Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Remodelarea Istoriei

Creat de Urban, 02 Noiembrie 2009, 12:00:49

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

Atunci cand doar o mana de oameni vor sa obtina controlul asupra tuturor celorlalti, exista anumite reguli care trebuie urmate si anumite conditii care este necesar sa fie indeplinite.Ele sunt aceleasi, fie ca este vorba de un singur individ sau o familie, fie de un oras, o tara, un continent ori chiar daca se urmareste manipularea intregii planete.

Mai intai trebuie stabilite "normele", ceea ce este considerat Bine si Rau, Posibil sau Imposibil, Normal sau Anormal. Cei mai multi oameni le vor urma fara sa le conteste, deoarece prin ei actioneaza "spiritul de turma" care a coplesit Mintea Umana Colectiva din ultimele mii de ani.
In etapa urmatoare, Viata trebuie facuta cat mai neplacuta pentru cei putini care pun la indoiala normele impuse.Pentru aceasta, cea mai eficienta metoda este de a transforma aceasta diferenta intr-un fel de "delict".
Prin urmare, cei care dau glas unei alte pareri despre Adevar sau unui alt stil de Viata devin oile negre ale Turmei Umane.Acea turma este deja conditionata sa accepte ca normele impuse au devenit parte din Viata lor si deci sunt cat se poate de Reale si astfel, prin aroganta si ignoranta, ii ridiculizeaza sau condamna pe cei care aleg sa traiasca altfel.Ei ii preseaza si pe ceilalti sa se conformeze si servesc drept avertisment pentru cei care au de gand sa se rupa de Turma.
Astfel, cei putini, care ii controleaza pe cei multi, se folosesc de acest principiu, pentru a convinge masele sa se mentina pe aceeasi Linie.
Ceea ce oamenii isi fac unul altuia zilnic, cerandu-le celorlalti sa se conformeze normelor pe care ei le respecta orbeste, se numeste fascism psihologic (Politia Gandirii cu agenti in fiecare familie, pretutindeni in jurul nostru).
Agentii sunt atat de conditionati, incat cei mai multi dintre ei habar nu au ca sunt politisti fara salariu."Fac ceea ce este Bine pentru copilul meu", ii auzi justificandu-se.
Nu, faci ceea ce ai fost "programat" sa "crezi" ca este Bine pentru el.
Fiecare are rolul sau in procesul de intemnitare mentala, emotionala si fizica.Papusarii nu au altceva de facut decat sa traga sforile potrivite la momentul potrivit pentru a pune papusile umane sa danseze dupa cum le canta ei.

Cum pot face asta?
Simplu, ei dicteaza omenirii ce trebuie sa "invete", prin ceea ce numim noi cu mandrie "Educatie", sau ceea ce ei considera ca trebuie sa stim, prin "stirile" fabricate de ei in propria lor mass-media.
Astfel, ei dicteaza turmei, care nu Gandeste si nu Contesta in nici un fel ce anume sa creada despre Sine, despre alti Oameni, Viata, Istorie si evenimente curente.
De indata ce sunt stabilite Normele Societatii, nu mai trebuie controlati ziaristii, reporterii sau oficialii guvernamentali.
Fiecare isi ia "Adevarul" chiar din acele Norme si astfel ridiculizeaza si condamna automat pe oricine ofera o alta viziune asupra Realitatii...
Odata ce se detine Controlul asupra a ceea ce este considerat Normal, intregul Sistem ruleaza practic la modul automat.

Autosupravegherea Turmei Umane merge dincolo de oamenii in uniforme sau oficialii guvernamentali, incepe cu parintii Conditionati care isi impun regulile lor, copiilor, si exercita presiuni asupra lor pentru a urma Normele lor religioase, politice, economice si culturale.
Nu exista exemple mai elocvente decat acelea in care parintii insista sa ia decizii cu privire la casatoriile copiilor lor, aranjate prin prisma Religiei lor hilare.
Crearea de Norme Mentale si Emotionale, care inrobesc 99% din Omenire, continua fara incetare prin modalitati din ce in ce mai subtile.
Multi copii nu accepta Religia, dar o urmeaza pentru ca ei nu doresc sa isi supere familiile..exista de asemenea o Teama aproape Universala de ceea ce ar spune oamenii despre o anumita versiune a Realitatii sau despre un alt Mod de Viata.
Cei care doresc sa se rupa de Turma, se tem de ceea ce pot spune parintii, prietenii si colegii de munca, adica exact oameii care sunt conditionati de Sistemul de Norme impuse.
Pentru ca numarul celor care controleaza efectiv Omenirea nu este suficient de mare pentru a supraveghea intreaga planeta, a trebuit creata o structura in care Oamenii sa se controleze pe ei insisi prin Impunere Mentala si Emotionala.
De indata de Turma isi aplica siesi mentalitatea proprie, se trece la o a treia faza in aceasta intemnitare a Constiintei Umane.Sunt create anumite grupuri in interiorul Turmei pentru ca apoi sa fie provocate dispute intre ele, si asta prin crearea de sisteme de credinta diferite si provocarea starilor conflictuale intre ele.Aceste sisteme de credinta sunt cunoscute ca Religii, partide politice, teorii economice, tari, culturi etc...Ele sunt percepute ca "opuse" cand, de fapt, sunt aceleasi.
Viziunea Realitatii si a Posibilitatii din interiorul bulei sociale, este atat de limitata incat nu contine Elemente Opuse.

In ce consta spre exemplu, diferenta intre un preot crestin si un rabin sau preot musulman, hindus sau vreun discipol al lui Buddha care isi impun credinta asupra copiilor lor si ai altora?
Niciuna, deoarece credinta pe care ei urmaresc sa o inradacineze poate fi usor diferita insa aceasta diferenta este de cele mai multe ori imperceptibila, tema generala este mereu aceeasi, impunerea Credintei sau a convingerilor unuia asupra altuia.

Cum a fost posibil acest lucru?
Foarte simplu, mai intai trebuie incatusata Mintea Umana intr-o Credinta rigida si un simt limitat al Realitatii pentru a obtine astfel Turma..nu are prea mare importanta care sunt credintele, atata timp cat ele sunt rigide si descurajeaza Gandirea Libera si intrebarile de bun-simt..crestinismul, iudaismul, Islamul, hinduismul si celelalte religii contribuie si ele din plin la inrobirea Umana in timp ce proclama "Adevaruri" diferite.
Ii incurajezi pe cei care urmeaza aceste credinte rigide sa le impuna si celorlalti si sa le faca Viata foarte dificila si neplacuta celor care nu se conformeaza sau care pun intrebari.
Aduci aceste credinte in conflict, asigurandu-te astfel de existenta disensiunilor si apoi de usurinta in controlul lor.
In timp ce oamenii sunt preocupati sa lupte pentru a-si impune credintele si opiniile lor asupra celorlalti, ei nu sesizeaza ca cei care de fapt Controleaza totul ii manipuleaza precum papusarii.
Oamenii sunt ca moliile care bazaie in jurul Luminii, fermecati de credinta lor religioasa, de scorurile la fotbal, de ultimele episoade ale vreunei telenovele sau de pretul unei beri incat nu observa Adevaratele Schimbari din jurul lor.

"Cel care controleaza Trecutul, controleaza Viitorul, cel care controleaza Prezentul, controleaza Trecutul" (George Orwell)
"Istoria este o Minciuna acceptata de comun acord" (Voltaire)


Tot ceea ce astazi credem ca Suntem si modul in care privim Realitatea se bazeaza in mare parte pe credinta noastra in ceea ce s-a petrecut in Trecut.
Prin urmare, daca vrei sa manipulezi simtul Realitatii la oamenii de astazi, tot ce trebuie sa faci e sa rescrii si sa "remodelezi" ceea ce in mod hilar numim Istorie.

