Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

#2310
Da, si eu inclin sa cred ca ceva iesit din comun se intimpla chiar acum cu/pe linga Soarele nostru (sau.... AL LOR :-D mai bine zis). :-)

Explicatiile "naturiste" :-P servite de NAZA apropo de formatiunea sferica intunecata de marimea lui Jupiter conectata...ombilical de Soare ca fiind doar "o normala formatiune coronala" nu tine deloc.
Fie si doar din cauza observarii aproape simultane a unor enorme ALTE formatiuni - de asta data triunghiulare - pe suprafata Soarelui, la data de 12 martie (zi in care imaginile SOHO au fost inaccesibile "live" publicului):

MASSIVE TRIANGLE-SHAPPED coronal hole in the Sun. 03-13-2012 images from NASA SDO

Conectind tot ce se petrece acum cu alte observatii stranii de anul trecut (aparente EMV-uri gigantice :ufo: roind in jurul "Stargate"-ului :star: electromagnetic ce pare sa fie si Soarele), pare firesc sa tragem concluzia logica a unor "inginerii ET solare" :-) in curs.
Chiar daca nimeni -  nici macar cei de la NASA - cred ca n-are habar care-s detaliile operatiunii, desfasurata poate-n legatura cu alinierea galactica reala din 2012 si/sau (tot ipotetic vorbind) in conexiune cu necesitatea protejarii "plantatiei de suflete" :roll: numite Terra.

In orice caz, ramin la opinia (de mai multe ori repetata p-aici) ca-n 2012-13 doar Soarele si nimic altceva e problema.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul


Tayka

Citat din: Xanadron din  15 Martie 2012, 12:48:52
Da, si eu inclin sa cred ca ceva iesit din comun se intimpla chiar acum cu/pe linga Soarele nostru (sau.... AL LOR :-D mai bine zis). :-)
..In orice caz, ramin la opinia (de mai multe ori repetata p-aici) ca-n 2012-13 doar Soarele si nimic altceva e problema.
Aşa-i Bade,singura problemă credibilă rămâne cea cu sfântul Soare.Cât despre acele apariţii de pe lângă EL nu te speria că sânt doar niscai ,,pompieri''de-ai LOR,veniţi să-i mai scormonescă un pic... jeratecul pentru 2012.În rest toate bune. :-D
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

acme

Citat din: Ganditorul din  15 Martie 2012, 13:13:30
Un film si o analiza pe aceeasi tema aici :
Mie imi seamana cu dopul care se face la lubenite. Se pare ca cineva testeaza Soarele ca sa vada daca e copt au ba.

We're born alone, we live alone, we die alone.

horia2008

Uriesii reloaded

http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/galerie-foto-descoperirea-incredibila-care-arata-ca-oamenii-giganti-au-existat-cu-adevarat.html
CitatCercetatorul Gregor Sporri a publicat pentru prima cateva fotografii cu un deget urias mumificat.
Degetul are o lungime de 38 de centimetri, iar daca ar fi apartinut unui om, acesta ar fi avut aproximativ 4,8 metri inaltime.
Informatia a fost anuntata de cotidianul german Bild, citat de Mesagetoeagle.com.
Fotografiile au fost realizate de Sporri in timpul unor sapaturi arheologice in anul 1988, dar au fost facute publice abia acum.
Din pacate, aceasta bizara relicva nu poate fi cercetata, pentru ca apartine unui egiptean, urmas al unei "dinastii" de jefuitori de morminte, ocupatie frecvent intalnita in randul populatiei sarace din Egipt.
Probabil ca e un fals daca nu poate fi cercetat.....



