Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vise cu OZN-uri / mesaje de la alte entitati

Creat de Siberia, 23 Ianuarie 2011, 16:30:16

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Siberia

Am si eu o intrebare la care as dori , daca se poate, un raspuns sincer:
Aveti in ultima vreme vise cu OZN-uri sau cu mesaje de la entitati extraterestre in special cu privire la schimbari ce vor surveni pe Pamant ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

romulus

CitatAveti in ultima vreme vise cu OZN-uri sau cu mesaje de la entitati extraterestre in special cu privire la schimbari ce vor surveni pe Pamant ?
Nu  ( adica, eu nu ).
Sunt insa pe aici colegi forumisti care au - ori au avut- asa ceva .
Asa, in viteza, iti pot indica  postarile unei forumiste (care nu a mai aparut in ultima vreme) " noua" se cheama . Imi amintesc faptul ca primul ei post chiar de asa ceva a fost legat.
Tu ai asa ceva ?
Abia astept sa ne povestesti !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Vlad6

Nu am avut niciodata un vis cu extraterestrii,dar saptamana trecuta am visat doua nopti la rand ca eram presedinte. :-D

Dar daca o sa am o sa relatez aici.

abyss

în ultima vreme chiar deloc. ªi nici alt tip de contacte. Ciudat aº spune.




Rayden

cred ca se intampla ceva...probabil vom vedea niste "semne" zilele ce vin..

Tayka

#5
Da asa este -în câteva luni ceva foarte rãu se pare cã se va abate asupra  omenirii.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Rayden

@Tayka, eu sunt mai optimist de felul meu  :-D nu cred ca va fi ceva nasol / rau...ba din contra :star:

Tayka

Nici eu nu sânt pesimist bãiatule dar gata ,de mâine îmi scot toate economiile(puþine)ºi mã voi aproviziona cu conserve ºi apã pe care le voi bãga cât mai adânc în pivniþã,ºi dacã reuºesc voi schimba sistemul computerizat al maºinii cu unul clasic sau chiar manivelã.PS.nu îndemn pe nimeni sã facã la fel.dar se pare cã ceva grav ne paºte pe toþi deopotrivã.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Siberia

Eu nu glumeam... in ultima vreme am vise aproape saptamanale pe tema asta si doream doar sa stiu daca mai sunt si alti colegi de pe forum si daca mesajul lor e diferit...; In visele mele de exemplu nu se stinge omenirea, dar ca sa zic asa... nici prea bine nu-i este... totusi, dupa ce trec toate "relele" cei ce vor scapa vor vedea o lume mult mult mai frumoasa...
Stiu ca sunt vise, nu pot sa zic ca sigur ceea ce visez se va si intampla, dar sunt vise in care mi se spune clar ce trebuie sa fac si unde sa merg (locatia in care sa fiu cand se vor declansa anumite evenimente) pentru a reusi sa scap din anumite situatii... si eram doar curioasa daca si altii au avut vise cu astfel de mesaje.... Nu stiu cat sunteti de interesati de ceea ce visez eu mai ales ca nu am pretentia sa zic ca prin aceste vise cunosc viitorul (habar n-am nici eu daca sunt doar vise sau mai mult... pot doar sa zic ca am anumite presimtiri legate de asta) dar simt in ultima vreme ca se apropie niste evenimente foarte ciudate...In orice caz, la noi in tara am visat multa, multa apa... apa care ajunge pe undeva in jur de 300-500 m in unele parti..... in fine, e mult de povestit...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Urban

#9
Citat din: Rayden din  23 Ianuarie 2011, 19:40:51
eu sunt mai optimist de felul meu  ... nu cred ca va fi ceva nasol / rau...ba din contra

Sa stii... economia o sa-si revina si o sa demareze in tromba, americanii vor imparti cu toata lumea noile tehnologii alternative, arabii vor pune dopuri la puturile petrolifere si se vor apuca de tesut covoare, chinezi vor lua o pauza de 20 de ani si nu vor mai procrea ocupandu-se exclusiv cu agricultura intensiva organica, Vaticanul o sa publice absolut toate documentele din bibliotecile de la subsol, Biserica in general o sa renunte la toate privilegiile si o sa inceapa sa plateasca impozite la Stat, vom renunta cu totii la automobile pe baza de combustibil fosil in schimbul tricicletelor si bicicletelor, musulmanii vor deveni fratii evreilor si catolicii vor imparti totul cu ortodocsii, romanul o sa renunte la OTV, telenovele si o sa inceapa sa munceasca din ce in ce mai mult pentru bunastarea si propasirea natiunii...in general o sa fie cam Raiul pe Pamant.

Da, e foarte posibil.


PS:
Maneaua devine imn national si toata lumea fericita si bucuroasa o sa faca gratare si spritzuri in fata blocului.


Siberia

Citata stii... economia o sa-si revina si o sa demareze in tromba, americanii vor imparti cu toata lumea noile tehnologii alternative, arabii vor pune dopuri la puturile petrolifere si se vor apuca de tesut covoare, chinezi vor lua o pauza de 20 de ani si nu vor mai procrea ocupandu-se exclusiv cu agricultura intensiva organica, Vaticanul o sa publice absolut toate documentele din bibliotecile de la subsol, Biserica in general o sa renunte la toate privilegiile si o sa inceapa sa plateasca impozite la Stat, vom renunta cu totii la automobile pe baza de combustibil fosil in schimbul tricicletelor si bicicletelor, musulmanii vor deveni fratii evreilor si catolicii vor imparti totul cu ortodocsii, romanul o sa renunte la OTV, telenovele si o sa inceapa sa munceasca din ce in ce mai mult pentru bunastarea si propasirea natiunii...in general o sa fie cam Raiul pe Pamant.

Da, e foarte posibil.


PS:
Maneaua devine imn national si toata lumea fericita si bucuroasa o sa faca gratare si spritzuri in fata blocului.

Asta e deja cosmar :D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Tayka

Citat din: Siberia din  23 Ianuarie 2011, 20:36:36
Eu nu glumeam... in ultima vreme am vise aproape saptamanale pe tema asta
Nici eu nu glumesc deloc ,iar Urban face haz de necaz,de teamã sã nu intrãm în panicã,Adevãrul din pãcate e altul,îl bãnuiþi probabil cu toþii,Eu nu visez nimic dar presimt cã ceva urât pluteºte,se apropie,ºi de asta sânt SIGUR.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

dorel6

Siberia si eu am avut recent mai multe "viziuni,mesaje" cum vrei sa le spui.
Azi nici nu am realizat ca am facut asta.Eram doar constient de faptul ca faceam ceva.

Dorel
Există două metode de a cuceri și înrobi o națiune. Una este prin sabie. A doua este prin îndatorare.

Rayden

hm...oare sa fiu singurul care nu doreste o schimbare prin "foc si para" ? adica...la asta se reduce totul? distrugeri, potop, foc, etc?

sunt ferm convins ca omului - in general vorbind - ii trebuie o "sperietura" ca lumea ca sa se schimbe, dar nu prea imi place ideea de a distruge lumea - civilizatia si tehnologia - ca sa scape o mana de oameni - alesi sau nu - si sa inceapa o lume noua..

bag sama, ca cineva doreste genu' asta de schimbare, care in ultima vreme e prezent peste tot..filme, documentare, viata de zi cu zi..suntem impinsi asa usor-usor pe cararea pe care vor "ei"..crezand ca numai asa se poate..

ei bine, cred ca se poate si altfel..

parerea mea!

Guest

Eu nu prea tin minte ce visez, dar am simtit de vreo 2 luni o anumita schimbare de energie.
Insa nu stiu daca e de la faptul ca m-am schimbat eu intr-un ritm galopant in ultimele 8 luni, constant, sau daca e de la notiunile hermetice pe care mi le-am bagat pe gat in rastimpul asta. What goes up, must go down, viata e facuta din cicluri...
Sau poate da, poate am citit prea multe, poate m-am uitat la prea multe filme, si ne dorim cu totii sa se intample ceva si suntem influentati.
Sau poate chiar simtim :wink: