Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vasile Rudan si misterul din Carpati

Creat de memphis, 20 Martie 2010, 16:53:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

memphis

#255
Ieri, pe site-ul revistei Nexus:
CitatCronica unui "accident" anuntat...           
29.07.2010
Inca de la momentul anuntarii publice a cursului de protectie si aparare extrasenzoriala nivelul 1 sustinut de dl. Vasile Rudan, pe la domiciliul dumnealui au inceput sa sune telefoane si sa se perinde tot felul de oficiali
actuali sau fosti, colegi si ,,prieteni binevoitori" din ,,servicii", purtand cu totii acelasi mesaj: VA RUGAM INSISTENT SA FITI ATENT CU ACEST CURS. VA RUGAM INSISTENT SA NU DIVULGATI INFORMATII CARE AR PUTEA ADUCE ATINGERE SIGURANTEI NATIONALE.
(...)
Insa, stranie coincidenta, la doar doua zile de la anuntarea publica a locului si datei exacte unde urma sa se tina modulul 2 de curs, dl. Rudan a suferit un atac cerebral.
(...)
Complet:
http://www.nexusmagazine.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=10000260&Itemid=57

Ronin

Pana nu-l sterge cineva...
Pareri  :?

http://ro.altermedia.info/antisistem/cronica-unui-%E2%80%9Caccident%E2%80%9D-anuntat%E2%80%A6_20328.html

