Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA

Creat de Fr0styan, 02 Mai 2011, 06:29:46

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Fr0styan


melanogaster36

  Cred ca vestea merita un topic nou pentru a comenta eventualele evolutii si consecinte ulterioare a situatiei.sa nu uitam ca Seicul Khalid Mohammed, creierul atentatelor din 11 septembrie 2001 din SUA, detinut la baza Guantamano Bay, a spus in timpul interogatoriilor ca reteaua terorista al-Qaeda a ascuns o bomba nucleara in Europa pe care o va detona daca Osama bin Laden va fi ucis sau capturat.

Informatiile apar in documente secrete dezvaluire de Wikileaks si citate de mai multe publicatii americane si europene, intre care The Washington Post si The Daily Telegraph.

Seicul a avertizat ca Al Qaeda va declanºa un adevarat "iad atomic în Europa".Deci astept ca unul din moderatori sa mute aceasta stire intr-n topc supus dezbaterii forumistilor.Multumesc!

StarDust

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Tzipi

Eu cred ca ar trebui sa ne punem intrebarea : ce pun la cale sforarii, incat au avut nevoie de anuntul asta ? Ne paste un razboi mondial ? Urmeaza circul cu terorismul reloaded ?

darksid3

11.11

Xanadron

Deocamdata aplic vorba americana "I'm sitting on the fence" ("stau pe gard" :-D) in asteptarea mai multor detalii.
Chestiunea-i insa extrem de complexa si inevitabil plina de piste false (afirmatia ca ar fi fost aruncat in mare mort e oricum cel putin hilara) si, pe moment, poza (unica) cu Osama impuscat in freza e deja categorisita drept Photoshop pur. 8-)
Personal, cred ca bin Laden e mort din 2001-2002, fiind f. grav bolnav (diabet insulinodependent, insuficientza renala terminala etc), dar pina acum a servit f. bine sforarilor PTB sa para viu.
De ce trebuia insa schimbat macazul, asta-i o alta problema, cu mai multe variante de raspuns. :roll:

Instructiv insa pentru cei care inca mai cred in profilul de "inamic public nr. 1" al lui Osama e modul in care CIA l-a "creat" pe bin Laden:

http://www.greenleft.org.au/node/24198
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

      Osama e mort de mult, posibil din cauza bolilor, posibil în urma unui atac cu rachete.
 NWO  prin gura lui Obama, anuntã moartea lui, chiar in 2 mai , coincidenþã sau nu este ºi ziua morþii lui Hitler, îl aruncã apoi imediat în mare , fãrã posibilitatea unor identificãri sau teste ADN, un trucaj ordinar . Nu ºtiu de ce, dar simt cã vom avea mult de dezbãtut pe acest subiect, urmãtorii paºi ai PTB mã îngrozesc, pentru cã adevãr zic vouã cã acesta nu este un sfârºit, ci un nou început , o regie la nivel planetar în care un duºman nevãzut (anunþat îm prealabil de Wiki/Lake/CIA), provoacã  un atac nuclear împotriva Europei, pregãtit de ,,oamenii din peºteri'' cu o bombã ascunsã deja undeva pe teritoriul Continentului European . Economia SUA este în prag de dezastru ºi are nevoie de ,,spaþiu vital''. Prin detonarea unui atac nuclear îpotriva Europei ,nu face decât sã elimine sau încetineascã un concurent la resursele planetei, nu se vor mai ascunde dupã principii democratice, BÃTÃLIA PE RESURSE se va purta la vedere (o mostrã avem în Libia), iar premisele unui conflict mondial sunt create.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !


abyss

Personal sunt convins cã Osama asta e o fãcãturã. Toate sunt distrageri ale atenþiei. De la ce ºi cine are de câºtigat? Toate sunt programate cu mulþi ani înainte... Pânã ºi Obama are acte false. Cine câºtigã din a face realitatea þãndãri ºi a da peste cap toate sistemele de valori? Banul nu mai e ban, eroii sunt de rahat... Cui îi mai pasã de Sinele sãu?
Cui îi mai pasã de Obama când viaþa nu mai are sens ºi valoare?

Sã revin, cred cã "uciderea" fostului lor agent se doreºte a fi un nou mandat al actualului preºedinte al SUA, lucru care mascheazã eºecul PTB deocamdatã. 
Cât depre resurse... Care resurse ºi care spaþiu vital? Bãieþii ãºtia dispun de toate tehnologiile "magice"... Altceva ori altcineva le forþeazã mâna dacã aºa o fi. Buncãre au, tehnologii au, ce-i împiedicã încã sã ne cureþe pe toþi? Pentru cã ce se vede situaþia actualã e deja un teatru ieftin.
Sau am licitat noi bolnavii de scenarii prea mult ºi suntem toþi în mare impas?

În orice caz, cu toþii suntem datori sã murim cândva. "Osama" a fãcut-o acum. Trãiascã Marele Negru de peste oceane ºi rãzboiul lor cretinoid!

andrei

   salut!
Este foarte simplu dupa parerea mea.Osama bin Laden a ,,murit la fix",taman cand americanii aveau nevoie de asta.De ce ?Pentru ca regimurile ,,democratice" pe cale sa se instaleze la putere in tarile arabe,ezitau sa asculte ordinele americane,de frica talibanilor.Acum cand ,,supermanii" americani au aratat ce usor l-au ucis pe liderul Al Quaeda,noii politicieni arabi vor urma fara sovaiala indicatiile Unchiului Sam.Toata treaba e o regie ieftina,cu Obama pe post de Rambo.Problema este insa cum vor reactiona sustinatorii fanatici ai lui Osama? Multi vor incerca de capul lor sa il razbune pe bin Laden si ma gandesc ca multi oameni nevinovati vor platii manarelile astora.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Xanadron

Subscriu la majoritatea opiniilor exprimate aici (indeosebi la ultimele patru ;)) - cu precizarea ca, fie si daca povestea oficiala (demna de Kafka oricum) ar fi adevarata, modul cum "a fost facuta dreptate" contrazice orice principiu de justitie moderna.

Ca sa nu mai vorbim de stirile recente conform carora datele despre presupusa locatie a ipoteticului Bin Laden ar fi fost obtinute prin TORTURA, de la prizonieri din inchisorile secrete (si evident ilegale) ale CIA din Romania si Polonia.
Halal democratie... :|

P.S. (important, dupa mine):
1. Moartea lui Bin Laden si Hitler (acelasi tip de minciuna in definitiv) a fost anuntata la aceeasi data (1 mai), la o diferentza de 66 de ani.
2. Durata discursului lui Obama/Soetero :-D pe tema asta a fost de iegzact 9 minute si 11 secunde. 8-)

Stiu ca putini cred in mania infioratoare a sforarilor NWO pentru simboluri numerologice, dar eu cred - din motive solide.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

tractorbeam

He, he, he, l-au ucis la fix pentru ca Obama sa aiba un "boost" in alegerile ce vor veni, nici prea devreme ca intre timp sa uite bizonu' american si sa se ia cu altele, dar nici prea tarziu ca sa aiba un impact emotional maxim asupra aceluiasi bizon.

In alta ordine de idei, din momentul in care haituitul (si mai mult ca sigur obositul) Osama s-a dat pe mana serviciilor de informatii pakistaneze - ca numai aia ii puteau da asemenea viloi intr-o zona militarizata - deja devenise un biet pion in jocul de sah al serviciilor, confortul de care avea nevoie a fost o momeala prea puternica si probabil ca orisice om in final a cedat, a iesit din zona "peshteroasa" si s-a relaxat.
Probabil ca vom afla ca statea acolo de mai mult timp, obisnuindu-se cu viata "civila" si deliciile ei. Deci pana la urma stiuca a muscat momeala.

Xanadron

Scenariu absolut plauzibil si asta, tractorbeam.

...Si totusi, atit de "relaxat" :lol: sa fi fost Osamel incit sa n-aiba (la miliardele lui saudite mai ales) macar 2-3 paznici dotati cu cite-un amarit de lansator portabil de grenade sau rachete sol-aer? 8-)
Fiindca elicopterele Blackhawk ale Navy Seals nu-s chiar silentioase...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

StarDust

Bin Laden nu putea sa se inarmeze excesiv pentru propria-i aparare. Pe langa faptul ca dispunea de o vila suspect de mare, prezenta unei mici armate de bodyguarzi inarmati pana in dinti, plus arme grele pt. doborat elicoptere, etc. ar fi acuzat oficial autoritatiile Pakistaneze de sustinere ascundere si colaborare (de care eu in momentul asta oricum nu ma indoiesc  :-D) cu Osama bin Laden, lucru care nu cred ca ei si l-ar dori.
Una peste alta, subscriu si eu celor scrise de tractorbeam, cam aceasta fiind si opinia mea.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Andy

Se pare ca informatiile despre locatia lui Osama au fost dobandite din inchisorile CIA din Polonia si Romania, plus ca ieri la CSAT s-a decis amplasarea scutului antiracheta in Deveselu, judetul Olt, costurile fiind suportate de americani si putand folosi la liber portul Constanta. Se pare ca lucrurile nu sunt atat de simple pe cat parea. Binenteles si eu subscriu la opiniile voastre, plus ca inca nu avem o dovada ca Osama este cu adevarat mort. Se pare ca americanii au o activitate destul de intensa pe teritoriul tarii noastre, ce urmeaza, vom trai si vom vedea. Parerea mea este ca trebuie pregatit un nou bau-bau, de data asta la scara mondiala, Europa fiind probabil vizata pentru un nou atac "terorist".  :star:

http://www.cbsnews.com/stories/2011/05/02/501364/main20058859.shtml