Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

Greu de trasat linia (f. mobila zic eu) de demarcatie intre zona intereselor comune ruso-BRICSA-'merigane (globalist-kabbalistice :evil: sa le zicem?) si cea regional-geopolitica.
Ambele exista insa fara dubii si, atunci cind se incaleca ocazional, rezulta deranjuri mai mult sau mai Putin  :-D vizibile, dar oricum non-apocaliptico-termonucleare.

Si alte stiri de genul asteia:
http://romanian.ruvr.ru/2014_01_10/Israelul-speriat-de-sistemul-rusesc-S-350E-1791/
...demonstreaza realitatea unor coregrafii country / cazacioc / hora purim "pe sirma" sau muchie de hanger, dar sint convins ca orgoliile locale sint la nevoie anesteziate de veghetorii supremi, daca le e pusa-n pericol "recolta".

Pe scurt, am postat... cam lung :lol: nu ca sa-mi justific pozitia (gresit) catalogata de unii ca fiind rusofila, :-o ci mai ales ca sa sugerez unor colegi ceva mai dogmatic-maniheisti dimensiunea mult mai complicata decit pare a intretzeserii testarii noastre "darwiniste" (prin invrajbire concurentiala pina la un punct) cu o curgere "macro" a omenirii, perfect orchestrata sub bagheta luciferica.

Asa ca nici stirea asta mai veche:
http://romanian.ruvr.ru/2013_12_01/Cum-ar-fi-putut-sa-arate-azi-armata-romana-9526/
...nu-i vreo facatura pravoslavnica, ci doar reflectarea unei "invitatii la dans" (2004 - Cinamar / Bucegi someone? :wink:) din partea rusilor - care, desi refuzate de Romania-Colonia pe linie licuriciana, :star: arata ca zarurile doar par aruncate irevocabil si de fapt scenariul planetar se rescrie permanent.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/


Xanadron

http://www.ziare.com/eurovision/eurovision-2014/eurovision-2014-femeia-cu-barba-castiga-romania-nu-prinde-top-10-1298227

Promovarea femeii cu barba :-D prin toate tentaculele media si previzibila ei reusita la Eurovision 2014 pare o stire demna de Pagina Comica - da-i totusi ceva mai serios de luat in vizor, zic eu cel putin.
Si nu doar fiindc-o/il cheama Conchita Wurst (Carnat). :-o

Cine :evil: ar avea deci interesul bulibaselii complete a unor anumite notiuni/ierarhii de ordin divin si-a promovarii dezorientarii asteia ca pe ceva normal, ba chiar trendy?
...Si de ce oare?

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kandaon

#3693
Dumnezeule Doamne, mai mai ca imi vine sa-i cred pe astia care spun ca vine sfarsitu lumii hehe

Am mai vazut si asta mai nou (tot uitandu-ma dupa ce se mai intampla cu Ucraina si Rusia)



Deci cum sa promovezi asa ceva  :-o? Avem femeia cu barba si sfantu Stalin. Maine poimaine te pomeni ca apare si arhanghelu Hitler si barbatu cu sani si buze siliconate si putem sa tragem cortina peste lumea asta, s-a dus  :evil: undeva

StarDust

Citat
...
Promovarea femeii cu barba ...
...

Grotescul promovat la rang de normalitate... Nu ma pot abtine sa nu comentez asta...

Xanadron, cobor si eu la prima statie...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Xanadron

Aberatia cu khazaru' georgian Djugashvili aka Stalin pictat ca sfint  :evil: - cunoscindu-se prea bine epurarile lui genocidale - e totusi una cu raza de actiune locala, spre deosebire de promovarea... eurovizionara a femeii cu barba prin cistigarea concursului (de 2 centi dupa JE, dar f. important pt. Turma consumatoare de pixeli predigerati).
Care urmeaza, deloc surprinzator, unui alt "castigator dinainte anuntat" indiferent de calitatea vocalizelor - evreica aia "trans" de-acum citiva ani. Una fara barba, totusi :lol: - hmm, deja-i vizibil un pattern progresiv aici...

Unii (adica aprox. unul de fapt... din 100.000) zic/e c-ar fi vorba si-acum de obisnuirea vaticanezo-servicioasa a bizonautilor cu un fals "Mesia" androgin. 8-)
Altii zic c-ar fi vorba "doar" de-o alta ramurica a psy-op-ul "dizolvarii" familiei, in paralel cu depopularea de bunavoie prin adoptarea unui lifestyle "trendy"=homo.

Eu zic insa ca-i vorba de ambele, ba chiar de si mai mult de-atit, odata cu avansarea spre una bucata anormalitate (transsexualismu') "recontorsionata" prin... remasculinizare barboasa. :-o
Un gen de negare a negatiei dusa la extrem, care ar merita o (psih)analiza mai ampla - de care n-am insa timp acum, din pacate.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/


terraflorin

Citat din: kandaon din  11 Mai 2014, 10:14:07
Dumnezeule Doamne, mai mai ca imi vine sa-i cred pe astia care spun ca vine sfarsitu lumii hehe

Am mai vazut si asta mai nou (tot uitandu-ma dupa ce se mai intampla cu Ucraina si Rusia)
Deci cum sa promovezi asa ceva  :-o? Avem femeia cu barba si sfantu Stalin. Maine poimaine te pomeni ca apare si arhanghelu Hitler si barbatu cu sani si buze siliconate si putem sa tragem cortina peste lumea asta, s-a dus  :evil: undeva
Cred că l-ai uitat pe Sfântul Putin al Crimeii! Cine vrea să vadă cum funcţionează o societate distopică de propagandă masivă îi recomand să-şi facă viză de Rusia. Sau măcar să urmărească câteva zile la rând canale TV ale Kremlinului.

panta_rh_ei

Sancţiuni economice... şi surse de finanţare  :-D
Nu c-ar fi nişte cantităţi prea mari dar e un semnal  :-D
http://romanian.ruvr.ru/news/2014_05_15/Fortele-de-securitate-afgane-Si-ruse-au-confiscat-750-de-kilograme-de-droguri-0775/
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

jean

Nu stiu ce sa zic.......Sunt multe variabile de luat in calcul. La unele nici nu visam in momentul actual. Dupa mine scenariul din film este de domeniul SF-ului. Totul in univers se misca, se schimba energie, etc.
Adevarul este dincolo de noi

uforever

 O racheta lansata de Rusia s-a prabusit in Kazahstan. Racheta era "insarcinata" cu cel mai puternic satelit al Moskovei. Racheta ruseasca era de raza lunga de actiune de tip Proton. Se poate observa, daca urmariti cu mare atentie, cum este lovita de un obiect zburator neidentificat, dupa care BOOOOOM!!! Russian Rocket Down!!!  :rocket:  "Ochelarii pe ochi... si pentru ca Racheta" :lol: :lol:

WOW! 'UFO Takes Down Russian Rocket'

Xanadron

Parerea mea-i una mai... neutronika (aka neutra) decit Protonika. :-D
Fiindca nu-mi pare deloc clara vreo traiectorie OZN-istica in clip.

Posibil deci ca vreun microcip (chinezesc, evident :lol:) din controller-ul sincronizarii motoarelor rusofone sa fi dat rateuri.
Zic asta si fiindca ruso-kazahstanezii par sa aiba instalat prin zona bazei respective un sistem anti-rachete f. performant, capabil probabil sa "fileze" si OZN-iciuri amerloace in timp util.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kandaon

#3702
Cineva a filtrat imaginile (nu stiu cu ce programe etc) si aici se vede mai clar cum un obiect (mult mai mic comparativ cu racheta) vine in viteza de undeva din dreapta (cum se vede filmuletul) si ajunge langa racheta (intra in ea), si imediat dupa aia apare defectiunea care duce la prabusirea ei.

Russian Proton-M rocket blasted by U.F.O close up

Din ce am inteles racheta era deja pe la 150 km altitudine si zbura cu 6-7 mach (am citit pe fuga si n-am timp sa verific acum, in caz ca n-am inteles eu bine) la momentul la care a aparut problema. Resturile s-au dezmembrat deasupra Chinei si au ars in atmosfera inainte de a cadea la sol, astfel ca nu prea mai exista nimic din ele.
Daca nu a fost o simple defectiune ci chiar a fost un sabotaj cu OZN-uri pitice se pare ca s-a facut profesionist. Adica racheta era deja iesita oricum din raza de actiune a sistemului ala de aparare de care zice maestru Xanadron, era deja deasupra Chinei, iar obiectul care a lovit-o era de mici dimensiuni (probabil nu a fost vizibil pe radare, doar vizual, in imaginile de pe camera de filmat) si zbura mai rapid decat racheta (a interceptat-o practic).
Nu e exclus sa aiba unii ceva arme inteligente plasate pe orbita.

Imi aminteste cumva de incidentul petrecut cu Mig-21 al nostru, cand s-a ciocnit cu ceva in aer (tot asa, de mici dimensiuni) de i-a spart cupola si nici azi nu se stie despre ce a fost vorba (cel putin eu nu am auzit sa fi venit cu o explicatie oficiala ?). Oricum nu cred ca in cazul Mig-ului nostru ar fi fost vorba chiar de vreun atac al altcuiva
Sau chiar de faza cu meteoritul de la Celiabinsk

Urban

Atacul Rusiei asupra Romaniei, un dezastru sau o binecuvantare?!
http://www.badpolitics.ro/atacul-rusiei-asupra-romaniei-un-dezastru-sau-o-binecuvantare/

De ce sunt romanii impotenti cand vine vorba despre revolte si revolutii chiar daca restul lumii da in clocot?!! De ce ne-au facut altii toate revolutiile?!!
http://www.badpolitics.ro/de-ce-sunt-romanii-impotenti-cand-vine-vorba-despre-revolte-si-revolutii-chiar-daca-restul-lumii-da-in-clocot-de-ce-ne-au-facut-altii-toate-revolutiile/

abyss

Robert Kaplan, desemnat în 2011 de către Foreign Policy printre "Primii 100 de gânditori ai lumii"", şi-a lansat la Bucureşti volumul "Răzbunarea geografiei", anunţând că următoarea sa carte va fi despre România:

"Presupun că Putin, fiind un ofiţer de informaţii, nu un funcţionar plicticos, ştie că Articolul 5 din Tratatul NATO protejează membrii NATO împotriva unei invazii terestre, dar nu protejează membrii NATO împotriva acţiunilor subversive, împotriva activităţii serviciilor de informaţii, împotriva imperialismului prin intermediul companiilor energetice, mai degrabă decât prin intermediul Armatei Roşii. Nu protejează Europa Centrală şi de Est împotriva acţiunilor subversive prin cumpărarea mediei şi a băncilor", a avertizat analistul american.

"De aceea, cred că provocarea strategică pentru România şi vecinii săi este să se protejeze nu împotriva unei acţiuni imediate a Rusiei, ci împotriva unei acţiuni subversive lente în următorii cinci ani", a mai spus el.
http://www.b1.ro/stiri/externe/kaplan-putin-tie-ca-articolul-5-protejeaza-membrii-nato-de-invazie-dar-nu-i-de-ac-iuni-subversive-romania-ar-trebui-sa-se-fereasca-82702.html