Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Evenimente OZN în lume => Subiect creat de: bk din 03 Februarie 2011, 11:28:03

Titlu: FAN - Ierusalim
Scris de: bk din 03 Februarie 2011, 11:28:03
Nu stiu ce sa spun despre aceste doua filmari dar daca sunt dovedite ca fiind fake-uri sunt totusi foarte reusite.



Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Cautatorul din 03 Februarie 2011, 13:22:19

"Imagini cu un "OZN" deasupra Muntelui Templului din Ierusalim fac vâlvã pe Internet


Globul de luminã care a coborît, a planat ºi apoi a dispãrut deasupra Muntelui Sionului - mai precis, chiar deasupra moscheii al-Aqsa, al treilea loc sfînt al Islamului - a reuºit sã-i contrarieze pe toþi."



http://www.realitatea.net/inregistrarile-unui-ozn-deasupra-muntelui-templului-din-ierusalim-fac-valva-pe-internet_799150.html
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: bk din 03 Februarie 2011, 14:47:53


Totusi nu cred ca este fake avand in vedere aceste doua filmari.
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: dorel6 din 03 Februarie 2011, 17:29:50
Sunt false.
bk video-ul postat de tine a fost realizat printr-un "motion tracker".
Aceasta este poza prin care a fost suprapus globul de lumina.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/da/Jerusalem_night_7088.JPG
Iar al doilea a fost mai greu de realizat.Dar tot prin motion tracker a fost realizat.
O simpla poza si 2 filtre diferite.Omul de acolo a fost suprapus pe video sa para
mai real.
Cum a fost pus omul ?
Omul a fost filmat pe un fundal verde.Apoi suprapus peste video.

Cu putini bani si vreo 2-3 filtre pot sa realizez si eu asa ceva.

In concluzie "hoax".
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: abyss din 03 Februarie 2011, 21:46:20




Si unul oferit de "buzzkills" pe ATS care colcaie de "non-believers, debunkers, si disinfo agents"...:

Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Xanadron din 04 Februarie 2011, 09:44:15
Yahweh, Elohim, Nephilim !!! Lumina vine de la Ierusalim !!!  (http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_419.gif)  :-D

Serios acum, argumentele "pro-hoax" mi se par logice, chiar daca vin de pe ATS (site al CIA - si nu numai, ;) pe care l-am bagat si eu in ma-sa acum vreo doi ani).

P.S. (comentariu offtopic): clipul nr. 2 imi intareste convingerea ca globalizarea... IN JOS  functioneaza intr-adevar, fiindca si tinerii jidani au atins acelasi grad de grobianism superficial... deja global. :D
Chiar daca pe CD-ul masinii se auzea muzica veche/buna - "Ring My Bell" si "Don't Bring Me Down".
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: bk din 04 Februarie 2011, 13:39:53
Citatfiindca si tinerii jidani

Nu stiu daca vorbesc yiddish. Mi se pare mai degraba un dialect arab. Sper ca cineva care cunoaste limba sa confirme sau sa infirme.
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: cassius din 04 Februarie 2011, 16:26:19
Salutare tuturor! Este pentru a doua oara cand postez pe forumul dumneavoastra. In consecinta, am vazut ca nimeni nu a pus pana acum link cu video despre obiectul luminos filmat la ierusalim! Astept cu mare interes comentariile dumneavoastra, pe care vizavi de fenomenul in cauza le-am considerat intotdeauna pertinente si obiective.
Cu stima,


cu scuzele de rigoare dar am vazut tarziu ca exista discutie depre acelasi subiect si la "evenimente OZN in lume"
:D m-am aprins destul de repede, intrucat in perspectiva mea de neinitiat in tehnica de foto/video imi par destul de reale
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Nox din 04 Februarie 2011, 16:30:17
Salut cassius, þi-am mutat mesajul de la știri în topicul cu pricina.

(P.S. ºi DA, a fost postat deja)
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: spooky din 04 Februarie 2011, 17:57:57
Cred ca demonstratia e cat se poate de evidenta ca e un fals (HOAX).

Cum zicea nenea ala... CASE CLOSED. THERE WAS A MISUNDERSTANDING. :)
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: DeReLiCt din 04 Februarie 2011, 20:40:39
Este nasol in ziua de azi sa distingi adevarul de fals... Este foarte usor de falsificat o/un imagine/videoclip. Pana si cu un telefon poti sa faci magarii...
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Siberia din 05 Februarie 2011, 00:28:22
SI uite ca acum nu mai e nici macar UFO... acu e un "orb", sâc !
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: abyss din 06 Februarie 2011, 23:17:57
Constat ca povestea asta nu s-a sfarsit. Ceva ceva tot inseamna.

Iata inca o filmare:




Daca doriti aici aveti detalii despre acest nou caz precum si despre cel precedent:

1) http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/israeli-media-jerusalem-ufo-orbs-fulfill-stan-fulham-s-et-council-prediction?CID=examiner_alerts_article

2) http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/is-ufo-orb-over-dome-of-the-rock-jerusalem-a-context-communication-by-et?CID=examiner_alerts_article
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: bk din 09 Februarie 2011, 16:35:28
Interesant film dar este ciudat ca ala filmeaza tot timpul partea de sus a zidului de parca "ar astepta" sa apara ceva acolo.
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: jean din 09 Februarie 2011, 22:05:59
Si eu sunt de aceasi parere, cel care filmeaza parca stie ca se va intampla ceva, prea insista pe acea zona in care nu este nimic important.
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: spooky din 10 Februarie 2011, 01:19:03
Parere mea de 2 bani:

Operatorul nu a vazut nimic, drept urmare nu are nici o reactie. Daca acest nou "orb" nu e adaugat ulterior cu after effects, eu mizez 99% pe o mica insecta prezenta in fata lentilei. Soarele e pozitionat undeva la aproximativ 225 grade fata de unghiul de filmare (adica din lateral-spate) si astfel incat o insecta poate reflecta usor lumina soarelui.

