Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

zana@M

#2265
Pasiunea extremă a unui  tanar rus  în vârstă de 22 de ani, riscă să fie arestat pentru hobby-ul pe care îl practică.
http://www.gandul.info/magazin/pasiune-extrema-dependenta-de-inaltime-a-unui-tanar-din-rusia-galerie-foto-9241539
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

kefren

Pare o stire interesanta,cat de adevarata ...................ramane de vazut!!!!!.Raman la parerea ca Zahi Hawass e o persoana serioasa.


http://beforeitsnews.com/story/1776/359/ET_Mummy_Found_In_Egypt.html


arckadii


SLEAH19



OMV Petrom si ExxonMobil Exploration and Production Romania au anuntat miercuri o descoperire semnificativa la exploatarile din Marea Neagra, estimarile preliminare plasand zacamantul de gaze naturale la 42-84 miliarde metri cubi.

http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/punga-de-gaze-din-marea-neagra-ne-ar-ajunge-maximum-6-ani-de-zile-forarile-continua.html

Or fi câteva ierni mai lejere în ce priveşte ,,presiunea" la gaz, dar acţionarul majoritar al OMV, tot Gazprom e.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

SLEAH19

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Gabri001

http://science.hotnews.ro/stiri-spatiul-11570003-astronomii-confirmat-existenta-exoplanetei-super-pamant-formata-mare-parte-din-apa.htm

Astronomii au confirmat existenta unei noi clase de planete - o lume formata din apa, avand o atmosfera incarcata de aburi - dupa ce au descoperit exoplaneta GJ 1214b, supranumita "Super- Pamantul", care este mai mare decat planeta noastra, insa mai mica decat planete gigant precum Jupiter, relateaza BBC.

Planeta a fost descoperita in 2009 de telescoape aflate pe pamant. Este de circa 2,7 ori mai mare decat Terra in diametru si are o masa de aproximativ 7 ori mai mare (la o densitate echivalenta are avea 20 de ori masa Pamantului). Orbiteaza in jurul stelei sale rosii la o distanta de numai 2 milioane km, ceea ce inseamna ca temperaturile pot ajunge la 200 grade Celsius.

Observatiile facute cu ajutorul telescopului Hubble au confirmat ca o mare parte din masa sa este apa. Temperaturile ridicate care se inregistreaza indica faptul ca ar putea exista materiale exotice, precum "gheata fierbinte" sau "apa superfluida", "substante complet straine de experienta Pamantului".

"GJ 1214b nu seamana cu nicio planeta pe care o cunoastem", a declarat Zachory Berta, de la centrul de Astrofizica Harvard Smithsonian.

In 2010, astronomii au facut masuratori in atmosfera planetei care arata ca este cel mai probabil formata din apa, insa ar exista posibilitatea ca planeta sa fie acoperita cu o "ceata" asemanatoare celei din jurul Titan, luna lui Saturn.

liviu86

#2271
O noua planeta vizibila de la polu sud.

http://www.youtube.com/watch?v=Qm1rsukApRg&feature=player_embedded#

Posibil sa fie un fake!



liviu86

Două volume apărute recent la Lifestyle Publishing ne fac cu ochiul. ,,OZN, un mister neelu­cidat" şi ,,Ştiinţa şi misterele OZN" încearcă pe cât posibil să pună accentele care lipsesc.

Leslie Kean, autorul volumului ,,OZN, un mister neelucidat", şi-a petrecut ultimii zece ani studiind fenomenul OZN, încă neexplicat. Kean a examinat cu atenţie fotografii analizate ştiinţific şi a intervievat zeci de oficiali superiori şi martori din cadrul aviaţiei, din toată lumea. Sprijinită de fostul şef de personal de la Casa Albă, John Podesta, Kean se foloseşte de rezultatele cercetărilor sale pentru a separa adevărul de ficţiune şi pentru a scoate la lumină deceniile de dezinformare practicată de guvernele SUA. Pe tot parcursul cărţii, autoarea prezintă dovezi de necontestat ca obiecte zburătoare neidentificate – metalice, luminoase şi capabile să execute manevre care sfidează legile fizicii – există cu adevărat.

