1-395-de-experti-militari-si-de-politica-externa/ (http://www.paginaderusia.ro/va-fi-razboi-ce-raspuns-au-dat-1-395-de-experti-militari-si-de-politica-externa/)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 17 Februarie 2015, 08:13:03
Corecta analiza analistilor militari - nu va fi razboi sua-rusia ci un conflict zonal in balcani cu implicarea sua-UE-rusia care ve genera un nou razboi rece, desfiintand structura UE.
Intrebarea este "pe unde va cadea granita noului razboi rece" - acolo unde s-au inteles la Malta in urma cu 26 de ani (impartind lumea razboiului rece pe granitza catolico-ortodoxa ) sau in alta parte ?

Si, daca vrem sa scapamde conflictul zonal care va defini granitele noului razboi rece, n-ar fi mai bine, pentru a evita noi victime "colaterale" (ca din luptele de pana acum nu rezulta decat victime civile - nu si aparatura de razboi distrusa sau militari din "confruntare" ) deci, n-ar fi mai bine sa facem un mare suumit la Bucuresti si sa le dam mai marilor lumii 2 carioce cu care sa traseze granitzele asa cum vor ei - dupa modelul Stalin-Churchil din anii '40...

(Incet, incet coperta aia de care vb mai demult incepe sa-si arate secretele - varianta razboiului rece stalin-churchil apare ca solutie de viitor, sub presiunea terorii razboiului cald, lumea va avea doar 2 fete Est-Vest - desi de mai bine de 10 ani exista cel putin inca o fatza (jucator major mondial) cea a Uniunii Europene etc ) Deci tinta vanzolelii cu Ucraina&ISIS incepe sa se vada clar - e desfiintarea Uniunii Europene care va fi facuta vinovata de toate relele lumii. :evil:
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial? N-as prea crede.
Scris de: terraflorin din 17 Februarie 2015, 08:42:02
Citat din: Xanadron din  16 Februarie 2015, 17:58:45
Ipotetic vorbind, dacă criza din Ucraina va fi pretextul declanşării unui nou război mondial, nimic nu se va face fără acordul puterii oculte din Rusia.
   Este o cârdăşie mondială transnaţională care face şi desface politica externă, hotărând destinele planetei peste capul oricărei naţiuni. Rusia este parte la tot acest uriaş spectacol de sunet şi lumini.

Nu este vorba de o putere ocultă din Rusia ci de o putere ocultă care conduce din umbră şi Rusia şi restul lumii, să zicem că nu ştim cine sunt ei...

O dovadă că Rusia lui Putin e doar un mic mare pion în acest joc poate fi şi în acest comentariu pe care l-am citit pe un blog:
CitatAlex said, on februarie 15, 2015 at 9:38 pm
Occidentul și Rusia acționează conform Planului Globalist în egală măsură. Vor să provoace război, haos, pentru ca apoi să facă "ordine" din haos, Guvernul Mondial.
Să ne aducem aminte că Putin a semnat la Astana (Kazahstan) tratatul privind Uniunea Economică Eurasiatică (29 mai 2014).

Uniunea Eurasiatică figurează pe Agenda Clubului de la Roma .

La 17 septembrie 1973 Clubul de la Roma a emis un proiect cu numele Regionalized and Adaptive Model of the Global World System în care prezenta planul lor pentru a împărți țările lumii în zece regiuni socio-economice care mai apoi să fie conduse de către Un Singur Guvern Global. Regiunile socio-economice pe care ei le-au planificat sunt următoarele:

1. SUA, Canada și Mexic;
2. Uniunea Europeană (UE);
3. Japonia;
4. Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Israel și Insulele Pacificului;
5. Europa de Răsărit (Uniunea Eurasiatică)
6. America Latină, Centrală și de Sud;
7. Africa de Nord și Orientul Mijlociu;
8. Africa Centrală;
9. Asia de Sud și de Sud-Est;
10. Asia Centrală.

La data de 17 decembrie 1992, prima regiune socio-economică a luat ființă prin acordul dintre președintele USA, președintele Mexicului și reprezentantul Canadei care au semnat tratatul de colaborare NAFTA (North American Free Trade Area – Acordul Nord American de comerț liber).

A doua regiune socio-economică, Uniunea Europeană, a ajuns la 28 de state componente, după aderarea Croaţiei, la 1 iulie 2013.

A treia regiune este deja formată.

A cincea regiune socio-economică, Uniunea Eurasiatică, va funcţiona de la 1 ianuarie 2015, dupa ce tratatul a fost semnat deVladimir Putin, Alexander Lukashenko și Nursultan Nazarbayev .

Uniunea Africană este organizația care succedă Organizația Unității Africane (OUA). Fondată în iulie 2002, l-a avut ca prim președinte pe sud-africanul Thabo Mbeki, fost președinte al OUA. Creată după modelul Uniunii Europene, scopurile sale sunt promovarea democrației, drepturile omului și dezvoltarea pe continentul african, în special pentru mărirea nivelului investițiilor străine prin intermediul programului Noul Parteneriat pentru Dezvoltarea Africii (NEPAD).
Obiectivele Uniunii Africane cuprind și crearea unei bănci centrale de dezvoltare.
Ales în martie 2004, Parlamentul Panafrican s-a deschis în martie 2004 inițial având sediul la Addis Abeba în Etiopia. Acum are sediul la Midrand în Africa de Sud. Actualmente, acesta are doar un rol consultativ, urmând ca la sfârșitul primilor 5 ani să aibă putere legislativă. Are 265 deputați, membri ai parlamentelor naționale ale celor 54 de state membre.

Toate Uniunile de State funcționează după aceleași reguli : cooperare economică, cooperare politică, cetățenie comună și migrație. Statele fondatoare își asumă obligația garantării circulației libere a bunurilor, capitalurilor, serviciilor și a forței de muncă și coordonarea comună a unor politici precum energia, industria, agricultura și transportul.

Aceste reguli reprezintă de fapt cedarea suveranităţii economice şi politice a statelor membre către un Centru de Putere, după care urmează dizolvarea lor.

Toate Uniunile de State reprezintă etape spre Guvernul Mondial !

Toate au fost create şi sunt conduse din umbră de aceiaşi oameni !

Deci Rusia nu este împotriva Planului Globalist, decât în ceea ce priveşte jocul Teză / Antiteză | Sinteză !

https://www.youtube.com/watch?v=0glq2b_HjYY (https://www.youtube.com/watch?v=0glq2b_HjYY)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: terraflorin din 17 Februarie 2015, 11:23:51
Citat din: Ganditorul din  16 Februarie 2015, 18:07:06
  :-D :martiansad: Am verificat litera cu litera ce scrie pe lazile alea cu varul Goagle si intr-adevar e vb de Bucuresti, Romania si livrare. 

Acolo la sfârşit scrie ceva de genul ''Socialisticheskoi Respubliki Rumynii'' - Социалистической Республики Румынии - Republica Socialistă România

Per total, traducere aproximativă este: Furnizor: Serviciul Extern al Ministerului Apărării Naționale din Republica Socialistă România.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 17 Februarie 2015, 11:42:37
Republica Socialista Romania era denumirea noastra inainte de 89.Deci daca Ceausescu nu a fost vre-un vizionar care stia ce va veni sau nu e vb de fantoma lui  :rainbow: care a aliementat Ucraina in razboiul ei cu Rusia atunci e un fassss mediatic = nu poti acuza Romania pentru material militar livrat cu (cel putin...) 26 de ani in urma.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial si ocupantul rus ...
Scris de: Arhanghelul din 08 Martie 2015, 15:41:48
http://www.deschide.md/ro/news/externe/11467/Vicepremierul-rus-Rogozin-Eu-sunt-ocupant (http://www.deschide.md/ro/news/externe/11467/Vicepremierul-rus-Rogozin-Eu-sunt-ocupant)!-Aceasta-este-profesia-mea!-1111234.htm

http://pdl.vimeocdn.com/18423/845/341778852.mp4?token2=1425822601_c9cc1fda1207b27f8d213f31f8c91ae0&aksessionid=918a129f613a05a6 (http://pdl.vimeocdn.com/18423/845/341778852.mp4?token2=1425822601_c9cc1fda1207b27f8d213f31f8c91ae0&aksessionid=918a129f613a05a6)


R3suRS3:

https://www.youtube.com/watch?v=XIviwK1MzJs (https://www.youtube.com/watch?v=XIviwK1MzJs)

User : MrLexxAlien alias ... Дмитрий Рогозин (Dimitri Rogozin) .

https://www.youtube.com/user/MrLexxAlien/videos (https://www.youtube.com/user/MrLexxAlien/videos)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial si ... inalta poarta ...
Scris de: Arhanghelul din 16 Martie 2015, 20:08:45
""România plătește staționarea trupelor NATO.""

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Romania+plateste+stationarea+trupelor+NATO (http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Romania+plateste+stationarea+trupelor+NATO)

____________________________________________________________________________
Stiu ca pare off topic ... dar este mai adevarat ... ca adevarul OTV-ist ...

http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/Si-cudansa-ntr-ansa-sufletu-n-rai-1_52048075c7b855ff56bd1bde/index.html (http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/Si-cudansa-ntr-ansa-sufletu-n-rai-1_52048075c7b855ff56bd1bde/index.html)
http://www.remediidivine.com/Rasele_umane.html
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: mariusvlad din 21 Martie 2015, 13:48:52
Ca fapt divers... In urma cu cateva minute 5 elicoptere Apache au aterizat la Sibiu.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: mm din 31 Martie 2015, 17:55:21
  Desi deplasarile de trupe si armament, pe la noi prin "curte" dar si prin celelalte "curti" invecinate Rusiei, nu au decat o foarte tangentiala oglindire in mass media noastra, totusi aceste extrem de importante "evenimente" (aducatoare de moarte) se intampla. Dar se intampla si in tabara "opusa" (unde au fost deplasate cateva zeci de mii de soldati zilele trecute) si "se ascut cutitele":
CitatConducerea Kalashnikov a anunţat, săptămâna aceasta, că va dubla producţia anuală, în ciuda sancţiunilor impuse de occident.
Link - http://www.antena3.ro/externe/kalashnikkov-pregateste-dublarea-productiei-de-armament-in-ciuda-sanctiunilor-occidentului-288949.html (http://www.antena3.ro/externe/kalashnikkov-pregateste-dublarea-productiei-de-armament-in-ciuda-sanctiunilor-occidentului-288949.html)
  Probabil ca in felul acesta si rubla va creste in putere, la fel cum a crescut dolarul american (de la 3,3 la 4,1) pe baza binecunoscutei metode americane: razboi (in curtea altilor)= crestere economica (in curtea proprie).

  Noi ne stoarcem creierii cu Scroviştea si dece-uri inutile, in timp ce zuruitul şenilelor creste. Scopul principal al miscarilor este -evident- de a pune in miscare doua "pietre de moara" care sa-i macine pe fraieri (din nou, Romanica "neutra" devine tinta fraiera, platitoare de oale sparte). "Se monteaza" -cu alte cuvinte- moara de macinat vieti omenesti (si de ţări). Vad ca rusii, din nou, doresc sa joace rolul uneia dintre "pietrele de macinat". De buna seama ca la intelegere cu tabara "opusa" lor, din moment ce colaborarea lor cosmica se afla la un apogeu notabil.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: panta_rh_ei din 01 Aprilie 2015, 09:18:24
Citind pe diferite pagini web despre aceste miscari de trupe tot  la asta m-am gandit si eu: distragerea atentiei cu pinacoteca dintre pereti, promovarea ultimului tip de seif - cavouseiful -  si altele asemenea pana ne vom trezi cu racheta in batatura.
Dar citind declaratiile tipului ala din usarmy care ne-a vizitat, m-am linistit. Adica senilatele alea cu trupele din dotare au fost la "scoala" unde au facut neste ezercitii si-acum se intorc acasa si nu mai vor cu trinul, vor sa experimenteze mersul pe sosea, iar teoriile alea conspirationist-belicoase sunt doar in capul unora/altora. Cosmopolite fiind ele, se simt oriunde ca acasa. Ailalti vor sa arate ca au si ei scoala si ca le plac ezercitiile. Cand va incepe olimpiada si fiecare va slobozi solutia problemei gasite la scoala vom afla care se pricepe mai bine experimentand, din pacate, pe pielea noastra solutiile lor. Adica nu e nimic ingrijorator. Putem urmari mai departe serialul politist cu dnain rolul principal. Ne ureaza adicatelea vizionare placuta si somn usor. Vedem noi pe unde ne trezim, daca ne trezim.  :-o :? :evil:
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: bk din 04 Aprilie 2015, 22:31:16
Citat din: mariusvlad din  21 Martie 2015, 13:48:52
Ca fapt divers... In urma cu cateva minute 5 elicoptere Apache au aterizat la Sibiu.

De unde ai aceasta informatie ? Le-ai vazut tu ? Am cautat pe net si nu se confirma informatia. Mai mult decat atat baza militara de la Sibiu a fost dezafectata de cel putin 10 ani deci nu vad ce ar cauta acolo. Poate doar sa-l protejeze pe Iohannis ;).
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Xanadron din 05 Aprilie 2015, 18:25:28
Citat din: bk din  04 Aprilie 2015, 22:31:16
De unde ai aceasta informatie ? Le-ai vazut tu ? Am cautat pe net si nu se confirma informatia. Mai mult decat atat baza militara de la Sibiu a fost dezafectata de cel putin 10 ani deci nu vad ce ar cauta acolo. Poate doar sa-l protejeze pe Iohannis ;).
Informatia exacta (top secret-kozmik oricum 8-)) v-o dau eu: la Sibiu au aterizat de fapt 6 elicoptere - cite unul in curtea fiecarui casalau al lui Johannis. :-D

Serios acu': habar n-am cite CH-64 Apache ar fi aterizat (sau nu) la Sibiu, dar elicopterele pot ateriza in principiu oriunde.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: mariusvlad din 06 Aprilie 2015, 06:51:18
Le-am văzut, auzit, imortalizat cu telefonul din dotare și chiar dacă imaginea e proasta se poate distinge clar silueta.
Ma întreb cum poți crede ca vei găsi vreodată informații pe net despre operațiunile NATO de la Cincu care s-au terminat în ziua cu pricina?
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: tractorbeam din 06 Aprilie 2015, 11:28:27
Ieri, ca tot a fost soare si vreme buna, m-am gandit sa vizitez sediul M.Ap.N daca tot a fost Ziua Armatei asa ca l-am lua pe     fii-miu de o aripa si hai la expozitie. Am vazut o multime de sali pline cu tablouri - imortalizand momente deosebite din istoria patriei si ceva mostre de armament individual respectiv mitraliere, pusti mitraliera, pusti de asalt, pistoale mitraliera, echivalentul mult mai avoluat al PSL-ului de pe vreme a mea - arme de sniper, pistoale, precum si militari echipati full-geam "cagoule y compris".
Mi-a placut ca anumite arme sunt mult mai usoare fata de ce am apucat eu sa folosesc in vremea lui nea'nicu, incarcatoare din tabla subtire, elemente de plastic, partea de ochire nu se compara, pat rabatabil ajustabil, ma rog, tot tipicul. Am vazut si arme bull-pup si ceva elvetiene, avem de toate. Fii-miu s-a cocotzat peste tot, "a tras" cu toate mitralierele amplasate pe Humvee sau pe camioanele blindate 6x6, s-a jucat cu robotul de deminare, etc.
Cu ocazia asta ma gandeam daca nu ar fi o idee buna ca tot tanarul (apt la minte si rup) sa faca un curs intensiv de cateva luni de armata. Probabil ca 3-4 luni sunt suficiente.

As zice ca nu orice tanar sa se califice pentru munca asta. Fara "agitati" si fara pete la cazier. Ceva ca la elvetieni.  Ca sa putem mobiliza, in caz de atac conventional, foarte repede, cateva zaci de mii de luptatori, antrenati strict pentru scop defensiv.
Asta ca sa nu se transforme vreo agresiune, de oriunde ar veni ea, intr-o plimbare de placere.
Oamenii sa fie familiarizati cu echipamentul si cu tactica, sa faca putina pregatire fizica - nu strica sa mai dai burta jos, dar sa se foloseasca criterii stricte de selectie, nu orisice meltean care pana acum pierdea vremea la birt sa i se dea arma pe mana.
Sa se puna accent pe pregatire folosire armament anti-tanc, am vazut ca baietii politicosi vin cu formatiuni blindate si cu tancuri la greu, pe o antiaeriana eficienta. Sa uitam de perioada baionetei si sa ne concentram pe folosirea mijloacelor electrono-optice.

   
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: tractorbeam din 06 Aprilie 2015, 11:36:28
Razultatul notabil ar trebui sa fie urmatorul: un agresor isi face socoteala unde sa atace si consilieri zic - sa atacam in Romania iar raspunsul sa fie -  nu atacam acolo ca au atata armament antitanc ca din 30.000 de blindate riscam sa pierdem minim 30% si se pierde atat initiativa cat si forta combatanta. Acel agresor sa fie convins ca ii vom provoca pierderi atat de mari incat sa zica: "nu renteaza" Cred ca ar trebui sa fim un fel de sparge-val.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: alx din 06 Aprilie 2015, 11:47:31
Citat din: tractorbeam din  06 Aprilie 2015, 11:36:28
Razultatul notabil ar trebui sa fie urmatorul: un agresor isi face socoteala unde sa atace si consilieri zic - sa atacam in Romania iar raspunsul sa fie -  nu atacam acolo ca au atata armament antitanc ca din 30.000 de blindate riscam sa pierdem minim 30% si se pierde atat initiativa cat si forta combatanta. Acel agresor sa fie convins ca ii vom provoca pierderi atat de mari incat sa zica: "nu renteaza" Cred ca ar trebui sa fim un fel de sparge-val.
Asa...si cand te-ai trezit,nu te durea capul?
;D
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: tractorbeam din 06 Aprilie 2015, 21:21:19
Citat din: alx din  06 Aprilie 2015, 11:47:31
Asa...si cand te-ai trezit,nu te durea capul?
;D

"Incetul cu incetul se fabrica otetul."

Daca ai alta propunere - de ce nu o dai aici pe goarna?
Poate vrei sa ne intoarcem toti cu dosul catre rasarit si unsi bine la ventuza sa asteptam primele raza de soare sa ne incalzeasca rozeta?
Eu unul nu sunt amator de bai de soare de tipul asta si nici de lumina de la rasarit.
 
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: alx din 06 Aprilie 2015, 22:06:25
HoHo ho ho...nu mai bine asteptam sa vina mosu cu armata aia?
Ca altfel...slabe sperante.Si o spune unu care a facut armata,si care crede cu tarie ca obiceiul ala..."prost" de a face armata ar trebui reintrodus.
  Nu am atractii spre...rasarit,si nici inclinatii...dosnice.In acelasi timp,nu prea cred ca tehnica de lupta pe care o posedam acum,si care e...inventariata pana la ultimul graunte de praf de pusca de stii-tu-cine,si care mai e si ultra-depasita ne-ar putea ajuta sa doboram barem niste camioane de transport,nu ditai tancurile...
   Mai apoi,avem o problema mult mai mare:tinerii din ziua de azi(hm...nu credeam s-ajung vreodata sa spun aceste cuvinte) nu mai au...dragoste de tara. Steagul nu mai reprezinta nimic pentru ei,de cand cu acesta...libertate de deplasare prin UE,si cu disparitia granitelor.Parca le mai pasa lor ca tara asta a avut si inca mai are o istorie? Asta inseamna de fapt globalizarea...si in 20-30 de ani,ceea ce ai propus tu in mesajul anterior va fi doar o gluma buna...de ce sa ne mai chinuim sa ne aparam,daca ne pot apara altii? De ce sa ne dam viata,daca putem privi la tv sau pe net cum fac altii,STRAINI,treaba asta pentru noi?


Cam asta cred eu...si de asta te intrebam,voalat,daca nu era doar un vis FRUMOS? Pentru ca realitate nu cred sa mai fie vreodata...
Si daca nu m-am exprimat suficient de clar...mea culpa.Stii doar ca ai precierea mea,si nu de acum...
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: tractorbeam din 07 Aprilie 2015, 10:20:04
Citat din: alx din  06 Aprilie 2015, 22:06:25
Ho
...si de asta te intrebam,voalat,daca nu era doar un vis FRUMOS?...

Tks. Recipoca. Visele pot deveni realitate, atunci cand exista vointa si ... putinta.  :-D
Daca nema putirintza 'geaba cacarshtoc galceava, nu?  :fullmoon:

Poate niste PzH2000 sau Archer nu ar strica acolo. Misca-te repede, musca si fugi. ISIL cam asa procedeaza, resursa fiind asimetrica. Mistretul cand este incoltzit de haita de caini (aia mici maro sau negri rasa teckel), cainii aia ii dau roata rapid si il latra in draci si mistretul se opreste, este dezorientat, asa ca vanatorul poate veni linistit pune pusca la ochi si da lovitura fatala.
Noi suntem mici de aceea trebuie sa fim al dracului de rapizi iar muscatura trebuie sa fie daca nu fatala macar foarte dureroasa.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial si ... inalta poarta ...
Scris de: Arhanghelul din 16 Mai 2015, 19:14:58
Aparent ... off topic ...

http://www.cotidianul.ro/isterie-generala-armata-sua-banuita-ca-vrea-sa-invadeze-texasul-261422/ (http://www.cotidianul.ro/isterie-generala-armata-sua-banuita-ca-vrea-sa-invadeze-texasul-261422/)

http://www.romaniatv.net/riposta-la-exercitiile-militare-desfasurate-de-sua-si-coreea-coreea-de-nord-a-lansat-doua-rachete_205422.html (http://www.romaniatv.net/riposta-la-exercitiile-militare-desfasurate-de-sua-si-coreea-coreea-de-nord-a-lansat-doua-rachete_205422.html)

http://ioncoja.ro/textele-altora/scenariu-apocaliptic/ (http://ioncoja.ro/textele-altora/scenariu-apocaliptic/)

https://www.google.ro/search?q=military+exercises+in+the+southwestern+US&biw=1920&bih=921&source=lnms&sa=X&ei=_3lXVaacE4y07gaQtIPQDQ&ved=0CAYQ_AUoAA&dpr=1 (https://www.google.ro/search?q=military+exercises+in+the+southwestern+US&biw=1920&bih=921&source=lnms&sa=X&ei=_3lXVaacE4y07gaQtIPQDQ&ved=0CAYQ_AUoAA&dpr=1)


(http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/03/27/00/2707A6F000000578-0-image-a-11_1427416090308.jpg)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: panta_rh_ei din 16 Mai 2015, 21:48:37
Nu-i mai "misto" asta care-i si aparent ontopic? :? :-o :x  si mai aproape de noi si de zilele noastre?
http://www.mediafax.ro/social/reportaj-soldatii-americani-la-ploiesti-demonstratie-de-forta-si-de-patriotism-foto-14259543#comments (http://www.mediafax.ro/social/reportaj-soldatii-americani-la-ploiesti-demonstratie-de-forta-si-de-patriotism-foto-14259543#comments)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: fiulploii din 17 Mai 2015, 19:03:25
Nu i se pare nimănui ca dacă nu pică comeata, nu S-apropie nibiruleasa sau nu explodează totuși stânca Galbena atunci sigur începe al treilea război mondial ?

   Întrebare mirata : de ce ai face sicrie de plastic ? Ca sa conservi mii de ani milioane de trupuri putrezite? Dacă nu sunt sicrie? Dacă e ceva analog comenzii CFR de mii de lopeți?  :roll:
Părerea mea...
Titlu: Re: O veste ... de rau ... s-a spart cutia Pandorei ...
Scris de: Arhanghelul din 30 Mai 2015, 08:03:49
Citat din: fiulploii din  17 Mai 2015, 19:03:25
...  sau nu explodează totuși stânca Galbena atunci sigur începe al treilea război mondial ?
...
Părerea mea...

No comment ... pardon ... sa nu se arda ... pixelul ...

https://www.youtube.com/watch?v=99b7iPDFML4 (https://www.youtube.com/watch?v=99b7iPDFML4)
https://www.youtube.com/watch?v=0CFNZj_NKI8 (https://www.youtube.com/watch?v=0CFNZj_NKI8)
https://www.youtube.com/watch?v=VC5iKeQ9clk (https://www.youtube.com/watch?v=VC5iKeQ9clk)

https://www.youtube.com/watch?v=dPPOo7ZJCRg (https://www.youtube.com/watch?v=dPPOo7ZJCRg)
https://www.youtube.com/watch?v=pVgPKxYVxb0 (https://www.youtube.com/watch?v=pVgPKxYVxb0)
https://www.youtube.com/watch?v=YFwrzPAkq5c (https://www.youtube.com/watch?v=YFwrzPAkq5c)

http://observator.tv/extern/yemen-69-de-mori-in-explozii-declanate-la-un-depozit-de-arme-vizat-de-raiduri-aeriene-152031.html
http://stirileprotv.ro/stiri/international/explozie-uriasa-la-periferia-capitalei-yemen-ului-video-sunt-zeci-de-martiri-si-sute-de-raniti.html (http://stirileprotv.ro/stiri/international/explozie-uriasa-la-periferia-capitalei-yemen-ului-video-sunt-zeci-de-martiri-si-sute-de-raniti.html)

Resurse:


[url=http://ro.wikipedia.org/wiki/Yemen]http://ro.wikipedia.org/wiki/Yemen (http://ro.wikipedia.org/wiki/Yemen)[/url]https://www.youtube.com/watch?v=i9H50tHiHjs (https://www.youtube.com/watch?v=i9H50tHiHjs)
https://www.youtube.com/watch?v=HsQdeAeOEg4 (https://www.youtube.com/watch?v=HsQdeAeOEg4)

Titlu: Re: Al treilea razboi mondial ... resurse ...
Scris de: Arhanghelul din 30 Mai 2015, 08:27:27
https://www.youtube.com/watch?v=fufuluffQDY (https://www.youtube.com/watch?v=fufuluffQDY)
Titlu: Re: O stire ... exploziva de langa ... Beijing (~130km-Tianjin) ... 12.08.2015
Scris de: Arhanghelul din 13 August 2015, 11:09:20
https://www.youtube.com/watch?v=KBPPmTe2a-w (https://www.youtube.com/watch?v=KBPPmTe2a-w)
https://www.youtube.com/watch?v=SZDStWwx-jk (https://www.youtube.com/watch?v=SZDStWwx-jk)
https://www.youtube.com/watch?v=dgurTdK0PTA (https://www.youtube.com/watch?v=dgurTdK0PTA)
https://www.youtube.com/watch?v=fCX79AboDBc (https://www.youtube.com/watch?v=fCX79AboDBc)
https://www.youtube.com/watch?v=DDgZ5RkivEg (https://www.youtube.com/watch?v=DDgZ5RkivEg)
https://www.youtube.com/watch?v=SZDStWwx-jk (https://www.youtube.com/watch?v=SZDStWwx-jk)

https://www.youtube.com/watch?v=cdjg4Ok2HsY (https://www.youtube.com/watch?v=cdjg4Ok2HsY)

https://news.vice.com/article/in-photos-the-aftermath-of-the-massive-explosion-in-the-chinese-city-of-tianjin (https://news.vice.com/article/in-photos-the-aftermath-of-the-massive-explosion-in-the-chinese-city-of-tianjin)
http://www.mirror.co.uk/news/world-news/china-explosion-hundreds-injured-massive-6242091?ICID=FB_mirror_main (http://www.mirror.co.uk/news/world-news/china-explosion-hundreds-injured-massive-6242091?ICID=FB_mirror_main)

(http://i4.mirror.co.uk/incoming/article6242170.ece/ALTERNATES/s510b/Massive-explosion-in-China.jpg)(http://i.ytimg.com/vi/YeXBME2YVQo/hqdefault.jpg)(http://i3.mirror.co.uk/incoming/article6243483.ece/ALTERNATES/s1227b/Tianjin-explosion.jpg)(http://i4.mirror.co.uk/incoming/article6242429.ece/ALTERNATES/s1227b/Tianjin_13Aug.jpg)

https://www.youtube.com/watch?v=JeKlN1droNI (https://www.youtube.com/watch?v=JeKlN1droNI)


Titlu: Re: O stire ... exploziva de langa ... Beijing (~130km-Tianjin) ... 12.08.2015
Scris de: Arhanghelul din 20 August 2015, 11:15:14
https://www.youtube.com/watch?v=6x-0rKw4gNA (https://www.youtube.com/watch?v=6x-0rKw4gNA)

https://www.youtube.com/watch?v=M-lYS5_nAG8 (https://www.youtube.com/watch?v=M-lYS5_nAG8)

https://www.youtube.com/watch?v=HfXmG3GdAig (https://www.youtube.com/watch?v=HfXmG3GdAig)

https://www.youtube.com/watch?v=zaHcL8jjH9I (https://www.youtube.com/watch?v=zaHcL8jjH9I)

(http://www.rufon.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=4550.0;attach=22023;image)(http://www.rufon.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=4550.0;attach=22025;image)

P.S. Am pus o poza care nu este luata din locul respectiv ... Statia de GPL este in alt loc ...

(http://i4.mirror.co.uk/incoming/article6242170.ece/ALTERNATES/s510b/Massive-explosion-in-China.jpg)
Titlu: Re: O stire ... exploziva de langa ... Beijing (~130km-Tianjin) ... 12.08.2015
Scris de: Arhanghelul din 20 August 2015, 11:39:14
Up date ... cum arata inainte ... google maps ...

(http://www.rufon.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=4550.0;attach=22027;image)(http://www.rufon.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=4550.0;attach=22025;image)

https://www.youtube.com/watch?v=pfF2j8tDzf0 (https://www.youtube.com/watch?v=pfF2j8tDzf0)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial... o fi inceput deja?!
Scris de: Xanadron din 20 August 2015, 11:55:48
Fu oare accident, ori nuke adevarata?
Ei bine, asta nu vom sti-o niciodata... :-D

PS serious: Mici detalii strecurate printre mari gogosi  - si chiar de catre satanele de pe Strada Zidului (nu chinezesc, nu :lol:) pot sugera raspunsuri plauzibile:
http://www.wsj.com/articles/explosions-kill-dozens-at-warehouse-in-tianjin-china-1439449553 (http://www.wsj.com/articles/explosions-kill-dozens-at-warehouse-in-tianjin-china-1439449553)

"China's National Supercomputing Center, located more than a mile from the blast site, told Xinhua that it shut down the Tianhe-1A supercomputer over security concerns stemming from the blast."

...Ce, cum, unde? Care supercomputer Tianhe? Vreo alta chinezarie ar zice unii - da-i de fapt al' mai puternic computer de pe glob, situat in plus doar la cca. 1,5 km distantza de artificiile tianjineze. 8-)

...Bubuiala a carei sursa nu-i deloc usor clasificabila - asa ca-i loc de multiple scenarii, ca asta de pe rense.com:
http://www.rense.com/general96/tianjinroro.html (http://www.rense.com/general96/tianjinroro.html)

...Ca sa nu mai facem si alte conexiuni cu sirul de bubuieli ulterioare (Rusia, Tailanda etc.) ca deja-i plictisitor.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: prodcomb din 20 August 2015, 12:36:21
Ceva intre reacție chimica și reacție nucleara. Dar mai mult către a doua,  dar nefinalizata.
Titlu: Re: WW3 ... etapa de incalzire ... KIm KIm la incalzire ... step by step ...
Scris de: Arhanghelul din 20 August 2015, 12:38:13
Citat din: Xanadron din  20 August 2015, 11:55:48
...Ca sa nu mai facem si alte conexiuni cu sirul de bubuieli ulterioare (Rusia, Tailanda etc.) ca deja-i plictisitor.
https://www.youtube.com/watch?v=zZbrs1eK9Zk (https://www.youtube.com/watch?v=zZbrs1eK9Zk)
______________________________________________________________________
Marti 04.08.2015
http://www.mediafax.ro/externe/doi-militari-sud-coreeni-raniti-intr-o-explozie-in-zona-demilitarizata-dintre-cele-doua-corei-14663340 (http://www.mediafax.ro/externe/doi-militari-sud-coreeni-raniti-intr-o-explozie-in-zona-demilitarizata-dintre-cele-doua-corei-14663340)

Luni 10.08.2015
http://www.mediafax.ro/externe/coreea-de-nord-acuzata-pentru-producerea-exploziei-din-zona-demilitarizata-14670610 (http://www.mediafax.ro/externe/coreea-de-nord-acuzata-pentru-producerea-exploziei-din-zona-demilitarizata-14670610)

Miercuri 12.08.2015
http://www.mediafax.ro/externe/exercitii-comune-ale-coreei-de-sud-si-statelor-unite-in-apropierea-frontierei-nord-coreene-14673106 (http://www.mediafax.ro/externe/exercitii-comune-ale-coreei-de-sud-si-statelor-unite-in-apropierea-frontierei-nord-coreene-14673106)

Duminica 16.08.2015
http://www.mediafax.ro/externe/coreea-de-nord-ameninta-ca-va-ataca-sua-daca-nu-anuleaza-exercitiile-militare-cu-coreea-de-sud-14676836 (http://www.mediafax.ro/externe/coreea-de-nord-ameninta-ca-va-ataca-sua-daca-nu-anuleaza-exercitiile-militare-cu-coreea-de-sud-14676836)

Joi 20.08.2015
http://www.mediafax.ro/externe/coreea-de-nord-a-bombardat-o-unitate-militara-sud-coreeana-aflata-la-granita-comuna-presa-14682000 (http://www.mediafax.ro/externe/coreea-de-nord-a-bombardat-o-unitate-militara-sud-coreeana-aflata-la-granita-comuna-presa-14682000)

Breaking News ... Live ...Breaking News ... Live ...Breaking News ... Live ...Breaking News ... Live ...Breaking News ... Live ...
20.08.2015
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3204452/North-Korea-shells-South-Korean-military-unit-stationed-countries-shared-border.html (http://www.dailymail.co.uk/news/article-3204452/North-Korea-shells-South-Korean-military-unit-stationed-countries-shared-border.html)
http://world.kbs.co.kr/english/news/news_Po_detail.htm?No=112796 (http://world.kbs.co.kr/english/news/news_Po_detail.htm?No=112796)

http://streema.com/tv/TV_Chosun (http://streema.com/tv/TV_Chosun)
http://streema.com/tv/country/South_Korea (http://streema.com/tv/country/South_Korea)
(http://www.independent.co.uk/incoming/article10457607.ece/alternates/w460/south-korea-loudspeakers.jpg)


Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 20 August 2015, 13:46:36
"Prietenul KIM" face valuri .... pai asta e treaba lui de agent de vanzari la armament. Cum situatia din Europa stagneaza si nu se mai cumpara armament l-au bagat "in priza" pe "prietenul Kim".
Face valuri, se ratzoieste nitel atomo-mondial, se cumpara iar rachete de ultima generatie in zona si pe la vecini, Kim  tace ( la insistentele unui star tv ) si isi ia procentu' cu care isi mai hraneste populatia flamanda si buzunarele proptelelor din armata Coreii - end of story in aplauzele multimii care "jubileaza" la auzul victoriei celui mai iubit corean.
Sunt prea optimist ? Poate...
Dar cred ca propaganda prin difuzoare nu a fost inventata ieri ... si nici nu pot sa cred ca coreenii din nord n-au nici o arma cu luneta cu care sa linisteasca silentios, fara valuri, difuzoarele pacatoase (care ar trebui sa fie cat de cat "la vedere" ca sa se auda mesaju' destabilizator ). Dar in cazul asta "prietenul Kim" nu si-ar mai fi facut treaba de agent de vanzari...
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial - faza cu pocnitori
Scris de: Xanadron din 25 August 2015, 14:15:12
Citat din: prodcomb din  20 August 2015, 12:36:21
Ceva intre reacție chimica și reacție nucleara. Dar mai mult către a doua,  dar nefinalizata.
Cam da - ochiometric cel putin.
Linkul precedent de pe rense.com (ala cu presupusa explozie-n largul coastei Norvegiei din 1991 a cargobotului roll on/roll-off) sugereaza utilizarea unor chestii mai exotice, producatoare de EMP (impulsuri electromagnetice intense), dezvoltate de cind haul [si] de rusi - sovietici adica, posibil de manarit p-o filiera ucrainiana etc etc.
De unde si o lista scurtissima a posibililor executanti (pe veteranstoday gasiti mai multe - nu mai dau insa linkul, ca nu-i tocmai kosher ca si RUFOn sa fie luat in vizor de tracking-devices... mai mult decit e deja.) 8-)

Ipotezele neortodoxe apropo de Tianjin abunda oricum pe net (inclusiv una care aproximeaza la 20 kilotone bubuiala - cu sursa cica AIEA), asa ca n-are rost sa ne-ncarcam neuronii.
...Mai bine asteptam concluziile anchetei oficiale.  :-D :lol: :-D

P.S. Inca una si ma duc - mai clar, o noua mega-zdrumicare :star: (tot chimica cicatelea) a baunit in freza chinejilor alaltaieri, la Zibo-Shandong.
Dragutza ciupercutza si-aici, nu?!
http://www.bbc.com/news/world-asia-china-34029202 (http://www.bbc.com/news/world-asia-china-34029202)

...Dar si la o baza 'merigana din Japonia le-a bufnit soba (nexam link si-aici, ca deja sar calu' cu informarile informale :lol: si-ncep sa ma cred... credibil, cind de fapt altii trebuie crezuti - doar sint platiti sa-i credem, nu?!) :wink:
Titlu: Re: Al nu-stiu-catelea razboi mondial, ultimul sau poate nu...
Scris de: panta_rh_ei din 06 Septembrie 2015, 15:04:54
Comentariu(evident ca nu al meu) la un articol din gandul.info privitor la declaratiile merkeloide vis-a-vis de problema refugiatilor/emigrantilor sau ce-or fi ei in realitate.

"Maximele" marilor mahări ai Europei privind exodul musulmanilor:

• Christian Wulff, președinte al Germaniei: "Islamul face parte din Germania."
• Angela Markel: "Moscheile vor deveni din ce în ce mai mult o parte din peisajul orașelor noastre."
• Prințul Charles: "Comunitățile musulmane au îmbogățit Marea Britanie în toate sensurile termenului"
• Papa Francisc: "Musulmanii mărturisesc a ține credința lui Avraam, îl adoră împreună pe Unicul și Milostivul Dumnezeu, viitorul Judecător al oamenilor în Ziua de Apoi."
• Papa Francisc: "Noi, creștinii, trebuie să-i primim cu afecțiune și respect pe imigranții islamului care sosesc în țările noastre."
• Recep Tayyp Erdogan: "Moscheile sunt cazărmile noastre. Domurile lor sunt căștile noastre. Minaretele sunt baionetele noastre. Credincioșii sunt soldații noștri."
• Bernard Cazeneuve, ministrul de interne francez: "Nu este un delict să chemi la Jihad."
•Necmettin Erbakan, prim ministru turc: "Europenii îşi închipuie că musulmanii nu au venit în Europa decât pentru a câştiga bani. Dar Allah are alte planuri. Vom pune cu siguranţa mâna pe putere. Ce nu se ştie încă, este dacă acest lucru va fi sau nu însoţit de vărsare de sânge."
• Nicolas Sarkozy: "Franța știe că Islamul este compatibil cu democrația"
• Barack Hussein Obama: "Viitorul nu va aparține celor care-l denigrează pe Profetul Islamului"
• Jimmy Carter: "Principiile lui Allah au fost concepute pentru a aduce pace și dreptate pentru toți."
• Marele Imam al Hamburg-ului: "Necredincioșii ne sunt dușmani. Tăierea capetelor este o grozăvie, dar asta e prea puțin pentru dușmanii noștri"

Nu stiu daca-s reale sau inventate, (rupte din contest sunt sigur) dar se simte deja miros de pucioasa...
Asa cum in '89 am avut un Decembrie primavaratic, meteorologii ne anunta acum o toamna nu doar lunga dar si extrem de calduroasa...
O gramezie  de coincidente  :-o :?
Titlu: Re: Al XXX-lea razboi mondial - YuropaYpocritas
Scris de: Arhanghelul din 06 Septembrie 2015, 16:20:25
18.02.2015 ... de la profetul GaddafY ...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2958517/The-Mediterranean-sea-chaos-Gaddafi-s-chilling-prophecy-interview-ISIS-threatens-send-500-000-migrants-Europe-psychological-weapon-bombed.html (http://www.dailymail.co.uk/news/article-2958517/The-Mediterranean-sea-chaos-Gaddafi-s-chilling-prophecy-interview-ISIS-threatens-send-500-000-migrants-Europe-psychological-weapon-bombed.html)

""   OFICIUL GERMAN pentru IMIGRATIE 05.09.2015
Oficiul german pentru imigratie a publicat astazi analiza
valului de imigratie, despre carTe si bat gura ziarele:
67 % sunt barbati (n.r. 2/3)
70 % sunt intre 15-40 de ani
85 % sunt musulmani
numai 20 % vin din Siria
restul sunt din Pakistan, Bangladesh, Somalia, Burkina Faso, Eritreea, Sudan, Irak, Libia, Congo, Indonezia, Mauretania.
Au platit intre 6000 si 30 000 euro pasajul.
Ciudati refugiati de razboi !
Barbati tineri si in puterea varstei, singuri, bine echipati, din toata lumea islamica.
Par mai curand o armata.""

""" am ajuns cu bine in Germania, veniti cu totii."
Nu va uitati bazmalele si instrumentele de circumcizie,
cele de mutilare le-am adus noi.
Mufti este deja aici, dar nu poate veni acum la telefon,
e ocupat cu o decapitare.""

Uite, mama, trec soldatii!

L.E. ""Daca ma f_ra ... ii fac si cartofi prajiti ..."" zise fatuca ... :evil: satula de prietenul ei sodomit ...

Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: sunnyboy din 06 Septembrie 2015, 22:33:53
Astept un raspuns din partea statului Israel la migratia asta (cvasi) politica a arabilor...
Traim vremuri interesante...
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: tractorbeam din 07 Septembrie 2015, 21:52:03
Si uite asa ne procopsim cu o comunitate consistenta de muslimin care peste 1-2 generatii o sa raga "Takfir" si "Allahu' Akbar!" si o sa vrea din ce in ce mai multe drepturi prin pamanturile noastre crestine.
Pe de alta parte teritoriile abandonate de fugari vor reveni invingatorilor - este vorba daca nu v-ati lamurit pana acuma despre baietii care  la fiecare gatlej taiat zbiara din toti bojocii: "Allahu'  Akbar!".
Pe vremea imperiului roman, daca bine ne amintim lectiile din cartile de istorie, diverse populatii au migrat inspre Europa sub presiunea altor populatii mai razboinice.

Eu cred ca este numai inceputul si vom asista in decurs de 10-15 ani la niste migratii catastrofale pe masura ce IS/altii de aceiasi sorginte va/vor pune gheara pe din ce in ce mai mult teritoriu.

Apoi IS (mult mai bine inarmat decat acum) va ciocani la portile Europei ( adica o sa-i deranjeze pe greci, italieni probabil pe bulgari) si o sa asistam la raiduri in care IS/Boko Haram va rapi crestini din teritoriile crestin-europene si ii va vinde de sclaveti prin pietele Damascului (ala care o sa cada curand in laba DAESH).
Suntem condamnati sa repetam istoria si asta pentru ca nu suntem gata sa renuntam la valorile umanist-europene si sa ne razboim pe viata si pe moarte cu acest pericol mortal pentru civilizatia europeana asa cum o cunoastem noi azi.
Tineti minte ce va zice mandea acuma: Pana nu o sa facem noi europenii (meriganii y compris) ce au facut meriganii cu japsii in WW2 (adica pana nu i-au facut carne de mici acolo pe insule - Okinawa, Tarawa, Guadalcanal,etc. ) nu o sa se termine si va fi din ce in ce mai nasol.

Pe de alta parte, pentru impaciuitoristii-pacifisti, cateva versuri cantate de Adriana Antoni:   
"Ce atata dusmanie
Fara pic de omenie
E atata loc sub soare
Da-o-n colo suparare!"
  :evil:
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: tractorbeam din 07 Septembrie 2015, 21:57:45
Ma uitaim la pozele de mai sus, baietii aia barboshi par destul de sanatoshi si in forma , fara burta fara gusi, ar fi buni de infanteristi la infa de asalt.
Decat sa-i giugiulim mai bine 1 luna odihna apoi 3 luni la antrenament si apoi in elicoptere cu acoperire aeriana NATO si sa-i arda pe islamisti. Cine o sa lupte cu ei cumva brava noastra armie? Sa ramana femeile si copii pe considerent umanitar dar baietii vanjoshi-barboshi trebuie trimisi la lupta pentru tzarina lor ca doar nu o sa luptam noi pentru ei ca lor le e frica de glontz.
Pai daca noi romanii, in decursul secolelor de Ev mediu si mai apoi, faceam ca papugii ashtia chiar ca puteau zice maghiarii ca au gasit teritoriul gol si au fost ei primii.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: panta_rh_ei din 08 Septembrie 2015, 07:50:12
Se pune in practica genocidul planificat al populatiei europene – planul Kalergi care zice: populatia UE nu va fi formata din locuitorii vechiului continent ci dintr-o populatie hibrida rezultata din metisarea ei cu albi, negri, asiatici, o turma multietnica fara calitate, dezradacinata, usor de controlat. Fii lui Kalergi vor forma viitoarele generatii ale Europei continentale (Anglia a refuzat categoric sa primeasca refugiati sau ce-or fi ei).
Am vazut ca, mai in gluma mai in serios, s-au facut reportaje prin care oamenii erau intrebati daca sunt dispusi sa primeasca la domiciliul propriu si personal refugiati.
Pamanturile noastre, crestinesti sau nu, nu prea mai sunt ale noastre. Nu-I exclus sa ne trezim chemati pa la primarii: ai doua case? Intr-una vom instala, temporar, refugiati; le vom da si-o bucata de pamant ca sa se intretina...
Ma opresc aici cu scenarita. Cert este ca se adevereste ce spuneam mai inainte: e un plan bine pus la punct iar de implementarea lui se ocupa posesorii Premiului European Coudenhove Kalergi  printre care se numara si tante Merkel.
S-auzim de bine.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Xanadron din 08 Septembrie 2015, 07:52:31
Interesanta propunerea ta, tractorbeam, dar clar inaplicabila. Oricum, de isis/il or sa se ocupe altii - inclusiv rusii, care au decis ca-i cazul sa intervina direct in Siria, dupa recenta urecheala a ambasadorului Turciei de catre Putin (uite-o stire chiar din patria... mamei isis-ului - care are insa si citiva tati deloc islamisti...): :lol:
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4696268,00.html (http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4696268,00.html)
"Russian jets in Syrian skies
Russia has begun its military intervention in Syria, deploying an aerial contingent to a permanent Syrian base, in order to launch attacks against ISIS and Islamist rebels; US stays silent."
8-)

Asa ca n-as fi atit de sigur de caderea Damascului in mainile isisilo-struto-camilei asteia - doar dac-or fi primit in ultima vreme Toyota-trucks hipersonice. :rocket:

Situatia e in orice caz f. imbirligata acolo, chiar daca ne rezumam la miscarile vizibile (p-alea dirijate de "invizibili" :martiansad: le-am mai comentat pe topicul recent cu al saselea scenariu).
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: panta_rh_ei din 08 Septembrie 2015, 12:09:32
CitatSi uite asa ne procopsim cu o comunitate consistenta de muslimin
Cat de consistenta? Citisem si eu zilele trecute un articol carea avansa cifra de ~7000, in asta zice de vreo 4-5mii, tatucu a zis ca nu mai mult de 1785(bine ca n-a dat cu zecimale), deci cat de consistenta va fi?
De ce stam asa de linistiti in fata ecranelor pixeloase? Mizam pe faptul ca aia nu vor la noi? Nu vor, nu vor dar cand e ordin pe unitate...
http://www.dcnews.ro/le-monde-informa-ie-bomba-despre-romania-ce-spune-ponta_483904.html (http://www.dcnews.ro/le-monde-informa-ie-bomba-despre-romania-ce-spune-ponta_483904.html)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: sunnyboy din 09 Septembrie 2015, 08:35:31
De ce nu-i primesc pe sirieni statele bogate din zona golfului, ma intrebam zilele trecute? Oare pentru ca se tem de... terorism?


http://www.bbc.com/news/world-middle-east-34132308 (http://www.bbc.com/news/world-middle-east-34132308)



Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 09 Septembrie 2015, 11:31:07
Pe o tabla de sah mondiala venirea "refugiatilor" in Europa ar trebui sa capete un anumit sens. Eliminand "amanuntele" si privind doar esenta - avem o teribila dorinta a populatiei europide de a scapa de sub  un anumit control al unui anumit sistem, de a-si cladi o noua cale si nu in ultimul rand de a genera o a treia cale de dezvoltare umana.

