Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vasile Rudan si misterul din Carpati

Creat de memphis, 20 Martie 2010, 16:53:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ronin

#135
@shadowman, nu. Dar poate fi un inceput. O baza de date si suficienti "subiecti" pentru o eventuala recrutare. 8-)

@urban, te-ai suparat... Scuze omule.
Daca tot vorbeai de transparenta, spune-ne, ce se urmareste cu acest curs ?
Iezuitii "mei", deocamdata, sunt centrul. Si asta nu o spun doar eu, modestul blogger.
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Shadowman

Citat din: Ronin din  08 Iunie 2010, 16:50:48
@shadowman, nu. Dar poate fi un inceput. O baza de date si suficienti "subiecti" pentru o eventuala recrutare. 8-)


In "paranormel" si "extrasenzorial" se lucreaza,in principal, cu "materialul" clientului... :-)
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Urban

Citat din: Ronin din  08 Iunie 2010, 16:50:48
@urban, te-ai suparat... Scuze omule.
Daca tot vorbeai de transparenta, spune-ne, ce se urmareste cu acest curs ?

Nu stiu de ce ai impresia ca m-am suparat...nu am de ce.
E mai bine ca fiecare sa descopere singur ce se urmareste cu acest curs....cine vrea sa stie mai multe se inscrie, urmeaza cursul si probabil ca o sa afle.

Ronin

#138
Pe mine asta ma "ingrijoreaza" :

De la 4685 la 4868 in nici 3 ore...!!!

Ceva nu-i in regula pe aici... :fullmoon: :-) 8-) :mrgreen:


AVERTISMENT !!!

Tintin spune:

"Vreau sã atrag atenþia asupra faptului cã aceste tehnici extrasenzoriale au gradul lor de risc, uneori foarte ridicat. De pildã în cadrul comunitãþii actorilor existã o adevãratã fobie de a interpreta roluri de personaje mistice ori personaje cu puteri supranaturale, aþi auzit de câte un actor care a înnebunit, unul care a fost împuºcat, iar cel mai celebru este cazul lui Superman, actorul Christopher Reeve care a avut un accident groaznic de cãlãrie ce l-a paralizat. Nu s-a putut realiza o continuare la ,,Superman" timp de decenii pentru cã nu a acceptat nimeni sã joace rolul principal, toþi au dat bir cu fugiþii! Actorul Nicholas Cage a avut o tentativã de a accepta rolul, dar i s-a transmis cã e spre bine lui sã renunþe.
Nu spun aceste lucruri pentru a speria, ci vreau sã fie clar cã este necesarã o îndrumare, iar dacã nu e, trebuie o maximã prudenþã ºi o evoluþie neapãrat cu paºi mici. Am sã încerc sã menþin aceastã discuþie pe tematica forumului ºi am sã dau mai jos niºte explicaþii cât mai pe pe scurt.

Folosirea tehnicilor extrasenzoriale în cadrul unor operaþiuni de genul ,,search, find and rescue" nu exclud absolut deloc riscurile. Aceste tehnici deschid un canal bidirecþional, de schimb reciproc informaþional ºi energetic. Nimeni sã nu îºi facã iluzia cã dacã ,,scaneazã" printr-o metodã extrasenzorialã, oricare ar fi acea metodã, nu va suporta efectul propriei acþiuni. Adicã s-ar putea sã stârneascã niºte monºtrii. Ca un detectiv în cãutare de informaþii care intrã într-un bar ºi întreabã de mafiotul local: în doar câteva minute s-ar putea ca locul respectiv sã i se parã prea strâmt ºi prea aglomerat.
Schimbul informaþional bidirecþional îl poate ghida pe cel ,,scanat" pe urmele spionului ºi vânãtorul poate deveni vânat în foarte scurt timp. Dar problema nu e aceasta, problema e schimbul energetic care are loc între spion, cel care efectueazã interogarea ºi obiectul interogãrii, aºa numita þintã, care poate fi o fiinþã ori un lucru. Marea întrebare e cu ce fel de energii te încarci, cu ce te alegi în urma unei astfel de scanãri extrasenzoriale? Dacã þinta este o fiinþã bolnavã te poþi îmbolnãvi, dacã þinta se aflã supusã unui stres extrem, acesta þi se va transfera ºi þie, dacã suferã din cauza unei rãni, vei suporta o aceiaºi durere, dacã þinta este o persoanã decedatã, asta s-ar putea sã fie o problemã destul de neplãcutã. ªi colac peste pupãzã aceste energi perverse pot fi preluate ºi împrãºtiate în jur de cãtre spionul psy iar cei mai sensibili din jurul lui pot avea de suferit. Dacã þinta este un individ cu un comportament antisocial, aceste tendinþe rele pot schimba personalitatea spionului ºi nu în bine. Lucrurile nu stau mai bine în caz cã se încearcã cãutarea unor obiecte impregnate cu cine ºtie ce energii sau în cazul cãutãrii unor informaþii mai puþin ortodoxe. Celebrul Uri Geller povestea faptul cã a încercat odatã sã afle numerele de la loterie ºi s-a trezit aruncat afarã din maºina personalã, drept avertisment. Prin urmare aceste tehnici nu pot fi utilizate oricum, oriunde, pe oricine ºi orice cãci pot duce la coruperea ºi deturnarea spionului psy, ajungând pânã la autodistrucþie. Cine îºi închipuie cã poate utiliza procedee de teledetecþie pe teroriºti ori pe asasini ca sã-i gãseascã ºi sã umfle potul gras se înºealã. La fel stau lucrurile în cazul cãutãrii de comori ori cine mai ºtie ce lucruri ademenitoare. Acele simple reguli de bun simþ din lumea 3D sunt valabile ºi pentru 4D."
_________________

Citeºte mai mult: http://www.spyology.myforum.ro/telepatie-clarviziune-i-vedere-la-distan-vt570.html#ixzz0qGteufW7
vizitati spyology - intelligence online spyology
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Vasile Rudan

   Stimaþi corespondenþi, sunt plãcut surprins de interesul pe care îl manifestaþi faþã de fenomenologii de frontierã în general ºi pentru cursul de teledetecþie extrasenzorialã, în special. Înseamnã cã preocupãrile românilor la capitolul exerciþiului mental nu sunt un mit, dupã cum vor sã ne convingã diverºi ,,specialiºti" autohtoni ºi de peste hotare. Mulþumesc pe aceastã cale ºi celor care nu sunt de acord cu punctele mele de vedere asupra unor probleme din aria unor fenomene exotice, pe care unii dintre noi le stãpânesc mai mult sau mai puþin temeinic. Din discuþii contradictorii se ajunge la esenþa adevãrului. Cer scuze totodatã, pentru cã nu am avut timpul necesar sã parcurg toate postãrile voastre. Îmi rezerv aceastã plãcere pentru mai târziu.
   În cele ce urmeazã, se cuvine sã fac câteva precizãri la comentariile voastre.
   1. Nu voi folosi în nici un caz hipnoza pentru activarea unor abilitãþi extrasenzoriale latente din subconºtientul cursanþilor. Nu sunt adeptul utilizãrii inducþiei hipnotice asupra oamenilor, întrucât hipnologul preia integral controlul asupra subiectului uman, cu efectele secundare ce se cunosc. Hipnoza ar trebui aplicatã, cu discernãmântul cuvenit, doar în domeniul terapiilor complementare sau alternative, în situaþii de excepþie.
   Activarea abilitãþilor extrasenzoriale latente ale omului se face prin inducþie telepaticã, procedeu lipsit în totalitate de efecte secundare negative.
   2. Eu nu sunt radiestezist. Prin urmare, radiesteziºtii nu au nici un motiv sã se îngrijoreze în ideea cã aº nãzui sã le modific în vreun fel ierahizarea piramidei profesionale. Ca fapt divers, n-ar strica sã citeascã definiþia radiestezei din Dicþionarul esoterismului elaborat de Pierre Riffard, manual de referinþã în domeniu, pentru a ºti în ce barcã se aflã. Cursul meu de protecþie ºi autoapãrare extrasenzorialã nu poate fi comparat cu  cele þinute de cãtre radiesteziºti. Între radiestezie ºi telededecþie extrasenzorialã e o distanþã ca de la alfabetul Morse, la televiziunea în culori.
   3. Nu fac parte nici din tagma cercetãtorilor teoreticieni care studiazã unele fenomene de frontierã dupã bibliografii cu valoare documentarã îndoielnicã, iar la dezbateri publice ,,se bat" în bibliografii. Prin urmare, nu prezint nici un pericol pentru ierarhizãrile profesionale din aceastã branºã.
   4. Cursul de protecþie ºi autoapãrare extrasenzorialã este organizat de revista NEXUS new times magazine -  science & alternative news, nu de mine. Eu voi preda cursurile anunþate în baza unui contract încheiat cu publicaþia menþionatã.
   5. Domnul cu vipuºcã de general, ce se pretinde a fi ,,adevãratul specialist" în biodetecþie ºi vã pune ºi pe unii dintre voi sã postaþi bazaconii pe internet, e un biet gulgutier în domeniu. (Mai pe româneºte – impostor.) Când era colonel,