Nimeni nu ştie încă ce sunt aceste obiecte, deşi afectează siguranţa zborurilor aeriene şi, posibil, chiar securitatea naţională. Fenomenul a fost recunoscut oficial de numeroase guverne din lumea întreagă. Din aceste motive şi din multe altele, Kean conchide că problema OZN trebuie recunoscută pe scară mai largă şi, în ultimă instanţă, rezolvată printr-o anchetă ştiinţifică obiectivă. Materialul prezentat în această carte de referinţă ne îndreaptă spre o abordare corespunzătoare a misterului OZN.

,,Ştiinţa şi misterele OZN" aruncă o privire cuprinzătoare asupra datelor ştiinţifice legate de fenomenul farfuriilor zburătoare. Stanton T. Friedman, conferenţiar şi specialist în fizică nucleară, şi-a sintetizat cei 40 de ani de cercetări despre OZN-uri într-o carte ce prezintă o varietate impresionantă de sisteme spaţiale şi de sisteme nucleare avansate secrete. El răspunde la o serie de întrebări de fizică într-un limbaj accesibil şi nespecialiştilor şi ajunge la concluzia că zborul interstelar este posibil fără a încălca legile fizicii. 

Cartea adună informaţii şocante din mai multe studii de anvergură dedicate fenomenului OZN, care n-au fost suficient dezbătute de-a lungul timpului. Pune mereu întrebarea ,,de ce": de ce Guvernul muşamalizează unele informaţii, de ce extratereştrii vin pe Pământ şi de ce nu aleg să aterizeze direct pe gazonul de la Casa Albă. Friedman dezvăluie informaţii despre programul SETI şi aminteşte de aversiunea scriitorilor de science-fiction faţă de OZN-uri.

Sursa: Jurnalul National


Gabri001

#2276
http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/video-ce-o-fi-chestia-asta-locuitorii-unui-sat-din-brazilia-speriati-de-un-obiect-cazut-din-cer.html

Un obiect misterios a cazut din cer intr-un sat din nordul Braziliei. Locutorii sunt consternati, pentru ca nimeni nu stie ce anume este si il califica drept OZN.Sfera pare sa fie metalica, are un diametru de 1 metru si cantareste aproximativ 50 de kilograme. Din fericire nimeni nu a fost ranit in momentul incidentului.

Obiectul a cazut din cer miercuri, in satul Riachos dos Pocos din statul Brazilian Maranhao si a produs un crater de un metro adancime in curtea sateanului unde a aterizat.

"Am crezut ca se aude un avion sau ca este un cutremur", declara Valdir Jose Mendes, sateanul care a fost primul martor al incidentului.

El a vazut cum obiectul a taiat pur si simplu in doua trunchiul unui copac, in momentul prabusirii.

La scurt timp dupa aterizarea sferei misterioase, aproximativ 20 de sateni s-au strans sa cerceteze obiectul si au fost filmate aceste imagini.

Mendes spune ca obiectul pare sa contina in interior un fel de lichid.

Vestea s-a raspandit repede, aproximativ 2.000 de oameni din localitatile vecine venind sa vada....minunea. Multi cred ca este un obiect extraterestru, altii vorbesc despre sfarsitul lumii.

Peter Costa, meteorolog la Institutul National pentru Cercetarea Spatiului spune insa ca este vorba de o parte dintr-un satelit.

Politia militara a confiscat sfera si a dus-o intr-o baraca, langa orasul Mata Roma, fara sa ofere alte informatii.

http://www.ziuaveche.ro/cultura-religie/cultura/turcia-biblie-veche-de-peste-1-500-de-ani-76652.html
http://stirileprotv.ro/stiri/international/o-biblie-veche-de-1-500-de-ani-ar-putea-schimba-istoria-crestinismului-contine-o-profetie-inedita.html
Biblia a fost gasita in urma cu 12 ani, cand a fost recuperata de la o grupare de hoti de antichitati.

Vaticanul a formulat acum o cerere oficiala, prin care vrea sa obtina dreptul de a cerceta aceasta Biblie. Cartea este scrisa in limba siriaca, un dialect aramaic, considerate limba in care a vorbit Iisus.In prezent, Biblia este foarte bine pazita si se afla la Muzeul de Etnografie din Ankara. Literele cu care este scrisa sunt din aur, iar paginile din piele.
Potrivit cotidianul turc Star, Biblia contine controversata Evanghelie dupa Barabas, considerata de musulmani ca fiind evanghelia originala, respinsa ulterior de Biserica crestina.

Cartea contrazice opiniile crestine despre Iisus si contine multe idei islamice, cea mai importanta afirmatie fiind profetia lui Iisus, care vorbeste despre venirea profetului Mahommed.

Xanadron

Din nou traduceri aiuristice din tabloidul DailyMail...  :-P Fiindca pare a fi vorba aici de apostolul Barnaba (sau Varnava), nu despre tilharul Barabas (ala eliberat in locul lui Iisus). In rest, raman destule de analizat dupa ce se va fi stabilit autenticitatea textului.

Clar ca de la Vatican o sa aflam exact zero, dar prezumtia turceasca a unei Biblii "coranizate" e si ea aberanta - islamismul nascindu-se cu aproape un secol mai tirziu decit data prezumtiva a scrierii Bibliei asteia aramaic/siriace. :roll:

Oricum, orice varianta a Bibliei tot de oameni e scrisa - chiar daca reprezinta probabil redarea aproximativa a "viselor lucide" induse unor subiecti (profeti, apostoli) bine "frageziti" parapsihic la vremea respectiva. 8-)

Ups, ma opresc aici fiindca promisesem cindva sa nu mai atac teme religioase. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

totoslack

#2278
Citat din: Xanadron din  26 Februarie 2012, 17:45:20

Oricum, orice varianta a Bibliei tot de oameni e scrisa - chiar daca reprezinta probabil redarea aproximativa a "viselor lucide" induse unor subiecti (profeti, apostoli) bine "frageziti" parapsihic la vremea respectiva. 8)

Ups, ma opresc aici fiindca promisesem cindva sa nu mai atac teme religioase. ;D

Foarte bine ca te opresti, doar, de cele mai multe ori spui prostii de te miri si tu de unde le scoti, nu?

Daca continui cu atacurile astea subtile,dar dese, la adresa altor colegi,o sa ajungi in situatia de a nu mai posta pe aici.Si ca sa fiu in ton cu tine,n-ar fi cine stie ce pierdere... oricum,pana una-alta,te-ai facut cu warn 15% .   alx

Xanadron

#2279
Rusii nu stau cu mainile-n san si cheltuie 1.5 miliarde $ cu dezvoltarea unui laser capabil sa emita o energie de 2,8 megajouli asupra tintei (americanii si francezii au deja unele de 2 megajouli), declansind astfel o reactie de fuziune, la temperaturi de peste 100 milioane grade Celsius.
Se pare ca experimentele ce vor avea loc in cladirea lunga de 360 m si inalta cit un bloc cu 10 etaje din Nijni Novgorod intereseaza in primul rind pe militari, obsedati de dezvoltarea unor bombe termonucleare "curate", care sa nu necesite  prezentza unui "detonator" nuclear cu fisiune.

http://rt.com/news/russia-superlaser-thermonuclear-weapon-123/

P.S. Nicio problema din partea mea, alx - "subtilitatea" de-a fi facut prostovan de-a dreptul :-D de catre deloc stimabilul totoslack ma lasa nu doar nemuritor, ci si rece. :lol: Fiindca lipsa oricaror argumente din asa-zisa lui judecata de valoare il descalifica de la sine.
Oricum, sint onorat cumva de faptul ca si colegul Urban a avut cindva parte de acelasi tratament. :wink:

Astept totusi sa ne demonstreze ca NU oamenii au scris Biblia sau ca profetul psihotic si-un pic pedofil Muhammad ibn Abdallah NU s-a nascut in jurul anului 570 d.c. la Mecca.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/