Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Intalnire ciudata cu un extraterestru

Creat de Ronin, 22 Martie 2006, 22:33:38

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

#150
Nu mai e nevoie de clarificari din partea lui alx, nici a lui amun-ra, :star: fiindca....
am gasit soacra daco-geta cu facaletz wireless! :-D :-o
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

uforever

#151
Citat din: Xanadron din  20 Februarie 2013, 23:48:52
Nu mai e nevoie de clarificari din partea lui alx, nici a lui amun-ra, :star: fiindca....
am gasit soacra daco-geta cu facaletz wireless! :-D :-o

Nu, nu, tu ai gasit doar soacra :lol:, SLEAH a gandit ca "obectul" ar putea fi "rola bunicii"(nu stia exat), iar eu am spus "facalet", asa ca 20% din drepturi pentru SLEAH  si 50% pentru uforever, restul, treaba ta :lol:

p.s. imparte ceva si cu Goddes totusi...






fiulploii

Citat din: alx din  20 Februarie 2013, 23:41:12
NU!
  Sa nu-mi spui ca ai "muscat" si ai cazut in cea mai veche capcana... ;D
Adica: eu te intreb ceva,tu te faci ca-mi raspunzi,desi habar nu ai despre ce e vorba,apoi astepti ca eu sa sar si sa incerc sa te conving ca nu ai dreptate,si ca raspunsul e altul... ;D
   Poate ca ține la altii,da eu demult fumat-am asa ceva,desi nu is fumator... ;D
Eu sunt de parere sa intri in capcana, sa o studiezi si apoi sa o distrugi - daca mai poti  :lol: Ca o adaugire: nu intri daca nu crezi ca poti si iesi .
  Doar parerea mea.
  Apoi foarte serios , cat mai ai de gand sa tii suspansul in privinta acelui desen? Ca nu eu am readus in discutie subiectul . Dar daca tot ai revenit cu el, e posibil ca ceva sa nu iti dea pace . L-ai pus pe forum ca poate cineva te ajuta cu o idee, ceva . Insa prin putinatatea informatiilor pe care le-ai pus in privinta acestui desen totul ramane doar un vis urat  :-D
  Apropo, era suficient un nu sau un da la veridicitatea    spuselor mesagerului  :lol:
 
O capcana semantica - evident, doar dupa a mea parere - a fost formularea ,,Dateaza din perioada dacica si a fost atunci folosit pentru generarea electricitatii wireless ...''  :-D Asta nu inseamna ca dacii foloseau asa ceva .
  Repet, doar parerea mea..

Xanadron

Citat din: uforever din  21 Februarie 2013, 00:01:44
Nu, nu, tu ai gasit doar soacra :lol:, SLEAH a gandit ca "obectul" ar putea fi "rola bunicii"(nu stia exat), iar eu am spus "facalet", asa ca 20% din drepturi pentru SLEAH  si 50% pentru uforever, restul, treaba ta :lol:

p.s. imparte ceva si cu Goddes totusi...
Poate imparte ea, Goddess-a bucalata, ciucalata. :-D

@fiulploii: Urmatorul channeling (tot wireless) de la amun-ra o sa fie ca Tesla era daco-get-beget.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

alx

Citat din: fiulploii din  21 Februarie 2013, 00:15:05
  Eu sunt de parere sa intri in capcana, sa o studiezi si apoi sa o distrugi -
Ptiu ptiu să nu te deochi...octgonaru lu tata... ;D    Nici Corut nu o putea spune mai bine... :D

Citat din: fiulploii din  21 Februarie 2013, 00:15:05
  Apoi foarte serios , cat mai ai de gand sa tii suspansul in privinta acelui desen? Ca nu eu am readus in discutie subiectul . Dar daca tot ai revenit cu el, e posibil ca ceva sa nu iti dea pace . L-ai pus pe forum ca poate cineva te ajuta cu o idee, ceva . Insa prin putinatatea informatiilor pe care le-ai pus in privinta acestui desen totul ramane doar un vis urat  ;D

  Pai deocamdata suspansul...ramane.Din motive pe care cred ca deja le intrevezi...
   Eu am pus desenul pe forum din nou,dintr-un motiv relativ simplu?: daca entitatea aia chiar exista,in mod sigur devenea foarte curioasa la vederea desenului,crede-ma pe cuvant! Si sa stii ca nu e vis...nici frumos,nici urat! 8)