Am postat în urmã cu vre-o 3 luni un anunþ despre cursul de protecþie ºi apãrare extrasenzorialã nivelul 1, organizat ºi þinut de dl. Vasile Rudan în perioada 1-4 iulie 2010, cu sprijinul Asociaþiei Nexus (editoarea revistei Nexus România)..
Încã de la momentul anunþãrii publice a acestui eveniment, pe la domiciliul d-lui Rudan au început sã sune telefoane ºi sã se perinde tot felul de oficiali actuali sau foºti, colegi ºi ,,prieteni binevoitori" din ,,servicii", purtând cu toþii acelaºi mesaj: VÃ RUGÃM INSISTENT SÃ FIÞI ATENT CU ACEST CURS. VÃ RUGÃM INSISTENT SÃ NU DIVULGAÞI INFORMAÞII CARE AR PUTEA ADUCE ATINGERE SIGURANÞEI NAÞIONALE.
Unii s-ar putea întreba: pãi bine, ce legãturã are siguranþa naþionalã cu protecþia extrasenzorialã ? Cei puþini, care cunosc trecutul lui Vasile Rudan, studiile ºi cercetãrile fãcute de acesta, faptul cã acesta a pregãtit generaþii întregi de SPP-iºti ºi DIA (ºi nu numai) în domeniul apãrãrii extrasenzoriale, cã a fost consultantul Consiliului Suprem de Apãrare al Þãrii (CSAT) în domeniul biodetecþiei la distanþã – ÎNÞELEG DESPRE CE ESTE VORBA.
Voiau sã se asigure cã Vasile Rudan nu va divulga informatii de genul:
- cum poti detecta daca o persoanã pe care o vezi la televizor sau intr-o pozã este moartã sau în viaþã, daca este persoana care se spune ca este (cea asociata numelui) sau doar o dublurã.
- Cum poþi detecta de la distanþã (doar pe baza unei fotografii) locaþia exactã în care se aflã o persoanã, starea ei de sãnãtate ºi alte informaþii ce þin de acea persoanã.
- Cum poþi detecta CU EXACTITATE anumite resurse subterane (mineraliere, petrolifere, etc.) fãrã mijloace tehnice.
- Cum poþi detecta din timp, uneori chiar cu zile întregi înainte, producerea unui cutremur de pãmânt într-o anumitã zonã, fãrã mijloace tehnice.
Despre toate acestea, ,,organele" doreau sã nu se vorbeascã, dl. Rudan fiind avertizat sã nu dezvãluie metode de antrenament a capacitãþilor extrasenzoriale, dezvoltate de serviciile secrete româneºti, care au fost foarte apreciate la vremea lor pentru eficienþa lor în lumea ,,serviciilor" (spe exemplu eficienþa transmisiilor telepatice între subiecþii antrenaþi prin aceastã metodã ajunge ºi la 90%, faþã de metodele ruseºti sau americane, care obþinuserã maxim 50% ratã de succes).
De aceea, nimeni nu s-a mirat atunci când pe lista cursanþilor s-au regãsit înscriºi ºi ofiþeri, cursanþi ai diferitelor instituþii de stat – ce au atribuþii în domeniul securitãþii naþionale. Nu a mirat nici solicitarea adresatã de Vasile Rudan la sfârºitul primei zi de curs, d-lui colonel în rezervã Dumitru Prichici (,,pãrintele" noii legi a siguranþei naþionale) – de altfel prieten vechi al dlui Rudan , care asista din fundul sãlii la acest curs – de a-i confirma cã NU A PREZENTAT INFORMAÞII CARE SÃ ADUCÃ ATINGERE SIGURANÞEI NAÞIONALE – fapt confirmat de cãtre dl. colonel.
Se pare cã totuºi informaþiile oferite publicului în cadrul acestui curs au depãºit limita ce se dorea a fi impusã, astfel cã, atunci când dl. Rudan a anunþat cã în luna august 2010 va avea loc continuarea cursului (nivelul II) au început problemele. De sãnãtate.
Ce se dorea a se preda la nivelul 2 al acestui curs ? Citãm din interviul acordat Revistei Nexus de dl. Rudan: "Aplicatiile civile si militare ale telepatiei si teledetectiei extrasenzoriale. Supersimturile umane pe campul de lupta mental. Monitorizarea prin teledetectie extrasenzoriala a unor tinte umane aflate in teatre de operatiuni militare. (Demonstratii practice.) Determinarea de la distanta a nivelului de stres a unor tinte umane, cu prerogative de decizie si comanda. (Demonstratii practice.) Detectia si localizarea zacamintelor petrolifere in anticlinal. (Demonstratii practice in teren.)"
Însã, stranie coincidenþã, la doar douã zile de la anunþarea publicã a locului ºi datei exacte unde urma sã se þinã modulul 2 de curs, dl. Rudan a suferit un atac cerebral.
În momentul de faþã, starea de sãnãtate a dlui Vasile Rudan este criticã, fiind internat în spital, incapabil sã vorbeascã (având afectatã în principal funcþia vorbirii).
Prezentãm în continuare un fragment dintr-un articol publicat în Revista Nexus nr. 13 de cãtre dl. Vasile Rudan, articol intitulat "Kilerii Psi", în care acesta vorbea pe larg despre posibilitãþile pe care le au anumite personane antrenate de a afecta starea de sãnãtate – sau chiar de a ucide prin metode aºa-zis paranormale, anumite persoane considerate indezirabile.
,,În realitate, abilitãþile paranormale ale killerilor psi sunt ceva mai modeste, dar nu lipsite cu totul de specificul lor terifiant. Începând cu faimoasa kaghebistã Nina Kalughina, care într-o primã fazã exersa pe broaºte asasinatul prin puterea gândului, iar apoi a trecut direct la subiecþi umani recrutaþi din rândul deþinuþilor de drept comun (gurile rele spun cã nu toþi erau de drept comun) ºi terminând cu eleganþii ,,men in black" cu accent slav, englezesc, evreiesc, sau mai nou – chinezesc, tehnica uciderii prin mijloace psihice a progresat, diversificându-se totodatã metodele de execuþie a unor persoane aflate în calea unor deziderate cu caracter politic sau de altã naturã.
Potrivit unor date declasificate relativ recent, un killer psi bine antrenat ar putea suprima relativ instantaneu viaþa unei þinte umane incomode, sau ar putea prelungi supliciul acesteia la cote insuportabile sub aspect fizic ºi psihic, în funcþie de instrucþiunile primite pentru înfãptuirea respectivului act abominal. De cele mai multe ori, killerul extrasenzitiv acþioneazã de la distanþã asupra funcþiilor cardiace ale þintei sale, provocând decesul prin reducerea treptatã a pulsaþiilor miocardului, sau prin accelerarea contracþiilor acestuia. În aparenþã, lucrul pare simplu; în realitate e destul de complicat."
Ceea ce ne pune pe gânduri este faptul cã, la momentul în care fiul dlui Rudan a ajuns la domiciliul tatãlui sãu, gãsindu-l pe acesta cãzut în casã, a avut surpiza sã descopere cã cineva acoperise numele proprietarului Vasile Rudan cu o bandã albã de hârtie, pe cutia poºtalã a acestuia, ca ºi cum acolo nu mai locuieºte nimeni...
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

abyss

Pai, Ronin, exact acest articol e in site-ul revistei Nexus, iar memphis tocmai a oferit un fragment si link-ul catre textul complet. Tu de ce ai pastuit tot articolul?

