Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Holocaustul

Creat de Urban, 20 Mai 2008, 02:34:59

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Kymosabe

#225
Citat din: Schneider din  25 Noiembrie 2009, 09:20:10
Vrei sã te tragi de ºitreturi cu mine de te exprimi aºa?
Eu nu mã trag de ºireturi cu nimeni. Pãrerea mea e cã tu te tragi de ºireturi cu ...ªTIINÞA.

Citat din: Schneider din  25 Noiembrie 2009, 09:20:10
CyclonulB se folosea la toate, despãducherea hainelor ºi în caz cã avea cineva pãduchi în cap sau la pubis se pisau cîteva pastile , se punea praful într-un pahar, se punea apã, se amesteca, se lãsa sã se depunã praful la fund ºi cu acea apã se dãdea pe pãr. Ei,uite cã pe asta nu aþi ºtiut-o !
Mi-e ºi fricã sã te întreb unde ai auzit sau citit asta.  :lol:
Sper cã nu vrei sã te cred pe cuvânt, vorba prietenului nostru MM.
Încerc sã îmi imaginez, însã cum putea o persoanã care avea pãduchi sã-ºi procure Zyklon B din moment ce acest insecticid era comercializat, livrat doar FIRMELOR SAU PERSOANELOR AUTORIZATE. Probabil era într-atât de disperat încât apela  la ...traficanþii de Zyklon B. :lol:

Citat din: Schneider din  25 Noiembrie 2009, 09:20:10
2)Nu se spune fumegant ci fumigen.
Este singura afirmaþie corectã pe care ai fãcut-o de-a lungul întregului nostru dialog.
Am tradus fumigant din engleza ca fumegant în loc de fumigen. Mulþumesc cã m-ai corectat.

Citat din: Schneider din  25 Noiembrie 2009, 09:20:10
Nu fumegã nimic; cuvîntul fumigen nu e din româneºte ºi nu are legãturã cu cuvîntul fum.
FUMIGÉN, -Ã, fumigeni, -e, adj. (Chim. despre unele substanțe) Care, în contact cu aerul, produce fum abundent sau ceațã. [< fr. fumigène, cf. lat. fumus – fum, gr. gennan – a naºte].

Citat din: Schneider din  25 Noiembrie 2009, 09:20:10
3) Evident cã am citit Raportul Leuchter. Citeºte tu, deºi cred cã este inutil, cum era utilizat CyclonulB,cã vãd cã nu ai priceput ºi mai eºti ºi obraznic cu mine.

RAPORTUL LEUCHTER
,,Cianura de hidrogen este unul dintre cele mai puternice ºi mai periculoase chimicale fumigene. Clãdiri special construite sau modificate în acest sens sunt folosite de armatã ºi de organizaþiile de sãnãtate din lumea întreagã. HCN este folosit peste tot pentru controlul bolilor; în mod special pentru ciumã ºi tifos, ºi pentru controlul ºoarecilor, puricilor ºi pãduchilor. [...]

Zyklon B era un preparat comercial care conþinea acid hidrocianic. Denumirea ,,Zyklon B" este o marcã comercialã. HCN era produs în fabricã ºi livrat într-o formã unde HCN era absorbit într-un suport poros, de lemn sau cretã. Era livrat ca pastile sau fulgi. Acest preparat era sigilat în cutii etanºe care necesitau un instrument special de deschidere. În aceastã formã, HCN - Zyklon B era mult mai sigur ºi mai uºor de folosit. Gazul Zyklon B rezultant era HCN.
Pastilele sau fulgii trebuiau împrãºtiaþi pe podeaua încãperii de curãþat sau folosiþi într-o încãpere unde se circula ºi se încãlzea aerul din camerã la peste 25,7 grade C. Dacã se folosea în clãdiri, vase sau corturi pentru a curãþa lemn sau produse, suprafaþa trebuia încãlzitã peste aceastã temperaturã – punctul de fierbere al HCN. Dacã nu se fãcea aºa, rezultatul era un timp mult mai lung pentru realizarea curãþãrii. Operaþiunea necesitã minim 24 - 48 ore.
Dupã tratare, aerisirea încãperii trebuie sã fie de minim 10 ore, în funcþie de locaþie ºi volum, ºi chiar mai mult dacã clãdirea nu are ferestre sau ventilatoare. Zona tratatã trebuie testatã apoi chimic dacã mai existã gaz, înainte de a se intra acolo. Uneori se folosesc mãºti de gaz, dar nu sunt sigure ºi nu trebuie sã fie folosite mai mult de 10 minute. Trebuie purtat un costum special pentru a preveni afectarea pielii. Cu cât e mai ridicatã temperatura ºi mai uscatã locaþia, cu atât manipularea va fi mai rapidã ºi mai sigurã.

O instalaþie de curãþare, clãdire sau încãpere, trebuie sã respecte niºte cerinþe de bazã. Trebuie sã fie etanºã, sã se poatã încãlzi, sã aibã instalaþii de circulare a aerului ºi de aerisire, sã aibã un coº de evacuare înalt ºi un mijloc de împrãºtiere uniformã a gazului. [...]

Amestecul necesar pentru curãþare este de 3200 pãrþi la un milion (ppm) sau 0,32% volum total HCN.  [...]

Testele medicale aratã cã o concentraþie de cianurã de hidrogen gazoasã de 300 ppm în aer este fatalã. [...]

Efectele toxice sunt iritarea ºi mâncãrimea pielii, iritarea ochilor, alterarea vederii ºi afectarea permanentã a ochilor, greaþã, durere de cap, ameþealã, vomã ºi vertij, respiraþie acceleratã, tensiune arterialã scãzutã, inconºtienþã, convulsii ºi deces; simptome de asfixiere, dispnee, ataxie, tremur, comã ºi deces prin oprirea metabolismului oxidativ.
Acidul hidrocianic nu are nevoie sã fie inspirat pentru a fi fatal. La concentraþii de peste 50 ppm, utilizatorul trebuie sã poarte un costum chimic pentru a-ºi proteja corpul ºi trebuie sã foloseascã un tub de oxigen.''


Citat din: Schneider din  25 Noiembrie 2009, 09:20:10
Bine cã ai tu habar cã mureau pãduchii de CyclonB în 24 de ore pe cînd oamenii în 15 minute de o cantitate de 20 de ori mai micã (!).Ce sã spun ,mã faci praf cu logica asta !

Rãspunde-mi te rog la urmãtoarele 2 întrebãri:

Potrivit raportului întocmit de Leuchter care este
1.   concentraþia de HCN letalã pentru om?  
2.   concentraþia de HCN folositã pentru curãþare?  
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Schneider

dacã tot faci pe deºteptul ºi vrei sã mã încui cu o întrebare de artimeticã  te rog sã te exprimi în cazul ambelor întrebãri cu aceeaºi unitate de mãsurã.
"Amestecul necesar pentru curãþare este de 3200 pãrþi la un milion (ppm) sau 0,32% volum total HCN."
"Testele medicale aratã cã o concentraþie de cianurã de hidrogen gazoasã de 300 ppm în aer este fatalã."
300ppm în aer cîte pãrþi la milion sînt ? Sau cît la sutã volum total HCN ?
Precis cã nici nu ai observat cã la întrebarea nr 1 e folosit un mod de exprimare a cantitãþii de gaz iar la nr 2 alt mod.
Leuchter a concluzionat cã nu se putea gaza oameni cu CyclonB.

Kymosabe

#227
Citat din: Schneider din  25 Noiembrie 2009, 22:39:47
dacã tot faci pe deºteptul ºi vrei sã mã încui cu o întrebare de artimeticã  te rog sã te exprimi în cazul ambelor întrebãri cu aceeaºi unitate de mãsurã.

Schneider, ambele întrebãri conþin aceeaºi unitate de mãsurã - ppm (unitate de mãsura folositã pentru concentraþiei). :lol:
Ca sã te ajut îþi voi ,,traduce'' cele douã fraze:
"Amestecul necesar pentru curãþare este de 3200 pãrþi la un milion (ppm) sau 0,32% volum total HCN."
Pentru curãþare  amestecul, concentraþia necesarã era de 3200 ppm, adicã 3200 de pãrþi HCN la fiecare milioana parte din gazul (aerul) aflat în camerã  (0,32% volum total de HCN).