vreo doi ani s-a tot rugat de mine sã vorbesc ºi sã scriu despre el cã ar fi cel mai mare specialist militar în domeniu, ca sã fie avansat general. Mi se plângea cã el demult ar fi trebuit sã fie avansat general, dacã ,,idioþii ãia"  au tot sãrit peste numele sãu. Am dat ascultare rugãminþilor sale, iar acuma trece pe lângã mine fãcându-se cã nu mã cunoaºte ºi îmi maculeazã numele ºi activitatea profesionalã de peste patruzeci de ani. Dar nu sunt supãrat pe el, date fiind circumstanþele în care s-a nãscut ºi a suferinþelor neurologice ce au urmat. Trebuie sã dãm dovadã de înþelegere faþã de semenii noºtri aflaþi în suferinþã.
   6. Referitor la concluzia la care a ajuns corespondentul Nae, ce s-a strãduit sã punã semnul egalitãþii între Nae ºi biblicul Noe... Omule, nu trebuie sã fii ranchiunos. Ai gândit ºi tu cum te-au ajutat neuronii. Sunt sigur cã, dacã ai fi putut sã elaborezi o judecatã mai acãtãrii, ai fi fãcut-o. O sã te ajut sã înþelegi unele lucruri ceva mai dificile pentru nivelul tãu de gândire.
   Privind lucrurile de la nivelul vârstei mele, am ajuns la concluzia cã pretenþia descendenþei nobiliare e un anacronism. Tatãl meu, Dumnezeu sã-l odihneascã, avea o vorbã: ,,Bãiete, originea noastrã nobiliarã nu face nici cât un ... (termen intraductibil). Omul este ce este prin faptele sale. Uite la vãrul tãu Sandu. Vocifereazã la masã cu gura plinã, împroºcând musafirii cu dumicaþi ºi cu salivã, deºi ar trebui sã mai aibã ºi el la ºezut vreo doi-trei cromozomi de nobleþe persanã. Iar cu câtva timp în urmã, când o venerabilã doamnã istoric mi s-e adresase cu apelativul ,,alteþã", i-am rãspuns indignat cã eu nu sunt un actoraº de duzinã ,,înobilat" în aºternutul unei prinþese, ca sã mi se spunã ,,Principe de România", ºi nici bastard rezultat în urma rãtãcirilor bahice nocturne ale unui cap încoronat, pentru a mã autointitula ,,Prinþ de România"!
   În ce priveºte rangul de Principe al secretului regal, asta e cu totul altceva. Am dobândit aceastã demnitate profesionalã în urma unei specializãri efectuate pe parcursul multor ani, sub auspiciile unei organizaþii iniþiatice mondiale. Ca formaþie profesionalã, provin din cercul restrâns al cercetãrii experimentale a unor fenomenologii de frontierã.
   7. Un ofiþer de informaþii m-a întrebat zilele trecute dacã ceea ce va începe pe 2 iulie are legãturã cu proiectul meu mai vechi, de a ,,crea" supermani cu puteri paranormale. Parþial da, domnule colonel. Vechiul proiect avea ca obiect preluarea spre instruire a unor grupe de copii, înainte de a fi supuºi unor programe ºcolare de spãlare a creierului prin inocularea unor prejudecãþi în privinþa universului în care trãim. Din pãcate, ºtiþi ºi dumneavoastrã cã la vremea respectivã organele decizionale ale PCR au fost de pãrere cã ceea ce voiam  sã fac eu era o aberaþie occidentalã, interzisã de filozofia marxist-leninistã. Încerc sã recuperez ceva în acest sens la nivelul adulþilor.
   În privinþa întrebãrii pusã de corespondentul Urban, referitoare la materialul publicat în Flacãra, cu titlul ,,Imagini despre un rãzboi cosmic..." Articolul face parte din seria materialelor jurnalistice de acoperire activitãþii reale prestate de unii dintre acei copii, în domeniul comunicaþiilor telepatice. ªi a teledetecþiei extrasenzoriale.

Cu salutãri prieteneºti, Vasile Rudan.
   
   

romulus

CitatStimaþi corespondenþi, sunt plãcut surprins de interesul pe care îl manifestaþi faþã de fenomenologii de frontierã în general ºi pentru cursul de teledetecþie extrasenzorialã, în special. Înseamnã cã preocupãrile românilor la capitolul exerciþiului mental nu sunt un mit, dupã cum vor sã ne convingã diverºi ,,specialiºti" autohtoni ºi de peste hotare.
Si eu sunt placut surprins ca ati dat atentie acestui forum domnule profesor si chiar pot spune ca, personal (aici vorbesc doar in numele meu) ma simt onorat de atentia acordata.
In speranta ca interventia nu va ramane singulara, pentru moment vreau doar sa comentez un pic ce spuneti aici :
CitatVechiul proiect avea ca obiect preluarea spre instruire a unor grupe de copii, înainte de a fi supuºi unor programe ºcolare de spãlare a creierului prin inocularea unor prejudecãþi în privinþa universului în care trãim.
Trecand peste presupusa opacitate a guvernantiulor vremii, cred ca discutia este cu mult, mult, mai adanca, avand in vedere ca este vorba de a forma acei copii care urmau sa intre in program cu totul iesit din comum si pe problematici care cu destula dificultate se inplementeaza azi la nivelul unor adulti si asta doar ca urmare a unei optiuni personale - probabil indelund si bine cantarite . Si de obicei au tangenta cu serviciile secrete ! Ceea ce nu se putea spune  atunci (si acum)despre un copil care ar fi intrat intr-un asemenea program educational. Cine si cu ce garanta ca nu inlocuiam o asa zisa "spalare" a creierului cu un alt soi de "indoctrinare" !?
Si am impresia ca, un argument puternic , in a avea serioase discutii privind un asemenea program , mi-l oferiti chiar  dumneavoastra aici :
CitatArticolul face parte din seria materialelor jurnalistice de acoperire activitãþii reale prestate de unii dintre acei copii, în domeniul comunicaþiilor telepatice. ªi a teledetecþiei extrasenzoriale.
Nu e cam devreme sa implici niste copii in "activitati" care trebuie " acoperite"?
Am zis!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Shadowman

Citat din: Vasile Rudan din  08 Iunie 2010, 21:13:25

   Stimaþi corespondenþi, sunt plãcut surprins de interesul pe care îl manifestaþi faþã de fenomenologii de frontierã în general ºi pentru cursul de teledetecþie extrasenzorialã, în special. Înseamnã cã preocupãrile românilor la capitolul exerciþiului mental nu sunt un mit, dupã cum vor sã ne convingã diverºi ,,specialiºti" autohtoni ºi de peste hotare. Mulþumesc pe aceastã cale ºi celor care nu sunt de acord cu punctele mele de vedere asupra unor probleme din aria unor fenomene exotice, pe care unii dintre noi le stãpânesc mai mult sau mai puþin temeinic. Din discuþii contradictorii se ajunge la esenþa adevãrului. Cer scuze totodatã, pentru cã nu am avut timpul necesar sã parcurg toate postãrile voastre. Îmi rezerv aceastã plãcere pentru mai târziu.   


Bine ati venit pe forumul RUFOn !
Ma bucur ca ati lecturat mesajele de pe acest topic ! Dar lectura dumneavoastra as compara-o cu un slalom usor  printre jaloane...!  :lol:
Astept sa parcurgeti toate postarile noastre.Sper ca lectura sa nu se transforme din "slalom usor" intr-o veritabila "cursa cu obstacole" !
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Urban

#142
Buna seara dl. Rudan si bun venit pe forumul Rufon

"În ce priveºte rangul de Principe al secretului regal, asta e cu totul altceva. Am dobândit aceastã demnitate profesionalã în urma unei specializãri efectuate pe parcursul multor ani, sub auspiciile unei organizaþii iniþiatice mondiale..."

Din scurta trecere in revista a Ordinului Masonic al Templierilor, la ritul Scotian Antic si Acceptat avem gradul 32 ca Principe al Secretului Regal ce invoca pastrarea memoriei Marelui Maestru Jaques de Molay, ori acest lucru insemnand de fapt ca rangul dvs in Organizatia Mondiala a Masoneriei este situat pe undeva in varful ierarhiei.
Intrebarea este foarte simpla: faceti parte din Masonerie sau rangul de Principe al Secretului regal se refera la o cu totul si cu totul alta organizatie initiatica mondiala ??

Va multumesc anticipat si as aprecia un raspuns la obiect

daos

Citat din: Vasile Rudan din  08 Iunie 2010, 21:13:25
   Activarea abilitãþilor extrasenzoriale latente ale omului se face prin inducþie telepaticã, procedeu lipsit în totalitate de efecte secundare negative.

Prin inductie telepatica intelegeti deschiderea "usitelor" de la lacasul in care sta inchis, inconstient de propria existenta separata, dublul astral al omului? Adica veti "deschide" pe vreo cativa, ce vor deveni vasalii dumneavoastra din punct de vedere, sa-i zicem "telepatic". Aveti se pare nevoie acuta de energia altora. Cu toate ca, banuiesc ati renuntat la ateismul care va lipsea de energie si ati trecut la o forma de credinta religioasa. Poate zoroastrianism?! :) Sau cumva ma refer doar la dublul astral al dumneavoastra de acum ceva vreme. Caci banuiesc la intrarea in acea organizatie "initiatica" v-a fost schimbat.

mr

#144
Bine ati venit pe acest forum! Sper sa aveti o sedere aici....cat mai lunga si constructiva!


Domnule Rudan,
Cred ca sunteti pe deplin constient de faptul ca exista un vid de informatii oficiale (deliberat sau nu) in ceea ce
priveste imensa latura metafizica ce ne caracterizeaza ca fiinte umane pe acest Pamant. Avand in vedere trecutul
dumneavoastra profesional si experientele care le-ati avut intr-un context oficial este cat se poate de firesc sa
deveniti "tinta" unor intrebari legitime din partea unor oameni care sunt in plin proces de autocunoastere si cauta
raspunsuri in acest sens.
Sper ca raspunsurile dumneavoastra sa vina dintr-o sincera dorinta de a va impartasi cunoasterea personala si nu sa
imbrace doar o forma de imagine. Timpul ne va arata acest lucru.

Personal, rezonez in mare parte cu abordarea dumneavoastra de mai sus in felul cum v-ati delimitat competentele.
Aratati un grad inalt de cizelare spirituala si imi doresc ca el sa se reconfirme in dialogul de pe acest forum.

Totodata, am remarcat si anumite afirmatii care mi-au atras atentia. Unele dintre ele:
Citat din: Vasile Rudan link=topic=2856.msg50443 #msg50443 date=1276020805
Vechiul proiect avea ca obiect preluarea spre instruire a unor grupe de copii, înainte de a fi supuºi unor programe
ºcolare de spãlare a creierului prin inocularea unor prejudecãþi în privinþa universului în care trãim.  
În privinþa întrebãrii pusã de corespondentul Urban, referitoare la materialul publicat în Flacãra, cu titlul
,,Imagini despre un rãzboi cosmic..." Articolul face parte din seria materialelor jurnalistice de acoperire
activitãþii reale prestate de unii dintre acei copii, în domeniul comunicaþiilor telepatice. ªi a teledetecþiei
extrasenzoriale.

Din ce ati spus mai sus mi-ati confirmat faptul ca in mod voit, toti copii trebuiesc supusi acestui proces de "programare" a existentei. Prin intermediul educatiei fragede in institutii specilalizate (scoli), ei asimilaza o multime de informatii false despre ei insisi si exteriorul lor, fapt care-i determina sa devina la maturitate o masa de oameni ce traiesc intr-o iluzie si devin usor de controlat. Insasi societatea contemporana e cladita astfel...chiar de la baza.
Inteleg ca acest proces de "a invata" are ceva vechime. Mai inteleg ca, sunt si oameni care "vad" ce se intampla cu adevarat. Nu se schimba nimic.
Cui si in ce scop serveste aceasta programare deliberata?

"Lasati copiii sa vina la Mine, ca a unora ca acestia este Imparatia cerurilor" ( Matei 19,14) spunea Isus metaforic  :)

Cu respect!
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

Aº fi dorit ca mãcar tangenþial dom Profesor sã atingã ºi ceea ce ne condenseazã nouã atenþia pe acest forum, adicã subiectul inteligenþelor extraterestre. Sunt destui care cautã comori ori potcoave de cai morþi ori poate axis mundi. Dar dacã nu se poate... nu se poate. 
Revenind la subiectul acestui topic, mã gândesc cã protecþia ºi autoapãrarea cât ºi crearea unor eroi cu puteri ce transcend condiþia creierelor de maimuþã, ar fi oportunã în cazul apariþiei eroului negativ, al unei himere... Deci, cu respect domnule profesor, ne puteþi motiva sã venim la cursuri precizând care e Himera? Deoarece unii nu fac diferenþa prea clar ºi confundã principiul unificator cu factorul perturbator.

Ronin

5293 de vizionari. Imi cer scuze de marimea mesajului meu. Impreuna putem ajunge la o mai buna cunoastere. Cum bine spunea si dl. Vasile Rudan: "Din discuþii contradictorii se ajunge la esenþa adevãrului."



Dl. Rudan, va multumesc si eu pentru interventia dvs. pe acest forum la acest topic. Vreau sa va rog sa cititi si aceste comentarii dar si intrebarile care vin de acolo. Am gasit exemple de manifestari paranormale si in raportul biblic. In special ceea ce numim astazi RV (remote viewer). O mica/mare deosebire. Sursa care releva informatii, in aceste cazuri, nu isi ascunde identitatea.
Dumnezeu vorbeste profetilor sai prin: viziuni, vis, faþã cãtre faþã ºi prin îngeri (nu rebeli).


Exemple biblice de fenomene paranormale :

Profetul Elisei, imparatul Siriei , imparatul Babilonului, generalul Naaman, generalul Hazael si profetul Daniel.

1. Imparatul Siriei se afla in razboi cu Israelul. Profetul Elisei il informa pe imparatul Israelului, printr-o alta persoana, despre planurile de razboi ale imparatului Siriei dar si locatia exacta in care se gaseau trupele siriene.
Imparatul Israelului a verificat informatia venita de la profet prin cativa cercetasi din armata sa. Informatia era exacta de fiecare data.
Derutat de esecul strategiei sale militare, imparatul Siriei crede ca in armata sa sunt infiltrati spioni din armata Israelului. Atentie la raspunsul pe care-l da generalul sirian Naaman:
Unul din slujitorii sai a raspuns: "Nimeni, imparate, domnul meu; dar prorocul Elisei, care este in Israel, spune imparatului lui Israel cuvintele pe care le rostesti in odaia ta de culcare."
Generalul Naaman este personajul care atunci cand fusese bolnav de lepra, se deplasase in Israel la profetul Elisei, cu aprobarea imparatului sirian, iar la indicatiile acestuia el se vindecase miraculos de lepra.
Generalul Naaman practic ii spune imparatului sau, in slujba caruia era, ca nu exista spioni israelieni printre ei doar ca profetul Elisei vedea absolut tot ceea ce planuieste imparatul la resedintele sale cele mai secrete.



2. Elisei este cautat de un alt trimis al imparatului Siriei, Hazael. Imparat era Ben Hadad.
Profetul Elisei, la intalnirea cu trimisul imparatului sirian, are o manifestare ciudata: isi fixeaza privirea asupra lui Hazael, se uita tinta la el pentru un timp mai indelungat iar apoi profetul incepe sa planga.
Hazael il intreaba de ce plange iar profetul ii spune:
"Pentru ca stiu raul pe care-l vei face copiilor lui Israel; vei pune foc cetatilor intarite ale lor; vei ucide cu sabia pe tinerii lor, vei zdrobi pe pruncii lor si vei spinteca pantecele femeilor insarcinate."
Hazael continua si intreaba:  "Dar ce este robul tau, cainele acesta, ca sa faca lucruri asa de mari?"
Si Elisei a zis: "Domnul mi-a descoperit ca vei fi imparat al Siriei."


3. Profetul Daniel este captiv in imperiul babilonian. Imparatul imperiului are un vis. Odata trezit nu si-l poate aduce aminte. Convoaca la curtea sa pe toti inteleptii imperiului pentru a-i spune ce a visat si de ce-l framanta asa de tare acel vis.
Astrologii ºi magicienii Babilonului pretindeau cã au puteri supranaturale, dar când n-au ºtiut sã-i descopere visul împãratului, s-a dovedit clar cã erau niºte impostori neputincioºi. Dacã împãratul ºi-ar fi amintit visul, cu siguranþã cã ar fi tâlcuit ei o interpretare închipuitã. În furia lui, Nebucadneþar a poruncit ca toþi înþelepþii sã fie omorâþi, chiar ºi cei care nu fuseserã prezenþi. Printre cei absenþi de la prima întâlnire cu împãratul s-a aflat ºi un rob cu teamã de Dumnezeu pe nume Daniel, care tocmai fusese instruit ca sã-i slujeascã împãratului.
Daniel i-a cerut puþin timp lui Nebucadneþar ºi i-a fãgãduit cã îi va descoperi visul ºi înþelesul lui. Împãratul, care mai dorea cu ardoare sã afle înþelesul vedeniei, i-a aprobat cererea lui Daniel. Apoi, împreunã cu prietenii sãi au apelat la singurul Izvor care era în stare sã descopere visul împãratului. Aºa cã s-au rugat Dumnezeului cerurilor.
S-ar putea ca ridicarea ºi cãderea împãrãþiilor sã parã ca ºi când s-ar întâmpla din voia oamenilor, dar rugãciunea lui Daniel de laudã descoperã clar esenþa intervenþiei divine. Nimic nu are loc fãrã ca Dumnezeu sã nu ºtie deja ºi pe care sã nu-l fi îngãduit El. Uneori s-ar putea sã nu înþelegem ce se întâmplã în lumea noastrã de astãzi sau de ce, dar este incurajator sã ºtii cã Dumnezeu încã este suveran. Doar Daniel a putut sã-i descopere visul împãratului, cu toate acestea el Ii aduce laude Celui care i-a descoperit de fapt visul--Dumnezeului cerului.


4. Ghehazi, un apropiat al profetului Elisei, minte intr-o anumita situatie. Profetul il priveste si ii spune: " De ce minti Ghehazi. Duhul meu a fost cu tine si am vazut unde ai fost si ce ai facut." Profetul vazuse filmul perfect al carui protagonist fusese Ghehazi si generalul sirian Naaman.


In aceste 4 exemple de manifestari paranormale am putut vedea ca nu omul are puteri ci ca ele ii sunt date de Dumnezeu pentru a putea duce la bun sfarsit anumite misiuni de natura spirituala.
Daca va uitati la cazul lui Elisei si Daniel puteti intelege ca datorita acelor capacitati paranormale oferite de Dumnezeu, in urma unor situatii interesante si chiar stresante pentru profeti, personalitati politico-militare si-au schimbat total atitudinea fata de spiritualitate si Dumnezeu. Au avut loc acolo convertiri reale de la o credinta idolatra (in zei, etc.) la o credinta intr-un Dumnezeu viu, vesnic, creator, atotputernic si iertator/iubitor.



Cateva intrebari:

- Ce este pentru dvs. Dumnezeu ?
- Ce credeti despre personajul biblic, Isus ?
- Ce definitie aveti pentru Duhul Sfant ( se pare ca DS joaca rolul important in aceste capacitati) ?

- Care-i definitia profetului ?
- Cum se poate testa profetul ?
- Remarcati diferenta dintre profetul Daniel si clarvazatorii imperiului babilonian ?
- Va considerati un profet ?

Am remarcat ca profetul (sau clarvazatorul) are niste indicii dupa care poate fi deosebit de alti "profeti".

- Primul indiciu este ca ei, profetii, cred in Dumnezeul Biblic.
- Al doilea ar fi ca ei respecta legea lui Dumnezeu. Legea iubirii prin cele 10 porunci. Primele 4 arata respect fata de Creator iar ultimele 6 arata respect fata de semeni. Deci iubire fata de Creator si fata de semeni.
- Al treilea indiciu, orice profet adevãrat al lui Dumnezeu se va pune întotdeauna de acord 100 la sutã cu raportul informativ biblic.
- Al patrulea indiciu este ca profetul adevarat nu face preziceri false. Deuteronom 13:1-3 avertizeazã cã profeþii falºi pot prezice semne care sã se împlineascã ºi mai apoi se pot folosi de influenþa lor spre a-i face pe oameni sã meargã dupã alþi zei. Un adevãrat profet trebuie sã-i conducã pe oameni la închinarea fata de Dumnezeu in armonie cu raportul biblic.
- Al cincelea indiciu este ca un profet adevarat este critic fata de nedreptatile politice dar ca arata mila si interes fata de nevoile acestora. Profetii intra in conflict cu cele mai inalte puteri ale vremii sale. In urma acestui tip de conflict, personalitati dar si oameni normali isi schimba radical pozitia fata de spiritualitate. Renunta la zei (superstitii, falsuri, amestecuri, icoane, statui, oameni zei, etc.) in favoarea Unicului Dumnezeu.

Cum vi se pare acest aspect ? Va regasiti in acest tipar ? Daca nu, vi se pare tentant ?



Legat de unele afirmatii din acest topic:

- Ce parere aveti de ceea ce spune Tintin pe "spyologi" ? Se pare ca aceste capacitati sunt date omului dar ca nu omul este cel care le administreaza ci invers. Capacitatea foloseste omul. Adica daca Duhul Sfant (DS) ofera capacitati paranormale inseamna ca tot DS le si administreaza sau coopereaza cu fiinta umana.

- Pot exista contrafaceri ale DS ? Adica pot exista forte in conflict cu DS iar aceste forte sa ofere si ele capacitati tocmai pentru a incurca lucrurile ? Ceva gen Daniel si clarvazatorii de la curtea babilonului.

- Cine este dl. Cristian Patrut ? Are legatura cu dl. Adrian Patrut, cel care a scris cartea: "De la normal la paranormal", in 1993 ?

- De ce nu participati dvs. la concursul para al celor de la fundatia James Randi ?

- Prin ce criterii, in baza a ce veti face selectia la acest curs inainte de nivelul 3 ?

- Veti constitui un "nucleu" de paranormali ? Daca da, va fi acest nucleu subordonat in vreun fel acelei organizatii initiatice mondiale  despre care ne-ati vorbit ?

- Aveti dvs. sau fam. Patrut vreo legatura cu DGIA ? Are DGIA interes fata de un asemenea curs ? Dar alte structuri de informatii ?


Alte intrebari care imi apartin le puteti gasi pe acest topic. Ma refer la cele legate de "experientele extracorporale" care, in ciuda protestelor unora, se pare ca nu sunt altceva decat manifestari interioare ale creierului in urma unor situatii naturale sau provocate.
Dealtfel, eu nefiind saducheu, cred in invierea promisa de Dumnezeu. Teoria sufletului nu este divina. Ea apartine egiptenilor/grecilor dar are ca si initiator acea entitate rebela numita satan. Un inger rebel care a reusit sa manipuleze 1/3 din ingerii "cerului".