Aceasta inregistrare nu are de a face cu inregistrarea precedenta, care, parerea mea, s-a evidentiat clar ca e un fals.
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Xanadron din 10 Februarie 2011, 13:06:22
Citat din: jean din  09 Februarie 2011, 22:05:59
Si eu sunt de aceasi parere, cel care filmeaza parca stie ca se va intampla ceva, prea insista pe acea zona in care nu este nimic important.

Absolut de acord. Extrapolind la scara mai... "macro", acelasi lucru s-a intimplat in cazul unora din filmarile celebrelor avioane (asa-zise avioane, zic eu, continuind sa fiu convins c-au fost de fapt holograme) de pe 11 septembrie 2001.

Filmari care erau mai mult ca sigur "aranjate" dinainte ;) - ca si in cazul asta falsuri complete deci, pe toate planurile (scenariu, regie, subiect etc).
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: abyss din 10 Februarie 2011, 15:24:41
Apar ca falsuri, lucru evident de altfel si nu mai intru in detalii. Insa ramane mesajul...
Cu alte cuvinte se striga hotzii din rasputeri (aici "ETs") pana cand se va plictisi toata lumea. Abia atunci vor veni cei adevarati. Chiar si-n manualele claselor mici am descoperit tot felul de metode de propaganda in favoarea subiectului UFO/ET. Ba chiar si-n desenele animate... in special cele care nu sunt SF, apare uneori un mic UFO pe cerul instelat, cand nu te astepti...
Deci "facaturile" nu sunt intamplatoare si cred eu, au un caracter educativ. Altfel erau muuult mai bine facute. Un bun exemplu sunt si avioanele ( :-D) colegului Xanadron. Adica cele pomenite de dansul mai sus, in sensul ca ele puteau fi si reale dar si ireale. Ideea urmarita e mesajul, adica raspunsul ce poate fi oricare, numai sa ai o minte deschisa si dornica de a cerceta. Asta zic eu ca se stimuleaza. Schimbarea are deja loc insa va mai dura ceva timp. Suntem pe drumul cel bun chiar daca acum nu traim pe roze si vom asista la tot felul de schimbari si convulsii sociale.
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Xanadron din 10 Februarie 2011, 16:12:25
Ai dezvoltat bine ideea "mesajului" tsunami-ului asta de falsuri, @biss - doar subinteleasa in postarea mea (deja observ ca nu mai am impulsul tratarii detaliate a unor teme - "criza de timp" fiind de vina).

Cit despre "avioanele" din 9/11, exista deja dovezi 100% convingatoare ca a fost vorba de holograme care au mascat niste rachete (a caror viteza de 560 mph la impact e intr-adevar plauzibila, spre deosebire de limita maxima de 360 mph permisa la respectiva altitudine jetliner-elor comerciale "imitate" de holograme).

Nu mai dezvolt acum tema 9/11 (cu demolarile controlate, lipsa pieselor de avioane post-impact la Pentagon dar si-n Manhattan + aducerea citorva aiuristice linga Twin Towers, falsificarea listelor de pasageri etc) c-as fi offtopic.

Ontopic insa: convingerea ca sintem la un coltz de inceperea operatiunii "false flag" Blue Beam mi-e intarita de valul asta de "hoaxes". :ufo:

Si alta opinie: din pacate, de consecintzele pozitive ale "drumul bun" pe care l-ar lua... CINDVA umanitatea NU cred c-o sa se poata bucura nici macar generatia tinara de azi, daramite a mea si-a lui Romulus sau Tayka... :|
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: mr din 10 Februarie 2011, 22:49:31
Si eu am senzatia ca toate aceste falsuri au ceva in comun. Fie urmarirea "programarii" populatiei pe un anumit tip de mesaj, fie testarea impactului asupra maselor, pe diverse paliere, a unor astfel de evenimente "coplesitoare" si iesite din tiparul obisnuit de gandire...pentru "reglarea tirului".

Citat din: Xanadron din  10 Februarie 2011, 16:12:25
Si alta opinie: din pacate, de consecintzele pozitive ale "drumul bun" pe care l-ar lua... CINDVA umanitatea NU cred c-o sa se poata bucura nici macar generatia tinara de azi, daramite a mea si-a lui Romulus sau Tayka... :|

Nu cred ca bunastarea si "drumul bun" sunt scopurile pe aceasta planeta. Bunastarea este doar un concept utopic in contextul  nivelulului general de constiinta si modului de actiune de aici. Comportamentul umanitatii pe termen lung, in diferite epoci, ne arata clar ca la suprafata s-au afisat ca idealuri notiuni gen "bine general, bunastare" etc si in realitate, in cele mai multe cazuri, au fost folosite doar pentru a anihila atentia celor multi.  Normal ca tanjim catre ele, este un fapt natural, de aceea le reuseste minciuna asta de atata vreme pentru ca este pe jumatate adevarata.

Suntem in razboi si trebuie sa adoptam o atitudine corespunzatoare. Nu putem duce doua actiuni antagonice simultan (razboi - bunastare). Se anuleaza reciproc.
Parerea mea! :)
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: padme din 11 Februarie 2011, 10:26:36
Citat din: @biss din  10 Februarie 2011, 15:24:41
Apar ca falsuri, lucru evident de altfel si nu mai intru in detalii. Insa ramane mesajul...
Cu alte cuvinte se striga hotzii din rasputeri (aici "ETs") pana cand se va plictisi toata lumea. Abia atunci vor veni cei adevarati.

Tre' sa va aduc aminte de isteria provocata in Anglia anului '38 de un simplu program radio inspirat dintr-un roman SF? (HG Wells - Razboiul lumilor) Normal ca in cazul unei viitoare... intalniri/colaborari, etc. a trebuit o anumita strategie de "informare"- omu' trebuie sa fie obisnuit cu asemenea... lucruri, eu cam asta inteleg din aceasta bombardare cu astfel de informatii/filme/presupuneri/aparitii, etc - catalogate de altfel "diavolesti" de catre biserica, deci... oricum pana la stampilarea pe frunte sau pe mana de catre et nu mai e decat un pas.

Citat din: mr din  10 Februarie 2011, 22:49:31
Bunastarea este doar un concept utopic in contextul  nivelulului general de constiinta si modului de actiune de aici.

Asta este opiumul maselor - speranta in o viata mai buna, societate mai buna, etc.

Citat din: mr din  10 Februarie 2011, 22:49:31

Suntem in razboi si trebuie sa adoptam o atitudine corespunzatoare. Nu putem duce doua actiuni antagonice simultan (razboi - bunastare). Se anuleaza reciproc.
Parerea mea! :)


Se anuleaza reciproc pt tine! Pt altii razboiul inseamna bunastare: fabricantii de arme, medicamente, experimente biologice si medicale si naiba mai stie ce!
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: mr din 11 Februarie 2011, 10:39:15
Citat din: padme din  11 Februarie 2011, 10:26:36
Se anuleaza reciproc pt tine! Pt altii razboiul inseamna bunastare: fabricantii de arme, medicamente, experimente biologice si medicale si naiba mai stie ce!

Ma referam la bunastarea generala, pentru ca despre asta vorbea Xanadron si nu a unei parti care castiga din razboi....ca efect direct. :P
Normal ca nu toata lumea o duce rau pe lumea asta insa daca se vrea bine general....partile de care vorbeam chiar sunt antagonice si se anuleaza reciproc.
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Xanadron din 11 Februarie 2011, 11:28:27
Nu la bunastare in sensul comun, strict materialist ma refeream cind ziceam de "drumul bun" al umanitatii preluat din afirmatia precedenta a lui @biss, draga colega mr...
"Drum bun" pe care, din pacate, in continuare NU cred in ruptul capului c-am fi deja (cum cred Benjamin Fulford, Saurion Greer, @biss si alti autori :wink:).

Tema asta (a semnificatiei exacte pentru fiecare a unei "vieti mai bune") ar merita poate dezvoltata intr-un topic separat.
Pe care uite ca-l pornesc acum - sub o forma care sa-i justifice insa prezentza pe un forum cu aria de preocupari a Rufon.
Titlul: "Ce le-ati cere extraterestrilor sa indrepte pe Terra - in ipoteza ca v-ar asculta?" :-D
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: mr din 11 Februarie 2011, 12:45:50
Citat din: Xanadron din  11 Februarie 2011, 11:28:27
Nu la bunastare in sensul comun, strict materialist ma refeream cind ziceam de "drumul bun" al umanitatii preluat din afirmatia precedenta a lui @biss, draga colega mr...
"Drum bun" pe care, din pacate, in continuare NU cred in ruptul capului c-am fi deja (cum cred Benjamin Fulford, Saurion Greer, @biss si alti autori :wink:).

Nici eu nu m-am referit doar la bunastarea generala strict materialista pentru ca este un non-sens atata vreme cat nivelul de constiinta colectiva este atat de jos si toate actiunile separatiste nu fac decat sa favorizeze pe unii - putini la numar, asa cum zis si mai sus.

"Drumul bun" de care zicea colegul @biss, si pe care l-am integrat si eu intr-un post mai sus, cred se refera la faptul ca acum se opereaza in Principiu (ca sa-mi integrez si teoria :P) - de catre "veghetorii" care au adevaratele fraie in mana ale acestei zone de univers, cu o logica la a care-i "inaltime" nu putem ajunge doar cu o gandire pur rationala - pentru o directionare a evenimentelor catre o vibratie mai inalta care sa permita in sfarsit manifestarea adevarata a acelei bunastari generale (psihice, spirituale si materiale) mult asteptata si dorita. Tranzitia implica o buna bucata de vreme actiuni confuze, generatoare de neintelegere si haos inclusiv in plan social ....dar nu sunt decat "chinurile facerii".
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: abyss din 11 Februarie 2011, 13:39:18
Citat din: Xanadron din  11 Februarie 2011, 11:28:27
Titlul: "Ce le-ati cere extraterestrilor sa indrepte pe Terra - in ipoteza ca v-ar asculta?" :-D

Nu merge asa.
Titlul ar trebui sa fie: "Ce ati schimba in viatza dvs - in ipoteza ca o imensa comunitate cosmica de fiinte constiente ne privesc chiar acum?"

Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Xanadron din 11 Februarie 2011, 14:28:35
Citat din: @biss din  11 Februarie 2011, 13:39:18
Nu merge asa.
Titlul ar trebui sa fie: "Ce ati schimba in viatza dvs - in ipoteza ca o imensa comunitate cosmica de fiinte constiente ne privesc chiar acum?"
Repet: titlul propus de tine-i prea lung si n-ar incapea in caseta respectiva. :D
Serios vorbind: titlul "tau", colega @biss, defineste de fapt prisma ta personala de abordare a temei asteia, iar "al meu" - p-a mea. :wink:

Ontopic: imi trec prin minte 1001 conexiuni de fiecare data cind aflu despre cite ceva ciudat petrecut in zona Israelului - de la straniul interes al israelienilor pentru M-tii Carpati (Bucegi - v. prabusirea elicopterului CH-53 din vara trecuta, dar nu numai) la legenda "jidovilor" uriasi din M-tii Buzaului (si nu numai d-acolo) si pina la tangentze ezoterice cum ar fi aceea mentionata cindva de coforumistul-observator anticristul (vietuitor chiar in Ierusalim mi se pare) - apropo de forma lantului carpatic, identica (in oglinda) cu fonema "hei" = "semnul lui Dumnezeu". :star:
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: abyss din 13 Aprilie 2011, 18:58:36
Uite domne ca nu vrea sa moara subiectul acesta!!!

recent a mai aparut un film, un TEASER cum a fost el denumit...




Eligael Gedalyovich, cel care a pus primul pe piata filmul cu un UFO levitand deasupra Domului Stancii din Ierusalim (Pacea Mortilor) in 28 Ianuarie anul acesta, pretinde ca a mai gasit o filmare care dezvaluie in stil grande detalii ale aparatului care survola Domul, generand o imensa controversa in intreaga lume.

Detalii aici>http://www.examiner.com/exopolitics-in-honolulu/is-new-jerusalem-ufo-video-proof-that-extraterrestrials-are-visiting-earth


hai ca am gasit tot tortul



si aici varianta cu mister

Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Xanadron din 13 Aprilie 2011, 23:21:21
Ei da, imagini aparent convingatoare, in fine - desi inca astept detalii colaterale (legate indeosebi de "sutele de martori oculari" mentionati de M. Salla si altii).
Despre semnificatia "aparitiei" (daca se va dovedi ca-i reala, evident) sint multe de discutat.

In ciuda progreselor uimitoare ale hoaxerilor CGI din ultima vreme, trei detalii ma fac sa inclin spre concluzia "VERIDIC":
- cele trei lumini de pe intradosul OZN-ului, dispuse-n triunghi echilateral
- contururile nu chiar perfect clare ale circumferintei obiectului
- desenul reliefurilor negative vizibile pe acelasi intrados

Zic asta fiindca, in noaptea de 22/23 decembrie 1989, am vazut cu propriile "benoacle" :-D (mai putin mioape decit acum) nu unul, ci doua obiecte similare ca forma/detalii :ufo: (dar nu si comportament ... hai sa-i zic "liniar", fiindca astea vazute de JE au aparut "din neant" si au disparut la fel dupa vreo 4 minute).

- Locul observatiei: Spitalul Nr. 9, etaj VII, unde lucram pe vremea aia intr-o sectie de neurochirurgie din blocul "nou" (perioada agitata la maximum din motive subintelese - asa-zisa Revolutie era in toi si doar citiva din personalul medical erau prezenti la datorie; eram oricum singur pe etajul respectiv - dar cu destui pacenti).
- Directia observatiei: aproximativ spre sud-vest (obiectele au aparut initial linga turnurile termocentralei din Berceni-Sud, apoi s-au deplasat "instantaneu" foarte aproape, deasupra fostului camin-spital de batrani de linga Nr.9, dupa care... "puff" - s-au evaporat efectiv) :star:
- Ora exacta: 3.45 AM - 3.49 AM - la care nu dormeam de nevoie, desi as fi vrut al naibilii de mult, dupa 3 zile/nopti de nesomn. :-P
- Martori: 5-6 pacienti capabili sa ajunga la ferestre (majoritatea fiind imobilizati dupa operatii delicate pe creieras/coloana vertebrala). Ca sa nu mai zic de cei ajunsi la Morga supraaglomerata-n zilele respective - cei mai multi, c-un glontz tronconic argintiu de curiosul calibru 5,6 mm in cap :| (non-NATO, non-armia romana, non-Militie, non-SECU ;)).

P.S. N-are rost sa-mi mai cereti detalii, ca astea-s toate - serios.
Si nici poze n-am - prapaditul meu aparat Smena era acasa, fara film in el oricum. :lol:
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: arckadii din 14 Aprilie 2011, 08:33:21
Sincer, voua chiar vi se par astea imagini reale? Se vede clar ca filmul e doar o facatura. Mai misto era facut Star Trek-ul din '70:)

Ark
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Luck din 14 Aprilie 2011, 09:01:58
Are faruri? Sau ce sunt luminile alea? Acum, pe bune, daca ar veni din nu stiu ce galaxie, nu cred ca ar avea nevoie de faruri.... Ar avea alta tehnologie de scanare, si nu faruri...
Bine ca nu era si un mic ET aplecat la un hublou sa vada ce se intampla pe jos.  :-) Eventual sa faca si bezele
:-D
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Xanadron din 14 Aprilie 2011, 09:34:16
Citat din: arckadii din  14 Aprilie 2011, 08:33:21
Sincer, voua chiar vi se par astea imagini reale? Se vede clar ca filmul e doar o facatura. Mai misto era facut Star Trek-ul din '70:)

Ark

Scriam mai devreme p-aici: "si daca ET-ii ar dansa cazacioc pe gazonul din fata Casei Albe si-ar fi pozati de sute de turisti, sigur s-ar gasi destui sceptici care sa spuna c-a fost o regie cumva. :-D"
Asertiune care se verifica - fiindca e clar ca nimeni nu ma crede nici acum. :lol: (deductie logica)

Fiindca repet: motivele care ma fac sa tind spre verdictul "veridic" apropo de cazul asta nu-s legate de calitatea imaginii (care poate fi la fel de bine un CGI - nu-s specialist ca sa ma pronunt) ci doar de similitudinile cu ce-am vazut eu (si alti citiva) la fel de clar, acum aproape 22 de ani. :ufo:

P.S. Astept totusi confirmari si din partea "sutelor de martori oculari" :roll: despre care vorbeste autorul clipului, dar si M. Salla.
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: arckadii din 14 Aprilie 2011, 09:37:17
Ok, de acord cu tine si totusi, chiar daca ceea ce ai vazut tu era real (presupunem), nu inseamna ca imaginile din filmul asta sunt si ele adevarate.
Nu cred ca este vorba de scepticism total in cazul meu insa trebuie sa elimini mai intai toate variantele posibile care fac evenimentul neadevarat pentru a putea sa spui ca ceea ce ai in fata este cu adevarat un obiect zburator neidentificat.

Ark
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Xanadron din 14 Aprilie 2011, 09:47:02
Observi ca o doza (zdravana inca ;)) de scepticism am si eu in traista, arckadii, dar logica similaritatilor m-a facut sa emit parerea asta - chiar daca cele 2 "farfurii" asemanatoare vazute de JE nu au avut si comportament ... hai sa-i zic "liniar", fiindca au aparut "din neant" si au disparut la fel dupa vreo 4 minute. Desi o parte din evolutia lor aeriana a fost asemanatoare cu cea din video.

Cit despre cele 3 lumini de pe intrados prezente si la castronasele :-D vazute la fel de clar si de mine (si care pot fi luate in deridere - asta-i cel mai comod de fapt  :-P), nu cred ca pot reprezenta un argument "contra" (sau "pro-hoax"), fiindca nimeni n-are habar ce rol pot avea de fapt. Poate de propulsie, comunicare etc si NU de "simpla" iluminare a fraierilor de la sol. :roll:

By the way, de atunci n-am mai discutat cu nimeni ce-am vazut in noaptea stranie din decembrie 1989, in spiritul afirmatiei anterioare apropo de inutilitatea oricarei initiative de genul asta :-P - nici nu stiu de fapt citi din cei 5-6 pacienti martori ai aparitiei respective or mai trai (rupind legaturile cu Romanica-n perioada aia - in 1990 am ras-o in Germania, unde am trait multi ani dupa).

Am povestit aici faza doar cu titlu informativ, in conexiune cu cazul din Israel si-atita tot.
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: SLEAH19 din 14 Aprilie 2011, 10:59:27
           E mare probabilitatea ca aparate neidentificate de acest tip '' cu faruri '' sã aparþinã unor guverne , nu de puþine ori au fost semnalate în apropierea bazelor militare sau silozurilor de rachete sovietice , a  diferitelor evenimente cum ar fi aplicaþiile militare comune în Dobrogea ºi Marea Neagrã, din peiroada de preaderare NATO a României ( unul din ele ,  a oprit undeva în apropierea unei comune din Moldova sã se piºe piloþii ºi pentru derutã când a fost observat a emis o hologramã circularã cu ET de 90 cm care pluteau în jurul discului) , probabil cã au rol în supraveghere fãrã intervenþie, iar prezenþa lor în 1989  în Bucureºti la etapa româneascã de reorientare sexualã ( adicã nu mai facem sex cu ruºii , cã ne vor ãilalþii) mi se pare normalã. La Ierusalim ... UFO poate aparþine oricui !
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: abyss din 14 Aprilie 2011, 11:52:51
Citat din: Xanadron din  14 Aprilie 2011, 09:47:02
Observi ca o doza (zdravana inca ;)) de scepticism am si eu in traista, arckadii, dar logica similaritatilor m-a facut sa emit parerea asta - chiar daca cele 2 "farfurii" asemanatoare vazute de JE nu au avut si comportament ... hai sa-i zic "liniar", fiindca au aparut "din neant" si au disparut la fel dupa vreo 4 minute. Desi o parte din evolutia lor aeriana a fost asemanatoare cu cea din video.

Cit despre cele 3 lumini de pe intrados prezente si la castronasele :-D vazute la fel de clar si de mine (si care pot fi luate in deridere - asta-i cel mai comod de fapt  :-P), nu cred ca pot reprezenta un argument "contra" (sau "pro-hoax"), fiindca nimeni n-are habar ce rol pot avea de fapt. Poate de propulsie, comunicare etc si NU de "simpla" iluminare a fraierilor de la sol. :roll:

By the way, de atunci n-am mai discutat cu nimeni ce-am vazut in noaptea stranie din decembrie 1989, in spiritul afirmatiei anterioare apropo de inutilitatea oricarei initiative de genul asta :-P - nici nu stiu de fapt citi din cei 5-6 pacienti martori ai aparitiei respective or mai trai (rupind legaturile cu Romanica-n perioada aia - in 1990 am ras-o in Germania, unde am trait multi ani dupa).

Am povestit aici faza doar cu titlu informativ, in conexiune cu cazul din Israel si-atita tot.


Eu cu scepticismul am o problema desi doze bune sunt prezente si in sistemul meu.

Iti multumesc Colega Xanadron, pentru confesiune. Deja ma simt mai bine. Ce ai vazut tu au vazut si altii, mein Freund.

Cat despre apartenenta terestra a obiectului necunoscut noua....nu comentez decat atat ce am comentat si la altele: E posibil orice! Dar e foarte putin probabil sa apartina vreunui guvern. Asta cred eu din 1001 motive persanale. Aici putem baga multe comentarii... de ce nu fazeaza in alte frecvente...de ce nu iese din spatiul liniar...(poate ca "dincolo" nu au voie inca...) etc.

Daca e animatie, si aici ma abtin sa zic ca ar fi, e una facuta dupa ceva REAL. Aici e MESAJUL acestui filmulet si al celorlalte.

Apropos stimati colegi, ati observat numerele de pe cheie? 02-1122012-T
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Arhanghelul din 14 Aprilie 2011, 12:41:20
Citat din: @biss din  14 Aprilie 2011, 11:52:51
Apropos stimati colegi, ati observat numerele de pe cheie? 02-1122012-T

Adica ... anangrama       T0 - 21 12 2012     :)

Crucea "Patee"

Aceastã cruce este frecvent confundatã cu crucea maltezã. Este o cruce a Ordinului lui Hristos si are origine templiera. Reprezintã varianta crucii "Patee" inscrisa in patrat.

http://www.osmth.ro/index66.htm

Tabla de sah .

http://revolutiaiubirii.wordpress.com/j-celebritati-illuminati/



Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Xanadron din 14 Aprilie 2011, 12:45:15
Pentru (prea) putin, Colega @biss - cit despre non-iesirea din continuumul spatio-temporal a OZN-iciului EliGael-istic, :ufo: aici apar alte 1001 presupuneri pe linga cele legate de originea lui (ET, IT sau... amindoua ;) - operare in colaborare adica).
Niciuna din variantele astea, dupa mine cel putin, n-ar trebui exclusa aprioric.
Fiindca alte OZN-uri (ca alea similare vazute de JE) faceau si scamatorii din astea cu fazari/defazari etc. :-P

Nu mai vorbim acum de alte si alte teme de discutie, cum ar fi relativa... stagnare a modernizarii UFO-modelelor :-D (peste 22 de ani doar VW Beetle a fost produs aproape neschimbat), fiindca deja ma tem ca s-o insera. 8-)

P.S. @ Arhanghelul - Rog o dezvoltere a ideii (apropo de crucea Patee), fiindca nu prea sesizez legatura.
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Arhanghelul din 14 Aprilie 2011, 13:05:58
@Xanadron

Imaginiile vorbesc de la sine ...

Se vede o stafulgerare in zona de spatiu ocupat de luminitele rosi in filmuletul cu "calugarul" pe la minutul 2 si 34 secunde ...
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: CP din 14 Aprilie 2011, 13:28:02
OZN-ul din Ierusalim nu este un fals, (filmarea "close-up" poate fi) despre incident vorbeste unul dintre cei mai respectati ufologi, Jaime Maussan in acest video : http://www.youtube.com/watch?v=EGn-peU4tDY

Tin sa reamintesc ca exista trei filmari diferite ale obiectului luminos, comportamentul acestuia este identic in toate cele trei filmari oficiale care exista pe internet. Cu siguranta este o legatura intre religie, istorie si aceste obiecte neidentificate. Si eu, ca multi altii, consider ca suntem pregatiti pt un eveniment major care urmeaza sa se intample, cel mai probabil in anul 2012.
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Xanadron din 14 Aprilie 2011, 13:38:14
OK, Arhanghelul, multzam de lamurire, desi n-am fost eu prea clar de fapt.
Legatura dintre simboluri (cruce-tabla sah-cod numeric) e clara ca buna-ziua, clar, :-D doar credeam ca ai vreun pont apropo de intercalarea personajului ("calugarul") in clip.

Operatiune evident "artificiala" :-P si care confirma de fapt comentariul lui @biss apropo de importantza primordiala a mesajului videoclipului - fals sau nu, nici nu mai conteaza pe felia asta de discutie.

Ma mai intreb doar cine-s comanditarii operatiunii asteia PSI.:roll:
...Arhanghelii :wink: sau insusi Maestrul Iluziilor :evil: ?!
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Arhanghelul din 14 Aprilie 2011, 14:15:20
Corect spus operatiune PSI ...


Si misticul nopti ...
Raspunsul ti-l scapa ,
Prin cheie el vrea sa se vada.
Dar cand sa-l afli atentia iti este distrasa ...
De un fenomen "uimitor" ...
Aparitie nepamanteana ...diavoleasca ...
Dar cum vine ... asa pleaca ...
Si tot cu ochii in "marea ceata " te lasa ...
Dar raspunsul prin cheie se arata ...
Cu Mesia avem treaba ...
Noi jucatori acestui joc de sah ...
Aici avem de pus o PIATRA ...
La vremea Sabatului ...
O mare revelatie ... se arata.
Ἀποκάλυψις ... se cheama.



C-am asta este  povestea filmuletului (intr-una din perceptiile mele).
Ierta-ti modul de abordare ... mai bine nebun printre voi decat normal printre nebuni ...  :mrgreen:

Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: socrate din 14 Aprilie 2011, 15:32:16
@ Arhanghelul...se pare ca din ceva "motive" ai nimerit din "greseala" pe un forum de RATIONALISTI,asa ca afirmatia:
CitatIerta-ti modul de abordare ... mai bine nebun printre voi decat normal printre nebuni ...  afro
,se potriveste de minune tagmei tale de creduli si falsificatori ai ISTORIEI  :mrgreen:,in ce scopuri!?...cunoaste deja foarte multa "lume culta",asta deoarece turmaNU a avut si NU va avea valoare in deciziile la nivel inalt.
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Arhanghelul din 14 Aprilie 2011, 16:42:02
@socrate

Cand m-am referit la "Noi jucatori acestui joc de sah ..." era un mod de exprimare al LOR (artizani mari inselari) ... acoliti nepamanteniilor (orice/oricine ar fi ei) ...

Deobicei sunt foarte concis in exprimare ... sunt adeptul zicalei " vorba multa , saracia omului" ...dar o sa incerc sa fiu putin mai explicit .
Un coleg de pe forum a spus :
Citat din: Xanadron din  14 Aprilie 2011, 13:38:14
OK, Arhanghelul, multzam de lamurire, desi n-am fost eu prea clar de fapt.
Legatura dintre simboluri (cruce-tabla sah-cod numeric) e clara ca buna-ziua, clar, :-D doar credeam ca ai vreun pont apropo de intercalarea personajului ("calugarul") in clip.

Operatiune evident "artificiala" :-P si care confirma de fapt comentariul lui @biss apropo de importantza primordiala a mesajului videoclipului - fals sau nu, nici nu mai conteaza pe felia asta de discutie.

Ma mai intreb doar cine-s comanditarii operatiunii asteia PSI.:roll:
...Arhanghelii :wink: sau insusi Maestrul Iluziilor :evil: ?!

Am considerat ca este civilizat sa vin cu supoziti in continoarea celor expuse de mine in posturile de mai devreme .

Da ...presupun ca o mare parte din "saturnieni zionisti " si acoliti lor ne pregatesc un fantastic sfarsit de saptamana incepand de vineri 21.12.2012 si continund cu sambata 22.12.2012 si mai departe ... cum o" fi "ca nu prea vor sa ne mai spuna ...
Daca va uitati pe calendar 21.12.2012 cade vinerea ... SABAT(odihna;sambata)la saturnieni este perioada dintre vineri ora 18 si sambata ora 18 ... week-end ...
Pentru ei Isus nu este Mesia ... inca il asteapta ...
Piatra ... "din colt" a Templului lui Solomon ... din cauza  http://ro.wikipedia.org/wiki/Cupola_St%C3%A2ncii (http://ro.wikipedia.org/wiki/Cupola_St%C3%A2ncii) nu pot ridica acest templu ... in care va fi inscaunat Mesia lor ...

@Xanador
L-am bagat si pe calugar in prima propozitie a "recitalului"   :wink:
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: abyss din 14 Aprilie 2011, 19:29:49
Citat din: Arhanghelul din  14 Aprilie 2011, 16:42:02
@Xanador

Domnul @cSanador  :lol: :lol: :lol:, a... pardon @Xanadron  :-D, colegul @Arhanghelul a aruncat o pista interesanta (http://ro.wikipedia.org/wiki/Cupola_St%C3%A2ncii). Pe pietroiu cel sfant s-au consumat multe...CONTACTE.

Deasemenea, @Arhanghelul a venit cu explicatii foarte plauzibile... Imi placi stimabile, pari izvorat din "Pendulul lui Foucault" al lui Umberto. I´m a man of renaissance too...

Apropos, Ἀποκάλυψις in limbaj modern mai inseamna si "The Disclosure Project".
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Xanadron din 14 Aprilie 2011, 19:43:18
Bine ca n-a fost Xanax_dor, :-D compadre @biss - oricum n-am nici depresii tratabile cu Xanax, nici anxietati panicoase inclusiv apropo de apocaliptic-revelatoriul 2012.
Care a inceput de fapt in 2011.
And you ain't seen nothing yet, vorba unui celebru (pentru unii) cintecel al trupei Ten Years After. ;)

Tenebroasa urzeala a sforarilor religiilor :martiansad: (impletita-ntr-un nod taman la Cupola) are clar rolul principal in toata cabala asta PSI-Ops, dar la ora asta n-am niciun impuls de aprofundare a ideii.
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: abyss din 14 Aprilie 2011, 19:50:24
(http://ufobriefcase.net/wp-content/uploads/2011/03/images-11.jpg)

(http://ufobriefcase.net/wp-content/uploads/2011/03/jeruslame_new2.jpg)

(http://ufobriefcase.net/wp-content/uploads/2011/03/3elements.jpg)

http://ufobriefcase.net/2011/03/27/jerusalem-ufo-crop-circle-connection/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+ufobriefcase+%28UFO+Briefcase%29

Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Arhanghelul din 15 Aprilie 2011, 08:35:14
Cred ca o explicatie la link-ul de mai sus postat de @biss o da si http://www.stiintific.com/2010/04/nassim-haramein-teoria-unificata-a-campului/

http://ro.wikipedia.org/wiki/Sec%C8%9Biunea_de_aur
http://www.scribd.com/doc/7674560/Numarul-de-Aur  (cum sa faci lucruri in armonie cu natura ... cum sa invatam de la melc)

Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: assiris din 15 Aprilie 2011, 09:08:35
Oameni buni, se apropie Paștele și ei, au nevoie de turisti pe care criza i-au fãcut sã amâne vizitele la locurile sfinte pentru zile mai bune. Cum ar putea sã trezeascã curiozitatea oamenilor azi în care se vorbește tot mai mult de extratereștri.
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: Xanadron din 15 Aprilie 2011, 10:18:50
Excelenta analogia grafica evidenta gasita de colegul @biss - bravo!  8-)
In urma careia se poate trage (macar) concluzia ca autorii (IT/ET, nu stim... inca) ambelor operatiuni PSI (crop-circle + aparitie OZN) sint aceeasi. :-)
Sau din aceeasi gashca.
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: calator astral din 27 Decembrie 2012, 16:43:29
E uimitoare frecventa cu care sint filmate obiecte zburatoare stranii deasupra Ierusalemului.
De fiecare data deasupra Domului Templului care (se zice ca) adaposteste trupul neinsufletit al lui Isus Cristos.

Un turist roman a avut privilegiul de a fi martorul unei astfel de observatii neobisnuite acum citeva zile, in plina zi.

Exista cu siguranta ceva extrem de interesant pentru vizitatorii coboriti din cer si vehiculele lor neconventionale.

O rapida trecere in revista a citorva aparitii recente.

Spirit Orb or Ghost caught on tape - Holy wall - Israel - UFO sightings Dec. 16th. (http://www.youtube.com/watch?v=qiSmdhQ88Ts#ws)

OZN filmat la Ierusalim. A coborat din cer si s-a aprins puternic. apoi a disparut / VIDEO (http://www.youtube.com/watch?v=UgiMBCK3R-Q#)

Aceasta aceeasi aparitie surprinsa de trei camere diferite, HD :

JERUSALEM UFO 2011 - The 3 TRUE sightings (HD) (http://www.youtube.com/watch?v=xTQVtyh4XkI#)

Mai mentionez ca in aceeasi zi martori oculari au afirmat ca armata israeliana a doborit un OZN prea curios deasupra centralei nucleare israeliene de la Bedina.

-----------------------

Va invit sa vizionati imaginile filmate de compatriotul nostru, prezent cu femeie si copil la fata locului, vizionare placuta:

Ufo Ovni Ozn Over Israel Filmed Dome Rock By UNKNOWN Romanian Family Up Hill (http://www.youtube.com/watch?v=SXD626UMGnw#)

--------------------


Un element comun acestor stranii aparitii?
Obiectele care survoleaza Domul au fost respinse de un fel de sistem de aparare

E clar ca o Forta pazeste presupusul mormint al lui Isus.



Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: dab270277 din 27 Decembrie 2012, 18:23:49
Citat din: calator astral din  27 Decembrie 2012, 16:43:29
E uimitoare frecventa cu care sint filmate obiecte zburatoare stranii deasupra Ierusalemului.
De fiecare data deasupra Domului Templului care (se zice ca) adaposteste trupul neinsufletit al lui Isus Cristos.

Un turist roman a avut privilegiul de a fi martorul unei astfel de observatii neobisnuite acum citeva zile, in plina zi.

Exista cu siguranta ceva extrem de interesant pentru vizitatorii coboriti din cer si vehiculele lor neconventionale.

O rapida trecere in revista a citorva aparitii recente.

Spirit Orb or Ghost caught on tape - Holy wall - Israel - UFO sightings Dec. 16th. (http://www.youtube.com/watch?v=qiSmdhQ88Ts#ws)

OZN filmat la Ierusalim. A coborat din cer si s-a aprins puternic. apoi a disparut / VIDEO (http://www.youtube.com/watch?v=UgiMBCK3R-Q#)

Aceasta aceeasi aparitie surprinsa de trei camere diferite, HD :

JERUSALEM UFO 2011 - The 3 TRUE sightings (HD) (http://www.youtube.com/watch?v=xTQVtyh4XkI#)

Mai mentionez ca in aceeasi zi martori oculari au afirmat ca armata israeliana a doborit un OZN prea curios deasupra centralei nucleare israeliene de la Bedina.

-----------------------

Va invit sa vizionati imaginile filmate de compatriotul nostru, prezent cu femeie si copil la fata locului, vizionare placuta:

Ufo Ovni Ozn Over Israel Filmed Dome Rock By UNKNOWN Romanian Family Up Hill (http://www.youtube.com/watch?v=SXD626UMGnw#)

--------------------


Un element comun acestor stranii aparitii?
Obiectele care survoleaza Domul au fost respinse de un fel de sistem de aparare

E clar ca o Forta pazeste presupusul mormint al lui Isus.


Spirit Orb or Ghost caught on tape - Holy wall - Israel - UFO sightings Dec. 16th.
FAKE (si daca vrei vin si cu argumente)
Titlu: Re: FAN - Ierusalim
Scris de: abyss din 27 Decembrie 2012, 20:04:34
PRECIZARE: FAN = fenomene aeriene neidentificate.


Draga calatorule,
Deoarece ai deschis un subiect care conținea fix aceleași materiale existente si ras-discutate dar si pentru faptul ca m-ai făcut sa-mi pierd efectiv din timpul vieții mele minute bune pentru editarea acestui topic, aici as mai adăuga ca te suspectez de rea vointza in sensul ca urmărești prin postari de tip chat si altele doar mărirea nr-lui de subiecte, postări, mărirea "gradului" pe forum etc. - iată deci ca te voi penaliza cu maxim de punctaj.

PS: ești veteran, stii sau ar trebui sa știi în ce fel decurg lucrurile in aceasta zona.
Legio Pater Nostra!
(http://lh6.ggpht.com/-5Whte25z87k/SDsXxT3tT0I/AAAAAAAAATc/HP27QZ4rocw/Legio_14.jpg)
Asta e in spirit de gluma totusi.