Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

fiulploii

http://www.jurnalul.ro/externe/a-murit-sven-hassel-autorul-seriei-gestapo-624633.htm

Joseph Porta 27th Panzer.mpg 

Vorba unui cunoscut : se duc toti oamenii valorosi si ramanem tot mai putini . Ce s-o intampla atunci cu lumea asta?    :wink:  :lol:  :lol:

panta_rh_ei



Vorba unui cunoscut : se duc toti oamenii valorosi si ramanem tot mai putini . Ce s-o intampla atunci cu lumea asta?    :wink:  :lol:  :lol:
[/quote]

Adevar grait-ai :-D .(sau grait-a)
Am toata seria. Un talent deosebit acest om care descrie intr-un stil aproape lipsit de dramatism (ca naratiune) atrocitatile razboiului fara a diminua totusi cu nimic toata grozavia acelor momente. Un fin psiholog zic eu.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

SLEAH19

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

SLEAH19

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

SLEAH19

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

acme

We're born alone, we live alone, we die alone.

panta_rh_ei

LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Cautatorul

#2572
"Descoperirea facuta de un profesor intr-o localitate din judetul Iasi naste uimitoarea intrebare: primele forme de scriere din istoria lumii au fost folosite de o populatie care locuia pe aceste meleaguri?"

http://www.realitatea.net/secretul-tablitelor-cu-inscriptii-misterioase-descoperite-la-iasi_1016569.html


"Descoperire MISTERIOASĂ la Iaşi. Ar putea rescrie ISTORIA OMENIRII"

http://www.realitatea.net/descoperire-misterioasa-la-iasi-ar-putea-rescrie-istoria-omenrii_1015069.html




"Descoperirea fabuloasă pe care SUA o ascund de jumătate de secol

Oamenii de stiinta Paul Weinzweig si Pauline Zalitzki au facut niste descoperiri cu adevarat uimitoare, in largul coastei Cubei. Ei au descoperit structuri piramidale subacvatice, mai multe cladiri antice si chiar o structura care seamana cu celebrul monument Stonehenge, iar pe pietre au descoperit gravate fraze intr-o limba necunoscuta."

http://www.realitatea.net/descoperirea-fabuloasa-pe-care-sua-o-ascund-de-jumatate-de-secol_1016084.html


"NASA vrea o bază pe FAŢA NEVĂZUTĂ A LUNII

Proiectul sistemului de lansare se află în faza de execuţie, are un cost estimat la 3 miliarde de dolari pe an şi va fi finalizat în 2017.

NASA plănuieşte să înceapă construirea viitoarei baze lunare la doi ani după aceea.

Potrivit jurnaliştilor de la Orlando Sentinel, NASA a discutat deja cu Casa Albă despre acest proiect, luna trecută, însă nu se ştie deocamdată dacă Congresul american îl va sprijini, având în vedere costurile.

Agenţia spaţială americană formează deja o echipă care să realizeze schiţa viitorului avanpost spaţial, ce va fi "parcat" într-un punct din spaţiu, denumit EML-2 (Earth-moon libration point 2).

Punctele de libraţie sunt nişte "locuri de parcare" în spaţiu, unde obiecte relativ mici se află în balans faţă de forţele gravitaţionale generate de două corpuri cereşti mai mari - precum Terra şi Luna -, rămânând însă relativ staţionar faţă de cele două corpuri, ceea ce înseamnă că NASA va putea într-adevăr să "îşi parcheze" în acele puncte viitoarele vehicule spaţiale.

Potrivit specialiştilor de la NASA, plasarea unui vehicul spaţial într-un astfel de punct Lagrange dintre Terra şi Lună, "dincolo de Lună, reprezintă o bună metodă pentru a testa capacitatea oamenilor de a accede la spaţiul îndepărtat şi este, totodată, cea mai bună opţiune pe termen apropiat pentru a dobândi experienţă de zbor în spaţiu, cu riscuri mici"."

http://www.realitatea.net/nasa-vrea-o-baza-pe-fata-nevazuta-a-lunii_1016580.html


panta_rh_ei

LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Arhanghelul

#2575
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/un-nou-tip-de-electronice-inventat-de-savantii-americani-172232.html

Savanţii americani au anunţat că au realizat un nou tip de electronice care se pot dizolva în mod natural, ceea ce ar putea avea un efect major în medicină şi în alte aplicaţii.
O noua tehnologie a glontului de "gheta" ... posibilitatea de a face purtatori dusmanosi care se autodistrug/consuma ... mama ei de tehnologie ce devine mai ales militara ...


xxxx//www.youtube.com/watch?v=2x0Y9PeIUo0
_________________________________________________________________________

Citat din: panta_rh_ei din  28 Septembrie 2012, 09:42:40
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/233379/fenomen-meteorologic-ciudat-intr-un-sat-din-scotia.html

wow, de cand nisipul si apa formeaza spuma? si alba pe deasupra?
Clar ca traim vremuri ciudate :-o

"What is sea foam?



If you scoop up some water from the ocean in a clear glass and look at it closely, you'll see that it's chock full of tiny particles. Sea water contains dissolved salts, proteins, fats, dead algae, and a bunch of other bits and pieces of organic matter. If you shake this glass of ocean water vigorously, small bubbles will form on the surface of the liquid.

Sea foam forms in this way -- but on a much grander scale -- when the ocean is agitated by wind and waves. Each coastal region has differing conditions governing the formation of sea foams.

Algal blooms are one common source of thick sea foams. When large blooms of algae decay offshore, great amounts of decaying algal matter often wash ashore. Foam forms as this organic matter is churned up by the surf.

Most sea foam is not harmful to humans and are often an indication of a productive ocean ecosystem. But when large harmful algal blooms decay near shore, there are potential for impacts to human health and the environment. Along Gulf coast beaches during blooms of Karenia brevis, for example, popping sea foam bubbles send algal toxins airborne. The resulting aerosol can irritate the eyes of beach goers and poses a health risk for those with asthma or other respiratory conditions. Scientists studying the cause of a seabird die-offs off California in 2007 and in the Pacific Northwest in 2009 also found a soap-like foam from a decaying Akashiwo sanguinea algae bloom had removed the waterproofing on feathers, making it harder for birds to fly. This led to the onset of fatal hypothermia in many birds."

Traducere ... by goagal ...

"Dacă ați aduna niște apă de la ocean, într-o sticlă clară și l privim mai atent, veți vedea că e plin cală de particule minuscule. Apă de mare conține săruri dizolvate, proteine​​, grasimi, alge moarte, și o grămadă de biți și alte piese de materie organică. Dacă scuturați acest pahar cu apa de ocean puternic, bule mici vor forma pe suprafața lichidului.

Forme de spuma de mare în acest fel - dar pe o scară mult mai mare - atunci când oceanul este agitat de vânt și valuri. Fiecare regiune de coastă a condițiilor care reglementează diferite formarea de spume la mare.

Dezvoltarea algelor sunt o sursă comună de spume mare groase. Când valuri mari din larg aduc  cantități mari de materie de alge descompunere se spele des pe țărm. Spumează ca această materie organică este churned de surf.

Cele mai multe spuma mării nu este dăunătoare pentru oameni și sunt adesea un indiciu al unui ecosistem ocean productiv. Dar când mare de alge dăunătoare cariilor flori lângă țărm, există potențialul pentru impacturi asupra sănătății umane și a mediului. De-a lungul Golfului plaje de coastă în timpul flori de Karenia brevis, de exemplu, bule popping spuma de mare trimite toxine de alge aer.Aerosoli care rezultă poate irita ochii retrag plajă și reprezintă un risc pentru sănătatea celor cu astm bronsic sau alte condiții respiratorii. Oamenii de stiinta studiaza cauza unei păsări marine mor-off-uri off California, în 2007 și în Pacific Northwest, în 2009 a constatat, de asemenea, o spumă de săpun-ca de la un Akashiwo decadente sanguinea alge floare a scos impermeabilizare pe pene, ceea ce face mai greu pentru păsări să zboare. Acest lucru a dus la apariția de hipotermie fatale în multe păsări. "



http://oceanservice.noaa.gov/facts/oceanfacts.php

spuma de mare




http://en.wikipedia.org/wiki/Sea_foam
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

panta_rh_ei

@arhanghelul - sigur ca apa de mare face spuma, afrodita parca s-a nascut din spuma marii.
Asta despre care se face vorbire a rezultat din nisip si apa+vant puternic si a fost atat de multa c-a acoperit o localitate :-o. presupun ca au mai fost vanturi puternice pe coasta respectiva si alta data dar nu s-a petrecut acest fenomen ca altfel, cred io, s-ar fi facut mentiunea: s-a mai intamplat si-n anul cutare sau se intampla de obicei cand sunt vanturi puternice- zic si io.
Merci oricum pentru materialul informativ postat de tine.
Si-acum ce-ar fi sa  dam o tura pe la supermarket? :-D :-o
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

panta_rh_ei

LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Arhanghelul

#2578
Citat din: acme din  24 Septembrie 2012, 21:50:04
În perioada 30 septembrie - 2 octombrie a.c., Banca Naţională a României şi Asociaţia Română pentru Clubul de la Roma (ARCoR) organizează la Bucureşti Adunarea  Generală a Clubului de la Roma – 2012.

Va las sa ghiciti cine va prezida adunarea.

http://www.clubofrome.ro/arcor/pdf/1348492967Comunicat%20de%20presa.pdf

Uitasem de stirea asta ... dar noroc? ...  ca l-am bantuiam pe lovendale ... bravo acme ...  :-D

Raspuns : itzarescu

Citat:

"Această succesiune de vizite "la vârf" reprezintă doar simple coincidenţe sau România devine, de la un an la altul, o tot mai bine conturată POARTĂ SPRE MARILE SECRETE MONDIALE? Un fel de... KILOMETRU ZERO al PLANETEI?"

Sursa:

http://www.antena3.ro/romania/cum-devine-romania-poarta-spre-marile-secrete-mondiale-una-din-cele-mai-controversate-organizatii-se-intalneste-in-tara-noastra-185760.html

http://saccsiv.wordpress.com/2012/09/29/clubul-satanic-de-la-roma-va-fi-prezent-la-banca-nationala/

http://www.lovendal.net/wp52/francmasonii-din-clubul-de-la-roma-vin-in-romania-rusine-academiei-romane-ca-s-a-lasat-atrasa-in-oculta-mondiala/

http://www.napocanews.ro/2012/09/bucurestiul-redevine-capitala-ocultei-mondiale-mugur-isarescu-organizeaza-adunarea-generala-a-clubului-de-la-roma.html

____________________________________________________

http://www.badpolitics.ro/clubul-de-la-roma/
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

acme

Aterizare in stil rusesc in Kazakhstan a trei cosmonauti ce se intorc de pe statie:
Soyuz Capsule Touchdown: US, Russian Space Trio Lands In Kazakhstan
We're born alone, we live alone, we die alone.