Stoparea acestei tendinte europide n-a putut fi infranata nici cu criza initiata 2008, peste care am trecut cu chiu cu vai chiar daca a injumatatit valoarea averilor din bancile euro, nici cu criza din Grecia, in care toate statele europene au platit prostia grecilor care au jucat "la doua capete" pierzand sume imense in fata structurilor financiare de peste ocean (oficial Grecia e in criza pt ca grecii au mancat prea multe ...facilitati, sumele platite pana acum fiind de ordinul sutelor de miliarde, mult peste orice ratiune civila de consum grecesc), nici cu initierea crizei din Ucraina, care se dovedeste a fi cel mai sangeros scenariu de ingenunchere a progresului european.

Acum, daca suntem cuminti si ascultam de "sistem"...vom avea liniste in UE, daca nu, miile de conserve ISIS isi vor face treaba si va trebui sa apelam la "fortele sistemului" ca sa ne apere de prapad ( pt ca, intamplator sau nu, dupa atatea crize UE a uitat ca trebuia sa-si faca EURO-POL, EURO-FOR si alte sisteme de autoprotectie... azi mergand in continuare pe elementele de aparare si control ale "sistemului vechi" care vrea control total (accelerarea emiterii legilor Big-Brother de ex ).

- Vom sta cuminti in banca noastra si vom oferi tribut sistemului (vad ca iar ne indreptam cu pasi repezi spre a "oferi" aurul de la Rosia Montana, pt ca se repeta aceleasi imbecilitati politico=economice dinainte de 2010, data dupa care s-a lansat ideea "salvatoare" prin care scapam de "blocaj economic" doar daca dadeam RM ) - probabil ca vom avea liniste, daca nu, probabil ca vor incepe a fi generate situatii de criza de securitate care ne vor face sa uitam ce e libertatea de expresie si gandire.

P.S. Asa cum am mai spus si intr-o alta postare aducerea pe aceiasi pagina de discutie a problemei "refugiatilor" cu tema IP Culianu (chiar si sub forma tangenta si subtila ) creeaza reactii ciudate . Oare ce stia I P Culianu despre controlul multimii si mai ales despre contracararea acestui control, de apar (pe alte forumuri) aceste reactii adverse, aparent gratuite ?
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: mm din 10 Septembrie 2015, 14:31:50
  "O tona de vorbe nu valoreaza cat un gram de practica." E o zicala yoghina pe care o reproduc extrem de aproximata. Se aplica si in cazul "dezbaterilor" noastre pe aceste subiecte practice - cum ar fi razbelul III, "refugiatii", etc. - adica doar vorbe, deci fara fapte. Imposibilitatea faptelor noastre deriva nu numai din comoda noastra postura de spectatori (romani) ci si din controlul total ce ne este aplicat din partea supraveghetorilor nostri. Deci, statutul de sclavi moderni ne face simpli spectatori la toate evenimentele importante (ce ne includ si pe noi ca actori "muţi"). Practic, jucam intr-o piesa de teatru in care ni se acorda doar "puterea" de a spune un text scris de altcineva. In caz de nesupunere urmeaza excluderea din piesa.
  Ca si completare la spusa ta, @Ganditorul, controlul multimii a devenit la ora actuala (datorita electronicii) controlul individului. Este deja un control personalizat, pe fiecare individ (citeste sclav) in parte.
Titlu: Re: WW III ... WOT ... human factory ... or ... factory people
Scris de: Arhanghelul din 19 Octombrie 2015, 22:27:57
https://zonait.tv/jucatorii-de-world-of-tanks-vor-ajunge-sa-comande-tancuri-rusesti-adevarate/
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 21 Octombrie 2015, 09:40:36
Citat din: mm din  10 Septembrie 2015, 14:31:50
  "O tona de vorbe nu valoreaza cat un gram de practica." E o zicala yoghina pe care o reproduc extrem de aproximata. Se aplica si in cazul "dezbaterilor" noastre pe aceste subiecte practice - cum ar fi razbelul III, "refugiatii", etc. - adica doar vorbe, deci fara fapte. Imposibilitatea faptelor noastre deriva nu numai din comoda noastra postura de spectatori (romani) ci si din controlul total ce ne este aplicat din partea supraveghetorilor nostri.

Partial de acord cu tine @mm, pentru ca in toata sarada asta mondiala a enigmei "cine detine controlul si cine pe cine manipuleaza" exista si un punct slab, un "calcai a lui Ahile". Vorbele si discutiile noastre nu sunt chiar fara rost si fara rezultat, pentru ca EI, cei ce se vor manipulatorii lumii, au pretentia, dorinta si orgoliul de a fi socotiti singurii, unicii aparatori ai umanitatii. Prin tot ce fac si prin tot ce arata multimii EI trebuie sa justifice pozitia de aparatori mondiali.
N-o sa vezi nici un cuceritor/distrugator  spunand public ca vine sa-ti puna jugul pe gat, sa-ti secatuiasca rezervele naturale nationale sau ca vrea sa-ti decimeze natiunea. NU - toti vor afirma ca vin sa lupte cu "raul" (iar atunci cand nu exista ..."raul" este inventat ), toti te apara de saracie sau molime, iti asigura o buna dezvoltare sau o "aparare completa a intereselor tale" (dar nu poate face asta decat daca stie totul despre tine ...pt a-ti cunoaste punctele slabe). Nu mai insir aici  toate variantele de "salvare" in care am fost implicati ...de cele mai multe ori fara ca acea "salvare" sa fie o necesitate.
- Sansa de a scapa din clenci sau de a amana un deznodamat catastrofic este una singura : sa demontezi piesa de teatru publica in care EI sunt salvatorii si sa arati cine sunt cu adevarat. Sa-i obligi sa conceapa alt scenariu public viabil si sa-si consume resursele & timpul cu alta varianta in care pot poza in ceea ce nu sunt - ZEI aparatori ai umanitatii. Iar daca ai reusit sa demontezi piesa de teatru cu o clipa inainte sa se ridice cortina in ultimul act atunci ai castigat un avantaj substantial - pentru ca tot efortul "LOR" de moment a fost in zadar. Parerea mea,.
Titlu: Re: Al patrulea razboi mondial ... ocultat ...
Scris de: Arhanghelul din 21 Ianuarie 2016, 10:38:34
Deci va spun eu in ascuns ... secret ...  :-o

http://www.giurgiuonline.com/guvernul-filip-a-jurat-in-secret-la-miezul-noptii/ (http://www.giurgiuonline.com/guvernul-filip-a-jurat-in-secret-la-miezul-noptii/)

http://www.gov.md/ro/content/guvernul-condus-de-pavel-filip-depus-aseara-juramantul (http://www.gov.md/ro/content/guvernul-condus-de-pavel-filip-depus-aseara-juramantul)

http://jurnal.md/ro/politic/2015/10/30/analiza-ce-rol-joaca-guvernul-de-la-bucuresti-in-criza-din-moldova/ (http://jurnal.md/ro/politic/2015/10/30/analiza-ce-rol-joaca-guvernul-de-la-bucuresti-in-criza-din-moldova/)

Stiu ca informatiile ... sunt venite din surse pro-ruse ... dar in MSM-ul occidentalizat nu prea se spune raspicat ... ca s-a jurat la miezul noptii ... ca satanistii ... sau in caz de razboi ...
Poate este razboi ... si noi ... inca nu stim ...  :mrgreen:

____________________________________________________________
Astrologul de serviciu ... nu astronomul de serviciu ...  :mrgreen:

http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/eveniment-inedit-cinci-planete-din-sistemul-solar-vizibile-de-pe-terra-in-acelasi-timp-din-20-ianuarie-este-pentru-prima-data-in-ultimul-deceniu-14969023 (http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/eveniment-inedit-cinci-planete-din-sistemul-solar-vizibile-de-pe-terra-in-acelasi-timp-din-20-ianuarie-este-pentru-prima-data-in-ultimul-deceniu-14969023)

P.S. Niciodata n-am inteles de ce la TeVe ... in loc de astronom/i ... sunt invitati sa-si dea cu parerea (mai exACt cu presupusul toti magii si vracii astrologici ...  :crescentmoon: :fullmoon: :moon: :planet: :star:

P.S.2 Preoteasa ... de  "boboteaza"' ... nu stiu daca este cu Moloh/Noroc ... dar are echipament complet ... Cruce slava ... coșnița ... si patrafir din blana naurala ... colectia de iarna ...
(https://saccsiv.files.wordpress.com/2013/11/img-7168.jpg)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 21 Ianuarie 2016, 11:40:16
Ai dreptate - "MARELE SECRET" al depunerii juramantului dupa orele de program (de somn) ale unui parlament normal constituie cea mai mare conspiratie (si constipatie) ce poate declansa al 4-lea razboi mondial.
MARELE SECRET al depunerii juramantului nu a putut sa scape ochiului vigilent al cetateanului moldovean platit sa iasa in strada pentru a face scandal (dupa modelul arhicunoscut  si pe la Bucuresti ).
Cu siguranta aceasta procedura de urgenta nu are nimic comun cu necesitatea intrarii cat mai rapide in functie a unui guvern ce trebuie sa salveze o tara, o Moldova jumulita de diferiti rakheti si moguli ce stiu sa traiasca doar in apele tulburi ale unei tari fara administratie, unde totul se cumpara cu bani sau cu glont pe tzeava.
Cu siguranta aceasta procedura de "Juramant Secret" ar fi ramas secreta ...pana a doua zi la ora 8.00 cand fiecare functionar public ar fi aflat ce ministru are iar televiziunile (manipulatoare sau nu ) ar fi facut publice datele noului guvern ... si pentru aceasta "procedura secreta" Moldova merita sa copieze "maidanul ucrainean"
- Va fi mai greu pana se va trage primul glontz... dupa aia nu va mai conta nimic in ciomageala generala, nu va mai conta cine, de ce, si cum a pornit manifestatia "populara".
Iar moldovenii vor trai mai "bine" ... mult mai "bine" decat daca ar fi astepta sa vina dimineata si sa afle cand, cum si ce guvern a fost acceptat de parlament si a depus juramant in fata Presedintelui.