Cat despre raspunsul dat prin channeling...muuuuult prea departe de adevar! Sau,ma rog,de ceea ce cred eu ca este adevarul... ;D


"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

Citat din: alx din  21 Februarie 2013, 00:29:50
   Ptiu ptiu să nu te deochi...octgonaru lu tata... ;D    Nici Corut nu o putea spune mai bine... :D

:lol: Vad ca esti stiutoriu in scrierile corutiene . Corut nu a descoperit el asta, doar a fost unul din tipii romani care au spus-o public - poate chiar primul.
  Asta e un principiu vechi de cand lumea ... iscoadelor exista  :planet:  si care duce spre progres.
Parerea mea..

Xanadron

Lume-lume, amun-ra :star: mi-a trimis adineauri un mesaj (cifrat, normal). 8-)

Fiindca ma uitai impins de un impuls electric zeiesc la "Arata statistica" pe profilul lui JE si graficul orelor de postare arata iegzact ca un lup daco-get cu coada (wireless si asta, normal).

Concluzia: totul e pe bune dom'le! :-o
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

uforever

#157
CitatPtiu ptiu să nu te deochi...octgonaru lu tata...     Nici Corut nu o putea spune mai bine... 

Hai nenea moderatoru', fa ceva "dezvaluiri"  :-D , promit ca oricum intru in secta/insecta ta, stiu ca nu umblii cu "soparla", dar "ma bazaie" la capsor "releul de curent" :lol:. Daca tot  mi-ai "nenorocit" un weekened cu "facalesu", fi si tu de treaba :-D Ne'a Corut, dijaba spui matalii, dar o facu' shiva dezvaluiri, pe-aici, "pi colo"...asteptam cu laaaaarg interes, mai degraba cu "invidie"  :wink: provincia :-)

kandaon

#158
 :-D Daca tot suntem pe taramul speculatiilor eu cred ca facaletul lui Alx e o varianta proprie a hiperboloidului inginerului Garin, pe care el insa o foloseste pentru a deschide portaluri spre alte lumi (de unde si povestea cu zanele  :-D).
Ori e o arma toroidala cu impulsuri electromagnetice, ceva de genu. Pe care el a vazut-o in niste desene reprezentand niste zei, faraoni sau alte personalitati antice.
Ori e un dispozitiv toroidal (nu prea stiu ce inseamna cuvantul asta dar imi place cum suna) care mentine un camp de forta in jurul motoarelor cu mercur de genul "clopotului nazist" (de fapt vimana "hindusa") pentru a nu-i iradia pe cei din nava?OZN etc.
Am I right ?  :-D

Apropo am visat si ca Steaua ii va bate pe Ajax cu 3-0 (sau ma rog, asta va fi scorul la un moment dat) si ca Barcelona ii va bate pe Real Madrid cu 6 sau 7 la zero (peste cateva zile) si Messi va da primul gol, cu capu parca (era cam confuz visul, recunosc hehe). Puteti juca linistiti la pariuri, dar vreau 39 % din castig  :lol: :fullmoon:

Xanadron

#159
Simplificat, toroid = covrig. :-D
Nazistii se pare ca utilizau in orice caz forma asta de cimp (EM?) la "clopotelul" lor (Die Glocke) cu plasma mercurica = misteriosul aliaj metalic lichid XERUM-525.
Revenind ontopic, pe mine ma irita din start asa-zisii forumisti cu idei putine, dar fixe, :-P care apar meteoric si posteaza intr-un singur topic, evident ca axat pe ele-ideile lor si basta.

Implicit, si nenea Amun-Ra :star: ma enerveaza la culme - mai posteaza deci dom'le si pe alte subiecte, ca iubirile celesto-pamintene cu gelozeli si sinucideri antice nu-s pe specificul RUFOn! :lol:

P.S. Si mie-mi place oricum cuvintul "toroidal" - suna foarte... SF-istic. :wink:
Nu-i de mirare ca-l foloseste si nea' Remus:

"Intrarea aerodinei în Ou prin trapa deschisă mai mult ca un potir decât o diafragmă fu verticală și nu tocmai lină, ceea ce îl făcu să fie convins că intraseră în raza de acțiune a unui câmp de ghidare. Interiorul etajului superior de acces era luminat de un inel toroidal :lol: amplasat sub petalele porții din vârf și nu semăna cu un hangar pământean, din unicul (dar nu și simplul) motiv că pereții de un alb imaculat păreau acoperiți cu materie organică în câteva zone, ce arborau aceleași tonuri de bej prezente în cockpitul fuzelajului zburător. "Nu sunt totuși pe același nivel de cunoaștere cu mine", gândi Remus privind tentaculele de amoebă ce preluaseră nava după depărtarea pasagerilor, pentru cine știe ce revizie ori realimentare programată în nișa apărută la fel de onctuos în prelungirea unei firide laterale."
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

Citat din: Godess Amun din  20 Februarie 2013, 18:59:55
Am mai spus in alte mesaje,cica eu trebuie aici in mare parte sa sufar ca sa pot fi fericita in viitor.Am nevoie de aceste experiente ,cum e cea de aici ,de a nu fi crezuta,de a fi umilita,denigrata...desi ieri noapte a zis ca e ok,ar fi cazul sa nu mai intru aici si ca sa incerc sa il iert pentru asemenea experiente dar ca voi intelege ca el nu are incotro.

Ce spui tu aici mie imi suna a "sindromul Isus" si in povestea ta e ceva ce-mi scapa. O parere personala....
Crezi ca doua-trei mesaje mai dure inseamna umilinta si denigrare? Dupa cum vezi (daca rasfoiesti pe aici), nu ducem lipsa de ciudati sau povesti ciudate. De ce unii sunt intampinati cu anumite reactii si altii nu? Pentru ca, sa te citez "se denigreaza si se umilesc" singuri. Ultimele mesaje de la tine seamana cu rezumatul cartilor lui Cinamar. Te ascultam, incercam sa te intelegem, dar nu ne subestima....

Godess Amun

@sunnyboy

eu nu prea mai intru pe aici ca nu sunt foarte disciplinata si ma intind la prea multe povesti,imi ia mult timp pe care il pot folosi altfel.Da,da,ai dreptate,cam prea mult tragism si dramatism in felul meu de exprimare dar tu esti cel care a generat-o,cu Toma Necredenciosul.In rest mi-e clar ca fiecare trebuie sa isi duca crucea.Daca esti din Cluj,presupun ca una din limbile pe care le vorbesti este maghiara.Eu vin des in Cluj,prietenul meu din copilarie detine multe localuri acolo,nu vreau sa fac reclama dar tu le sti sigur.Sincera sa fiu mi-e greu sa cred ca tu nu faci greseli de exprimare sau de scriere dar ma rog tu sti mai bine.
In rest ce sa-ti mai spun,de ce vrei totusi sa ne intilnim daca tu cica ,,sti ca nu iti pot arata nimic``....pai daca sti de ce sa ne intilnim?La ,,fara nori`` ma refeream la seara pe deal:),pe Feleac daca zici tu.Nu ai inteles ca imi arata un corp teleghidat sau ce-o fi,el spune ca e nava in care se afla de 46 ani aici in zona.Face miscari stinga dreapta sau sus jos sau dispare pur si simplu in timp ce te uiti la el....de-asta fara nori ,mister sunnyboy .As face si eu o mica plimbare prin Padurea aia misterioasa de la voi....poate fi lucrativa intilnirea asta dar dupa cum ti-am spus,daca deja spui ca nu pot sa iti arat nimic nu are sens sa ne intilnim ca o sa negi si ce vezi si pe cuvint ca nu am timp de pierdut cu asa ceva.
``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!

Godess Amun

Citat din: Aliosa din  20 Februarie 2013, 21:02:47
O intrebare am si eu, pentru tine si probabil prin tine ajunge si la Zeu .
Cat este de vechi (varsta, chiar daca sta prin vreun continuum, tre' sa exista un timp scurs doar pentru simpla existenta) si de cata vreme este implicat in civilizatia noastra .
Nu cred sa fie vreo ofensa sau sa nu poa' sa raspunda .

Nici o ofensa Aliosa ,doar timpul meu :-D A zis sa iti spun asa : Vechimea lui nu o poti tu percepe la fel cum nu poti percepe notiunea de infinit sau de nemurire,nu exista cifre ,e vorba de mai multe miliarde de ani de-ai nostri inapoi la un punct in spatiu si timp de la care se pleaca si iar se intoarce,timpul.Cu toate asta nu poate fi considerat un inceput.El spune ca universul are forma unui colac de inot.Daca ai fi citit primele mele postari ai fi vazut ca am mentionat ce spunea el la inceput si anume ca el este Dumnezeu si a existat pur si simplu....aici si mie mi se blocheaza imaginatia....as vrea sa stiu si eu un inceput al universului.Dar modul asta de abordare a problemei este pentru noi oamenii de la sine inteles deoarece noi percepem timpul si spatiul,linear,trecut,prezent,viitor.Apoi mai spune,pentru mine din nou o ciudatenie si nu mi-o pot explica,poate un fizician ar intelege.Spune ca TIMPUL ESTE O FORTA DE-A LOR! La ce te referi cind spui ,,civilizatia noastra``? la homo sapiens ? cica de la creatia ei,de la ultima vizita a lor cu Nibiru aici cind au manipulat genetic omul existent atunci aici si il vor manipula in curind din nou si fara Nibiru.Domnilor ,ca vad in majoritate barbati,chiar daca nu ma credeti,eu il vad din 2006 pe cer .Stiu ca nu  este singur....sunt multe nave prin zona ,eu ma tot intreb ,oare SETI si toti astronomii,profesionisti sau amatori ,oare chiar nu vad toate astea ?eu il vad cu ochiul liber.Pe de alta parte ma gindesc ca pot manipula mintea oricui si daca nu este inca scris in PROGRAM atunci nu se intimpla...inca.
Am reusit sa agit o lume intreaga in jurul meu ca vin baietii cu navele (desi ma gindesc ca or avea si muieri :),de-ale lor ).Deja cuvintul ,,nava extraterestra`` in limbajul meu este de zi cu zi.Eu am mari sperante sa apara in timpul vietii mele ,chiar foarte curind ,altfel nu vad de ce mi-ar transmite o asemenea dorinta....m-am tot gindit si de ce nu imi poate spune el exact cum stau lucrurile.El spune ca nimic din ce meritam sa stim nu ni se va mai ascunde dar exista si pentru ei un PROGRAM (m-a inebunit cu cuvintul asta de atitia ani) de care trebuie sa se tina,program facut de la creearea rasei umane .Apoi cica se mai asteapta si o anumita pozitie in galaxie a planetei ....o pozitie care sa vibreze cu ei ,cu corpurile lor....in rest am incredere ca cei de pe acest forum si multi din afara lui vor mai descifra,eu nu ma dau batuta dar dar nici nu caut asiduu raspunsurile ,astept momentul acela ,cind ele vor veni.
``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!

Godess Amun

#163
Citat din: kefren din  20 Februarie 2013, 22:38:59

   
Da,dragut bancul dar  fiecare poate vedea ce vrea si ce poate din afirmatia aia.Eu de exemplu pot trage urmatoarele concluzii:
- ca extraterestrii in vizitele lor pe teritoriul Daciei foloseau acele relee in ,,cartierele lor ``  sau in bazele lor din munti .Le putea monta pe obeliscuri din piatra.
As mai putea trage concluzia ca acelasi gen de releu ar fi putut fi folosit la unele tipuri de ozn-uri pentru iluminarea  si  semnalizarea interioara si exterioara.Imi imaginez cu greu un ozn impopotonat cu fire ca si instalatiile de Craciun pe case. :)
Deci el asa imi da informatiile,scurte si la subiect .Mai mult nu vrea sa imi spuna ,garanteaza ca acela este adevarul si nu altul,adica asta reprezinta obiectul
``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!

Godess Amun

Citat din: Xanadron din  21 Februarie 2013, 01:02:16
Lume-lume, amun-ra :star: mi-a trimis adineauri un mesaj (cifrat, normal). 8-)

Fiindca ma uitai impins de un impuls electric zeiesc la "Arata statistica" pe profilul lui JE si graficul orelor de postare arata iegzact ca un lup daco-get cu coada (wireless si asta, normal).

Concluzia: totul e pe bune dom'le! :

sincera sa fiu nu ti-am trimis nici un mesaj privat ,nici unul codat sau poate nici nu imi mai aduc aminte,tu vezi doar la ce ore le scriu si oricum vibratia mea saptamina asta e alta ,deci daca e ceva de la care simti nevoia sa imi arati sau nu simpatia fa-o iar daca nu ignora mesajul si ecuatia sau stiu eu ce ti-am trimis ...efectiv nu stiu la ce te referi.
``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!