"Invatatura ca sufletul este constient dupa moarte nu este decat o forma a minciunii spusa Evei de catre Diavol. Ea si-a gasit intrare in biserica crestina direct din traditiile si superstitiile paganismului. Istoricul grec Herodot scrie in "Istoria" sa ca vechii Egipteni au fost primii care au raspandit ideea ca sufletul omului este separat de trup si ca este nemuritor. Deci aceasta credinta a existat cu mult timp inaintea de iudaism sau de hinduism, de budism sau de mahomedanism. Descoperirile arheologice de-a lungul Nilului confirma lucrul acesta. Egiptenii credeau ca sufletul (Ba) se urca la ceruri impreuna cu ultima suflare de viata a celui decedat, dar uneori el se mai intoarce sa viziteze trupul in mormant si se ospateaza din mancarea si bautura pe care le gaseste acolo. Picturile din mormintele egiptenilor ne demonstreaza toate acestea precum si faimoasa "Carte a mortilor" care este o colectie a serviciilor funerare si a credintei vechilor egipteni. Herodot scrie in "Istoria" sa: "Egiptenii au fost primul popor care a impartasit credinta in nemurirea sufletului, apoi Grecii au adoptat de la ei aceeasi conceptie."

"Cel mai de seama aparator printre vechii greci a credintei in nemurirea sufletului a fost filozoful atenian Platon (428-348 a.Hr.) elevul lui Socrate. El scrie: "Sufletul este nemuritor si indestructibil. Cand omul moare, sufletul se desparte de trup deoarece el exista prin sine insusi. Moartea este doar separarea sufletului de trup." Platon a fost fondatorul "Academiei", un institut pentru cercetari stiintifice si filozofice cu mare raspunet pe vremea aceea."
http://www.cercetatiscripturile.org/article.php?id=1408
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

calator astral

personal sînt extrem de dezamagit de scurta interventie a dlui Rudan, care a eschivat absolut toate întrebarile si s-a multumit de generalitati iar fraza finala (" În privinþa întrebãrii pusã de corespondentul Urban, referitoare la materialul publicat în Flacãra, cu titlul ,,Imagini despre un rãzboi cosmic..." Articolul face parte din seria materialelor jurnalistice de acoperire activitãþii reale prestate de unii dintre acei copii, în domeniul comunicaþiilor telepatice. ªi a teledetecþiei extrasenzoriale.") e demna de filmele cu Stan & Bran...
Ati pierdut, în opinia mea, orice urma de credibilitate. Regret.


zamotrak

@ronin,raspunsurile la intrebarile tale........ar fii mai mult decat edificatoare, pentru multa lume ,de pe forum.Ceva ma face sa fiu sceptic si sa nu cred ca aici ,se va raspunde la ele.

Shadowman

#149
Citat din: Vasile Rudan din  08 Iunie 2010, 21:13:25
   Stimaþi corespondenþi, sunt plãcut surprins de interesul pe care îl manifestaþi faþã de fenomenologii de frontierã în general ºi pentru cursul de teledetecþie extrasenzorialã, în special.

   4. Cursul de protecþie ºi autoapãrare extrasenzorialã este organizat de revista NEXUS new times magazine -  science & alternative news, nu de mine. Eu voi preda cursurile anunþate în baza unui contract încheiat cu publicaþia menþionatã.
   

In final,cum se va intitula cursul...? Cursul de teledetectie,protectie si autoaparare extrasenzoriala ?


Citat din: @biss din  09 Iunie 2010, 10:28:54

Revenind la subiectul acestui topic, mã gândesc cã protecþia ºi autoapãrarea cât ºi crearea unor eroi cu puteri ce transcend condiþia creierelor de maimuþã, ar fi oportunã în cazul apariþiei eroului negativ, al unei himere... Deci, cu respect domnule profesor, ne puteþi motiva sã venim la cursuri precizând care e Himera? Deoarece unii nu fac diferenþa prea clar ºi confundã principiul unificator cu factorul perturbator.

Citez din interviul publicat in revista Nexus :

"Ce v-a determinat sa incepeti sa predati un astfel de curs?
Din punctul meu de vedere, nu intentionam sa ma implic in asa ceva. In ultimii doi ani am primit atentionari in acest sens de la o institutie autohtona si din partea unei organizatii internationale. Dumneavoastra  insa, v-ati tinut de capul meu sa fac publice o suma de date cu caracter confidential privind protectia si autoprotectia extrasenzoriala a populatiei, fata de posibile agresiuni neconventionale indreptate asupra maselor umane."

sursa : http://www.nexusmagazine.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=10000248&Itemid=57

Fata de posibile agresiuni neconventionale...?  :-)
Deocamdata e liniste si pace,nu-i asa...?  :-)
Pai suntem agresati "neconventional" ori ba...? Exista "agresiune neconventionala" ? Care sunt "agresiunile neconventionale"  de care trebuie sa invatam sa ne protejam ?

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY