Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Cautatorul

"Un politician britanic susţine că mama sa este o extraterestră de culoare verde"

"Mama mea e înaltă de doi metri jumătate, este verde şi are doar 8 degete"! Aceasta este declaraţia unui politician din Marea Britanie, care susţine că a fost răpit de extratereştri în mai multe rînduri. Simon Parkes spune că a avut experienţe ciudate încă înainte de a se naşte şi că în mintea sa au fost proiectate imagini cu chipul "adevăratei" sale mame, care nu este cea în forma umană!


Politicianul britanic face parte din partidul laburist şi este consilier al oraşului Whitby. Laburistul spune că de-a lungul timpului a avut numeroase întîlniri cu mai multe feluri de extratereştri, pe care îi descrie în amănunt.

Bărbatul în vîrstă de 52 de ani a spus că extratereştrii au totuşi trăsături umane şi că sunt interesaţi nu de corpul oamenilor, ci de sufletele lor. Simon Parkes este în politică de multă vreme, dar, spune el, munca nu i-a fost niciodată afectată de experienţele avute cu fiinţele venite din spaţiu."


http://webtv.realitatea.net/fun_monden/un-politician-britanic-sustine-ca-mama-sa-este-extraterestra

http://www.realitatea.net/un-politician-britanic-sustine-ca-mama-sa-este-o-extraterestra-de-culoare-verde-video_927645.html

PS:Normal ca sunt interesati de sufletele oamenilor pentru ca sunt draci care vor veni cu antihristul pe Pamant si vor insela oamenii.

Ganditorul

... sau dimpotriva, sunt interesati de sufletele oamenilor pt ca acestea sunt "parazitate" de invataturi si imagini cu draci, zei, anticristi si practici dogmatice care-i fac pe oameni sa nu fie compatibili cu restul civilizatiilor galactice. Sufletul nostru - la fel ca si softul unui calculator - este parazitat cu infinite idiotenii si mituri salbatice pe care le putem imprastia instantaneu intre civilizatiile care folosesc telepatia ca mijloc de comunicare. Iar asta e intr-adevar o problema... a noastra.
Daca ne "voiau sufletele" asa cum se mai sustine pe aici, pe forum ... de mult eram tocati marunt si cu "sufletele la vanzare pe taraba galactica" (participam si noi astfel la comertul de care amintea colegul fiulploii). Asa ca ahai sa fim un pic seriosi si sa lasam cristii si anticristii la locul lor in istoria zbuciumata a omenirii si sa cautam sa vedem un viitor fara dogme religioase.

SLEAH19

    Galaxia noastra ar putea gazdui zeci de MILIARDE de planete locuibile, similare Terrei. Anuntul a fost facut in urma unui studiu, realizat de astronomii de la Observatorul din Grenoble, Franta.

http://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/galaxia-noastra-ar-putea-avea-miliarde-de-planete-locuibile-studiul-unor-astronomi-francezi.html
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

@Lex

#2328
waw, ce noutate, viata mai poateexista si pe alte planete  :? :? :ufo:


wow,pt comentariul asta,si altele,tocmai ce exista 15% la tine!   alx
si pentru ca ai continuat sa ma jignesti,ai de la mine MODERAT FOREVER!


Cautatorul

"IBM construieşte calculatorul care va căuta extratereştri


Compania americană lucrează la un calculator de milioane de ori mai puternic decât calculatoarele din prezent, a cărui misiune va fi să dezlege misterul originii universului.


IBM va construi un computer care va procesa în fiecare zi mai multă informaţie decât cea disponibilă pe întregul internet.

Supercomputerul va fi ataşat unei reţele de aproape 5.000 de kilometri pătraţi de antene telescopice, care vor putea privi înapoi în timp până acum 13 miliarde de ani, aproape de momentul Big Bang-ului, scrie DailyMail.co.uk.

El va fi de milioane de ori mai puternic decât cel mai puternice PC-uri din prezent şi va genera de 100 de ori mai multă informaţie decât acceleratorul de particule Large Hadron Collider.

Reţeaua de antene telescopice va fi terminată în 2024 şi va fi folosită pentru a explora galaxiile, materia întunecată şi originile universului, prin colectarea de unde radio. Lucrările la noul proiect, numit Square Kilometre Array, vor demara în 2016.

"Va avea un impact profund asupra modului în care ne percepem locul în univers şi cum îi înţelegem trecutul şi viitorul", spune Michiel van Haarlem, director-general interimar al proiectului SKA.

Comunitatea ştiinţifică este de părere că SKA reprezintă cea mai bună şansă ca omenirea să afle dacă există forme de viaţă dincolo de sistemul nostru solar.

Antenele SKA cu diametru de 15 metri vor detecta radiaţiile electromagnetice emise de obiectele din spaţiu şi vor fi capabile să identifice radarul unui aeroport situat pe o planetă aflată la 50 de ani-lumină de Terra.

Nu s-a stabilit încă unde va fi amplasată reţeaua de antene, însă două locuri luate în calcul sunt Africa de Sud şi Australia. "


http://www.realitatea.net/ibm-construieste-calculatorul-care-va-cauta-extraterestri_929449.html


Cautatorul

Un obiect zburător neidentificat a fost filmat dintr-un avion de pasageri, în Seul, Coreea de Sud. Filmarea a fost realizată pe 7 aprilie, anul acesta.



http://www.realitatea.net/un-ozn-filmat-dintr-un-avion-in-coreea-de-sud-video_931856.html

UFO Caught From Airplane - Seoul, South Korea - April 07, 2012

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Cautatorul

#2334
"49 de foşti angajaţi NASA contestă încălzirea globală


49 de foşti angajaţi NASA, printre care şapte astronauţi Apollo şi doi foşti directori ai Centrului Spaţial Johnson din Huston, au redactat o scrisoare în care denunţă atitudinea tendenţioasă a Agenţiei Spaţiale Americane în chestiunea încălzirii globale.

În scrisoare este criticat cu precădere Institutul Goddard pentru studii spaţiale, pentru că directorul Jim Hansen şi climatologul Gavin Schmidt au fost foarte vocali cu avertismentele legate de cauzele schimbărilor climatice, scrie businessinsider.com.

Cei 49 de foşti angajaţi susţin că NASA se foloseşte prea mult de modele climatologice complexe care s-au dovedit a fi ineficiente în prezicerea evoluţiilor climaterice pentru următorul deceniu sau două, darămite perioade mai lungi.

Ei susţin că NASA are o atitudine activistă într-o chestiune care n-a fost încă dovedită ştiinţific. "Dacă se va dovedi că dioxidul de carbon nu influenţează semnificativ schimbările climatice, reputaţia NASA ar putea fi pusă în pericol", a eclarat H. Leighton Steward, preşedintele ONG-ului "Plants Need CO2", care priveşte încălzirea globală cu scepticism. "



Sursa: http://www.realitatea.net/49-de-fosti-angajati-nasa-contesta-incalzirea-globala_932290.html

Cautatorul

#2335
N-am stiut unde sa incadrez urmatoarea stire. La teoria conspiratiei care spune ca, cutremurele sunt provocate de HAARP ori la 2012 asa ca iat-o:

"Pământul se zguduie rău! Cele 39 de cutremure care au mişcat planeta în ultimele două zile nu pot fi explicate de specialişti: «Ceva nu e în regulă! Sunt prea multe seisme mari»

Mai mult: Pământul se zguduie rău! Cele 39 de cutremure care au mişcat planeta în ultimele două zile nu pot fi explicate de specialişti: «Ceva nu e în regulă! Sunt prea multe seisme mari» "Scoarţa terestră a fost zguduită de 39 de cutremure în ultimele două zile. Specialiştii spun că toate aceste mişcări telurice nu au legătură între ele, dar ceea ce se întâmplă în Indonezia iese din tiparele statistice.

Startul acestui "lanţ" de seisme a fost dat de cele două cutremure de 8,6 şi 8,2 grade pe scara Richter care au zguduit miercuri zona Indoneziei. La câteva ore, alte trei cutremure aveau să zgâlţâie Mexicul, primul de 7 grade, următoarele de 6,9 şi 6,2 grade. Tot ieri, şi în România s-au produs d o u ă cutremure, unul în Marea Neagră - 2,5 grade, celălalt în zona Vrancea - 3,5 grade.

«O surpriză ce nu poate fi explicată ştiinţific»
Seismologul Gheorghe Mărmureanu este de părere că toate aceste cutremure din ultimele două zile nu au legătură între ele, dar că ceea ce s-a întâmplat în Indonezia este o surpriză care nu poate fi explicată ştiinţific. "Conform datelor statistice, în acea zonă a Asiei, marile seisme se petrec o dată la aproximativ 500 de ani. Dar din 2004 încoace acolo s-au înregistrat deja trei seisme de peste 8 grade, ceea ce iese din ştiinţa statistică a seismologiei, ce nu se poate explica. Ceva nu e în regulă! Sunt prea multe seisme mari în zona Indoneziei", ne-a spus Mărmurean"

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/Pamantul-se-zguduie-rau-Cele-39-de-cutremure-care-au-miscat-planeta-in-ultimele-doua-zile-nu-pot-fi-explicate-de-specialisti-Ceva-nu-e-in.html

PS: de cand nu mai e directorul INFP vad ca Marmureanu si-a dat drumul la limba...Inainte tot o dadea cu nu vor fi cutremure mari, acum vad ca o da la intors... cum ca ceva se intampla cu planeta etc...

Asta apropo de norii ciudati de pe Marte aparuti relativ recent si semnalati de un astronom amator.

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05


dab270277

Dedicatie speciala pentru utilizatorii care spun ca "DACII" au fost doar niste barbari.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/harti-ascunse-sarmisegetusa-sarmisegetuza-389203.html
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

panta_rh_ei

Citat din: dab270277 din  14 Aprilie 2012, 14:23:44
Dedicatie speciala pentru utilizatorii care spun ca "DACII" au fost doar niste barbari.

M-a uns la suflet lectura. Si eu am citit de curand ceva despre religia dacilor, ceva total diferit de ce am cam fost invatati si chiar voiam sa postez pe undeva despre asta.
Sper sa nu-mi stearga postarea pe motiv de comentariu strict:) dar citez sursa:D.Oltean / Religia Dacilor / colectia Mithos/ed. Saeculum/2008
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.