horia2008


Tayka

URBAN-dacã pe cei care formeazã marea turmã îi cunoaºtem bine,pe cei ce o dirijeazã-pãpuºarii,nu-i ºtim,dar îi bãnuim.Nu îþi cer sãi denunþi,ci doar sã ne spui nouã(celor care mãcar vrem a ºtii)cum s-ar putea  pãrãsii aceastã turmã?,ºi implicit- cum am putea remodela aceastã nenorocitã istorie,cum ºi când s-ar putea produce trezirea?E nevoie de un deºteptãtor?Ei ºi ce va urma?-anarhie:La auzul acestui cuvânt de cod turma se va retrage,iar cei care rãmân vor dispare.Ce sãi faci,aºa e lumea ºi legea sionului...
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

darksid3

Pe scheletul actualului sistem nu se poate face mai nimic. Vorbim de notiuni si sisteme de valori puternic inradacinate in subconstientul si constientul colectiv....Cum putem "demasca" papusarii?...Pai majoritatea sunt politicienii, capetenii de diferite institutii, etc.
11.11

Tayka

Citat din: darksid3 din  03 Noiembrie 2009, 08:49:47
Pe scheletul actualului sistem nu se poate face mai nimic. Vorbim de notiuni si sisteme de valori puternic inradacinate in subconstientul si constientul colectiv....Cum putem "demasca" papusarii?...Pai majoritatea sunt politicienii, capetenii de diferite institutii, etc.
Ar fii simplu dar cei care mânã marea turmã sânt alþii-cu mult mai negrii,ºi mai rãi,ei n-au nevoie de funcþii,de voturi ºi bani,nu dau interviuri,ºi nici mãcar identitate n-au.În schimb deþin destinul acestei lumi,pe care o conduc de multã vreme din umbrã.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

darksid3

Bineinteles...aia sunt adevaratii papusari....intre ei si turma sunt marionetele....circarii din politica si alte institutii cheie
11.11

Schneider

Citat din: Tayka din  03 Noiembrie 2009, 21:03:30
Ar fii simplu dar cei care mânã marea turmã sânt alþii-cu mult mai negrii,ºi mai rãi,ei n-au nevoie de funcþii,de voturi ºi bani,nu dau interviuri,ºi nici mãcar identitate n-au.În schimb deþin destinul acestei lumi,pe care o conduc de multã vreme din umbrã.
Ce problemã frumoasã a pus Urban ! ªi ce rãspuns ai dat tu,taicã !
"ar fii mai simplu" sã ne spui cine sînt aceia "alþii-cu mult mai negrii , ºi mai rãi"
Mersi pt informaþia cã România e condusã din umbrã,dar sã ºtii cã este falsã.România este condusã  de cãtre preºedintele ºi de cãtre guvernul României iar acestea sînt dirijate prin indicaþii de la Washington.Nu este nimic în umbrã. FMI-ul acþioneazã tot la indicaþii americane.

Ce crezi,Urban? Ar fi mai bine ca România sã iasã de sub papucul marelui licurici american si sã treacã sub acela al micilor licurici europeni?

abyss

#7
Citat din: Schneider din  23 Noiembrie 2009, 11:37:17
Ce problemã frumoasã a pus Urban ! ªi ce rãspuns ai dat tu,taicã !
"ar fii mai simplu" sã ne spui cine sînt aceia "alþii-cu mult mai negrii , ºi mai rãi"
Mersi pt informaþia cã România e condusã din umbrã,dar sã ºtii cã este falsã.România este condusã  de cãtre preºedintele ºi de cãtre guvernul României iar acestea sînt dirijate prin indicaþii de la Washington.Nu este nimic în umbrã. FMI-ul acþioneazã tot la indicaþii americane.

Ce crezi,Urban? Ar fi mai bine ca România sã iasã de sub papucul marelui licurici american si sã treacã sub acela al micilor licurici europeni?

-romania e penetrata de servicii secrete straine care au racolat personaje la nivel inalt din structurile de conducere ale tarii.
-suntem condusi de oameni care reprezinta interese straine. Chiar si inlocuiti vin tot aceeasi.
-suntem colonizati economic.
-120 de miliarde de euro e datoria actuala... cine o va plati? cum s-a ajuns aici? pai serviciile secrete ar fi raspuns daca existau...
-cum s-a privatizat haotic de statul nu se mai poate autosustine?
-de ce factorul decisiv la votare il reprezinta incultii si mitocanii? cum e posibil asa ceva? practic cei care aleg si traseaza destinul tarii sunt unii cu nici 8 clase... Pai asta nu e democratie... e SINUCIDERE! asa ca ce mai vorbim de guverne din umbra? Poate ar mai trebui facuta o revolutie dar una spirituala...

