Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

fidget spinner generator :)

Creat de sciencetoolbar, 08 August 2017, 11:04:41

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sciencetoolbar

si cum fidget spinner este jucaria momentului ne gandeam la ce am putea sa facem cu el

fidget spinner generator electric

https://www.youtube.com/watch?v=Qc1fk5bMAV4

st

prodcomb

Fizica este o știință experimentală; s-au imaginat un număr imens de jucării care folosesc principiile fizicii. Mecanica, electricitatea, magnetismul. Și să nu uităm efectul giroscopic care se poate simți pe viu cu jucăria trilobată.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

abyss

Da... Dar jucăria aia mesterita putin ar scoate free energy. Ceva eventual pe principiul unui generator "kapagen" dar cu piese mobile si magneti. Dar poate in alta viață... paralela.

sciencetoolbar

si bineinteles varianta fidget spinner generator reloaded ;)
https://youtu.be/_Rmx3q_qLt4
st

abyss

Am văzut un videoclip asemănător in care spinner -ul era asistat de 2 magneti externi mai puternici orientați in asa fel incat spinner-ul nu se mai oprea , si alt videoclip in care cineva confecționase o mică bobina conectată la un fir usb.  Cele 2 aplicatii combinate ar putea oferi un încărcător de telefon util....

sciencetoolbar

am un hobby mai ciudat.... mici generatoare lectrice in scop educational, din pacate toate filmele care au in titlu cuvantul "free energy" sunt numere de magie mai bine facute sau mai putin....., nici macar reactorul nuclear nu e free energy, el poate functiona pe o durata de 50 - 75 de ani, pana cand sursa e epuizeaza. Am vazut si eu filmele in cauza de regula regizorii folosesc un jet de aer la distanta, care nu apare in film pentru a actiona fidget spinnerul

Intre timp am facut si varianta numarul 5 care atinge 100 V si poate aprinde un bec led de 9 W

https://www.youtube.com/watch?v=XrjXstp-jUY

st