Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Haideti sa discutam despre cristale...

Creat de angellla29, 16 Noiembrie 2011, 12:35:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

angellla29

"Mit si Magie
Aceste minerale stralucitoare au fost denumite de catre oameni, magice, inca din Neolitic.
În acele zile timpurii de cultura umanã ei le-au întrebuintat ca amuletele, imagini ale zeilor si farmece.
Egiptenii le foloseau in ritualurile lor funerare secrete si in culturile magice practicate.
Ei le-au dat simboluri cu puteri magice dind pietrelor valoare ce le-a scos din originea mineralelor simple.
Astfel au devenit pietre tamaduitoare, protectie in viatasi dupa moarte, pentru sanatate, pentru noroc astfel dindu-le nume unora.
De-a lungul istoriei pietrele pretioase au avut o putere magica de la regi si pina la oamenii de rind, amindoua clasele apreciind valoarea si frumusetea lor. Ele au o
calitate unica iar unii oameni le-au folosit crezind ca au o putere ezoterica si ca-i ajuta sa lucreze in scopurile lor. Stiinta si psihologia moderna au inceput sa adune
materiale despre puterea lor asupra psihicului. In mitologie pietrele sunt descrise ca avind o putere de neimaginat dar este posibil sa fie doar fantezie.
Acesta este rolul pe care l-au jucat oamenii in existenta cristalelor. Folosindu-le ca a mulete mintea omeneasca le poate transfera putri fantastice ceea ce poate transforma mitul in realitate.

http://misterelelumi.blogspot.com/2011/08/cristalele-in-atlantitacaderea.html


"CRISTALELE au fascinat întotdeauna oamenii. Structura cristalelor este plăcută sub aspect estetic şi foarte precisă, sugerând o ordine a Universului, care este liniştitoare pentru mintea umană, care caută mereu tipare. Dar cristalele ascund mai mult decât un simplu exemplu al frumuseţii ordinii Universului. Puterea cristalelor amplifică forţele Universului, ce pot fi folosite pentru a modifica, acumula şi dirija puternicile energii ale fiinţei - mentale, psihice şi materiale.

   Ceea ce gândeşti este ceea ce obţii. Probabil ai mai auzit de diversele tehnici de gândire pozitivă şi despre cum le poţi folosi pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa. Acestea funcţionează de fiecare dată. Ceea ce face diferenţa este cât de repede sau de încet îşi vor face efectul.


   Bagheta Puterii din Atlantida

   Prima unealtă pe care ai putea să o faci este ,,Bagheta Puterii din Atlantida".

   Una dintre cele mai importante utilizări ale unei astfel de vergele este în vindecare, caz în care energia din aceste crenguţe este utilizată pentru a înlătura blocajele energetice din câmpul biomagnetic al corpului. Ca rezultat, energia forţei vieţii va curge într-un mod echilibrat. Eliminarea blocajelor energetice duce la un echilibru, în vreme ce corpul se vindecă singur. Acest tip de vindecare funcţionează pentru plante, animale şi oameni.

   Oricine poate învăţa să construiască o Vergea a Puterii Atlante într-un timp scurt, folosind materiale dintre cele mai simple. Energia folosită este naturală şi fundamentală pentru viaţă; tehnica de construcţie este simplă.

   Este foarte probabil ca în viitorul apropiat - Era Vărsător - oamenii să fie nevoiţi să îşi asume responsabilitatea pentru propria vindecare şi pentru rezolvarea problemelor în viitorul apropiat. Încă de pe acum, foarte mulţi oameni iau măsuri constructive pentru propria lor sănătate. Dacă stăm puţin să ne gândim, datorită societăţii contemporane, respirăm gaze nocive în locul aerului curat, bem apă impură şi mâncăm hrană contaminată.

   Foarte mulţi oameni suferă de dereglări sau boli mintale, emoţionale, spirituale şi fizice. Acest fapt ar trebui să fie cu atât mai neliniştitor cu cât cele mai multe dintre aceste boli sunt datorate ordinii şi mediului social pe care noi înşine le-am creat.

   Atunci când vorbim de sănătate şi vindecare, toate bolile devin curabile. Folosirea acestor vărguţe, ce folosesc energia cristalelor, este un proces simplu, care permite restabilirea echilibrului corpului, minţii şi spiritului. Organismul bolnav se vindecă singur.

   Bagheta Puterii din Atlantida conţine esenţa ştiinţei antice avansate. Vergeaua de bază este un tub gol de cupru, cu un capac de cupru la unul dintre capete. La celălalt capăt se află un cristal de cuarţ, cu un diametru de aprox. 2 cm. Are aprox. 10 cm lungime. Vârful cristalului ar trebui să aibă faţete clare, neciobite la punctul extrem - punctul cu şase feţe al cristalului.     

   Partea exterioară, sau izolaţia, este din piele, învăluită într-o spirală subţire. "


http://www.astralmagik.ro/articole/puterea_cristalelor.htm


Haideti sa discutam despre aceste minunate creatii ale naturii....despre care se spune ca au  "suflet" 

fiulploii

Alte aplicatii ale Antecesorilor in domeniul cristalelor intalnim in Calatoriile lui Gulliver . Mai trebuie sa dau citate?  :-)

Xanadron

OK, colega angellla29, sa discutam... sau in copy/paste sa ne duelam?! :lol:

Trecind acum peste carcotelile :-D mele discutabile in definitiv (desi unii le-ar putea conecta cu relativa scadere a nivelului discutiilor rufon-isitce din ultima perioada), cred ca absolutizarea "puterii cristalelor" e o pozitie paguboasa - insa clar ca nu si pentru comerciantii zdranganelelor de genul asta.

Fiindca sanatatea omului tine de factori multipli, unii ceva mai putin subtili decit undele "cristaline" - cum ar fi ceea ce bagam in noi zilnic de pilda.
OK, pe linga alimentatie, sport etc nu trebuie neglijata intretinerea nevazutelor cai vibrational-energetice (tema cu numeroase fatzete atinse de multe ori pe forum), dar utilizarea = "purtarea" cristalelor mi se pare o cale pasiva prin excelentza, fara beneficii notabile in lipsa unor practici complementare (de la yoga la isihasm - you name it). 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Nicipreaprea

#3
Intrebare: Cristalele au constiinta ?  :-D

Citat din: Xanadron din  16 Noiembrie 2011, 15:56:40

nu trebuie neglijata intretinerea nevazutelor cai vibrational-energetice


Fii vibratia pe care doresti sa o vezi in lume... o discutie mai veche  :rainbow:
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

Ganditorul

#4
CitatAlte aplicatii ale Antecesorilor in domeniul cristalelor intalnim in Calatoriile lui Gulliver . Mai trebuie sa dau citate?
:evil: :evil: :-D

Aplicatii ale cristalelor gasim si pe placa de baza a calculatorului la care scriem. Pacat ca in afara de a "inchide" cristalul intr-o centura metalica care sa ne dea "clock"-ul PC-ului nu am reusit sa facem altceva in ultimii 2050(50) de ani (sa fie de vina dogmatismul stiintific ??).

mr

Citat din: Nicipreaprea din  16 Noiembrie 2011, 16:07:59
Intrebare: Cristalele au constiinta ?  :-D

Nu cred ca au constiinta. Dar au "prostul" obicei de a amplifica, prin structura lor, energiile canalizate catre ele, indiferent de natura lor, indiferent ca sunt sau nu constientizate. Astfel se poate reflecta in ele o anumita constiinta.  :-P :wink:
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Nicipreaprea

Citat din: mr din  16 Noiembrie 2011, 18:07:18
Nu cred ca au constiinta. Dar au "prostul" obicei de a amplifica, prin structura lor, energiile canalizate catre ele, indiferent de natura lor, indiferent ca sunt sau nu constientizate. Astfel se poate reflecta in ele o anumita constiinta.  :-P :wink:

Multumesc pentru raspuns @mr.
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

angellla29

Stie cineva daca ar putea fi folosite aceste cristale pentru a crea o tehnologie superioara celei actuale? Adica ceva semanator Atlantidei....Pentru ca uitati ce s-a descoperit...

În 1970, Dr. Ray Brown, un practicant naturopathic (fitoterapeut) din Mesa,  Arizona, mergând să facă scufundări cu nişte prieteni lângă insula Bari, în Bahamas, aproape de o populară zonă numită Limba Oceanului (ce a fost descrisă în emisiunea TV ,,În căutarea Atlantidei - făcută în 1979), după una din scufundări, separându-se de prietenii săi, s-a speriat când a ajuns întâmplător lângă forma stranie a unei piramide ce se contura într-o lumină verde-albăstruie. După cercetările ulterioare, Brown a fost surprins cât de netedă şi lucioasă era suprafaţa de piatră a întregii structuri, cu îmbinările dintre blocurile individuale, aproape de nedesluşit. Înotând în jurul cupolei, pe care Brown o credea a fi din lapis lazzuli, a descoperit o intrare şi a decis să-i exploreze interiorul. Trecând printr-un culoar îngust, Brown a ajuns în final într-o mică cameră dreptunghiulară cu tavan piramidal. A fost total uimit că această cameră nu avea alge şi nici corali crescuţi pe zidurile interioare. Erau complet curate. În plus, deşi Brown nu a adus cu el nici o lanternă, el a putut totuşi să vadă tot ce era în încăpere în mod normal. Încăperea era bine luminată, dar nu de la o sursă care să fie vizibilă. Atenţia lui Brown a fost atrasă de o tijă metalică dură, de trei ţoli în diametru, ce era suspendată între vârful camerei şi o piatră preţioasă roşie cu multe faţete, ascuţită spre vârf. Direct sub această vergea şi piatră preţioasă, poziţionată în mijlocul camerei, era aşezată o piatră sculptată, placată cu pietre preţioase pe care erau înscrisuri (scrieri) metalice retuşate cu bronz colorat. Pe această placare, acolo unde se împerechează forţa vieţii în sculptură, mâinile, de culoarea bronzului, apar înnegrite şi arse, ca şi cum ar fi fost expuse la o căldură colosală. Ţinută în mâini, patru picioare mai jos de limita de sus a vârfului pietrei preţioase, se află o sferă de cristal, cu un diametru de  4 inci ... Brown a încercat să despridă vergeaua şi piatra roşie, dar nu a reuşit. Întorcându-se spre sfera de cristal, a constatat, spre uimirea sa, că aceasta s-a desprins uşor din mâinile de bronz ce o susţineau. Cu sfera de cristal în mâna dreaptă a plecat din piramidă, făcând cale întoarsă. În timp ce se îndepărta, Brown a simţit o prezentă nevăzută  şi a auzit o voce ce i-a spus: ,,never return!" - să nu te mai întorci niciodată!Datorită fricii ca neobişnuitul său premiu (comoara găsită)  să nu-i fie confiscat de Guvernul American, Dr. Brown nu a relatat nimănui întâmplarea cu strania sferă de cristal şi nici despre experienţa sa până în 1975, când a expus-o pentru prima dată la  un seminar psihologic din Pheonix. De atunci, sfera de crystal a mai avut doar câteva apariţii publice, dar cu fiecare ocazie oamenii care au văzut-o au avut experienţe stranii, fenomene asociate cu sfera de cristal"

http://www.esoteris.ro/articole/articole_noi/cristalele_din_atlantida_si_triunghiul_bermudelor.htm

Sau mai bine zis si legendele craniilor de cristal:

Legendele craniilor
Interesul asupra craniilor avea sa cunoasca un varf in momentul in care o asa-numita legenda mayasa a inceput sa circule in cercurile pasionatilor. Legenda mexicana pomeneste de existenta a 12 cranii facute din cristal, cranii ascunse in locatii separate inca din vremea Conquistei, iar ca in ziua in care acestea se vor afla laolalta, imperiul aztec va renaste din propria cenusa. Din pacate, pentru cei care vor sa creada in autenticitatea acestei legende, ea nu a fost pomenita pana in secolul XIX, prin urmare este dificil de verificat vechimea acesteia.

Alte surse vorbesc despre mesajul craniilor catre umanitate pe care il atribuie populatiilor amerindiene. La inceput au existat 12 lumi care suportau viata umana. Terra era numita "Planeta copiilor". Celelalte 11 lumi si-au adunat toate cunostiintele si informatiile intr-un soi de calculator holografic, craniile de cristal. Acesti "antici" au adus cristalele pe Pamant si le-au impartasit oamenilor. Tot ei i-au ajutat pe oameni sa construiasca patru mari civilizatii: Lemuria, Mu, Mieyhun si Atlantida. Cele 13 cranii au fost pastrate intr-o piramida numita "Arcada". Multe civilizatii puternice au fost gardienii arcadei: olmecii, mayasii sau aztecii. Se pare ca acestia din urma nu au respectat intocmai regulile folosirii acestor informatii, ducand la un dezechilibru care nu mai putea fi controlat. Craniile au fost instrainate de catre preotii azteci dupa conquista spaniola. Acestea trebuiau tinute separat unul de celalalt, deoarece puterea lor era deja mult prea mare pentru a fi utilizata cu intelepciune de catre oameni. Convinsi de faptul ca aceste cranii stocheaza informatii importante pentru omenire, o multime de persoane cu diverse capacitati paranormale au incercat sa le descifreze misterele, insa fara succes. Tot o simpla supozitie a ramas teoria conform careia acestea contineau informatii si imagini ale unor civilizatii exatraterestere, care reprezentau mesajul lor catre omenire. Teoriile care se invarteau in jurul acestor cranii au intrecut orice imaginatie in momentul in care s-a vehiculat faptul ca populatia care transmitea mesaje prin intermediul craniilor nu se afla in exteriorul Terrei, ci chiar in inima acesteia.

Desi numarul craniilor cunoscute pana in prezent a depasit numarul de 13, exista diferente destul de mari intre ele: de la materialul din care sunt fabricate, forma si pana la modul de executie. Daca unele dintre ele au reusit sa uimeasca expertii prin acuratatea si desavarsirea cu care au fost concepute, alte exemplare s-au aratat destul de grosolane ca mod de realizare. Insa asemanarea a cateva dintre ele a dus la ipoteza ca au avut creatori comuni si scopuri asemanatoare. Exista anumite similitudini intre craniul Mitchell-Hedges, craniul de cristal britanic si craniul de cristal parizian, ultimele doua fiind aduse in Europa in jurul anului 1890, se pare, de catre mercenarii americani. Un alt exemplar cunoscut este cel numit "ET", datorita formei sale un pic mai alungite, despre care se crede ca poate vindeca orice boala. Craniul de cristal din cuart roz este cel mai apropiat ca mod de realizare de cel aflat in posesia Annei Mitchell, atat din punctul de vedere al finetii lucraturii, cat si datorita mandibulei mobile.



Stiu ca au fost oameni care au negat ca aceste cranii de cristal ar fi false....la fel cum s-a negat si existenta ET...Eu cred ca tocmai acele lucuri ADEVARATE....sunt negate cu vehementa de oculta mondiala.....