"Testele medicale aratã cã o concentraþie de cianurã de hidrogen gazoasã de 300 ppm în aer este fatalã."
Un om moare in cazul în care concentraþia de HCN din aer este de 300ppm, adicã 300 pãrþi HCN la fiecare a milioana parte din gazul (aerul) aflat în camerã.

Citat din: Schneider din  25 Noiembrie 2009, 22:39:47
300ppm în aer cîte pãrþi la milion sînt ?
Asta e ca ºi cum ai întreba: În ce an a avut loc rãscoala din 1907? :lol:
Tu ai scris: 300 pãrþi per milion în aer cîte pãrþi la milion sînt ?
Rãspuns 300. :lol:

Citat din: Schneider din  25 Noiembrie 2009, 22:39:47
Sau cît la sutã volum total HCN ?
Problemã de clasa a v-a. Se calculeaza cât la sutã dintr-un milion reprezintã 300.
Rãspuns  0,03% volum total de HCN .

Citat din: Schneider din  25 Noiembrie 2009, 22:39:47
Leuchter a concluzionat cã nu se putea gaza oameni cu CyclonB.

Leuchter a ajuns la urmãtoarea concluzie:
,,Dupã analiza întregului material ºi inspectarea tuturor locaþiilor de la Auschwitz, Birkenau ºi Majdanek, autorul considerã dovezile ca fiind copleºitoare. Nu a existat nici o camerã de gazare în aceste locuri. În opinia autorului, presupusele camere de gazare nu puteau fi folosite ºi nici mãcar luate în considerare pentru execuþii prin gazare''.

Leuchter nu a spus cã nu se putea  gaza oameni cu Zyklon B, ci ,,presupusele camere de gazare nu puteau fi folosite ºi nici mãcar luate în considerare pentru execuþii prin gazare''''.
El era ,,expert'' doar în construcþia camerelor de gazare. :wink:  

PS Am ataºat ºi Raportul Leuchter în cazul în care  vei dori totuºi sã-l citeºti.
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Schneider

deci tu vrei s-mi spui mie cã nemþii bãgau 3.200 ca sã omoare pãduchi ºi numai 300 ca sã omoare oameni. Adicã la pãduchi trebuie de 10 ori mai mult gaz ! Eu nu cred asta.
Deci peste tot în lume sînt insecticide care sînt date în cantitãþi enorme ºi evident nu omoarã persoane dar acel Cyclon omora oameni chiar la mici concentraþii cã aºa furã nemþii de proºti de puturã sã facã un insecticid ca toatã lumea. Auzi,eu mã consider prea inteligent ca sã cred o asemenea gogoaºe.
Leuchter a fost într-adevãr expert în construcþia ºi în întreþinerea camerelor de gazare din America.A lucrat în aceastã calitate 20 de ani aºa cã tu ai pus total eronat ghilimele pt cuvîntul expert.El a fost expert. A fost dat afarã pt cã a fost cinstit ºi aîntocmit corect acel raport cerut de Curtea Supremã de Justiþie a Canadei unde s-a judecat recursul procesului lui Zundel.În urma acestui raport Curtea la achitat pe Zundel.
Dacã ambele întrebãri conþin aceeaºi unitate trebuia exprimatã exact la fel :
- pãduchi ; concentraþie 0,32%
-oameni; concentraþie 0,032%
Asta vrei sã spui,nu? Nu cred cã este aºa ! Asta sã i-o spui lu' mutu !
Mersi de Raportul Leuchter dar l-am luat mai demult de pe net. Azi am sã-l recitesc.

Kymosabe

Citat din: Schneider din  26 Noiembrie 2009, 08:10:16
Leuchter a fost într-adevãr expert în construcþia ºi în întreþinerea camerelor de gazare din America.A lucrat în aceastã calitate 20 de ani aºa cã tu ai pus total eronat ghilimele pt cuvîntul expert.El a fost expert. A fost dat afarã pt cã a fost cinstit ºi aîntocmit corect acel raport cerut de Curtea Supremã de Justiþie a Canadei unde s-a judecat recursul procesului lui Zundel.În urma acestui raport Curtea la achitat pe Zundel.
Schneider, Curtea Suprema de Justitie a Canadei  nu i-a cerut lui Leuchter niciun raport !  
Leuchter a întocmit acest raport la cererea lui Zundel, în scopul de a demonstra la proces cã în lagãrele germane nu au existat camere de gazare.
Zundel fost gãsit însã vinovat ºi condamnat la 15 luni de închisoare pentru  ,,rãspândire de ºtiri false'.
Zundel a contestat aceastã decizie ºi în 1992 Curtea Supremã de Justiþie a Canadei a anulat  sentinþa deoarece  legea privind ,,rãspândirea de ºtiri false'' a fost consideratã neconstituþionalã, astfel cã Zundel a fost  achitat  pe motiv cã i s-au încãlcat drepturile la liberã exprimare.
Raportul întocmit de Leuchter nu a avut deci niciun rol în luare acestei decizii.

Citat din: Schneider din  26 Noiembrie 2009, 08:10:16
Dacã ambele întrebãri conþin aceeaºi unitate trebuia exprimatã exact la fel :
- pãduchi ; concentraþie 0,32%
-oameni; concentraþie 0,032%
Concentraþia gazelor poate fi exprimatã în pãrþi per million (ppm) sau procentual (%). În fragmentul de mai sus concentraþiile de HCN au fost exprimate în acceaºi unitate de mãsurã ºi anume ppm:
- concentraþia pentru curãþare - 3200 ppm  (sau 0,32%)  
- concentraþia pentru a ucide un om - 300 ppm (adicã 0,03%)  
Confuzia e doar în capul tãu.

Citat din: Schneider din  26 Noiembrie 2009, 08:10:16
deci tu vrei s-mi spui mie cã nemþii bãgau 3.200 ca sã omoare pãduchi ºi numai 300 ca sã omoare oameni. Adicã la pãduchi trebuie de 10 ori mai mult gaz ! Eu nu cred asta.
Schneider, nu mã intereseazã ce crezi tu. Eu am vrut doar sã-þi demonstrez cã si cu raportul Leuchter în faþã tu continui sã minþi cu neruºinare. Oricine poate vedea cã în el scrie negru pe alb cã doza letalã de HCN pentru om este de cel puþin 10 ori mai micã decât cea folositã în mod normal la dezinsecþii. Cu toate acestea te foloseºti de numele lui Leuchter pentru a-þi susþine propriile aberaþii.

Citat din: Schneider
Iar Leuchter a spus clar de tot. Doza pt om e mult mai mare ca pt pãduchi !
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Schneider

Da, am recitit Raportul Leuchter. Eu ºi Curtea Supremã de Justiþie a Canadei, care l-a achitat pe Leuchter în 1992 dupã ce fusese condamnat de un tribunal teritorial în 1988,am înþeles din acel raport cã nu se puteau gaza oameni cu insecticidul CyclonB în acele condiþii ºi cã nu sînt urme cã ar fi fost uciºi milioane de oameni în lagãrele germane. Tu ºi moderatorul Star Durst afirmaþi cã nu este aºa. Aveþi tot dreptul, cã e democraþie, dar cred cã am ºi eu acest drept tot din acelaºi motiv .
Dacã din acea lucrare nu ai înþeles cã gazarea este doar o legendã creatã de propagandã e normal sã nu înþelegi de la mine acest lucru.
În afarã de jigniri nu aþi arãtat nimic.Plus minciuni: de ex cã Leuchter nu ar fi fost expert. Din moment ce a lucrat ca expert în SUA ºi a fost recunoscut ca expert de Curtea Supremã a Canadei nu se poate spune cã nu a fost expert.Puteþi sã spuneþi cã azi nu mai este expert pt cã mafia jidoveascã i-a blocat tote posibilitãþile de  a lucra în America,Canada sau Europa.A avut dreptate Zundel ºi expertul Leuchter i-a confirmat în acel raport spusele ; holocaustul este o legendã creatã de propagandele cîºtigãtorilor RM2.
Nici nu aþi avut puterea sã recunoaºteþi cã dacã s-au luat bani pt 4 milioane de victime evreieºti la auschwitz ºi acum cifra este de 1 milion e normal ca banii sã fie daþi înapoi pt diferenþa de 3 milioane. E clar cã sînteþi plini de reavoinþã ºi cã orice discuþie cu persoane ca dv este inutilã.Va veni ºi vremea cînd marele licurici american va pierde puterea sau nu va mai avea aceleaºi interese în orientul Apropiat ºi implicit nici interesul de a susþine un stat evreiesc acolo.Atunci nici un stat european nu va mai susþine teza absurdã a holocaustului iar legile care interzic negarea acestuia vor fi abrogate.Ce sã spun, sovieticii,evreii ºi americanii îºi impun adevãrul cu ameninþarea cu distrugerea celor care gîndesc altfel !

Schneider

Citat din: Kymosabe din  26 Noiembrie 2009, 19:03:36
Schneider, Curtea Suprema de Justitie a Canadei  nu i-a cerut lui Leuchter niciun raport !  
Leuchter a întocmit acest raport la cererea lui Zundel, în scopul de a demonstra la proces cã în lagãrele germane nu au existat camere de gazare.
Zundel fost gãsit însã vinovat ºi condamnat la 15 luni de închisoare pentru  ,,rãspândire de ºtiri false'.
Zundel a contestat aceastã decizie ºi în 1992 Curtea Supremã de Justiþie a Canadei a anulat  sentinþa deoarece  legea privind ,,rãspândirea de ºtiri false'' a fost consideratã neconstituþionalã, astfel cã Zundel a fost  achitat  pe motiv cã i s-au încãlcat drepturile la liberã exprimare.
Raportul întocmit de Leuchter nu a avut deci niciun rol în luare acestei decizii.
Concentraþia gazelor poate fi exprimatã în pãrþi per million (ppm) sau procentual (%). În fragmentul de mai sus concentraþiile de HCN au fost exprimate în acceaºi unitate de mãsurã ºi anume ppm:
- concentraþia pentru curãþare - 3200 ppm  (sau 0,32%)  
- concentraþia pentru a ucide un om - 300 ppm (adicã 0,03%)  
Confuzia e doar în capul tãu.

Schneider, nu mã intereseazã ce crezi tu. Eu am vrut doar sã-þi demonstrez cã si cu raportul Leuchter în faþã tu continui sã minþi cu neruºinare. Oricine poate vedea cã în el scrie negru pe alb cã doza letalã de HCN pentru om este de cel puþin 10 ori mai micã decât cea folositã în mod normal la dezinsecþii. Cu toate acestea te foloseºti de numele lui Leuchter pentru a-þi susþine propriile aberaþii.

Ori eºti ultimul mincinos ori nu ai þinere de minte . Apãrãtorul lui Zundel a propus curþii sã fie aprobat un expert propus de apãrare.Curtea a acceptat.
Curtea la achitat în urma acelui raport.Altfel nu era nevoie de acea expertizã ºi Curtea nu ar fi aprobat-o.Pt .....neconstituþionalitate nu avea Curtea nevoie de expert în camere de gazare. Dar, atita logicã  ºtii tu.
2) Nu e nici o confuzie în capul meu. Trebuia sã exprimi de la început la fel în ambele cazuri. Repet: nu cred cã se pot ucide oameni cu concentraþii de 300ppm în timp ce pt pãduchi trebuie 3.200ppm . Dacã totuºi se poate asta întrebarea este cum de personalul care era prin preajmã sau care manipula cadavrele nu a murit. Nu s-a gãsit echipament special de protecþie ºi martorii au spus clar de tot cã nu au avaut acest echipament. Dacã e aºa de al dracului CyclonuB cum de nu au avut mari probleme militarii germani internaþi la spitalul care se afla peste drum de "camera de gazare"?
"Schneider, nu mã intereseazã ce crezi tu."
Politicos nici nu ai fost ºi nici nu eºti.Majoritatea oamenilor nu sînt interesaþi decît de ceea ce cred ei ºi alþii ca ei.Uite cã eu sînt altfel ºi mã intereseazã ce crezi tu.
"Eu am vrut doar sã-þi demonstrez cã si cu raportul Leuchter în faþã tu continui sã minþi cu neruºinare."
Cred cã eºti evreu.E tipic jidovesc acest procedeu. Raportul Leuchter infirmã camerele de gazare  dar tu îl aduci ca martor pt teoria holocaustului.Poate sã spunã Leuchter  cã doza e de zece ori mai micã, dar tot el spune cã nu se putea folosi acel procedeu.ªi spune CLAR DE TOT !! Eu am scris clar cã nu cred acest lucru ; am dreptul sã nu cred asta dar tu nu îl ai sã mã faci pe mine neruºinat din aceastã cauzã. NU ÎL AI !!
Da, am greºit: Leuchter spune cã doza de 300 de pãrþi pe milion (PPM) este mortalã dacã oamenii sînt þinuþi o juma de ceas , dar tot el spune cã nu erau condiþii la Auschwitz sau în alte lagãre pt aºa ceva.Nici pt 300ppm necum pt concentraþii mai mari ca sã omoare mai repede. Concentraþii mari au fost folosite la camerele mici de despãduchere ºi s-au gãsit urmele care demonstreazã asta în pereþii acestora . Deci Cyclonul era folosit la despãduchere.ªi era mare nevoie nu numai pt cã se rãspîndesc pãduchi în mod normal dar ºi pt cã campionii democraþiei,americanii, au folosit în RM2 arme bacteriologice ; au dat cu pãduchi contaminaþi cu tifos.Au dat ºi pe lagãrul de la Auschwitz ºi 90% din victime au murit de tifos.