mm

#8
Citat-de ce factorul decisiv la votare il reprezinta incultii si mitocanii? cum e posibil asa ceva? practic cei care aleg si traseaza destinul tarii sunt unii cu nici 8 clase... Pai asta nu e democratie... e SINUCIDERE!
Este cea mai importanta observatie ce s-a facut in acest topic! Bineinteles ca metoda actuala de votare e o tampenie si ca atare nu poate duce decat la rezultatele aberante pe care le reclama toata lumea.
"Metodologia de alegeri" utilizata in cantoanele elvetiene, adica:
-toti, la aceeasi ora,
-in piata,
-la "vedere",
-cunoscandu-se direct si personal unii cu altii,
-intr-o comunitate nu orisicat de numeroasa (caz in care cunoasterea directa e imposibila),
-votul simultan pe fiecare subiect pus in discutie,
-alegerea, respectiv selectia conducatorilor pe criteriul obligatoriu de cinstea alesului si apoi acela de pricepere,
este una logica, normala, eficienta, straveche si verificata de istorie si, poate, singura corecta.

Selectionarea, apoi, a cadrelor "superioare" de conducere, respectiv presedinte, ministri, prefecti, primari si "alti trepadusi", numai dintre "alesii locali cantonali", nu ar permite aparitia aberatiilor la conducere.
In acest fel selectia inversa a cadrelor de conducere, pe care o vedem acum, n-ar mai fi posibila.
Nici "autobuzele cu turisti votanti".
Numaratoarea voturilor s-ar face pe loc de catre toti cei prezenti! Facand astfel imposibile "greselile de numarare a voturilor."
Hotii si oligofrenii nu ar mai putea ocupa posturi de conducere.
Etc.

De ce nu se mai face asa alegerea conducatorilor (si se facea odata si la noi dar cam demultisor), nu stiu dar iata ca un "amanunt tehnic" ca acesta este mai important decat toata vorbaria "politica", decat toate "fentele" pe care le incasam de sute si mii de ani cu totii.

Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Schneider

@biss , eu ºtiu bine toate astea mai puþin cifra datoriei externe; în ziare  s-a scris de 76.7 miliarde la începutul lunii noiembrie a c .De unde ai cifra de 120 de miliarde?
"de ce factorul decisiv la votare il reprezinta incultii si mitocanii? " Rãspunsul meu: pt cã ãsta este modelul de democraþie pe care l-am adoptat ºi care se practicã în Franþa, Germania,SUA,Anglia ºi în general în Vestul Europei..Altul nu ne putem permite cã sar pe noi cum au sãrit pe sîrbi.Modelul ne-a fost impus.
De acord cã o revoluþie spiritualã ar fi beneficã.Întrebarea este însã cum sã fie fãcutã cînd marele licurici se opune?

Schneider

mm , ce zici tu mi se pare corect ºi cred cã ar fi benefic. Nu vãd însã cum s-ar putea implementa acest lucru pt cã ºtiu cã modelul vine din afarã ºi cei de acolo nu ar dori ca noi sã avem conducãtori buni,pricepuþi,pt cã ei nu ne-ar mai putea spolia.Afarã de asta dintre partidele actuale nu este nici unul care sã aibã în doctrinã sau mãcar în programul pt o perioadã asemenea idei.Nu vãd în momentul de faþã o forþã politicã în stare sã susþinã asemenea idei ºi fãrã un partid cu conducãtori hotãrîþi nu vãd cum s-ar putea acþiona pe baza acestor idei care,repet,mi se par foarte bune.

Urban

Citat din: Schneider din  23 Noiembrie 2009, 11:37:17
Ce crezi,Urban? Ar fi mai bine ca România sã iasã de sub papucul marelui licurici american si sã treacã sub acela al micilor licurici europeni?

