Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

hoinar

Este o gripa ca oricare alta, folosita ca motiv pentru o schimbare de paradigma, dogma si sistem social. Doar pentru ca e la televizor, nu inseamna ca este adevarat. Daca schimbam canalul 3 posturi, oamenii zboara intr-un fim numit Batman.

Inca o data, urgentele medicale nu se trateaza cu tancul. Sa inteleg ca armata nu reprezinta un risc de raspandire a acestui "virus"? Virusii nici macar nu exista, sunt fragmente de ARN si ADN expulzate de celule inbolnavite. Inbolnavite prin otravire, chimica sau prin radiatii (radio, cel mai frecvent). O sumedenie de medici au incercat de zeci de ani sa aduca la lumina acest adevar.

Vaccinurile sunt una din armele de reducere a populatiei, in majoritatea cazurilor. Contin mercur, aluminiu si compusi extrem de toxici care produc leziuni, mutatii si aparitii de cancer pe termen mediu si lung. Probabil o oportunitate grozava pentru a "imuniza" fortat populatia. Iar cei care s-ar opune ar fi un pericol pentru toata lumea si ar putea la fel de bine executati. O alta excelenta oportunitate acum, cand lumea sta in case panicata de spaima asta inventata, este instalarea de mii de camere de supraveghere cu recunoastere faciala si turnuri 5G care vor emite atat in 2.4GHz (frecventa care excita molecula de apa, ca in cazul microundelor) insa si in banda 60GHz (frecventa care excita molecula de oxigen).

Este un atac chimic, electronic si informatic, organizat. Uitati-va la actiunile tuturor tarilor: sunt absolut identice, preluate parca din aceeasi sursa. Totul este orchestrat. Singurul lucru pe care il putem face este sa fortam un pic lumea sa gandeasca logic, analitic si sa-si foloseasca bunul simt in judecata. Suntem inzestrati natural cu darul de a "mirosi" neadevaruri. Tot ce se intampla acum este un hijack la nivel mondial. Inlesnit de oamenii adormiti, cu burti si minti pline de hormoni, antibiotice si fluor.

Macar cerul e albastru, de cand nu mai deverseaza astia porcarii de la mare altitudine. Si vad ca si Internetul ne este inca ingaduit.
the older I get, the faster I was

Ganditorul

"Printul Charles a fost testat pozitiv Coronavirus si prezinta simptome usoare :
https://www.mediafax.ro/externe/printul-charles-a-fost-confirmat-cu-noul-coronavirus-unde-se-afla-regina-elisabeta-a-ii-a-19018783"

D-le Grifon eu vad lucrurile un pic altfel : in timp ce noi, astia de se duc la piata si asteapta salariul pe 15, suntem "prafuiti" la gramada cu virus urmand sa pierdem o generatie, o experienta de-o viata a celor in varsta, care mai stiau cam cum era cand era sa lupti cu adevarat, "cineva" prafuieste cu virus in mod selectiv si anunta cu emfaza : uite, am trecut si de garda lu' asta... iar toti care sunteti pe lista veti muri. Pentru ca e greu de crezut ca indivizii astia "grei" n-au avut garda, n-au avut personal care sa-i protejeze de virus. Si prin prisma asta poti sa privesti prima reactie a premierului britanic care probabil cunostea "lista neagra" si stia ca e inutil sa faca eforturi de stopare a raspandirii covid19... si a apelat la planul "imunitate de turma" - adica zero bani cheltuiti ...din moment ce stim cati si cum or sa moara cf planificarii.

In cealalta parte a "arenei" ii avem p'aia care stiu cine e "cineva"-ul ala care pudreaza cu virus (apropo = ieri iar am avut "nisip saharian" pe masina ) si il sfideaza defiland prin spitalele cu bolnavi de coronavirus ... cum e Putin, Trump, parca si Macrou si Merkel.

Oricum, dupa pudrarea cu virus din primavara asta prevad ca o sa avem mari surprize in pozitionarea balantei de puteri a lumii. Iar daca o sa avem si o sesiune de toamna....

hoinar

Citat din: hoinar din  26 Martie 2020, 02:07:28
Macar cerul e albastru, de cand nu mai deverseaza astia porcarii de la mare altitudine. Si vad ca si Internetul ne este inca ingaduit.

Imi retrag cuvintele, au reluat carpetarea de ieri. In conditiile in care guvernul spune ca 99% din avioane sunt la sol, nimeni nu se intreaba de ce atatea dare pe cer...
the older I get, the faster I was

terraflorin

#5508
Ce părere aveţi de ştirea asta

16 septembrie 2019!!: A avut loc o explozie la Centrul de cercetare de Virologie şi Biotehnologie, din Kolțovo, regiunea Novosibirsk, Siberia, Rusia.

https://www.mediafax.ro/externe/vector-un-laborator-din-rusia-care-detine-mostre-de-virusi-precum-ebola-hiv-si-variola-zguduit-de-o-explozie-anuntul-autoritatilor-18401794

,,Vector", este unul dintre două laboratoare care deţine virusul variolei şi mai multe probe ale virusului Ebola, HIV, dar şi tulpini de antrax

cu trimitere la

https://www.theguardian.com/world/2019/sep/17/blast-sparks-fire-at-russian-laboratory-housing-smallpox-virus

CitatThe lab has highly contagious forms of bird flu and strains of hepatitis

abyss

Poveste dedicată celor care se consideră "tineri de suficient de multă vreme"

Un domn mai în vârstă  se hotărăşte să meargă la un safari în Africa. Îl duce cu el şi pe câinele său bătrân pentru a-i fi companie.
Într-o zi, câinele se bucură să alerge după fluturi, până când îşi dă seama că s-a rătăcit. În timp ce adulmeca urmele ca să găsească drumul, vede un leopard alergând spre el cu intenţia vădită de a-l înfuleca.
Câinele bătrân îşi zice:"Văleu! Sunt terminat!", dar observă în vecinătate nişte resturi de oase şi punându-se cu spatele la leopardul care se apropia începe repede să roadă oasele cu poftă. Când să sară leopardul pe el, câinele bătrân exclamă:
"Acest leopard a fost cu adevărat delicios! Oare unde mai găsesc unul?" La auzul acestor vorbe leopardul se opri brusc, speriat, şi fugi de acolo, gândind: "Ufff! Era cât pe ce! Câinele ăsta bătrân aproape că mi-a venit de hac!"
În tot acest timp, o maimuță care a privit întreaga scenă dintr-un copac se întrebă cum ar putea profita de ceea ce știa pentru a obţine protecție din partea leopardului. Alergă repede după leopard, dar câinele bătrân văzând-o că fuge cu viteză maximă,  își dă seama că maimuţa pune ceva la cale.
Maimuța îl ajunge din urmă pe leopard şi îi povesteşte despre viclenia câinelui. Tânărul leopard, furios că a fost păcălit, zice:
"Hai, maimuță, sări pe spatele meu și vei vedea ce păţeşte cel care vrea să mă înșele!"
Câinele bătrân vede leopardul cu maimuța în spinare și se întreabă neliniștit: "Ei, acuma ce mă fac?!"
Se puse din nou cu spatele la atacatori și se comportă ca și cum nu i-ar fi văzut. Când aceştia ajunseră destul de aproape de el, strigă cu ciudă: "Unde-i afurisita aia de maimuţă?!  De-o oră am trimis-o să-mi aducă un alt leopard !!!"

Morala:
Nu râde de cei în vârstă! Vârsta şi rafinamentul  întrec întotdeauna puterea și tinereţea. Spiritul și înţelepciunea se dezvoltă doar odată cu experiența.

Grifon

Văd că se îndesesc cazurile în care decedații sunt descoperiți cu virus...post-mortem.
Mda...ce să-i faci, dacă ăia pentru care se bătu toba de o lună nu poftesc a se conforma...bolii...
Mă întreb care să fi fost motivul real al demisiei ministrului Sănătății...
Poate nu voia să mai joace în această operă...tragi-comică.

Urban

Piesa de teatru e de abia la inceput.
Nu m-ar mira ca toata cacealmaua sa fie de fapt o "acoperire" a unei schimbari de linie temporala, mai ales daca tinem cont de faptul ca Stapanii stau bine mersi ascunsi in liniile temporale din trecut sau viitor si orice modificare facuta poate duce la rezultatele pe care deja le vedem cu ochiul liber (suspect si faptul ca au fost "atinse" de virus si case regale - care se presupune ca detin o anumita portiune de putere la nivel global).
In orice caz, cele doua tabere sunt intr-un razboi deschis pe fata si indiferent care dintre ele va castiga, Omenirea nu va avea nici un castig (oamenii fiind o a treia tabara).

Cristian 1

Sa mai destindem nitel situatia actuala:


SLEAH19


Tv italiană RAI3  transmitea din 2015 eforturile Chinei de a produce un virus pulmonar ucigaș prin combinații liliac/șoarece pentru a fi receptat de celula umană. ( pe facebook circulă o variantă tradusă)

https://www.youtube.com/watch?v=I02nQXjROVQ
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Grifon

Stai că se lansezà deja și "explicații" pentru liniștire.

http://m.ziare.com/stiri/oraselul-din-italia-care-a-avut-primul-deces-de-coronavirus-nu-a-mai-raportat-nicio-infectare-dupa-un-experiment-1602386

Adică...ce simplu ! Hai că e din ce in ce mai strașnic !
Avem așa - pe de o parte locul unde mierli primul din Italia, iar apoi nu mai dàdu ortu' nimeni...
Iar pe de altà parte situații ca la noi, unde nu a murit nici naiba o lunà, iar brusc cei care mor sunt etichetați cu aiureala asta...după.

Foarte tare !' Șugubãț "covidu'", nimic de zis !

(a, și titlul...cică "experiment"...hihihi...care "experiment", testarea la grămadă ? Gura păcătosului...)


bk


panta_rh_ei

Buna dimineata. Oameni buni, s-a trezitUE. Cand a fost vorba de ajutor s-a dat intepata de musca  Tzetze, cand e vorba de control si dat ordine s-a trezit din somn, ca tot se vorbeste in tarile puternic afectate de exituri, din cauza de grija pentru cetatenii europeni, ca doar nu va ganditi la altceva. https://www.dcnews.ro/ursula-von-der-leyen-avertisment-pentru-statele-membre-ue-semnal-puternic-in-plina-criza_739733.html
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Grifon

Hm...iată ce făceau "specialiștii" înainte de pandemie:

https://www.google.com/amp/s/nymag.com/intelligencer/amp/2020/02/a-simulated-coronavirus-pandemic-in-2019-killed-65-million.html

Așa deci ? Cu puțin înainte au...simulat-o ? Foarte tare !
Și acum sunt "nepregătiți" ? Și mai tare !

mr

Cred ca nici nu s-au mai obosit sa se sincronizeze/acopere. Oricum, cei mai multi oameni nu stiu si nici macar nu stiu ca nu stiu...:)
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein