Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

De ce ne rapesc extraterestrii ?

Creat de sorinede, 24 Septembrie 2009, 13:03:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sorinede

Am gasit pe net un posibil raspuns la intrebarea de mai sus si pe care il propun pentru dezvoltare cititorilor acestui site.
Aveti link-ul in continuare:  http://www.disclose.tv/frameset.php?url=http%3A%2F%2Fkeyholepublishing.com%2FReal%2520Reason%2520for%2520Many%2520UFO%2520Abductions.html

sorinede

Cineva cu vreo idee??
Daca inteleg bine din traducerea textului de la link-ul atasat in care se spuna ca oamenii de stiinta americani au codificat cuvintele cantecului "este o lume mica" sub forma unei bucati de ADN pe care au incorporat-o in ADN-ul unei bacterii.
Acesta va duce acesta noua informatie pentru un timp lung ,mai departe.
Hai sa dezvoltam ideea asta..si pun urmatoarea intrebare:pai daca conform unor teorii spuse pe net si-n acest forum,noi suntem urmasii celor care au fost conceputi de "ZEI" , oare acestia ne au scris niste informatii importante in ADN-ul nostru ??.
Daca da se pare ca se pote citii prin metodele savantiilor americani din experimentul de mai sus.
Sau numai anumite persoane au aceste informatii in ADN-ul lor (prin mostenirea genetica din arborele genealogic al familiei lor.
Poate chestia asta se stie si serviciile speciale(CIA FBI etc..) urmaresc aceste persoane pentru recuperarea informatiilor din ADN-ul lor.Informatiile pot fi vitale poate chiar pentru omenire..de ce nu!!
In sprijinul ideilor mele mai dau 2 situatii reale importante:

1 PROIECTUL GENOGRAPHIC   aici  https://genographic.nationalgeographic.com/genographic/index.html
prin care orice persoana isi poate afla originea sa din timpuri stravechi dand  probabil din corpul sau par ,piele etc..
Chestia asta ar ajuta pe cei interesati sa gaseasca ce cauta..

2.CROP CIRCLE :anumite desene seamana cu spirala ADN si de aici cred eu ca ni se spune ( de catre extraterestri ??  sau altii??)
ce trebuie sa cautam..

3 Persoane disparute (fie de pamanteni fie de alieni) si care nu au mai fost gasite niciodata.....vezi cazul  ELODIA  . :-D  (e ok daca radeti  si eu rad)

Oricum ideile din link-ul ce l-am postat prima data sunt geniale (poate le am mostenit "genetic" si acum ies afara pentru ca asa au fost programate  si aici nu ma refer la mine ci la savantii americani)  si este mult de sapat aici dar astept sa fiu ajutat si de voi membri si cititorii acestui site.
Astept idei noi si constructive cat mai curand (eu mai am si altele)

padme

#2
mda, despre "proiectul" national geografic am auzit si eu! chiar o cunostinta de-a mea mi-a trimis niste copy-paste-uri de pe un forum, unde un personaj albanez isi facuse testul respectiv si se lauda cu mostenirea lui pelasga, traca, etc. ideea e (sau mai bine zis, parerea mea) ca  sa faci un asemenea proiect de descifrare adn atat de vechi, trebuie sa ai niste esantioane de comparatie, zic eu, nu stiu daca m-am exprimat prea clar!

- ca se cauta ceva, asta am banuit si noi (eu si respectiva persoana)- ori se face o verificare
-ca varianta a motivului rapirilor, eu am mai scris aici, dar nu-mi aduc aminte pe unde, despre o tipa care sustine ca este un fel de "cuptor" pt foetusi, respectiv, e rapita, e inseminata artificial, dupa care e rapita din nou, se recolteaza foetusul, etc. face parte din cazuistica clasica:lumina, imposibilitate de a se misca, omuleti gri, comunicare telepatica, obiect necunoscut in creier descoperit la tc, analize medicale care confirma o operatie tip avort, sau ceva de genu' si mai multe chestii.
-toni victor moldovan in programul planeta terra sustine ca de fapt de-a lungul.... timpului omul a fost modificat genetic; poate o fi momentul de improspatare de gene pt noii indivizi care se vor naste
-cat despre chestia aia cu manipularea mentala pe care o sustine @biss, adevarul e ca despre chestia cu autobuzul nu stiam, dar oricum ea(maipularea mentala) exista si se manifesta in permanenta prin orice mijloace.