Pareri... Pai imi pare rau de domnul profesor. Chiar ma asteptam la asa ceva. Dar ii urez sanatate, putere si forta de a se regasi pe sine.

Ronin

Da, stiu. Vream sa arat ca a aparut si pe "altermedia" si l-am postat integral pentru a-l avea aici, pe rufon.

Pe de alta parte, accidentul dl-ui Rudan cred ca ar fi putut veni din partea concurentei...
Am scris putin despre ea mai sus.

"AIM GROUP este format dintr-un un grup de tineri cercetatori ce activeaza in domeniul stiintelor de frontiera: parapsihologie, radionica, terapii alternative, trezirea puterilor subconstiente, experiente spirituale."
http://www.aimgroup.ro/index.php?main_page=page&id=4
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Ronin

Pare "mana" rusilor... Cica ei au metoda aia cu hartia peste nume... :-(
Oare este si dl. Prichici afectat ???

Intreb si eu : are asta vreo legatura cu lansarea cartii METACONTACT de catre fostul kgb-ist, Dmitri Fonaref, la Bucuresti ???

Stiti la invitatia CUI a venit Fonaref in Romania ???
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

romulus

CitatLa nivelul lui de perceptie era greu de surprins, cred.
Asta-i una .
Si alta ar fi ca , se poate  presupune  (cu un grad mare de a nimeri adevarul) ca un individ care stie cum actioneaza un killer psi - si probabil ar putea chiar sa-i de lectii - se poate apara impotriva unui astfel de atac. Daca nu singur, macar in uniune cu amici cu aceleasi preocupari.
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Urban

#261
Citat din: Vasile Rudan din  08 Iunie 2010, 21:13:25
..Mulþumesc pe aceastã cale ºi celor care nu sunt de acord cu punctele mele de vedere asupra unor probleme din aria unor fenomene exotice, pe care unii dintre noi le stãpânesc mai mult sau mai puþin temeinic...

Citat din: memphis din  05 Iunie 2010, 16:08:09
...Rudan spune ca stia doar din auzite cum trebuiesc instruiti viitorii killeri PSI...

Corect...
Oricare ar fi realitatea, sunt sigur ca toti membrii forumului ii doresc insanatosire grabnica si revenirea la catedra.

Luda

@cei 2 care au participat la acea "lectie de viata " (memphis si calatorul astral):
Pana la urma ne-ati luat cu vorbe scrise pe 3 pagini care te plictisesc si nu am inteles nimic concret.
Nici politicienii nostri nu cred ca s-ar fi descurcat mai bine. Puteti sa ne dati o data cand apar acele filmari HD?

calator astral

Citat din: Luda din  30 Iulie 2010, 11:51:39
@cei 2 care au participat la acea "lectie de viata " (memphis si calatorul astral):
Pana la urma ne-ati luat cu vorbe scrise pe 3 pagini care te plictisesc si nu am inteles nimic concret.
Nici politicienii nostri nu cred ca s-ar fi descurcat mai bine. Puteti sa ne dati o data cand apar acele filmari HD?

Nu trebuie abordat aici acest subiect extrem de sensibil,Luda,oricum va genera decît scepticism si controverse,evenimentul nu prezinta semnatura unor concurenti interni, cred ca profesorul Vasile Rudan a fost tinta unui atac energetic psy coordonat de paranormali (extrasenzitivi) externi (rusi si ucraineeni). Sau.... :-(
(reptilieni)

rontzo

#264
se pare ca Dl.Rudan sigur are niste haruri de la bunul Dumnezeu
pe de alta parte sa participi la un astfel de curs e o chestie tare delicata- intra foarte bine la rubrica- "ai grija ce-ti doresti ca se poate intampla !!"
in cazul de fata, din dorinta de a afla sau a de stapani niste lucruri pe care se pare ca mai toti le avem in noi dar sunt cam ne-exersate de duci la un curs de genul asta care conduce la un grad de cunoastere personala nedorita de la un anumit nivel- (mai transpira despre asta cate una alta in ultima vreme)
cert este ca daca cumva ai anumite aptitudini minimale in domeniul asta psi si reusesti sa le evidentiezi la o chestie gen un curs din asta- sigur creezi o semnatura energetica care este ca un clopotel de alarma in "zona" respectiva si nu stii peste ce dai- ca sunt multi pe craca asta dinaintea ta cu mult...
Daca e adevarat ca multi de la curs au fost din servicii- cum se zicea  in thread- e clar ca un profan la curs intre ei care da dovada de aptitudini e o noua resursa- si ori este absorbit in structuri ori.... else ( cum zice francezu')- si-atunci cam poti avea surpriza ca viata ta sa nu mai fie aia buna dinainte sau sa nu o mai decizi prea mult... ca asa ceva nu se lasa sa vagabondeze de capul lui dupa cum ii vine la-indemana :p