Asa se intampla cand inca traiesti cu iluzia ca "guvii" nu sunt, mai mult sau mai putin, marionetele cuiva, cand iesi in strada pentru ca "nu-ti plac ochii cuiva", sau cand uiti ca in era tehnologiei "dovezile incriminatoare" le poate face si un absolvent de liceu cu o imprimanta performanta si un PC dotat rezonabil, si ca acele dovezi trebuie sa le cantaresti de 100 de ori, intarziind decizia decat sa iei o decizie "la cald" atunci cand ti le serveste ... "cineva".
Pacat, moldovenii aveu potential... Poate nu e prea tarziu. Parerea mea.
Titlu: Re: Victoria ... ingerul razboiului ...
Scris de: Arhanghelul din 21 Ianuarie 2016, 12:32:39
http://jurnal.md/ro/politic/2016/1/21/dupa-ce-ieri-a-mintit-in-legatura-cu-ceremonia-de-investire-a-guvernului-consilierul-presedintelui-timofti-vlad-turcanu-si-a-dat-demisia/ (http://jurnal.md/ro/politic/2016/1/21/dupa-ce-ieri-a-mintit-in-legatura-cu-ceremonia-de-investire-a-guvernului-consilierul-presedintelui-timofti-vlad-turcanu-si-a-dat-demisia/)

"",,Constat că nefiind în cunoştinţă de cauză, am dezinformat opinia publică, lucru pe care-l consider inacceptabil şi nedemocratic. Acesta este motivul demisiei mele", a precizat Ţurcanu.""

Aducere aminte:
http://www.mediafax.ro/social/victoria-nuland-vine-la-bucuresti-si-are-intalniri-cu-iohannis-si-ciolos-14964446 (http://www.mediafax.ro/social/victoria-nuland-vine-la-bucuresti-si-are-intalniri-cu-iohannis-si-ciolos-14964446)
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20736035-victoria-nuland-despre-situatia-din-republica-moldova-cel-mai-important-lucru-existe-guvern-puternic-pro-european.htm (http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20736035-victoria-nuland-despre-situatia-din-republica-moldova-cel-mai-important-lucru-existe-guvern-puternic-pro-european.htm)
http://www.cotidianul.ro/-victoria-nuland-genereaza-razboaie-si-sotul-ei-convinge-congresul-sa-cumpere-arme-265002/ (http://www.cotidianul.ro/-victoria-nuland-genereaza-razboaie-si-sotul-ei-convinge-congresul-sa-cumpere-arme-265002/)
http://www.cotidianul.ro/mesajul-lui-nuland-in-viziunea-lui-ion-sturza-jefuiti-in-pace-numai-sa-nu-vina-rusii-274887/ (http://www.cotidianul.ro/mesajul-lui-nuland-in-viziunea-lui-ion-sturza-jefuiti-in-pace-numai-sa-nu-vina-rusii-274887/)

""Mesajul lui Nuland, în viziunea lui Ion Sturza: "Jefuiți în pace, numai să nu vină rușii!"

P.S. Asteptam ... omuletii verzi ... kaki ...  :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-( :-(

(http://euromaidanpress.com/wp-content/uploads/2015/11/BjKEHZaCUAASVkYmatryoshka-640resize1.jpg)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Ganditorul din 21 Ianuarie 2016, 17:33:04
http://www.mediafax.ro/social/victoria-nuland-vine-la-bucuresti-si-are-intalniri-cu-iohannis-si-ciolos-14964446 (http://www.mediafax.ro/social/victoria-nuland-vine-la-bucuresti-si-are-intalniri-cu-iohannis-si-ciolos-14964446)

Daca nu ma insel "doamna" a venit pe aici si inainte de "democratizarea Ucrainei" prin maidan...
Titlu: Re: "Pace intre oameni" si razboi contra lui Dumnezeu.
Scris de: Arhanghelul din 24 Ianuarie 2016, 19:04:32
Vai voua, vai noua ... de veti ... uita ... prin sabie ... veti ... trece ...

""ISAIA

CAPITOLUL 1
Proorocia lui Isaia despre adevaratele jertfe.

1. Vedenia lui Isaia, fiul lui Amos, pe care a vazut-o despre Iuda si Ierusalim, in vremea lui Ozia, Iotam, Ahaz si Iezechia, regii lui Iuda.
2. Asculta, cerule, si ia aminte, pamantule, ca Domnul graieste: Hranit-am feciori si i-am crescut, dar ei s-au razvratit impotriva Mea.
3. Boul isi cunoaste stapanul si asinul ieslea domnului sau, dar Israel nu Ma cunoaste; poporul Meu nu Ma pricepe.
4. Vai tie neam pacatos, popor impovarat de nedreptate, soi rau, fii ai pieirii! Ei au parasit pe Domnul, tagaduit-au pe Sfantul lui Israel, intorsu-I-au spatele.
5. Pe unde sa mai fiti loviti voi, cei ce mereu va razvratiti? Tot capul va este numai rani si toata inima slabanogita.
6. Din crestet pana in talpile picioarelor nu-i nici un loc sanatos; totul este numai plagi, vanatai si rani pline de puroi, necuratate, nemuiate cu untdelemn si nelegate.
7. Tara voastra este pustiita, cetatile voastre arse cu foc, tarinile voastre le mananca strainii inaintea ochilor vostri, totul este pustiit, ca la nimicirea Sodomei.
8. Sionul ajuns-a ca o coliba intr-o vie, ca o coverca intr-o bostanarie, ca o cetate impresurata!
9. Daca Domnul Savaot nu ne-ar fi lasat o ramasira, am fi ajuns ca Sodoma si ne-am fi asemanat cu Gomora.
10. Ascultati cuvantul Domnului, voi conducatori ai Sodomei, luati aminte la invatatura Domnului, voi popor al Gomorei!
11. Ce-mi foloseste multimea jertfelor voastre?, zice Domnul. M-am saturat de arderile de tot cu berbeci si de grasimea viteilor grasi si nu mai vreau sange de tauri, de miei si de tapi!
12. Cand veneati sa le aduceti, cine vi le ceruse? Nu mai calcati in curtea templului Meu!
13. Nu mai aduceti daruri zadarnice! Tamaierile Imi sunt dezgustatoare; lunile noi, zilele de odihna si adunarile de la sarbatori nu le mai pot suferi. Insasi praznuirea voastra e nelegiuire!
14. Urasc lunile noi si sarbatorile voastre sunt pentru Mine o povara. Ajunge!
15. Cand ridicati mainile voastre catre Mine, Eu Imi intorc ochii aiurea, si cand inmultiti rugaciunile voastre, nu le ascult. Mainile voastre sunt pline de sange; spalati-va, curatiti-va!
16. Nu mai faceti rau inaintea ochilor Mei. Incetati odata!

17. Invatati sa faceti binele, cautati dreptatea, ajutati pe cel apasat, faceti dreptate orfanului, aparati pe vaduva!
18. Veniti sa ne judecam, zice Domnul. De vor fi pacatele voastre cum e carmazul, ca zapada le voi albi, si de vor fi ca purpura, ca lana alba le voi face.""

http://www.biblia-ortodoxa.ro/vechiul-testament/isaia/ (http://www.biblia-ortodoxa.ro/vechiul-testament/isaia/)

Vai noua, vai voua ...
__________________________________________________________________________________________________
https://www.youtube.com/watch?v=5JUWIpluCEc (https://www.youtube.com/watch?v=5JUWIpluCEc)

https://www.youtube.com/watch?v=asXA9ok33nU (https://www.youtube.com/watch?v=asXA9ok33nU)

P.S. Am zis.
P.S.2 Sobolanii ... parasesc primii corabia ...  :mrgreen:
http://www.ziare.com/europa/franta/evreii-pleaca-din-franta-e-cea-mai-mare-migratie-de-la-crearea-statului-israel-1405561 (http://www.ziare.com/europa/franta/evreii-pleaca-din-franta-e-cea-mai-mare-migratie-de-la-crearea-statului-israel-1405561)

Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Tamerlan din 25 Ianuarie 2016, 12:51:40
Campionatul european. 2016. Tara gazda: Franta. In grupa cu singura tara musulmana din Europa. 15 iunie. Meci direct. Stade Velodrome. Marsilia. Orasul cu cel mai mare procent de populatie musulmana din Europa. 40%. Bum. Activarea celulelor musulmane din Franta, Germania, Belgia. (Vor fi avut 9 luni de liniste pentru organizare). Bum-bum.

Scenariu? :-) Poate da, poate nu.

(Romania face parte din aceeasi grupa. Din pacate).
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: SLEAH19 din 25 Ianuarie 2016, 14:17:48
Citat din: Tamerlan din  25 Ianuarie 2016, 12:51:40
Campionatul european. 2016. Tara gazda: Franta. In grupa cu singura tara musulmana din Europa. 15 iunie. Meci direct. Stade Velodrome. Marsilia. Orasul cu cel mai mare procent de populatie musulmana din Europa. 40%. Bum. Activarea celulelor musulmane din Franta, Germania, Belgia. (Vor fi avut 9 luni de liniste pentru organizare). Bum-bum.

Scenariu? :-) Poate da, poate nu.

(Romania face parte din aceeasi grupa. Din pacate).

  Prin 2012 circula cu ocazia Campionatului European Polonia/Ucraina un filmulet youtube premonitor pe care si noi pe prezentul forum l-am disecat/discutat/interpretat ..concluzia majoritara era că ceva teribil se va întâmpla  ..evenimentul a trecut ( cel puţin pe linia nostră temporală), s-a topit ca si Elenin,  cum probabil se va fasâi şi planeta de gaz Nibiru/ No 9 rebăgată  în lista mainstream de discuţii pe toate canalele.

  Nu pot să nu constat că mai ceva ca în Legile lui Murphy  - Dacă la un eveniment sportiv planetar, există posibilitatea ca două naţiuni care au ceva de împărţit să se întâlnească ..atunci ele se vor întâlni cu siguranţă !  Şi dau aici ceva exemple Croaţia-Serbia, Bosnia Herţegovina- Serbia, Anglia - Argentina etc şi cireaşa de pe tort, tot în Franţa la CM 1998 acel teribil SUA -  Iran ( 1 - 2 )  - în nici un domeniu Iranul nu ar fi putut depăţii SUA  decât acolo , 11 vs. 11,   pentru americani nu a fost mare lucru, dar pentru iranieni a fost ca şi cum au câştigat un război,  o saptămână de sărbatoare naţională în care au dansat pe străzi au tras gloanţe în aer şi au strigat că au răpus Diavolul.

     O refulare naţională cu zero victime, e o tehnică de a reloca războiul din tranşee în tribune şi a le da un pic de satisfacţie prostimii, în cazul Iranului finalul l-am aflat toţi zilele trecute - au acceptat condiţiile occidentului aproape necondiţionat şi au voie să vândă petrol taman acum când preţul este la minim istoric cel puţin pentru mileniul ăsta şi economia mondială este în pragul crizei deflaţiei anunţată mai vocal de G. Soros care (sanchi) dă şi o listă cu instrucţiuni ce să faci şi ce să nu faci cu banii/proprietăţile în această perioadă.


În Franţa se vor întâlni nu neapărat două ţări ci două civilizaţii -  Franţa şi-a asumant de mult rolul ingrat de a influenţa ,,civilizaţia,, musulmană rămasă undeva la un nivel tribal,  părerea mea este că deschiderea largă a uşilor Europei este pe undeva o ultimă  încercare de rol civilizator al bătrânului continent , probabil în nişte cancelariii ( ..au mai sus :wink:)  s-au pus în taler argumentele, una din poziţiile ipotetice fiind aceia că musulmanii nu vor putea niciodată fi civilizaţi occidental la ei acasă , au fost eliberaţi de dictatori dar nici dracu din rândurile lor nu a pomenit de multipartidism, democraţie, alegeri libere, egalitate de şanse între sexe etc - şi atunci înainte de a fi exterminaţi fizic, Europa a hotărât să mai facă o încercare, să civilizeze două trei generaţii de muslimani,  un pic mai accelerat,  într-o societate mai nordico/germanică, sigur nu le vor schimba religia decât parţial, dar ceva despre abordarea vieţii tot le v-a schimba, cei care se vor întoarce în ţările de origine cândva vor aborda altfel problemele . ... din nou părerea mea naivă!   

ISIS & restu, fac parte din meniul lărgit al acestor hotărâri .

Prin activarea celulelor musulmane ,  prin emigraţie, europenii ( ăia vechii) simt şi ei că trăiesc, că există viaţă , erau într-o plictiseală şi o toropeală vecină cu euthanasia ...acu altu-i subiectul la cafea !! 

  Mai dă oare Finlanda 1000 Euro pe lună, moca la fiecare cetăţean ?!!
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Tamerlan din 25 Ianuarie 2016, 14:57:07
In mare parte sunt de acord. Insa din toate orasele din Franta... doar la Marsilia putea avea loc acel meci???
Or fi legile lui Murphy valabile... dar asta e prea cusuta cu ata alba!  :mrgreen: O singura tara majoritar musulmana (momentan! :D ) in Europa... si aia joaca cu tara gazda a CE, la ea acasa, in orasul francez cu procentul cel mai mare de musulmani.  :-D

Cineva aseaza cu mana piesele de domino... si parca altcineva le extrage cu dibacie pe unele esentiale care fac de-asa natura incat "bobarnacul" initial sa nu se propage.  :roll:
Titlu: Re: Impresurarea ursului ... Operatiunea Anaconda ...
Scris de: Arhanghelul din 09 Martie 2016, 12:28:32
http://www.agerpres.ro/externe/2016/03/05/polonia-demisia-subita-a-mai-multor-generali-criticata-de-guvernul-conservator-polonez-10-14-38 (http://www.agerpres.ro/externe/2016/03/05/polonia-demisia-subita-a-mai-multor-generali-criticata-de-guvernul-conservator-polonez-10-14-38)
__________________________________________________________________________
"Nu vrem sa ramanem in istorie ... ca cei care au pornit un razboi mondial ...
Nu vrem sa fim ... criminalii rasei umane ...
Domnilor de maine sa va prezentati ... demisia ... "

" De ce sa pornim un razboi atat de mare ... care nu stim cum se va termina ... "

L.E. O mica adaugire ... nu poti demisiona din grad (gradul nu este functie) ... ci din functia detinuta la un moment dat in  ...
Titlu: Re: Pentru WW4 ... este suficient o scanteie mica micuta ... zonala ...
Scris de: Arhanghelul din 13 Martie 2016, 14:30:54
http://fastupload.ro/50e7a85aeb6e05f6101589909d4d8359.html (http://fastupload.ro/50e7a85aeb6e05f6101589909d4d8359.html)
http://filesharing.md/download.php?id=cf762034e2210c0f0e4e9af7c32ac295 (http://filesharing.md/download.php?id=cf762034e2210c0f0e4e9af7c32ac295)

http://www.agerpres.ro/externe/2015/12/04/mihail-saakasvili-lipsit-de-cetatenia-georgiei-15-40-56
Titlu: Re: Al patrulea razboi mondial
Scris de: Arhanghelul din 22 Iulie 2016, 22:59:28
(http://www.nasul.tv/wp-content/uploads/2016/01/hitler-erdogan.jpg)

______________________________________________________________________________________
""Heinrich Himmler era încântat de voluntarii mahomedani, pentru că el considera Islamul o religie războinică, masculină, care, spre deosebire de creştinism, punea accent pe valori împărtăşite şi de SS, cum ar fi supunerea faţă de şefi ori disponibilitatea pentru sacrificiu. Drept urmare, germanii au desfiinţat colhozurile din zonele musulmanilor, au redeschis moscheile închise de bolşevicii atei şi au plătit toate bunurile rechiziţionate de armata germană."'

http://www.romanialibera.ro/aldine/history/cum-au-schimbat-tatarii-doctrina-nazista-269007 (http://www.romanialibera.ro/aldine/history/cum-au-schimbat-tatarii-doctrina-nazista-269007)
________________________________________________________________________________________
Fratia Musulmana ... (egipt, siria,turcia,etc.) ... Syriana ..


http://israel-shabbat-shalom.blogspot.ro/2016/02/legaturile-lui-hitler-cu-musulmanii-si.html (http://israel-shabbat-shalom.blogspot.ro/2016/02/legaturile-lui-hitler-cu-musulmanii-si.html)



Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: Aseneth din 23 Iulie 2016, 10:11:47
No comment

Titlu: Re: Gladio Mondial
Scris de: Arhanghelul din 24 Iulie 2016, 10:31:52
https://www.youtube.com/watch?v=OKBGzbXtIy4 (https://www.youtube.com/watch?v=OKBGzbXtIy4)
https://www.youtube.com/watch?v=5JoW98vxHus (https://www.youtube.com/watch?v=5JoW98vxHus)

https://www.youtube.com/watch?v=0meGSf5VLpY (https://www.youtube.com/watch?v=0meGSf5VLpY)
https://www.youtube.com/watch?v=htNR32mEl1c (https://www.youtube.com/watch?v=htNR32mEl1c)

Coincidenta ... http://www.gutjahr.biz/about/ (http://www.gutjahr.biz/about/)
http://www.veteranstoday.com/2016/07/22/nice-munich/ (http://www.veteranstoday.com/2016/07/22/nice-munich/)

https://www.youtube.com/watch?v=SIS0BcFE-P8 (https://www.youtube.com/watch?v=SIS0BcFE-P8)
Titlu: Re: Enemy at the gates ... hunting enemy ...
Scris de: Arhanghelul din 24 Iulie 2016, 14:16:07
Se aude un foc(tragere) ... de arma cu glont si teava lunga ... presupun (dupa sunet) o arma de vanatoare cu glont de la 5,65 pana la 9,3 milimetri ... arma fara repetitie .. se vede clar ca individul din parcarea supraterana ... se apleaca in fata ... afectat de lovitura (eventual ranit mai sus de bazin ) ...

Acum vine intrebarea ... ca vanator ai voie sa folosesti arma ... AntiTerorica ...
Parca unde este lege, nu-i tocmeala ... ori suntem germani ... ori suntem vanatori de goiMICI ...

https://www.youtube.com/watch?v=htNR32mEl1c (https://www.youtube.com/watch?v=htNR32mEl1c)
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: alex24 din 25 Iulie 2016, 18:35:53
Dupa ce va dispărea Uniunea EUropeana,va veni si războiul.
Titlu: Re: Al treilea razboi mondial
Scris de: kenjiro din 09 Mai 2017, 23:59:38
Anonymous warns world to 'prepare' for World War 3

The infamous hacktivist group Anonymous has released a chilling new video — urging people across the globe to "prepare" for World War 3 —
as the US and North Korea continue to move "strategic pieces into place" for battle.


Surse;
http://www.ibtimes.co.uk/anonymous-warns-everyone-prepare-fierce-brutal-world-war-3-1620783 (http://www.ibtimes.co.uk/anonymous-warns-everyone-prepare-fierce-brutal-world-war-3-1620783)
http://nypost.com/2017/05/08/anonymous-warns-world-to-prepare-for-world-war-3/ (http://nypost.com/2017/05/08/anonymous-warns-world-to-prepare-for-world-war-3/)
http://www.newsnow.co.uk/h/World+News/Asia/North+Korea (http://www.newsnow.co.uk/h/World+News/Asia/North+Korea)