Schneider

Citat din: Kymosabe din  25 Noiembrie 2009, 19:22:19
Rãspunde-mi te rog la urmãtoarele 2 întrebãri:
Potrivit raportului întocmit de Leuchter care este
1.   concentraþia de HCN letalã pentru om?  
2.   concentraþia de HCN folositã pentru curãþare?

O altã micã ºmecherie ; nu spune exact pt ce fel de curãþare. Deduc cã e vorba despre despãduchere.
Dacã e adevãrat cã la o concentraþie micã de 300 pãrþi per milion oamenii mor în juma de ceas înseamnã cã CyclonulB este deosebit de toxic. Chestia este cã toþi martorii de la procese au declarat în scris cã nu exista echipament de protecþie. Unii martori au declarat cã gazul venea pe þeavã ºi ieºea din duºurile aflate în tavan.Alt martor a declarat cã pastilele cu Cyclon erau turnate de sus de cãtre un ofiþer SS care purta mascã de gaze.Foºtii deþinuþi care au lucrat  la "camera de gazare" ºi la cuptoarele pt ars cadavre au declarat TOÞI cã nu au avut echipament de protecþie.Nu s-a gãsit echipament de protecþie,doar mãºti de gaze ,dar aºa ceva au foarte mulþi militari. Cei din Sonderkommando care au lucrat la cuptoare au spus cã nici mascã nu au purtat, nefiind nevoie.Existã fotografii care confirmã ce spun ei. Dacã acest Cyclon e aºa de toxic cum de nu au murit cei care manipulau cadavrele ? Ei au declarat cã treba megea ca pe roate.O grupã de deþinuþi era bãgatã în camerã; se dãdea drumul la gaz; oamenii mureau rapid cam în 15 minute sau chiar mai repede.Dupã ce mureau la 10 minute se deschidea uºa ºi ei luau cadavrele ºi le duceau la cuptoare dupã care procedura se relua de zeci de ori pe zi. Sper cã acum e clar pt orice om cu judecatã cã oamenii aceia au minþit la procese.Au minþit pt cã aºa li s-a cerut; au fost presaþi sã declare aceste lucruri.
Se vãd repede minciunile holocauþilor. Chestia e cã nu existã o instanþã care sã judece aceastã cauzã.Degeaba ai dreptate ; dacã nu e nimeni mare ºi tare care sã þi-o recunoascã eºti taxat de nebun,mincinos etc.

Schneider

 ba nu sînt deloc fapte acestea. Sînt afirmaþii nedemonstrate.Cînd spui cã holocaustul a existat poþi aduce dovezi pt 6 milioane de victime evreieºti? Bineînþeles cã nu.Cum adicã ? Statul Israel zice: 6 milioane; propaganda URSS a zis :4 milioane ; propaganda evreiascã din SUA datoritã libertãþii de exprimare de acolo (jurnaliºti nenevrei de ex) a zis dupã rãzboi 4 milioane,apoi în anii 60numai  4 milioane de gazaþi la Auschwitz, iar acum zice 1,1 la Auschwitz. Adicã eu trebuie sã înghit ceea ce hotãrãsc alþii cã este adevãrat. Pãi, ce fapt mai e asta?
2) Evreii nu au fost vînaþi în toatã istoria lor.Dacã era aºa nu ar mai fi fost acum nici unul.
3)Rãzboaiele cele mai multe nu au avut ºi nu au interese evreieºti.Asta e o simplã afirmaþie din propaganda antisionistã.
4) Nu este OK sã zici cã a fost oribil ce s-a întîmplat atîta timp cît vehiculezi minciuni enorme despre germani ºi exagerezi monstros numãrul ºi felul în care au murit unii evrei.Nu este OK sã zici cã Anne Frank a fost gazatã în timp ce ea a murit de tifos.Mai ales cã aliaþii anglo-americani au dat cu pãduchi contaminaþi cu tifos în WW2 ºi nu vor sã mai discute despre asta.
5) Tocmai cã nu s-au prãjit aºa cu nemþii.Nemþii nu au gazat evrei,nu au fãcut sãpun din ei,nu au fãcut obiecte de piele din ei,nu au luat întreaga populaþie evreiascã pe care ar fi putut sã o ia în lagãre,nu au avut lagãre de exterminare ci lagãre de muncã. Reichul era în rãzboi ºi cu comunitatea internaþionalã evreiascã.Centrala evreiascã din America îi declarase rãzboi Germaniei. Conform practicilor de rãzboi de atunci ceteþenii din naþia cu care statul se afla în rãzboi puteau fi internaþi în lagãre de concentrare sau în lagãre de muncã. La fel au fãcut ºi America.A bãgat în lagãre pe nemþi ºi pe japonezi. Francezii i-au internat pe toþi nemtii din Franta în 1940 ; si pe cei refugiaþi politic.
6) Stigmatul este aruncat asupra românilor ca sã mai scoatã niºte miliarde de euro; 20 de miliarde vor , dar statul Israel nu a fãcut nici o cerere oficialã. Totul e fãcut de organizaþii neoficiale în Israel(Comisia Wiesel) de cãtre evrei dar ºi de cãtre evrei întorºi (Bãsescu) sau de cãtre profitori români iresponsabili care pt salarii grase susþin aceastã aberaþie.

Kymosabe

#234
Citat din: Schneider din  26 Noiembrie 2009, 20:01:06
Curtea la achitat în urma acelui raport.Altfel nu era nevoie de acea expertizã ºi Curtea nu ar fi aprobat-o.Pt .....neconstituþionalitate nu avea Curtea nevoie de expert în camere de gazare. Dar, atita logicã  ºtii tu.

,,In 1992  his conviction was overturned by the Supreme Court of Canada when the law he had been charged under, reporting false news, was ruled unconstitutional.
Zündel  was  acquitted upon appeal by the Supreme Court of Canada which held in 1992 that section 181 (formerly known as section 177) was a violation of the guarantees of freedom of expression under the Canadian Charter of Rights and Freedoms.''


Iar eu cred cã eºti mitoman din moment ce susþii cã Zundel a fost achitat pe baza raportului întocmit de Leuchter. Acest raport nici mãcar nu apare menþionat în apelul fãcut de Zundel.
Ai aici întregul text al apelului: Full text of Supreme Court of Canada decision

Citat din: Schneider din  26 Noiembrie 2009, 20:01:06
Da, am greºit: Leuchter spune cã doza de 300 de pãrþi pe milion (PPM) este mortalã dacã oamenii sînt þinuþi o juma de ceas 
Nu ai greºit, ai minþit. :wink:
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Schneider

Citat din: @biss din  29 Noiembrie 2009, 01:48:59
e posibil sã ai dreptate. Dar crimele sunt crime ºi nu conteazã dacã a murit unul singur sau un milion. Desigur sunt convins cã s-au jucat cu cifrele ºi au fãcut un gescheft ºi din oprimarea lor. Aºa sunt evreii ºi aºa vor rãmâne. ªi mai cred cã ai dreptate ºi cu hahalera de preºedinte al nostru. Se pare cã din grupul minoritãþilor doar evreii îl mai sprijinã... Chiar are faþã de mare "jidan", ha-ha-ha
Bun, deci nu pot fi crime prin gazare.Deci cifra de 6 milioane este greºitã, dar ºi aceea de un milion.ªi cîncd e vorba de bani sau crime numãrul conteazã enorm.Sigur cã un criminal poate fi pedepsit cu moartea pt o crimã sau penru o mie de crime.În acest caz la pedeapsã numãrul nu conteazã. Dar la plata despãgubirilor numãrul este important.De ce crezi cã mai nou evreii au descoperit un holocaust în România? Ca sã ia despãgubiri.Vor 20 de miliarde.
Eu cred cã dacã nu era Bãsescu ci un român get-beget nici nu recunoºtea o astfel de comisie ºi nici nu rãspundea vreunei pretenþii de despãgubire aºa cum s-a întîmplat ºi în alte þãri unde evreii au încercat acelaºi lucru.Li s-a rãspuns scurt: "nici nu stãm de vorbã.Adresaþi-vã Tribunalului Internaþional de la Haga".Ungaria ,Polonia,Cehia,Slovacia,Albania, nu au plãtit compensaþii nici pt bunurile naþionalizate.Ai noºtri au fost cei mai proºti.A plãtit Iliescu (ºi poate nu ar fi plãtit dacã nevasta lui,Nina, nu ar fi fost evreicã) ºi Bãsescu (ºi poate nu ar fi plãtit dacã nu ar fi fost nãscut evreu).

Schneider

Citat din: Kymosabe din  29 Noiembrie 2009, 02:34:32
,,In 1992  his conviction was overturned by the Supreme Court of Canada when the law he had been charged under, reporting false news, was ruled unconstitutional.
Zündel  was  acquitted upon appeal by the Supreme Court of Canada which held in 1992 that section 181 (formerly known as section 177) was a violation of the guarantees of freedom of expression under the Canadian Charter of Rights and Freedoms.''


Iar eu cred cã eºti mitoman din moment ce susþii cã Zundel a fost achitat pe baza raportului întocmit de Leuchter. Acest raport nici mãcar nu apare menþionat în apelul fãcut de Zundel.
Ai aici întregul text al apelului: Full text of Supreme Court of Canada decision
Nu ai greºit, ai minþit. :wink:
Eu vãd cã ai venit sã faci flame. Ce minciunã e dacã eu nu-l cred pe Leuchter?
De ce sã fiu eu mitoman dacã am constat cã i s-a aprobat lui Zundell un expert? Curtea putea f frumos sã-l achite din prima fãrã acel expert.Cînd au vãzut cã se îngroaºe gluma ºi cã trebuie sã.i dea achitarea pe baza expertizei au tras-o frumuºel pe drepturile omului.De ce nu au dat verdictul fãrã sã mai aprobe expertizã? Deci cîndc Zundel a venit cu o expertizã beton,hopa Curtea descoperã dreptul la libera exprimare !
Habar nu ai de logicã.La ce nu-þi convine nici nu rãspunzi. Cum de nu au murit cei din echipele speciale care duceau cadavrele celor gazaþi? Dacã e aºa de periculos CycloulB nu ar fi putut intra în camerã la 10 minute dupã execuþie ,aºa cum au declarat .Nu ar fiputut manipula cadavrele fãrã echipament special.Sînt fotografii care îi aratã manipulînd cadavre ; sînt îmbrãcaþi în zeghe.

horia2008

Citat....cei din echipele speciale care duceau cadavrele celor gazaþi? Dacã e aºa de periculos CycloulB nu ar fi putut intra în camerã la 10 minute dupã execuþie ,aºa cum au declarat .Nu ar fiputut manipula cadavrele fãrã echipament special.Sînt fotografii care îi aratã manipulînd cadavre....

Schneider

Ce vrei sã spui ? Cã nu-þi place stilul? Nu am ºtiut cã se apreciazã pe aici talentul literar.

horia2008

Citat din: Schneider din  30 Noiembrie 2009, 13:03:22
Ce vrei sã spui ? Cã nu-þi place stilul? Nu am ºtiut cã se apreciazã pe aici talentul literar.
Prietene, calmeaza-te; vad ca esti pus doar pe artag; n-are nimeni nimic cu stilul sau talentul tau.
Doar am subliniat in ce spuneai/admiti si tu, cadavre; adica morti; gazati sau nu, au fost o gramada de crime/genocid si este odios ce s-a intamplat cu oamenii (evrei sau nu, tigani, sau altii)