Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Trezirea capacitatilor paranormale cu Mind sinergy

Creat de apofishorus, 26 Noiembrie 2009, 12:59:06

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jean

Tayka, iti multumesc ca te-ai straduit sa-mi raspunzi, dar din pacate nu cred mai nimic din cele scrise mai sus. Sunt numai informatii false si ne verificate. Si eu pot sa spun, sa cred orice dar asta nu inseamna ca este si adevarat. Poate fi numai in mintea mea asa ca in cazul lui  Jakob Lorber, dar nu se pot verifica. Si poate gasesc pe cineva sa ma si creada. Am o mica obsrevatie de facut. Fiul meu cand citea o carte venea sa discute cu mine pe acea tema ca si cand in acea carte era scris adevarul absolut. Credea cu tarie in cele citite, si facea asa dupa fiecare carte citita.De fiecare data ii spuneam ca adevarul nu este in acea carte si pentru a te apropia de adevar trebuie sa citesti multe carti si sa ei informatii din mai multe locuri pt. a te apropia de adevar. Acelasi lucru te sfatuiesc si pe tine. Adevarul este dincolo de intelegerea minti umane.
CitatCeiace am comentat mai sus este metoda de reproducere(procreere)fãrã a intra in pãcatul ancestral-adicã sã te inperechezi ca animalale-sigur cã pentru noi aceastã metodã pare o utopie,dar ea este folositã de cãtre fiinþe ne decãzute ºi pentru care metoda noastrã pare cel puþin-oribilã
De ce sa fie oribil acest mod de imperechere? Ca seamana cu a animalelor? Pai omul chiar este un animal, probabil ajuns om prin inginerie genetica. Daca anumite entitati evoluate au venit pe pamant si au gasit aici niste animale (maimute mai evoluate) si folosindu-se de trupul lor au creat omul actual? Au crerat astfel o fiinta bine adaptata la mediul in care traieste dar mult mai inteligenta.
CitatCât despre condiþiile vitrege actuale de pe Saturn, ele n-au fost asa dintodeauna
Probabil ca da, dar nici ca pe Pamant nu au fost. Uitate putin pe aici: http://www.astro-urseanu.ro/saturn.html

Adevarul este dincolo de noi

Tayka

JEAN-Nu mã mirã faptul cã nu înþelegi nimic din cele relatate,dacã singur te defineºti ca fiind un..biet animal inteligent sau maimuþã evoluatã-NONN- COMENT.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

jean

Eu nu ma definesc pe mine, asta daca nu ai inteles. Definesc natura umana in general. Din punct de vedere biologic, intradevar omul este un animal. Ce te face sa crezi ca alte animale nu sunt inteligente? Chiar daca inteligenta lor este de un alt tip decat cea umana. Sunt destule exemple. Vezi balenele, delfinii, caracatitele. Aaaa....ei nu creaza si nu modifica natura inconjuratoare ca noi. Noi, cu creatia noastra mai avem putin si destabilizam ireversibil acest biosistem. Poate ca aceste vietati au capacitati paranormale mult mai dezvoltate ca noi si nu au nevoie de trezirea lor.
Adevarul este dincolo de noi

padme

#18
Citat din: Tayka din  28 Noiembrie 2009, 21:47:41
Ceiace am comentat mai sus este metoda de reproducere(procreere)fãrã a intra in pãcatul ancestral-adicã sã te inperechezi ca animalale-sigur cã pentru noi aceastã metodã pare o utopie,dar ea este folositã de cãtre fiinþe ne decãzute ºi pentru care metoda noastrã pare cel puþin-oribilã.Aceste fiinþe au depãºit cu mult se pare josnicia plãcerilor carnale,ºi deºii au organele genitale nu le mai folosesc de mult pentru simple plãceri trecãtoare,convinºi fiind cã dea lungul mileniilor acest sistem animalic,le-au adus doar necazuri,crime,ºi probabil cã au reuºit sã-l depãºeascã,asa cum ne chinuim ºi noi acum cu fumatul ºi drogurile..


imi pare rau ca trebuie sa te informez, dar nu asta a fost pacatul originar/ancestral! ideea asta... cu sexul, am o vaga banuiala cum ca ar veni tot dinspre biserica. uite aici un link despre hieros gamos si o sa vezi de ce e considerata aceasta metoda atat de ..."josnica". e drept ca autorul blogului l-a preluat din codul lui da vinci, dar tot aia, ideea e aceeasi:http://euesc.wordpress.com/2009/05/18/hieros-gamos/
vad ca faci o mare confuzie intre un mod de reproducere si un viciu, care este creat artificial, ori reproducerea sexuata se afla in codul nostru genetic si are ca scop tocmai aceasta idee de ca individul sa-si transmita genele. vezi ca aia mici si gri care misuna p'aici si rapesc oameni, o fac tocmai din cazua ca nu se mai pot reproduce sexuat si cica sunt pe cale de disparitie. poate d'aia nici aia de pe satrn nu mai exista. modul de procreere descris de autor si ceea ce spui tu ca a existat pe terra, asa este si se numeste PARTENOGENÉZÃ s.f. Formã de dezvoltare a unui organism dintr-un ovul sau dintr-o oosferã nefecundate, prezentã la unele animale și plante;
"in circa 485 ic herodot a vizitat orasul memfis din egipt. acolo, in cripte vaste, i-au fost aratate siruri de statui ale fostilor faraoni, intinse aparent la nesfarsit, pana in periode ce se pierdeau in negura vremurilor. mergand alaturi de preoti de-a lungul sirurilor, a ajuns la o serie d 354 de sculpturi colosale in lemn, reprezentand niste fiinte care domnisera inainte de menes, primul faraon uman al egiptului. aceste fiinte, i-au spus preotii, se nascusera una din cealalalta, adica fara necesitatea unui partener sexual, prin metoda partenogenezei..."
jonathan black- istoria secreta a lumii.

ma surpinde ca iei informatiile de pe un site care face reclama si incearca sa vanda un produs, aduci mentiunea ca "oamenii de stiinta au descoperit ca" dupa care, ca si argument,  iei de pe site-ul respectiv si demonstratia stiintifica a unui experiment care nu exista oficial! macar ai citit cartea?

Tayka

#19
PADME-Eu recunosc cã pe lângã tine sânt un.. pãduke mik..dar dacã vei urmãrii mersul ºopârlei vei observa cã colegul Apofishorum a cerut informaþii despre Mind sinergy,iar eu nu am fãcut altceva decât i le ofer copy-paste,ºi ca atare tot ce am scris eu acolo,nu-mi aparþine,mã bucur însã cã aþi reacþionat foarte pront ºi tu ºi Jean-e dreptul fiecãruia- ºi ca atare îmi voi revendica acum ºi eu dreptul la replicã-ºi întrucât amîndoi vã situaþi- vãd bine- pe aceiaºi parte a barikadei; vã voi oferii deci acelaºi rãspuns pentru care iatã acum îmi voi asuma întrega rãspundere asa cã..încãrcaþi armamentul :
Noi oamenii ne situãm acum pe o anumitã treaptã a evoluþiei;privind în jos ne vedem istoria,ºi ne-o înþelegem,ºi când am trãit prin copaci,ºi când am fost canibali,ºi când am avut sclavi,ichiziþie,rãzboaie mondiale,comunism,ºi ori cum cu sau fãrã acordul nostru patina vremii a trecut peste toate acestea.Am mai învãþat din strãbuni cum sã ne trãim viaþa,cum sã ne procreem,sã fim buni,demni,ºi sã murim împãcaþi cu soarta ºi cu Dumnezeu.Dea-lungul istoriei noastre ne-am ghidat mereu dupã niºte obiceiuri ºi legi,scrise ºi nescrise.De ele aveau grijã ºamanii,apoi preoþii,biserica,justiþia.În general am acceptat acest sistem iar cei care n-au acceptat erau arºi pe rug,pedepsiþi.În timpul sclavagismului era ceva absolut normal(ºi legal)sã ai dreptul sã omori un om,mai apoi aceastã faptã a devenit ilegalã fiind chiar pedepsitã cu..moartea.Dece aceastã schimbare de concept? pentru cã am evoluat!
Dar tot pânã nu demult femeia se pãstra virginã pânã la cãsãtorie,ºi apoi nu fãcea treaba dea-lungul vieþii decât cu soþul ei,acum despre acest concept nici nu se mai ºtie-sã fie de vinã tot evoluþia?Iatã asa dar cã de pe treapta evolutivã pe care ne gãsim acum putem vedea, gândii,ºii respectiv judeca,ce e bine ºi ce nu e bine,doar în connformitate cu moda acestor vremuri.ªi atunci vã întreb cum de sânteþi aºa de siguri cã PROCREEREA animalicã nu va avea ºi ea în viitor un alt concept?un început fiind chiar concepþia vitro.Pânã nu demult fumatul era un gest normal,plãcut chiar,acum este acuzat,iar în scurt timp interzis la fel ca ºi drogurile.Iatã se constatã(ºi demonstreazã)cã religia este o farsã,ºi nu e exclus sã apunã cândva ºi ea.ªi pentru-cã ºi nouã oamenilor ne place sã ne considerãm a fii un neam de extratereºtrii, s-ar putea ca în viitor sã nu ne mai placã sã facem dragostea aºa..animaliceºte ci ..îngereºte.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

padme

Citat din: Tayka din  29 Noiembrie 2009, 14:17:53
PADME-Eu recunosc cã pe lângã tine sânt un.. pãduke mik..
si la concluzia asta cum ai ajuns?! te-as ruga sa nu mai faci aceste subaprecieri, cel putin nu in comparatie cu mine!
nu am ce armament sa incarc, eu vreau sa discut nu sa ma razboiesc cu nimeni! :))))))
nu faptul ca ai facut copy-paste e problema, ci ca ai copiat lucruri pe care tu le crezi adevarate, vizavi de acest lucru mi-am spus punctul de vedere.
da, este adevarat ce scrii despre istorie-evolutie, etc. dar tre' sa observi ca toate schimbarile, sau evolutia daca vrei, tin de indivizii mai puternici care conduc majoritatea. inclusiv chestia cu femeia virgina, pai aia nu e o chestie care tine de morala, avea un scop bine precizat.
si da, chiar si faptul ca acum nu se mai stie de chestia asta cum zici tu, poate fi considerata o evolutie si anume in cunoasterea si alegerea partenerului potrivit- asta e valabila pt ambele parti.
e drept ca de anumite "legi" se ocupau doar initiatii! acelasi lucru este valabil si acum. multe lucruri sunt si au ramas ocultate. nu stiu daca ceva va apune, totul se transforma..........

atata timp cat nu stim cum fac dragoste extraterestri... in afara de ceea ce spune tipul ala citat de tine...nu stiu cum o sa fie cu sexul pe viitor, poate sa fie cum iti place tie sa spui "ingeresc", dar la fel de bine si ca in bancul ala cu trasul de urechi! :))))))))))))))))

abyss

Iatã omul !
În final tot la sex ajunge... Sau la sexul îngerilor eventual! Numai cã evoluþia spiritualã ºi sexul aºa cum e practicat azi (de parcã ai dansa o conga) nu prea se potrivesc. Este vorba de nivelul energetic care dicteazã ce poþi face ºi ce nu. Dupã o conga puþini bãrbaþi mai cad în extaz mistic...

@padme: dacã ai fi avut o cât de micã amintire legatã de ãia mici ºi gray nu cred cã-i mai pomeneai... Asta aºa, ca fapt divers  ;)

padme

ai dreptate si tu mai @biss, eu nu am de unde sa am asemenea amintiri. chestia aia o sustine o tipa care se pare ca a fost victima mai multor astfel de rapiri si era un fel de haz de necaz intr-un anume context. acuma....

jean

In linii mari sunt de acord cu ce a spus pandame.
CitatDar tot pânã nu demult femeia se pãstra virginã pânã la cãsãtorie,ºi apoi nu fãcea treaba dea-lungul vieþii decât cu soþul ei,acum despre acest concept nici nu se mai ºtie-sã fie de vinã tot evoluþia?
In diferite carti care vorbesc despre trecut, au existat si multe femei care nu s-au pastrat pt. sotul lor. Scrie chiar si in biblie. Deci cred ca din acest punct de vedere nu s-a produs nici o evolutie.
Citatªi atunci vã întreb cum de sânteþi aºa de siguri cã PROCREEREA animalicã nu va avea ºi ea în viitor un alt concept?un început fiind chiar concepþia vitro.
Viitorul nu va schimba nimic in acest sens. Ne vom imulti la fel. Conceptia in vitro?...o simpla altoire. Omul nu poate crea viata fara ajutorul divinitati. Si ore este moral sa creem astfel de fiinte? Cand vor ajunge mature ce vor gandi ele, despre parinti si societate? Se pot intoarce impotriva noastra. Daca ceva nu merge noi suntem vinovati.
Citatnouã oamenilor ne place sã ne considerãm a fii un neam de extratereºtrii
Daca in alt colt al universului mai sunt alte entitati care gandesc ca in acest univers ar exista si alti semenii intru ratiune, atunci suntem extraterestrii. Intelegand prin extraterestrii, in afara mediului in care traiesc ei in mod natural.
  Pandame aspus:
Citatsi faptul ca acum nu se mai stie de chestia asta cum zici tu, poate fi considerata o evolutie si anume in cunoasterea si alegerea partenerului potrivit-
Eu stiu....multe din aceste femei alearga dupa senzatii tari, bani, masina, casa, faima, etc. Relatiile in care se impica in foarte multe cazuri nu dureaza. De... obisnuinta. Eu cred ca femeia are un anumit rol in societate si acela trebuie sa ramana. Altfel societatea actuala se va degrada treptat. Vedeti cat de inportant este sa fie barbat si femeie si sa formam familii? Sa ne imultim ca si pana acum, sa avem urmasi sanatosi, pt. a duce stiinta noastra mai departe.
Tot scriind pe aci', mi-am adus aminte de diferitele cazuri in care barbatii sau femeile au fost abuzate sexual de diferite enitati considerate extraterestre. Oare aceste entitati doresc sa ne invete cum se face dragoste ingereste?  :lol: sau au nevoie de material genetic pt. primrnirea rasei umane.
Adevarul este dincolo de noi

abyss

de care tipã vorbeai padme?  Ai citit sau ...

ªi apropo jean, o chiamã padme(înþelepciune) nu Vandame :)))

jean

Da am gresit, am vrut sa scriu padme, dar din cauza concentrari pe subiect. Scuze!
Adevarul este dincolo de noi

padme

aa, nu stiam ca padme inseamna intelepciune! :))))))))))

despre tipa aia am mai scris aici undeva, nu mai imi amintesc unde. am vazut-o la tv, intr-o emisiune pe teme de genul asta. e italianca. sustine ca de ceva ani se fac un fel de experimente pe ea. are ca dovezi, fotografii, examene medicale, inclusiv ginecologice si tomograf cu "obiect necunoscut" in cap si tot tacamu'. acuma... nu stiu ce sa mai zic. pana acum auzeam doar din america, acum a aparut si respectiva care a avut curaj sa spuna si se pare ca nu e singura.
dupa care, tot intr-o emisiune cu si despre ufo, cu experti in fotografie, imagistica, etc. e invitat un tip care sustine ca are o relatie de prietenie de vreo 20 de ani cu 3 entitati, nu mai retin  de unde zicea ca vin, a aratat niste fotografii, umanoizi cu ochii mari albastri/verzi, nas, gura mici,  fata triunghiulara, blonzi, foarte frumosi. descrierea lor am gasit-o intr-o carte a lui david icke, daca nu ma insel. sustine ca sunt foarte rai???!!! respectivul cu fotografiile sustine exact contrariul, drept dovada ca s-au imprietenit cu el si de cate ori vin aici "il cauta". avea si o inregistrare audio din nava respectiva. zice ca vorbeau in italiana si i-a intrebat cum e posibil?! ca au raspuns cum ca vin aici de cateva mii ?? de ani si stiu limbile pamantului ?! ideea e ca din cei prezenti nu prea... a comentat nimeni.

abyss

Pãi da, padme pentru mine vine de la celebra mantrã tibetanã "om mani padme hum" ºi a cãrui traducere fãcutã de Dalai Lama o gãseºti pe Wikipedia. Îþi mulþumesc pt rãspuns!

Tayka

Da de unde PADME este prinþesa din filmul-Rãzboiul Stelelor...nui aºa PADME?!
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

abyss

tot aia e... Pe prinþesa din film o chema Amidala Padmé. Amidala vine de la Amida sau Amitabha care înseamnã luminã infinitã... Iar padme înseamnã înþelepciune. Deci pe româneºte pe frumoasa prinþesã argintie o chema Lumina Infinitã a Înþelepciunii.
Vise plãcute tayka....;)