Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

terraflorin

#5520
 emisiunea de pe RAI 3 din 16-11-2015 despre faptul că cercetătorii chinezi crează un supervirus pulmonar de la lilieci şi şoricei

https://www.youtube.com/watch?v=r3Gnttn-ZW4

min. 1.17 un organism modificat prin transplantul unei proteine de suprafaţă a unui coronavirus de la lilieci pe un virus SARS ce provoacă pneumonia acută la şoareci

SHCO14= căutare google

SLEAH19

#5521
Coronavirusurile au fost descoperite în anii 60 și nu au fost cosiderate un pericol pentru om deoarece  nu treceau bariera de specie de la animale la om. 
Dar -  în 2003 un coronavirus  produce epidemia etichetată SARS -1 (10% mortalitate) apărut în China, a făcut passingul prin șobolani sau pisicile zibeta de la lilieci (rezervorul natural)  căpătând prin mutații potențial de infecție a omului.
În 2012 din sursa naturală  - lilieci și pasajul  natural cămilă a apărut în Arabia Saudită epidemia MERS       ( 37 % mortalitate)
Epidemia SARS-CoV-2 (Covid-19) - Rezervor natural liliecii pasaj prin șarpe sau pangolin, primele 27 de cazuri de pneumonie au fost declarate către Organizația Mondială a Sănătății pe 31 decembrie 2019, acestea provenind din orașul Wuhan. Coronavirusul a fost identificat drept agent etiologic pe data de 7 ianuarie 2020.
 
Acestea de mai sus sunt informații oficiale!

Acum vreau să facem niște fandări logice:

Un coronavirus care apare prin combinația naturală dintre  liliac/șarpe/pangolin, în trei luni de la apariție se răspândește pe absolut toată planeta , și produce îmbolnăviri din Groenlanda până în Polinezia Franceză sau în țări africane care nu dețin nici măcar un aeroport (Rwanda)
Virusologii și epidemiologii atrag atenția că acest coronavirus se răspândește și rezistă foarte bine la temperaturi cuprinse între 3 și 15 grade C. Dar acest lucru nu la împiedicat să se răspândească planetar indiferent de anotimp în zonele temperate sau în zonele tropicale sau ecuatoriale. Țările Europene și SUA se aflau în lunile Februarie-Martie în această  marjă de temperaturi favorabile răspândirii coronavirusului  dar Spania ar fi trebuit să, aibă temperaturi de peste 22 grade C, însă în această perioadă – ce s-a întâmplat în Spania , au fost în toată luna martie temperaturi de sub 10 grade în cea mai mare parte a zilei însoțite de lapoviță și chiar ninsori în zone unde nu a nins niciodată.

Trec peste ce se întâmplă cu economia mondială și doresc să atrag atenția asupra altui aspect:

Există  ,,Bioterorism Natural,,?

-   The Johns Hopkins Center for Health Security  - Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății SUA  - efectuiază cercetări și analize asupra problemelor majore de securitate sanitară interne și internațională.

Atrag atenția asupra sponsorilor, finanțatorilor și partenerilor acestui centru atașînd două foto dar și spicuiesc printre ei : The Rokefeller Fundation, Bill & Melinda Gates Fundation , CDC ( Centers for Disease Control Federal Agency) ,  US Department of Defense, US Departmen of State ..etc

Acest Orgasnism Plasează dacă sunteți atenți coronavirusurile în acelați raft  cu amenințările chimico/bioteroriste printre care: Bacillus anthracis (Anthrax) Botulinum Toxin (Botulism) Pulmonary or Choking Agents Virus Variola (variola) Cianură Yersinia Pestis (ciuma) Virusuri cu febră hemoragică (VFV) Toxina Ricin

http://www.centerforhealthsecurity.org/resources/fact-sheets/

Prieteni, tot ce publică departamentele citit printre rânduri este interesant dar mie mi-a atras atenția din fișa SARS/MERS/COVID 19 următorul paragraf pe care vă rog să-l procesați cu atenție:

Contra-măsuri medicale
În prezent, nu există vaccinuri autorizate sau agenți terapeutici (adică, antivirale și anticorpi monoclonali) indicați pentru prevenirea sau tratamentul coronavirusului. Cu toate acestea, cercetătorii lucrează la dezvoltarea unor măsuri medicale. Mai mulți candidați la vaccin atât pentru SARS cât și pentru coronavirusurile MERS se află în studiile clinice timpurii. Remdesivir, un antiviral cu spectru larg, a fost evaluat recent pe un model animal și poate fi eficient în tratarea MERS și a altor coronavirus În prezent, nu există vaccinuri autorizate sau agenți terapeutici (adică, antivirale și anticorpi monoclonali) indicați pentru prevenirea sau tratamentul coronavirusului. Cu toate acestea, cercetătorii lucrează la dezvoltarea unor măsuri medicale. Mai mulți candidați la vaccin atât pentru SARS cât și pentru coronavirusurile MERS se află în studiile clinice timpurii. Remdesivir, un antiviral cu spectru larg, a fost evaluat recent pe un model animal și poate fi eficient în tratarea MERS și a altor infecții cu coronavirus

DECI- din 2003 respectiv din 2012  anii de când au apărut infecțiile cu acești coronaviruși și până astăzi, nici un Laborator, nicio Universitate nicio BIG Pharma și nici un Guvern nu a reușit să pună la punct nici un vaccin sau nici un  tratament împotriva  coronavirus .
Mai credeți acum pe cei care declară că sunt foarte  aproape de producerea unui vaccin sau tratament că spun adevărul?

  Mă întorc la retorica în care anticorpii umnai nu găsesc în memoria imunitară informație prin care să atace un coronavirus .
Este identic cu problema compușilor din plastic molecular ajunși în organism prin alimentele de rahat din ziua de azi pe care organismul uman nu știe nici să-i  metebolizeze , nici să-i elimine din organism.
Una e să cercetezi și să descoperi Creatorul şi Creaţia lui şi alta e să o modifici.
Prin clonări, modificări/mutaţii  genetice se pot produce dezastre iremediabile.
Acel ,, Să nu umbalați în via Mea,, ....
.... îl pot traduce și adapta  - ,, Dacă o să modificați  creația mea o să vă ia dracu' !,,
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

BaDa

Cred că este esenţială întărirea sistemului imunitar. Alimentaţia are un rol major în aceasta. Utile sunt lactatele şi vegetalele cât mai puţin prelucrate. Fermentarea lor poate fi utilă. Consumate zilnic.
Fără conservanţi, aditivi, alcool, tutun şi orice alte substanţe care atacă flora intestinală.

horia2008

Citat din: Guest din  05 Aprilie 2020, 21:48:49

Citat din: SLEAH19 din  05 Aprilie 2020, 10:26:35

Eu nu inteleg ...

pe bune?

daca vrei sa faci pe inteligentul si subtilul vezi ca ti-ai gresit clientul...

daca vrei sa faci pe prostul... poti sa spulberi orice urma de indoiala...



SLEAH19

#5524
Citat din: Guest din  05 Aprilie 2020, 21:48:49
Eu nu inteleg foarte clar...

@Guest – cu naivitatea asta dezarmantă mai întrebat și altădată despre Dumnezeu,  dacă cu adevărat te interesează ceva în legătură cu Dumnezeu , cel mai bine este să cauți singur, nu te lua după mine. Orice, adăugat la cuvântul Lui naște o religie nouă.

Din fandare logică ai transformat-o în fractură fără logică, eu nu dețin dovezi nici în ce privește apariția virusului nici în ce privește rapiditatea cu care el s-a răspândit pe planetă ca să le arunc pe masă și să spun – Ăsta e adevărul!  Așa ceva nu o să găsești aici pe Rufon, aici aducem informații și speculăm – de ex. La revoluția din decembrie 1989 în România au fost înregistrate pentru vreo 2 săptămâni temperatuti de 25 grade în perioada Crăciunului, foarte propice pentru ca revoluționarii să iasă din casă în număr mare. În Spania au fost în martie temperaturi foarte propice pentru difuzarea virusului , putem specula că cineva cu tehnologie climaterică ar putea determina asemenea temperaturi , generalii cunoscători spun că armele climaterice sunt funcționale și  în dotarea guvernelor din anii 60 .

De la pervertirea omului , din clipa în care omul prin liber arbitru a ales calea fără Dumnezeu, de atunci omul este capabil să facă de unul singur mult rău.
Creatorul a spus doar ,, Să nu umblați în via mea!,, nu a spus în mod direct nimic despre consecințe,  partea cu ... ,, pentru că o să vă ia dracu' !,, îmi aparține mie.

Este suficient ca Dumnezeu să se uite în altă parte ca răul să se întâmple , în Apocalipsă stă scris cum vor veni nenorocirile pe pământ - ,, Dumnezeu se va feri din calea răului !,,

Forțarea asta a ta de al lega pe Creator de răul care se întâmplă e suficient petru mine în a-mi arăta că nu ești naiv ci ești altceva.

Toți deștepții lumii, toți cercetătorii,  toți filosofii care se cred dumnezei, deși ei nu au creat cu știința lor nici măcar un fir de iarbă,  ..toți  lucrează variațiuni pe aceeași temă,  dar cu materialul Creatorului, dar toți și în orice domeniu nu fac altceva decât Să-l descopere pe Dumnezeu.

Dacă cineva vrea să creeze ceva ce nu a mai fost creat până acum, trebuie să-și creeze mai întâi propriul Univers! ( și maxima asta am emis-o acum și îmi aparține )
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

SLEAH19

Citat din: Guest din  05 Aprilie 2020, 21:48:49

Clima a fost modificata de oculta mondiala ca sa faca virusul sa se propage mai usor? Sau clima a fost modificata de Dumnezeu?

Este un complot intre oculta mondiala si Dumnezeu impotriva noastra?

Dumnezeu de fapt face sa ne ia dracu din cauza ca virusul ar fi fost creeat in laborator si ne pedepseste?

Virusul a ajuns in diferite puncte geografice prin malevolenta si prin distribuire voita? Daca da, cum, prin spraiere din avion, prin bio-teroristi, sau chiar Dumnezeu l-a distribuit?


De unde ai dedus tu astea ?

Stipulez eu undeva că Dumnezeu de răfuiește cu oculta mondială împotriva noastră ?

De unde ai dedus tu, din postul meu că Dumnezeu distribuie viruși?

Întrebările astea într-adevăr nu sunt naive, sunt de-a dreptul idioate.

Nu am ce să răspund la așa ceva, nu  mă interesează părerea ta despre mine și nu doresc să rezonez cu tine, am un mesaj privat din 2017 de la userul Godak care te cunoaște personal, mie suficient ce spune despre caracterul tău,  cât înțelegi, atâta înțelegi.

  Sănătate și imunitate!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

SLEAH19

 Pune în paralel tot ce am postat eu on topic pe subiectul de față în ce privește apariția coronavirusului, posibilitatea ca el să fi apărut prin metode empirice sau posibilitatea ca el să fi apărut în urma cercetărilor umane și apoi  accidental sau voit a scăpat în lume și ce ai postat tu.

Tu cu ce ai contribuit la subiect în afară de trolling mascat   ?
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

SLEAH19

#5527
Citat din: SLEAH19 din  05 Aprilie 2020, 10:26:35
Coronavirusurile au fost descoperite în anii 60 și nu au fost cosiderate un pericol pentru om deoarece  nu treceau bariera de specie de la animale la om. 
Dar -  în 2003 un coronavirus  produce epidemia etichetată SARS -1 (10% mortalitate) apărut în China, a făcut passingul prin șobolani sau pisicile zibeta de la lilieci (rezervorul natural)  căpătând prin mutații potențial de infecție a omului.
În 2012 din sursa naturală  - lilieci și pasajul  natural cămilă a apărut în Arabia Saudită epidemia MERS       ( 37 % mortalitate)
Epidemia SARS-CoV-2 (Covid-19) - Rezervor natural liliecii pasaj prin șarpe sau pangolin, primele 27 de cazuri de pneumonie au fost declarate către Organizația Mondială a Sănătății pe 31 decembrie 2019, acestea provenind din orașul Wuhan. Coronavirusul a fost identificat drept agent etiologic pe data de 7 ianuarie 2020.
 
Acestea de mai sus sunt informații oficiale!

Acum vreau să facem niște fandări logice:

Un coronavirus care apare prin combinația naturală dintre  liliac/șarpe/pangolin, în trei luni de la apariție se răspândește pe absolut toată planeta , și produce îmbolnăviri din Groenlanda până în Polinezia Franceză sau în țări africane care nu dețin nici măcar un aeroport (Rwanda)
Virusologii și epidemiologii atrag atenția că acest coronavirus se răspândește și rezistă foarte bine la temperaturi cuprinse între 3 și 15 grade C. Dar acest lucru nu la împiedicat să se răspândească planetar indiferent de anotimp în zonele temperate sau în zonele tropicale sau ecuatoriale. Țările Europene și SUA se aflau în lunile Februarie-Martie în această  marjă de temperaturi favorabile răspândirii coronavirusului  dar Spania ar fi trebuit să, aibă temperaturi de peste 22 grade C, însă în această perioadă – ce s-a întâmplat în Spania , au fost în toată luna martie temperaturi de sub 10 grade în cea mai mare parte a zilei însoțite de lapoviță și chiar ninsori în zone unde nu a nins niciodată.

Trec peste ce se întâmplă cu economia mondială și doresc să atrag atenția asupra altui aspect:

Există  ,,Bioterorism Natural,,?

-   The Johns Hopkins Center for Health Security  - Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății SUA  - efectuiază cercetări și analize asupra problemelor majore de securitate sanitară interne și internațională.

Atrag atenția asupra sponsorilor, finanțatorilor și partenerilor acestui centru atașînd două foto dar și spicuiesc printre ei : The Rokefeller Fundation, Bill & Melinda Gates Fundation , CDC ( Centers for Disease Control Federal Agency) ,  US Department of Defense, US Departmen of State ..etc

Acest Orgasnism Plasează dacă sunteți atenți coronavirusurile în acelați raft  cu amenințările chimico/bioteroriste printre care: Bacillus anthracis (Anthrax) Botulinum Toxin (Botulism) Pulmonary or Choking Agents Virus Variola (variola) Cianură Yersinia Pestis (ciuma) Virusuri cu febră hemoragică (VFV) Toxina Ricin

http://www.centerforhealthsecurity.org/resources/fact-sheets/

Prieteni, tot ce publică departamentele citit printre rânduri este interesant dar mie mi-a atras atenția din fișa SARS/MERS/COVID 19 următorul paragraf pe care vă rog să-l procesați cu atenție:

Contra-măsuri medicale
În prezent, nu există vaccinuri autorizate sau agenți terapeutici (adică, antivirale și anticorpi monoclonali) indicați pentru prevenirea sau tratamentul coronavirusului. Cu toate acestea, cercetătorii lucrează la dezvoltarea unor măsuri medicale. Mai mulți candidați la vaccin atât pentru SARS cât și pentru coronavirusurile MERS se află în studiile clinice timpurii. Remdesivir, un antiviral cu spectru larg, a fost evaluat recent pe un model animal și poate fi eficient în tratarea MERS și a altor coronavirus În prezent, nu există vaccinuri autorizate sau agenți terapeutici (adică, antivirale și anticorpi monoclonali) indicați pentru prevenirea sau tratamentul coronavirusului. Cu toate acestea, cercetătorii lucrează la dezvoltarea unor măsuri medicale. Mai mulți candidați la vaccin atât pentru SARS cât și pentru coronavirusurile MERS se află în studiile clinice timpurii. Remdesivir, un antiviral cu spectru larg, a fost evaluat recent pe un model animal și poate fi eficient în tratarea MERS și a altor infecții cu coronavirus

DECI- din 2003 respectiv din 2012  anii de când au apărut infecțiile cu acești coronaviruși și până astăzi, nici un Laborator, nicio Universitate nicio BIG Pharma și nici un Guvern nu a reușit să pună la punct nici un vaccin sau nici un  tratament împotriva  coronavirus .
Mai credeți acum pe cei care declară că sunt foarte  aproape de producerea unui vaccin sau tratament că spun adevărul?

  Mă întorc la retorica în care anticorpii umani nu găsesc în memoria imunitară informație prin care să atace un coronavirus .
Este identic cu problema compușilor din plastic molecular ajunși în organism prin alimentele de rahat din ziua de azi pe care organismul uman nu știe nici să-i  metebolizeze , nici să-i elimine din organism.

...........

Acesta este ,,expozeul,,  meu pe care îl blamezi ca fiind bizar și cu ,,lucruri trăsnite,,   , am pus puncte/puncte peste trei rânduri unde am făcut aluzia deranjantă , că Omul se joacă în via lui Dumnezeu fără să se gândească la consecințe.

Recitește-l și subliniază cu argumente unde spune lucruri trăsnite  cu privire la coronavirus și adu argumentele tale la subiect.

Răspunde apoi la întrebare --Cu ce ai contribuit tu la subiect în general? În afară de te a erija în consumator nemulțumit de ce ți se pune dinainte.

Dacă nu sunt de nivelul așteptat de tine, vino cu argumentele tale sau  du-te la Academie !

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

horia2008

Citat din: Guest din  06 Aprilie 2020, 18:59:54
...

Citat din: abyss din  03 Aprilie 2020, 13:28:43
Manualul de propagandă....
Dle Guest.... cum ar fisa ne lasati pe noi cu toate cele menționate mai sus si sa va canalizati eforturile in preocupările dvs de grup.

gogosica, tu te plictisesti rau pe-acasa si ai luat-o rau pe aratura si bati campii cu obraznicie...
stai crestine in casa, vezi ce au patit tzganii aia, faci si tu ca ei... si esti supravegheat...


SLEAH19

#5529
 Guest - Teoria conform căreia  Memoria Imunitară nu conține informație în ce privește coronavirusurile iar organismul uman în lipsa acestei informații NU ȘTIE cu ce forță să atace ARN-ul  străin de organism acționând disproporționat ca în cazul bolilor autoimune, aparține cercetătorilor Israelieni Caută și citește.
  Analogia cu moleculele de plastic am făcut-o eu dar poți citi niște referate și pe acest subiect. Caută.

NU EXISTĂ ÎN ACEST MOMENT NICI UN VACCIN AUTORIZAT PENTRU SARS ȘI MERS - Contra-măsuri medicale
În prezent, nu există vaccinuri autorizate sau agenți terapeutici (adică, antivirale și anticorpi monoclonali) indicați pentru prevenirea sau tratamentul coronavirusului. Cu toate acestea, cercetătorii lucrează la dezvoltarea unor măsuri medicale. Mai mulți candidați la vaccin atât pentru SARS cât și pentru coronavirusurile MERS se află în studiile clinice timpurii. Remdesivir, un antiviral cu spectru larg, a fost evaluat recent pe un model animal și poate fi eficient în tratarea MERS și a altor coronavirus În prezent, nu există vaccinuri autorizate sau agenți terapeutici (adică, antivirale și anticorpi monoclonali) indicați pentru prevenirea sau tratamentul coronavirusului. Cu toate acestea, cercetătorii lucrează la dezvoltarea unor măsuri medicale. Mai mulți candidați la vaccin atât pentru SARS cât și pentru coronavirusurile MERS se află în studiile clinice timpurii. Remdesivir, un antiviral cu spectru larg, a fost evaluat recent pe un model animal și poate fi eficient în tratarea MERS și a altor infecții cu coronavirus


Informația de mai sus este publicată de  Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății SUA cel care conlucrează cu  CDC ( Centers for Disease Control Federal Agency) ,  US Department of Defense, US Departmen of State

Eu cred această informație.

Manipulare de doi bani - ai adus la repezeală niște link-uri care să de potrivească cu nu știu ce vrei să demonstrezi - ÎN ACELE LINKURI SE SPECIFICĂ CĂ SE LUCREAZĂ PE ȘOARECI DAR NICI VORBĂ DE OAMENI - deci vaccin nu există!

Eu am evidențiat că în așa de mulți ani nu s-a găsit un vaccin pentru SARS și MERS am dreptul să cred că nici în cazul celui de-al treilea coronavirus nu putem fi gata cu vaccinul așa de repede - NU AM SPUS NICĂIERI CĂ AR TREBUI SĂ CREDEM CĂ NU SE LUCREAZĂ - manipulare.

Dacă nu crezi varianta oficială atunci poți fi ori de o parte ori de cealaltă a Teoriei Conspirației , eu așa fac și nu trebuie să-ți explic ție de cred asta, motto-ul meu era cândva ,, Nu sunt aici să am dreptate! ,, - sunt aici așteptând ca un lucru teribil să se întâmple și îmi mai dau și eu cu părerea, de ce te storfoci să îmi atribui pretenții pe care nu le am.

Am intrat pe postările tale, am citit  primele vreo 50,  am obosit și nu am găsit nimic util în ce postezi pe acest forum , ești total inutil , în afară că te arunci ca o javră cu motive puerile la gâtul  tuturor userilor activi ești zero.

Citește și tu istoricul postărilor tale, fă-ți singur un profil psihologic, vezi dacă stilul ăsta ți la-i impus singur cu vreun motiv, dacă nu ia măsurile care se impun.

În ce mă privește am terminat, nu te privește pe tine ceia ce scriu eu,nu mă interesează părerea ta și nu pot să-mi mai pierd vremea cu tine.

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

horia2008


gogosel, vezi ca nu-i bine ce faci, nu-i deleoc bine...



hoinar

#5531
SLEAH19: Dispersia din avion mi se pare si mie metoda care explica cel mai bine inbolnavirile pe absolut tot globul intr-un timp record, insa sa stii ca Rwanda cica are si cateva aeroporturi si companie locala ... zice Google...

the older I get, the faster I was

horia2008

Citat din: Guest din  07 Aprilie 2020, 01:08:52cred ca tatal lui horia2018 l-a scris, habar nu am, poate gresesc, sa infirme el - horia2008. Daca gresesc imi cer scuze

Citat din: Guest din  07 Aprilie 2020, 10:30:36
Citat din: horia2008 din  07 Aprilie 2020, 08:56:01
gogosel, vezi ca nu-i bine ce faci, nu-i deleoc bine...
Pai cum mai desteptule, nu te mandresti cu asta? Eu in locul tau as fi mandru... Revin cu spicuiri din textul lui Vasile Rudan.

bai cretin abominabil, taica-meu e mort de 12 ani
te cam intinzi...

SLEAH19

Echipa Israeliană care era cea mai avansată, din care fac parte și specialiști  evrei de origine română, a declarat că nu mai sunt atât de aproape de descoperirea unui vaccin AntiCovid-19 , în cel mai fericit caz vor ajunge la o formulă în decembrie 2020, până atunci vor separa anticorpi de la persoanele vindecate și vor trata bolnavii pozitivi Covid -19.
A se remarca nuanța, nu vor trata bolnavii cu plasmă separată din sânge de la persoane vindecate cum fac chinezii ( în UE este interzis de legislație) ci cu anticorpi separați!

Una din ciudățenii este că imunitatea aparent dobândită de cei trecuți prin Covid-19 ar dura o perioadă scurtă, sunt foarte multe cazuri de reinfectare, dacă în cazul gripei ,,strămoșești,,  ai trecut prin boală, imunitatea se instalează pentru restu vieții sau de exemplu în cazul uni vaccin ( antigripal , antitetanos etc) imunitatea se instalează deasemenea  pentru restul vieții, în cazul acestui coronavirus pare că anticorpii nu se reproduc pe termen lung, mor sau se elimină în scurtă perioadă  din organism.

Mai sunt niște comportamente atipice cu acest  Covid-19 – dacă un virus clasic rezistă un timp relativ scurt în mediu ambiant , de regulă câteva ore în funcție de climat și moare dacă nu întâlnește o gazdă pe care să paraziteze  ( mor sub acțiunea razelor ultraviolete și temp de peste 25 °C imediat) , acest coronavirus ,,arhaic,,  rezistă după declarațiile epidemiologilor din țări UE și până la 22 zile la mediu ambiant câteva ore la 37°C ,  la temperatură de 70 °C  rezistă 5 minute și aș adăuga eu ,  .. moare instantaneu la temperatura din Creamatoriu. Comportament de supervirus.

După ce se fac testele unui vaccin pe șobolani următorul pasaj se face pe celule umane și după multe analize se trece pe subiecți umani, de la naliza rezultatelor până la aprobarea vaccinului de către OMS și toate guvernele ( unele pot să nu-l aprobe niciodată) și apoi trecera la producerea pe scară largă, este o distanță astronomică, dar până atunci vom avea șobolani fericiți !

Sistemul imunitar al orgamismului nu prea știe cum să acționeze împotriva acestui  coronavirus așa cum nu știe să acționețe metabolic împotriva moleculelor de plastic acumulate în organism. Repet asta doar pentru proștii care visează șobolani de plastic!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Aseneth

#5534
Optimistul cade de la etajul 93 al unui zgarie-nori
In dreptul fiecarui etaj zicea: "Pana aici e bine."