OM

Tie, popor ingrat, nu-ti va ramane nici cenusa mea.

kandaon

NSA (National Security Agency) - Agentia de Securitate Nationala a SUA isi construieste un nou centru mamut de colectare si decriptare a datelor, cu posibilitati si capacitati care de care mai spectaculoase

http://www.wired.com/threatlevel/2012/03/ff_nsadatacenter/

SLEAH19

                   Ultimul studiu realizat de cercetatorii de la NASA scoate la iveala date socante: planeta noastra s-a deformat si seamana cu un cartof gaunos. Motivul il reprezinta temperatura medie anuala care a crescut cu 0,75 grade Celsius din 1900 si pana in prezent.

http://stiri.rol.ro/incredibil-s-a-turtit-pamantul-783187.html
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

#2318
Cel mai gaunos cartof planetar :planet: cred ca ramine in continuare strategia de manipulare a NASA ("Never A Straight Answer") . :-D 

Botezata de unii si "singurul gigant gazos din sistemul solar" :lol: - fiindca emite multe vanturi ideatice - NAZA ramine deci (nu doar in opinia mea) principala tentacula oficiala de acoperire a adevaratelor proiecte cosmice "negre", derulate cu sprijin nazist direct si trilioane de "black money" .
Bani evaporati ca peste tot pe mapamond de fapt si mai abitir, simultan cu "scuza" asa-zisei crize :evil: - si tocati impreuna cu DoD (Department of Defense), din impozitele platite de turma iremediabil amortita supra- si subliminal.

Se incearca deci din nou, in umila mea parere, reumflarea gogoritzei CO2 a lui Al Gore, axata pe justificarea impunerii de noi impozite aberante - si contrazisa inclusiv de "mica era glaciara" cauzata de rateurile Gulfstream-ului - era glaciara al carei inceput am putut sa-l simtim si noi iarna asta. :| Alt semn alarmant: primavara ca anotimp observati ca-i pe cale de disparitie (ca si toamna de altfel).
Sa nu mai zic de alte statistici foarte credibile, care sustin ca RACIREA planetei a devenit evidenta de prin 1997 (am mai postat linkuri serioase pe tema asta, asa ca nu mai revin).

Iar diagramele cu reprezentarea exagerata (ca sa fie mai sugestiva) a variatiilor gravitatiei terestre (normale de cind lumea si pamintul si cauzate de asa-zisii "mascons" - concentrari de elemente grele din mantia si nucleul planetei) zic altii ca nu par sa se fi modificat semnificativ de multi ani.
Drept dovada, ete una de-acum 7 anisori. :-P

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

CitatUltimul studiu realizat de cercetatorii de la NASA scoate la iveala date socante: planeta noastra s-a deformat si seamana cu un cartof gaunos.

:-D :evil: Abia acum inteleg motivul real al intentiei de razboi din iran. Pamantul e un cartof - si pentru echilibru unii doresc sa-l transforme in ciuperca... nucleara.

Vb serios - noi comparam masuratorile extrem de exacte de acum, cand se scot in evidenta si cele mai mici anomalii ale planetei, cu imaginea oarecum idilica a fizicienilor din secolele trecute care au imaginat un corp astral ideal. E greu de crezut ca la o planeta, care are aproximativ 6000 km in raza, diferenta dintre nivelul apei si varful celor mai inalti munti nu lasa urme vizibile in "sfericitatea" gandita de fizicienii anilor trecuti. Eu nu cred ca s-a schimbat nimic, sau nu atat de mult cat se crede - dar s-a schimbat nivelul si precizia cu care masuram noi realitatea.


Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Cautatorul

"Portaluri interdimensionale, descoperite de astronomi?

Mai multe cercuri luminoase neobisnuite au fost observate pe cerul din intreaga lume, potrivit site-ului de astronomie Message To Eagle. Unele dintre observatiile cosmice au fost facute de catre astronomi, care pur si simplu nu pot explica ceea ce vad.

Pe 23 ianuarie, un obiect ciudat neidentificat a fost filmat in zbor, de catre Halit Safin, un locuitor din Ufa, Rusia. Obiectul seamana cu un inel si are o miscare lenta, controlata. Lumina pulsatorie are diferite culori. Dupa cum arata imaginile, obiectul misterios nu-si pierde forma de inel si desi se misca isi mentine structura.

Obiecte similare au fost observate in Marea Britanie si in Mexic. Obiectele sunt de culoare neagra la interior, ceea ce ii face pe unii sa creada ca acestea ar putea fi portaluri interdimensionale."

http://www.realitatea.net/ireal-portaluri-interdimensionale-descoperite-de-astronomi-video_926087.html


Amazing UFO - UFA, Russia January 23, 2012.


tudorflorin96

"Politicienii sunt la fel peste tot. Promit ca vor construi un pod chiar si acolo unde nu exista nici un rau."