PS sa fiu sincer si eu am fost tentat sa ma duc la cursul ala- dar m-am mai gandit de doua ori la faptul ca nu prea stiu la ce s-ar putea sa pun botul- si prefer inca sa raman un simplu muritor de rand in domeniul psi pentru o vreme, desi tare mi-as fi dorit sa  "- pot detecta din timp, uneori chiar cu zile intregi inainte, producerea unui cutremur de pamant intr-o anumita zona, fara mijloace tehnice"....


zamotrak

Citat din: @biss din  29 Iulie 2010, 23:26:54

Parerea mea e ca au gresit enorm, nu au calculat toate variantele. Trebuiau sa multiplice tintele cu mult inainte...

Care vasazica,stimabile,trebuiau sa fie executati toti viitorii cursanti?Parol d`oneour! :?

abyss

nu asta am vrut sã dau de-nþeles, de aceea nu-þi înþeleg sensul întrebãrii.

zamotrak

Citat din: @biss din  05 August 2010, 23:37:51
nu asta am vrut sã dau de-nþeles

O.k! Nu asta,deci ce?..........cine trebuiau sa fie tintele multiple?


abyss

Citat din: zamotrak din  06 August 2010, 10:09:50
.........cine trebuiau sa fie tintele multiple?

Raspuns mura-gura: Evident altii decat domnul profesor. Astfel dansul devenea dispensabil, prin urmare nu mai prezenta importanta si nu mai devenea o tinta, era deja prea tarziu sa zicem. Trebuia sa instruiasca un grup care la randul sau s-ar fi ocupat de cursuri, care la randul lor trebuiau sustinute simultan in multe din marile orase. Asta inseamna sa iei in calcul toate variantele, mai ales ca el se adresa, nu?, romanilor care vor supravietui evenimentelor viitoare. Deci conform zicalei, "nu pui toate oole in acelasi cos :lol:"! 

Dar bineinteles exista si varianta 2, in care nefericitul eveniment din viatza profesorului face parte din strategia de marketing, si nu m-ar mira daca dupa ce va reusi totusi sa finalizeze toate modulele sa nu fie eliminat definitiv, garantand astfel autenticitatea si valoarea cursurilor sale. Am mai vazut asemenea cazuri.

Dar acestea sunt doar presupuneri de bodega, un om sufera si nu cred ca mai este cazul sa continuam discutia pe aceasta directie.

tractorbeam

Citat din: Xanadron din  11 Iulie 2010, 23:43:14
.....Zic "cuantificabile" fiindca, mai ales dupa "lucrarile practic-aplicative" din Mtii Buzaului / Orastiei, ar trebui sa apara niste rezultate concrete, nu?! :roll:
...Altii insa (adica eu de fapt :-D) continua sa creada ca detectarea unei/unor portzi temporale recent deschise in Carpati (Stargate, ziceti-le cum va place) ar fi un scop mai important.
Astept deci (naivul de mine) eventuale confirmari.

Buna ziua,

Ia sa ma bag si eu in vorba , precum isi baga dracul coada ici si colo unde gaseste motiv de zarva si de zazanie, si vorba aia: "incurca-i drace.."

Deci:
1. Despre fenomenele din muntii Buzaului - am fost de mai multe ori acolo si nu doar ca sa fac o friptura si sa rad o bere ci, ca orisice ruman care se respecta, sa caut ceva, ceva vreo vana de la stramosi sau mai stii, vreo iluminare si ce credeti ca gasesc eu acolo - mare razboi cosmic mare, of pe buen? EU ZIC CA DA!
Pai am ceva dovezi? Iaca-ta: acum vreo 5.200 de anisori pe cand stramosii nostrii descoperea bronzul se face ca un dus meteoric lov4ste Terra si ce sa vezi - Sodoma si Gomora se fac  scrum  :-o ...