sorinede

Buna seara, iata ca revin cu noi info despre  misteriosul A.D.N. (sau as putea zice D-NUL A.D.N. )..De ce ??..Pai dau un link mai in continuare : http://www.descopera.ro/dnews/4953969-adn-ul-are-abilitati-telepatice
Pai daca ce scrie acolo  este adevarat pai cred ca pot spune ca el  (A.D.N. ul) are un pic de personalitate si atentie poate modifica chiar si starea de sanatate (in general daca imi permiteti o mica exagerare ) a corpului din care face parte ,atentie dupa
personalitatea ( insist eu  :-D ) altei persoane sau corp cum vreti sa ziceti indiferent de distanta..
FOARTE INTERESANT  nu-i asa??
In continuare recomand cititorilor acestui subiect sa citeasca mai intai link-urile puse de mine  si apoi sa posteze ca sa avem o discutie mai constructiva  si nu timp pierdut si va propun chiar sa lasam imaginatia sa se reverse libera ptr. cine stie vom descoperi multe  :-D.
Si ptr. ca mi-am adus aminte ca am pe un cd un filmulet tot despre A.D.N. (sa-l caut ) cu titlul daca nu ma insel  SCOPUL A.D.N. -ului propun cititorilor atrasi de acest subiect (si poate vor fi unii chiar specialisti in domeniu  ) sa posteze orice informatie legata de sus numitul cu PERSONALITATE  :-D astfel incat sa facem un fel de fisa de studiu (sau gasiti alt nume ),fiindca ma repet poate gasim ceva interesant (cel putin asa mi se pare mie ).
Ca sa inchei si sa va provoc mai mult cred ca unii din dv. ati vazut pe net acolo unde este reprezentat ADAM si EVA langa pomul cunoasterii (in fine sau alt nume ) este si un sarpe  dar apare o idee, cand in locul sarpelui este atentie SPIRALA A.D.N.
Inchei cu speranta ca nu voi fi singur pe acest topic si sa pot incarca pe acest site CD-ul promis..pe curand.

sorinede

#4
Filmul despre ADN   destul de interesant zic eu.. se poate vedea (descarca) de aici .
http://www.youtube.com/results?search_query=dan+winter+purpose+of+dna&search_type=&aq=f
Vizionare placuta.

sorinede

Buna seara si inca un link interesant despre ADN:
http://www.soulsofdistortion.nl/SODA_chapter9.html
O idee f.interesanta ce se poate desprinde:A.D.N.-ul poate fi REPROGRAMAT prin CUVINTE :lol: daca acele cuvinte (pana la urma sunete intre 200hz si cam 3000hz ) contin frecventele potrivite ca A.D.N.-ul sa se modifice in mod corespunzator cu scopul urmarit de persoanele implicate in experiment.Mai mult in Europa persoane cu cancer au fost vindecate cu ajutorul laser-ului ce am modificat A.D.N. -ul acestor persoane, f. interesant.....gata am scapat de cancer... :-D

smurd


si, cand te gandesti ca unii oameni de stiinta, mai cred inca cu convingere, in aparitiile accidentale, intamplatoare, deci irepetabile, si nu le este clara si evidenta - sau poate o neaga intentionat - aparitia inteligenta, reproducerea intentionata.

smurd

#7

credeti ca ati scapat de cancer ?

eu cred ca vom vedea cat de curand medici, care - precum exorcistii de odinioara - vor fi convinsi ca este suficient ca sa-si intrebe pacientii de trei ori la rand: "te lepezi de satana ?", si dupa ce li s-a raspuns afirmativ de fiecare data, sa le comunice pacientilor lor diagnosticul final: " credinta ta te-a vindecat ! ia-ti patul tau si umbla !"

intradevar ADNul poate fi modificat. ori cu forta, ori cu inteligenta. numai ca cel modificat cu forta, nu tine multa vreme.

Tayka

Citat din: smurd din  19 Octombrie 2009, 22:46:55
credeti ca ati scapat de cancer ?

eu cred ca vom vedea cat de curand medici, care - precum exorcistii de odinioara - vor fi convinsi ca este suficient ca sa-si intrebe pacientii de trei ori la rand: "te lepezi de satana ?", si dupa ce li s-a raspuns afirmativ de fiecare data, sa le comunice pacientilor lor diagnosticul final: " credinta ta te-a vindecat ! ia-ti patul tau si umbla !"

intradevar ADNul poate fi modificat. ori cu forta, ori cu inteligenta. numai ca cel modificat cu forta, nu tine multa vreme.
Sã înþelegem atunci cã vechile incantaþii,descântece,blesteme,ordine date la exorcizare,rugãciunile,etc.sânt de fapt niºte comenzi verbale repetate pe o anumitã freqvenþã,ºi care produc schimbãri corespunzãtoare în lanþul ADN persoanei vizate.Alþii ne spuneau cã aceste comenzi s-ar adresa psyhic-ului,oricum acei medici ruºi,au fãcut o descoperire uluitoare reuºind vindecãri de cancer.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

elena78

dupa cate se stie 20%din rapiri  apartine   extraterestrilor gri,insa 80%  dintre rapiri apartin guvernului invizibil .. :wink:,ei ne rapesc ca sa faca experimente cu noi,umanii ,oamenii care sunt rapiti sunt  exportati direct la   bazele subterane din area 51 , in Nevada,apoi mai sunt si alte baze subterane unde  se fac experimente cu umanii  spre exemplu  Dulce e Los  Alamos  in Mexic .Dupa cate se stie  anumite baze subterane  sunt structurate pe mai multe etaje,unele au chiar si zece etaje in profonditatea Pamantului, sunt multe testimoniante care au lucrat acolo in aceste baze subterane , ei spun ca au vazut multi oameni  rapiti  inchisi in custi care plangeau si cereau ajutor..,unii erau chiar drogati de catre responsabili  bazelor ..la sfarsitul anului 1978 un grup de lucratori care lucrau  la baza suterana din  Dulce si Los Alamos  in Mexic  au aflat de aceste lucruri  si au dezvaluit cat de cat nemernicia  guvernului invizibil  ...din cate se stie  de nivelul cel mai de jos  a acestor  structuri subterane  se ajunge la un sistem  de  galerii  unde aceste galerii duc la niste camere unde se fac experimente cu oamenii rapiti ,experimente  genetice  care cu timpul vor iesi la suprafata ...si vor fi luate in consideratiune... :x

Urban

#10
Citat din: elena78 din  04 Ianuarie 2013, 00:41:07
dupa cate se stie 20% din rapiri apartine extraterestrilor gri, insa 80% dintre rapiri apartin guvernului invizibil.. ei ne rapesc ca sa faca experimente cu noi, umanii, oamenii care sunt rapiti sunt exportati direct la bazele subterane din area 51, in Nevada, apoi mai sunt si alte baze subterane unde se fac experimente cu umanii spre exemplu Dulce e Los  Alamos  in Mexic.
Dupa cate se stie  anumite baze subterane  sunt structurate pe mai multe etaje, unele au chiar si zece etaje in profonditatea Pamantului, sunt multe testimoniante care au lucrat acolo in aceste baze subterane, ei spun ca au vazut multi oameni  rapiti  inchisi in custi care plangeau si cereau ajutor..unii erau chiar drogati de catre responsabili  bazelor ..la sfarsitul anului 1978 un grup de lucratori care lucrau  la baza suterana din  Dulce si Los Alamos  in Mexic  au aflat de aceste lucruri  si au dezvaluit cat de cat nemernicia  guvernului invizibil...din cate se stie  de nivelul cel mai de jos  a acestor  structuri subterane  se ajunge la un sistem  de  galerii  unde aceste galerii duc la niste camere unde se fac experimente cu oamenii rapiti ,experimente  genetice  care cu timpul vor iesi la suprafata ...si vor fi luate in consideratiune...

Foarte interesante informatiile tale Elena, ai putea sa ne dai mai multe detalii te rog.
Ma intereseaza extrem de mult tot ce tine de acesti extraterestri si as aprecia daca ai putea sa imi dai niste linkuri unde sa pot citi mai pe indelete despre ce ai sintetizat tu mai sus.
Multumesc.

alx

#11
Citat din: elena78 din  04 Ianuarie 2013, 00:41:07
dupa cate se stie 20%din rapiri  apartine   extraterestrilor gri,insa 80%  dintre rapiri apartin guvernului invizibil ..
...
@elena78
DACA nu incepi sa vii si cu dovezi in sprijinul afirmatiilor tale,afirmatii pe care le faci de parca ar fi lucruri demonstrate,o sa propun colegilor mei moderatori sa fie de acord cu trecerea ta la moderare. Asta pentru ca eu deja m-am saturat sa citesc toate...literele pe care le insiruiesti tu pe acest forum...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

elena78

#12
Citat din: alx din  04 Ianuarie 2013, 00:49:12
@elena78
DACA nu incepi sa vii si cu dovezi in sprijinul afirmatiilor tale,afirmaii pe care le faci de parca ar fi lucruri demonstrate,o sa propun colegilor mei moderatori sa fie de acord cu trecerea ta la moderare. Asta pentru ca eu deja m-am saturat sa citesc toate...literele pe care le insiruiesti tu pe acest forum...

eu incer sa fiu de ajutor asa cum imi este in putinta,daca vreti sa ma moderati ,va respect alegerea , eu personal  nu am nimic de pierdut...  cred  ca  sunt si alte forumuri care au nevoie de mine...si care sunt in armonie cu ideile mele..asa ca alegerea va apartine domnilor rufonisti!!!...

dovezile le gasesti  doar  daca le  cauti,Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si-n traista  domnule Alx!!!!! dovezile  sunt  si vin din partea  marelui om care a fost ucis ,este PHIL  SCHNEIDER ,Divinitatea sa.l odihneasca in taramul zeilor..

p.s. Urban am sa vin totusi  si am sa dau  mai multe informatii... 

Urban

Citat din: elena78 din  04 Ianuarie 2013, 00:41:07dupa cate se stie 20%din rapiri apartine extraterestrilor gri, insa 80% dintre rapiri apartin guvernului invizibil
Interesant... si cine a facut aceasta statistica de 20-80%, adica unde a aparut ea prima oara sau si mai bine zis unde ai vazut tu aceste procente?
Intuiesc ca ai intrat pe vreun website secret sau interzis pentru ca altfel nu cred ca puteai sa afli, nu-i asa?

Citat din: elena78 din  04 Ianuarie 2013, 00:41:07oamenii care sunt rapiti sunt exportati direct la bazele subterane din area 51 , in Nevada
Aici nu inteleg, adica cum sunt "exportati", sau ai vrut sa zici "teleportati"?

Citat din: elena78 din  04 Ianuarie 2013, 00:41:07Dupa cate se stie  anumite baze subterane  sunt structurate pe mai multe etaje, unele au chiar si zece etaje in profonditatea Pamantului
Pai eu asa stiam ca sunt bazele, pe mai multe etaje in profonzime insa banuiesc ca trebuie sa fie si baze pe un singur etaj, adica cumva sapate in stanca muntelui si sa fie doar un singur etaj.

Citat din: elena78 din  04 Ianuarie 2013, 00:41:07sunt multe testimoniante care au lucrat acolo in aceste baze subterane
Nu inteleg ce inseamna "testimoniante", daca ai putea sa imi explici te rog.

Merci

elena78

@Urban
,,exportati,, am vrut sa zic = transportati
,,testimonianze,, =cei care au fost  implicati  direct in lucrarile din  bazele subterane ..

voi veni  maine sa explic si restul  nelamuririlor tale si iti voi da si cateva linkuri
sa aveti o noapte minunata!