Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Artefactul paleoastronautic din Ceahlău

Creat de zana@M, 18 Septembrie 2011, 17:11:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

zana@M

Cotidianele au analizat pe larg problema artefactului ozenistic descoperit în Ceahlău de un profesor român. Acest artefact - singurul, din nefericire, care a putut fi adus la cunoştinţa publicului - probează faptul că Strămoşii noştri s-au voiajat în astronave acum câteva sute de milioane ani. De ce s-a uitat asta? Răspunsul este evident şi reiese oarecum din contextul discuţiei. Pe suprafaţa planetei s-au descoperit tektite. Aceste tektite sunt o rezultantă a exploziilor nucleare ori meteorice. Savanţii înclină înspre ipoteza exploziilor nucleare - cazul Mohenjo Daro. Supravieţuitorii unui holocaust atomic suferă, funcţie de intensitatea iradierii. Unii mor în câteva zile. Alţii contractează boli incurabile, îşi reduc durata vieţii, îmbătrânesc prematur şi îşi transmit tarele urmaşilor.
Să fie oare religiile creaţia minţilor înfierbântate ale unor mutanţi cu creierul afectat de radiaţii nucleare? Pare destul de plauzibil, nu credeţi?
Oricum, OZN-ul de piatră din Ceahlău reprezintă un artefact de o valoare cel puţin comparabilă cu celebra Hartă din Ural. Această Hartă are o vechime de 120 milioane ani. Să fi fost, oare, modelul acestei machete folosit la crearea respectivei hărţi? Oricum, se pare că civilizaţia humanoidă terrană este mai veche decât se credea iniţial. Şi oamenii nu descind din maimuţe. Aştept cu interes ca specialiştii să dateze misteriosul obiect. Le recomand să caute urme de scoici. Astfel s-a reuşit datarea hărţii din Ural.

,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,