Eu nu as zice "micii licurici europeni"..."marele licurici american" nu este decat unealta celui european.
America se conduce din London City nu de la Washington.
Din pacate Romania e condamnata definitiv si irevocabil, iar o "revolutie spirituala" nu mai poate avea loc decat printr-un soc masiv (un cataclism global iminent, renuntarea la Religii prin dezvaluirea originilor reale, o criza economica globala de natura sa lase pe strazi trei sferturi din populatia planetei, aparitia unei specii extraterestre si lista poate continua).
Suntem prea mici, prea dezbinati, prea plini de ura, prea ocupati sa ne taram zi de zi in rutina vietilor noastre fara sens incat nu am nici un dubiu ca vom persista inca mult timp in situatia actuala.

Sa traim bine !

angellla29

http://www.razboiulnevazut.com/conspiratia-mondiala.html

Ceva deosebit de interesant despre istoria tarii noastre,a Planetei,si cum functioneaza conspiratiile mondiale.....Cine crede ca nu suntem condusi din umbra de mii de ani de oameni cinici si avizi de putere si bani se inseala amarnic...no offfence sorry

abyss

#13
Citat din: angellla29 din  25 Noiembrie 2009, 12:32:21
http://www.razboiulnevazut.com/conspiratia-mondiala.html

Ceva deosebit de interesant despre istoria tarii noastre,a Planetei,si cum functioneaza conspiratiile mondiale.....Cine crede ca nu suntem condusi din umbra de mii de ani de oameni cinici si avizi de putere si bani se inseala amarnic...no offfence sorry

chestia asta e scoasa din Radu Cinamar, ala cu misterul din Bucegi. E fictiune bazata pe informatii cat de cat reale dar si pe alte fictiuni. Iar totul are ca punct de pornire descoperirile facute in romania de Daniel Ruzo. aici cateva idei despre Bucegi sfinx si Ruzo   http://video.google.com/videoplay?docid=-931503192453059760#   si  http://video.google.com/videoplay?docid=-931503192453059760#docid=-1714903606060817826

mm

Citatmm , ce zici tu mi se pare corect ºi cred cã ar fi benefic. Nu vãd însã cum s-ar putea implementa acest lucru
Mi-am pus si eu intrebarea: cum se face? Desi aceasta intrebare se refera la realizarea metodicii de alegere/selectie, in realitate este una si aceeasi in orice imprejurare cand se cauta o rezolvare si face parte din etapa a III-a (faza I-a, definirea problemei; faza a II-a, solutie intrevazuta de rezolvare; faza a II-a, metodologie de rezolvare). Pe langa raspunsurile specifice fiecarei situatii, evident diferite, exista si un raspuns unitar care le inglobeaza pe toate, dupa cum urmeaza.
Stim cu totii ca intotdeauna gasim cu usurinta 100 de motive ca sa nu facem o treaba nou enuntata si imediat avem si o cantitate enorma/suficienta de scuze ca sa nu facem acea treaba. Situatie aparent fara solutie, este totusi de ajuns un singur motiv pentru ca acea treaba sa fie rezolvata si motivul suficient este ca vrei sa o faci. Lucru rasverificat de multimea de inventatori care nu stiau ca inventiile lor sunt de 1000 de ori imposibile si .... le-au realizat, ca sa dau un sigur exemplu ilustrativ.
In cazul de fata, ca raspuns specific, fiecare dintre noi poate lua legatura cu cei apropiati lui, vecini, rude, etc. si in minuscula comunitate astfel realizata sa realizeze ce am spus in mesajul anterior. Evident sunt 100 de motive contra, ca n-are rost, ca nu se poate, ca trebuie sa duci munca de lamurire, ca romanii nu-si pot da mana unul cu altul, ca cine a mai facut asta pana acuma?, ca n-avem voie (desi e o simpla asociere legala, de tip capitalist), etc., etc., etc. Dar, am mai spus, e suficient sa vrei sa o faci si... reusesti. Acelasi indemn l-am vazut la alt topic ref. la 2012, pentru caz de catastrofa. Ca daca astepti niste forte politice, niste puteri exterioare, doctrine, cond. hotarati, ..... poate dureaza mii de ani...
Desigur, e o mica diferenta intre a vorbi (ce facem noi pe-aici) si a face. :-D
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.